Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη κάθαρμα-παιδεραστής στην Πτολεμαίδα. Ασελγούσε μέχρι και σε φίλες των παιδιών του!

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 52χρονου που συνελήφθη στην Πτολεμαϊδα για αποπλάνηση ανηλίκων, δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καραμπατάκη που ζούσε στην πόλη.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και αντίσταση. Ο 52χρονος, που δήλωνε άνεργος κι έκανε περιστασιακές δουλειές, έστηνε καρτέρι στα θύματά του σε πάρκα και παιδικές χαρές. Στο αυτοκίνητό του είχε παιχνίδια και

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014- Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Η εθνική ομάδα έγραψε ιστορία. Είναι στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1. Ελλάδα - Κόστα Ρίκα στην επόμενη φάση και τα προημιτελικά είναι κοντά για την ομάδα του Σάντος.
00:53 Γκοοοοοοοοολ: Ο Σαμαράς εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 2-1.
00:51 Πέναλτι για την Ελλάδα.
00:46 Τρίτη αλλαγή για την Ακτή με τον Σιό στη θέση του Ζερβινιό.
00:44 Τρίτο δοκάρι για την εθνική σε σέντρα του Τοροσίδη.
00:36 Τρίτη αλλαγή για την Ελλάδα με τον Γκέκα στη θέση του Καραγκούνη
00:32 Γκολ για την Ακτή, ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Μπονί


00:28 Κίτρινη κάρτα στον Ντιέ για φάουλ στον Χολέμπας.
00:24 Σουτ - βολίδα του Γιώργου Καραγκούνη και δεύτερο δοκάρι για την εθνική ομάδα.
00:20 Πρώτη αλλαγή για την Ακτή με τον Μπονί στη θέση του Τιοτέ.
00:14 Απίστευτη ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο. Εξαιρετική ενέργεια και σουτ άουτ.
00:07 Μακρινό σουτ του Τιοτέ, μπλοκάρει ο Γλύκος.
00:04 Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
23:50 Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 1-0.
23:42 Γκοοοοοοοολ για την εθνική ομάδα με σκόρερ τον Ανδρέα Σάμαρη!


23:36 Η εθνική ομάδα πιέζει τους αντιπάλους της.
23:33 Δοκάρι για την εθνική ομάδα σε σουτ του Χολέμπας


23:24 Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την εθνική ομάδα. Ο Καρνέζης δεν μπορεί να συχίσει και στη θέση του μπήκε ο Γλύκος
23:17 Ακόμα ένα πρόβλημα για την εθνική ομάδα. Ο Καρνέζης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Διακοπή στο παιχνίδι, του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες
23:14 Ευκαιρία για την εθνική ομάδα. Σέντρα του Τοροσίδη, ο Μπαρί πέφτει στα πόδια του Σαλπιγγίδη και μπλοκάρει.
23:12 Αλλαγή για την εθνική ομάδα. Τη θέση του Κονέ, ο οποίος τραυματίστηκε, πήρε ο Σάμαρης
23:09 Πρώτο κόρνερ στον αγώνα για την Ακτή Ελεφαντοστού.
23:00 Έγινε η σέντρα στο μεγάλο ματς. Καλή επιτυχία Ελλάδα...
22:50 Είσοδος των δύο εθνικών ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ανάκρουση των εθνικών ύμνων
22:45 Η 11άδα της Ακτής Ελεφαντοστού: Μπαρί, Οριέ, Μποκά, Μπαμπά, Κ. Τουρέ, Γ. Τουρέ, Ντιέ, Τιοτέ, Καλού, Ζερβινιό, Ντρογκμπά.
Η σύνθεση της Ελλάδας: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.
πηγή: Filathlos.gr

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Έλυσαν τον γρίφο του Μπόινγκ. Οι αρχές «ξέρουν» ποιος οδήγησε στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος από το εξαφανισμένο Μαλαισιανό Μπόινγκ όmως οι αρχές είναι έτοιμες να «κλείσουν» την υπόθεση καθώς έχουν αναγνωρίσει από τις έρευνες, τις ανακρίσεις και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους… τον δράστη που έστειλε στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους.
αεροπλανο4Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τραγωδία -που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά μυστήρια στην ιστορία- δεν είναι άλλος από τον πιλότο.
αεροπλανο1


Και επίσημα οι αρχές τον θεωρούν ως τον κύριο ύποπτο με όλα τα στοιχεία που ανακάλυψαν από τις 170 συνεντεύξεις συγγενών θυμάτων αλλά και εξετάζοντας ενδελεχώς τα προφίλ των 239 επιβαινόντων να οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο κυβερνήτης Zaharie Shah σκοπίμως έριξε το αεροσκάφος στον Ινδικό ωκεανό.

Τα στοιχεία από τους δορυφόρους αποκαλύπτουν ότι το αεροσκάφος λίγα λεπτά από την στιγμή που εγκατέλειψε τον εναέριο χώρο της Μαλαισίας, έτριψε προς τα αριστερά, εγκαταλείποντας την προγραμματισμένη πορεία του προς το Πεκίνο.

Ακολούθησε ένα μακρύ ταξίδι στον πάνω από τον Ινδικό ωκεανό μέχρι το Μπόινγκ να μείνει από καύσιμα.

