Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η απάντηση στον βαψομαλλιά Φούχτελ: 70 Έλληνες αποδίδουν όσο 500 Γερμανοί!



Η απάντηση στον Φούχτελ: 70 Έλληνες αποδίδουν όσο 500 Γερμανοί!
Την πόλη του Λαγκαδά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί με την συνοδεία του, ο υφυπουργός Εργασίας και εντεταλμένος της Γερμανικής Κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική… συνεργασία κ. Χανς  Φούχτελ.
Τον Γερμανό αξιωματούχο και τους συνεργάτες του υποδέχτηκε ο δήμαρχος Γιάννης Αναστασιάδης ο οποίος τους καλωσόρισε στον Δήμο Λαγκαδά και συζήτησε μαζί τους την έναρξη και οριοθέτηση μιας εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ του δήμου Λαγκαδά και δήμων της Γερμανίας. Η συζήτηση κινήθηκε σε τρεις βασικούς άξονες, ικανούς να θεμελιώσουν μια συνεργασία, επωφελία και των δύο πλευρών.
Την προώθηση Γεωργικών και Κτηνοτροφικών προϊόντων (γαλακτοκομικών) στην αγορά της Γερμανίας, την μεταφορά τεχνογνωσίας στο θέμα αποκομιδής και διαχείρισης
....
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ



astynomia-nyxta-kali

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, έχουν πάει για να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αστυνομικό τμήμα όπου γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί ένας 26χρονος για τη δολοφονία.

Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρέθηκε νεκρός από το γιο του, σε μια λίμνη αίματος στις 12:00 το μεσημέρι, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών.
Έμενε στο χωριό Στόμιο και διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες.
Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές. Έναν Πακιστανό εργάτη...
Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι.
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.
Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 8 προσαγωγές για την υπόθεση μέχρι τώρα.
Τον βασάνισε πριν τον σκοτώσει!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του κάποια δόντια!

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΙΖΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ



της Όλγας Γ. Γεριτσίδου

Σήμερα, παραμονή της Επετείου του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του πατέρα μου Γεωργίου Α. Γεριτσίδη από το κράτος, που ουσιαστικά ανέκαθεν δεν ήταν άλλο από το παρακράτος που και τώρα εξαπέλυσε και εξαπολύει τεράστια ανθελληνική προπαγάνδα στην προσπάθεια του να εξαλείψει τον πραγματικό χαρακτήρα των Ελλήνων και τους Έλληνες τους ίδιους, θεωρώ σκόπιμο όχι μόνο ως συγγενής θύματος αλλά και ως αυτόπτης μάρτυς να πω τα πράγματα όπως έγιναν. Αλλά και ως κοινωνική επιστήμονας με πείρα στην μελέτη και ανάλυση της προπαγάνδας και των μηχανισμών της να εξηγήσω γιατί αυτή η Επέτειος των Ελλήνων δέχεται τέτοια επίθεση από τουλάχιστον το 1985. Επίθεση που τώρα έχει επεκταθεί και σε άλλες επετείους μας, ένδοξες ή μαύρες, που αποτελούν καταγραφές τόσο των γενοκτονιών κατά των Ελλήνων όσο και της ηρωικής, συνεχούς και σταθερής αντίστασης σε κάθε τι φασιστικό, ολοκληρωτικό, τυραννικό, απάνθρωπο. Δεν πρόκειται δηλαδή για ένα μεμονωμένο φαινόμενο, και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή : υπάρχουν ορισμένα δεδομένα αδιαμφισβήτητα, που η οργανωμένη προπαγάνδα των κομμάτων, αρχής γενομένης με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ ( που στην αρχή της μεταπολίτευσης σε πλήρη και στενή συνεργασία καπηλεύτηκαν την Επέτειο και την μετέτρεψαν σε κομματική γιορτούλα/φιέστα/πανηγύρι, συστηματικά και ενεργά αποχαρακτηρίζοντας την από ό,τι ήταν πραγματικά όπως είχε προσπαθήσει και η χούντα των συνταγματαρχών να κάνει δικό της σύνθημα την Ελληνική ταυτότητα και την Σημαία με την ελπίδα να αποτινάξουν την ταυτότητα αυτή οι Έλληνες και να αφελληνισθούν στην προσπάθεια τους
...

