Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Απίστευτο, συγκλονιστικό και όμως αληθινό!!!Αφησαν ελεύθερο το Βούλγαρο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ “παιδίατρο'' που πιάστηκε στα Γιάννενα!!!!

 


Με διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, δόθηκαν το Σάββατο στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου Βούλγαρου παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόκειται για τον 47χρονο Zvetlozar Zahariev Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην κατοχή του 47χρονου παιδιάτρου, που διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο των Ιωαννίνων επί 15 χρόνια, βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ανάμεσα στο υλικό που είχε κατεβάσει από το internet ο κατηγορούμενος, ήταν ο βιασμός βρέφους έξι μηνών από ζώο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον είχε εντοπίσει εδώ και

Ήρθε η στιγμή να εκδοθεί άμεσα ένταλμα για το Βενιζέλο

Ο εισαγγελέας οφείλει να απαγγείλει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, συγκεκριμένες κατηγορίες και να τον παραπέμψει σε δίκη κατά τα προβλεπόμενα...


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως ακριβώς θα έκανε με τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη που θα απέκρυπτε συστηματικά και κατ επανάληψη στοιχεία που πιστοποιούν διαπραχθέν έγκλημα...

Σε διαφορετική περίπτωση, η απόλυτα αναγκαία πρωτοβουλία της εισαγγελικής διερεύνησης στο φαύλο ΠΑΣΟΚ, στο βαθμό που δε θα συνοδευτεί και από την επίσης αναγκαία απαγγελία κατηγορίας σε βάρος και του Ε. Βενιζέλου, υπάρχει κίνδυνος να εκληφθεί ως παράπλευρη πολιτική πίεση με στόχο την πολιτική χειραγώγηση του πρώην πρωθυπουργού, προκειμένου να

Δεν ντρέπεστε; Του Νίκου Μπογιόπουλου

Χέρια απλωμένα για μια σακούλα τρόφιμα. Αλλά μη χαλάμε τη ζαχαρένια των κυβερνώντων με τέτοιους «λαϊκισμούς». Ε;…

Ουρές εκατοντάδες μέτρων για ένα κομμάτι φαγητό. Κι αυτό «λαϊκισμός»...
Συνωστισμός χιλιάδων ανθρώπων, διαπληκτισμοί, πλιάτσικο, για

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τι απέγινε η εκπαιδευτικός που έπιασε το υιό Σαμαρά να αντιγράφει και απολύθηκε


alsamaras_kollegio
Στο νέο, σκληρό και απάνθρωπο μνημονιακό περιβάλλον της χώρας, αυτό το οποίο διαμορφώνεται με ακραιφνή πολιτική ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσοι θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, μέσα σε μια στιγμή μπορεί να βρεθούν στο -εργασιακό και όχι μόνο- περιθώριο, ειδικά εάν θίξουν τον άκρατο εγωισμό των εχόντων την εξουσία. Αυτό η κυρία Ευφροσύνη Μπουλούτα το γνωρίζει καλά…
Η εκπαιδευτικός η οποία, σύμφωνα με την ίδια και τις καταγγελίες του φορέα εκπροσώπησης της, απολύθηκε μετά από παρέμβαση του αδερφού του πρωθυπουργού επειδή μονόγραψε την κόλα του υιού Σαμαρά (σαν παιδί έκανε κάτι το οποίο οι περισσότεροι μαθητές κάνουν και το οποίο δεν θα ήταν άξιο λόγου εάν το πρωθυπουργικό σόι δεν είχε παρέμβη με

Άδωνις-Ευγενία και ΔΟΛ: Να ξερνάς από παντού!

Άδωνις-Ευγενία και ΔΟΛ: Να ξερνάς κι από τις πλάτες


Σύμφωνα με το «ανάλαφρο» (sic) αλλά «βαρυσήμαντο με πολλούς αποδέκτες» (προπαγανδιστικό) δημοσίευμα των ΔΟΛίων (αλλά και άλλων μέσων μαζικής παραπλάνησης), η κυρία Ευγενία Μανωλίδου, κυοφορούσα τον καρπό τού έρωτός της με τον κύριο υπουργό της Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τηλεφώνησε στον σύζυγό της ενόσω αυτός προήδρευε του Συμβουλίου των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.


«Αγάπη μου χρειάζομαι έναν γυναικολόγο» αναφώνησε η έγκυος.


Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν από το άρθρο, ο κύριος υπουργός, σφόδρα ανήσυχος, αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο περί προβλήματος επειγούσης φύσεως και προκειμένου να μείνει απερίσπαστος στο έργο του (της προεδρίας βεβαίως-βεβαίως) παρέπεμψε την

Νέα επιστολή δικαστικού που αποκαλύπτει το στημένο κυνήγι της ΧΑ, προκαλεί πανικό στον Σαμαρά....

