Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Το τσιράκι του Φοβισμένου Σαμαρά..

Πληρωμένο ρεπορτάζ με λανθασμένα στοιχεία και τόνους λάσπης εναντίον του προέδρου  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 
Φωτιές άναψε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρασκευή+13» σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος κέρδισε 1 δις ευρώ την εποχή: «Της μεγάλης ληστείας στο Χρηματιστήριο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. Παράλληλα, σύμφωνα με την «Παρασκευή +13» ο κ. Καμμένος κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η σύζυγός του Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών».
Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook σχολιάζοντας:
«Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ – ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους
...

Το Σάββατο 7 Απριλίου, το στερνό αντίο στον σύγχρονο μάρτυρα, τον ηρωικό Δημήτρη Χριστούλα

Το Σάββατο 7 Απρίλη στις 14:00 στο Α΄ Νεκροταφείο αποχαιρετάμε τον Δημήτρη Χριστούλα.

Η οικογένεια,
Οι Φίλοι,
Οι Σύντροφοι

Τα ΜΑΤ είναι για τους διαδηλωτές και όχι για τους εγκληματίες

 
Ποιος είναι τελικά ο ρόλος της αστυνομίας;


Αν θυμόμαστε καλά, ο Μ. Χρυσοχοϊδης στην πρώτη του θητεία στην Κατεχάκη, είχε προωθήσει την ιδέα του γραφείου παραπόνων των πολιτών κατά τη αστυνομικής βίας. Ο υπουργός σε κάθε του βήμα έλεγε πώς οι αστυνομικοί δεν πρέπει να βιαιοπραγούν κατά των ανθρώπων και μάλιστα τους απειλούσε κατά καιρούς ότι θα τους τσακίσει αν διαπιστωθεί ότι χτυπούν ανθρώπους χωρίς λόγο.
Το ίδιο παραμύθι έλεγε και ο διάδοχός του κ. Παπουτσής, αλλά όταν ήρθαν τα Μνημόνια στην Αθήνα, κι όχι μόνο, έπεσε το ξύλο της αρκούδας.
Έτσι, από το ταλαίπωρο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έμεινε μόνο το όνομα αφού ο πολίτης και απροστάτευτος είναι από τους εγκληματίες και τρώει ξύλο από την Αστυνομία.
Τις τελευταίες ημέρες, όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει ένταση, χωρίς πολυπληθείς διαδηλώσεις και επεισόδια, μόνο κάτι συγκεντρώσεις για τον αυτόχειρα συνταξιούχο, αλλά παρ’ όλα αυτά η αστυνομία έχει πάρει εντολή να βαράει στο
...

Πάνε να πνίξουν τις εκλογές με αίμα- Υπονοούμενα Παπαδήμου για αναβολή τους

Eπικίνδυνα παιχνίδια με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας παίζει πλέον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς διαπιστώνουν ότι όχι απλά θα συντριβούν οι μνημονιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά την επομένη των εκλογών το περίφημο Μνημόνιο, όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν θα αξίζει λιγότερο από την αξία του χαρτιού επάνω στο οποίο έχει γραφτεί, έτσι και αποτυπωθεί η βούληση των πολιτών όπως δείχνουν όλες οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις.

Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την πραγματική αιτία για την οποία τον έκαναν πρωθυπουργό (με εκείνη την θεατρική παράσταση-«αγανακτισμένη» αποχώρηση  του Γιώργου Καρατζαφέρη προέδρου του ΛΑΟΣ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο), ο τραπεζίτης Λουκάς
..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕ
Αθήνα 5/4/2012

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει τη νέα βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση από τους άνδρες των ΜΑΤ ενάντια σε συναδέλφους που κάλυπταν τόσο τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όσο και τη σημερινή με θύμα αυτή τη φορά και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Μάριο Λώλο, που εισήχθηκε ήδη σε Νοσοκομείο «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πλήξη με γκλομπ, (κάταγμα-εμπίεσμα κρανίου), το οποίο χρήζει χειρουργικής παρέμβασης» ! Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ΕΦΕ στοχοποιείται και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, όταν στις 15-12-10 χτυπήθηκε πισώπλατα στο κεφάλι από άνδρα των ΜΑΤ, ενώ ασκούσε το λειτούργημά του, ενώ την επομένη η Ένωσή μας με ανακοίνωσή της είχε επιστήσει την προσοχή στους αρμόδιους Υπουργούς «να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους, γιατί φοβόμαστε ότι στο τέλος θα θρηνήσουμε θύματα»!
Επισημαίνουμε το γεγονός ότι για πολλοστή φορά στοχοποιείται η ενημέρωση, παρά τις διαβεβαιώσεις του (τ.) αρμόδιου Υπουργού Προστασίας(;) του Πολίτη προς τους εκπροσώπους της ΕΦΕ στη συνάντησή μας τον περασμένο Ιούλιο, επ ευκαιρία αντίστοιχων γεγονότων, πως «η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι προσηλωμένη στη
....

