Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα του Πακιστανού – Είναι ο δράστης-τέρας της Πάρου



Οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο: Ο 21χρονος Πακιστανός υπάνθρωπος είναι ο δράστης της
αποτρόπαιης επίθεσης εναντίον του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο. Και το
δεύτερο τεστ dna (με το σάλιο του) ταυτοποιήθηκε με το γεννετικό υλικό που
βρέθηκε πάνω στο άτυχο κορίτσι.
Αυτός είναι, λοιπόν, το τέρας  που την κακοποίησε, χωρίς αμφιβολία.
Ευτυχώς είχε αφήσει ανοικτό το κινητό του -τον αριθμό του οποίου είχε δώσει
στην αστυνομία ο καταστηματάρχης που τον είχε υπάλληλο στην Πάρο- και
μπόρεσαν να τον εντοπίσουν με τα ειδικά μηχανήματα σήμανσης.
Πάνω του δεν βρέθηκαν καθόλου χαρτιά. Η ΕΛΑΣ τον θεωρεί Πακιστανό από τη
δήλωση που ο ίδιος είχε κάνει στο αφεντικό του στην Πάρο.
inews.gr

Ποιος ξενοδόχος της Πάρου είχε προσλάβει το κτήνος στη δούλεψή του;









Τα ξενοδοχεία τον Αύγουστο στη Χρυσή Ακτή και στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, αγαπημένο προορισμό του ΓΑΠ-ο οποίος πλέον έχει και ένα λόγο παραπάνω να γίνει «παριανός»-πουλάνε τα δωμάτια από 150-200 ευρώ.
Μιλάμε για ξενοδοχεία πολυτελείας, με πολλά αστέρια, που βρίσκονται τόσο στη Χρυσή Ακτή, όσο και στη νέα Χρυσή Ακτή.
Εδώ όπου το 21 χρόνων κτήνος από το Πακιστάν συνέθλιψε το πρόσωπο και τη ζωή της 15χρονης.

Ποιος ήταν αυτός ο ξενοδόχος που προσέλαβε ως κηπουρό το κτήνος;
Ανήκει στη κατηγορία αυτών που πουλάνε τα δωμάτια 180-200 ευρώ το βράδι, δεν έχουν ρίξει τις τιμές και προσλαμβάνουν φτηνά εργατικά χέρια;
Πως προσλαμβάνεις ένα κτήνος, που στη χώρα του έβλεπε τις γυναίκες να κυκλοφορούν με μαντήλα και τον ρίχνεις σε ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής όπου για το
....

Πως "έφτασε" η ΕΛ. ΑΣ. στον Πακιστανό δράκο της Πάρου



της Νάντιας Αλεξίου
Λεπτομέρειες από την Αστυνομική έρευνα, που έγινε τα ξημερώματα. Με τη σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού τον οποίου αναζητούσαν οι Αρχες, τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα δώσουν απαντήσεις, και εκτιμούν ότι έχουν τη «λύση» του γρίφου, στο τι συνέβη στη 15χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία εντοπίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στη βραχώδη πλευρά της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, και για 13ημέρες δίνει μάχη ζωής, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν».
Η σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα Νότια προάστια του Πειραιά, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου. Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας της Πάρου, στην οποία εργαζόταν ως κηπουρός, και βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο που εντοπίσθηκε τραυαμτισμένο το 15χρονο κορίτσι, ο Πακιστανός, επικαλέστηκε προσωπικό- οικογενειακό θέμα, το οποίο προέκυψε εκτάκτως, κι έπρεπε να φύγει. Εξοφλήθηκε, κι εγκατέλειψε το νησί, ενδεχομένως, με πρόθεση οι Αρχές να χάσουν τα ίχνη του.
Ασφαλείς πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν, ότι η σύλληψή του, έγινε ύστερα παρακολούθηση με ραδιογωνομέτρηση των «επαφών» που είχε ο 21χρονος Πακιστανός, σε μια προσπάθεια να «χαθεί» από τις έρευνες των Αστυνομικών, και να
....
 

15ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΣ- ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ; ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ "ΣΙΝΙΑΛΟ" ΑΠΟ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ;

από το makeleio
pakistanoi


"ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. "ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"


Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες εκινείτο με σκόπιμες διαρροές στο πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την ελληνική οικογένεια. Το θέμα της κακοποιήσης της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο(που δεν ξέρουμε ακόμα την έκταση της κακοποίησης αλλά και άλλα σοβαρά προσωπικά δεδομένα)αφορά όλους μας. Πριν λοιπόν από 48 ώρες το γνωστό "συνάφι" των διαρροών αποφάσισε να δράσει. Έδωσε σκοπίμως σε "προοδευτικούς" δημοσιογράφους διάφορα "στοιχεία". Ότι είναι ένας νεαρός Πακιστανός, ότι δεν ξέρουμε εαν είναι αυτός, ότι πρέπει να κινείτο στον τόπο του εγκλήματος ότι το νεαρόν της ηλικίας και διάφορες άλλες μπούρδες.
Είναι ξεκάθαρο ποιοι ήταν οι λόγοι. Να μην υπάρξει μέσω της "χαλαρής" φιλοαριστερής ενημέρωσης υστερία εναντίον αλλοδαπών. Και συγκεκριμένα της Πακιστανικής Κοινότητας που ζει στην Ελλάδα και μας έχει πνίξει. Βέβαια δεν ευθύνονται φιλήσυχοι Πακιστανοί, εαν ομοεθνής τους χτυπούσε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς στα βράχια, της έσχισε τα ρούχα και πήγε να την βιάσει και το κορίτσι, ζει δεν ζει.
Από την άλλη φοβούνται σαν το διάολο το λιβάνι την Χρυσή Αυγή και την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος. Για τους γνωστούς λόγους λοιπόν εξακολουθούν να παίζουν τα γνωστά παιχνιδάκια.
Θα μας βρουν απέναντί τους. Η κοινή γνώμη θα ενημερωθεί για τα πάντα. Και η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ(όποιος κι αν είναι αυτός)θα μπει πολύ ψηλά στο site. Για την μητέρα της Μυρτώς και την Μυρτώ μπαρμπα-Φανούρη.

Κοινωνικός Τουρισμός, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά



Ξεκίνησε στα ΚΕΠ όλης της χώρας η διάθεση των εισιτήριων κοινωνικού τουρισμού για την περίοδο 2012 – 2013.

Δείτε ποια δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσετε.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» προσφέρει 6ήμερες διακοπές σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2013.

