Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο



Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο  Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.
Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία, όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή της. Η παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.
Οι παρενέργειες αυτών των φαρμάκων είναι πολλές κάτι που αποδεικνύει η περίπτωση της ασθενής του, η οποία βίωσε άμεσα την απειλή του
....

Η Γερμανία προκαλεί τη μοίρα της, οδεύοντας ολοταχώς προς ένα νέο –οικονομικό ΚΑΙ πολιτικό- Στάλινγκραντ…



20121110-082941.jpgΓράφει ο Βασίλης Δημ. Χασιώτης

Η Γερμανία, κατόρθωσε, για ακόμα μια φορά, να ξαναπάρει τα ηνία της ηγεσίας των εξελίξεων της –ηπειρωτικής- Ευρώπης.
Τις δύο προηγούμενες φορές, τον αγώνα της για πανευρωπαϊκή ηγεσία τον έχασε με τον γνωστό τρόπο και με το γνωστό κόστος, τόσο για την Ευρώπη –και όχι μόνο-, όσο και για
την ίδια,
Οι τελευταίες αμερικανικές εκλογές, στέρησαν από τη Γερμανία, ένα παγκόσμιο ιδεολογικοπολιτικό πλεονέκτημα που θα αποκτούσε από το αντίθετο αποτέλεσμα των εκλογών αυτών, και που θα αναβίωνε, αν συνέβαινε, κάτι ανάλογο με τη παγκόσμια συνύπαρξη Ρέηγκαν – Θάτσερ, στη δεκαετία του ’80 : την απόλυτη παγκόσμια νεοφιλελεύθερη κυριαρχία, και βεβαίως, μια σαφή ενίσχυση της γερμανικής κυριαρχίας στα πράγματα της Ευρώπης.
Η Γερμανία, το ίδιο ακατανόητα, όπως και στις προηγούμενες δύο ιστορικές περιόδους που ξαναεπιχείρησε να ηγεμονεύσει στην Ευρώπη, στην ουσία
...

Μας αγοράζουν και μας πουλάνε …



Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη

Μας αγόρασαν κανονικά και τώρα μας κοροϊδεύουν γιατί  πολύ απλά οι κύριοι που υπόγραψαν το μνημόνιο της ντροπής δεν ήξεραν δεν ρώταγαν και δεν κατάλαβαν τι σημαίνει να κατεβάζεις τα παντελόνια.
 
Τώρα πήραν αυτό που ήθελαν και η αγωνία μας για την επόμενη δόση δεν είναι και δική τους οπότε λίγο μπιλιαρδάκι στην πλάτη του κακόμοιρου Έλληνα θα είχε πλάκα.
Πριν την ψήφιση των μέτρων οι εκβιασμοί έκαναν χορό . Τώρα όμως δεν νοιάζεται κανείς από αυτούς για το πότε θα μας δώσουν την επόμενη δόση. Ίσως λέει τέλος Νοεμβρίου ίσως και το Δεκέμβριο ίσως όμως και να το συζητήσουν όταν συζητήσουν και το θέμα τη Κύπρου.
Αυτά είναι αξεπέραστε Έλληνα πολιτικέ  που το σακούλι της ντροπής στο γεμίσανε οι ξένοι λιγούρηδες και τώρα δεν τολμάς να κοιτάξεις μέσα να δεις πόσο γεμάτο είναι; θα ξεχειλίσει;
Ε λοιπόν ξεχείλισε η ντροπή από παντού και ήθελα να ήξερα εκεί στο Μαξίμου και  στην ελληνική βουλή πως δικαιολογείται τώρα  αυτήν την
....
 

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μνημόνιο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, ΙV. Τα σίκουελ κάποτε τελειώνουν. Ιδίως τα φρικιαστικά…




Το Μάη του 2010 κυκλοφόρησε το Μνημόνιο Ι. Η “επιτυχία” του είχε ως συνέπεια την επιστροφή του σχεδόν ένα χρόνο αργότερο με το Μνημόνιο ΙΙ – Μεσοπρόθεσμο. Ακολούθησε το Μνημόνιο ΙΙΙ το Φεβρουάριο του 2012 και η “σπουδαία” αυτή σειρά συνεχίζεται απόψε με το Μνημόνιο IV.

του Στρατή Μαζίδη

Η συνταγή γνωστή. Μπόλική δόση αίματος, θύματα και αγωνία πάντα πριν τις επίμαχες σκηνές. Κάτι σαν τον “εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες”, το “Παρασκευή και 13″, το “Saw” και άλλα λιγότερα γνωστά έργα σε συνέχειες με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον τρόμο.
Αυτό συμβαίνει και με το Μνημόνιο. Μια διεθνής συνωμοσία  για να μετατραπεί σε άμοιρο πειραματόζωο μια ολόκληρη χώρα της οποίας κόβουν τη σάρκα κάθε φορά από λίγο.
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι κάθε φορά εκτελεστές με το Γιώργο Παπανδρέου να υποδύεται το δήμιο στα δύο πρώτα έργα, το Λουκά Παπαδήμο στην τρίτη ταινία και τη μεγάλη έκπληξη, τον Αντώνη Σαμαρά που κάποτε δήλωνε δημόσια απέχθεια για τέτοια κατασκευάσματα να λαμβάνει τη σκυτάλη για να ενσαρκώσει το φονιά στην πιο άγρια μέχρι στιγμής συνέχεια.
Όλες όμως αυτές οι σειρές ταινιών είχαν ένα κοινό γνώρισμα πέρα από την υπερβολική δόση τρόμου και αίματος, τη φθίνουσα πορεία. Ξεκινούσαν από την οροφή για να κατέβουν στο υπόγειο.  Αυτό συνέβαινε γιατί εξαρχής δεν είχαν τίποτε ουσιαστικό να δώσουν πέρα από μια ίσως πρωτότυπη σύλληψη σκηνικού και σεναρίου.
Το ίδιο συμβαίνει και με το Μνημόνιο. Η τέταρτη ταινία της σειράς θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία. Πρωταγωνιστές, σκηνοθέτες και λοιποί συντελεστές καλά θα κάνουν να μας αδειάσουν τη γωνιά.
Καιρός να δούμε και κάτι διαφορετικό. Πιο αισιοδόξο… Πιο ελπιδοφόρο. Με δύσκολη ίσως αρχή αλλά με αίσιο τέλος!
http://freepen.gr/?p=10647

Καβγάς Γεωργιάδη – Κασιδιάρη στο Extra3 για τους μισθούς των βουλευτών (vid)


Γεωργιάδης
Δείτε το βίντεο..

anti-ntp.net



Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Λακωνικά και κυνικά



Του Πασχάλη Τσολάκη

Θα αποκαταστήσω, έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς, τις χαμηλές συντάξεις για να μπορώ να κοιτάξω την γριούλα στα μάτια. Και την αποκατέστησε την γριούλα χθες στη βουλή. Της έκοψε και τα υψηλόμισθα δώρο της!!

Τώρα που την αποκατέστησε, την κοιτάει πιο ψηλά από τα μάτια, στα φρύδια….. Εκεί δηλαδή που έγραψε τις υποσχέσεις του!

Ύστερα μίλησε ότι θα σταματήσει το οριζόντιο πήδημα που ματώνει την κοινωνία. Ήθελε όμως πρώτα να δοκιμάσει κι αυτός το παράνομο πήδημα! Άλλωστε δεν κινδύνευε να κατηγορηθεί γιατί δεν θα υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία! Δεν θα υπήρχε δηλαδή αίμα! Την παρθενιά την είχε πάρει άλλος νωρίτερα! Μετά το οριζόντιο ακολουθεί το  καθέτως και πλαγίως!

Ήταν κάθετα αρνητικός στο πρώτο μνημόνιο. Όχι γιατί λυπήθηκε το λαό, αλλά γιατί ήθελε να σπάσει το ρεκόρ. Στήριξε, συρόμενος το δεύτερο και έγινε φανατικός στο τρίτο το μακρύτερο (το μνημόνιο) και σκληρότερο (μακρύ από τις ατέλειωτες περικοπές και σκληρότερο από τις βάρβαρες επιπτώσεις για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας!) Τώρα θα γραφτεί στην 

....
 

Αφιερωμένο στα 153 καθάρματα που μας ξεπούλησαν χθες, με την κατάρα τόσες να είναι οι μέρες τους.....

Από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....(το οποίο έχετε κουρελάσει καθίκια!!!!)


"Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία" (άρθρο  1,παράγραφος 2)
 "Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας" (άρθρο 2,παράγραφος 1) 
 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία" (άρθρο 120,παράγραφος 4)



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 153 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


CQWEQWF
Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος  NAI
Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος  NAI
Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI
Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα  ΝΑΙ

Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος   ΝΑΙ
Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας  ΝΑΙ
Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή   ΝΑΙ
Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος  ΝΑΙ
Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης)  ΝΑΙ
Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος  ΝΑΙ
Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας  ΝΑΙ
Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος   ΝΑΙ
.....

Κραυγάζει για πραξικόπημα ο ξένος τύπος!!!!!!



Άφωνοι έχουν μείνει οι ξένοι δημοσιογράφοι, παρακολουθώντας την… ελληνική δημοκρατία στην πράξη.
Οι δημοσιογράφοι αμφισβητούν τη δημοκρατική νομιμοποίηση των διαδικασιών, με την Telegraph να κάνει λόγο για παρωδία. 
Μάλιστα, εδώ και λίγη ώρα, «βουίζει» το Twitter με σχόλια περί συνταγματικού πραξικοπήματος, τα οποία παρακολουθούν πολύ στενά τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
«Θα είναι μια πολύ μακρά μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο εάν τα πράγματα συνεχίσουν με τους ρυθμούς που είδαμε τις τελευταίες ώρες.
Το Twitter αρχίζει να ρωτά μήπως γίνεται πραξικόπημα στην Ελλάδα σήμερα», σημειώνουν οι δημοσιογράφοι της Telegraph.
«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δεν είναι στη Βουλή για την ψηφοφορία. Μην ξεχνάτε ότι είναι ο επικεφαλής ενός εκ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά η Telegraph.
«Η ελληνική δημοκρατία στην πράξη», είναι το μάλλον δεικτικό σχόλιο του Guardian, ο οποίος εξηγεί ότι ακόμα και οι ίδιοι οι Έλληνες απελπίζονται με τις διαδικασίες.

TEΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ : Πέρασε με 153 ψήφους από τα γιουσουφάκια, το πολυνομοσχέδιο



Υπερψηφίστηκε με 153 “ναι” τελικά το πολυνομοσχέδιο.

Οι αρχικοί υπολογισμοί του Μαξίμου έκαναν λόγο για 155  θετικές ψήφους.

“Όχι” 128 βουλευτές, “παρών” 18.

Λαβωμένη πολιτικά η τρικολόρε κατοχική κυβέρνηση από αυτή την ψηφοφορία. 


Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Στρατός της Τρόικα κατά Ελλήνων πολιτών






Αυτά που συμβαίνουν εντός και εκτός Βουλής τις τελευταίες ώρες δεν έχουν σχέση ούτε με τον πολιτικό πολιτισμό αυτής της χώρας ούτε με τους δημοκρατικούς αγώνες των Ελλήνων πολιτών των τριών τελευταίων γενιών.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ συνεπικουρούμενες από μηχανοκίνητα της Αστυνομίας που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά, επιτίθενται εδώ και αρκετή ώρα κατά των διαμαρτυρομένων Ελλήνων πολιτών που συμμετέχουν στο ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος.

Προηγουμένως μικρές ομάδες νεαρών προκάλεσαν τα επεισόδια που σαν μοναδικό στόχο έχουν την διάλυση της -κατά γενική ομολογία- μεγαλύτερης διαδήλωσης κατά του Μνημονίου της πρόσφατης περιόδου. Οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τις 100.000 σύμφωνα με συντηρητικές πάντα εκτιμήσεις.

Αυτήν την ώρα τα επεισόδια εξελίσσονται στο κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος προς την γωνία με την Καραγιώργη Σερβίας, επί της Βουκουρεστίου αλλά και στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι εξελίξεις αυτές συμβαίνουν την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής η ένταση κλιμακώνεται εν όψει της ψηφοφορίας για το Πολυνομοσχέδιο. Η ένταση αυτή που κορυφώνεται με επικοινωνιακές τακτικές και συνοδεύεται από χαώδης όσο και χυδαίες παρεμβάσεις, με ανταλλαγές ύβρεων ακόμη και με απειλές χειροδικίας, εκφυλίζουν τους θεσμούς και απαξιώνουν ακόμη περισσότερο το ήδη αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα.




(Oι αύρες απομακρύνουν τους διαδηλωτές)
...

Παναγούλης: Θα τα αρπάξουν χοντρά όσοι ψηφίσουν το μνημόνιο 3!


image

anti-ntp.net: 50 δις θα πάρουν οι τραπεζίτες, να μην δώσουν και κάτι στους Δημαρίτες – ρημαδίτες; Γιατί νομίζετε ότι κόπτεται ο Οικονόμου (που είχε ψηφίσει παρών στο πρώτο) της Δημοκρατικής αριστεράς, να ψηφίσει ΝΑΙ η Ρημαδ; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
πηγή anti-ntp.net

17 ερωτήματα-φωτιά για τους εκβιασμούς της Μέρκελ



17 ερωτήματα-φωτιά για τους εκβιασμούς της Μέρκελ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Τρίτης μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον κείμενο, με τίτλο «Βιομηχανία εκβιασμών έχει στήσει η Μέρκελ στην Ελλάδα».
Ο συντάκτης του κειμένου είναι προφανές ότι ξέρει πολλά, το δηλώνει και ο ίδιος άλλωστε. Δίνει όσα στοιχεία χρειάζονται για να κάνει σαφές ότι οι αποκαλύψεις που έρχονται θα δημιουργήσουν πολιτικό σεισμό, σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Εκβιασμοί, δωροδοκίες, μυστικές υπηρεσίες υπό τις εντολές της καγκελαρίας επιβάλλουν σε «διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς» τα συμφέροντα της Γερμανίας. Ακόμα και εθνικά ζητήματα προκύπτουν από τα 17 ερωτήματα που θέτει ο συντάκτης.
Διαβάστε το πλήρες κείμενο:
«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
…αν ισχύουν τα καυτά και αναπάντητα ερωτηματικά!
Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μέρκελ… δεν πειράζει θα σας βοηθήσουμε εμείς.
Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία… για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα… έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.
1) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και τη «νομιμοποίηση» των
....
 

Τι έγινε πριν λίγο στην βουλή; Με απλά λόγια ένα πραξικόπημα. (Εξήγηση)


o-areios-pagos-diabibase-sth-boylh-mhnysh-gia-esxath-prodosia

Είχε καταθέσει ένσταση αντισυνταγματικότητας ο Σύριζα. Η διαδικασία που ακολουθείται από τον κανονισμό είναι να εγερθούν οι παρευρισκόμενοι βουλευτές και αν εγερθούν οι περισσότεροι είναι δεκτή, αν είναι οι λιγότεροι είναι μη αποδεκτή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ηγέρθησαν οι περισσότεροι. Άρα η απόφαση έπρεπε να είναι οτι “Η απόφαση αντισυνταγματικότητας είναι δεκτή” Πραξικοπηματικά το κοινοβούλιο μέσω του προέδρου της Ευάγγελου Μειμαράκη δεν αποδέχεται την ένσταση παρότι οι πλειοψηφία των παρευρισκομένων αποφάσισε ότι είναι δεκτή η ένσταση. Αυτό που συνέβη στο κοινοβούλιο είναι κάτι πρωτοφανές. Ο Σύριζα στην συνέχεια κατέθεσε πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία ωστε να γίνει καταμέτρηση και να μην μπορεί ο πρόεδρος της βουλής να κάνει το πραξικόπημα αυτή τη φορά. Τι έκανε η ΝΔ; Μετά από μιάμιση ώρα έφερε όλους τους βουλευτές τους με ταξί καθυστερώντας την διαδικασία ώστε να έρθουν όλοι και να καταψηφίσουν την ένσταση αντισυνταγματικότητας….!!! Και τότε ο Σύριζα την απέσυρε.



Τέρενς Κουίκ: Η Βουλή κινείται εκτός Συντάγματος!




«Η απόλυτη φαρσοκωμωδία. Η κυβερνητική τρόικα έτρεχε από τα τηλέφωνα αλλόφρονη καλώντας τους βουλευτές της στο κοινοβούλιο για την ονομαστική. Τους μάζεψαν από σπίτια, τηλεοπτικά στούντιο και καφενεία»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα (Τετάρτη 07.11.2012) στη Βουλή με το θέμα της αντισυνταγματικότητας του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου, τόσο επί των διαδικασιών, όσο και επί του περιεχομένου, έκανε την εξής δήλωση:

«Με την πρωινή και μόνο διαδικασία στο θέμα της αντισυνταγματικότητας του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου, επιβεβαιώνονται για πολλοστή φορά οι δημόσιες διαμαρτυρίες μου για το έλλειμμα δημοκρατικών διαδικασιών στη λειτουργία της Βουλής.

Η ψηφοφορία «δι' εγέρσεως» που φωτογραφικά και τηλεοπτικά αποτύπωσε το ΝΑΙ στην αντισυνταγματικότητα, εξελίχθηκε στη
...

[VIDEO] Πραξικόπημα στην Βουλή! Π.Καμμένος- Α.Τσίπρας!


ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!!!!


Στιγμιότυπο 2012-11-07, 12.35.21 μ.μ.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΩ ΑΡΧΙΖΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ….ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ……ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ….. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ….ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ…

http://anti-ntp.net/2012/11/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-2/

ΒΟΜΒΑ μόλις τώρα και από την ολομέλεια του Άρειου Πάγου! Αντισυνταγματικά τα μέτρα!



Πριν από λίγο ολομέλεια του Αρείου Πάγου που μόλις ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι τα όσα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θίγουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων και συνεπώς δεν θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Η εξέλιξη έρχεται την ώρα που στη Βουλή διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία για την συνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου.

ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ!



oikos-anoxis-soula
Τι γίνεται με τους οίκους ανοχής και τα γραφεία τελετών που αναλαμβάνουν σωρηδόν χορηγίες;
Μετά την χορηγία του οίκου ανοχής " Σούλα" στην ποδοσφαιρική ομάδα "Βουκεφάλας" στην Λάρισα, ο ίδιος οίκος άνοιξε παράρτημα στην Πάτρα και όπως λένε οι πληροφορίες, αναλαμβάνει την χορηγία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου στην Πάτρα!!!
Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής "Σούλα" Χρυσούλα Αλευρίδου, αποφάσισε να δώσει την χορηγία της μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επειδή ο τελευταίος αδυνατούσε να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα!!!
Οι πληροφορίες, ανεβάζουν το ποσό της χορηγίας στα 3000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα, τα μέλη του Συλλόγου θα καταφέρουν να αγοράσουν φωτοτυπικό μηχάνημα και
...

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Χάρρυ Κλύνν: “Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να μαντρώσει αυτό το ελεεινό κάθαρμα;”



samaras

Ο Ποινικός Κώδικας, παρέχει το δικαίωμα στην Εισαγκελία να ασκήσει δίωξη κατά του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα που ανέδειξε η πολιτική σκηνή της χώρας, ο οποίος αφού με προφανή δόλο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό και απόσπασε την ψήφο του, μετατράπηκε εν ριπή οφθαλμού από πολέμιος του μνημονίου σε υπηρέτη των ευρωτοκογλύφων και της Μέρκελ και υπογράφει μνημόνια και μεσοπρόθεσμα που οδηγούν του Έλληνες στην κόλαση της οικονομικής εξαθλίωσης και μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικιακής μορφής προτεκτοράτο!
Άρθρο 162
Εξαπάτηση εκλογέων
Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


.....

ΣΟΚ...ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: “Θα έχετε πρόσβαση στο.... νερό αν το επιτρέπουν οι στόχοι”?????!!!!!


thirstL

 ”Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον,
υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες
”. (από το 3ο Μνημόνιο)

Tι εννοούν οι άνθρωποι; Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο νερό, στο ηλεκτρικό, κ.α από όλους, εάν αυτό δεν έρχεται σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής;
Και τι στόχοι είναι αυτοί δηλαδή; Να πεθάνουμε από αφυδάτωση; Να ζούμε στο σκοτάδι; Να ψοφάμε από το κρύο λογω έλλειψης θέρμανσης, οι περισσότεροι το έχουμε ήδη συνηθίσει από πέρσι. Η αφυδάτωση όμως δεν συνηθίζεται, έχει αυτό το κακό.
Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει απόλυτα στον κόσμο όλες αυτές τις βαρύγδουπες διατυπώσεις, καθότι φρόντισαν ο κόσμος να μην έχει παιδεία τόσα χρόνια ώστε να μην τις καταλαβαίνει. Ας τους τις εξηγήσουν με σαφήνεια και με απλά (παιδικά) ελληνικά, και ας αποφασίσουν μετά αν θα τους αρέσει η προοπτική να ζουν χωρίς νερό, και ρεύμα για να μείνουν στο ευρώ που οι ίδιοι δεν θα έχουν (ο κόσμος) καθότι θα βάζουν το χέρι στην τσέπη και θα πιάνουν το … παπούτσι.
Η ψήφιση των νέων -εξοντωτικών για το λαό- μέτρων του υποδουλωτικού 3ου Μνημονίου, όπως και του επαχθέστερου (μέχρι την επόμενη χρονιά, πάντα) κρατικού προϋπολογισμού των
....

Καμαρώστε χάλια! Βουλευτής της ΝΔ, κοιμάται στα έδρανα της Βουλής την ώρα που ψηφίζει τα νέα μέτρα....


ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΥΠΝΑΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!!!


KOUTSOGIANNAKOPOULOS
Ο κύριος που βλέπετε να έχει...γείρει και να ρίχνει τον υπνάκο του μέσα στο κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση για τα νέα μέτρα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και θα ψηφίσει ΝΑΙ στη δέσμευση και των τρισέγγονων μας... Αν δεν κάνουμε λάθος γιατί η...φωτογραφία τον...αδικεί, πρόκειται για τον γαλάζιο βουλευτή
Φθιώτιδας Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο... Να τον χαίρεται ο Μεσσήνιος και όσοι τον ψήφισαν...
πηγή

Η απάντηση του ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα για τις φήμες περί δήθεν αυτοκτονίας του.




20121106-074329.jpg«Αν αυτοκτονούσα θα είχα ζωστεί με πέντε κιλά εκρηκτικά και θα το έκανα έξω από την Βουλή για να πάει η αυτοκτονία χαλάλι».



Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678
e - mail: ketha@ketha.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η παρουσία ενόπλων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε καθήκοντα φρούρησης της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, με προφανή σκοπό την αντιμετώπιση διαμαρτυριών του λαού στα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στον τόπο μας, κρίνεται ως απαράδεκτη ενέργεια!
Επίσης κατά τη συγκέντρωση εν ενεργεία και αποστράτων στελεχών των ΕΔ της πρώτης του Νοέμβρη έξω από την Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) συνάδελφοι απορούσαν βλέποντας μέσα στο κτήριο στρατευσίμους και από τα τρία όπλα σε ετοιμότητα με εξοπλισμό Μονάδων Ασφάλειας και Τάξης (ΜΑΤ).
Αυτό σημαίνει, πως τους είχαν ανατεθεί καθήκοντα «αντιμετώπισης πλήθους»! Έχουμε δηλαδή στην πράξη τέτοιες αποστολές και άλλων τμημάτων πλην της 71ης ταξιαρχίας ΣΞ, που είναι εκπαιδευμένη επ’ αυτών με βάση Νατοϊκά πρότυπα! Παράλληλα πληροφορούμαστε από τον Τύπο πως  και το 575 τάγμα ειδικών δυνάμεων ανέλαβε πρόσφατα ανάλογη αποστολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!
Η εκπαίδευση των ΕΔ σε αστυνομικά καθήκοντα διαφαίνεται, πως εξαπλώνεται σε όλο και περισσότερες στρατιωτικές Μονάδες!

Η ΚΕΘΑ εκδηλώνοντας την πλήρη διαφωνία της

απευθύνεται:
•          Προς την Ηγεσία ΥΕΘΑ και την καλεί να σταματήσει αυτού του είδους η μεταχείριση των μελών των ΕΔ. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται Ένοπλες Δυνάμεις προσανατολισμένες αποκλειστικά στην άμυνα της χώρας και όχι στην αντιμετώπισή του λαού, οσάκις διεκδικεί το δίκιο του.
•          Προς τα πολιτικά Κόμματα και τα καλεί να πράξουν ό,τι πρέπει για  την απάλειψη των αστυνομικών καθηκόντων απ’ τις αποστολές των ΕΔ και περιορισμό τους  στη  προάσπιση της ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας και μόνο.
•          Προς τους φορείς των εν ενεργεία και απόστρατων στελεχών των ΕΔ και τους καλεί να πάρουν θέση στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

3 Νοεμβρίου 2012

Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα

 ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
            
  
       


    Σκηνικό θλίψης, οδύνης και «ματώματος  ψυχής» για τη σύγχρονη τραγωδία, στην οποία οδηγείται το Ελληνικό Έθνος και ο Ελληνικός λαός.
    Και όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Παραβιάζουν ακόμη και διατάξεις του Συντάγματος για να ματώσουν αυτό το λαό ακόμη περισσότερο !!

Πιο συγκεκριμένα:

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για τα  «Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» προβλέπει  στο Άρθρο 4, παρ. 5 τα εξής:

«Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους»

 Εισάγει τοιουτοτρόπως τον αναλογικό και τον προοδευτικό τρόπο επιβάρυνσης και φορολόγησης (με βάση τη φοροδοτική ικανότητα έκαστου), επιβαρύνοντας περισσότερο τους  «έχοντες και κατέχοντες»  πολύ υψηλά εισοδήματα και πολυτελέστατα τεκμήρια διαβίωσης.
  Κι’ όμως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι το ως άνω άρθρο, ιδιαίτερα για τα ληφθέντα και προτεινόμενα μέτρα των μνημονίων, ή δεν
....

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σύσσωμος ο Κυριακάτικος Τύπος κατά της δραστικής ουσίας και των βρόμικων παιχνιδιών των Γερμανών.




Σύσσωμος ο Κυριακάτικος Τύπος κατά της δραστικής ουσίας
Σύσσωμος ο Κυριακάτικος Τύπος καταφέρεται εναντίον της δραστικής ουσίας και των βρόμικων παιχνιδιών που παίζουν η Μέρκελ και ο Ρέσλερ στην πλάτη του ελληνικού λαού, εκβιάζοντας ότι δεν θα μας δώσουν τη δόση και θα χρεοκοπήσουμε, αν η κυβέρνηση δεν νομοθετήσει τα επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου κόσμου.  
Γιατί τους έχει πιάσει όμως τέτοια πρεμούρα να μας «φορέσουν καπέλο» τα ανώνυμα made in India γενόσημα;
Η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» προσπαθεί να απαντήσει σε ορισμένα βασικά ερωτήματα:
1. Ποιος κερδίζει εκατομμύρια από την άλωση της ελληνικής αγοράς;
2. Και ποια είναι η παγκόσμια leader αυτών των σκευασμάτων;
3. Και τι σχέση έχει η Teva με την Γερμανίδα καγκελάριο και τον
....

Ειρωνεύονται την άχρηστη τρικολόρε κυβέρνηση και οι Άγγλοι: "ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ"!



vaxevanis-koitaei-neo
Η εφημερίδα Guardian σε άρθρο της καλεί με καυστικό τρόπο την ελληνική κυβέρνηση να αναθέσει το έργο της είσπραξης των φορολογικών εσόδων στον Κώστα Βαξεβάνη!
Η εφημερίδα γράφει ότι ο δημοσιογράφος θα μπορούσε να πάει στη φυλακή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και τελικά μετατράπηκε σε ήρωα, καθώς επικράτησε η δικαστική λογική.
Αναφέρει μάλιστα πως "το να χαθούν μερικά ονόματα φερόμενων φοροφυγάδων δηλώνει αμέλεια. Το να χάνεις όμως 2.059 ονόματα μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί
...

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!



Merkel-Hitler
Γιατί κανείς πολιτικός ταγός δεν φέρνει καμία αντίρρηση στην Γερμανία; Γιατί ο Παπανδρέου και σήμερα ο Σαμαράς, ως πρόθυμοι δωσίλογοι εκτελούν τις εντολές της Μέρκελ;
Γιατί, ακόμη και ο Τσίπρας άρχισε να τα γυρίζει και να μην εκστομίζει λέξη σε βάρος της Μέρκελ, απλά να καταδικάζει αορίστως το Μνημόνιο χωρίς όμως να αναφέρει την λέξη "καταγγελία" αλλά "επανεξέταση του Μνημονίου";;;
Ήδη, το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche, το οποίο επικαλείται πηγές του Eurogroup, αναφέρει πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης σχεδιάζουν να επιβάλουν στην Ελλάδα την αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ακόμα και χωρίς την έγκριση του
...