Γιατί κρατάει αυτήν την ύποπτη στάση ο Στουρνάρας;;;;;;


Δεν είναι αφέλεια, είναι προδοσία!


20121116-210357.jpg
Βγαίνει το ΔΝΤ και ζητά το αυτονόητο, δηλαδή να γίνει κούρεμα του χρέους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει βιώσιμο το χρέος.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, ο Στουρνάρας και κάποια άλλα “μυαλά” κρατούν στάση “δεν ξέρω δεν απαντώ”. Αντί να βγουν στα κάγκελα και να στηρίξουν το αυτονόητο, παραμένουν απλοί παρατηρητές, λες και το θέμα δεν αφορά καθόλου την Ελλάδα!
Που βρήκατε και τον κ. Στουρνάρα κ.Σαμαρά; Ποιος σας τον επέβαλε; Είναι τυχαίο που όλοι κάθονται αμέτοχοι, τη στιγμή που η μισή Ευρώπη και η Αμερική επικρίνει τις κινήσεις Μέρκελ, που θέλει να φέρει λύση για την Ελλάδα μέχρι τις γερμανικές εκλογές;

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, μην νομίζετε ότι ξαφνικά το ΔΝΤ το έπιασε η συμπονοια για την Ελλάδα. Βλέπει ότι το πρόγραμμα δεν βγαινει και προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο για να σώσει έστω και την τελευταία στιγμή το όνομά του, για να μπορει να πει μετά ότι τα έλεγε και δεν το άκουγε κανείς!
Και κάτι τελευταίο. Κύριε Στουρνάρα μην ξεχνάτε ότι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου ελέγχονται αυτή την ώρα από τους οικονομικούς εισαγγελείς για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Ο Στρος Καν είχε προτείνει από την πρώτη στιγμή αναδιάρθρωση του χρέους και αυτοί προτίμησαν να παίξουν το παιχνίδι των “φίλων” τους, επιτρέποντας τους να ξεφορτώσουν τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχαν.
πηγή

Ιl pulcino Pio, ή ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ, η απόλυτη βλακεία που μας ήρθε από την Ιταλία. Τα πλήθη πλέον αποβλακώνονται ακόμα και με τις πιο παιδικές σαχλαμάρες.....


Το «Ιl pulcino Pio», έγινε το απόλυτο χιτ του περασμένου καλοκαιριού στη γειτονική χώρα και ήταν το hot τραγούδι που άκουγε κάθε χαβαλές σε κάθε παραλία της Ιταλίας. «Το πουλάκι Τσίου» σε κάποιες περιπτώσεις έκανε χιλιάδες ζαβλακωμένους Ιταλούς νεόπτωχους να λικνίζονται στο ρυθμό του ακόμα και μέσα στο νερό!
Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα για το τι μας στέλνουν και εδώ:




ΕΥΓΕ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ... ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ... ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ! (video)



OLGA

Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού visitgreece.gr και πραγματικά, μας ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!
Έτσι καλωσορίζουμε στην Ελλάδα, κυρία Κεφαλογιάννη; Η Ελλάδα που ακριβώς υπήρχε στο κλιπάκι σας; Οι Έλληνες ήταν αυτοί που δείξατε να χορεύουν σαν παρτσακλά για λίγο; Γιατί στη συνέχεια βλέπαμε αλλοδαπούς να λικνίζονται στους ρυθμούς του... break dance και της χιπ - χοπ.
Αυτή την Ελλάδα διαφημίζετε; Και γιατί τα γυρίσματα δεν έγιναν στην Ελλάδα, αλλά σε άλλη χώρα; Μάλλον μας δουλεύετε χοντρά. Για την ακρίβεια, νομίζετε ότι μας δουλεύετε... Στο διαφημιστικό της ντροπής, για το οποίο η υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να μας πει πόσα από τα χρήματα των εξαθλιωμένων Ελλήνων ξόδεψε, εμφανίζεται περιχαρής και η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη να καμαρώνει το ευτελές κατόρθωμά της.
«Greece welcomes you», είναι ο τίτλος του βίντεο κλιπ. Δείτε το, να σας πέσουν τα μαλλιά...
πηγή


Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Άδωνις: “Ο Φούχτελ είναι πολύ συμπαθής και χρήσιμος”



ΑΔΩΝΙΣ
Δείτε το βίντεο….



anti-ntp.net

«Άναψαν» τα τηλέφωνα μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου μετά το ξύλο στον Φούχτελ



20121116-013945.jpgΗ αναφορά του υφυπουργού Εργασίας της Γερμανίας Γιοακίμ Φούχτελ ότι η δουλειά που κάνουν 3.000 Έλληνες υπάλληλοι σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, στη χώρα του γίνεται από 1.000 Γερμανούς ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε εργαζόμενους και συνδικαλιστές στους δήμους σε βιαιοπραγίες εναντίον Γερμανών αξιωματούχων στη Θεσσαλονίκη.
Οι εικόνες από το κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών και Γερμανών που αναμεταδόθηκαν στη Γερμανία θορύβησαν την κυβέρνηση Μέρκελ και κινητοποίησαν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος -αν και ευρισκόμενος στην Μάλτα- έδωσε οδηγίες στον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη να κάνει όλες τις αναγκαίες συνεννοήσεις ώστε να μην δημιουργηθεί ελληνογερμανικό διπλωματικό επεισόδιο.

Μάλιστα, η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε με
...

Μετά τους μουσακάδες και τις ανάλαφρες αηδίες, ο βαψομαλλιάς Φούχτελ, άρχισε τις συγκρίσεις με τους ''ικανούς'' Γερμανούς εργαζόμενους, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να φάνε τις ''ψιλές'' τους.


Η στιγμή της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο - Μπαλασόπουλος: Βάλτε τον Φούχτελ σε αεροπλάνο - Ξύλο και σε μέλη της Γερμανικής αντιπροσωπείας!


- Εργαζόμενοι στους ΟΤΑ συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ και εισέβαλαν στον χώρο της συνέλευσης

- Απίστευτες εικόνες και κυνηγητό στους διαδρόμους της ΔΕΘ - Δεν άφηναν τους σύνεδρους να μπουν
- Αιτία οι δηλώσεις του απεσταλμένου της Μέρκελ στην Ελλάδα ότι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ είναι υπεράριθμοι

Τα επεισόδια στο κτίριο της ΔΕΘ που θα διεξαγόταν το ελληνογερμανικό συνέδριο, ξεκίνησαν στις 09.00, όταν εξαγριωμένοι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ πέταξαν μπουκάλια στους συνέδρους και
...
 

Καμμένος σε Στουρνάρα:Eίχες πει ότι πτωχεύουμε......



590_555a8eb51cc6ecd8f616321a8f59b5f8
Καμμένος προς τον Στουρνάρα:''Eίχες πει ότι πτωχεύουμε''.....

Μήνυμα στον  Στουρνάρα έστειλε μέσω Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
“Στουρνάρα είχες πει ότι σε 15 λεπτά πτωχεύουμε αν δεν πάρουμε την δόση..Ξέρεις αυτή που αν δεν ψήφιζαν ΝΔ δεν θα είχαμε μισθούς τον Ιούλιο..”, έγραψε  πριν τα μεσάνυχτα στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γιατί δεν δίνουν τη δανειακή δόση οι Γερμανοί



Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Υπάρχει ένα ερώτημα το οποίο έχουν όλοι οι Ελληνες, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί: αφού η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη εκτελεί χωρίς την παραμικρή αντίρρηση κάθε εντολή του Βερολίνου και τη μετατρέπει σε νόμο του ελληνικού κράτους, γιατί οι Γερμανοί δεν δίνουν στην κυβέρνηση τη διαβόητη πλέον δόση… των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που βάσει της δανειακής σύμβασης έπρεπε να έχουν εκταμιεύσει εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, από τις 28 Ιουνίου; Τι επιδιώκουν με αυτές τις αλλεπάλληλες σκόπιμες καθυστερήσεις;
Υπάρχουν δύο ομάδες απαντήσεων. Στην πρώτη ομάδα συγκαταλέγονται επιμέρους στόχοι. Είναι προφανές π.χ. ότι μέσω των καθυστερήσεων το Βερολίνο έχει μετατρέψει την κυβέρνηση Σαμαρά σε τυφλό όργανό της, περισσότερο ακόμη και από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πασίδηλο επίσης ότι η καθυστέρηση αυτή έχει αποδυναμώσει εντελώς τη
...

ΜΑΣΟΝΙΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣOΝΙΚΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!



14 (49)
ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ

Προτού ανοίξει η “στοά” για την τελετουργία, τα μέλη της βεβαιώνονται ότι στο δωμάτιο όπου θα γίνει η συνάντηση είναι ασφαλές και προφυλαγμένο από τα περίεργα βλέμματα, όσων δεν ανήκουν στη στοά. Για τον λόγο αυτό, οι περισσότερες στοές βρίσκονται τουλάχιστον σε δεύτερους ορόφους, ώστε να μην ακούγονται τα όσα λένε και να μην τους βλέπουν, Ο αρχηγός της στοάς, γνωστός σαν ”Σεβαστός Διδάσκαλος” ανοίγει τη συνάντηση, επιδεικνύοντας αυτό που είναι γνωστό σαν τιμωρία αθέτησης τον όρκου (ονομάζεται έτσι, διότι με τη διαδικασία αυτή προειδοποιεί το
...
 

Το ερώτημα ποιος σκότωσε τον Τσαλικίδη, επιστρέφει. O ιατροδικαστής με τις πλαστές γνωματεύσεις για εμπόρους ναρκωτικών!







Στον αέρα τινάζονται δεκάδες ποινικές υποθέσεις ύστερα από την κατηγορία εναντίον ιατροδικαστή, καθηγητή Πανεπιστημίου, στην Κρήτη ότι εξέδιδε πλαστές γνωματεύσεις για εμπόρους ναρκωτικών. Ανάμεσα σε αυτές και η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου -τον Μάρτιο του 2005- του υπαλλήλου της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη για τον οποίο προσφάτως ο ίδιος καθηγητής -στο εργαστήριο Τοξικολογίας- είχε αποφανθεί ότι «δεν βρήκε ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή δηλητηρίασης».
Επιπλέον στο ίδιο εργαστήριο, στη μεγαλόνησο, είχαν σταλεί από την Αθήνα δεκάδες σημαντικοί ποινικοί φάκελοι ύστερα και από την μεγάλη πυρκαγιά στο αντίστοιχο εργαστήριο της Αθήνας, πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Πολλές από αυτές τις
...

Νέα μέθοδος κλοπής από τα κάθε λογής αποβράσματα: Παρακολουθούν ποια γυναίκα ψωνίζει πολλά πράγματα και την ακολουθούν στο σπίτι της...


ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Έστησαν καρτέρι έξω απο το Σουπερ Μαρκετ,την ακολούθησαν και την λήστεψαν μέσα στο σπίτι της






Μια νεαρή γυναίκα στην Κόρινθο έζησε στιγμές αγωνίας στα χέρια 
 κακοποιών που ακολουθούν μια νέα μέθοδο για να 
επιλέγουν τα θύματά τους, στήνοντας καρτέρι έξω από 
σούπερ μάρκετ και ακολουθώντας διακριτικά τις πελάτισσες 
που έχουν αγοράσει αρκετά προϊόντα!

Η άτυχη γυναίκα φόρτωσε τις τσάντες με τα ψώνια στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της και ξεκίνησε 
για το σπίτι της, χωρίς να αντιληφθεί ότι την ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο. 
Μόλις έφτασε και έβαλε το κλειδί στην πόρτα φορτωμένη με τα ψώνια, δέχθηκε ένα βίαιο σπρώξιμο
 και βρέθηκε μέσα στο σπίτι μαζί με δυο αγνώστους!

Οι δράστες έκλεισαν πίσω τους την πόρτα, ακινητοποίησαν την τρομοκρατημένη γυναίκα και, 
αφού την έδεσαν και την φίμωσαν, ερεύνησαν με την ησυχία τους όλο το σπίτι. Άρπαξαν 
όσα χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκαν, πήραν ακόμη και τα ψώνια που είχε μόλις
 αγοράσει η ένοικος και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς την δεμένη!

Κλονίζεται η συνοχή της ...ΡΗΜΑΔ. (καιρός ήταν...) Επιστολή Βουδούρη – Μουτσινά στην Εκτελεστική επιτροπή του κόμματος



20121114-214658
Επιστρέφουν τα βέλη προς το ίδιο τους το κόμμα οι βουλευτές Βουδούρης και Μουτσινάς με επιστολή τους στην Εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Ολόκληρη η Επιστολή:
«Σχετικά με τη δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, η οποία επικρίνει τη στάση μας στην ψήφιση του προϋπολογισμού, και που, μετά από εισήγηση του προέδρου, λήφθηκε κατά πλειοψηφία, με σκοπό να κοινοποιηθεί στα μέλη του κόμματος, επισημαίνουμε τα εξής.
Επί της διαδικασίας
Η διακήρυξη του σεβασμού της δημόσιας έκφρασης της διαφορετικής άποψης και η ποινικοποίησή της -όταν αυτή εκφράζεται- αποτελεί αντίφαση. Η ΔΗΜΑΡ ορθά περηφανεύεται για τη διαφορετικότητά της. Η απουσία διαδικασίας διαγραφής δεν είναι μια τυχαία παράληψη στο καταστατικό της, αλλά μια συνειδητή πολιτική επιλογή. Σήμερα αυτή
....

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

FT: Οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου σταμάτησαν να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα!!!



Μία κίνηση ματ εκ μέρους των χωρών που δέχονται την οικονομική επίθεση, θέτοντας την Γερμανία μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό εσωτερικό (και όχι μόνο) πρόβλημα, αφού η παύση πωλήσεων κλείνει γερμανικά εργοστάσια.
Σύμφωνα με τους γερμανικούς FT, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν σταματήσει να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα – με αποτέλεσμα να καταρρέουν οι εξαγωγές της Γερμανίας, σε αυτές τις δύο χώρες.
Η απάντηση λοιπόν στις ηγεμονικές βλέψεις της καγκελαρίου είναι «πρακτικές» και μετρήσιμες – γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, γιατί εμείς δεν βλέπουμε με ποιόν τρόπο θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε, ενισχύοντας παράλληλα την πατρίδα μας.
Προφανώς, η πολιτική των υποκλίσεων, οι δόσεις της ντροπής, η δουλικότητα και η «μαζοχιστική» αποδοχή των μέτρων εξαθλίωσης και λεηλασίας, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κατανοήσει πρώτιστα η Ελληνική κυβέρνηση, η οποία μάλλον “στρώνει χαλιά” στις γερμανικές βλέψεις προς
...

Καταγγελία για σκάνδαλο μεγατόνων με εμπλοκή της Ε. Χριστοφιλοπούλου.



ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΣΧΟΛΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ Η ΠΡΩΗΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (Δελτίο Τύπου, συνημμένα όλα τα έγγραφα)

Αρνείται η κ. Χριστοφιλοπούλου τις καταγγελίες και προαναγγέλει προσφυγή στην δικαιοσύνη (επισυνάπτεται η απάντηση της υπουργού).

Η αποκάλυψη ότι η κόρη της πρώην Υφυπουργού Παιδείας κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου συνεταιρίστηκε με ιδιωτικό σχολείο της Καλαμάτας για την ίδρυση και λειτουργία του ιδιωτικού ΙΕΚ «Ορίζων» δεν θα προκαλούσε ουδεμία έκπληξη, εάν ο σχολάρχης του εν λόγω ιδιωτικού σχολείου δεν κατείχε τη θλιβερή πανελλαδική πρωτιά της απόπειρας υποκλοπής και διαρροής θεμάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων το 2009!!! Ο καταδικασθείς σχολάρχης είναι ο Φώτιος Μπουγάς, η κρίση του οποίου για την πρωτοφανή νόθευση των Πανελλαδικών Εξετάσεων εκκρεμοδικεί στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) εδώ και 2,5 χρόνια(!), από τότε
....
 