Οι 81.200 δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τα δελτία στα ΚΕΠ, καθημερινά εκτός από αργίες, μέχρι να εξαντληθούν τα 76.200 δελτία που θα διατεθούν συνολικά.

Οι προϋποθέσεις χορήγησης των παροχών έτους 2012-2013, είναι οι εξής:

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι το ατομικό (στην περίπτωση των μεμονωμένων δικαιούχων) ή το οικογενειακό (για τις λοιπές των περιπτώσεων) φορολογητέο εισόδημα των δικαιούχων με βάση τα στοιχεία της οικείας Δ.Ο.Υ., σύμφωνα με την παράγραφο περί δικαιολογητικών της παρούσης, να μην υπερβαίνει τα αναγραφόμενα ποσά του παρακάτω πίνακα:

- Μεμονωμένοι δικαιούχοι με ατομικό εισόδημα: € 18.000,00

- Δικαιούχοι με οικογενειακό εισόδημα: € 31.000,00

- Τρίτεκνοι με οικογενειακό εισόδημα: € 40.000,00.

Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1.500,00 €. Προστατευόμενα μέλη θεωρούνται οι σύζυγοι οι οποίοι τελούν υπό την οικονομική προστασία των κύριων δικαιούχων καθώς και τα προστατευόμενα τέκνα. Προστατευόμενα τέκνα θεωρούνται όλα τα ανήλικα τέκνα ηλικίας κάτω των 18 ετών ή των 24 ετών εφόσον είναι άνεργοι ή των 26 ετών εφόσον συνεχίζουν να σπουδάζουν. Τα τέκνα τα οποία αποφοίτησαν μέσα στο 2012 συμπεριλαμβάνονται στα προστατευόμενα μέλη.

Οι δικαιούχοι, προκειμένου να λάβουν Δελτία του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών, θα πρέπει να προσκομίσουν στα ΚΕΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά:

- Φωτοαντίγραφο, του εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου έτους 2011 που αφορά εισοδήματα του 2010 ή φωτοαντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του έτους 2012 που αφορά εισοδήματα του 2011 για όσους έκαναν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση το 2012. Δεν υποχρεούνται στην προσκόμιση εκκαθαριστικού σημειώματος τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω, και οι πολύτεκνοι.

- Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

- Φωτοαντίγραφα των βιβλιαρίων ασθενείας σε ισχύ από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία του ασφαλισμένου και των προστατευομένων μελών του.

- Απόδειξη κράτησης μέσω Τράπεζας σε ένα από τα καταλύματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και αναφέρονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του Ε.Ο.Τ., για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κατάλυμα συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του δικαιούχου μπορεί να υποβληθεί απόδειξη κράτησης μέσω ΕΛ.ΤΑ. η οποία όμως θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι πρόκειται για κράτηση σε συγκεκριμένο κατάλυμα.

Πρόσθετα δικαιολογητικά:

- Οι μισθωτοί ή οι συνταξιούχοι από έμμισθη εργασία χωρίς ασφάλεια Δημοσίου θα προσκομίζουν βεβαίωση του εργοδότη ή του Ασφαλιστικού Φορέα, ότι δεν είναι δικαιούχοι της Εργατικής Εστίας και δεν τους παρακρατούνται εισφορές για το σκοπό αυτό.

- Τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο Απόφασης Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής από την οποία να προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας. Η αναγκαιότητα συνοδείας προκειμένου να χορηγηθεί Δελτίο σε συνοδό θα προκύπτει μόνο από σχετική βεβαίωση της Υγειονομικής Επιτροπής. Δεν απαιτείται περαιτέρω βεβαίωση για την αναγκαιότητα συνοδείας μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις αναπηρίας:

- Ολική τύφλωση

- Βαριά Νοητική Στέρηση

- Βεβαιωμένη αναπηρία άνω του 80%

Οι άποροι και τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω που λαμβάνουν επίδομα Πρόνοιας ή αναπηρίας θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο του επιδόματος απορίας ή και του βιβλιαρίου ασφάλισης.

Για τα προστατευόμενα τέκνα λόγω σπουδών θα συνυποβάλλεται αντίγραφο πιστοποιητικού σπουδών ή φωτοαντίγραφο φοιτητικής ή σπουδαστικής ταυτότητας. Η ηλικία των προστατευομένων μελών θα αποδεικνύεται από την αστυνομική τους ταυτότητα (για τους άνω των 14 ετών) ή από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης. Για τα άνεργα τέκνα ως 24 ετών θα προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ.

Οι πολύτεκνοι θα συνυποβάλλουν αντίγραφο της κάρτας πολυτέκνων.

Οι κατηγορίες των δικαιούχων που δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση λόγω χαμηλών εισοδημάτων θα συνυποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί της μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Οι αλλοδαποί θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής και εργασίας.

Τα άτομα που είναι αυτασφαλιζόμενοι του Ι.Κ.Α. θα προσκομίζουν σχετική βεβαίωση του Ι.Κ.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι δικαιούχοι που υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε φωτοαντίγραφα και τα οποία θα πρέπει να είναι σε ισχύ, θα πρέπει να προσκομίζουν και τα πρωτότυπα για την απαραίτητη ταυτοποίηση.

Πηγή: newsit.gr

ΜΕ ΤΟ 14,77 Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ…!!!




Με την επίδοση 14,77 μέτρα ,  πολύ κοντά στο παγκόσμιο      ρεκόρ 15,50 μέτρα ,η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ κατέχει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και  θα ανέβαινε στο βάθρο με κρεμασμένο στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο.

Απ ότι φαίνεται η ΒΟΥΛΑ ίσως να ήταν το μοναδικό χρυσό μετάλλιο  για την Ελλάδα, και μάλιστα «ανεξέλεγκτο», γιατί όπως φαίνεται δεν θα δούμε άλλο μετάλλιο εκτός του ΙΛΙΑΔΗ που μάλλον τον ελέγχουν και ήξεραν εκ των προτέρων ότι δεν θα έχουν προβλήματα με τις δηλώσεις του.
Σε μια τέτοια περίπτωση η ΒΟΥΛΑ που θα συγκέντρωνε πάνω της όλα τα φώτα των διεθνών και Ελληνικών ΜΜΕ, θα μπορούσε να κάνει δηλώσεις που θα την άκουγε όλος ο πλανήτης.


Μια δήλωση του τύπου ,« Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή»

Η ακόμα και να έβγαζε κανένα πανό ανάλογο και να το επεδείκνυε στο γύρω του θριάμβου, θα γινόταν χαμός…!!!

