Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ.

 


artemida
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr, όλα άρχισαν στις 21 Φεβρουαρίου στη Λούτσα. Η 82χρονη Κωνσταντίνα Κικίτη μάζευε χόρτα ακριβώς απέναντι από το σπίτι της. Κάποια στιγμή, ο άνδρας της που βρισκόταν μέσα στο σπίτι θέλησε να της μιλήσει, αλλά κοιτώντας έξω, δεν την είδε. Στην αρχή θεώρησε πως είχε πάει παρακάτω για να μαζέψει χόρτα κι έτσι δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.
Όμως, η ώρα άρχισε να περνάει και η γυναίκα δεν επέστρεφε. Έτσι, ο σύζυγός της άρχισε να την αναζητά. Έψαξε οπουδήποτε μπορεί να βρισκόταν. Λίγη ώρα αργότερα άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η 82χρονη δεν υπήρχε πουθενά. Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Έντρομος άρχισε να ρωτά γείτονες και περαστικούς αν την είχαν δει. Τίποτα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γυναίκα, για την ηλικία της, ήταν ιδιαίτερα καλοστεκούμενη και φυσικά δεν είχε προβλήματα, όπως για παράδειγμα Αλτσχάιμερ. Ο άντρας της, σε κατάσταση πανικού, ειδοποιεί τα παιδιά τους και την αστυνομία.
Οι μέρες περνούσαν αλλά η 82χρονη δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τότε η οικογένεια απευθύνθηκε για βοήθεια στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση και δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της, ενώ και στα
...

Διακύβευμά τους; Η Ελλάδα!



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΟΜΜΑ; «Η τρέλα των πολλών για το κέρδος των ολίγων». Κι αν δεν έχουν βαθιές ρίζες τα κόμματα στην Ελλάδα, έχουν οπαδούς και αρχηγούς, πιστούς και κομματάρχες. Και κάποια…κομματόσκυλα όσο η ομάδα «πετάει», πριν το σκάσουν σαν τα ποντίκια.

ΚΑΙ, βέβαια, το κόμμα δεν πιάνει πάντα τον σφυγμό των ψηφοφόρων. Ούτε οι πολιτικοί τα μηνύματα των πολιτών. Κι έχουμε, σήμερα, έναν λαό που το ‘πιασε πού πάμε και κάνει το κουράγιο του, εξαντλεί τις κρυμμένες αρετές του και τις ανοχές. Τη νύχτα δεν κοιμάται για τα προβλήματά του ο πολίτης και τη μέρα αγωνιά για το
...

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

 

 
Τετραπλή παρέμβαση από Σόιμπλε, ΔΝΤ, Ντάϊσελμπλουμ και Όλι Ρεν:
ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ…Σόιμπλε: Η Ελλάδα σε πολύ περίπλοκη κατάσταση.
ΔΝΤ: Αν γίνουν εκλογές σταματάμε τη χρηματοδότηση.
Όλι Ρεν: Οι πολιτικοί αρχηγοί να επιδείξουν υπευθυνότητα.
Ντάισνεμπλουμ: Οι ελληνικές αρχές να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις.

Τα παραπάνω είναι His masters voice και σημαίνουν «καθίστε στα τέσσερα», όπως
συμφώνησε να κάνει κάποιος πρωθυπουργός, λίαν προσφάτως και του παραιτήθηκε, διαμαρτυρόμενος, ο υφυπουργός εργασίας.
Ταυτόχρονα, το φερέφωνο των τοκογλύφων και άξιος συνεχιστής του Γ.Α.Π., Α. Σαμαράς, δήλωνε κατάχλωμος, σε έκτακτο τηλεοπτικό διάγγελμα:
· Θα εξαντλήσουμε την τετραετία (αμ δε…)
· Αν θέλει ας συμμετέχει και η ΔΗΜΑΡ (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…)
· Θαρραλέα η στάση του ΠΑΣΟΚ (για να μην βρεθεί παρέα με τον Άκη…)
· Πιθανός ανασχηματισμός της κυβέρνησης (τα σκατά, όπως και να τα βάλεις, βρωμάνε…)
· Κανείς δεν θέλει εκλογές (για ρωτήστε το λαό, αν τολμάτε…)
· Κανείς δεν θέλει ακυβερνησία (λαϊκή κυριαρχία όμως;)
· Υπαναχώρησε ο Κουβέλης στις θέσεις για την ΕΡΤ (εμ τον έσκασες…)
Από ότι προοιωνίζεται, μάλλον ήγγικεν η ώρα του λαού, οσονούπω.
Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης
olympiada
 

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τις φορολογικές σας δηλώσεις, κ. κ. «χρυσοκάνθαροι»!


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΑΖΕΨΑΜΕ σ’ ένα…ασκί ό,τι ακούστηκε. Για το θέμα που «καίει», τυραννάει και διχάζει. Λόγια πολλά, περί το θέμα και αποπροσανατολιστικά, όσο να (τους) ξεχάσουμε. Εμείς ως «θύματα», αυτούς (κι αυτές) ως δράστες και ολετήρες. Και μόνο ένα κανάλι, σε ψεσινή εκπομπή του (μας) έβαλε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων. Με στοιχεία και φωτό. Με τα χιλιάρικα που τσέπωναν ετησίως ή (εξα)μηνιαίως.

ΓΝΩΣΤΕΣ οι «φίρμες», άγνωστοι οι πολλοί (στα μετόπισθεν και  αφανέρωτοι) ηθικοί αυτουργοί. Οι διορισμένοι που διόριζαν κι ίσως μοιράζονταν τα «κέρδη». Γιατί, είναι αδιανόητο να μπαίνουν σε τσέπες του ΕΝΟΣ τέτοιοι αστρονομικοί μισθοί.

ΠΩΣ προσεγγίζεις το δημόσιο ταμείο χωρίς το ταμπελάκι του κλέφτη; Είναι εύκολο, στην Ελλάδα της ρεμούλας και της ατιμωρησίας. Μπαίνεις σε ένα
....

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

 


gada dimos2B
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στις 14-6-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Γαλατσίου.
Πρόκειται για τον SINANI SHKELQIM του BUGIARE και της RITA, που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και
....

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 






 











Αυτοί είναι οι ηγέτες σου. Φτηνοί και τιποτένιοι. Δέκα μέρες κράτησε το θέατρο της ντροπής, με πρωταγωνιστές φτηνά ανδρείκελα που το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι η νομή της εξουσίας…


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτός είναι ο κατοχικός πρωθυπουργός. Ο προσκυνημένος «εθνικιστής» που η υπογραφή του έγινε συνώνυμο της εθνικής ταπείνωσης. Ένα κουτάβι φοβισμένο είναι, που αφού κατέβασε και χθες τα παντελόνια του στα ναζιάρικα συνεταιράκια, δεν είχε το θάρρος ούτε να σε κοιτάξει στα μάτια και να κάνει μια δήλωση για το γυφτοπάζαρο στο οποίο υπήρξε θλιβερός πρωταγωνιστής.

Αυτός είναι ο Μπενίτο ο παραμύθας. Ο άνθρωπος που πίσω από κάθε βροντερή μεγαλοστομία του, κρύβεται μια εξ ίσου μεγάλη αθλιότητα να θύμα την ίδια του τη χώρα.

Αυτή είναι η "υπεύθυνη" Αριστερά στην οποία ηγείται ο Κουνέλης του κυβερνητισμού. Ο Τσιριμώκος της εποχής μας δε δίστασε να δώσει ακόμη μια παράσταση ξευτιλισμού αποδεικνύοντας πως ούτε ιερό ούτε όσιο διαθέτει.

Αυτά τα τρία πολιτικά κοπρόσκυλα απασχόλησαν για ένα δεκαήμερο ολόκληρο τον πλανήτη ως πρώτη είδηση, για να καταλήξουν...


Σε μια νέα άθλια μοιρασιά, για το ρόλο του καθενός στο ξεπούλημα των ερειπίων της χώρας.

Κι απ έξω από τη σκηνή, εσύ.. εγώ… όλοι μας… Όλοι εμείς που συνεχίζουμε να ανεχόμαστε αυτό το αίσχος.
Όλοι εμείς που ζηλεύουμε τη μαγκιά του Τούρκου γείτονα που σήκωσε την
...

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ‼!

 


SKOPOYLIXAME
Με μια εγκληματική για την δημόσια υγεία απόφαση, η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκουπούλη, κατάργησε υγειονομική διάταξη, η οποία αφορούσε τον περιορισμό της διάδοσης μεταδοτικών νοσημάτων από λαθρομετανάστες. Η υγειονομική διάταξη, η οποία είχε τεθεί σε ισχύ τον Απρίλιο του 2012, έκρινε ως υποχρεωτικό τον έλεγχο και τη νοσηλεία λαθρομεταναστών για τα παρακάτω νοσήματα: πανδημική γρίπη, SARS, ιογενείς αιμορραγικοί πυρετοί χολέρα, διφθερίτιδα, ενεργός φυματίωση, πανώλη, ευλογιά, κίτρινος πυρετός, ενεργός φυματίωση, ελονοσία πολιομυελίτιδα από φυσικού τύπου ιού, ενεργός σύφιλη, ενεργός λέπρα, αφροδίσιο λεμφοκοκκίωμα, ιογενείς αιμορραγικοί πυρετοί.
Μάλιστα οι αρχές του υπουργείου Υγείας, έκαναν τότε λόγο για υγειονομική βόμβα εξαιτίας της παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δίχως κανένα υγειονομικό έλεγχο, τονίζοντας παράλληλα την έξαρση ασθενειών οι οποίες είχαν εξαφανισθεί ή ήταν άγνωστες, στον ελληνικό πληθυσμό.
Παρά ταύτα, η υφυπουργός Υγείας τάχτηκε κατά της διάταξης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να καταργηθεί ως αντισυνταγματική. Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την απόφασή της, έκανε λόγο για υπέρβαση της νομοθετικής εξουσιοδότησής της και διότι «καταπατούσε» θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, συνταγματικά κατοχυρωμένα! Δηλαδή στην
...

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Μικροί» φορολογούμενοι, «μεγάλοι» οι φοροκλέφτες


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΑΝ μας….συγκυβερνούσαν όλοι τους, θα’ ταν διαφορετικά. Δεν τα βρήκαν, κι ήταν φυσικό(!) για την Ελλάδα της διχόνοιας. Με τους πολλούς να το αγνοούν πως βαδίζουμε σε τεντωμένο σκοινί.

ΕΣΤΩ. Κι αν συμβεί το κακό ολοκληρωτικά και ανεπανόρθωτα, κάποιοι θα βρεθούν να κυβερνήσουν τα…χαλάσματα. Και εκλογές θα κάνουν και τα «ζήτω» θα ξανακουστούν. Ξανά τα δανεικά και τα στόματα ανοιχτά για τη μερίδα του έκαστος και των κορακιών τα μακρυχέρια στο ψητό.

ΜΕΧΡΙ τότε, θα μας κυβερνούν οι «τρεις». Πολλοί άσχετοι κι όλοι μαζί χίλιοι δεκατρείς. Με τη φαντασία τους για εισπράξεις πάνω σε έχοντες και μη έχοντες, λες κι είναι το ίδιο. Κι έβαλαν στόχο τους «μικρούς», με τα μεγάλα ψάρια τρυπάνε το
...

Ποσο κοστίζει ένα νεφρό...Φρικιαστικό τιμοκατάλογο ανθρωπίνων οργάνων κατέθεσαν στη Βουλή, οι Γ.Δημαράς και Γ.Αβραμίδης!!!!

 

Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ με ερώτησή τους στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ζητούν από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να «μην μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρώπινων ανταλλακτικών» ενώ επικαλούνται στοιχεία από «το επιστημονικό portal Medical Transcription» σύμφωνα με τα οποία «ένας νέος ώμος κοστίζει 500 δολάρια , δηλαδή όσο έναν iPad κατέθεσαν.
Δείτε τον ενδιαφέροντα τιμοκατάλογο:
-Ζεύγος μάτια: $ 1.525
-Κρανίο: $ 607
-Κρανίο με δόντια: $ 1.200
-Ώμος: $ 500
-Χέρι και Αντιβράχιο: $ 385
-Μισό λίτρο αίματος: $ 337
-Σπλήνα: $ 508
-Στομάχι: $ 508
-Λεπτό Έντερο: $ 2.519
-Νεφρά: $ 262.000
-Χοληδόχος κύστη: $ 1.219
-Δέρμα: $ 10 ανά τετραγωνική ίντσα
-Στεφανιαία: $ 1.525
-Καρδιά: $ 119.000
-Ήπαρ: $ 157.000

Οι δύο βουλευτές αναφέρονται στο νόμο Λοβέρδου βάσει του οποίου από 1-7-2013 όλοι οι πολίτες της χώρας είναι εν δυνάμει δότες και σημειώνουν ότι ο νόμος της κυβέρνησης Παπανδρέου «με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση. προκαλεί αμφισβήτηση και αφήνει υποψίες σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα» και προσθέτουν «η Ελλάδα μετατρέπεται εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρώπινων ιστών για όλο τον πλανήτη».

Επιπλέον ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο πως θα καταπολεμήσουν τα συναισθήματα ανασφάλειας των πολιτών και ζητούν σε δει σε βάθος τη διάταξη περί «εικαζόμενης συναίνεσης».

Κομισιόν: Η ελληνική κυβέρνηση να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ!! Για τον λαθρονόμο, το χαράτσι και το μνημόνιο γιατί το βουλώνατε;

 

 

Να σεβαστεί την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επαναλαμβάνοντας δια του εκπροσώπου της Ολιβιέ Μπαγί ότι δεν ζήτησε ποτέ κλείσιμο του φορέα.

Συγκινητικό. Υπάρχουν εταίροι που θυμήθηκαν τώρα το εθνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο… Όταν ο Παπανδρέου με την Μέρκελ το έριχναν στα σκουπίδια για να καταστρέψουν την Ελλαδα και τους πολίτες της, δεν ίδρωσε κανενός το αυτί. Όταν το ΣτΕ κατακεραύνωνε το λαθρονομοσχέδιο, θέτοντας παράλληλα θέμα μαζικής νοθείας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ούτε τότε μίλησαν. Για το χαράτσι, το ίδιο.

Γελοία υποκείμενα, έρμαια δουλεμπόρων – λομπιστών και τοκογλύφων ξεπλυματιών.

olympia.gr

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αλλοδαποί φονιάδες και ημεδαπή…αταραξία


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΖΟΥΣΑΜΕ, κοινωνικά, ήρεμοι. Με τους κλεφταράκους και απατεωνίσκους να ταράζουν τα νερά της καθημερινότητας, εγκληματίες να μετρώνται στα δάχτυλα και σπανιότατα φονιάδες να προκαλούν θύελλα συναισθημάτων. «Κλειστοί» στους ξένους και το οτοστόπ, μεσάνυχτα, δείχτη διαπροσωπικής εμπιστοσύνης και δημόσιας ασφάλειας.

ΥΣΤΕΡΑ ανοίξαν’ οι πόρτες. Μπήκαν με τη σέσουλα, βγήκαμε να τους…προϋπαντήσουμε και βροχή τα διαβατήρια. Για την ψήφο τους, για την…ανασφάλειά μας. Κι έγινε η Ελλαδίτσα μας πτυελοδοχείο της Ευρώπης. Στην καθημερινότητά μας που άλλαξε, στον φόβο που στέριωσε στην ψυχή μας, και τριγύρω ο…πολιτισμός τους. Κι ανακατεύθηκαν τα πολλά ξένα σκουπίδια με τα λιγοστά δικά μας. Σκουπίδια ζωντανά και άψυχα. Με τον «Ξένιο Δία» να τιμάται, αλλά η
...