Ο άνθρωπος που "ανακάλυψε" το τσιγάρο ή αλλιώς ο άνθρωπος που ανακάλυψε... 100.000.000 θανάτους





Εκ πρώτης όψεως φαίνεται
 ακίνδυνο έως και φινετσάτο: 
λευκό, περίπου 8 εκατοστά 
και αρωματικό...



Ο James Buchanan Duke 
έφτιαξε αυτό που 
οραματίστηκε επακριβώς. 
Και οι καπνιστές έχουν στα 
χέρια τους το... τσιγάρο!


Το 1884, ο Duke, ένας ευφυέστατος επιχειρηματίας βρήκε 
αυτό που στην αγορά είναι γνωστό ως niche market: ένα ας το 
πούμε κενό αναγκών των καταναλωτών που μπορούσε να 
καλύψει επιτυχώς. Και δημιούργησε τα έτοιμα 
στριμμένα τσιγάρα. Και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω: επεξέτεινε 
την αγορά αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω ενός ευφυούς
 εμπορικού δικτύου.

Δυο χρόνια αργότερα, η ζήτηση ήταν τέτοια που η παραγωγή
 έπρεπε να βιομηχανοποιηθεί πλήρως. Έτσι ανακάλυψε και
 την περίφημη μηχανή του που μπορούσε να κόβει έως 
και 120.000 τσιγάρα την ημέρα.


Και επειδή επιχειρηματίες σαν τον Duke, δεν 
γνωρίζουν όρια, το επιχειρηματικό του δαιμόνιο έκανε 
εντυπωσιακή έφοδο στο χώρο της 
διαφήμισης: χρηματοδότησε καμπάνιες, αθλητικούς αγώνες, 
καλλιστεία, με μοναδικό αντάλλαγμα τα
...

Γονυπετείς… ξεροσταλιάζουν



theives-1024x772

Το χάος όμως που επικρατεί γύρω από το ελληνικό θέμα μεταξύ των δανειστών και της τρόικας αφορά κυρίως την πολιτική σφαίρα. Εκεί απλώς αποτυπώνεται η δυστοκία εξεύρεσης μιας μόνιμης ή, έστω, σχετικά μακροπρόθεσμης λύσης στο ζήτημα του χρέους.
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η αδυναμία διαχείρισης του χρέους ήταν αυτή που, επισήμως, μας οδήγησε στην τρόικα – και σήμερα αυτό το κεντρικό πρόβλημα, εξ αιτίας της τρόικας και της διαχείρισης των τριών αλλεπάλληλων μνημονιακών κυβερνήσεων, είναι πιο οξύ παρά ποτέ. Όλα τα τραγικά που ζούμε έγιναν στο όνομα της μείωσης ενός χρέους που συνεχώς αυξάνεται.
Και τώρα, με την κατάσταση στην Ελλάδα να βρίσκεται στο μη περαιτέρω, όλη η
...
 

Παγίδα 32 δις και «πλιάτσικο» μέχρι το 2016


7495ebd5dda147fe44baad5fbbb4e8ef_XL
Πίσω από τον όρο αναθεώρηση του χρέους  και επαναγορά των ομολόγων,  όπως την εννοεί το Βερολίνο και δεν διαπραγματεύεται η Αθήνα, κρύβονται δύο υπαρξιακές παγίδες για ότι απέμεινε , από την δυνατότητα της Ελλάδας να ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία, σε ορατό  ορίζοντα. Αλλά και να υπάρξει ανάκαμψή και νέα μερίδια ευημερίας, πέρα από την «αποικία  χρέους» που σχεδιάζει η Καγκελαρία και η Νέα Ευρώπη.
Σε αντίθεση με όσα προβάλουν το ΔΝΤ και η διεθνής των τραπεζών, για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, σε «μόνιμη βάση», το Eurogroup της Δευτέρας, έδειξε, ότι οι Βρυξέλλες, αρνούνται οποιαδήποτε ουσιώδη λύση. Αντίθετα υπακούοντας στον σχεδιασμό της Γερμανίας, εγκλωβίζει την Ελλάδα σε ακόμη
...
 

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μας δίνουν φάρμακα για ζώα!


Μας δίνουν φάρμακα για ζώα!Την άθλια και απάνθρωπη συμπεριφορά της τρόικα έρχεται να κάνει πράξη η κυβέρνηση με τις επικίνδυνες για τη ζωή μας αποφάσεις
Ένα ακόμα δείγμα για το πώς βλέπει τον Έλληνα πολίτη η ανελέητη τρόικα –αλλά και η δικής μας υποταγμένη κυβέρνηση στους ληστές της ζωής μας και του μέλλοντός μας- είναι αυτή η ιστορία με τα φάρμακα.
Η εντολή από Τόμσεν και λοιπούς γκαουλάιτερ στους Σαμαρά και Στουρνάρα είναι σαφής: «Οι γιατροί στην Ελλάδα δεν θα παρέχουν στον ασθενή το ειδικό φάρμακο που χρειάζεται, για να γίνει καλά, αλλά φάρμακο γενικής κατηγορίας (τα λεγόμενα γενόσημα) ώστε όταν πάει ο ασθενής στο φαρμακείο ο φαρμακοποιός να του δίνει το φθηνότερο σκεύασμα της
....
 

Κρα σε ΟΛΑ.




Η Βαρβαρότητα...ήρθε και...παραμένει!!

** Τόσα μαζεμένα Μαύρα Λυσσασμένα σκυλιά...
από την εποχή της "συμβουλευτικής" της Χούντας!!

** Και τώρα, ρε Φωτάκη, τι πρέπει να κάνουμε ΕΜΕΙΣ;;
Να ακολουθήσουμε το Μονόδρομο;;
Να δώσουμε συγχωροχάρτι στους Νεοφιλελεύθερους;;
Να δεχτούμε πως Πασοκ και ΝΔ είναι ικανοί να
 "διαπραγματευτούν", ακόμα και με δική σου στήριξη;; 

 ** Το πρόγραμμα, είπε ο Φώτης, δεν έχει αποτελέσματα.
Παρέλειψε να συμπληρώσει πόσο Αντιλαϊκό-
Αυταρχικό είναι. Πόσο Τ Α Ξ Ι Κ Ο.
Ούστ, κουφάλα.

** "Συν-ανάπτυξη" το ευρωπαϊκό όραμα Κουβέλη.
Μετά το εθνικό της Συν-κυβέρνησης...πάμε γι άλλα!!

** Μοίρασε και μερίδια από την ανάπτυξη ο Φώτης.
Κάποτε θα πλουτίσουνν και οι Πεθαμένοι!!

** Ακόμα και ο Ληστής επί του σταυρού ήταν 
περισσότερο αληθινός... Φώτη μου.

** Γ.Στουρνάρας:
Ανθρωπος των τραπεζιτών και των βιομήχανων.
Του Σημίτη και των αγορών.
Των Μνημονίων και της Βαρβαρότητας.
Ο Ανθρωπος που πρόβλεψε πως η Κρίση τερματίζεται
το 2012...πρώτη χρονιά ανάπτυξης για την Ελλάδα!!
Ο Ανθρωπος που συνέστησε -με τον Μάνο- ΜΚΟ
για την...αξιοποίηση της εθνικής περιουσίας!! 

 ** Τσαπατσούλικα και άχρηστα τα γαλάζια Καθάρματα.
Στη πρεμούρα τους απάνω να "σώσουν" τη Χώρα...
αντέγραψαν τις τοποθετήσεις των πράσινων Γουρουνιών 
για το Μνημόνιο Ι για να υπερασπιστούν το ΙΙΙ!!

** Απόλαυσα τους βουλευτές της δημαρ στη Βουλή.
Μετά από (ορθή) οικονομική/κοινωνική/πολιτική ανάλυση
και τις (ορθές) διαπιστώσεις για τις βάρβαρες/αντιλαϊκές
συνέπειες των Μέτρων...κατέληξαν στο "ναι" !!

** Ετσι συρόμαστε συνεχώς...
Από Ξεφτίλες συγκυβερνήτες και 
ΥπερΜνημονιακούς πατριώτες...
Οσο περιμένουμε να "ωριμάσουν"'!!

 Τέρμα παγκάκια, στασίδια, καναπέδες.
Μπύρες, φραπέδες, μαλακίες.


