Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Βαψομαλλιά πες αλεύρι…

Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας.Αντί να συλλαμβάνουν το κάθε καρυδιάς καρύδι που κυκλοφορεί ασύδοτα στη χώρα, το χρησιμοποιούν για στελέχωση απεργοσπαστιών μηχανισμών.

Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας


Iδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.

Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα συνεργεία σπάνε την απεργία των εργατών καθαριότητας, οι οποίοι έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το υπ. Υγείας, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των…
απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.

Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών.
Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, ενώ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν αποχωρούν από το ΧΥΤΑ Φυλής και η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Να, λοιπόν, που ξεσκεπάζεται και το γιατί έφεραν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Τους χρησιμοποιούν ως μέτρο άσκησης πίεσης στους Έλληνες πολίτες, ως
...

Ένα από τα καλύτερα του Στάθη!!!!!!!!

Αλβανοί βιαστές με τα καλάσνικοφ προς τους Έλληνες δημοσιογράφους: ΄΄Θα σας γα..σουμε τις μάνες σας''.

Δυστυχως η κρίση έχει οδηγήσει και τους οικονομικούς μετανάστες να μην μπορούν να πάνε σε οίκο ανοχής. Γι’ αυτό, με κάθε ληστεία, βιάζουν και κανένα γυναικόπαιδο αφού είναι τσάμπα. Σάμπως θα πάθουν τίποτα; Δείτε το βίντεο από το planet Greece:
(σσΑ: Είναι η μεταμέλεια που επικαλείται ο δικηγόρος τους..............)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ 2 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!

Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και…
δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες
...

Απίστευτο!! Έχουν καταργήσει κάθε νομιμότητα!! Κάνουν ό,τι θέλουν!! Ξεκίνησαν ήδη να στέλνουν τα χαράτσια της ΔΕΗ πριν ακόμα δημοσιευθεί η απόφαση στο σχετικό ΦΕΚ!!!

Το αποκορύφωμα της παρανομίας: Η ΔΕΗ στέλνει λογαριασμούς με το "τέλος ακινήτων", πριν ακόμη δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ!

image

Το ότι ο Υπουργός των Οικονομικών νοιώθει μία αφόρητη πίεση για να καλύψει τα ανοίγματα του Προϋπολογισμού που δημιούργησε η Κυβέρνηση στην οποία αντιπροεδρεύει, είναι γνωστό και κατανοητό.
Το ότι, στην προσπάθειά του να καλύψει τα ανοίγματα αυτά αναγκάζεται να νομοθετεί κατά παράβαση του Συντάγματος και των υφιστάμενων νόμων, είναι πλέον μία συνήθης πρακτική, η οποία βεβαίως δεν είναι αποδεκτή από κανέναν και κατά της οποίας και διαμαρτυρόμαστε, αλλά και παλεύουμε.
Όμως, το ότι πέραν από την ουσία της νομιμότητας, ο Υπουργός των Οικονομικών έχει φθάσει στο σημείο να παραβιάζει και τους τύπους, είναι κάτι που ούτε περιμέναμε ποτέ να γίνει, αλλά ούτε και ήταν ανάγκη να γίνει!

Σήμερα, μέλος του Συλλόγου μας κατήγγειλε ότι έφθασε, με απλό ταχυδρομείο, στο σπίτι του, ο λογαριασμός που περιλαμβάνει και το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) ή “Ειδικό Τέλος Ακινήτων” με πιο απλά λόγια.(Ο λογαριασμός εμφανίζεται στην παρακείμενη φωτογραφία)

Το εκπληκτικό όμως είναι ότι, η υπουργική απόφαση η οποία ρητά αναφέρεται στην παράγραφο 13 του άρθρου 53 του ν. 4021/2011 ως προϋπόθεση για την ισχύ του νόμου, δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ!

Δηλαδή, η ΔΕΗ, έχει εκτυπώσει και έχει ταχυδρομήσει λογαριασμούς, τους οποίους ενδεχόμενα κάποιοι έχουν εξοφλήσει πλήρως, χωρίς ακόμη να έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση η οποία προκαλεί την ισχύ του νόμου και η οποία προσδιορίζει τις διαδικασίες που θα συμβούν όλα αυτά.

Το αναφέρουμε για μία ακόμη φορά: Κατανοούμε τις πιέσεις που δέχεται η Κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο κ. Βενιζέλος. Κατανοούμε ότι ο κ. Βενιζέλος αναγκάζεται να λαμβάνει ιδιαίτερα αντιδημοφιλείς αποφάσεις.
Όμως, δεν κατανοούμε και δεν αποδεχόμαστε τη λήψη αντισυνταγματικών μέτρων ή παράνομων διατάξεων. Και γελάμε (ενώ θα έπρεπε να κλαίμε) όταν βλέπουμε ότι η Κυβέρνηση δε μπορεί να τηρήσει ούτε την τυπική διαδικασία της έκδοσης ενός ΦΕΚ.

Τελικά, καταλήγουμε να τρομάζουμε με τις συνεχείς συνταγματικές εκτροπές. Επειδή τα όρια μίας εκτροπής και των επιπτώσεων που μπορεί να έχει, ή των “ορέξεων” που μπορεί να ανοίξει, πολλές φορές είναι άγνωστα...

http://www.forologoumenos.gr/permalink/11405.html

Τι υποσχόταν ο Γιωργάκης στις 1/10/2009; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

«Πριν από 2 χρόνια, ο Λαός μας ζήτησε να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας από βάρη και δουλείες. Ζήτησε Επανάσταση. Την Επανάσταση του αυτονόητου! Να κάνουμε όλες εκείνες τις μεγάλες τομές που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της. Αυτό κάνουμε. Αυτό προσπαθούμε.  Αυτός είναι ο στόχος μας. Να ξεφύγουμε όλοι από τους περιοριστικούς ορίζοντες του μικρόκοσμού μας και να κοιτάξουμε το κοινό μας συμφέρον. Το καλύτερο για όλους»
Γιώργος Α. Παπανδρέου

netakias.wordpress.com

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 37, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΟΚ

Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος

3.1. Πλήρης απασχόληση και αξιοπρεπής εργασία για όλους

3.2. Ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα

3.3. Στήριξη της οικογένειας και κοινωνική προστασία 3.4. Άτομα με αναπηρία: ίση συμμετοχή στη ζωή

