Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Και call center η εφορία για να φοβίζει! Κάντε μας τη χάρη κε Θεοχάρη!

 
phone
Έχει πάρει φόρα και δεν καταλαβαίνει τίποτε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Χάρης (ή Στάθης) Θεοχάρης ο οποίος μετά τα απανωτά ραβασάκια και τις εξοντωτικές ποινές σε επιχειρήσεις και επαγγλεματίες συστήνει τηλεφωνικό κέντρο ειδοποίησης των φορολογουμένων. Οι τηλεφωνητές ως υπάλληλοι εισπρακτικής εταιρείας θα φοβίζουν τους φορολογουμένους απειλώντας τους με δεσμεύσεις και περιουσιακών στοιχείων.
Στο ΥΠΟΙΚ κανείς δε βλέπει την ανθρώπινη πλευρά αυτών που πραγματικά δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν, στεκόμενοι μόνο στην ενίσχυση των δημόσιων εσόδων.
Το τηλεφωνικό κέντρο θα αναλαμβάνει δράση όταν ένας φορολογούμενος δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση και περιοδική δήλωση απόδοσης ΦΠΑ καθώς επίσης όταν δεν πληρώνει κάποιον φόρο (εισοδήματος, ακινήτων, κ.ά.) ή κάποια δόση ρυθμισμένου χρέους.
Η ειδοποίηση του φορολογουμένου θα μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά, με e-mail ή με sms.
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου