Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ανθρωπόμορφων έργα...

Για ποιο πράγμα να πρωτομελαγχολήσεις ύστερα από τα χθεσινά που σφραγίζουν μια θλιβερή εβδομάδα και σχεδόν ολοκληρώνουν την πιο μαύρη χρονιά της πρόσφατης ιστορίας μας;
Που οι μπάτσοι μας προειδοποίησαν με νέους Γρηγορόπουλους αν δεν κάτσουμε στ’ αυγά μας να τρώμε τη μπομπότα και το χυλό μας μπροστά από το δελτίο του Μέγκα και του Σκάι;

Θέλω τον Γιώργο για Πρόεδρο Δημοκρατίας ...(των ΗΠΑ)!!!!



Ο Στρος Καν ήρθε στην Ελλάδα κι έκανε υποδείξεις στα κόμματα και ιδίως στη ΝΔ να υποστηρίξει την κυβέρνηση. Χρησιμοποίησε την επιχειρηματολογία του Παπαδόπουλου και μίλησε για ασθενή για φάρμακα, γύψους και άλλες τέτοιες αηδίες.

Εδώ η χώρα βουλιάζει και το φαγοπότι εκατομμυρίων με τις ΜΚΟ συνεχίζεται προκλητικά!

Με 3.755.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί το υπουργείο Εσωτερικών, και συγκεκριμένα η Ειδική Γραμματεία για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για να κάνουν «κρίσιμες» δράσεις για την προώθηση της ισότητας των φύλων! Η σχετική απόφαση φέρει την υπογραφή του αρμόδιου ειδικού γραμματέα καθηγητή κ. Γκρίτζαλη, ο οποίος έκρινε, προφανώς, ότι η «υποστήριξη των ΜΚΟ (γυναικείων οργανώσεων)», όπως είναι ο τίτλος του έργου, έχει προτεραιότητα σε σχέση, π.χ., με τα σχέδια δράσης για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ή την απασχόληση των ανέργων ή, έστω, με τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων και παρεμβάσεων.

Στην ταράτσα της βουλής μπορεί να προσγειωθεί ελικόπτερο;



Πλέον αυτό που συζητείται στις διάφορες παρέες δεν είναι αν θα φύγει ο ΓΑΠ αλλά πότε θα φύγει. Θα φύγει σε έναν μήνα ή σε δύο; Θα φύγει μέρα ή νύχτα. Και κυρίως πώς θα φύγει! Φίλος αναρωτιόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου αν υπάρχει δυνατότητα προσγειώσεως ελικοπτέρου στην ταράτσα της βουλής. Γιατί διαφορετικά δεν τον βλέπει καθόλου καλά τον ΓΑΠ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα...Ενδιαφέρον τουρκικών εταιρειών για την αγορά ή ενοικίαση ελληνικών νησιών !

Η Μύκονος, η Ρόδος και το νησί της Ναυσικάς είναι τρία από τα 18 νησιά στα οποία θέλει να αγοράσει ακίνητα για λογαριασμό πελατών της τουρκική εταιρεία real estate, όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης της στον τουρκικό Τύπο.

Να πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου τώρα.

Είναι καλύτερο για τον κ. Παπανδρέου να πάει σε εκλογές το ταχύτερο για να αποφανθεί ο λαός πριν να είναι αργά για τη χώρα. Πριν εκραγεί η κοινωνία. Είναι πολύ προτιμότερο να στερηθεί την εξουσία με αυτό τον τρόπο ή να αναγκαστεί να την μοιραστεί με άλλους πολιτικούς χώρους, παρά να την απολέσει από μια κοινωνική έκρηξη. Δεν γνωρίζουμε αν αντιλαμβάνεται τι πράττει.

Ο κ. Παπανδρέου δεν διαθέτει καμία λαϊκή νομιμοποίηση για....
όλα αυτά που κάνει. Εξαπάτησε πολιτικά τον ελληνικό λαό με τις προεκλογικές του υποσχέσεις και προσπάθησε στη συνέχεια να νομιμοποιηθεί καταγγέλλοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη ένα μικρό δείγμα του πολυπολιτισμικού παραδείσου στον οποίο ζούμε κύριε Παπουτσή. Άνοιξαν το κεφάλι γυναίκας για ...8 ευρώ.

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλιθέας, όταν έλαβαν ειδοποίηση από τους περαστικούς για μια τραυματισμένη γυναίκα. Η 59χρονη τους περιέγραψε πως ο αλλοδαπός δράστης της επιτέθηκε στη μέση του δρόμου. Την πλησίασε από πίσω και τη χτύπησε δυνατά με ένα αντικείμενο στο κεφάλι.
Η γυναίκα αιμόφυρτη δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο αλλοδαπός της άρπαξε την τσάντα και έφυγε αφήνοντάς την αναίσθητη... Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί όταν την άκουσαν να τους λέει ότι η λεία του ήταν μόλις 8 ευρώ....

Μέχρι και ...δημοψήφισμα βλέπει τώρα ο Πρωθυπουργός. (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?)


Διάφορες ιστοσελίδες κάνουν λόγο για την ...έσχατη λύση της διενέργειας δημοψηφίσματος στην οποία εμφανίζεται έτοιμος να καταφύγει ο Γιώργος Παπανδρέου, σε περίπτωση που τα συμπεράσματα της επερχόμενης κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας.

Μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη ενημερώσει τη Γερμανίδα καγκελάριο, Angela Merkel για αυτή του την απόφαση: «Το είπα στην κα Merkel και στους άλλους πως, εάν η διάσταση είναι τέτοια, θα πάω σε δημοψήφισμα. Να δούμε πώς θα είναι αυτή διαπραγμάτευση και θα το αντιμετωπίσουμε».

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.


http://s.enet.gr/resources/2009-06/putin-3-thumb-large.jpgΔεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα διανύει τις μαύρες ημέρες της Ρωσίας του Γιέλτσιν. Σε όλα τα επίπεδα με ταυτόσημα, γεωμετρικώς αυξανόμενα συμπτώματα. Πολλοί εδώ στο “Ολυμπία” έχουν μιλήσει για Αργεντινοποίηση της Ελλάδας. Αυτό ισχύει όσον αφορά την πολιτική συμπεριφορά στο εσωτερικό, τους μηχανισμούς προπαγάνδας και την δράση του παρακράτους.
Η κυβερνητική λειτουργία όμως, οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα παραπέμπουν ακριβώς στο δράμα της Ρωσίας πριν και μετά την έλευση του ΔΝΤ με τις ευλογίες του Γιέλτσιν.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ιδιαίτερα, σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον παμπόνηρο Μένεμ της Αργεντινής. Η δράση και η συμπεριφορά του είναι ταυτόσημες με τον αχυράνθρωπο Γιέλτσιν που λειτουργούσε απλώς ως μαριονέτα σε καταστολή, έχοντας ως μοναδική μέριμνα κάποιες δημόσιες εμφανίσεις όπου αποστήθιζε (όταν ήταν σε θέση) κείμενα επιπέδου δημοτικού που βεβαια δεν είχαν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάτι σαν μονόπρακτα, διαφορετικά ανάλογα την περίσταση. Ένα εκνευριστικό θέατρο. Ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον απίστευτο εξευτελισμό του.
Ίδιος είναι δυστυχώς ο ρόλος που διαδραματίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Πάγκαλε: Aν αποδειχθεί ότι έδειρες ηλικιωμένο άνθρωπο με προβλήματα αναπηρίας, τότε καλύτερα να αλλάξεις πλανήτη!

Στη λίμνη της Βουλιαγμένης, κάποιοι από τους λουόμενους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, του επιτέθηκαν φραστικά, με χυδαίες εκφράσεις, όπως «γουρούνι», «μαλάκα» και άλλες χυδαιότητες. Η ώρα ήταν 2.45 και τον ρωτούσαν, γιατί είναι εκεί , για μπάνιο στη Λίμνη και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη των υβριστών λουομένων.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ''ΑΣΠΙΣ''

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 9,ΟΡΟΦΟΣ 1ος.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ. 

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ASPIS CAPITAL, ΤΙΤΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.

Ακόμα ένας αρχιαπατεώνας που έκλεψε τον κόπο χιλιάδων ανθρώπων

Στον ανακριτή ο Παύλος Ψωμιάδης


Ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης, προκειμένου να απολογηθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε συλληφθεί την Τρίτη, ενώ έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα τόσο στη γυναίκα όσο και στην κόρη του, στις οποίες έχει μεταβιβάσει την περιουσία του.

Έχουν φάει μέχρι σκασμού. Και αφού έφαγαν βάζουν τώρα τους φτωχομπινέδες που έπαιρναν μάτι όλο αυτό το φαγοπότι από την κλειδαρότρυπα να πληρώσουν το λογαριασμό.


Ως γιατρός της Ελλάδας ήρθε στην χώρα μας ο πρωθυπουργός Στρος Καν. Αν και νομίζω ότι είναι λάθος να τον λέω πρωθυπουργό.

Έγινε από μόνος του, με την ανοχή βέβαια κάτι δημόσιων υπαλλήλων όπως ο Γιωργάκης, πρωθυπουργός. Όπως από μόνος του, με την ανοχή άλλων δημοσίων υπαλλήλων, είχε γίνει πρωθυπουργός ένας άλλος γιατρός. Που είχε μανία με τους γύψους.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσίαση του ιρλανδικού μνημονίου. Δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό ...μνημόσυνο!

Σε γενικές γραμμές, οι πιο σημαντικές διαφορές είναι:
 - Το ελληνικό μνημόνιο είναι 81 σελίδες ενώ το αντίστοιχο ιρλανδικό μόνο 22.
 - Σε αντίθεση με το ελληνικό, το ιρλανδικό μνημόνιο δεν είναι λεπτομερές, αλλά γενικόλογο.
 - Η έμφαση και εστίαση στο ιρλανδικό μνημόνιο είναι στις αποφάσεις που πρέπει να πάρει η ιρλανδική κυβέρνηση για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του μνημονίου.
 - Το γεγονός αυτό έχει σαν συνέπεια την μεγαλύτερη αυτονομία και την λήψη των αποφάσεων από την Ιρλανδική κυβέρνηση.
Προφανώς η Ιρλανδία ως σοβαρή χώρα, δεν απεδέχθη την συγκυβέρνηση με την τρόικα και διαπραγματεύεται ένα πιο ευέλικτο και "χαλαρό" μνημόνιο.
Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε τόσο το τελικό κείμενο του μνημονίου όσο και την δανειακή σύμβαση με την τρόικα, όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι του δανεισμού. 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ στο http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/12/blog-post_1365.html

Καλώς ήρθατε στην κόλαση...

Όταν ήμουν μικρός όλοι μου έλεγαν να γίνω δικηγόρος διότι θα είμαι ευυπόληπτος πολίτης, θα έβγαζα λεφτά και θα με υπολόγιζαν όλοι σ’ αυτή την κοινωνία.
Ένα από τα λεγόμενα επαγγέλματα των “λευκών” κολάρων που μαζί με τον γιατρό, τον καθηγητή, τον αεροπόρο ήταν πολύ… must.

Μέσα στην ίδια σου τη χώρα είσαι σε κατ' οίκον περιορισμό από τον κάθε Μουτζαχεντίν που σε απειλεί με τη χατζάρα. Και εσύ τι κάνεις? Τίποτα γιατί είσαι ξεπουλημένος και ανύπαρκτος...

