Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ.ΠΑΝΑ- ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ- ΣΤΟ 12% Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!



panas_136532

Πριν απο λίγο ο γνωστός δημοσκόπος και καθηγητής στατιστικής του πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Πανάς εξαπέλυσε βόμβα-μεγατόνων για τα…πολικά ποσοστά του Μεσσήνιου και της συμμορίας του…Ο καθηγητής αναλύοντας τα μαύρα μαντάτα του ευρωβαρόμετρου για την Ελλάδα στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα ξεπαράσει το 12-13%, στη Δεύτερη θέση με 14% θα βρεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενώ στην πρώτη θέση θα βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20%… Τα ποσοστά αυτά να τα θυμάστε, γιατί ο Πανάς μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω!!!
www.makeleio.gr
 

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Ο ΚΑΝΤΑΣ “ΞΕΡΑΣΕ” ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ …ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΙΖΕΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

kadas

Οι …λαδιάρηδες δεν θα ενεργούσαν ελεύθερα εάν δεν είχαν την άδεια των πολιτικών. Αυτοί άνοιξαν τις πόρτες να μιζάρουν τον Κάντα και τον κάθε Κάντα!
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι πολλοί βουλευτές (νυν και πρώην) του κυβερνητικού συνασπισμού έχουν θορυβηθεί διότι διέρρευσαν πληροφορίες ότι ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλιστικών προγραμμάτων Αντώνης Κάντας κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές εκτός από τα ονόματα που ήδη έχουν δοθεί στην δημοσιότητα έχει δώσει και ονόματα βουλευτών που εκλέγονται στην Β’ περιφέρεια της Αθήνας.
Βουλευτές οι οποίοι κατά το κρίσιμο διάστημα που ο Κάντας βρισκόταν στο

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Independent – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κράξιμο στην Μέρκελ! “Αυτή που μιλούσε για την διαφθορά στην Ελλάδα, τωρα απολογείται για μίζες”!!


20131231-190058.jpg
Γερμανικές εταιρείες όπλων εμπλέκονται σε ισχυρισμούς για δωροδοκία σε πώληση αρμάτων μάχης Leopard στην Ελλάδα
Tony Paterson
Βερολίνο
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013
Η επιμονή της Καγκελαρίου Angela Merkel να αντιμετωπιστεί η διαφθορά στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την κρίση του ευρώ, πήρε μια δυσάρεστη τροπή την Κυριακή με τους ισχυρισμούς ότι οι Γερμανοί
κατασκευαστές όπλων δωροδόκησαν κορυφαίους αξιωματούχους της εθνικής άμυνας, για να αγοράσουν τα άρματα μάχης και τα υποβρύχια τους για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ανέφερε ότι η πάταξη της κουλτούρας των παράνομων πληρωμών σε αξιωματούχους οδήγησε τους εισαγγελείς στην

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Και τώρα, μετά την τρομακτική τρομοκρατική επίθεση στο σοβά του Γερμανού πρέσβη, η... φίλη Γερμανία οφείλει να στείλει τάγματα εφόδου για να διαλευκάνει το έγκλημα. Έτσι;

  20131230-224408.jpg
Για όσους δεν το καταλάβατε, με πρόσχημα την επίθεση στον σοβά της Γερμανικής πρεσβείας, οι αρχές θα συνεργαστούν με “αντιτρομοκρατικά κλιμάκια” από την φίλη και σύμμαχο χώρα που θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση, την σύλληψη και την εξάρθρωση. Όχι των “μπετατζήδων” με τα καλάσνικοφ, αλλά όλων που θέτουν σε κίνδυνο τα “Γερμανικά συμφέροντα”.
Ήδη οι παρακολουθήσεις -κατά μία πληροφορία που ελέγχεται (sic)- γίνονται με κλιμάκιο της φίλης και συμμάχου χώρας. Όπου σύμφωνα με πληροφορίες (που πάντα ελέγχονται), σαρώνονται δεκάδες χιλιάδες τηλέφωνα πιθανά επικίνδυνων για την διεύρυνση
του ζωτικού χώρου της Γερμανίας.
Έτσι, μετά το επικίνδυνο αυτό χτύπημα – την ώρα που στην Ρωσία σφάζονται μωρά χωρίς να συγκινείται η ανώτατη ηγεσία της χώρας – για την προστασία των σοβάδων γερμανικών συμφερόντων, μην απορήσετε εάν δείτε “τάγματα ασφαλείας” να υπερασπίζονται την τάξη, την ασφάλεια και τους συνεργάτες των Γερμανών που αγωνίζονται να “βγάλουν την χώρα από την κρίση”.
Έτσι για να μην παραμυθιαζόμαστε.

πηγή : olympiada

ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – Η ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΡΟΛΕΙ – ΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΟΙ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ...

ekrixi

Μία ακόμη έκρηξη συγκλονίζει το Βόλγκογκραντ μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης που κόστισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 10 ακόμη  άνθρωποι είναι νεκροί από την νέα έκρηξη σε τρόλεϊ.
Εικόνες που μεταδίδονται από την κρατική τηλεόραση δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε, καθώς το ένα μέρος του τρόλεϊ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Οι αρμόδιοι που διεξάγουν τις έρευνες εκτιμούν πως και το νέο συμβάν πρόκειται για «τρομοκρατική ενέργεια».
Στις ρωσικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός μετά και το δεύτερο αυτό χτύπημα μέσα σε δύο ημέρες, καθώς ενισχύονται οι φόβοι για την ασφάλεια κατά τη διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι τον Φεβρουάριο.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης στον σιδηροδρομικό σταθμό όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας:




Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ


Οι κουφάλες κάνουν καλά τη δουλειά τους, όσο υπάρχουν μαλάκες πρόθυμοι να καταπιούν ότι σκατά τους σερβίρουν τα επικοινωνιακά μαγειρεία των κάθε λογής Μαμαλάκηδων…
του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ελάτε λοιπόν να ξαναδούμε πως ακριβώς ξαναστήνεται το σκηνικό της απάτης με αφορμή την ανάληψη της Ευρωπαϊκής προεδρίας, από τα άβουλα ανδρείκελα της Αθήνας.
Στη σκηνή βγαίνει ο χαφταλεύρης πρωθυπουργός,και αφού πρώτα κλίνει το «πρωτογενές πλεόνασμα» σε όλες τις πτώσεις, στολίζοντας το με ολίγην από …ανάπτυξη, γελάνε και τα ανύπαρκτα μουστάκια του επειδή οσονούπω θα είναι το ανδρείκελο που θα του ανατεθεί να «προεδρεύσει» στην ευρωοικογένεια… Ω τι σπαραγμός Θεέ μου!!!
Βγαίνουν στη συνέχεια οι λαγοί παντός καιρού, που ακούνε στο όνομα «ευρωπαίοι αναλυτές» και διατυπώνουν:
Πρώτον το αυτονόητο λέγοντας: «Γιατί αισιοδοξεί αυτός ο παράξενος τύπος, αφού η χώρα του ζει με δανεικά από εμάς???» και…

Δεύτερον το αφελές: «Η ελληνική προεδρία θα καταφέρει ή όχι να...
διαχειριστεί επιτυχώς σοβαρά θέματα όπως η τραπεζική ένωση και η ανάσχεση των ευρωσκεπτικιστών.»... Ω τι οδυρμός Θεέ μου!!!
Και συνεχίζουν…
Αρκετοί Γερμανοί αναλυτές δυσκολεύονται να πιστέψουν μια πιθανή επιτυχία της ελληνικής προεδρίας, καθώς πρόκειται για μια χώρα που έφτασε στο χείλος της πτώχευσης και έχει λάβει σημαντικό πακέτο διάσωσης από τους δανειστές της.

Ο Βέσελ Κούριερ της Deutsche Welle, εξηγεί την προβληματική κατάσταση ως εξής: "Πρέπει το προβληματικό παιδί της Ευρώπης να αποδείξει τα δύσκολα γι' αυτήν πέρασαν και το ίδιο για τη νομισματική ένωση σε γενικές γραμμές. Το θετικό είναι ότι βρίσκεται σε θετική ρότα αυτή τη στιγμή, αλλά από την άλλη ποιος ο λόγος να σπαταλάς 50 εκατ. ευρώ, όταν την ίδια στιγμή η Τρόικα διαπιστώνει την ύπαρξη ελλείμματος στα ταμεία".

Ένας άλλος αναλυτής της εφημερίδας Mittelbayerische Zeitung σημειώνει, πως δεν μπορεί να καταλάβει την αισιοδοξία του Αντώνη Σαμαρά τη στιγμή που μπροστά του θα έχει κάμποσα "καυτά" θέματα να διευθετήσει. Όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τους παραπάνω προβληματισμούς αναπαράγουν και οι ελληνόφωνες φυλλάδες, κι έτσι χωρίς να το καταλάβουμε το σκηνικό της απάτης θα έχει ήδη στηθεί...
  • Το καραγκιοζηλίκι που λέγεται «Ελληνική προεδρεία» θα ολοκληρωθεί…
  • Κάποια εκατομμύρια ευρώ γι αυτή την άθλια ιστορία θα έχουν

Βόμβα Κάντα: Μητσοτάκης και Σημίτης “ντήλαραν” τα ίδια προϊόντα! Το Mega όμως δείχνει Τομπούλογλου γιατί πρέπει να αποπροσανατολίσει τους ραγιάδες...


ΜΙΖΕΣ ΣΗΜΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

…με συνοδεία Λιάπη και Βαρβιτσιώτη – Πάολας. Μην και καταλάβουν οι ραγιάδες τι πληρώνουν.

Πυρηνική βόμβα κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη, όσον αφορά την «αγορά του αιώνα» των εξοπλιστικών που αποφασίστηκε επί πρωθυπουργίας του δεύτερου, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών την περίοδο 1996-2002 και πλέον κάτοικος Φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Κάντας.
Στην τετραήμερη απολογία-φωτιά ο Αντ. Κάντας «έδωσε» το μέχρις εσχάτων διεφθαρμένο διακομματικό μηχανισμό -από τον υπουργό μέχρι τα κατώτατα κλιμάκια των αξιωματικών- προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων εντός του υπουργείου Αμυνας, επί πρωθυπουργίας του κ. Σημίτη. Επίσης περιέγραψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που, κατά τον ίδιο, καταδεικνύει διακομματική διαπλοκή στην προμήθεια των εξοπλιστικών: «Κατά την προμήθεια των αεροπλάνων στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής, όπου ήμουν παρών, ο Μητσοτάκης επιχειρηματολογούσε με πολύ λεπτομερή στοιχεία υπέρ της προμήθειας των F-16, ενώ ο

Πέφταν’ οι μίζες σαν το χαλάζι

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΓΙΝΕ…αφύσικα πρωθυπουργός ο κ. Σημίτης. Χωρίς την πλατιά αποδοχή του λαού και την αγάπη του κόσμου, τις λαοθάλασσες του Α. Παπανδρέου, αλλά με τον «μυστικό του δείπνο» πιστοποιητικό της πονηρίας του.
Μάζεψε τους πιστούς (Πάγκαλο, Βάσω, Αυγερινό) και «διεμοιράσαντο» τα ιμάτια του Α. Παπανδρέου, ενόσω ακόμα ζούσε. ΚΑΙ «τσέπωσαν» οι παραπάνω τα υπουργεία τους και ο ίδιος την πρωθυπουργία. «Νίκησε» τον Άκη (μπρρρρ!) κι άνοιξε ο εκσυγχρονιστικός δρόμος για το ασκέρι των «ιδεολόγων», πεινασμένων για εξουσία και αγωνιώντων μην…έρθει η δεξιά(!).

ΤΡΙΓΥΡΩ οικονομισάριοι και ο κ. Σημίτης δεν (τους) πήρε μυρουδιά. Η πολιτική αλώπηξ που έκοβε η ματιά του κι όλα τα’ πιανε στον αέρα. Τα χρόνια πέρασαν με τους ενθουσιασμένους στα πόστα τους να υπογράφουν «εξοπλιστικά» και να υπολογίζουν τα «κέρδη» τους, με το κομπιουτεράκι. Υπουργοί και «παρακατιανοί» της κλίκας, που επικοινωνούσαν με νοήματα.

ΚΑΙ τι να υποψιαστείς που όλα τα’ χες εναποθέσει σε χέρια στιβαρά και καθαρά, χέρια σοσιαλιστικά; Δούλεψαν όλα ρολόι και τα δανεικά στην ώρα τους. Ο κ. Σημίτης περιχαρής με το νέο (ευρωπαϊκό) νόμισμα και, «μετ’ ου πολύ», οι άνθρωποί του στρίμωχναν σε