Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

      

kifisiamat
Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση του Μεσσήνιου έδειξε τις "δημοκρατικές" της αντιλήψεις στην διαδήλωση των ομολογιούχων που συγκεντρώθηκαν έξω απο τη βίλα του Σαμαρά στην Κηφησιά για να ζητήσουν το αυτονόητο, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής που τους έκλεψαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...Έστειλε λοιπόν ο Δένδιας τους πραιτωριανούς του και έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά...Το βίντεο που ακολουθεί έιναι...αποκαλυπτικό...

www.makeleio.gr

ΕΣΒΗΣΕ" Η 20ΧΡΟΝΗ ΠΩΛΙΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...

      
polina
Τραγικό τέλος στην περίεργη υπόθεση της 20χρονης Πωλίνας Κελεμπεσιώτη από τον Κορυδαλλό, που χτυπήθηκε την περασμένη Παρασκευή από περιπολικό ενώ ήταν πεζή. Όλες αυτές τις ημέρες, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από κολλητή της φίλη, η Πωλίνα δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 12 σήμερα το μεσημέρι, ακολουθώντας τον αδελφό της, ο οποίος - μια ακόμη τραγική ειρωνεία - είχε χαθεί επίσης σε τροχαίο πέντε χρόνια πριν...
Η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο και άτομα του περιβάλλοντός της κοινοποίησαν το γεγονός προσπαθώντας να βρεθεί κάποιος μάρτυρας, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς και αυτό είναι κάτι αξιοπερίεργο, αφού το δυστύχημα έγινε σε πολυσύχναστο δρόμο του Κορυδαλλού.

Τραγική είδηση...Ο Θεός να βοηθήσει τους γονείς της να κάνουν κουράγιο, τι άλλο να πεις για τέτοια τραγωδία...
Όσο για την αστυνομία, ευχόμαστε να κάνει δίκαιη έρευνα και να μην πιάσει να κάνει ...photoshop στα περιπολικά της περιοχής, ώστε να βγουν λάδι οι δικοί τους πάλι...
 

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

      

papandreou-samaras22-580x401

Είναι χειρότερος από τον Παπανδρέου και βεβαίως πιο επικίνδυνος.
Συνειδητά εγκληματεί σε βάρος της χώρας και του λαού. Ποινικοποιεί την τεκνοποιϊα, αυξάνοντας τους φόρους όσο πιο πολυμελείς είναι οι ελληνικές οικογένειες.
Επιβάλλει τους πιο εξοντωτικούς φόρους από θεσπίσεως του ελληνικού κράτους και ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στους εχθρούς και κατακτητές της Ελλάδος.
Έχει συμπεριλάβει στο ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο όλες τις προς πώληση επιχειρήσεις του κράτους αλλά μαζί με το πωλητήριο, δίνει και απόρρητα επιχειρησιακά μυστικά στους υποψήφιους αγοραστές!
Έχει ανοίξει την κερκόπορτα στους εχθρούς εκτελώντας προθύμως τα σχέδια των τοκογλύφων!
Αποδείχθηκε ελεεινός ψεύτης παγιδεύοντας τους ψηφοφόρους με τα δήθεν "Ζάππεια" και δεσμεύσεις για προστασία του εισοδήματος των εργαζομένων και των ευπαθών ομάδων (μισθωτών, συνταξιούχων, αναπήρων) για να αναδειχθεί στον πιο βάναυσο δυνάστη του λαού.
Η ιστορία θα τον γράψει με τα μελανότερα χρώματα.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να τον καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία!
indobserver.blogspot.gr

Ο Σωκράτης Γκιόλιας για τον διαβόητο Μπάμπη, τον... παραφλού


 




