Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Spiegel:Δεν νοείται σύσκεψη στελεχών γερμανικών ασφαλιστικών εταιρειών χωρίς πόρνες...

''Συνηθισμένο φαινόμενο τα σεξουαλικά πάρτυ για τους καλούς συνεργάτες'' είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Julia Jüttner που περιγράφει παραστατικά τις λεπτομέρειες από το περίφημο πια ''Hamburg-Mannheimer sex party''.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσα σόκαραν τη γερμανική κοινωνία την προηγούμενη εβδομάδα συνέβησαν πριν από 4 ολόκληρα χρόνια στη Βουδαπέστη, όπου η εταιρεία πλήρωσε 300.000 ευρώ για το πάρτυ με πάνω από 20 πόρνες.


''Νοίκιασαν τα διάσημα λουτρά του ''Gellert'', από τον 17ο αιώνα, ήπιαν σαμπάνια και μετά οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση του οργίου.Οι πόρνες φορούσαν διαφορετικού χρώματος βραχιολάκια στα χέρια γιατί αυτές με τα κόκκινα ''εξυπηρετούσαν'' τους απλά καλούς πωλητές ενώ οι καλύτεροι απολάμβαναν την παρέα των
...
κοριτσιών με τα άσπρα βραχιολάκια''.


Σύμφωνα με την έρευνα του Spiegel, πολλές εταιρείες στους ισολογισμούς τους, πίσω από κωδικούς εξόδων για δημόσιες σχέσεις κρύβουν έξοδα για πόρνες και όργια.
Πολλές από αυτές τις πόρνες αποκάλυψαν στο Spiegel πως οι πιο ''λιγούρηδες'' είναι οι παντρεμένοι που ξεπερνούν γρήγορα, με δυό γουλιές σαμπάνιας, τις αναστολές τους και ακόμα πιο γρήγορα καταχωνιάζουν σε τσέπη τη βέρα τους την οποία στην αρχή του πάρτυ δείχνουν για να δικαιολογήσουν τους ψεύτικους ενδοιασμούς τους.
''Άλλωστε τι ψυχή έχουν αυτές οι πόρνες μπροστά στα συμβόλαια που φέρνουν οι συνεργάτες;'' αναλογίζεται μία από αυτές επαναλαμβάνοντας ατάκα ανώτερου στελέχους.
(agiovasilema: Εμείς πάλι δεν σοκαριστήκαμε καθόλου από την είδηση. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι ''φίλοι'' μας Γερμανοί δουλεύουν σκληρά και πρέπει να ξεκουραστούν. Εξάλλου, όπως λένε και οι ίδιοι, ''τι ψυχή έχουν οι πόρνες μπροστά στα επικερδή συμβόλαια προσώπων, οργανισμών...ΚΡΑΤΩΝ...?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου