Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στημένη “δουλειά” ο φόνος του Παύλου Φύσσα; Μερικές απορίες…

(Agiovasilema: Ακόμα μια φορά που θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Στρατή Μαζίδη. Είναι οι εύλογες απορίες που έχουμε όλοι μας. Σήμερα μάλιστα, δημοσιεύθηκε μια δημοσκόπηση για το Δήμο Αθήνας που φέρνει τον Κασιδιάρη σε απίστευτα υψηλά ποσοστά δημοτικότητας, ποσοστά που ζαλίζουν και αγγίζουν το 80%. Γιατί λοιπόν να διακινδυνεύσουν κάτι τέτοιο? Γιατί να το κάνουν τώρα???)
keratsini
Έχοντας πλέον συμπληρώσει ορισμένα 24ωρα από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και διαβάζοντας μια σειρά άρθρων και δηλώσεων από πρωταγωνιστικά πρόσωπα όσον αφορά τα γεγονότα εκείνης της νύχτας είναι φανερό πως υπάρχουν στοιχεία που ΔΕΝ αμφισβητούνται και μου δημιουργούν πολλές σκέψεις ως προς το αν πράγματι ηθικός αυτουργός είναι η Χρυσή Αυγή ή κάποιος άλλος.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΠριν αρκετά χρόνια είχα διαβάζει ένα Λούκι Λουκ στο οποίο δόθηκε γενική αμνηστεία από την κυβέρνηση και οι Ντάλτονς αφέθηκαν ελεύθεροι. Επειδή όμως όλοι ήξεραν το παρελθόν τους, εύκολα τους ενοχοποιούσαν για το παραμικρό. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη Χρυσή Αυγή. Το παρελθόν της θα την καταδιώκει διαρκώς. Οι τρίγωνοι, οι τετράγωνοι, οι ξυρισμένοι, οι ντουλαπάτοι, οι μαυροφορεμένοι με την τρομακτική όψη.
Όμως για δυο λεπτά. Μα τόσο εύκολα γίνεται ένας φόνος στο Κερατσίνι;
Και στην περίπτωση ενός εγκλήματος πρέπει πάντα να ερευνάς ποιος οφελείται. Στην περίπτωση αυτή ποιος ή μάλλον ποια οφελείται ή τουλάχιστον πάει να οφεληθεί;
Προσωπικά θα θέσω ορισμένα ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ που εκτιμώ πως οφείλουμε όλοι να εξετάσουμε, διότι ΑΝ έχει συμβεί τέτοια προβοκάτσια, αν το παρακράτος δρα τόσο στυγνά, πρέπει κάποιοι να φύγουν νύχτα και κολυμπώντας:
1. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο έχοντας καπαρώσει την
....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 80%!!!!!!!!!

 


kasidiaris-dimoskopisi-dimos-athinaiwn
Σαρωτικό υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη(77%) είναι το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της εφημερίδας "Το Παρασκήνιο" σχετικά με την λαοφιλέστερη υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων.
Διαβάστε τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης:
Ποιο από τα παρακάτω πρόσωπα όλων των κομμάτων θα προτιμούσατε για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας;
Ηλίας Κασιδιάρης (77%)
Άλλος/Άλλη (5%)
Μάκης Βορίδης (3%)
Λιάνα Κανέλλη (3%)
Τέρενς Κουίκ (3%)
Σοφία Σακοράφα (2%)
Νίκος Δένδιας (2%)
Νικήτας Κακλαμάνης (1%)
Γιώργος Καμίνης (1%)
Ρένα Δούρου (1%)
Γιάννης Δαραβίγκας (1%)
Θανάσης Πλεύρης (1%)
Ανδρέας Λοβέρδος (1%)
Σταύρος Μπένος (1%)
Άννα Διαμαντοπούλου (0%)
Άρης Σπηλιωτόπουλος (0%)
Σπύρος Λυκούδης (0%)
makeleio.gr

ΕΥΠ: 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή»

 
lathro
Από την περασμένη άνοιξη είχε διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο μια σιβυλλική και «απόρρητη έκθεση» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), η οποία δεν διαψεύστηκε έως σήμερα, που τόνιζε ότι αυτός ο Σεπτέμβριος θα ήταν ο πιο «μαύρος» για την ελληνική κοινωνία, με σοβαρά γεγονότα που θα διασάλευαν τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό μέχρι του σημείου επαπειλούμενης γενικής ανάφλεξης, η οποία θα διατάρασσε τις ισορροπίες της έννομης τάξης.
Εως τώρα η συγκεκριμένη «απόρρητη έκθεση» φαίνεται να
..