Μπάμπης Παπαδημητρίου : Καριέρα τραπεζικός υπάλληλος , που έγινε κάτι δημοσιογράφος.
Μια ζωή άνθρωπος των τραπεζών ,στην Εμπορική , στην Τράπεζα της Ελλάδος, και τελικώς στην Eurobank για πολλά χρόνια σε πολλά γραφεία τύπου( αλλιώς λέγονται pay roll). Τώρα τελευταία αλληθωρίζει και προς επιχειρηματία που διαμαρτύρεται.
Σήμερα κάνει την τιμητή της δημοσιογραφίας στον Σκαι. Από τον όμιλο Αλαφούζου τον έχουν πετάξει τρεις φορές έξω στο παρελθόν. Άλλες τόσες από το Βήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες- αλλά και για τον χαρακτήρα του- μπορεί να ρωτήσει κανείς τον άνθρωπο που τον έβαλε στη δημοσιογραφία, τον Νίκο Νικολάου.
Χαρακτηριστικό του Παπαδημητρίου είναι ένα: Πάντα με... το αφεντικό, όπου και να πήγαινε όπου και να δούλευε οι ...;συνάδελφοι του είχαν να το λένε. Ο άνθρωπος υπερέβαλλε εαυτόν για να φανεί αρεστός στο εκάστοτε αφεντικό του, το οποίο όμως συνήθως τον έπαιρνε χαμπάρι και τον πέταγε έξω. Μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος , έξυπνος άνθρωπος, μυστηριωδώς δεν
...

Τελικά, τι ώρα τους δείρατε;

 
 
2
To ρολόι τοίχου διαψεύδει την ελληνική αστυνομία.
Μέγα πολιτικό θέμα εγείρεται με τη δημοσίευση των φωτογραφιών των 4 συλληφθέντων από την ελληνική αστυνομία.
Αφού πρώτα σας θυμίσουμε ότι για το photoshop στις πρώτες φωτογραφίες ο κ. Δένδιας είχε πει ότι χρησιμοποιήθηκε για να τους κάνει αναγνωρίσιμους (προφανώς τους είχαν κάνει αγνώριστους από το ξύλο), προσέξτε τι αποδεικνύεται σ' αυτή τη δεύτερη σειρά των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία.
Πριν σας παραθέσουμε το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, να σας θυμίσουμε το εξής. ο λόγος της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών είναι για να πείσουν τον κόσμο ότι τα χτυπήματα στα πρόσωπα των 4 συλληφθέντων έγιναν κατά τη
....

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

      

xilo
Με το γνωστό κόλπο:
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι το τελευταίο τετράμηνο λήστευαν ηλικιωμένους που μόλις είχαν "σηκώσει" χρήματα απο τράπεζες. Ένας 30χρονος υπήκοος Γκάνας και ένας 25χρονος από την Γκάμπια συνελήφθησαν από την αστυνομία, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει έναν άνδρα 81 χρόνων. Ο ηλικιωμένος είχε κάνει ανάληψη 1.000 ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Συγγρού, τον ακολούθησαν και όταν μπήκε στην πολυκατοικία του, τον χτύπησαν και του πήραν τα χρήματα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, μαζί με έναν συνεργό τους που αναζητείται, εδώ και 4 μήνες παρακολουθούσαν συστηματικά υποκαταστήματα τραπεζών κι εντόπιζαν ηλικιωμένους που έκαναν ανάληψη χρημάτων. Στη συνέχεια τα ακολουθούσαν μέχρι το εσωτερικό της πολυκατοικίας τους και με τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν τα χρήματα. Όπως εξακριβώθηκε η σπείρα έχει διαπράξει, κατά το τελευταίο τετράμηνο, με την ίδια μέθοδο, εννέα ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στις περιοχές Ν. Κόσμου, Κυψέλης και Αγίου Παντελεήμονα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Φωτογραφίες των 4 νεαρών τρομοκρατών της Κοζάνης, πριν από το ''ρετουσάρισμα''. Οι εικόνες είναι πράγματι ανατριχιαστικές.

Δικαιολογούν τα τραύματα λέγοντας πως οι αστυνομικοί ήταν πιο ...γυμνασμένοι
- Οι νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από κινητό μέσα στην διεύθυνση Βέροιας
-
Mε νέο δελτίο τύπου η Ελληνική Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τους συλληφθέντες, οι οποίες πραγματικά είναι αποκρουστικές, καθώς στα πρόσωπα τους απεικονίζεται η βία που υπέστησαν. είτε κατά τη διάρκεια της σύλληψης όπως επιμένει η αστυνομία, είτε σύμφωνα με τις καταγγελίες από τον άγριο ξυλοδαρμό τους στην Ασφάλεια.
Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη έγινε στις 12:50 περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας και οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00 - 13:05 ώρα.