Όλα τα παραπάνω φοβήθηκαν γι αυτό την έκοψαν και μάλιστα με την εντολή του ΚΟΥΒΕΛΗ…
http://thoureios.blogspot.gr/2012/08/1477.html

Ταυτίστηκε το dna που πήραν από τα ρούχα του 15χρονου κοριτσιού με το dna του Πακιστανικού τέρατος;;;



Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

03 Αυγούστου, 2012 - 21:24

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού που φέρεται πλέον ως ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας, στις 22 Ιουλίου, στην Πάρο. Οι αμέσως επόμενες ώρες είναι οι πλέον κρίσιμες για την έκβαση των ερευνών καθώς οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Μάλιστα, φέρονται να γνωρίζουν τα πιθανά σημεία στα οποία κινείται και περιμένουν να κάνει την εμφάνισή του σε ένα από αυτά καθώς  έχουν συγκεντρώσει "κρίσιμες" πληροφορίες από ομοεθνείς του που γνωρίζουν τα σημεία στα οποία κινείται ο 21χρονος.   Το επίκεντρο των ερευνών είναι στην Αθήνα, όπου ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται να κατέφυγε λίγες ημέρες μετά το περιστατικό.  Την πληροφορία αυτή έδωσε στους αστυνομικούς ο εργοδότης του αλλοδαπού, ο οποίος αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες μετά την κακοποίηση της ανήλικης ο 21χρονος ζήτησε να πληρωθεί καθώς όπως υποστήριξε έπρεπε να φύγει εκτάκτως για την Αθήνα.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε ανώτατος αξιωματικός, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι "πράγματι έφυγε από το νησί 6 ημέρες μετά το συμβάν". Ακολούθησαν έρευνες του κλιμακίου του "Ανθρωποκτονιών" σε προσωρινό κατάλυμα όπου διέμενε μαζί με ομοεθνή του, απ όπου περισυνελέγησαν προσωπικά του είδη με σκοπό οι αστυνομικοί να απομονώσουν το γεννετικό του αποτύπωμα.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες το DNA του αλλοδαπού ταυτίζεται με το DNA του ατόμου που κακοποίησε την 15χρονη! Ουσιαστικά λοιπόν, η υπόθεση πλέον θα πρέπει να θεωρείται εξιχνιασθείσα και πλέον εκκρεμεί η σύλληψη του δράστη. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι τις επόμενες μέρες η ΕΛ.ΑΣ θα φτάσει στα ίχνη του αλλοδαπού.
πηγή http://www.crime.gr/1789/articles/thema-xronoy-i-syllipsi-toy-drasti/article.aspx

(agiovasilema: Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο σχετικά με την ταυτοποίηση του dna του Πακιστανού. Τις παραθέτουμε περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.)

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο ασημένιος γενίτσαρος Σιδέρης Τασιάδης είπε σήμερα ευθέως ότι θα πολεμούσε εναντίον της Ελλάδας, χωρίς δεύτερη σκέψη!!


Ακούγοντας σήμερα στο ραδιόφωνο αυτό το βλαχογερμανάκι να μιλάει, δεν ήξερα ποιος είναι περισσότερο για φτύσιμο, αυτός ή οι γονείς του που δεν του μετέδωσαν τις αξίες της ελληνικής παιδείας, αλλά ούτε καν της στοιχειώδους αγωγής και ευγένειας. Σε μια συνέντευξη που του πήρε ο Γιάννης Ντάσκας, όχι μόνο δεν προσπάθησε να διορθώσει  τις ανθελληνικές δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες μέρες, αλλά σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, απάντησε με κατηγορηματικό ύφος  ότι άμα γίνει πόλεμος Γερμανίας -Ελλάδας, θα πάρει τα όπλα και θα πολεμήσει εναντίον των Ελλήνων.

Αυτό το σίχαμα, έχει γίνει ίδιο με τους Γερμαναράδες που συναναστρέφεται. Δεν μπόρεσε να βρει ούτε μισό καλό λόγο, ακόμα και για τα ελληνικά μνημεία που πολύ εύστοχα του είπε ο Γιάννης ο Ντάσκας ότι κοσμούν τη Γερμανία και θα έπρεπε να του θυμίζουν την προσφορά του ελληνικού πνεύματος. Στην παρατήρηση ότι άμα πολεμήσει εναντίον των Ελλήνων πιθανόν να σκοτώσει τον ίδιο του τον παππού ή ακόμα κάποια ξαδέλφια του, το ρομποτοποιημένο ξέρασμα, απλά κάγχασε...

Όσο για τη γνώμη του για τα όσα γράφονται γι αυτόν στην Ελλάδα, είπε με ηλίθια και αλαζονική χροιά στη φωνή: ''Ναι το ξέρω, ότι εκεί γίνεται της πουτ@ν@ς με εμένα....''

Μέρος της εκπομπής ακούγεται εδώ...http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=5902&prodId=5
(η  συνέντευξη ξεκινάει από το 50:00 και κάπου στο 60:00 λέει για τον πόλεμο...)

Μακάρι, η συμπεριφορά του να προκαλέσει τη διαδικασία έκπτωσής του από την ελληνική ιθαγένεια [άρθρο 17 ν. 3284/2004].

agiovasilema

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!



batsoi1
Σαν... φοβισμένες γυναικούλες τρέχουν να διαμαρτυρηθούν στο γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεκάδες βουλευτές, μετά την εξαγγελία του Νίκου Δένδια ότι 1500 αστυνομικοί που φυλούν... υψηλά πρόσωπα θα ριχτούν και πάλι στη μάχη κατά της εγκληματικότητας.
Μέσα σε λίγες μέρες από τη στιγμή που ο υπουργός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταργήσει την αστυνομική συνοδεία σε βουλευτές, πρέπει να είναι μετρημένοι στα δάκτυλα οι βουλευτές – της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – που δεν απευθύνθηκαν στον ίδιο και στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην υλοποιήσει την εξαγγελία του.
Η επιχειρηματολογία τους υπέρ της ανάγκης να φυλάσσονται, καταλήγει κατά κανόνα στο ότι... φοβούνται να κυκλοφορήσουν απροστάτευτοι στον δρόμο!
Αυτοί είναι οι εθνοπατέρες μας. Νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους κι ας σφάζονται καθημερινά οι ψηφοφόροι τους σαν αρνιά για λίγα ευρώ... makeleio.gr

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

15ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΣ- ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-21χρονος Πακιστανός που την κοπάνησε από τη Πάρο βασικός ύποπτος!





Σε έναν βασικό ύποπτο εστιάζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της άγριας κακοποίησης -στις 23 Ιουλίου- της 15χρονης στην Πάρο!

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την εμπλοκή στην εγκληματική επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, και ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.
Ο 21χρονος αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και προ ολίγων ωρών αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του -σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.

Σύμφωνα πάντως με ορισμένες πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός φέρεται να προσήχθη τα τελευταία 24ωρα σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από άσχετο, συμπτωματικό, αστυνομικό έλεγχο. Γι' αυτό, ήδη υπάρχει συνεργασία των κεντρικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής με αυτές του αστυνομικού τμήματος του κέντρου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κρίνουν ως ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα τον εντοπισμό του 21χρονου ύστερα και από τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο κάτι που ταιριάζει στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.
http://www.tovima.gr/

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ - "Πλυντήρια" βρώμικου χρήματος και κλοπιμαίων !!!!

 από το planet-greece

Αποτελούν τη μεγαλύτερη πληγή της Ελληνικής κοινωνίας. Μία γάγγραινα που θρέφει ορδές κακοποιών, που εισβάλουν σε σπίτια κι αρπάζουν μόνο ότι έχει σχέση με ασήμι και χρυσό. Υπάρχει συγκεκριμένος άνδρας, που κάποτε μονοπωλούσε με τις δήθεν αποκαλύψεις του τα ΜΜΕ, στο όνομα της προστασίας του πολίτη, που έχει 89 ανταλλακτήρια χρυσού!....



Η αστυνομία και το ΣΔΟΕ κάνουν συνεχείς εφόδους, όμως η κατάσταση με τα ενεχυροδανειστήρια έχει ξεφύγει, πλέον, από κάθε έλεγχο, και αγγίζει τα όρια του οργανωμένου εγκλήματος στα πρότυπα της ιταλικής "Καμόρα"!

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το πρωί στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στους 222 ελέγχους που έγιναν από την αρχή του έτους στις εν λόγω επιχειρήσεις διαπιστώθηκαν 1633 παραβάσεις από 148 παραβάτες.

Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα, διότι -όπως ανέφερε- χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα «αετονύχηδων» στους οποίους καταφεύγουν για να αντλήσουν ρευστότητα λόγω κρίσης.

Ο κ. Μιχελάκης ζήτησε, μάλιστα, να ελεγχθούν οι πηγές από τις οποίες αντλούν ρευστότητα τέτοιου είδους επιχειρήσεις, σε μια περίοδο που οι τράπεζες δεν εγκρίνουν δάνεια και συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χρήματα αυτά να αποτελούν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες αλλά και τα κράτος που χάνει πολλά έσοδα από τη φοροδιαφυγή.

Ο κ. Σταϊκούρους αναφέρθηκε στην εγκύκλιο διαταγή που απέστειλε το ΣΔΟΕ σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις για εντατικούς ελέγχους στα ανταλλακτήρια και ενεχυροδανειστήρια αλλά και στους ελέγχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι οδήγησαν στο σχηματισμό οκτώ δικογραφιών και πρόσθεσε ότι το εύρος και τα ποσοστά παραβατικότητας επιβάλλουν συνέχιση των ελέγχων στις επιχειρήσεις, υπάρχουσες και νεοϊδρυθείσες του συγκεκριμένου κλάδου.

15ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΣ-Τώρα πια, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας παραδέχονται ότι έκαναν σημαντικά λάθη στην συγκλονιστική υπόθεση του κοριτσιού.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι διωκτικές Αρχές τη λήψη βιολογικού υλικού από άτομα που εθεάθησαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου στην παραλία της Χρυσής Ακτής, εκεί όπου βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη η 15χρονη Μυρτώ. Μέχρι χθες η Αστυνομία είχε εντοπίσει περισσότερους από 25 άνδρες που κλήθηκαν ως μάρτυρες και στη συνέχεια και για λήψη DNA.
Σε πρώτη φάση εντοπίστηκαν κάτοικοι της Πάρου και γνωστοί της οικογένειας του κοριτσιού που παραθέριζαν στο νησί. Τα πρώτα πέντε δείγματα που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν συμπίπτουν με το γενετικό υλικό το οποίο βρέθηκε στο σώμα της ανήλικης.
Παράλληλα οι αστυνομικοί της Δίωξης Κατά Εγκλημάτων Ζωής και της Ασφάλειας Σύρου που έχουν την ευθύνη των ερευνών εξακολουθούν να συγκεντρώνουν καταθέσεις από παραθεριστές που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή ή γνώριζαν την κοπέλα. Η προσοχή της Αστυνομίας επικεντρώνεται τώρα σε ανθρώπους που σύμφωνα με μαρτυρίες βρίσκονταν στην παραλία της Χρυσής Ακτής και της Νέας Χρυσής Ακτής, αλλά ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί για να δώσουν βιολογικό υλικό.
Εμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας αναγνωρίζουν πως έγιναν σημαντικά λάθη όταν το κορίτσι βρέθηκε αιμόφυρτο στη βραχώδη περιοχή και δεν έγινε σωστή αξιολόγηση των ευρημάτων. «Είναι πολύ πιθανόν σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης να χάθηκαν τις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρις ότου γίνει εκ νέου αυτοψία στον χώρο της επίθεσης», παραδέχεται στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Μυστήριο παραμένει τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της η Μυρτώ όταν απομακρύνθηκε από την παραλία όπου βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της. Από τη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να αποκαλυφθεί η λίστα των τελευταίων κλήσεων που δέχτηκε η κοπέλα.
Εντύπωση πάντως προκαλεί η επιλογή του δράστη να πάρει το τηλέφωνο, κάτι που δημιουργεί υποψίες στην Αστυνομία πως η επίθεση ίσως και να ήταν προσχεδιασμένη.
Η 15χρονη παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική του Αττικού νοσοκομείου, σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση. Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις θεραπόντων ιατρών που έχουν μεταφερθεί σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., δεν είναι απίθανο να αποσωληνωθεί τις επόμενες ημέρες.
Δραματική έκκληση να βοηθήσει όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με την υπόθεση της επίθεσης εις βάρος της κόρης της απευθύνει μέσω του δικηγόρου της η μητέρα του κοριτσιού, ενώ ήδη η Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το άκρον άωτον της κατάντιας… Να μας δουλεύει στην ψύχρα ένας ηλίθιος!( Δ-ΕΙΜ-ΑΡ= ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)

Η κατάντια της αμερικανικής κοινωνίας φαίνεται στην ποιότητα των εφήβων της που έχουν κάνει είδωλο τον Τζέιμς Χόλμς τον ψυχάκια δολοφόνο του Κολοράντο....



 
 
Φορούν τα ρούχα που αγαπούσε, πίνουν το κρύο ρόφημα που συνήθιζε να απολαμβάνει, ζωγραφίζουν σκίτσα με πορτοκαλί μαλλιά, του γράφουν γράμματα λατρείας και υπόσχονται αιώνια αγάπη… Δεν πρόκειται για θαυμαστές κάποιου σταρ του Χόλιγουντ αλλά για τους «Holmies», τους εκατοντάδες έφηβους Αμερικανούς που είναι φανατικοί οπαδοί του δολοφόνου Τζέιμς Χολμς ο οποίος έσπειρε τον θάνατο όταν εισέβαλε σε κινηματογράφο που πρόβαλε την ταινία «Dark Knight» πυροβολώντας αδιακρίτως στο πλήθος.

Οι «Holmies» για να αποδείξουν την αρρωστημένη αγάπη τους στον Χολμς ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο ντυμένοι πάντα με καρό φανελένια πουκάμισα, που λέγεται ότι φορούσε κάτω από τη στολή του την ώρα του μακελειού, και μοιράζονται αγωνίες με άλλους φανατικούς οπαδούς. Ενας από αυτούς μάλιστα εκφράζει το άγχος του γύρω από το
....

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ηλίας Ηλιάδης για το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε : ''Αφιερωμένο στο Θεό και σε όλους τους Έλληνες''



Στο Θεό, την οικογένεια του και σε όλους τους έλληνες αφιέρωσε ο Ηλίας Ηλιάδης το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, μετά την νίκη του στον τελικό των ρεπεσάζ επί του βραζιλιάνου, Τιάγκο Καμίλο. 
"Ναι έδειξα το εθνόσημο, γιατί είναι πολύ σημαντικές οι στιγμές που περνά η Ελλάδα", δήλωσε αρχικά ο Ηλιάδης για την συμβολική αυτή κίνησή του, μετά το τέλος του αγώνα με τον βραζιλιάνο.
"Δεν ξέρω τι να πω.
Εσείς πρέπει να μου πείτε που είδατε απ΄ έξω τον αγώνα. Είμαι ακόμη σαστισμένος. Ευχαριστώ το Θεό", ήταν η πρώτη αντίδραση του αθλητή του Φίλιππου Αμυνταίου.
"Το μετάλλιο πάει για το Αγιο Ορος, αυτό μπορώ να πω. Δικαιώθηκα για τη σκληρή προετοιμασία και όλες αυτές τις δύσκολες προπονήσεις που κάνω. Αυτή είναι η στιγμή που χρειάζεται τα μετάλλια η Ελλάδα.
Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους έλληνες, τόσο σε αυτούς που βρέθηκαν εδώ όσο και σε αυτούς που περιμένουν πίσω. Φυσικά στην κόρη μου και στο γιο μου που με περιμένει στη Χαλκιδική".
Σε ερώτηση που οφείλεται η νίκη του επί του Καμίλο, απάντησε: "Η εμπειρία μου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη, αλλά έμπειρος ήταν και ο βραζιλιάνος αντίπαλός μου.

Είναι 34 ετών και έχει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολούθησα πιστά την τακτική που είχα επιλέξει και όλα πήγαν καλά.

Τώρα ηρεμία, ξεκούραση και να περάσω λίγες στιγμές γαλήνης με την οικογένειά μου".

http://www.sport.gr

«Η Ελλάδα δεν μου πρόσφερε τίποτα» δηλώνει ο γενίτσαρος Ολυμπιονίκης Τασιάδης!!!!


«Η Ελλάδα δεν μου πρόσφερε τίποτα»

Στα 22 του χρόνια, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο κανόε καγιάκ σλάλομ (C1), με τα χρώματα της Γερμανίας. Από τα 5 ως τα 10 ωστόσο έζησε στην Ελλάδα, απ' όπου και κατάγεται, αν και γεννήθηκε στο Άουγκσμπουργκ.

Και οι δύο γονείς του Τασιάδη εξάλλου είναι Έλληνες, η χώρας μας ωστόσο δεν του προσέφερε τίποτα, σε αντίθεση με την Γερμανία, όπως αναφέρει στο «protagon».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τασιάδη: 

«Οι Γερμανοί συνάδελφοί σου με ρώτησαν ακόμα αν θα κρατήσω και την ελληνική σημαία μαζί με την γερμανική εφόσον καταφέρω να κερδίσω κάποιο μετάλλιο». 

Και ποια ήταν η απάντησή σου; 

«Φυσικά και όχι. Θα κρατήσω μόνο την γερμανική». 

Γιατί; Γιατί όχι και την ελληνική; 

«Γιατί πολύ απλά, η Ελλάδα ποτέ δεν μου προσέφερε τίποτα. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε ποτέ ένας υπεύθυνος για τις κατά καιρούς επιτυχίες μου. Δεν με διεκδίκησε κανείς. Δεν βοήθησε την
.....

Ο λαθρο-Καμίνης απαγόρευσε τη διανομή δωρεάν τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή


Πολύς ο κόσμος που περίμενε να πάρει τις σακούλες με τα τρόφιμα. Μεγάλες ουρές από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Ο Καμίνης απαγόρευσε τη διανομή δωρεάν τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή
Άτομα κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά στην πλατεία Συντάγματος, για να λάβουν μια σακούλα με τρόφιμα.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν κυρίως σε πολύτεκνες οικογένειες και σε άνεργους, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ωστόσο η απόφαση της Χρυσής Αυγής να διανείμει στην πλατεία Συντάγματος, προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση με τον δήμο Αθηναίων, αλλά και με την Ελληνική Αστυνομία.
Ο δήμαρχος Αθηναίων,Γιώργος Καμίνης,  απαγόρευσε την διανομή στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, με το σκεπτικό όπως δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος ότι : «Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση».
Με ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει τον Καμίνη αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία
....

Η κρίση ξεκίνησε με τη διάσωση της Γερμανίας απ' το Νότο.(Του Π.Παναγιώτου)



Στις αρχές της δεκαετίας του '00 η Γερμανία βρέθηκε αντιμέτωπη με το σπάσιμο της φούσκας τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών που οδήγησε στην παρ' ολίγο κατάρρευση εταιριών κολοσσών των δύο αυτών κλάδων, προκαλώντας ένα γενικότερο χρηματοοικονομικό πανικό που αντέστρεψε τη ροή των επενδυτικών κεφαλαίων και έσπρωξε τη χώρα στην ύφεση. Αντί τα κεφάλαια να βρίσκουν το δρόμο τους προς τις γερμανικές τράπεζες και τα γερμανικά περιουσιακά στοιχεία, αποδημούσαν, με τους επενδυτές να πουλούν οτιδήποτε γερμανικό και μεταξύ άλλων και τα γερμανικά τραπεζικά και κρατικά ομόλογα. Η ρευστότητα άρχισε να εξαντλείται και τα επιτόκια των γερμανικών ομολόγων πήραν την ανιούσα κάνοντας δυσκολότερη τη
.....

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το χαράτσι. Αφιερωμένο στους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Το χαράτσι ήταν ένας από τους δύο φόρους, τους οποίος επέβαλαν οι Τούρκοι στους χριστιανούς υπηκόους του Σουλτάνου. Ο άλλος ήταν ο φόρος αίματος, το λεγόμενο παιδομάζωμα.

Ο φόρος

«Έτσι το χαράτσι υπενθύμιζε στους χριστιανούς ότι ήταν δούλοι και ραγιάδες, ότι υπόκεινται στις ιδιοτροπίες του κυριάρχου τους και ότι η ζωή τους εξαρτάτο από τις ορέξεις του κάθε Μουσουλμάνου.»

«Όσο αισχρός ήταν ο φόρος αυτός, τόσο ενοχλητικός ήταν και ο τρόπος της είσπραξής του, και γινόταν ως εξής: κάθε χρόνο η Υψηλή Πύλη πούλαγε τον φόρο σε κάποιον ισχυρό και πλουσιότατο Τούρκο.»

«εισέπρατταν κατά βούληση με βάρβαρους και άγριους τρόπους βρίζοντας, μαστιγώνοντας και φυλακίζοντας άνδρες και γυναίκες χριστιανούς, αρπάζοντάς τους τα ρούχα και τα υπάρχοντά τους.»

«επιτιθέμενοι άρπαζαν τα μικρά παιδιά για να απαιτήσουν από τους γονείς τους την άμεση αντικαταβολή του φόρου. Αυτό συνέβαινε κυρίως τις Κυριακές και τις λοιπές εορτές και τις επίσημες ημέρες για να καταστρέψουν την ηρεμία.»

Πρόκειται για ατιμωτικό κεφαλικό φόρο, ο οποίος επιβλήθηκε από τους πρώτους χρόνους του Ισλαμισμού. Ήταν η αποζημίωση για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κανείς και να λατρεύει τον θεό του. Κάθε χριστιανός από το δωδέκατο έτος της ηλικίας του και μέχρι τον θάνατό του όφειλε να εξαγοράζει κάθε χρόνο την άδεια αυτή. Πλήρωνε τον φόρο και παραλάμβανε από τον εισπράκτορα την προσωπική του απόδειξη, η οποία λεγότανε χαράτσι. Η απόδειξη ήταν χάρτινη και είχε κάθε χρόνο διαφορετικό χρώμα, έφερε δε το εξής κείμενο

«ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί έν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του»

Διαβαθμίσεις και είσπραξη του φόρου

Αρχικά οι Τούρκοι εισέπρατταν τον κεφαλικό φόρο αδιακρίτως, αργότερα όμως διαίρεσαν τους Χριστιανούς σε τρεις τάξεις, και το χαράτσι ανάλογα σε τρεις βαθμούς

η πρώτη τάξη πλήρωνε τέσσερα φλουριά κατά κεφαλή
η δεύτερη δύο
και η τρίτη τάξη πλήρωνε ένα φλουρί κατά άτομο.

Αναλόγως το χαράτσι του πρώτου βαθμού επιβαλλόταν στους έμπορους και τους πλούσιους, και ονομάζονταν αλάς.

Το χαράτσι του δεύτερου βαθμού το πλήρωναν οι βιομήχανοι και οι τεχνίτες, και λεγότανε ιφσάτ.

Το χαράτσι τρίτου βαθμού ήταν για τους γεωργούς και τους πτωχούς και λεγότανε εδνά.

Ο τρόπος είσπραξής του ήταν ο εξής: κάθε χρόνο η Υψηλή Πύλη πούλαγε τα δικαιώματα είσπραξης των φόρων σε ισχυρούς και πλούσιους Τούρκους. Αυτοί τον μεταπουλούσαν κερδοσκοπικά σε εκμισθωτές φόρων οι οποίοι αναλάμβαναν να εισπράξουν τον φόρο από τους μη μουσουλμάνους υπηκόους. Ο πλούσιος Τούρκος λεγόταν χαρατζίμπασης, οι δε εισπράκτορες λεγόντουσαν χαρατζίδες'. Οι χαρατζίδες περιόδευαν τις πόλεις και τα χωριά με στρατιωτική συνοδεία και εισέπρατταν ποσά μεγαλύτερα από αυτά που έπρεπε να αποδώσουν στον χαρατζίμπαση, συχνά χρησιμοποιώντας βάρβαρα μέσα. Τη διαφορά την καρπώνονταν για προσωπικό τους όφελος.

Εξακρίβωση της ηλικίας

Τα μικρά παιδιά ήταν απαλλαγμένα από το χαράτσι. Επειδή όμως οι Τούρκοι δεν ήταν εύκολο να εξακριβώσουν την ηλικία ενός παιδιού, και για να μην χάνουν τα έσοδα του φόρου είχαν επινοήσει και καθιερώσει την εξής μέθοδο εξακρίβωσης. Είχαν ένα κορδόνι μακρύ και το τύλιγαν δύο φορές γύρω από τον λαιμό του παιδιού, και σημάδευαν πόσο έφτανε. Στην συνέχεια το παιδί δάγκωνε το ένα άκρο του σχοινιού, ενώ ο Τούρκος περνούσε το κορδόνι πάνω από την μύτη, το κούτελο και το κεφάλι του παιδιού μέχρι το σβέρκο. Αν το σημείο του σχοινιού που είχε σημαδεύσει έφτανε στο σβέρκο, τότε το παιδάκι θεωρείτο φορολογούμενος και έπρεπε να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό.

Από ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ
-------------------------------

Προς την Συγκυβέρνηση της Συμφοράς. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Σας θυμίζουν όλα αυτά κάτι από την σημερινή πραγματικότητα που μας υποβάλατε βιαίως να βιώνουμε, κύριοι της Συγκυβέρνησης της Συμφοράς!! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΔΗΜΑΡ.

Εκεί γυρίσατε έναν ολόκληρο-περήφανο Λαό!! Στον 18ο και 19ο Αιώνα.

Έτσι καταντήσατε τους Έλληνες. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. Αλλά και οι κύριοι της ΔΗΜΑΡ. Φέροντας κιόλας και τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Δημοκρατική Αριστερά»!!! Τρομάρα σας!!, που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση της ντροπής και της υποτέλειας. Μας καταστήσατε Υποτελείς και δούλους μέσα στην ίδια την χώρα μας! Μας παραδώσατε Υποτελείς και δούλους εμάς τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας, στην οργανωμένη αλητεία των διεθνών τοκογλύφων. Και επαίρεστε κιόλας για αυτό!!

Αλλά επειδή ο Θεός είναι μεγάλος, θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποια στιγμή, τώρα κοντά -στο εγγύς μέλλον, ένας Έλληνας πατριώτης πολιτικός που θα σας χώσει βαθιά μέσα στη φυλακή για πολλά –πολλά χρόνια, για όλα αυτά τα πολιτικά εγκλήματα που διαπράξατε και συνεχίζετε να διαπράττετε κατά της χώρας μας.
tromaktiko.blogspot.com

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΤΗΝΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



viasmos-drakos
Έπρεπε να περάσουν 12 μέρες για να ξυπνήσουν τα αντανακλαστικά της αστυνομίας όσον αφορά το πολύ σοβαρό θέμα με την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 15χρονης Μυρτούς σην Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Χρήστος Μανούρας το θέμα ήδη αντιμετωπίζεται με εξαιρετική σοβαρότητα.
Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, δόθηκε επίσημη ανακοίνωση στη δημοσιότητα.
"Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της 15χρονης ανήλικης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη την 19:20 περίπου ώρα της Κυριακής 22-07-2012, στη παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής ή «Τσερδάκια» στο νησί της Πάρου, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,
Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σημειώνεται ότι, από την πρώτη στιγμή, έχουν μεταβεί στο νησί της Πάρου, εξειδικευμένα κλιμάκια Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και από Υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για την εξιχνίαση του περιστατικού".
Πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ αναφέρουν ότι το ΥΔΕΖΙ στρέφει τις έρευνες σε συγκεριμένα πρόσωπα πραγματοποιώντας πολλές προσαγωγές. Δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι αλλοδαπός αν και κάτι τέτοιο προς το παρόν θεωρείται παρακινδυνευμένο.
makeleio.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!!!!!!: 45 αστυνομικοί φυλάνε τον Χρυσοχοΐδη!

 
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από χθες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, να αποσύρει 1.500 αστυνομικούς από την φύλαξη υψηλών προσώπων, κυρίως βουλευτών (πρώην και νυν), επιχειρηματιών και τηλεαστέρων δημοσιογράφων. Επειδή, όμως, στο planet-greece, ΠΟΤΕ δε μείναμε στην απλή αναπαραγωγή μιας είδησης, μετά από σχετική έρευνα, αποκαλύπτουμε πολλά για τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που στοιχίζει στο Ελληνικό Δημόσιο, μηνιαίως, όσο το ετήσιο εισόδημα τριων οικογενειών!.....



Σύμφωνα, λοιπόν, με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει για την φύλαξή του, συνολικά 45 αστυνομικούς! 45 αστυνομικούς ΔΕΝ έχουν πολλά τμήματα της χώρας που υπολειτουργούν. Κι όμως, ο πρώην υπουργός (της κατά τα άλλα) Προστασίας του Πολίτη, έχει αστυνομικούς για να φυλάνε τον ίδιο, το γραφείο του και το σπίτι του!

Ξέρετε πόσο κοστίζει, μηνιαίως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης στους Έλληνες φορολογούμενους; Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μας.... περίπου 60.000 ευρώ! Και για να κάνουμε αναγωγή και σε ετήσια βάση, το ποσό φτάνει τις 720.000 ευρώ!

Και σημειώστε, τα χρήματα αυτά είναι ΜΟΝΟ για τους αστυνομικούς, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν, τις μηχανές και τα καύσιμά τους! Αν βάλουμε και την βο(υ)λευτική αποζημίωση κτλ, ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ!!! Χρήματα που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!!

Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943! Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά



*Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΦΕΣΗ

Έκθεση ΣΟΚ με  έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ

Το 1995 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύει άρθρο 66 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου. Στο άρθρο, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας, σχετικά με την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη. Η ερώτηση έχει ως εξής

"Και τώρα τί σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε. Ο κόσμος σας μισεί. Δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτά που κάνατε. Πώς θα ορθοποδήσετε ξανά ως έθνος;".
Η απάντηση του ηχεί στα αυτιά μας στις μέρες μας και προκαλεί αποτροπιασμό, ανάλογο με τα ντοκιμαντέρ εκείνα τα οποία εμφανίζουν αποστεωμένους αιχμαλώτους του Άουσβιτς και του Νταχάου.

"Οι λαοί ξεχνούν γρήγορα. Αυτή είναι εξάλλου και η διαφορά τους από ένα έθνος που θυμάται, όπως η ανώτερη φυλή των Γερμανών (!). Τα χρήματα που θα δοθούν για την ανοικοδόμηση της Γερμανίας θα είναι πολλά, θα έρθουν να δουλέψουν για μας και αυτοί που μέχρι τώρα πολέμησαν εναντίον μας (!). Είμαστε μια φυλή εργατική, που θα ξαναδημιουργήσει την ισχυρή, ενωμένη Γερμανία (!). Θα δείτε ότι θα γίνουμε η ισχυρότερη οικονομικά χώρα (!). Και τότε ο Γκέμπελς θα μπορέσει να σηκωθεί από τον τάφο του και να αναφωνήσει: "Και όμως νικήσαμε"!!!
Επρόκειτο για κούφιες απειλές; Αποκυήματα της φαντασίας ενός Ναζί, ο οποίος δεν έλεγε να χωνέψει πως το Ράιχ είχε καταρρεύσει; Ευσεβείς πόθοι ίσως για κάποια εξωπραγματική δύναμη, η οποία θα ανέσταινε εν ευθέτω χρόνω την αυτοκρατορία για να πατήσει ξανά στα χιονισμένα μονοπάτια των Αρδεννών, στις ατέλειωτες ρωσικές στέπες και στην έρημο της Αφρικής;


Τίποτα από τα παραπάνω. Το κείμενο που
,,,,,,,

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ποιοί καλύπτουν τον παρ’ ολίγον δολοφόνο της 15χρονης στην Πάρο;




Εδώ και μέρες μετά την εύρεση της κοπελίτσας σε ημιθανή κατάσταση με βαρύτατα τραύματα, γίναμε μάρτυρες μίας απίστευτης δημοσιογραφικής αλητείας που προσπαθούσε να μας πείσει πως ένα κορίτσι που βρίσκεται με πολλαπλά χτυπήματα και χωρίς το κάτω εσώρουχο της, “πιθανότατα γλίστρισε”.

Δεν γνωρίζουμε εάν η όλη κάλυψη του γεγονότος ήταν αποτέλεσμα κάποιας ελεεινής στρατηγικής για να “μην θιγεί τουριστικά το νησί”. Εάν ήθελαν κάποιοι να μην θιγεί ο Ελληνικός τουρισμός, ας φρόντιζαν για την ασφάλεια των παραθεριστών οι οποίοι από το κέντρο της Αθήνας μέχρι

....
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012. Από γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι Άγγλοι....


Νέο βρετανικό φιάσκο! Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!!!


20120730-113820.jpgΜια Ολυμπιακή ασφάλεια που μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί, καθώς μετά το φιάσκο της G4S τώρα η Αστυνομία παραδέχεται ότι χάθηκαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ.
Ομάδες αναζήτησης έψαχναν απελπισμένα για τα κλειδιά που χάθηκαν κατά τη διάρκεια των τελικών προετοιμασιών για τους αγώνες
– Το κόστος της αντικατάστασης των υψηλής τεχνολογίας κλειδιών με λέιζερ μπορούσε να φτάσει στις £40,000. Οι Αρχές αρνούνται πως παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη διάρκεια του τουρνουά του Γουίμπλεντον.
Η Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (29/07) πως «χάθηκε ένα σετ κλειδιών μίας από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις την περασμένη εβδομάδα», αλλά επέμενε πως η ασφάλεια των Αγώνων δεν ετέθη σε κίνδυνο από το
....

Οι Έλληνες πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους...Εκεί μας οδήγησαν. Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από απλούς πολίτες είναι γεγονός!



Το έλλειμμα εσωτερικής ασφάλειας που βιώνει η χώρα ανάγκασε για πρώτη φορά τους πολίτες μιας επαρχιακής περιοχής να αυτο-οργανωθούν σε ένοπλες ομάδες περιφρούρησης των ζωών και των περιουσιών τους.
Οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτοπροστασίας πολιτών έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή του Μοσχοχωρίου Λαμίας και ήρθαν ως αποτέλεσμα επιθέσεων αλλοδαπών σε κατοίκους της περιοχής και λεηλασίας των αγροτικών τους μηχανημάτων επί καθημερινής βάσεως!
Οι πολίτες έχουν ζητήσει αύξηση της αστυνομικής παρουσίας, αλλά το αίτημα τους είχε περιορισμένη ανταπόκριση καθώς δεν υπάρχουν ούτε αρκετοί ατυνομικοί, ενώ και τα οχήματα που έχουν είναι περορισμένα καθώς λίγα λειτουργούν λόγω έλλειψης
.....
 

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Τα μέλη της προδοτικής κυβέρνησης βρίσκονται σε πολυτελείς θαλαμηγούς στο Αιγαίο? Αποκλείεται... Η κυβέρνηση πονάει για τα μέτρα που παίρνει και συμπάσχει με τους άνεργους και τους φτωχούς Έλληνες...


Αντώνη Σαμαρά, κάλεσε τώρα στο κινητό τα μέλη της κυβέρνησής σου και θα δεις ποιοι αμοραλιστές βρίσκονται σε θαλαμηγούς…


Από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Τα κυβερνητικά στελέχη που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στην πολυτελή θαλαμηγό η οποία κινείται ανάμεσα σε Πάρο, Αντίπαρο, Σίφνο και Πάτμο και έως πριν λίγο έπαιζαν ανέμελα μπιρίμπα, τηλεφωνούν αγχωμένα σε φίλους τους στην Αθήνα για να πληροφορηθούν πως φτάνουν οι πληροφορίες στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.

Σε έτερη θαλαμηγό βρίσκονται και γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι φροντίζουν να πλέκουν το εγκώμιο των δήθεν σκληρά εργαζόμενων πολιτικών μας για τη σωτηρία της

....

O Χάρρυ Κλυνν τα χώνει στον μνημονιακό κολαούζο Φώτη Κουβέλη


  1. Φωτογραφία: ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...

Τι γίνεται ρε Φώτη Κουρέλη; Μαθαίνω ότι όπου να ‘ναι την κοπανάει και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης... Με το ρυθμό που την κοπονάνε ο ένας μετά τον άλλο τα κομματικά στελέχη του κόμματός σου, σε λίγο σε βλέπω να μένεις... με τον Ψαριανό στο χέρι! Άντε, καλά σαράντα αποτυχημένε δοξομανή εγωκεντρικέ... Οψόμεθα εις Ειδικό Δικαστήριο... (Αν νομίζεις τελικά ότι θα τη γλυτώσεις πλανάσαι πλάνην οικτράν)
    (από το fb του Χάρρυ Κλύνν)

Βούλα Παπαχρήστου: Μέχρι και 4 εκ. ευρώ αποζημίωση μπορεί να απαιτήσει!!!



20120728-222826.jpgΝομικοί αθλητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες…λόγω ρατσιστικού σχολίου, δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.
Κρίνουν ότι η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής είτε της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή).
Για να αποκλειστεί η Παπαχρήστου θα έπρεπε να υπάρχει: α) Δική της απόφαση, β) Απόφαση της ΔΟΕ, γ) Πειθαρχική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ. Δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει οπωσδήποτε ένα από τα τρία παραπάνω. Με δεδομένο ότι η αθλήτρια είχε υψηλές επιδόσεις και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρείται βέβαιο ότι θα συμμετείχε σε χρυσοφόρα meeting, μετριοπαθείς οικονομικοί κύκλοι υπολογίζουν τις απώλειες της αθλήτριας και του προπονητικού team στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτά τα χρήματα θα προέρχονταν από χορηγίες εταιρειών αθλητικών ειδών και κρατικές επιχορηγήσεις. Απαιτήσεις για αποζημιώσεις μπορεί να εγείρει και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος όμως τώρα βρίσκεται στριμωγμένος μετά το ντοπάρισμα Χονδροκούκη
Newsbomb.gr



(agiovasilema: Να τους σκίσεις κοπέλα μου....Πάρε τους τα σώβρακα. Να τους κυνηγήσεις χωρίς έλεος.)