3.5. Νέα εθνική πολιτική για την υγεία

3.6. Ψυχική υγεία – εξαρτήσεις – ναρκωτικά

Το Κοινωνικό Κράτος αποτελεί θεμελιώδη συνιστώσα της Δημοκρατίας, δημόσια υποχρέωση και λειτουργία που διασφαλίζει τα κοινωνικά δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες για όλους, ποιοτικές υπηρεσίες και δομές αλληλεγγύης. Διασφαλίζει την αναγκαία κοινωνική συνοχή που είναι προϋπόθεση για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη.
Δεσμευόμαστε για ένα Κοινωνικό Κράτος με καθολικό χαρακτήρα, αποτελεσματικό και αποκεντρωμένο που καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες των πολιτών και δημιουργεί κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας.
3.1. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς αξιοπρεπή εργασία για όλους και χωρίς ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, και κανένα κοινωνικό κράτος δεν είναι οικονομικά βιώσιμο χωρίς την πλήρη και αξιοπρεπή απασχόληση.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η πράσινη ανάπτυξη εκτιμάται ότι μπορεί να αποφέρει τουλάχιστον 250.000 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα την επόμενη δεκαετία, αν σήμερα αποφασίσουμε να κάνουμε τις επιβαλλόμενες επενδύσεις σε βασικούς τομείς όπως είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο κτιριακός και κατασκευαστικός τομέας, η διαχείριση των απορριμμάτων, η γεωργία και ο τουρισμός.
Για την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα της στροφής στην
...

_ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΑΣΠΙΔΕΣ_


Μεταμορφωμένος τότε σε ταύρο ο Δίας μετήγαγε την Ευρώπη στη Δύση,
μεταμορφωμένη σήμερα σε αποδιοπομπαίο τράγο η Ελλάδα επιστρέφει απ' τη Δύση.

Πού;  Εδώ; Δεν θα 'χει να πληρώσει ούτε το φως. Το ανέσπερον. Δεν είναι πατρίδα μου το Προτεκτοράτο. Εμένα, πατρίδα
μου είναι η Ελλάδα, και δεν μπορεί στην Ελλάδα να ξεκινάει τη διαδρομή του για να μάθει γράμματα στα παιδιά ένας
δάσκαλος με 660 ευρώ τον μήνα, για να πάρει 750 ευρώ στα 45 του και να μην κάνει παιδιά δικά του ο ίδιος ποτέ...
Δεν είναι Πρωθυπουργός μου αυτός ο τύπος που πάει να κάνει τη Θράκη  Ειδική Οικονομική Ζώνη υπό την Εντολή
της Γερμανίας - ανοίγοντας έτσι έναν ακόμα δρόμο για την «αυτονόμηση» της περιοχής και τον ακρωτηριασμό της
Ελλάδας...   Είναι πιθανόν αυτός ο ανιστόρητος να μη  γνωρίζει ότι οι Ναζί στην Κατοχή διακρίθηκαν εκτός των άλλων
και στο σπορ του διαμελισμού της χώρας μας - ως  και ανεξάρτητο «Βασίλειο των Βλάχων»  στην Πίνδο έστησαν οι
ολετήρες· όμως,  πώς να κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο της νέας Τάξης, απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά ο επικεφαλής
των δωσιλόγων.

Δεν είμαι υπήκοος της Τρόικας. Είμαι Ελληνας πολίτης - δεν οφείλω καμιά  νομιμοφροσύνη στα ανδρείκελα και τους
κουίσλινγκ - δεν είμαι ανδράποδο  Δεν οφείλω καμιά

Απόδοση των γερμανικών πολεμικών οφειλών,στην Ελλάδα.Εγκαινιάστηκε σήμερα,ο διεθνής κόμβος στο διαδίκτυο,συλλογής υπογραφών,από επιφανείς Έλληνες ομογενείς.

Εγκαινιάστηκε σήμερα,ο διεθνής κόμβος στο διαδίκτυο,http://www.ekklisi.gr/ ,συλλογής υπογραφών,από επιφανείς Έλληνες ομογενείς,στήριξης του αιτήματος απόδοσης των γερμανικών πολεμικών οφειλών,στην Ελλάδα.
Της σημαντικής, για την χώρα μας, αυτής πρωτοβουλίας, ηγούνται οι:
  • Δημήτριος Σκαρβέλης,ακαδημαΙκός,τ. επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ,
  • Ελευθέριος Βερυβάκης,τ. υπουργός και τ. βουλευτής,
  • Παναγιώτης Κρητικός,τ. αντιπρόεδρος της Βουλής και τ. βουλευτής,
  • Στέφανος Ληναίος, τ. βουλευτής , μέλος του ΕΣΔΟΓ,ηθοποιός.
Η έκκληση ,απευθύνεται στους ηγέτες των πλουσιοτέρων χωρών του πλανήτη μας και αποσκοπεί στην ικανοποίηση του χρονίζοντος  αιτήματος αποζημίωσης της Ελλάδας ,για τις καταστροφές που υπέστη,ως κράτος, από τις θηριωδίες του Ναζισμού,στη διάρκεια του β’ παγκοσμίου πολέμου και της γερμανικής κατοχής.
Η αποζημίωση αυτή,ανερχόμενη στο ύψος των εκατόν εξήντα δυο (162) δις ευρώ,σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος,που παραδόθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Οφειλών Γερμανίας  (ΕΣΔΟΓ) στην Ελλάδα κατόπιν αίτησής του κι αποδεκτών απο τον υφυπουργό οικονομικών Φ.Σαχινίδη,λογιστικά συμψηφιζόμενη με το σημερινό δημοσιονομικό χρέος,εκτονώνει κι αποσυμπιέζει την τυραννική βάσανο, που υφίσταται η πατρίδα μας!
Πρόκειται  για μια κίνηση σωτηρίας της χώρας μας, που απευθύνεται στον πατριωτισμό των απανταχού Ελλήνων και αποβλέπει στη συμμετοχή και το κύρος των επιφανεστέρων εξ αυτών! Ώστε, όχι μόνο να κάμψουν τις δυνάμεις όλων όσων απεργάζονται τον όλεθρο της Ελλάδας αλλά και να πείσουν για την αξία της διαιώνισής της!
“είς οιωνός άριστος : αμύνεσθαι περί πάτρις”
Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (Ο.Α.Π.Σ.).

Ερώτηση στους βουλευτές, σχετική με το άρθρο του Β. Κοκκινου

Αγαπητοί κύριοι Βουλευτές,
Σε άρθρο του ο π. πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Κόκκινος, στην εφημερίδα
«Αξία», περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού και δηλώνει
πως σύμφωνα με το Σύνταγμα αρκούν μόνο 30 βουλευτές για να ζητήσουν την
άσκηση της ποινικής δίωξής του. (επισυνάπτω το άρθρο του)
Επειδή ακούγονται συχνά δηλώσεις σας σχετικά με την ακαταλληλότητα του
πρωθυπουργού και την επικινδυνότητα των χειρισμών του, τους οποίους
χαρακτηρίζετε ακόμα και μειοδοτικούς, θα ήθελα να σας ρωτήσω, ξεχωριστά
τον καθένα σας, αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε την πρόταση αυτή του π.
προέδρου του Αρείου Πάγου, που θα οδηγήσει σε πρόκληση αμέσων εξελίξεων
και ανατροπών τόσο στο πολιτικό όσο και στο οικονομικό σκηνικό.
Ζητώ απάντησή από τον καθένα σας ξεχωριστά και όχι σαν κόμμα ή ομάδα,
γιατί θεωρώ ότι είστε πρωτίστως βουλευτές των Ελλήνων και κατόπιν
βουλευτές των κομμάτων. Οπότε η όποια απόφασή σας, αν θεωρείτε ότι είναι
για το συμφέρον της Ελλάδος, μπορεί να είναι και αντίθετη στην όποια
γραμμή του όποιου κόμματος. Όμοια θεωρώ ότι η μη απάντησή σας θα είναι
στήριξη των πρωθυπουργικών αποφάσεων διότι ως γνωστόν «ο σιωπών δοκεί
συναινείν»
Αναμένοντας τη σύντομη απάντησή σας
Με εκτίμηση
Γιοβαννόπουλος Φώτιος

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της



H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού
...

Η χουντική κυβέρνηση φθάνει στο τέλος της και ζήτησε τη βοήθεια ξένων δυνάμεων προκειμένου να αποτρέψει την εξέγερση; Είναι αλήθεια ότι ήρθε μυστικά η ευρωπαϊκή δύναμη καταστολής εξεγέρσεων;


Η Eurogendfor στις ταραχές στην Vicenza της Ιταλίας

Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας, πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς

13/10/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΣ
ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ
Μετά την απαράδεκτη και παράνομη ανακοίνωση της Διοίκησης της ΔΕΗ, να τυπώσει τους λογαριασμούς σε άλλους χώρους με κίνδυνο  την  διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, συνεχίζουμε τον αγώνα με τις επόμενες φάσεις.
Το ρεύμα στο φτωχό, τον άνεργο, και τον μεροκαματιάρη δεν πρόκειται να κοπεί.
Ο κατάπτυστος νόμος της κυβέρνησης θα ακυρωθεί στην πράξη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κασιμάτης: Αντισταθείτε. Μην πληρώνετε τα χαράτσια…

Σύνθημα αντίστασης έστειλε σήμερα το πρωϊ ο «πατριάρχης» του Συνταγματικού Δικαίου και παλιότερα σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου κ. Γιώργος Κασιμάτης. Συγκεκριμένα, από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και την εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, ο κ. Κασιμάτης κάλεσε το λαό σε παλαϊκή αντίσταση με κάθε τρόπο, ενάντια στην αντισυνταγματική άσκηση της εξουσίας από την κυβέρνηση, σε εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος.
Μεταξύ των πράξεων λαϊκής αντίστασης είπε ότι είναι και η μη πληρωμή των αντισυνταγματικών χαρατσιών που επιβάλει η κυβέρνηση, κατ’ εντολήν της τρόϊκας. Με τον τρόπο αυτό που προτείνει ο κ. Κασιμάτης, που είναι στην ουσία μια παθητική αντίσταση, ο Έλληνας έχει την ευκαιρία, χωρίς καν…. να σηκωθεί από τον καναπέ και να βγει στο δρόμο, να γκρεμίσει ένα καθεστώς, απλά με το να μην κάνει αυτό που επιτάσσει το καθεστώς.  
Υπενθυμίζουμε ότι τις προάλλες η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσαν το λαό να μην πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα. Η δε κ. Παπαρήγα, από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση είπε πως αν δεν πληρώσει μεγάλο μέρος του λαού «εσείς θα πάτε φυλακή».
Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβανόμαστε τι θα συμβεί αν ένα μεγάλο μέρος του λαού δεν πληρώσει τα διάφορα αντισυνταγματικά χαράτσια, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Θα έχουμε άμεση κατάρρευση του καθεστώτος. 

Ξεκινήστε τον πόλεμο χωρίς τη γενιά σας!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Συγγνώμη, αλλά είμαι υποχρεωμένη να διαφωνήσω για άλλη μια φορά με τον υπουργό των Οικονομικών.

«Πόσους πολέμους θα κάνει η γενιά μου;», αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος. Και συνέχισε διερωτώμενος: «Θα απουσιάσω από τον πόλεμο της γενιάς μου για να βάλω τα προσόντα μου στον τόκο;».

Δήλωσε δε απόλυτα βέβαιος πως αυτός είναι ο πόλεμος της γενιάς του.

Αν αυτός είναι ο πόλεμος της γενιάς μας, όπως ισχυρίστηκε στη συνέντευξή του στον Γιάννη Πρετεντέρη, τότε είναι ένας πολύ ντροπιαστικός πόλεμος.

Μήνας, που είναι, Οκτώβριος, λίγες μέρες πριν από την επέτειο του Έπους, όλα αυτά μου ακούγονται κάπως βέβηλα, ιερόσυλα, προπαγανδιστικά.

Γιατί αν η δική μας γενιά διάλεξε αυτόν τον πόλεμο, αν στη δική μας γενιά έλαχε αυτός ο πόλεμος, τότε ίσως και να μην αξίζει να ματώσουμε στα πεδία της.

Πολύ περισσότερο που ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται αυτός ο πόλεμος από
...