Πολύ σοβαρά ο δημοσιογράφος που κτύπησαν τα ΜΑΤ



Έχει παραγίνει ο κρατικός τραμπουκισμός, πριν με εντολές Παπουτσή και τώρα του Χρυσοχοΐδη, προς τους δημοσιογράφους, τους φωτορεπόρτερ και τους καμεραμάν που καλύπτουν κινητοποιήσεις και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Σήμερα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τον «αυτοκτονία» του Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα, κτυπήθηκε σοβαρά με κλόμπ από άνδρα των ΜΑΤ ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λόλος, ο οποίος έχει μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι σοβαρά και χειρουργείται αύριο με αιμάτωμα στον εγκέφαλο
Και χτές, σε αντίστοιχη συγκέντρωση, επίσης υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για προπηλακισμούς δημοσιογράφων. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι τραμπουκισμοί αυτοί σημειώνονται σε διαδηλώσεις, όπου τα επεισόδια είναι πολύ μικρής έντασης, όπως σήμερα και χτές. Κάτι που δείχνει περίτρανα ότι τα ΜΑΤ έχουν λάβει το «πράσινο φώς» από την ηγεσία του υπουργείου «Προστασίας» για ανεξέλεγκτη δράση, μόνο και μόνο για να μην υπάρχει φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό της βίας επί των διαδηλωτών. Κάτι που δημιουργεί άλλωστε, αλγεινές εντυπώσεις σε κάθε Ελληνα πολίτη και οξύνει το κλίμα διαμαρτυρίας που υπάρχει, ιδιαιτέρως μετά την «αυτοκτονία» Χριστούλα.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παράγοντες του υπουργείου «Προστασίας» έχουν πεί σε κλειστές ενημερώσεις σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ότι οι φωτογραφικές μηχανές και οι κάμερες πρέπει να θεωρούνται «όπλα» και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι Χρυσοχοΐδης-Παπουτσής τρέφουν την εντύπωση πως κατ’αυτό τον αδαή τρόπο της φίμωσης του Τύπου, θα εμποδίσουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου οι ωμότητές τους. Χρέος των δημοσιογράφων λοιπόν, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι να αντισταθούν, κάνοντας ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους επί τόπου, στην υπηρεσία του λαού. (antinews.gr)

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η επιστολή της κόρης του Έλληνα αγωνιστή Δημήτρη Χριστούλα

Η επιστολή της κόρης του αυτόχειρα:Το ιδιόχειρο σημείωμα του πατέρα μου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Σε όλη τη ζωή υπήρξε ένας αριστερός αγωνιστής, ένας ανιδιοτελής οραματιστής.

Η συγκεκριμένη πράξη του τέλους, είναι μια συνειδητή πολιτική πράξη, απολύτως συνεπής με όσα πίστευε και έπραττε όσο ζούσε. Στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, σκοτώνουν τα αυτονόητα.

Για κάποιους, για ΄΄ τα πεισματάρικα παιδιά της χίμαιρας΄΄, σε μια τέτοια κατάσταση, η αυτοκτονία μοιάζει αυτονόητη, όχι σα φυγή αλλά σαν κραυγή αφύπνισης.

Για το λόγο αυτό προσλαμβάνει ένα άλλο περιεχόμενο, αυτό το περιεχόμενο που τραγουδήσαμε παρέα για πρώτη φορά στη συναυλία του αγαπημένου μας Μίκη το 75, που τραγουδάγαμε πάντα στις δικές μας γιορτές και για τους δικούς μας νεκρούς. .. Κοιμήσου πατέρα, κι εγώ τραβάω στα αδέρφια μου και παίρνω τη φωνή σου.

Μόνο αυτό ονειρευόσουν για τους νέους και νομίζω τα κατάφερες.