Γράφει ο Κώστας Κ.
Ρατσισμος,ξενοφοβια,παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων,φασισμος… τι μπορουμε να κανουμε για ολα τα παραπανω…πρεπει να ευαισθητοποιηθουμε και να δωσουμε λυσεις ολοι μαζι και ο καθενας απο την πλευρα του. Ειναι υποχρεωση μας  ως πολιτισμενοι κατοικοι αλλα και ως πολιτες του κοσμου…αν ολα τα παιδια της γης που λεει κι ο μακαριτης. Η ολη φαση,μοιαζει με σκηνικο απο κακοφτιαγμενο αινιγμα του τυπου,οδηγεις ενα λεωφορειο,μπαινουν βγαινουν επιβατες,τι αρωμα φοραει η γκομενα διπλα στον εισπρακτορα.
Σου βαζουν ενα προβλημα,σε πειθουν οτι αυτο το προβλημα σε αφορα αμεσα,αλλοιως εισαι ζωο,βαρβαρος,κτηνος,
αναχρονιστικος,εθνικιστης,σωβινιστης… και σαν καλο μαθητουδι,σε καλουν στον πινακα να πεις  το ποιημα.Να δειξεις εμπρακτα το ποσο συνειδητοποιημενος δημοκρατης εισαι και ποσο καλα μπορουν οι ωριμοι πολιτικα ευρωπαιοι να αποτελεσουν τον προμαχωνα μιας νεας ιδεολαγνειας που θα μας μπολιασει με διεθνισμο και θα δωσει τελος σε παρωχυμενες αντιληψεις και εμμονες που πρεπει επιτελους να αλλαξουν.Δεν παει αλλο.Φωναζουν οι ανθρωπιστικες οργανωσεις για τα δικαιωματα του χασαν,του αμπντουλαχ,του μουσταφα που με το κορανι παραμασχαλα,πηραν το πολυπολιτισμικο καραβανι για ομονοια μεσω εβρου και ηρθαν για μια καλυτερη ζωη,εξω απο την πορτα σου.

Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει η οργή του κόσμου και να τους πνίξει!

H κατάσταση της χώρας θυμίζει  ηφαίστειο που αργοξυπνάει μετά από περίοδο αδράνειας και είναι πλέον θέμα χρόνου να εκραγεί και να κάψει τα πάντα. Τα ανδρείκελα που κυβερνούν, μπορεί να χαμογελούν αυτάρεσκα  που τα κατάφεραν να εκτελέσουν τις εντολές των ξένων αφεντικών τους, χωρίς μάλιστα τις έντονες αντιδράσεις που περίμεναν από τον ελληνικό λαό, αλλά ξεχνούν κάτι βασικό: Ότι η μερική εκτόνωση των φαινομένων, λειτουργεί ως προστασία για το ίδιο το σύστημα γιατί απομακρύνει τον κίνδυνο μαζικής εξέγερσης και επανάστασης. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή η οργή συσσωρεύεται, το φαινόμενο που αργά ή γρήγορα ξεσπάει, είναι χαοτικό και ανεξέλεγκτο.

Ένας λαός, λεηλατημένος που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά μέρα με τη μέρα χωρίς να προλαβαίνει να αντιδράσει, ένας λαός που δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ένας λαός που βλέπει να τιμωρείται για εγκλήματα που δεν έκανε ενώ οι πραγματικοί ένοχοι αντί να τιμωρηθούν συναλλάσσονται με τα ξένα αρπακτικά δημιουργώντας το μελλοντικό πλαίσιο της σύγχρονης δουλείας του, δεν είναι λαός τρομοκρατημένος όπως αυτοί νομίζουν,αλλά  λαός ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Είναι θέμα χρόνου να έρθει εκείνη η ώρα...

Μας κάνατε σαν τα μούτρα σας.Η εναλλακτική πρόταση στο μνημόνιο είναι η κατάρρευση του καθεστώτος…