Έτσι κατάντησαν την πατρίδα....Παιδάκια λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία!! Ζούμε τραγικές στιγμές.......Άνεργοι γονείς μαθητών αυτοκτονούν. Δολοφονούν τη χώρα και το λαό..

Ο πρ. Α' Συλλόγου Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επιβεβαιώνει οτι οι γιατροί που εξέτασαν τους μαθητές διέγνωσαν ασιτία.
- Δεν έχουν παπούτσια για γυμναστική και στο κυλικείο έχουμε τεφτέρι λένε οι εκπαιδευτικοί
- Αυτοκτόνησε άνεργος πατέρας με 3 παιδιά

Σοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλουν οι δάσκαλοι του Α' Συλλογου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.



ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ 3 ΟΡΦΑΝΑ
- ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ

'Οπως αποκάλυψε ο δάσκαλος και πρόεδρος του Α' Συλλόγου Εκαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Μαργιόλης :

"Πριν 10 μέρες συνέβη ένα τραγικό γεγονός που μας σόκαρε. Ενας πατέρας 3 μαθητών μας που ήταν άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες αυτοκτόνησε. Και δεν ειναι μόνο αυτό. Μας καταγγέλθηκε πως την περασμένη άνοιξη σε σχολείο της Κυψέλης μαθητές λιποθύμησαν την ώρα του μαθήματος και ο γιατρός που εξέτασε τα παιδιά διέγνωσε ασιτία. Βλέπουμε παιδιά να έρχονται στο σχολείο με τρύπια παπούτσια. Βλέπουμε παιδιά να μην έχουν αθλητικά παπούτσια για να κάνουν γυμναστική. Βλέπουμε στα κυλικεία να ψωνίζουν ελάχιστα παιδιά και  τα περισσότερα να μην έχουν ένα κουλούρι να φάνε. Στο κυλικείο του σχολείου μας ξανάρθε το τεφτέρι. Προτείνουμε να στηθεί ένα δικτο αλληλεγγύης και αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια για τα παιδιά του Ιρακ, της Παλαιστίνης και της Γιουγκοσλαβίας να τα κάνουμε πλέον για παιδιά μας. Εχουμε χρέος όχι μόνο να τα μορφώσουμε αλλά και να τα προστατέψουμε από την εξαθλίωση".




Το θέμα που ανέδειξε πρώτη η εφημερίδα LIFO ειναι γροθιά στο στομάχι.
Εάν όλα αυτά που καταγγέλουν οι δάσκαλοι ισχύουν τότε μιλάμε για εικόνες τριτοκοσμικές που ντροπιάζουν τη κοινωνία και την χώρα μας και άμεσα κάτι πρέπει να κανουμε όλοι για αυτό.


Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολυγώνου οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πανόρμου για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ θα συνεχίσουν την κατάληψη επ'αόριστον ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

 

Μεγάλη αποκάλυψη με άκρως απόρρητα έγγραφα, θα κάνει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ σήμερα, σχετικά με το ενεργειακο πραξικόπημα που εκτέλεσε ο Παπανδρέου κατ' εντολήν των ΗΠΑ.

67 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Επείγον να κατέβουμε όλοι στην κατάληψη της ΔΕΗ - Πειραιώς 247


Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με στόχο να μην εκτυπωθούν οι λογαριασμοί που περιλαμβάνουν το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας. Εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Οι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι θα παραμείνουν όσο χρειαστεί προκειμένου να αναστείλουν την έκδοση των λογαριασμών.
Σε ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  αναφέρει: «Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, το φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι στης ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποί μας».
Η κατάληψη προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου. «Στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, καλώντας άμεσα τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτίριο. Έκανε μάλιστα γνωστό πως έχει δώσει εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.
Η ΔΕΗ έχει προειδοποιήσει με διακοπή σύνδεσης όσους δεν καταβάλουν το ειδικό τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η αποστολή από τη ΔΕΗ των πρώτων εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων από τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΗ, η πρώτη παρτίδα θα αφορούσε περίπου 200.000 εκκαθαριστικά σημειώματα με στόχο μέσα στο Δεκέμβριο να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή τους και στα 5,5 εκατομμύρια υπόχρεων για την καταβολή του τέλους.

Στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΕΗ θα επισημαίνεται ότι οι φορολογούμενοι θα έχουν υποχρέωση να πληρώσουν το τέλος καθώς σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον
...

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο στην Πειραιώς προσπαθώντας να εμποδίσουν την έκδοση λογαριασμών με το νέο τέλος ακινήτων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 247

Οι εργαζόμενοι της  ΔΕΗ είναι αποφασισμένοι να μην εκδοθεί κανένας λογαριασμός που να περιλαμβάνει το νέο χαράτσι.





"Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και
...

Το χαράτσι της ΔΕΗ και μερικές προτάσεις για την οργάνωση και την αντίδρασή μας.

H Ελευθεροτυπία σήμερα αποκαλύπτει πως υιοθέτησαν το χειρότερο, το πιο εφιαλτικό σενάριο για τα χαράτσια της ΔΕΗ. Αυτοί οι φασίστες, προφανώς γνωρίζουν ότι πολλοί θα αρνηθούμε να πληρώσουμε και θα πάμε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, οπότε ενσωματώνουν το χαράτσι σε ένα κοινό κοντύλι με το ρεύμα στερώντας μας τη δυνατότητα να το πληρώσουμε ξεχωριστά. Το κάνουν μόνιμο σε ετήσια βάση πλέον και το σημαντικότερο, η εντολή διακοπής του ρεύματος θα δίνεται μέσα σε 30 μέρες. Τα τομάρια τα σκέφτηκαν όλα…νομίζουν ότι τα σκέφτηκαν όλα δηλαδή….γιατί δεν υπολόγισαν το πιο απλό, ότι το ποτήρι ξεχείλισε.
Πρέπει να κάνουμε άμεσες και ουσιαστικές κινήσεις. Εντάξει η θεωρία, ωραία όλα αυτά τα επαναστατικά και εκτονωτικά που συζητάμε σε όλο το διαδίκτυο, αλλά αυτά δεν μας γλυτώνουν , ούτε από τους χουντικούς, ούτε από τη δουλεία στην οποία μας έχουν εξαναγκάσει.