Τα καύσιμα της Χρυσής Αυγής…

 
fuel
Του Κώστα Στούπα
Είναι αφελείς, άναψαν την φωτιά και τώρα νομίζουν πως θα τη σβήσουν ρίχνοντας λάδι. Νομίζουν πως θα ανακόψουν την άνοδο της ναζιστικής συμμορίας περιορίζοντας την πολιτική της δράση.
Νόμισαν πως προβάλλοντας το ναζιστικό προφίλ της θα ανακόψουν το ρεύμα. Διαψεύστηκαν όμως…
Το κοινό είναι αδιάφορο αν είναι ναζιστές, γιατί η επί δεκατίες ανοχή της ασχήμιας του σταλινισμού με την περιφρόνηση της δημοκρατίας και των θεσμών της το έχει εθίσει στην δομή της ασχήμιας του τέρατος…
Δεν είναι αυτό όμως η αιτία της ανόδου της ΧΑ, ούτε ο εθισμός της κοινής γνώμης στην ανοχή της μικρομεσαίας πολιτικής παραβατικότητας του αριστερού σκέλους του δημοκρατικού τόξου.
Η άνοδος της ΧΑ δεν στηρίζεται στις ιδεολογικές ταυτοποιήσεις αλλά στην

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Από τη δολοφονία πολιτικά κερδισμένη είναι η κυβέρνηση.

Του Γ. Δελαστίκ
knife
Συγκλονιστικός ήταν ο χθεσινός πολιτικός αποχαιρετισμός στον Παύλο Φύσσα, τον γνωστό στις γειτονιές του Πειραιά αντιφασίστα τραγουδιστή, τον οποίον δολοφόνησε ένα πασίγνωστο στις ίδιες γειτονιές ανθρωπόμορφο κτήνος της Χρυσής Αυγής, το οποίο καθημερινά βρισκόταν στα γραφεία αυτού του πολιτικού κόμματος στη Νίκαια. Περίπου 20.000 άτομα διαδήλωσαν σε μια πρωτοφανή για το Κερατσίνι συγκέντρωση.

Ο δολοφόνος, κολοσσιαίας σωματικής διάπλασης, έσφαξε εν ψυχρώ τον Π. Φύσσα με επαγγελματικό τρόπο στη μέση του δρόμου, κατεβαίνοντας από αυτοκίνητο, υπό τα βλέμματα δεκάδων κατοίκων. Συμπεριφέρθηκε σαν εκτελεστής που εκτελούσε εντολή και είχε προεπιλεγεί επειδή ήταν αποφασισμένος να πάει στη φυλακή. Δεν προσπάθησε καν να καλύψει το πρόσωπό του ή το όπλο του εγκλήματος.
Δεν αποπειράθηκε ούτε καν να διαφύγει, όπως είχαν κάνει οι δολοφόνοι π.χ. του Γρηγόρη Λαμπράκη πριν από μισό αιώνα. Στην πολιτική, ακόμη και στις περιπτώσεις δολοφονιών, το πρώτο ζήτημα που τίθεται είναι πάντοτε το ίδιο: ποιος ωφελείται πολιτικά από το έγκλημα, ανεξάρτητα ίσως από το ποιος το διέπραξε. Στην πολιτική ενδέχεται άλλα να είναι τα κίνητρα του δράστη και οι στόχοι του και εντελώς διαφορετικές πολιτικές συνέπειες να έχουν στην
...