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:





......

Πατέρας Ανδρέα- Δημήτρη Μπουρζούκου: O γιος μου ξέρει MUAY-THΑI και αν είχαν εμπλακεί μαζί του θα τους είχε στείλει στην εντατική. Συνεπώς, οι αστυνομικοί λένε παραμύθια που αντιγράφουν από τους αμερικανούς 'ράμπο'......

 

τρομοκρατες
 


 




Δείτε το βίντεο…






 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ: "ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ"(BINTEO)

      

mpourzoukos

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα του Δημήτρη Μπουρζούκου. Πώς περιέγραψε ο νεαρός συλληφθείς στον πατέρα του τις ώρες κράτησής του στην ασφάλεια. Δείτε το σχετικό βίντεο
Για τους βασανισμούς στα γραφεία της ασφάλειας, το ξύλο και την κακοποίηση τόσο του γιου του Δημήτρη, όσο και των υπολοίπων τριών συλληφθέντων, μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή "Διά πυρός" στο Top Channel, ο πατέρας του.
Ο πατέρας του "ληστή της Κοζάνης" επιμένει πως ο γιος του έπεσε θύμα βασανισμoύ και κακοποίησης από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά την επίθεση στην τράπεζα στο Βελβεντό.
Στα ίδια μήκη κύματος άλλωστε κινήθηκαν και οι δηλώσεις της μητέρας του γνωστού Τοξοβόλου του Συντάγματος, Γιάννη Μιχαηλίδη, η οποία έκανε λόγο για πρωτόγνωρες συνθήκες κράτησης του γιου της.
"Δεμένος σε ένα τυφλό και σκοτεινό δωμάτιο, σχεδόν αιμόφυρτος και χωρίς να μπορώ να τον αγκαλιάσω, παρέμενε ο γιος μου", είχε δηλώσει η ίδια.
Ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου, μιλώντας στο Top Channel, υποστήριξε για ακόμα μία φορά, όσα του διηγήθηκε ο γιος του και όσα έγιναν από τη στιγμή που του φόρεσαν χειροπέδες.
"Το είχαν δεμένο με τα χέρια πίσω. Τον ανάγκασαν να γονατίσει και αφού του
...

Παρακράτηση ονείρων: Έχεις παιδιά;;;;; Πλήρωνε...!!!!

 
 
Παρακράτηση ονείρων: Έχεις παιδιά; Πλήρωνε...
Οι ετήσιες απώλειες για µισθωτούς χωρίς τέκνα ξεκινούν από το εισόδηµα των 24.000 ευρώ, για τους γονείς ενός παιδιού από τα 12.000 ευρώ και για τους γονείς δύο ή και περισσότερων παιδιών από το εισόδηµα των 10.000 ευρώ

Με τις γενικές διατάξεις φορολογίας εισοδήµατος (άρθρο 45 Κ.Φ.Ε.) ορίζεται ότι εισόδηµα από µισθωτές υπηρεσίες είναι το εισόδηµα που προκύπτει κάθε ένα οικονοµικό έτος από µισθούς, ηµεροµίσθια, επιχορηγήσεις, επιδόµατα, συντάξεις και γενικά από κάθε παροχή που χορηγείται περιοδικά µε οποιαδήποτε µορφή είτε σε χρήµα είτε σε είδος ή άλλες αξίες για παρούσα ή προηγούµενη υπηρεσία ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία, το οποίο αποκτάται από µισθωτούς γενικά ή συνταξιούχους.
toxwni.gr

Ποιος θα υπερασπιστεί την Πωλίνα;

 
 
Ποιος θα υπερασπιστεί την Πωλίνα;
Την Παρασκευή 1/2/2013 το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη στην λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού. Βλέπετε το άλλο Σάββατο θα είχαν πρεμιέρα.

Δραστήριο μέλος εδώ και πέντε χρόνια το ζωντανό και ταλαντούχο αυτό κορίτσι δίνει την μάχη, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες, για να κρατηθεί στη ζωή.
Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα.

Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα.
Σας ευχαριστούμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ
pr@korydallos.gr

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...

ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ....



      

foto-laxanika-plateia-vathi
Φωτογραφία της ημέρας για τον  βρετανικό Guardian η δωρεάν διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας.


Ο απόλυτος εξευτελισμός....

ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ- ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

      

plateia-vathi
Συγκλονιστικές και καταθλιπτικές εικόνες και πλάνα φτώχειας και μιζέριας του Έλληνα πολίτη στην Ελλάδα, στην Αθήνα του 2013, με πολίτες να σηκώνουν στριμωγμένοι τα χέρια τους, βλαστημώντας και αναθεματίζοντας, με τα τα χέρια ψηλά για λίγα φρούτα και λαχανικά στην πλατεία Βάθη από το πρωί της Τετάρτης και μετά.
Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έχουν στήσει τους πάγκους τους έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών, διεκδικώντας μείωση του κόστους παραγωγής αγροτικών προϊόντων.
Από τις 10 μοιράζουν δωρεάν οπωρολαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί είναι τεράστιος για τα δεδομένα των ημερών και τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν γρήγορα. Αυτή την ώρα άνεργοι, συνταξιούχοι και άποροι έχουν μαζευτεί έξω από ένα φορτηγό και σηκώνοντας τα χέρια τους ψηλά ζητούν απεγνωσμένα μία σακούλα με λαχανικά και φρούτα.
«Αν δεν μπει τάξη στον κόσμο τότε θα ποδοπατηθούν», λένε με απόγνωση πολίτες και παραγωγοί.
Μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ζητούν 50% μείωση της τιμής στο πετρέλαιο για τα αγροτικά μηχανήματα, μείωση των εισφορών στον ΕΛΓΑ και κατάργηση της υποχρεωτικής δήλωσης καλλιέργειας, μείωση ΦΠΑ από 23% σε 6% στα αγροτικά μηχανήματα και εφόδια, μείωση ΦΠΑ στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων προς όφελος των καταναλωτών και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.
Αυτή είναι η Ελλάδα των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, Παπαδήμου, Πικραμμένου, Τζέφρι. Ξεχάσαμε κανέναν από τους προδότες;
makeleio.gr

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 8 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΠΛΗΞΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

      

solomon-islands
Παλιρροϊκό κύμα (τσουνάμι) 90 εκατοστών μετρήθηκε, σύμφωνα με το κέντρο προειδοποίησης για παλιρροϊκά κύματα της Χαβάης, στα νησιά του Σολομώντα ύστερα από τον ισχυρότατο σεισμό των 8 Ρίχτερ που χτύπησε το Νότιο Ειρηνικό.
Μαρτυρίες από την επαρχία Τεμοτού των νησιών του Σολομώντα αναφέρουν ότι έχουν πλημμυρίσει σπίτια από το παλιρροϊκό κύμα αλλά δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για θύματα ή μεγάλες καταστροφές.
Το κέντρο της Χαβάης είχε εκδόσει προειδοποίηση για παλιρροϊκό κύμα που αφορούσε τα νησιά του Σολομώντα, Βανουάτου, Ναούρου, Παπούα Νέα Γουινέα, Τουβαλού, Νέας Καληδονίας, Κόσραε, Φίτζι, Κιριμπάτι και Ουαλίς και Φουτουνά.
Ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 03.00 (ώρα Ελλάδος) είχε εστιακό βάθος 28,7 χιλιομέτρων και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 340 χιλιομέτρων ανατολικά από την πόλη Κιρακίρα της νήσου Μακίρα που ανήκει στο σύμπλεγμα των νησιών του Σολομώντος.
Το σεισμό των 8 Ρίχτερ έχουν ακολουθήσει αρκετές δονήσεις με τη μεγαλύτερη να έχει μέγεθος 6,6 Ρίχτερ.
Το 2007 ισχυρότατος σεισμός 8,1 Ρίχτερ είχε χτυπήσει την περιοχή και προκάλεσε παλιρροϊκό κύμα από το οποίο έχασαν τη ζωή τους 52 άνθρωποι ενώ χιλιάδες άλλοι έμειναν άστεγοι.
tanea.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Tο συγκλονιστικό τραγούδι για την δολοφονημένη κυρά Κλημεντίνη… Όχι, γι’ αυτήν δεν περίσσευε “ευαισθησία”.

 

Η αληθινή ιστορία μιας ηλικιωμένης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ -όπως πολλές άλλες- για λίγα χρήματα ήταν η αφορμή να γράψω το τραγούδι “Η Κυρία Κλημεντίνη”.

Θα ήθελα να το ακούσετε και αν αξίζει δημοσιεύστε το.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Γραμματικού (τραγουδοποιός)

www.olympia.gr

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΉ κ. ΠΑΝΑ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

.

politiki 2013 02-12
Εκλογές θρίλερ με διαφορά 0,3 ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η μεγάλη ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της δημοκοπικής του ομάδας.
Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πλέον σε τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και αυξητικές τάσεις ενώ πτώση καταγράφουν τόσο τα υπόλοιπα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και αυτά της
....

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ποιους εξυπηρετεί η τρομοκρατία στην Ελλάδα;


 
 

Γράφει ο ..(( Λ ))..
  • Η πολιτική, η τρομοκρατία και οι γόνοι «καλών οικογενειών»
  • Ποιοι στρατολογούν αυτά τα παιδιά;

Με αφορμή το τελευταίο γεγονός στην Κοζάνη και τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών αισθανόμαστε την ανάγκη να θέσουμε ξανά σε συζήτηση το ζήτημα της συνύπαρξης της πολιτικής πραγματικότητας και της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Μιλούμε για συνύπαρξη καθώς είναι πλέον φανερό και παραδεκτό πως η δράση αυτών των τρομοκρατικών ομάδων συνδέεται με την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων. Τα πολιτικά συμφέροντα έχουν να κάνουν ή με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, οπότε και επιβεβαιώνονται οι αριστερές πολιτικές δυνάμεις του τόπου που μιλούν συχνά για «παρακρατικό δάκτυλο», ή έχουν να κάνουν με μερίδα της αριστερής πτέρυγας από την οποία τροφοδοτούνται αναρχικοί και αντιεξουσιαστές,οπότε επιβεβαιώνονται όσοι μιλούν για συνδέσμους οργανώσεων με συνιστώσες καινεολαίες….!

Τα 2αυτά σενάρια είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας. Όλοι μας επίσης αντιλαμβανόμαστε ότι ενίοτε τα τρομοκρατικά χτυπήματα ωφελούσαν την μια πλευρά και ενίοτε την άλλη. Οπότε κάπου εδώ τα πράγματα μπερδεύονται…! Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βλέπουμε πως η πλάστιγγα γέρνει ελαφρώς υπέρ του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς και αποπροσανατολίζεται, για λίγο έστω, η κοινή γνώμη αλλά το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα στοιχεία των
....

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!

 

      
kakopoiimenoi-oloimazi
Τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης ασκήθηκε σωματική βία εκ μέρους των αστυνομικών, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας, Παναγιώτα Φάκου, μετά τις καταγγελίες περί κακοποίησής τους.

Στο θέμα που έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση παρενέβη σήμερα με δηλώσεις του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει πρόθεση να καλυφθεί κανείς».

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι τα χτυπήματα που φαίνονται στα πρόσωπα των τεσσάρων συλληφθέντων έγιναν κατά τη ...διάρκεια της συμπλοκής που προηγήθηκε της σύλληψης τους.

Πόσο μας κοστίζουν οι …μπάστακες, οι επίτροποι, οι τροικανοί και όλος ο… στρατός που έχει εγκατασταθεί εδώ;

 

ορνια-ARKASH αποκάλυψη ότι οι μπάστακες που ουσιαστικά ανέλαβαν ρόλο διοικητή στις τέσσερις τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank) παίρνουν από 800.000 ευρώ τον χρόνο ο καθένας, πέραν της έκπληξης και της οργής που προκάλεσε φέρνει στην επιφάνεια ένα μεγάλο θέμα. Του τι μας στοιχίζει όλος αυτός ο στρατός των τροικανών, των επιτηρητών, των εποπτών, του Ράιχενμπαχ, του Φούχτελ και των γραφιάδων τους που μας τους έχουν επιβάλλει οι δανειστές μας- Ε.Ε., Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ. Γιατί, θα έχετε καταλάβει ότι εμείς πληρώνουμε όλο αυτό το …σκυλολόι των νταβατζήδων μας. Και βέβαια δεν πρόκειται για τίποτε …φραγκοδίφραγκα. Οι 800.000 ευρώ που παίρνει ο κάθε μπάστακας με την παρέα του είναι μόνο μια μικρή γεύση, πέραν
..

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κακοποίηση των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης και την αλλοίωση των φωτογραφιών με photoshop.

ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή τα βασανιστήρια στους συλληφθέντες

 


Διαβάστε την ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τα σημάδια κακοποίησης των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης.

''Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία

Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης. Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής (άτεχνη γαρ…) αλλοίωση των φωτογραφιών. Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας. Το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για τους βασανισμούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας, καθώς και η ακόμα πιο πρόσφατη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για περιστατικό κακοποίησης νεαρών από αστυνομικούς, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο.

Δυστυχώς, θα πρέπει να επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων. Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία.

Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού''.

(agiovasilema: Διαφωνούμε τελείως και εμείς, με την κακοποίηση των νεαρών αναρχικών από τους αστυνομικούς και βρίσκουμε άθλιο και κακότεχνο το ρετουσάρισμα με το οποίο προσπάθησαν να κρύψουν τα σοβαρά χτυπήματα!! Αλλά......αγαπητοί του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σας παίρνει ο πόνος για την κακοποίηση κάποιων  πολιτών...

 Γίνονται καθημερινά τόσες δολοφονίες Ελλήνων από  λαθροαποβράσματα, τόσοι βιασμοί παιδιών και ηλικιωμένων από τους αλλοδαπούς προστατευόμενούς σας και δεν βγάλατε  ούτε μισή δήλωση συμπαράστασης και ευαισθησίας προς τα θύματα!)

Ο Κακλαμάνης έριξε την βόμβα: Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ!


20130203-143225.jpgΚάπου εδώ τελειώνουν τα ψέμματα. Η καταγγελία Κακλαμάνη σημαίνει ότι τα ηνία της χώρας τα έχει ένας επίορκος και επικίνδυνος που κατά σύμπτωση, κρατά στην θέση του άλλον έναν διωκόμενο με τις ίδιες κατηγορίες. Τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
Μετά από αυτή την δήλωση Κακλαμάνη ή θα πρέπει να διαγραφεί ή ο Στουρνάρας να πάει σπίτι του. Ή ο Κακλαμάνης λέει ψέμματα οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να τον καταδικάσει και να τον στείλει ή έχουμε έναν δόλιο για υπουργό που αν μείνει, καθίστανται συνυπεύθυνοι όλοι της συγκυβέρνησης. Αναμένουμε.
Χωρίς τέλος δείχνει να είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του υπουργού Οικονομικών. Σήμερα ήταν η σειρά του Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος
από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας του ασκεί κριτική για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει.
Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm 97.8 είπε χαρακτηριστικά «Όλοι έχουμε παρελθόν. Το ίδιο και ο κ. Στουρνάρας όταν μαγείρεψε τα στοιχεία το 2000 για να
...

Η γιατρός- μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων της Κοζάνης: Οι κακώσεις από το ξύλο των αστυνομικών είναι πολύ σοβαρές.Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου.