Τι καταλάβαμε από την απόφαση του ΣτE για την ΕΡΤ...

Το ΣτE, δεν έκανε τίποτα άλλο παρα να διατηρήσει την τρι-πτωματική κυβερνητική χούντα στη θέση της.
Τα δύσκολα για τη Merkel και τα 3 ανδρείκελα πέρασαν προς το παρόν. Στη νέα κυβέρνηση προφανώς θα μποuν ο Κουνέλης και ο χοντρός και όλοι μαζί, θα συνεχίσουν απερίσπαστα το καταστροφικό τους έργο.
Το 30% σε παρα φύσιν συνεργασία, πηδ@αει το υπόλοιπο 70% και αυτό το ονομάζουν...δημοκρατία.

ΕΡΤ, «η εν πολλαίς αμαρτίαις…»


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ στο θέμα, γιατί όλοι…πέρασαν απ’ την ΕΡΤ, άλλοι «μεγάλωσαν με την ΕΡΤ» κι εμείς, εμείς…πληρώσαμε για την ΕΡΤ. Σε όλα τα κλιμάκιά της, με τα «ανώτατα» σε ρόλο γλεντζέ σε πάρτι «δημοσία δαπάνη». Με τα δυο τους χέρια στο ψητό, το μάτι ορθάνοιχτο μη τους πάρουν το πιάτο και νοήματα μεταξύ τους δίκην πόρνης που συνεννοείται με άλλες του σιναφιού.

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ τη «λίστα της ντροπής», είδαμε τις ουρές στα συσσίτια, αηδιάσαμε για την Ελλάδα της αρπαχτής, μετρήσαμε νοερά τα χιλιάρικα σε
....

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ: «ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ. ΣΑΜΑΡΑ»

 


SYNTAGMATORATSI
«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής. Ένας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα. Φτάνει πια! Ο λαός μίλησε. Η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής. Ως εδώ η καταστροφή! Ως εδώ η συρρίκνωση της δημοκρατίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, που είναι σε εξέλιξη.«Τον Ιούλη του ΄74 διεκδίκησε τη Μεταπολίτευση. Τον Οκτώβριο του ΄81 πανηγύρισε την αλλαγή. Το καλοκαίρι του 2011 διαδήλωσε την αντίθεσή του στη βαρβαρότητα των μνημονίων και διεκδίκησε την αξιοπρέπεια», επισήμανε ο κ. Τσίπρας.
«Και σήμερα σε τούτη εδώ την πλατεία ο λαός μας στέλνει το μήνυμα στους έντρομους εντολοδόχους της τρόικας. Ο πολιτικός σας χρόνος τελείωσε. Τη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο την κατακτήσαμε με θυσίες. Δεν θα σας αφήσουμε να την πάρετε πίσω». «Τελειώσατε είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε. Καληνύχτα σας κύριε Σαμαρά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΖΟΜΠΙ: "ΖΕΙ" ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 


KyvernisiZombieL
Και ξαφνικά, όπως συνήθως γίνεται με όλες τις φανταστικές ιστορίες, όπως τέτοια ήταν το περίφημο "succes story", όλα διαλύθηκαν:
Το κερδοσκοπικό πάρτι των ομολόγων τελείωσε, η ναυαρχίδα των αποκρατικοποιήσεων ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ "μας τελείωσε", γενικώς και εν τέλει ήρθε και η ΕΡΤ για να "σκοτώσει" την κυβέρνηση, η οποία ακόμα και αν μετά από σήμερα το βράδυ συνεχίσει να υφίσταται θα είναι ένα από ζόμπι.
Η πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες είναι ελάχιστα πιθανή εκτός και αν οι εκτός Ελλάδαος διαχειριστές της χώρας, αποφασίσουν κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό δεν φαίνεται τώρα πιθανό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την λειτουργία της σα να μην συμβαίνει τίποτα.
Δεν αποκλείεται να έχουμε και διαδικασία διερευνητικών αφού ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να γλιτώσουν την ολική κατάρρευση, έχουν "στυλώσει" τα πόδια στο θέμα της ΕΡΤ και απειλούν να αυτοκτονήσουν (με εκλογές) παρά να συνεχίσουν να αργοπεθαίνουν (συμμετοχή στην κυβέρνηση που αποδομεί την εκλογική τους βάση).
Πρακτικά η κυβέρνηση αυτή υπάρχει ακόμα "στα χαρτιά" μόνο και μόνο γιατί αυτοί που την ελέγχουν από το εξωτερικό, θέλουν "τα λεφτά τους πίσω" ή καλύτερα "τα λεφτά ΜΑΣ στα
...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!! ΑΛΒΑΝΟΣ, 32 ΧΡΟΝΩΝ...