«Διώκεται (μόνο) η παράνομος πράξις»


«Διώκεται (μόνο) η παράνομος πράξις»

(Γ. Παπανδρέου)

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΠΑΛΙΑ παρακολουθήσαν τους κομουνιστές. Με τα μέσα της εποχής. Έστηνε ο χαφιές αυτί, έδινε την αναφορά του, κατέγραφε η αστυνομία το φρόνημα του θύματος κι όλα λειτουργούσαν μια…χαρά. Είπες κακιά κουβέντα για το βασιλιά; Στα μουλάρια(!) (στο στρατό), πιστοποιητικό «κοινωνικών φρονημάτων» για εργάτης στη Γερμανία.

ΥΣΤΕΡΑ μας ήρθαν τα ηλεκτρονικά. Όσα θέλουν οι «Αρχές» τα παρακολουθούν, τα καταγράφουν. Όπως στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην ημετέρα…Ψωροκώσταινα. Έχοντας αντικαταστήσει τους όρους «ύποπτος για την εθνική ασφάλεια», «κομουνιστής» κ.ά. της εποχής με τη λέξη «τρομοκράτης».

ΜΙΑ-δυο, λοιπόν, κι ανοίγουν τα ηλεκτρονικά τους κιτάπια. Για να θεραπεύσουν προλαμβάνοντας. Για επίδοξους τρομοκράτες και «τρομοκράτες» που η δράση τους κ.ά. επιβαρυντικά (σύσταση συμμορίας κλπ.) εμπίπτουν στον νόμο που τα (καθ)ορίζει. Για ΟΛΑ τα άλλα (δολοφονίες πολιτών, παιδεραστία, σχεδιασμοί και δράση μιζαδόρων…) κλείνουν τ’ αυτιά και τα μάτια, σβήνουν και παρατάνε τα ηλεκτρονικά τους.

ΚΑΙ είναι τόσο απλό να προλάβεις τον (μεγαλο)μιζαδόρο του υπουργείου στήνοντας κοριούς στο γραφείο του, σε ώρα «δουλειάς»…Χωρίς να μας

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Πολιτικός τηλεφώνησε στο δολοφόνο λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα;

 
shadow
Στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αυτή την ώρα ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας ενημερώνει σύμφωνα με πληροφορίες τον πρωθυπουργό για τα ευρήματα της έρευνας για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Οι πληροφορίες του parapolitika.gr λένε πως τα ευρήματα της έρευνας “δείχνουν” πολιτικό πρόσωπο, να έχει τηλεφωνήσει στον δολοφόνο, λίγο πριν το αποτρόπαιο έγκλημα, κάτι που θα δρομολογήσει ραγδαίες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ εξελίξεις…

parapolitika.gr

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το τηλέφωνο του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά.

 


tilapor
Τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εντοπιστεί οι τηλεφωνικοί αριθμοί από τους οποίους έγιναν οι κλήσεις και εστάλησαν γραπτά μηνύματα στο κινητό του δράστη, το βράδυ της δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα.
O 45χρονος χρυσαυγίτης δέχτηκε περισσότερες από μία κλήσεις στο τηλέφωνό του, την ώρα που έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα στο σπίτι του, όπως έχει καταθέσει και η σύζυγός του.
Μετά από αυτά τα τηλεφωνήματα, ο Ρουπακιάς μετέβη στην Αμφιάλη και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Πάντως, περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο τζάμπας ζει...Αποκαλυπτικό κείμενο του τι απεργάζονται τρόϊκα και Γερμανοί για την Ελλάδα...


Ο τζάμπας ζει...

Έτσι κάνουν μπίζνες οι Γερμανοί…

 

Γράφει ο Πολύπειρος Νομικός*

 

Πιέζει η τρόϊκα να απελευθερωθούν εντελώς οι επαγγελματικές μισθώσεις. Ο λόγος είναι απλός: Να εξαφανιστούν από την αγορά και οι τελευταίοι μικρομεσαίοι που έμειναν και να μπουν μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου που με τη σειρά τους θα μπορούν να σηκωθούν να φύγουν, όποτε θέλουν επειδή έτσι θέλουν.

Το έργο το έχουμε ήδη δει να παίζεται στην Ελλάδα. Μία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μέσα στο καλοκαίρι, περιγράφει το μέλλον, όπως θα το δούμε σύντομα να διαμορφώνεται, αν περάσουν τα σχέδια της τρόϊκας.

Το 2008, ο όμιλος MEDIA-SATURN αποφάσισε να βάλει στην ελληνική αγορά και το εμπορικό σήμα της SATURN, στη Θεσσαλονίκη. Συμφώνησε λοιπόν με μία ελληνική εταιρία να αγοράσει αυτή μία έκταση 30 στρεμμάτων που της υπέδειξε ο γερμανικός όμιλος, πολύ κοντά στο άλλο κατάστημα του της MEDIA MARKT, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και να κατασκευάσει ένα πολυκατάστημα, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου, περίπου 5.500 τ.μ., μίσθωσαν οι Γερμανοί. Αυτοί είχαν συμφωνήσει με την ελληνική εταιρία ότι ολόκληρη η δαπάνη κατασκευής θα βάρυνε τη δεύτερη και σε αντάλλαγμα εκείνοι θα χρησιμοποιούσαν το ακίνητο έναντι ενοικίου, ώστε να αποσβεσθεί η επένδυση σε μια δεκαπενταετία. 

Η ελληνική εταιρία, η οποία προκειμένου να αποπερατώσει το έργο είχε συνάψει υψηλό τραπεζικό δανεισμό, πράγματι ολοκλήρωσε και παρέδωσε το έργο.  Η συνολική αξία της συμφωνίας ξεπερνούσε τα 17.000.000 € για το κόστος κτήσης γης και κατασκευής και τα 22.000.000 € σε σωρευτικά ενοίκια για τη δεκαπενταετή διάρκεια της λειτουργίας της. Για τα δεδομένα της ελληνικής κτηματαγοράς του 2008, ήταν μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες της χρονιάς.

Το κατάστημα της γερμανικής αλυσίδας  Saturn  ξεκίνησε πράγματι τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2010, μέχρι που οι Γερμανοί το έκλεισαν αιφνιδιαστικά μέσα σε μια νύχτα στις 17 Οκτωβρίου 2011, ισχυριζόμενοι ότι η λειτουργία του ήταν ζημιογόνα και τους είχε προκαλέσει ζημίες πάνω από 5.000.000 €, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Μάλιστα, οι γερμανοί επικαλέσθηκαν και τον περιβόητο νόμο Κατσέλη (Ν. 3853/2010) για τις εμπορικές μισθώσεις, επικαλούμενοι ότι τους έδινε το δικαίωμα να τερματίσουν τη σύμβαση χωρίς αποζημίωση, παρά το γεγονός ότι είχαν στο παρελθόν παραιτηθεί ρητά από το δικαίωμα τους.

Έλα όμως που οι Γερμανοί λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, την ελληνική δικαιοσύνη:

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την υπ’ αρ. 7941/2013 απόφαση του έκρινε ότι η καταγγελία των γερμανών, όχι μόνον ήταν καταχρηστική, αλλά επιπλέον αποτελούσε και αδικοπραξία, με αποτέλεσμα να καταδικασθούν και τέσσερα μέλη του Δ.Σ. των ελληνικών εταιριών του Ομίλου σε προσωπική κράτηση ενός έτους!

Όπως προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασης, το οποίο αναπτύσσεται σε 62 σελίδες, η επίκληση εκ μέρους των Γερμανών της οικονομικής κρίσης ήταν απόλυτα προσχηματική, γιατί η μείωση των πωλήσεων τους δεν υπερέβαινε το ποσοστό του 10-15% στην κρίσιμη περίοδο. Επιπλέον οι ζημίες των 5.000.000 € που επικαλούνταν οι Γερμανοί και οι οποίες τους «υποχρέωναν» να λύσουν τη σύβαση, αποδείχθηκε ότι προερχόταν από λογιστικό μαγείρεμα του ισολογισμού του καταστήματος, καθώς οφειλόταν στην εγγραφή υψηλότατων αποσβέσεων που ενεγράφησαν συνειδητά και αφού ο γερμανικός όμιλος είχε αποφασίσει να διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος. Αν και τυπικά η λύση που είχε εφαρμόσει η γερμανική θυγατρική ήταν εναρμονισμένη με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, το Δικαστήριο έκρινε ότι η εγγραφή των συγκεκριμένων αποσβέσεων δεν θα είχε απαιτηθεί αν οι Γερμανοί δεν
...