Στο σημείο που έφυγες υπάρχει το σημείωμα, ενός νέου ΄΄ To όνομα του νεκρού σήμερα είναι Δημοκρατία..μα είμαστε 11 εκατομμύρια οι ζωντανοί και το όνομα μας είναι Αντίσταση΄΄.

Έμμυ Χριστούλαnewsit

Ρένα Μανιού..."Ήθελαν να με σκοτώσουν"

«Πιστεύω ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερή που έζησα. Μετά από τον αυτόχειρα, αν δεν ήμουν τυχερή, ίσως να ήμουν εγώ το επόμενο θύμα», λέει με τρεμάμενη φωνή..
 η δημοσιογράφος, κυρία Ρένα Μανιού, αναφερόμενη στον χθεσινό ξυλοδαρμό της από άντρες των ΜΑΤ.

Η αφήγηση της για όλα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα σοκάρει. Το μοναδικό ερώτημα που στροβιλίζει στο μυαλό της είναι το «γιατί;».

«Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να ρωτήσω τους αστυνομικούς τον λόγο για τον οποίο χτυπούσαν ένα ζευγάρι, το οποίο δεν τους έκανε τίποτα» ψελλίζει.

Η φωνή της ακούγεται κουρασμένη με τις παύσεις στο λόγο της να ακολουθούν η μία την άλλη, σε μια προσπάθεια να βάλει τις σκέψεις της σε σειρά. «Δεν θυμάμαι τη στιγμή που άρχισαν να με χτυπούν. Μάλλον επειδή έχω πάθει διάσειση», αναφέρει.

Η γλώσσα της «λύνεται» όταν καλείται να μιλήσει για το τι προηγήθηκε του
...

Μικραίνουν την ιδιοκτησία - Θα πληρώνουμε ενοίκιο στο ίδιο μας το σπίτι - Φόρο ιδιοκατοίκησης και αύξηση των έμμεσων φόρων θέλουν οι Γερμανοί

 

- Θέλουν επίσης αύξηση των φόρων σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα!
- "Στην Ελλάδα", λένε, "οι φόροι είναι στο 33%, ενώ ο μέσος όρος στην Ε.Ε. 40%"
- Ζητούν κατάργηση των ήδη "ψαλιδισμένων" φοροαπαλλαγών

Επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι να εισπράξουν, επειδή κάποιοι δεν μπορούν εδώ και 2 χρόνια να στήσουν έναν στοιχειώδη μηχανισμό ο οποίος θα εφαρμόζει όσα αποφασίζονται οι δανειστές και εταίροι μας βλέπουν ως λύση την εύκολη. Αυτή δηλαδή που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια χωρίς κόπο. Φόρους, φόρους, φόρους.

Στην τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν αναφέρεται ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για περαιτέρω αύξηση του επιπέδου φορολογίας έστω με «έμμεσα» μέτρα όπως η κατάργηση φοροαπαλλαγών και η επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος ιδιοκατοίκησης!

Δηλαδή σε λίγο καιρό να πληρώνουμε επι της ουσίας ενοίκιο στο κράτος για την ιδιοκτησία μας. Και αν προσθέσει κανείς σε αυτό τους ήδη υπάρχοντες φόρους και χαράτσια, πλέον η ιδιοκτησία και στην Ελλάδα γίνεται απαγορευτική.

ΟΙ εγκέφαλοι της ΚΟΜΙΣΙΟΝ συγκρίνουν τα επίπεδα φορολογίας μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης από την οποία προκύπτει ότι το συνολικό επίπεδο φορολογίας στην Ελλάδα ήταν το 2011 32,5% του ΑΕΠ έναντι 39,5% που είναι ο μέσος όρος στις 17 χώρες της Ευρωζώνης.

Ετσι λοιπόν προτείνουν:

- Επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος στην ιδιοκατοίκηση
- Κατάργηση των φοροαπαλλαγών
- Αύξηση φόρων κατοχής ακίνητης περιουσίας

Και δεν σταματούν μόνο εκεί. Λένε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να αυξηθούν περισσότερο οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης που επιβάλλονται σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά.

