Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η αποψινή εμφάνιση του Πρωθυπουργού προκαλούσε μόνο ντροπή και θλίψη...

Ντροπή και προσβολή

Μόνο ντροπή και θλίψη για την απροκάλυπτη προσβολή της νοημοσύνης του ένιωσε ο κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος βλέποντας την “συνέντευξη” του πρωθυπουργού της χώρας στα δύο πλαδαρά γυαλιστερά υποπόδια της δημοσιογραφίας.
Συνέντευξη, κατά την οποία το ύφος του πρωθυπουργού της χώρας, οι ανερυθρίαστες γενικεύσεις, στο όνομα όλου του ελληνικού λαού, των ευσεβών και ασεβών προσωπικών του πόθων, το συνεχές νευρικό κούνημα των ποδιών του κάτω από το γραφείο αλλά και οι θλιβερές γελοιότητες τις οποίες εκστόμισε και τις περισσότερες αυτών τις επαναλάμβανε συνεχώς σαν να απευθύνεται σε αμοιβάδες καθώς βέβαια και το ότι έκλεισε ο ίδιος την “συνέντευξη” αφήνοντας τα πλαδαρά θλιβερά αγοράκια έκθετα στην κατάντια της αναξιοπρέπειάς τους για ένα μεροκάματο δημοσιογράφου Βόρειας Κορέας, μαρτυράει δυστυχώς την απόλυτη παρακμή μας ως χώρα και ως κοινωνία, μαρτυράει απόλυτα και σαφέστατα ότι πιάσαμε πλέον πάτο, μαρτυράει τέλος, ότι επιβάλλεται να τους εντάξουμε όλους αυτούς τους παρωχημένους πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους, όλους αυτούς που μας προσβάλουν τόσο προκλητικά και μας ξεπουλούν ταυτόχρονα την πατρίδα, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας με την ψήφο μας και με την απαξίωσή μας την προσωπική.
πηγή:    http://yiannismakridakis.gr/?p=5543


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Υπερήφανος» για την ψήφο του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας. (Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;;;....)




«Υπερήφανος» για την ψήφο του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.

Εξερχόμενος της Βουλής δήλωσε, «ψήφισα Σταύρο Δήμα για το καλό των Ελλήνων, για το καλό της πατρίδας μου. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και αισθάνομαι πως έπραξα το καθήκον μου. Ένα λόγος παραπάνω που ψήφισα τον κ. Δήμα, είναι το γεγονός πως κατάγεται από την περιοχή την οποία εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο. Είμαι περήφανος για την πράξη που έκανα».

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! Αρνούνται την άρση απορρήτου στο κινητό του μεσάζοντα! Μηνύει τον Σαμαρά ο Παυλος Χαϊκάλης.

 

 

ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΙΛΟΥΣΕ;
ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ;

Με «ψευδή καταμήνυση» απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης στον πρωθπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ η συνήγορός του υποστήριξε πως εάν δεν αρθεί το απόρρητο των συνομιλιών του φερόμενου ως μεσάζοντα, Γιώργου Αποστολόπουλου τότε θα πρόκειται για πραξικόπημα.
Ο Παύλος Χαϊκάλης επέμεινε ότι σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές, προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα.
Ολα αυτα στην σκιά της σημερινής αποκάλυψης απο την εφημεριδα ΠΑΡΟΝ που μιλά ευθέως για τηλεφώνημα προειδοποίηση στον μεσάζοντα και κατηγορεί όποιον παρεμποδίσει την έρευνα και την άρση απορρήτου, για συγκάλυψη.
Τόσο, ο ίδιος, όσο και η συνήγορός του Έλενα Τζούλη, εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία καθώς τόνισαν πως κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.
Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση «για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης» και ζήτησε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα».
Μάλιστα, η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου. Ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι αναμένει τη μήνυση του πρωθυπουργού δηλώνοντας ότι όταν δει το περιεχόμενο της «θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση».

Η κ. Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί «παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα» και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε μα αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρόνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία «από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS».
Στη συνέχεια η δικηγόρος περιέγραψε τι συνέβη από την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία μέχρι την αποκάλυψη της υποπίεσης λέγοντας:
«Στις 6/12 όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο προς ήλθαμε στην εισαγγελία. Σε συμφωνία με τον κ. Ντογιάκο παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου, του προέδρου των ΑΝΕΛ συμφωνήθηκε να μην κατονομαστεί ο δράστης προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα. Πρότεινε ο κ. Ντογιάκος να κατονομαστεί το πρόσωπο την ημέρα που θα πήγαινε για τα χρήματα».
Όταν στις 12 Δεκεμβρίου ο Γ. Αποστολόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού ενημερώθηκαν όπως είπε η κα. Τζούλη αμέσως οι αρχές. Μάλιστα «Το ίδιο απόγευμα ο Π. Χαϊκάλης απαίτησε από την αστυνομία να μεταβεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να βρει το χρηματικό ποσό. Απάντησαν οτι δεν μπορούν χωρίς εντολή εισαγγελέα.» Την επόμενη μέτρα, όπως είπε η δικηγόρος ο Προιστάμενος της εισαγγελία εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος της είπε οτι απόφαση του ήταν να αναμένουν.
Για το υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εισαγγελία υποστηρίχθηκε οτι είναι «νόμιμο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να θεμελιώσει αδίκημα κατά του πολιτεύματος».
Επίσης διατυπώθηκε η εκτίμηση οτι «ο κ. Αποστολόπουλος ενδεχομένως κατέγραφε για να εκβιάσει το Χαϊκάλη σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαφορετικά γιατί δεν το πήγε πουθενά.» Μάλιστα ζητήθηκε η κατάθεση του στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση.
Τέλος, επισημάνθηκε οτι «ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα.»

πηγή: olympia.gr

ΗΡΩΔΕΙΟ ΜΑΓΙΑ ΠΛΙΤΣΕΣΚΑΓΙΑ- ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ-ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Οι  θεατές που έβγαλαν εισιτήρια για το περίφημο γκαλά προς τιμήν της μεγάλης Μάγιας Πλιτσέσκαγια που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο του 2014 αλλά δεν έγινε ποτέ, ακόμα τραβιούνται προσπαθώντας να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Η εταιρεία ticketservice.gr στην οποία κατέβαλαν τα χρήματα για τα εισιτήρια, νίπτει τα χείρας της λέγοντας ότι τα χρήματα τα παρέδωσε σε άλλον (τον παραγωγό Τσιλιγιάννη), συνεπώς εκείνη δεν φέρει ευθύνη. Ο παραγωγός Τσιλιγιάννης είναι άφαντος και οι άνθρωποι έχουν μείνει με τα εισιτήρια στο χέρι, ψάχνοντας να βρουν το δίκιο τους σε μια παράνοια. Να χαιρόμαστε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ηρωδείου!! Το κράτος και το Υπουργείο Πολιτισμού τι θέση παίρνει για όλα αυτά τα ανήκουστα πράγματα;; Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το Ηρώδειο και όχι για κάποιο ιδιωτικό κέντρο εκδηλώσεων!


Σχετικό άρθρο και σχολιασμός αναγνωστών :
http://agiovasilema.blogspot.gr/2014/11/blog-post_5.html