Μας εκβιάζουν συνεχώς με το ψευτοδίλημμα: «Μνημόνιο ή πτώχευση; Μνημόνιο ή χάος;». Αυτό είναι το δίλημμα που εκπέμπεται απ’ όλα τα κυβερνητικά και συνδικαλιστικά χείλη. Αυτό είναι το δίλημμα που εκπέμπεται από ολόκληρο το καθεστώς και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ο απλός πολίτης, αν και επαναστατεί μέσα του και θέλει να ξεφύγει, αν και θέλει να γίνει κάτι άλλο, εντούτοις υποκύπτει σ’ αυτόν τον ωμό εκβιασμό και καταρρέει, αναμένοντας πλέον κουμπωμένος τα ακόμα χειρότερα. Και το καθεστώς ήδη σχεδιάζει τα χειρότερα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως. Πίσω από αυτόν τον μετ’ επιτάσεως προβαλλόμενο ωμό εκβιασμό, υποκρύπτεται με επιμέλεια κάτι πολύ χειρότερο και από αυτό το ίδιο το μνημόνιο. Και ποιο είναι αυτό; Η διατήρηση του ίδιου του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Υποκρύπτεται ότι οι ίδιοι οι πρωταίτιοι της σημερινής κρίσης, είναι αυτοί οι ίδιοι που θα διαχειριστούν τη δική μας εξαθλίωση, σύμφωνα και πάλι με τα δικά τους συμφέροντα. Ε, λοιπόν αυτό το αρνούμαστε.

Ένας γιατρός από την Χαλκίδα κατέθεσε μήνυση εναντίον των Βουλευτών για εσχάτη προδοσία. Υπάρχει ηλεκτρονική σελίδα στην οποία μπορούμε να υπογράψουμε στηρίζοντας την προσπάθειά του.

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
Μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του κ. Αντωνίου, υπογράφοντας  ΤΩΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ, ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!!

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. !!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ακόμα μια περίπτωση απαγωγής και βιασμού από Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Κύριε Παπουτσή...υπάρχετε??

Πακιστανοί λαθρομετανάστες, απήγαγαν 2 νεαρούς από το Νεπάλ, τους οποίους κρατούσαν δέσμιους σε σπίτι στο Ρέθυμο της Κρήτης.
Ύστερα από μεθοδευμένη και σχολαστική έρευνα των αστυνομικών της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι δράστες της παραπάνω πράξεις είναι τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23, 27 και 28 ετών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το ψήφισμα καθηγητών και μαθητριών ραλλείου : 

Πειραιάς 6/12/2010
Τα Δεκαπενταμελή Μαθητικά Συμβούλια του Ραλλείου Πειραματικού Γυμνασίου και Ραλλείου Πειραματικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά καθώς και οι Σύλλογοι Καθηγητών των δύο σχολείων διαμαρτυρόμαστε για τη ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ από τη Σχολική Επιτροπή  (και κυρίως τον Πρόεδρό της) στον  Δικηγόρο που τα εκπροσωπεί να παραστεί στη Δίκη με αντίδικο το Δήμο Πειραιά.

Τρομερό Ημερολόγιο,με τίτλο ''Οι Γερμανοί ξανάρχονται'', από το Λύκειο Κιμώλου!! Μπράβο παιδιά!!!Εξαιρετική δουλειά!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ-ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Απολαυστικές Συνταγές Μπάρας

Τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα έχουν ξεφυτρώσει μπάρες στις εθνικές μας οδούς αλλά και στα αστικά κέντρα. Οι μπάρες αυτές είναι εκλεκτά υλικά που πρωταγωνιστούν στις συνταγές που θα σας παρουσιάσουμε. Όλες οι συνταγές μας είναι δοκιμασμένες. Θα έχετε σίγουρη επιτυχία στην εκτέλεσή τους. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη συνταγή που σας ταιριάζει και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες.

Ράλλειος Σχολή:Οι αντιπαλότητες και οι δικαστικές διαμάχες που σχετίζονται με το ιστορικό σχολείο

Ακολουθεί  επιστολή που μας έστειλε μαθήτρια που φοιτά στην Ράλλειο Σχολή:

Γεια σας,

Είμαι μία μαθήτρια από την Ράλλειο και θέλω να δωθεί διάσταση στο θέμα που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

Όπως είναι ήδη γνωστό το σχολείο μας απασχολεί το διαινισμένο κτηριακό πρόβλημα, και έχει γίνει η δίκη εναντίον του Δήμου με το σχολείο μας να κερδίζει. Ο δήμος άσκησε έφεση και τώρα το δικαστήριο είναι την Τρίτη αλλά η Σχολική Επιτροπή του Σχολείου μας δεν υπογράφει για την εξουσιοδότηση του δικηγόρου του σχολείου μας ώστε να εκπροσωπηθεί το σχολείο μας. Έτσι κινδυνεύουμε να γίνει η δίκη ερήμην μας και να δικαστούμε χωρίς δικηγόρο. ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να εκπροσωπηθούμε!
  : 

Οπλιστείτε με ψυχραιμία γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Μετά τον στοχαστή βραβεύσανε και τον λογιστή της στοχαστικής φάμπρικας.

Αφού ο άξιος Πρωθυπουργός μας βραβεύτηκε από τους Γερμανούς γιατί ήτανε (λέει)  ο σωτήρας μας, μετά μπήκε στη λίστα με τα μεγάλα μυαλά της Οικουμένης και ψηφίστηκε ως ο 79ος πιο στοχαστικός άνθρωπος στον κόσμο!! Δεν φτάνουν αυτές οι τιμές που πήραμε, έρχονται τώρα και οι Financial Times, να παρουσιάσουν τους 19 πιο άξιους Υπουργούς Οικονομικών του κόσμου και ο δικός μας ο Παπακωνσταντίνου, αυτό το σεμνό και ειλικρινές παιδί που τόσο καλά το είχε μελετήσει το Μνημόνιο και που δεν λέει ποτέ ''όχι'' στα ξένα αφεντικά του, ήρθε παρακαλώ 7ος γιατί είναι (λέει) πολύ αποτελεσματικός!!!

Μετά από τέτοια μεγαλεία, κομμάτια να γίνουν και οι μισθοί, κομμάτια να γίνουν και οι συντάξεις και το φαί των παιδιών μας ακόμα! Αρκεί που τα παλικάρια της Ελλάδας, αυτοί οι άξιοι πολιτικοί, αναγνωρίζονται στο διεθνές στερέωμα!

Γιγαντώνεται το κίνημα απέναντι στα διόδια - Συνέλευση προέδρων ΕΛΜΕ: Οι καθηγητές σε όλη την χώρα να μην πληρώνουν διόδια!

Η μία ομοσπονδία μετά την άλλη καλεί τα μέλη της να μην πληρώνουν διόδια για τους ανύπαρκτους και χιλιοπληρωμένους δρόμους που παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες εργολάβους-μεγαλοκαναλάρχες.
Σειρά παίρνει η ΕΛΜΕ όπου καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς και καθηγητές της χώρας να μην ξαναπληρώσουν τα ληστρικά διόδια σε τέτοια περίοδο κρίσης. Μάλιστα η ΟΛΜΕ θα καλύψει τα έξοδα σε τυχόν νομικές απαιτήσεις.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:


Συνέλευση προέδρων ΕΛΜΕ: Αρνούμαστε τις μπάρες στους δρόμους και τη ζωή μας.


Η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ που πραγματοποιήθηκε στις 27.11.2010 ενέκρινε ψήφισμα ενάντια στα διόδια στους δρόμους:

Νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός!!!

               

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός από ξενόφερτα και εγχώρια ''αγκάθια'' που μας πληγώνουν, ας θυμηθούμε και τα ωφέλιμα χόρτα της ευλογημένης ελληνικής γης.

Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια χόρτα που τρώγονται. Πολλοί δεν τα γνωρίζουμε εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουμε χόρτα ή πίτες. Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, συστατικά που συνεισφέρουν σημαντικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικά για την
πιο εύκολη αναγνώρισή, την αξιοποίηση και την χρήση τους.

Αγκινάρα άγρια-Cynara cardunculus

Πολυετές φυτό που φτάνει πάνω από 1 μέτρο ύψος. Βρίσκεται αυτοφυές σε όλες τις θερμές περιοχές της Ελλάδας. Μαζεύονται οι τρυφεροί βλαστοί, τα φύλλα της και οι ανθοκεφαλές, την άνοιξη πριν ανθίσουν. Μαγειρεύονται βραστές με άλλα λαχανικά ακόμα και με κρέας. Μαγειρεύονται ακόμα με αυγά ομελέτα και μπορούν να γίνουν και τουρσί.