Το πως μετρούν αυτά τα περιθώρια δεν εξηγούν, σε μια χώρα με ψαλιδισμένους μισθούς και συντάξεις, με είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη και με κανένα μέτρο που να απαλύνει τουλάχιστον κάποια από τα βάρη. Όπως για παράδειγμα να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι δημόσιες συγκοινωνίες τώρα που η βενζίνη κοντεύει τα 2 ευρώ

(agiovasilema: Εμείς τα λέγαμε. Ο στόχος ήταν και παραμένει το σπίτι του Έλληνα. Όμως, δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη καθίκια....)

Η λαϊκή δράση εναντίον των γραφείων Μπεγλίτη και Κόλλια

(βίντεο) Λαϊκή δράση στα γραφεία Μπεγλίτη

Οι υβριστές των μαρτύρων, μόνο στην κόλαση θα βρουν θαλπωρή.

Απίστευτες φωτο έπιασε ο φακός του ΣΚΑΪ! Αλλοδαποί κλέβουν οδηγούς ...μηχανών εν κινήσει! (βίντεο + φωτος)



Τις περιπτώσεις αλλοδαπών που κλέβουν οδηγούς οχημάτων εν κινήσει,την είχαμε καταγγείλει από το eglimatikotita πριν 1 μήνα.Από τότε είχαν γίνει 2-3 φορές συλλήψεις οργανωμένων κυκλωμάτων αλλοδαπών (αλγερινομαροκινούς) που δρούσαν στο κέντρο της Αθήνας..
Δείτε αυτό το ..
απίστευτο περιστατικό έπιασε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας και σκεφτείτε πόσο επικίνδυνο είναι για τον οδηγό της μοτοσυκλέτας αν αντιδράσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και τη φωτογραφία ντοκουμέντο, μετανάστες προσπαθούν να κλέψουν οδηγούς μηχανής ακόμα και εν κινήσει! Αν κάνει το λάθος να σταματήσει ο οδηγός θα του την… πέσουν οι τσιλιαδόροι που είναι ακριβώς δίπλα.






Κατά τα άλλα έγιναν σκούπες.....

Ακολουθεί βίντεο....

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΒΟΥΛΗ

                            ΟΣΟ  ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ  ΟΙ  . . . ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ,  ΤΟΣΟ  ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ  ΟΙ  ΦΩΝΕΣ  ΠΟΥ  Α Π Α Ι Τ Ο Υ Ν   ΤΗΝ  ΑΠΟΡΡΙΨΗ  ΤΩΝ  ΓΝΩΣΤΩΝ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ  ΕΝΟΣ  ΝΕΟΥ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ,  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΠΟΥ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙ-
ΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ  ΑΠΑΙΣΙΟΥ  (ΣΑΝ  ΣΚΕΨΗ  ΕΣΤΩ)  ΑΠΕΧΘΟΥΣ  ΚΙΝΔΥΝΟΥ ! 
ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ  ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΑΔΕΙΑ  ΤΟΥ, ΤΙΤΛΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ  ΤΗΣ  31-3-2012
ΤΟΥ  <THRAX.ANARMODIOS@GMAIL.COM>  “” Πρέπει να  πιέσομε δεξιοί κι αριστεροί για  την  Δημιουργία  ενιαίου  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  μετώπου  συμμετοχής  στις  εκλογές “”.

ΓΙΑ  ΔΥΟ  ΚΑΙ  ΠΛΕΟΝ  ΧΡΟΝΙΑ  ΕΧΟΜΕ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΣΩΡΕΙΑ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ  ΣΕ ΑΘΗΝΑ  &  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,  ΜΕ  ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ  ΤΗΝ  ΕΝΩΣΗ  ΤΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ,  ME  ΜONAΔIKO  ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ  ΑΦΑΙΡΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΓΝΩΣΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΠΟΥ  ΕΦΕΡΑΝ  ΤΗ  ΧΩΡΑ  ΣΤΗ  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΚΑΤΑΝΤΙΑ !  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΑΤΥΧΩΣ  ΥΠΗΡ-ΞΑΝ  ΑΡΝΗΤΙΚΑ.! ! !
ΕΝ  ΟΨΕΙ  ΤΩΝ  ΕΚΛΟΓΩΝ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗ  ΤΡΕΧΟΥΣΑ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ,  ΔΥΟ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΙΔΙΟ  ΣΚΟΠΟ,  ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΜΙΑ  ΥΣΤΑΤΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΠΟΦΥΓΗΣ  ΤΟΥ  ΜΟΙΡΑΙΟΥ,  ΝΑ  ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ  ΚΑΙ  ΠΑΛΙ  Η  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΣΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ  ΤΟΥΣ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΒΑΘΜΙΔΩΝ. ΝΑ  ΤΟ  ΠΟΥΜΕ  ΛΑΚΩΝΙΚΑ.  ΑΝ  ΑΦΗΣΟΜΕ  ΑΝΟΗΤΑ  ΤΗΝ  ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ  ΑΥΤΗ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ,  ΠΟΥ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ  ΤΑ  ΘΝΗΣΚΟΝΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ,  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ  ΒΑΘΜΟ  ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ  ΤΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΕΓΙΣΤΗ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΠΟΥ  ΑΡΝΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΣΥΡΘΕΙ  ΣΤΟΝ
....                                              Η   Χ  Ω  Ρ  Α     Ε  Α  Λ  Ω !  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ/ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ- ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Το Κινημα Δεν Πληρωνω εκφραζει τα πιο θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του 77χρονου φαρμακοποιου Δημητρη Χριστουλα, που εδωσε τελος στην ζωη του σημερα το πρωϊ.
Η τοποθεσια που επελεξε να πραγματοποιησει την πραξη του ηταν ακρως συμβολικη. Την πλατεια Συνταγματος μπροστα στο κτηριο που απεργαζονται την πολιτικη δολοφονια ενος ολοκληρου λαου. Στη Βουλη. 
Προκειται για μια πραξη αναλογη με αυτη του Τυνησιου νεαρου Μοχαμεντ Μπουαζίζι που ηταν η σπιθα για την αραβικη εξεγερση.
Ειναι η κυβερνηση της τρόικας και των μνημονιων που δολοφονει καθημερινα εναν ολοκληρο λαο. Και αυτο δεν γινεται μονο στην χωρα μας αλλα και σε αλλες χωρες, οπως προσφατα στην γειτονικη Ιταλια.
Το σημειωμα που αφησε ο συναγωνιστης Δημητρης δεν αφηνει περιθωρια για παρερμηνειες:
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».
Ενα μήνυμα έχουμε να στείλουμε στους κατά συρροήν δολοφόνους μας:
Ας μην εφησυχάζουνε. Το τέλος τους πλησιάζει.
Τους υποσχόμαστε ότι θα μας βλέπουνε συνεχώς απέναντι τους. Ζούμε πλέον σε μια χούντα νέου τύπου, πιο «εξελιγμένη, πιο ύπουλη, πιο σκληρή». Έτσι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.
Το ζώο είναι λαβωμένο, βρίσκεται στα τελευταία του και μας δείχνει τα χαλασμένα του δόντια.
Είμαστε το 99%. Αρκεί μόνο η σφικτή γροθιά του λαού για να τους ρίξει στο καιάδα της ιστορίας, μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα. Δεν έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν της εξέλιξη της ιστορίας του ανθρώπου.

«Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε γονατιστοί. Ας εγερθούμε!.»
Με αυτή τη φιλοσοφία το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καλεί κάθε ένα που σηκώνει το κεφάλι ψηλά, αντιστέκεται και ανοίγει δρόμους ανατροπής να αγωνιστεί μαζί του.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
http://www.kinimadenplirono.gr/
http://www.oxidiodia.gr/

Γραφεία: Καυτατζόγλου 35 – Πατήσια , Αθήνα

Τηλ.2110192839

Οικονομικό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας.

 
Οργή και ανείπωτη οδύνη προκαλεί η αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου συνανθρώπου μας στο κέντρο της Αθήνας. Καταδικασμένος σε μια ζωή αβίωτη χωρίς καμία χαραμάδα φωτός για ένα καλύτερο αύριο, έδωσε τέλος στη ζωή του ακριβώς μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο, εκεί που καθημερινά οι δήμιοι της οικονομικής κατοχής σχεδιάζουν τις δολοφονίες εκατομμυρίων. Ακόμα περισσότερο συγκλονίζει το γράμμα που άφησε πριν κόψει το νήμα της ζωή του που κατηγορεί ως υπεύθυνη την «κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου» που «εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσης μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου.»
Ποια θλιβερότερη εικόνα θα μπορούσε να περιγράψει τη σύγχρονη Ελλάδα; Ποιος θα απονείμει τις ευθύνες για τα καθημερινά εγκλήματα στους δολοφόνους της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ; 
Στην Ελλάδα του μνημονίου σημασία έχουν οι αριθμοί και οι δείκτες και όχι οι ανθρώπινες ζωές. Άλλωστε, σύμφωνα με έκθεση της Unicef, η Αθήνα περνά μια ανθρωπιστική κρίση, με πρωτοφανή επίπεδα εξαθλίωσης και ένα στα τέσσερα παιδιά καταδικασμένη στη φτώχεια. Οι αυτοκτονίες σύμφωνα με όλα τα στοιχεία αυξάνονται καθημερινά.
Την ίδια ώρα, οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι μιλούσαν για την ανάγκη ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Αυτή είναι η εικόνα της, αυτή είναι η «ανάπτυξη» που έχει φέρει από όπου έχει περάσει το ΔΝΤ. Κέρδη για τους ισχυρούς και προσωπικές τραγωδίες για τους αδύναμους.
Είναι τέτοιες οι στιγμές που, ο αγώνας, η αλληλεγγύη και η ανατροπή είναι θέματα επιβίωσης. Πρέπει να τους διώξουμε πριν μας εξοντώσουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πρωτοστατήσει καλώντας όλη την Αριστερά για να γίνει η οργή, συλλογικός αγώνας. Μόνο αυτός, μπόρεσε σε δύσκολες στιγμές να διακόψει τις ατομικές πορείες απόγνωσης δημιουργώντας ρεύματα αισιοδοξίας.
Όλοι σήμερα στις 6.00 στο Σύνταγμα, να διαδηλώσουμε ενάντια σε αυτούς που διαλύουν τις ζωές μας
 
Το Γραφείο Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
4/4/2012




Πριν από λίγο μας εστάλη με email το χειρόγραφο σημείωμα του ανθρώπου που έδωσε τέλος στην ζωή του σήμερα στο Σύνταγμα

(agiovasilema: Το ακόλουθο χειρόγραφο μας εστάλη μέσω ανώνυμου email. Το παραθέτουμε, χωρίς να μπορούμε να βεβαιώσουμε ή να αμφισβητήσουμε τη γνησιότητά του και με τον οφειλόμενο σεβασμό στον άνθρωπο που έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα, με έναν συγκλονιστικό τρόπο που πρέπει να στοιχειώνει για πάντα τους Εφιάλτες που κυβερνούν πραξικοπηματικά τον τόπο. Αυτό το σημείωμα θα μπορούσε να ήταν γραμμένο από κάθε Έλληνα που αισθάνεται ότι η ζωή του έχει βιαστεί από την Κυβέρνηση κατοχής)



Σας στέλνουμε σκαναρισμένο το πρωτότυπο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας.
Παρακαλούμε για τον προσήκοντα σεβασμό.
Η οικογένεια

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον 77χρονο. Δεν ήταν αυτοκτονία. Ήταν μια ακόμα δολοφονία του ψευδοκράτους προς τους αθώους πολίτες!

Είτε μέσω Facebook, είτε μέσω Twitter έχουν κιόλας οργανωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην μνήμη του 77χρονου που έδωσε τέλος στην ζωή του στο Σύνταγμα.



Σελίδες υπάρχουν ήδη στο Facebook με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (18:00) και «Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (19:00).

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.

Σημείο συνάντησης: πάρκινγκ θεάτρου Λυκαβηττού (17:30).

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ (καμαρώστε τον...): Να μην συνδέουμε την σημερινή αυτοκτονία του 77χρονου με την οικονομική συγκυρία!

20120404-115516.jpg Μπεγλίτης : ''Δεν μπορούμε  αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του…''

Και συνέχισε λέγοντας '' κανείς δεν ξέρει ....πώς και γιατί, κάθε οικογένεια φτάνει σε κατάσταση ανέχειας.''Δηλαδή ο Μπεγλίτης δεν συνδέει την μάστιγα που λέγεται αυτοκτονίες καλών και φιλότιμων ανθρώπων με τις δικές τους πολιτικές. Καταλάβατε τώρα γιατί κρύβουν τα στοιχεία των αυτοκτονιών;

Επειδή δεν αξίζει ούτε το σάλιο μας σε φτύσιμο  να του χαρίσουμε του ''κυρίου'', θα κλείσουμε απλά με το σημείωμα του αθώου συμπολίτη μας που σαν σύγχρονος μάρτυρας έδωσε σήμερα τέλος στη ζωή του, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Έγραφε «H κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου.Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου».

Πολύ σημαντική είδηση!! Στα μουλωχτά ξεκίνησαν να εφαρμόζουν τον εφιαλτικό ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ που απαγορεύει να καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά!!

20120403-203258.jpg
Μποϋκοτάζ όταν βλέπουμε τέτοιες ετικέτες. Αυτό είναι ανήκουστο: για να διατραφείς, να χρειάζεσαι δικηγόρο για να σου λέει αν επιτρέπεται να το φας ή το τι θα το κάνεις!
Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!
Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η “ράτσα” της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο “Codex Alimentarius”,βάσει του οποίου θα απαγορεύεται
μελλοντικά η αναπαραγωγή “τέτοιου τύπου” με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.
Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.!
Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν.
Φωκυλίδης (Γνώμαι, 86)
Και να προσθέσω:
Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική: Μποϋκοτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!!!! Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!!!!
Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε!!! Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!!!
πηγή

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Θα σας ήμασταν υπόχρεοι αν μπορούσατε να δημοσιεύσετε αυτήν την κίνησή μας για να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος:
“Ο αγώνας που κάνουμε είναι για τα άτομα που έχουν υποστεί αναπηρίες από την σκλήρυνση κατα πλάκας! Κόβουν σε αναπήρους συντάξεις και επιδόματα! Δε επαιτουμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα και ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! Ο αγώνας είναι δύσκολος και σας χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας!
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 4/4/2012 και ώρα 12:00 στην Πλατεία Συντάγματος

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αυτά που έκαναν στην Ελλάδα, πήγαν να τα κάνουν και στην Ιρλανδία αλλά ο κόσμος δεν μάσησε...

Οι Έλληνες πραιτωριανοί του ψευδοκράτους, έβαλαντο χαράτσι της ΔΕΗ και ταυτόχρονα φόρο στα ακίνητα που – κυρίως το πρώτο – έπιανε σχεδόν όλο το φάσμα των πολιτών και άνοιξε την όρεξη στην τρόικα.

Αποτυχημένο μέτρο για τους πολίτες που πληρώνουν ενοίκιο στο ίδιο τους το σπίτι, μέτρο – σωτηρία των οικονομικών μιας χώρας που ακολουθεί συνεχώς λάθος πολιτικές.

Φόρο στην κατοικία, έβαλε και η τρόικα στην Ιρλανδία, όχι μέσω της δικής του ΔΕΗ.

Τι έκανε εκεί ο κόσμος με τον ειδικό φόρο ακίνητης περιουσίας; Απλά δεν τον πλήρωσε!

Και να φανταστείτε ότι εκεί ο φόρος ήταν της τάξεως των 100 ευρώ.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έληγε η προθεσμία για την καταβολή του φόρου, ωστόσο μόνο τα μισά νοικοκυριά αποφάσισαν να τον πληρώσουν, παρά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας της Ιρλανδίας, ότι ο ειδικός φόρος «είναι εδώ για να μείνει».

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η σταθερή και ειλικρινής θέση του ΠΑΣΟΚ και στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, δια στόματος Μισέλ....


Πόση πρακτική αξία έχει το να είμαι δεξιός ή αριστερός σε ένα ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα σαν το δικό μας.

  Καμμία. Δεν έχει απολύτως καμμία αξία.

Διότι, έτσι κι αλλιώς, ο απλός πολίτης, δεξιός ή αριστερός αδιάφορο, δεν έχει κανέναν θεσμικό πολιτικό ρόλο. Δεν έχει καμμία θεσπισμένη εξουσία και συμμετοχή στο πως παίρνονται οι αποφάσεις.
Το μόνο που έχει ο απλός πολίτης, δεξιός ή αριστερός αδιάφορο, είναι μια ρημάδα ψήφος στα τέσσερα χρόνια. Που την ρίχνει σε κείνον τον πολιτικό που του υποσχέθηκε τα δεξιά ή τα αριστερά μέτρα της αρεσκείας του. Κα αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Οταν δηλαδή δεν έχουμε πολιτική διαφθορά και συναλλαγή πολίτη-πολιτικού.
Στην καλύτερη λοιπόν περίπτωση, σε ένα ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα σαν το δικό μας, ο απλός πολίτης δεν έχει παρά μια ψήφο. Την ρίχνει και
....

TΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