ΤΩΡΑ...ΠΟΛΕΜΑΜΕ...

 

  

Πως να φτιάξεις πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης. Επειδή τις "δύσκολες μέρες" θα είναι άκρως απαραίτητο...



Φτιάξτε πετρέλαιο για το αυτοκίνητό σας...


 Από χρησιμοποιημένο φυτικό τηγανόλαδο!

Η απλή μέθοδος για τους θερμούς μήνες..

Κι όμως μπορούμε να κινούμε τα οχήματά μας με καύσιμο που παρασκευάζουμε οι ίδιοι, από τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα μας, πάμφθηνα και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε και την ατμόσφαιρα...δηλαδή οικολογικά!!

Το “σπιτικό” πετρέλαιο (biodiesel B100) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πετρελαιοκίνητα οχήματα χωρίς καμία μετατροπή, καθώς δεν διαφέρει σε τίποτε από το συμβατικό ντίζελ, παρά μόνο στην τιμή: 1,51 ευρώ το λίτρο στο βενζινάδικο, 0,20 ευρώ στο σπίτι!  Το βιοντίζελ που παράγεται δεν είναι
...

“Και γιατί δεν τον διέγραψαν τον Παναγούλη;” Αναρωτιούνται οι ...έντιμοι και αμερόληπτοι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ...



EYAGGELATOS
Ολόκληρο ρεπορτάζ για να στηθεί στον τοίχο ο Στάθης Παναγούλης για τις δηλώσεις του περί ειδικών δικαστηρίων και λιντσαρίσματος. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να τον απομονώσουν κολλώντας τον στην γωνία και δείχνοντάς τον σαν λεπρό. Ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει. Έτσι πείθεται ο λαός ότι είναι ακραία αυτά που λέει ο Παναγούλης και αν τολμήσει κάποιος να σκεφτεί το ίδιο (που όλοι σκεφτόμαστε οτι πρέπει να τους κρεμάσουμε) θα τύχει τις ίδια κρίσης και απομόνωσης από το υπόλοιπο μέρος της κοινωνίας. Μάλιστα ο Εισαγγελάτος εξοργισμένος είπε “Γιατί δεν τον διέγραψαν”, αναφερόμενος στον Α.Τσίπρα και τον Σύριζα. Η Καλογεροπούλου μάλιστα (με εντολή από κουμουνδούρου) έδειξε ότι ο Σύριζα τηρεί σαφές αποστάσεις. Κότες λυράτες σε υπηρεσία.

Το μήνυμα είναι σαφές: Όποιος μιλάει για δικαιοσύνη και ειδικά δικαστήρια, είναι ακραίος, λεπρός, φασίστας, συριζαίος κτλ. Εμείς τους λέμε…. Εσείς, μετά τους πολιτικούς θα είστε οι πρώτοι που θα κρεμάσουμε.

www.anti-ntp.net

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γη θα είναι “ΕΛΛΑΔΑ” (Εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν).

Εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν.
Διαβάστε το:
«Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…»
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, την… … φαρμακευτική σας.
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
3. Από την φυσική σας, χημεία
4. Από την αστρονομική σας
5. Από την πολιτική σας
6. Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…
Θα πείτε “δεν γίνεται”.
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…
Η πρόκληση πάντως ισχύει.”

Φάτε στην μάπα τον Σόιμπλε….''Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, όμως δεν επιτρέπουμε να μας ασκηθεί πίεση''



Ο Β. Σόιμπλε και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν ΛαγκάρντΣτην ερώτηση για το πώς θα εξυπηρετήσει η Ελλάδα τα χρέη της, εάν δε λάβει την επόμενη δόση έως τις 16 Νοεμβρίου, ο κ. Σόιμπλε δεν δίνει απάντηση, αλλά υπενθυμίζει τα χρονοδιαγράμματα, λέγοντας: «Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τη χρονική πίεση. Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν την ημερομηνία εδώ και καιρό.

Επιπλέον: όταν έχουμε μία έκθεση της τρόικα, βάσει της οποίας μπορούμε να συστήσουμε συμφωνία επί της εκταμίευσης, μετά θα πρέπει το
...