Αγριοζοχός (Πικρίθρα, Κουφολάχανο)-Urospermum picroides

Ετήσιο φυτό που φτάνει τα 20-50 εκατοστά. Το συναντάμε σχεδόν παντού σε ακαλλιέργητους και καλλιεργημένους τόπους. Το σχήμα τους και οι διαστάσεις των φύλων του δεν είναι σχεδόν ποτέ το ίδιο. Τα φύλλα του είναι σκουροπράσινα οδοντωτά και μακριά με παχύ κόκκινο μίσχο και κεντρικό νεύρο. Μαζεύεται από τις αρχές του χειμώνα μέχρι το τέλος της άνοιξης. Η γεύση τους είναι λίγο πικρή και τρώγονται βραστά με μπόλικο λεμόνι ή μαζί με αρνί ή κατσίκι.

Έγκλημα στη Χαλκίδα.Βίαζαν ομαδικά μετανάστρια (μάνα δύο μικρών παιδιών) για ώρες, 7 άτομα. Όμως δεν θα δείτε κανέναν “ευαίσθητο”, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κλπ να βγάλει άχνα.


…Γιατί απλούστατα αυτοί που την βίαζαν για 4 ώρες ήταν 7 Πακιστανοί…
Και ως γνωστόν, για τις χιλιάδες μεταναστών που βιάστηκαν, εκτελέστηκαν, βασανίστηκαν με τους πιο απάνθρωπους τρόπους, δεν θα δείτε ούτε μία τόση δα δήλωση. Ούτε μία από τις 872 οργανώσεις που βγαίνουν για να καταγγείλουν κακομεταχείριση πρεζεμπόρων, δουλεμπόρων, παιδεραστών, σκισμένων κορανιών κλπ. Ούτε τις κρατικοδίαιτες παχύδερμες κυράτσες που έκαναν τα “συνέδρια για την ημέρα βίας κατά των γυναικών”…
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
Tην έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα με τα παιδιά της και όταν ήρθε την φυλάκισαν και την εξέδιδαν καθημερινά – Τα παιδιά τα ανάγκαζαν να ζητιανεύουν.
Όπως είπε η 35χρονη στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, για 4 ώρες την παρέδωσαν σε 7 Πακιστανούς για να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Τα 2 μικρά παιδιά τα έβγαζαν να ζητιανεύουν στα φανάρια, παίρνοντάς τους φυσικά όλα τα χρήματα που κέρδιζαν.
Διαβάστε επίσης: Φασιστικό έγκλημα συγκλονίζει την Κατερίνη: Πέταξαν μετανάστη από μπαλκόνι!
Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;
Έσφαξαν και κομμάτιασαν οικονομικό μετανάστη…
και πολλά άλλα.
http://www.olympia.gr/

Διαψεύδει ο Γερουλάνος τα περί πώλησης της Ακρόπολης. Ωραία, το 'πιάσαμε' το νόημα της διάψευσης! Πότε να καταθέσουμε.... προσφορές;


Όπως ακριβώς διέψευσαν τις κρυφές συζητήσεις με το ΔΝΤ, την προσφυγή στο ΔΝΤ, την επέκταση της συμφωνίας με το ΔΝΤ, το ότι λεφτά δεν υπήρχαν, το ότι δεν θα υπάρξει μείωση μισθών και συντάξεων κλπ κλπ.
Όπως ακριβώς διέψευσαν τις κρυφές συζητήσεις με το ΔΝΤ, την προσφυγή στο ΔΝΤ, την επέκταση της συμφωνίας με το ΔΝΤ, το ότι λεφτά δεν υπήρχαν, το ότι δεν θα υπάρξει μείωση μισθών και συντάξεων κλπ κλπ.
Από το newpost.gr
Μία απίστευτη είδηση δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου και μέσω του πρακτορείου Blooomberg έκανε το γύρο του κόσμου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος φέρεται να έχει πει ότι η Ελλάδα είναι διατεθιμένη να σταματήσει τη διεκδίκηση του μαρμάρων που έχουν κλαπεί από τον λόρδο Ελγιν με αντάλλαγμα ένα νέο μακροπρόθεσμο δάνειο!

Γερμανοί: Αγοράζουμε τα προϊόντα τους, μας χρωστάνε πολλά και δε τα δίνουν και από πάνω μας χλευάζουν συνεχώς!

 
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».
Αγαπητοί Έλληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή μας, να μας χρησιμοποιούν ως παράδειγμα για διεθνή «συνετισμό»!!!


Μέχρι τώρα όλοι γνώριζαν ότι οι Έλληνες μετέδωσαν τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Μέχρι σήμερα όλοι γνώριζαν ότι ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός έχει ως βάση του τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Μέχρι τώρα ολόκληρη η ανθρωπότητα γνώριζε ότι και ο σύγχρονος ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και αδούλωτος. Η επανάσταση του 1821, οι βαλκανικοί πόλεμοι, το ΟΧΙ,  η συντριβή της Ιταλίας και στη συνέχεια η Εθνική Αντίσταση, ο μέχρι τώρα φόβος της Τουρκίας να αμφισβητήσει ανοιχτά την ελληνική κυριαρχία, ήταν τα τελευταία παγκόσμια λαμπρά παραδείγματα της ελληνικής ψυχής, που δικαιολογούσαν την αρχαία ιστορία μας και μας νομιμοποιούσαν ως γνήσιους κληρονόμους του αρχαιοελληνικού θαύματος. Μέχρι τώρα έλεγαν ότι οι «Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Από τα σύνορα του Έβρου μεταφέρονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο κέντρο της Αθήνας 500 νέοι λαθρομετανάστες


Κρίσιμες στιγμές για το Μεταναστευτικό σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δύο σαφείς τάσεις για το μείζον θέμα του Μεταναστευτικού διαμορφώνονται στην Ευρώπη, και ενόψει της προώθησης και επικείμενης ψήφισης του εννιαίου συστήματος ασύλου, στην αρχή του επομένου έτους, αναμένεται ρήξη ανάμεσά τους. Η μια τάση που εκφράζεται από την ίδια την Κομισιόν, θέλει, ουσιαστικά, ανοικτά σύνορα και στη συνέχεια κατανομή των μεταναστών στις διάφορες χώρες της ΕΕ. Κάτι ωστόσο, που δεν σημαίνει ότι αρνείται εντελώς την ανάσχεση του μεταναστευτικού κύματος προς την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα όμως, την βάζει σε δεύτερη μοίρα. Αντίθετα, η δεύτερη τάση, η οποία εκφράζεται κυρίως από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, θέλει μεγαλύτερους και αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα, καθώς και στην απόδοση του καθεστώτος του ασύλου. Και βέβαια, δέχεται το «μοίρασμα» μόνον εκείνων των προσφύγων που δικαιούνται άσυλο.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ!!!

Πιέσεις προς της Βρυξέλλες απευθύνει ο Χρήστος Παπουτσής προκειμένου χώρες όπως η Τουρκία να αποδέχονται την απέλαση όσων λαθρομεταναστών μπαίνουν στην Ελλάδα. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων που συνήλθε σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, o Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής αναφερόμενος στην Έκθεση της Επιτροπής για ενίσχυση της Προστασίας των Εξωτερικών Συνόρων και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, τόνισε τα θετικά αποτελέσματα της ενισχυμένης παρουσίας του FRONTEX στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα.

Η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ - Μνημονίου, είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Ετσι απλά!


netakias.wordpress.com
Τα λόγια δεν αρκούν πλέον για τα περιγράψουν την πραγματικότητα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα δάνεια που παίρνουμε, είναι μαθηματικά αδύνατον να αποπληρωθούν, εμείς το ξέρουμε, οι ξένοι το γνωρίζουν κι όλοι μαζί κοροϊδευόμαστε!