Δολοφόνος Παύλου Φύσσα:«Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω»

 
keratsini
Το κουβάρι του άγριου φονικού στο Κερατσίνι προσπάθησε να ξετυλίξει ο 45χρονος δράστης κατά την διάρκεια της ανάκρισης του στην Ασφάλεια. Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα που κάρφωσε δύο φορές με μαχαίρι στην καρδιά τον άτυχο 34χρονο οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λίγο μετά τις 20:30 στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, την ξαδέλφη της γυναίκας του και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Χ.Α.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε πως τον πήραν τηλέφωνο για να πάει στο «φονικό ραντεβού». O δράστης εμφανίστηκε αμετανόητος και κυνικός. «Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω», φέρεται να υποστήριξε ο 45χρονος. «Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι, για
...

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ»;


20130919-000919.jpg
ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΓKΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ» ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ… «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΕΣΕΡΝΑΝ» ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΧΤΕΣ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ., ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ «ΠΑΙΖΕΙ» Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ (ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ). AΛΗΘΕΙΑ, ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ;;
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ, ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ
...

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Όλη η αλήθεια για το προδοτικό ξεπούλημα του Ελληνικού χρυσού από τον Παπακωνσταντίνου και CIA

 

20130918-172240.jpg

Από την Σοφία
Μιά που η Τσαπανίδου κι όλο το “δημοκρατικό τόξο” προστασίας του Πάχτα κακαρίζουν στο μετερίζι της δημοκρατίας της ασυλίας και της παραγραφής κάθε εγκλήματος που διαπράττει ο κάθε Πάχτας, κάνουμε μια επανάληψη να θυμηθούμε αυτό που θέλουν να ξεχάσουμε….
Στις 17 Ιουνίου 2011 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γίνεται «πρώην» Υπουργός Οικονοµικών και στον ανασχηµατισµό ανακοινώνεται ότι αναλαβαίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής. Στις 26 Ιουλίου του 2011 ο Γ. Παπακωνσταντίνου υπογράφει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (που δεν υπέγραφε µε τίποτα η
προκάτοχός του…. Μπιρµπίλη) που κατέθεσε η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» και αφορά στη µεταλλευτική περιοχή των 317.000 στρεµµάτων της Β. Χαλκιδικής, η οποία περιήλθε στην κατοχή της µε την σύµβαση που έγινε µε το ελληνικό δηµόσιο τον Δεκέµβριο του 2003 και κυρώθηκε από την Βουλή τον Ιανουάριο του 2004.
Με το νόµο3220/2004 ΦΕΚ 15Α / 28.1.2004, τα µεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής περνούν στην ιδιοκτησία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ(European Goldfields και Ελλάκτωρ). Η νεοσύστατη τότε εταιρείαΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ δίνει 11.000.000 ευρώ. Στο ελληνικό δηµόσιο; Οχι. Το τίµηµα των 11.000.000 ευρώ δόθηκε στην TVXαπό το ελληνικό δηµόσιο για την αγορά των δικαιωµάτων, αφού η TVX ήταν η προκάτοχος των
...

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο σεμνός ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος, γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο για την σπουδαία ερμηνεία στο ''Eξπρές του Μεσονυχτίου'' . Καλό του ταξίδι...



 


    Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο Μιχάλης Γιαννάτος χθες βράδυ ξαφνικά στα 73 του χρόνια. Ο διάσημος αλλά συνάμα και σεμνός ηθοποιός είχε δύο γιους και μία κόρη.
    Την ώρα που έβλεπε στη γειτονιά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έπαθε ανακοπή και δεν τον κατάλαβε κανένας. Ήταν με τους φίλους του και ξαφνικά εκεί που καθόταν σε μια γωνία, έγειρε το πρόσωπό του και ήταν σαν τον πήρε ο ύπνος. Δεν τον κατάλαβε κανείς... Ξαφνικά κάποιος τον φώναξε Μιχάλη, Μιχάλη αλλά τίποτα. Ήταν ήδη νεκρός, δεν είχε σφυγμό...