"Ανησυχώ για τη ζωή του παιδιού μου"
 


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - Φίλιππος Καραμέτος


«Ακόμα και με το απαίσιο φωτομοντάζ που έκαναν, το ρετούς δεν έδωσε τα αποτελέσματα που ήθελαν. Οι κακώσεις είναι εμφανείς. Παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Δικαιώματα που έχει ο κάθε άνθρωπος, κρατούμενος ή μη. Ζήτησα επανειλημμένως να του μιλήσω στο τηλέφωνο. Δεν μου τον έδωσαν ποτέ. Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου.»

Αυτά είναι τα λόγια της κ. Παντελίας Βεργοπούλου, μητέρας του συλληφθέντα για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης Ανδρέα-Δημητρίου Μπουρζούκου.

Η μητέρα του 24χρονου,  περιγράφει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αντίκρισε τη φωτογραφία του κακοποιημένου γιου της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ιατρός στο επάγγελμα, με μακρά εμπειρία, τονίζει ότι, με βάση τις φωτογραφίες που
...

Το κειμενο που έστειλε η οικογένειας της αδικοχαμένης Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και τι ΔΕΝ διάβασε απ'αυτό ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του. Δειτε το VIDEO και ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  
 

Ο εικονιζόμενος Νίκος Ευαγγελάτος, που φέρει τον τίτλο του "δημοσιογράφου" ανερυθρίαστα και ΔΕΝ διάβασε ολόκληρη την δήλωση της οικογένειας της άτυχης υπαλλήλου της Marfin Αγγελικής Παπαθανασοπούλου στην εκπομπή "ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ" της Τετάρτης 30/01/2013.

Ολόκληρη η δήλωση της οικογένειας έχει ως εξής:

"Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της...Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου. Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin, που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο."
Αυτα με το κοκκινο ειναι που δε τα βιαβασαν στον αερα. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



πηγή

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ!

      

stournarasmaximou

"ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ"
Το κύμα οργής και κατακραυγής σε βάρος της οικονομικής πολιτικής Στουρνάρα, προσπαθεί να πετάξει από πάνω του ο υπουργός Οικονομικών, ρίχνοντας το μπαλάκι της ευθύνης σε αυτούς που υπέγραψαν την υποταγή στα Μνημόνια και στους δανειστές. Σε συνέντευξή του στην Realnews ο κ. Στουρνάρας, δηλώνει ευθέως: ''Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά , του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση''!!! Προσέξτε πώς ακριβώς διατυπώνει το επιχείρημά του και μπορείτε να καταλάβετε τι εννοεί. Ο κ. Στουρνάρας, φοβούμενος τις επερχόμενες αποκαλύψεις και τα Ειδικά Δικαστήρια που θα φέρουν αυτές, κυρίως μετά τις συνεχείς παραδοχές του ΔΝΤ ότι έκανε λάθος με την πολιτική του στην Ελλάδα, αλλά και με το γεγονός ότι παρά τις ομολογίες του λάθους, η κυβέρνηση επιμένει στο ίδιο λάθος, επιδιώκει να αποσείσει τις δικές του ευθύνες, λέγοντας, "φταίνε οι Σαμαράς-Προβόπουλος, αυτοί υπέγραψαν κι εγώ εκτελώ τις εντολές τους"!!!
Παράλληλα ο κ. Στουρνάρας υπογράμμισε με νόημα πως "ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει και με στηρίζει απόλυτα. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος μου"! Σαν να λέει: "Δεν μου έμεινε και κανείς άλλος να με στηρίζει παρά μόνο αυτός που εβαλε τις υπογραφές υποταγής στα λάθη των δανειστών"!!!
makeleio.gr

Την Τετάρτη η απολογία των ληστών του Βελβεντού Κοζάνης. Ερευνάται η σχέση τους με τους ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Την Τετάρτη η απολογία των ληστών του Βελβεντού
Στους τέσσερις δράστες απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, ενώ πήραν προθεσμία από τις ανακριτικές αρχές της Κοζάνης για να απολογηθούν την Τετάρτη.
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία από κοινού και κατά συρροή, αρπαγή από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της αρχής από άτομα που οπλοφορούν, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και απλή σωματική βλάβη.
Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν έως την Τετάρτη στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης. Μετά τις απολογίες τους, οι δύο εκ των τεσσάρων που καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των ενταλμάτων.