Προτείνω μερικές λύσεις που σκέφτομαι στα γρήγορα ( οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι οι καλύτερες και μακάρι οι συμμετέχοντες στην κουβέντα να σκεφτούν πιο δραστικούς και αποτελεσματικούς τρόπους αντίδρασης. Εξάλλου, πολλά μυαλά μαζί σκέφτονται καλύτερα από ένα)
1. Η ΝΔ ΔΕΝ έχει πάρει θέση, κάτι το οποίο μπορεί ενδεχομένως να αποτελέσει εμπόδιο στην επιτυχία της μαζικής αντίστασης κατά της πληρωμής. Αφού λοιπόν ο Σαμαράς αποφεύγει να πάρει θέση, προτείνω άμεσα, σήμερα κιόλας, με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και την αποστολή 190.000 χαρατσιών από την Δευτέρα, να ζητήσουμε από 2-3 μαχητικούς Βουλευτές της αντιπολίτευσης να θέσουν επισήμως το ερώτημα στον αρχηγό τους,ο οποίος επιμένει ότι το κόμμα ”βρίσκεται κοντά στον Λαό”. Για να δούμε λοιπόν, πόσο κοντά στον λαό βρίσκεται…. Επιμένω για τη ΝΔ, καθώς ασκεί επιρροή σε πολύ μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών από όσο ο Τσίπρας και το ΚΚΕ και όλοι οι υπόλοιποι που ήδη έχουν δηλώσει την άρνησή τους.
2. Άμεση κινητοποίηση μέσω των μπλογκς, όχι για διαδήλωση στο Σύνταγμα (δεν ιδρώνει το αυτί τους από τέτοια και θα βάλουν πάλι τα ΜΑΤ να μας σπάσουν στο ξύλο), αλλά για υπερ-συγκέντρωση σε συγκεκριμένο μέρος στο οποίο θα καλέσουμε οικονομολόγους και νομικούς να μας πουν τις δυνατότητες αντίδρασής μας, έπειτα και από τις σημερινές εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Agiovasilema

Χαράτσι ΔΕΗ- Οι φασίστες υιοθετούν το σκληρότερο σενάριο προκειμένου να μας εκβιάσουν. Όλο το διεστραμμένο σχέδιό τους! Είναι η μοναδική μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από αυτά τα τέρατα. Μόνο με ΜΑΖΙΚΗ άρνηση πληρωμής θα πέσει η κυβέρνηση της κατοχής.

Ολα για το χαράτσι ακινήτων και ΔΕΗ: είσπραξη, διακοπή ρεύματος, επανασύνδεση

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ • ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 190.000 ΑΠΟ 5.500.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ • ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300.000 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ



Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να καταφτάνουν στους καταναλωτές οι πρώτοι 190.000 λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που θα είναι φουσκωμένοι με το ειδικό τέλος ακινήτων, το οποίο θα πληρώνουμε εσαεί επ' απειλή διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Ηδη η ΔΕΗ έχει ετοιμάσει τα σχετικά έντυπα (η χρέωση του ειδικού τέλους στο λογαριασμό θα είναι διακριτή) και περιμένει τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης ώστε να ξεκινήσει να τα ταχυδρομεί από το ερχόμενο Σάββατο. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή τους και στους περίπου 5,5 εκατ. υπόχρεους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι από την ημερομηνία έκδοσης των λογαριασμών τους θα έχουν περιθώριο μόλις 40 ημερών για να πληρώσουν το συνολικό οφειλόμενο ποσό ώστε να μην τους διακοπεί το ρεύμα.
Από το κείμενο της υπουργικής απόφασης που παρουσιάζει σήμερα η «Ε» και αναμένεται να υπογραφεί και να δημοσιευθεί από μέρα σε μέρα, επιβεβαιώνεται ότι το σύστημα είσπραξης του τέλους ακινήτων είναι πολύπλοκο και προβληματικό, ενώ εκτιμάται ότι
...

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Οι σκατόφατσες των Αλβανών βιαστών/ληστών/εγκληματιών, δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή του εισαγγελέα.

Μέχρι τώρα, αυτά τα καθάρματα, θεωρούνται υπεύθυνοι για τουλάχιστον 23 ένοπλες ληστείες και άγνωστο αριθμό βιασμών.
- Τους πρόδωσε η "χλιδή" που ήθελαν με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο
 
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των πέντε φερόμενων ως αδίστακτων ληστών και βιαστών που είχαν σκορπίσει σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας τον τρόμο και το φόβο. Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομία αυτοί είναι τα κτήνη που είχαν βιάσει τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της και των ανήλικων παιδιών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πρόκειται για την άγρια ομάδα Αλβανών που το τελευταίο διάστημα είχαν εισβάλει σε δεκάδες σπίτια τα οποία λήστευαν, αλλά δεν έμεναν μόνο σε αυτό, καθώς σε πολλές περιπτώσεις κακοποιούσαν με πρωτοφανή αγριότητα τα θύματά τους.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι πώς ένας εκ των φερόμενων δραστών είναι μόλις 15 χρονών, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Και δεν είναι ο μοναδικός, καθώς και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα 24χρόνια.

Αυτά είναι τα στοιχεία τους και οι σοκαριστικές τους ηλικίεςΑλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεν το 1990 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Ερμιρ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ερβιστ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ενεα ΠΑΝΟ του Αντον και της Μαρία, γεν. το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ του Jorgjl και της Anaca, γεν. το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.

Πώς έφθασαν σε αυτούς οι αστυνομικές αρχές

Οι Αλβανοί, σύμφωνα με πληροφορίες, προμηθεύονταν όπλα από έναν λαθρέμπορο στη Λούτσα, ενώ τα κλοπιμαία τα πουλούσαν σε κλεπταποδόχους στην Ομόνοια, ενώ όσον αφορά στα 14 αυτοκίνητα, προμήθευαν έναντι χρηματικής αμοιβής άλλες συμμμορίες. Η αστυνομία έφθασε
.....

Ο π. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος, προτείνει την τιμωρία του πρωθυπουργού! Αρκεί να ζητήσουν έστω και ...30 βουλευτές την ποινική του δίωξη!!!!!

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ... 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ...!!! Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι...
«εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του... Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της

.....

Ανα(ν)τροπή 10/10/2011.