    Ένα απο τα παιδιά του δήλωσε στα ΜΜΕ : ''ο εξαιρετικός αυτός ηθοποιός ήταν πολύ αξιοπρεπής και σεμνός αν και είχε κάνει πολύ καλές δουλειές. Έχει παίξει σε άπειρες ξένες παραγωγές και παρόλο αυτά παρέμεινε στην Ελλάδα. Κανέις δεν το 'χει κάνει. Και τι δεν έχει κάνει... Έχει παίξει με Spielberg, έχει κάνει αδιανόητα πράγματα... Έχει παίξει σε πολλές παραγωγές αλλά ήταν αδικημένος. Για 17 χρόνια δούλευε ρεσιψιονίστ για να τα βγάλουμε πέρα...Έτσι βγάιναμε σαν οικογένεια.., Από το 1979 που γεννήθηκα εγώ δούλευε βράδυ κι έκανε τον ρεσεψιονίστ. Παράλληλα έκανε και κάποιες ταινίες αλλά δεν ήταν μεγάλες οι αμοιβές του. Ο κόσμος θα νομίζει ότι έβγαλε πολλά λεφτά αλλά δεν ισχύει.

    Απλά ανέβηκε λίγο η καριέρα τους από το 2000 και μετά που έκανε την ταινία το "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι". Ενώ είχε κάνει το 1979 το Eξπρές του Μεσονυχτίου ήταν στα αζήτητα μετά. Κανείς δεν πίστευε ότι αυτόν τον απλό άνθρωπο της γειτονιάς, τον κάλεσε ο Spielberg για ταινία. Άλλοι παρακαλάνε για όλα αυτά... Αλλά εκείνος έμεινε εδώ, στο ενοίκιο στη γειτονιά του..."

    Η κηδεία του θα γίνει άυριο στις 16:00 από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

    Το γερμανικο ψοφοειδές δήλωσε πάλι με ύφος ότι το μόνο που του αρέσει απο την Ελλάδα είναι ο καιρός....

     


     

    Απίστευτα ειρωνικές και ταυτόχρονα αντιφατικές δηλώσεις για την Ελλάδα έκανε ο Σόιμπλε σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Μπατ Κρότσινγκεν της Βάδης Βυρτεμβέργης.

    ''ο καιρός εκεί είναι καλύτερος, αλλά κατά τα λοιπά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των Ελλήνων''

    Από τη μία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε υποτιμητικά:''ο καιρός εκεί είναι καλύτερος, αλλά κατά τα λοιπά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των Ελλήνων''.

    Και από την άλλη ζήτησε από τους Γερμανούς πολίτες να μην κάνουν ότι εμφατικά κάνει ο ίδιος, δηλαδή να μην έχουν υπεροπτική στάση έναντι των εταίρων τους!

    Αμέσως μετά τα ''στρογγύλεψε'' και υποδυόμενος το ρόλο του προστάτη των αδυνάτων της ευρωζώνης δήλωσε.
    ''Όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι πρέπει να φροντίσουμε να μην αφήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο να εκτροχιαστεί''.

    Δραματική αύξηση των κρουσμάτων του AIDS στην Ελλάδα! Αλλάζει ακόμα και ο τρόπος διασποράς ανάμεσα στους χρήστες ενδοφλεβίων ναρκωτικών.

     


    hiv2

    Ανησυχητικά έως σοκαριστικά είναι τα συμπεράσμστα έρευνας διενεργήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή... «δείχνει νέες αλληλουχίες HIV που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα μετά το 2010 πιθανότατα από την Ασία». Στην ίδια έρευνα αναφέρεται πως «Ο τρόπος διασποράς τους υποδεικνύει αλλαγές στον τρόπο μετάδοσης του ιού στην κοινότητα των χρηστών ενδοφλέβιας χρήσης στην περιοχή της Αθήνας».
    Το έγγραφο που υπογράφει η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή και διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου.
    Με το ίδιο έγγραφο η Βουλή ενημερώνεται για την επιδημική έξαρση του HIV/AIDS στον πληθυσμό των εξαρτημένων. Τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ δείχνουν ότι ανάμεσα στο 2010 και το 2011 τα κρούσματα της μόλυνσης αυξήθηκαν 1.500% μεταξύ των χρηστών.
    Έτσι, ο επιπολασμός του ιού στους χρήστες ουσιών το 2011 αυξήθηκε ραγδαία από 0,8% σε 4,4%. Στην περιοχή της Αθήνας άγγιξε το 8,1%. Την ίδια ώρα ραγδαία αύξηση σημειώνεται και στην εξάπλωση της ηπατίτιδας C μεταξύ των εξαρτημένων.
    Στο έγγραφό της η υφυπουργός Υγείας δεν διστάζει να παρατηρήσει ότι «σε ένα περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής κρίσης με πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι
    ...

    Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, 2 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ!!!

     


    download

    Επέμβαση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί στον υπό κατάληψη προαύλιο χώρο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου είχαν συγκεντρωθεί από τα ξημερώματα σχολικοί φύλακες.
    Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων, ενώ δημιουργήθηκε ένταση με τους σχολικούς φύλακες να παραμένουν έξω από το υπουργείο και τη Βασιλίσσης Σοφίας να παραμένει κλειστή.
    Δύο σχολικοί φύλακες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα μετά τη ρίψη δακρυγόνων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
    Ένας από τους σχολικούς φύλακες έκανε λόγο για δύο τραυματίες
    «Έχουμε δύο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, καρκινοπαθείς. Έχει κάνει 25 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο», σημείωσε, ενώ σχετικά με τους λόγους που έγινε χρήση χημικών, ο Ν. Σχοινάς είπε: «Ήθελαν να μας πετάξουν έξω. Δεν κάναμε ούτε ζημιές ούτε τίποτα. Στον προαύλιο χώρο βρισκόμασταν», τόνισε χαρακτηριστικά.
    Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.




     

    Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΘΗΚΕ!

     

    Γράφει ο Κώστας Βέρμπης

    Μετά τα τελευταία γεγονότα, που έγιναν στο Πέραμα, όπου οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε ομάδα του ΚΚΕ, που ήταν σε διαδικασία αφισοκόλλησης, και τραυμάτισαν μέλη της ομάδας, άρχισε στην πατρίδα μας να μυρίζει μπαρούτι.
    Αμέσως μετά τα γεγονότα, εμφανίστηκαν κάποιοι από τους παθόντες, οι οποίοι ενημέρωσαν τον λαό, ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί η δράση της Χ.Α.
    Με υπονοούμενα, άφησαν να εννοηθεί, ότι, και αυτοί είναι σε θέση, να αντιμετωπίσουν την
    επιθετικότητα των αντιπάλων με τα ίδια μέσα.
    Αυτά τα γεγονότα, και με γνώση τα πάθη του Ελληνικού λαού την δεκαετία του 40, με έβαλαν σε σκέψη, σκέψη που με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι δυο βραχίονες του πολιτικού συστήματος, το οποίο μας πίνει κυριολεκτικά το αίμα και μας περιορίζει την ελευθερία μας, είναι έτοιμοι να αποπροσανατολίσουν, για μια ακόμη φορά τον λαό μας και να τον οδηγήσουν στην κόλαση της εμφύλιας σύγκρουσης.
    Η σύγκρουση αυτή, ιστορικά, προσέφερε στους λαούς που βρέθηκαν στην δίνη της, μόνο αίμα και δυστυχία.
    Δεν μπορεί κάποιος με ενημέρωση και σκέψη να αμφιβάλλει, ότι το γιγάντεμα της ομάδας των ναζιστών, είναι σχέδιο και έργο των κρατούντων. Με την δραστηριότητα του μορφώματος αυτού, που η δράση του έχει την απόλυτη κάλυψη και ανοχή τους, οδηγούν την...

    Ρολόγια Δολοφόνοι

     
     
    clocks

    Του Πάνου Μουχτερού
    “Ωρα γεννήσεως: 07:36 πρωινή”. Σ’ αυτό το παιδικό μου το βιβλιάριο καταγράφονται όλα. Το πρώτο μου χαμόγελο. Τα πρώτα μου εμβόλια. Η πρώτη φορά που άναρθρες λεξούλες βγήκαν από το στόμα μου. Το μελί χρώμα των ματιών μου. Πρώτα και πάνω απ’ όλα όμως, σημειώνεται με έμφαση σε ποια θέση βρισκόντουσαν του ρολογιού οι δείκτες τη μοναδική εκείνη στιγμή που αντίκρισα το φως αυτού του κόσμου. Ακόμα και πριν από το ίδιο το όνομα που μου δόθηκε, το θρήσκευμα, τον πατέρα και τη μάνα, σχηματίστηκε η ώρα που άφησα βίαια της μήτρας τη θαλπωρή και ξέσπασα σε έντονα κλάματα μωρουδιακά. Ο χρόνος. Σαν μια στάμπα που σφράγισε μια και καλή την ύπαρξή μου, που ποτέ δεν έπαψε να μου καθορίζει τη ζωή σε όλα της τα στάδια. Άλλοτε να
    ...

    Και call center η εφορία για να φοβίζει! Κάντε μας τη χάρη κε Θεοχάρη!

     
    phone
    Έχει πάρει φόρα και δεν καταλαβαίνει τίποτε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Χάρης (ή Στάθης) Θεοχάρης ο οποίος μετά τα απανωτά ραβασάκια και τις εξοντωτικές ποινές σε επιχειρήσεις και επαγγλεματίες συστήνει τηλεφωνικό κέντρο ειδοποίησης των φορολογουμένων. Οι τηλεφωνητές ως υπάλληλοι εισπρακτικής εταιρείας θα φοβίζουν τους φορολογουμένους απειλώντας τους με δεσμεύσεις και περιουσιακών στοιχείων.
    Στο ΥΠΟΙΚ κανείς δε βλέπει την ανθρώπινη πλευρά αυτών που πραγματικά δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν, στεκόμενοι μόνο στην ενίσχυση των δημόσιων εσόδων.
    Το τηλεφωνικό κέντρο θα αναλαμβάνει δράση όταν ένας φορολογούμενος δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση και περιοδική δήλωση απόδοσης ΦΠΑ καθώς επίσης όταν δεν πληρώνει κάποιον φόρο (εισοδήματος, ακινήτων, κ.ά.) ή κάποια δόση ρυθμισμένου χρέους.
    Η ειδοποίηση του φορολογουμένου θα μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά, με e-mail ή με sms.
    freepen

    Από αύριο το πρωί!


     

    Του Θανάση Νικολαΐδη

    ΥΣΤΕΡΑ πλάκωσαν Ασιάτες. Νόμιμοι και παράνομοι. Αποδιωγμένοι, είτε «για μια καλύτερη ζωή». Και γέμισε η χώρα λαθρομετανάστες. Τους δώσαμε ένα πιάτο φαΐ, ως χώρα και άτομα, ως έλληνες του «Ξένιου Δία».

    ΚΙ ανακατεύθηκε η φυσική τους δειλία και ανασφάλεια (ως παρανόμων και εν δυνάμει διωκόμενων) με τον τσαμπουκά Γεωργιανών που προηγήθηκαν και τη σκληράδα των Αλβανών που ξεκίνησαν την «άλωσή» μας. Για να μην κοιμάσαι πλέον ξεκλείδωτος και να μην κάνεις οτοστόπ. Ένα σύνολο που διαμόρφωσε νέα ήθη και επηρέασε τη ζωή μας. Ξεχύθηκε η βία μέχρι φόνων και δολοφονιών, ο έλληνας πολίτης στο έλεος επαγγελματιών-κλεφτών εκ Βουλγαρίας και Ρουμανίας, με την Αστυνομία να μην τους προλαβαίνει.

    ΚΑΙ η άλλη μερίδα των «φιλόξενων» ελλήνων; Να ρίξουμε μια ματιά στα γνωστά και βιωμένα. Κάποιοι καμουφλαρισμένοι ντόπιοι «επιχειρηματίες» περίμεναν τους άμοιρους με ανοιχτή αγκαλιά. Τζάμπα εργάτες-λαθρομετανάστες. Στη
    ..