Στον εξομοιωτή που είχε στήσει στο σπίτι του ο πιλότος, οι αρχές ανακάλυψαν ένα σχέδιο πτήσης στα βάθη του ινδικού και τις προσπάθειες του κυβερνήτη να μάθει να το

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

5 Αλγερινοί λαθρομετανάστες χτύπησαν άσχημα μια τουρίστρια κάτω από την Ακρόπολη για να της αρπάξουν την τσάντα!!!

Πρωτοφανές περιστατικό που αποδεικνύει ότι ακόμα και με τις πιο συχνές περιπολίες δεν λύνεται το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες -που έχουν κατακλύσει την Αθήνα εν μέσω τουριστικής περιόδου- και δυστυχώς την καθιστούν όχι ασφαλή προορισμό, συνέβη το βράδυ της Κυριακής κάτω από τον Βράχο της Ακροπόλεως.
5 Αλγερινοί-κατά πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες-έσυραν τουρίστρια και την χτύπησαν. Φαίνεται ότι την παρακολουθούσαν. Όταν η επισκέπτρια άνοιξε την τσάντα της, οι κακοποιοί λαθρο-Αλγερινοί της επετέθησαν και την ξυλοκόπησαν για να της πάρουν την τσάντα.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο.
 

Drones στην Ελλάδα για να παρακολουθούν τους πάντες

Συνεχίζεται η «πρόοδος» στην Ελλάδα: Όπως σας είχαμε ενημρώσει, με αφορμή την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία οι πολίτες θα περιπολούνται από μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones. Οι πραγματικοί τρομοκράτες όμως είναι αυτοί που πλασάροιυν τα συγκεκριμένα κατασκευάσματα ρομποτικής τεχνολογίας στην χώρα μας. Η αρχή είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Την δυνατότητα να κάνει περιπολίες και από αέρος θα έχει η ελληνική αστυνομία σύντομα, μιας και είναι στα σκαριά ο εξοπλισμός της με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Να τονίσουμε ότι τα drones ξεκινούν από νάνο-μεγέθη και φτάνουν σε μέγεθος αεροσκάφους.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ήδη σε επαφή με εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων που ειδικεύονται στην κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών σύμφωνα με την «Καθημερινή», ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του αριθμού και του τύπου των αεροσκαφών που θα επιλεγούν. Για την αγορά τους εξετάζεται και η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλιών.

Τα νέα «εργαλεία» διαφημίζεται ότι μπορούν να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με την εποπτεία των συνόρων, αλλά και τον «πόλεμο» κατά του οργανωμένου εγκλήματος και των τρομοκρατικών ομάδων. Αυτό είναι το τυρί.

Η φάκα είναι πως τα «αθόρυβα», μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να μεταφέρουν εικόνα, ήχο και άλλα δεδομένα (π.χ. εντοπισμό στίγματος κινητών) στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ζήτημα της επαναλειτουργίας των καμερών ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες είναι ανενεργές.

Έτσι με δικαιολογία την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση φτιάχνουν και εδώ κοινωνία Μεγάλου Αδελφού. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και σας είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης με παγκοσμιοποιητική τεχνολογία και αφορμή την… «τρομοκρατία»! Δημιουργείται το πρόβλημα δίνεται μετά η λύση, η οποία αντιπροσωπεύει τα πραγματικά σχεδία των παγκοσμιοποιητών για κάθε χώρα που εμπλέκονται…

Το καρότο και η ....αποκάλυψή του μέσα στις εκλογές.

Ο Καμινης δημαρχος ελέω καροτου, αλλα αυτο δεν απασχολεί κανέναν.

 

Πολλοί εξακολουθούν να μην κατανοούν αυτο που γράψαμε απο την πρώτη στιγμή όταν “αποκαλύφθηκε” η βρώμικη ιστορία με το βιντεο, που κάποιοι “φοιτητές” κρατούσαν δυο χρόνια σε κάποιον σκληρό δίσκο. Αλλα όλως τυχαίως, αποκαλύφθηκε όταν ο Σακελαριδης ετοιμαζόταν να γκρεμίσει τον φαύλο Καμίνη απο τον θώκο του. Στο μεσοδιάστημα των δυο εκλογών. Όταν ο Σακελαριδης κατάφερε την ανατροπή και πέρασε στον δεύτερο γύρο.
Εκει, “ειδοποιήθηκε” για το “ιστορικό ντοκουμεντο” και κυριολεκτικά κατέρρευσε. Εξαφανίστηκε διαλυμένος ψυχολογικά την πιο κρίσιμη στιγμή. Και η Αθήνα παρέμεινε στα χέρια της παρεΐτσας Παπανδρεου – Σορος, αφού ο διεκδικητής κομματιάστηκε, έτσι όπως μόνο οι ειδικοί που φέρνουν παπανδρέηδες στην εξουσία, ξέρουν.
Η παρέμβαση του Σακελαρίδη δυστυχώς έγινε κατόπιν εορτής. Όταν κατάφερε να συνέλθει. Αντί να βγει μετά το “τηλεφώνημα” και να μετατρέψει το καρότο σε αγγούρι καλυβιωτικο για τους υποτακτικούς της σαπιλας. Δυο κουβέντες υπόθεση ηταν: “Ελάτε να καρφωσουμε το καρότο στην καρδιά των βαμπίρ του λαού”. Και θα είχε βγει θριαμβευτής.
Δυστυχώς, έσπασε. Θόλωσε. Και τωρα το βιντεο δεν εμφανίζεται για να κανει την ζωη του Καμίνη ευκολότερη, στην επόμενη θητεία του. Αυτο δεν...