Αγαπητέ κύριε Πρετεντέρη,

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας, έχω να πω τούτο:
Το πρωτογενές έλλειμμα, το πρωτογενές πλεόνασμα, η πρωτογενής αγορά, οι θυσίες του ελληνικού λαού, μπλα, μπλα, μπλα.
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ 1 ΤΡΙΣ  ( ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ)
ΕΓΩ είμαι ωραίος, μοιραίος, μπλα μπλα μπλα.........

Επιπλέον, σας λέω τούτο:
Το πρωτογενές έλλειμμα, το πρωτογενές πλεόνασμα, η πρωτογενής αγορά, οι ΘΥΣΙΕΣ του ελληνικού λαού, μπλα, μπλα, μπλα.
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ 1 ΤΡΙΣ  ( ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ  ΦΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ)
ΕΓΩ είμαι ο ένας, ο άρχοντας, ο μοναδικός, μπλα μπλα μπλα..........

Μην ξεχνάτε ότι:
Το πρωτογενές έλλειμμα, το πρωτογενές πλεόνασμα, η πρωτογενής αγορά, οι ΘΥΣΙΕΣ του ελληνικού λαού, μπλα, μπλα, μπλα.
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ 1 ΤΡΙΣ  ( ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ  ΦΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ)
ΕΓΩ είμαι ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη, μπλα, μπλα, μπλα..........

Και για όσους δεν το κατάλαβαν:

Το πρωτογενές έλλειμμα, το πρωτογενές πλεόνασμα, η πρωτογενής αγορά, οι ΘΥΣΙΕΣ του ελληνικού λαού, μπλά, μπλα, μπλα.
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ 1 ΤΡΙΣ  ( ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ  ΦΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ)


ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ :ΕΓΩ.........(ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ...............)



Κάπου εδώ κουράστηκα να τον ακούω.....Τόσο εκνευριστικός, τόσο αφόρητα εξοργιστικός. Όποιος άντεξε να τον ακούσει, χαρά στο κουράγιο του, καθώς αυτός είναι χειρότερος από τον χαλίφη.
(Κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις, είναι απολύτως συμπτωματική λέμε, γιατί δεν έχουμε τα μύρια που ζητάνε κάθε τρεις και λίγο αυτοί για αποζημιώσεις)



Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

BIAZOYN ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!

Όπως γράψαμε και το πρωί, κι άλλη μητέρα 40 χρόνων βιάσαν τα καθάρματα στην Ηλιούπολη, αφού πρώτα λήστεψαν το σπίτι της οικογένειας.
Ε, λέμε λοιπόν στον ανεκδιήγητο δίδυμο Παπουτσή και Οικονόμου να βγάλουν τα βάρβαρα ΜΑΤ στις γειτονιές της πόλης μας και να συλλάβουν τα καθάρματα και να τους κόψουν τις καρωτίδες και στη συνέχεια να τις δώσουν να τις φάνε τα σκυλιά.
Διαφορετικά τόσο ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ που κατάντησε γραφικός στη προσπάθειά του  να συγκαλύπτει τις βαρβαρότητες των ανεγκέφαλων πιτ μπουλ που δέρνουν αδιάκριτα τους πολίτες στο Σύνταγμα, όσο και ο αποτυχημένος Οικονόμου θα πρέπει να εξαφανιστούν το συντομότερο από το οπτικό μας πεδίο.
Η παρουσία τους έχει συνδεθεί με την μεγαλύτερη απαξίωση

Η χούντα βιαιοπραγεί ακόμα και στους ...τυφλούς και στους συνοδούς τους.



Η εικόνα αυτή είναι από το Υπουργείο Οικονομικών, σήμερα, 10/10, όταν  συμπολίτες μας με πρόβλημα όρασης, προσπάθησαν να δουν τον Υπουργό. Τα....όργανα τότε ανέλαβαν δράση και το αποτέλεσμα το βλέπετε στο βίντεο.

ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............................................

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΟΥΝΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ.

20111010-092207.jpg
 (Η φωτογραφία είναι από το olympia.gr)
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΟΥΤΕ Η ΤΟΤΕ, ΟΥΤΕ Η -ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ- ΣΤΥΓΝΗ ΤΩΡΙΝΗ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΘΙΚΗΔΕΣ.


Ζούμε την απόλυτη φρίκη!! Ληστής εισέβαλε σε σπίτι και άρπαξε μαζί με τα κοσμήματα και το 10χρονο κοριτσάκι του ζευγαριού!

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με την εγκληματικότητα και τους εγκληματίες αλλοδαπούς.

Χθες το πρωί, στις 10.20, ληστής εισέβαλε σε σπίτι στο Καματερό στην οδό Ανδρούτσου 4 προσποιούμενος τον κοινωνικό λειτουργό.
Ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του καθώς και τη 10χρονη κόρη του ζευγαριού που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι. Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας έλειπε καθώς είχε φύγει για την εργασία της.

Ο ληστής αφού άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά έφυγε αλλά πήρε μαζί του όμηρο και το 10χρονο κορίτσι προκειμένου να σιγουρευτεί πως οι γονείς του δε θα φωνάξουν την αστυνομία.

Εβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο όπου μέσα είχε ένα οπλο καλάσνικοφ και διέφυγε ανενόχλητος.

Ευτυχώς δεν πείραξε το παιδί και το άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά  απ' το σπίτι,  έξω απ' την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.
Εκει είδαν το παιδί οι γείτονες. Αφού ειδοποίησαν τους γονείς πήγε ο πατέρας της μικρής και την βρήκε σε κατάσταση σοκ.

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΣΟΚ!!Νέα εισβολή σε σπίτι. Βίασαν 40χρονη μητέρα μπροστά στο παιδί της και στη συνέχεια τη λήστεψαν

Και αυτό το ΠΑΣΟΚ το ονομάζει .. «Χαμηλή εγκληματικότητα»!

Kαθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι εισβολές αλλοδαπών κακοποιών σε σπίτια.
Τα ξημερώματα υπήρξε και νέα είσβολη σε σπίτι, στην περιοχή της Ηλιούπολης, όπου για μια ακόμα φορά οι κακοποιοί βίασαν μητέρα ανήλικου μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού.

Οι δράστες ήταν τρεις, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της 40 χρονης παραβιάζοντας την πόρτα. Ο εφιάλτης για την μητέρα ξεκίνησε, αφού την σήκωσαν από το κρεββάτι με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι.
Το πλέον αποτρόπαιο είναι ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί (όπως και στη Γλυφάδα που βιάστηκε μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών της), βίασαν την γυναίκα.