 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
 
Συνελήφθη στις 14-6-2013 τα ξημερώματα, στο πάρκο Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για τα αδικήματα των βιασμών και ληστειών κατ’ εξακολούθηση, της αντίστασης και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου κοντά στο πάρκο Ομορφοκλησιάς και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.
Όπως εξακριβώθηκε ο 32χρονος είναι ο δράστης δύο (2) βιασμών και ληστειών σε βάρος γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 14-12-2012 και στις 24-2-2013, εντός του πάρκου Ομορφοκλησιάς.
Ο δράστης, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών, της ειδικής ομάδας που είχε συγκροτηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό του, να τον ακινητοποιήσουν, προέβαλε σθεναρή αντίσταση κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς.

ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!.(ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ, ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ...)

Σκότωσαν αστυνομικό οι δραπέτες των Τρικάλων - Αιματηρή μάχη στο Δίστομο

 
 
 

 

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Όλα έγιναν ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας. Στις δύο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο αναζητώντας τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν. Οι δραπέτες οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζή, χωρίς αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Κανείς από τους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπλόκο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους. Στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ DIGEA ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ 902

Το Κινημα Δεν Πληρώνω ελαβε και φερνει στην επιφανεια το χαρακτηρισμενο ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ εγγραφο οδηγιων της Digea για τον τροπο απαντησεων σε πιθανες ερωτησεις για το κοψιμο του σηματος της ΕΡΤ και του 902.
Είναι χαρακτηριστική η τελευταία παράγραφος του κειμένου γραμμένη με κεφαλαία:

"ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ (sic) 2106838700"

Τι θέλουν να αποφύγουν οι υπεύθυνοι της DIGEA και κρύβουν τα ονόματα τους και την διεύθυνση τους;
Μήπως αντιδράσεις πολιτών;
Η σπουδή τους να μην ξεφύγει προς τους πολίτες κανένα στοιχείο τους φαίνεται από το γεγονός ότι δεν διάβασαν μια δεύτερη φορά το κείμενο πριν το στείλουν και έτσι δεν διόρθωσαν την λέξη - ρήμα ΤΗΛΕΦΩΝΩ με το σωστό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ..
Τι θέλετε να κρύψετε κύριοι της DIGEA;
http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/

Δεκάδες τραυματίες στην πλατεία Ταξίμ το βράδυ του Σαββάτου


Δεκάδες τραυματίες στην πλατεία Ταξίμ όπου το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία διέλυσε με τη βία την κατάληψη στο πάρκο Γκεζί, μετά το τελεσίγραφο του Ερντογάν προς τους διαδηλωτές να εγκαταλείψουν την πλατεία.

Η επέμβαση της αστυνομίας δεν σταμάτησε στο πάρκο. Οι μάχες σώμα με σώμα επεκτάθηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις να εισβάλουν μέσα στο ξενοδοχείο Ντιβάν που οι διαδηλωτές έχουν μετατρέψει σε αυτοσχέδιο νοσοκομείο.



Η αστυνομία με τη βία μπήκε στο πάρκο Γκεζί το οποίο ήταν υπό κατάληψη. Αμέσως ακολούθησαν εργάτες που άρχισαν να μαζεύουν τις σκηνές και να καθαρίζουν το πάρκο.




....