Ώρα αργότερα, μετά τις οκτώ χθες το πρωί, κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως αυτή δεν ήταν η μόνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Ξημερώματα Κυριακής άλλες δυο γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο. Μια στο Ζεφύρι όπου οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, αλλά ευτυχώς δεν πείραξαν τη γυναίκα και άλλη μια στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η «λίστα Κουσελά» θα μας γλίτωνε από το χαράτσι της ΔΕΗ!

Γιάννης Μακρυγιάννης

Ο Δημήτρης Κουσελάς είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Κατά τεκμήριο πρέπει να είναι και ένας σοβαρός άνθρωπος, αφού εκλέγεται βουλευτής από το 2004, ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας τον εμπιστεύτηκε για ένα μεγάλο διάστημα για μία θέση στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, τοποθετώντας τον υφυπουργό Οικονομικών.

Άρα ξέρει πάνω κάτω τι λέει, ειδικά όταν το λέει επώνυμα και σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

Ο κ. Κουσελάς, λοιπόν, αποκάλυψε ότι υπάρχει λίστα με 3800 φυσικά πρόσωπα, που χρωστούν στην εφορία άνω του 1 εκατ. ευρώ το καθένα και ότι τα ποσά αυτά θεωρούνται «εισπράξιμα». Eίναι δυνατόν δηλαδή να τα εισπράξει το κράτος από τους οφειλέτες, σε

...

ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ …Ποιες είναι οι πολυεθνικές συμμορίες που ληστεύουν σπίτια..και οι 10 εντολές που πρέπει να τηρείτε για να νιώθετε πιο ασφαλείς

Αντιμέτωποι με κακοποιούς που δεν διστάζουν να παραβιάζουν πόρτες ακόμα και μέρα μεσημέρι βρίσκονται όλο και περισσότεροι πολίτες. Τα μέλη των συμμοριών που σπέρνουν τον φόβο στα σπίτια δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να πυροβολήσουν όσους διανοηθούν να αντιδράσουν.
Τέσσερις είναι οι κυριότερες συμμορίες των ληστών που μπαίνουν τις νύχτες στα σπίτια ..της βορειοανατολικής Αττικής και κλέβουν χρήματα και τιμαλφή από τους έντρομους ιδιοκτήτες τους. Οπως λένε οι αστυνομικοί που ερευνούν τις υποθέσεις αυτές, η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη είναι η αλβανική και ακολουθούν η ρουμάνικη, η ρώσικη και η πολωνική.

Πρόκειται… αναφέρουν, για εξαιρετικά οργανωμένες συμμορίες, τα μέλη των οποίων….
διαθέτουν γνώσεις ακόμα και για ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, αν και η εμπειρία δείχνει ότι σπάνια χτυπούν σπίτια με συναγερμούς. Οι ηλικίες των συμμετεχόντων ποικίλλουν, αλλά συνήθως ο μέσος όρος φθάνει τα τριάντα χρόνια, αφού, όπως λένε οι αστυνομικοί, “εκτός από τις γνώσεις στα ηλεκτρονικά και στις διαρρήξεις κλειδαριών, χρειάζεται και ευελιξία για να ανέβεις σε μπαλκόνια…”.

“Εκτιμούμε ότι είναι νέοι άνθρωποι, παρά το γεγονός ότι οι περιγραφές των θυμάτων δεν είναι ακριβείς λόγω της ταραχής και του πανικού των θυμάτων”, λέει ανώτερος αξιωματικός από τη Βορειοανατολική Αττική, στην οποία τα κρούσματα ληστειών όλο και

...πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. “Υπήρξε περίπτωση ανθρώπου που κατέθεσε ότι οι δράστες διάρρηξης στο σπίτι του ήταν γύρω στα 35 και, όταν μετά από πολύ καιρό έτυχε να συλληφθούν, αποδείχτηκε ότι τα χαρακτηριστικά τους δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που μας είχε περιγράψει”.

Ο Ξενοφών και ο εσωτερικός εχθρός

Του Νίκου Αργεάδη

Την άνοιξη του 401 π. Χ. ο τριάντα ενός ετών Αθηναίος Ξενοφών, που διαβιούσε στα περίχωρα της πόλης της Παλλάδος, έλαβε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόσκληση από φίλο του που στρατολογούσε Έλληνες στρατιώτες ως μισθοφόρους για τον Κύρο, αδελφό του Πέρση βασιλιά Αρταξέρξη.

Η πρόσκληση ήταν ασυνήθης αφού Έλληνες και Περσες υπήρξαν εχθροί τα προηγούμενα 90 χρόνια.

Το πιο ασύνηθες όμως ήταν ότι ο Ξενοφών δεν ήταν στρατιώτης ούτε είχε στρατιωτική πείρα. Αγρότης ήταν…σε αγρόκτημα όπου μεγάλωνε σκύλους και άλογα, έχοντας κληρονομήσει μία ουκ ευκαταφρόνητη περιουσία από τον Πατέρα του. Επισκέπτονταν ενίοτε στην Αθήνα τον φίλο του Σωκράτη, τον φιλόσοφο για να συζητήσουν και να διαλογιστούν τα της ημέρας.

Όμως καθώς τον γοήτευε η περιπέτεια σκέφτηκε την πρόσκληση ως ευκαιρία να συναντήσει τον Κύρο, να μάθει την τέχνη του πολέμου και να γνωρίσει την Περσία. Αφού συμβουλεύτηκε το Μαντείο των Δελφών αποδέχτηκε την πρόταση και ξεκίνησε με 10.000 ‘Ελληνες οπλίτες, τους επιλεγόμενους και Μυρίους,  προερχόμενους από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας για να συμβάλλει στην εκστρατεία του Κύρου εναντίον του αδελφού του.

Όλα εβαιναν καλώς στην αρχή μέχρις ότου οι δύο στρατοί συναντήθηκαν στην πεδιάδα κοντά στα Κούναξα, όχι μακρυά από την Βαβυλώνα. Εκεί, παρά την νικηφόρα

...έκβαση της μάχης για τους Έλληνες, ο Κύρος φονεύθηκε και ο στρατός του διαλύθηκε. Ξαφνικά οι Μύριοι βρέθηκαν σε αχανή χώρα, μακρυά από την Πατρίδα τους και εν τω μέσω εχθρικών στρατευμάτων. Σύντομα τους επισκέφτηκαν απεσταλμένοι του Αρταξέρξη οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι ο ίδιος δεν είχε τίποτα εναντίον τους και ότι μοναδική του επιθυμία ήταν να αποχωρήσουν από την Περσία όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μάλιστα, έστειλε τον Τισσαφέρνη για να τους συνοδεύει και να τους προμηθεύει με τα απαραίτητα για την επιστροφή.

Γ. Δημαράς: Ιδού τι χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. (Ρε συ Γιάννη Δημαρά, δεν το έγραφες μέχρι προχθές που ήταν το κιτρινο μόγγολο εδώ να του τρίψεις στη μούρη;)

«Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο,
είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα»
Γκαίτε

Άρθρο του κ. Γιάννη Δημαρά
Προέδρου του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών

Μια δεύτερη, δυστυχώς, δυσάρεστη «έκπληξη» επιφύλαξε το γερμανικό περιοδικό FOCUS για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μετά την άσεμνη χειρονομία της Αφροδίτης της Μήλου, σειρά είχε τώρα να πνιγεί η Ακρόπολη, η χώρα μας και μαζί με αυτή τα ιερά και όσιά μας.
Δεν είναι ζήτημα λογοκρισίας, ούτε απαγορεύεται να υπάρξει σχόλιο ή εκτίμηση για τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και κοινωνία από τις πράξεις και τις ενέργειες της σημερινής κυβέρνησης.
Όμως, όλα έχουν ένα όριο. Έχουν μια «κόκκινη γραμμή». Την οποία το εν λόγω περιοδικό τις ξεπέρασε. Πιστεύω ηθελημένα και υστερόβουλα.
Ένα έθνος, όμως, δεν έχει τιμή αγαπητές κυρίες και κύριοι του FOCUS. Δηλητηριάζετε την χώρα μου, τους συμπολίτες μου και μας παρουσιάζετε σαν τα «παγκόσμια τέρατα» που θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο.
Και τι παράξενο;
Σκεφτόμενος αυτό που προσπαθείτε να κάνετε μου ήρθε στο μυαλό, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Θυμάστε; Τότε που η χώρα σας ήταν κι αυτή δέσμια της συνθήκης των Βερσαλλιών. Που ο γερμανικός λαός πείναγε από τους δυσβάστακτους φόρους από το τότε «μνημόνιο» των δυνάμεων της Αντάντ. Που αποφασίσατε να δώσετε τέλος σε αυτό, επιλέγοντας έναν σχιζοφρενή ηγέτη που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα, για το «καλό» σας.
Μέσα σε αυτά τα θύματα μιας «καλύτερης Γερμανίας» ήταν και η χώρα μου. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε οσφυοκάμπτες. Έχουμε ένα πρόβλημα με τους
....

Τον ΓΑΠ τον έπιασε πονοκέφαλος από τις...κυβερνητικές δυσκολίες. Εξασφαλίσαμε φωτογραφία από την επίσκεψή του στο γιατρό!!!!





                           (Άπαιχτο.....!!!! Δεν ξέρουμε ποιός το έκανε, αλλά είναι σίγουρο ότι είχε τρελά κέφια!)

Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη. Μετά το γιαούρτωμα ο Καστανίδης απευθυνόμενος στους φοιτητές είπε : Καθίκι είσαι και φαίνεσαι…

Παρ’ ολίγο άγριο λιντσάρισμα του Χάρη Καστανίδη
Δείτε στο 2.45 την αντίδραση του προδότη. Δεν χαμπαριάζουν με τίποτα οι χουντικοί. Ξεπουλάνε τον τόπο και βρίζουν και από πάνω!

Στο Άγιον Όρος πήγε ο προδότης



Στο 'Αγιον 'Ορος βρίσκεται ο Παπανδρέου προκειμένου να .....παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από την ανάληψη των πατριαρχικών καθηκόντων του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.


(σσΑ: Πάμε στοίχημα ότι πήγε για να το ξεπουλήσει και αυτό;;;;)

Του προδότη η μάνα έκλαψε…


Είμαστε ένας λαός με διακυμάνσεις στην ιστορία του…..
Είμαστε ένας λαός που υπάρχει χιλιετίες…..
Αλλά εξελισσόμαστε σε  μια γενιά αχρήστων…..
Μια γενιά που δεν μπορεί απλά μια μέρα να συνεννοηθεί για να διώξει όλα αυτά τα προδοτικά σκουπιδαριά  που ήρθαν να μας αποτελειώσουν…..
Τους ξένους που θέλουν την Εθνική μας κυριαρχία….
Τον Jeffry και τα δοσίλογα τσογλανάκια του που την παραχωρούν χωρίς τύψεις…
Που έφτασαν να απαγορεύουν στην ΕΡΤ την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας στις γιορτές….
Που από σήμερα με απόφαση Υπουργού επιτρέπουν στον κάθε αλλοδαπό να σηκώνει την Ελληνική σημαία….
Που έδωσαν στην λέξη «κότα» νέες διαστάσεις όταν η χώρα απειλείται από εχθρούς…
Που έχουν κατακλέψει τα πάντα και πλέον μας κλέβουν και
...

Η προπαγάνδα του φόβου



«Είτε έχει ένα λόγο να πει, είτε δεν έχει, ο λαός μπορεί πάντα να συρθεί εκεί που θέλουν οι ηγέτες. Αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να τους πει ότι οι άλλοι τούς επιτέθηκαν και να καταγγείλει τους ειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και για το ότι βάζουν την πατρίδα σε κίνδυνο. Πιάνει εξίσου καλά σε οποιαδήποτε χώρα
(Από την απολογία του Χέρμαν Γκαίρινγκ στη Δίκη της Νυρεμβέργης)
Η συνταγή είναι παλιά, όσο και δοκιμασμένη κι αποτελείται  από τέσσερα απλά βήματα:
1. Ένα ακροατήριο τίθεται μπροστά σε μια απειλή.
2. Γίνεται μια συγκεκριμένη πρόταση για την αντιμετώπιση  της απειλής .Όσο πιο τρομακτική η απειλή, τόσο πιο αναπόφευκτη – παρότι ίσως δύσκολη και
....