 

athanasiou-samaras


Η Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε φαινόταν, ξαναχτύπησε: Έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που φέρεται να είναι επώνυμη καταγγελία ανώτατου δικαστικού σύμφωνα με την οποία καταγγέλλονται απίστευτα συμβάντα(που εαν ισχύουν στο 1/10)δημιουργούν καταστάσεις σήψης και διαφθοράς στον χώρο της δικαιοσύνης και υπονομεύουν το κύρος της. Την καταγγελία επιβεβαιώνει  έγκυρη νομική πηγή αλλά και δικαστική πηγή: “Ο δικαστικός είναι εν ενεργεία. Για ευνόητους υπηρεσιακούς λόγους το email του και το ονοματεπώνυμο του, προς το παρόν δεν θα φανούν. Όταν όμως χρειαστεί , θα καταθέσει ενόρκως”, μας είπαν οι ίδιες πηγές.
Στην επιστολή-που ήταν γνωστή όπως αντιληφθήκαμε σε πολλούς- ο καταγγέλλων πρέπει να βρίσκεται στο χώρο αδικημένων δικαστικών που δεν προήχθησαν. Αυτό έχει διττή και πολλαπλή σημασία και για το κύρος αλλά και για το εύρος της καταγγελίας αλλά και για

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πέρασε πρώτο το κόμμα του Φάρατζ!

ΑΓΓΛΙΑ: ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟ UKIP

Θεαματική άνοδο των ποσοστών του έναν περίπου μήνα πριν τις ευρωεκλογές σημειώνει το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, UKIP..., καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της έγκυρης ιστοσελίδας Yougov για τους Τάιμς του Λονδίνου πέρασε πρώτο στην πρόθεση ψήφου αφήνοντας δεύτερους τους Εργατικούς.

Το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, UKIP, κερδίζει την πρώτη θέση στα γκάλοπ εν όψει ευρωεκλογών, θέτοντας σε συναγερμό τα επιτελεία των Εργατικών και των Τόρις Το κόμμα του Φάρατζ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασαν οι Τάιμς συγκεντρώνει 31% στην πρόθεση ψήφου από 23% που συγκέντρωνε τον Μάρτιο.
Η επίδοση αυτή του UKIP έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους Εργατικούς καθώς το κόμμα του Εντ Μίλιμπαντ τον Μάρτιο συγκέντρωνε πάνω από 32%, ενώ τώρα το ποσοστό του στην πρόθεση ψήφου φτάνει το 28%, γεγονός που το κατατάσσει στη δεύτερη θέση.

Αντίστοιχη πτώση εμφανίζουν και τα ποσοστά των Τόρις του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, που από 24% τον Μάρτιο έφτασαν στο 19%. Η διαφορά δηλαδή του UKIP από τους Εργατικούς σε μόλις έναν μήνα εκτινάχτηκε στις 3 ποσοστιαίες μονάδες και από τους Τόρις στις 12 ποσοστιαίες μονάδες!

Εσωστρέφεια
Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου, η γκρίνια εντός του κόμματος των Εργατικών έχει ήδη ξεκινήσει, με τα σχόλια του Λόρδου Γκλάσμαν να δίνουν τον τόνο. Σύμφωνα με τον γκουρού των πολιτικών εκστρατειών Γκλάσμαν, οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι των Εργατικών, δηλαδή οι εργαζόμενοι, έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το κόμμα του Μίλιμπαντ καθώς αυτό έχει παραγίνει «κόμμα της μεσαίας τάξης».

Ετσι σύμφωνα με τον Λόρδο Γκλάσμαν, το UKIP υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει τους Εργατικούς κατευθείαν στην υποστηρικτική τους βάση κλέβοντας τις ψήφους. Για να αντιστραφεί αυτό, τόνισε ο Γκλάσμαν, πρέπει οι Εργατικοί να απαντήσουν στα ζητήματα της μετανάστευσης και του κοινωνικού κράτους.

Η γραμμή της προεκλογικής εκστρατείας του UKIP είναι οι μετανάστες, οι «Βρετανοί άνεργοι» και οι ευρωκράτες που ζουν στις Βρυξέλλες εις βάρος των Βρετανών και τους επιβάλλουν νομοθεσίες. Ενδεικτική είναι μια προεκλογική αφίσα του κόμματος, η οποία φέρει το σλόγκαν: «26 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη ψάχνουν δουλειά - και ποιανού τη δουλειά θέλουν;».

Αν οι συστάσεις του Γκλάσμαν προς την ηγεσία των Εργατικών καταδεικνύουν προς τα πού θα κινηθεί η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος ούτως ώστε να ανακοπεί η επέλαση του UKIP, τότε οι νέες σκληρές κατηγορίες του υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Κάμερον, Τζέρεμι Χαντ, κατά των «εμετικών ρατσιστικών» σχολίων από τον Ουίλιαμ Χένγουντ δίνουν τον τόνο της καμπάνιας των Τόρις. Πράγματι ο Χένγουντ, υποψήφιος του UKIP στο βόρειο Λονδίνο, προσφάτως ανέφερε ότι ο κωμικός Λένι Χένρι θα έπρεπε να μεταναστεύσει σε μια «μαύρη χώρα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ethnos.gr

Νέος ιός στο facebook- Τι να προσέξουμε.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για τον ιό στο Facebook - Τι να προσέξουμε!

 
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για τον ιό στο Facebook - Τι να προσέξετε
H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με «ιό» που διαδίδεται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».
Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο χρήστης λαμβάνει από έτερο χρήστη του «Facebook» μήνυμα, το οποίο περιέχει επισυναπτόμενο αρχείο, με διαφορετικές ονομασίες κάθε φορά, το οποίο έχοντας φαινομενικά ενδιαφέρουσα περιγραφή προτρέπει τον χρήστη να το «ανοίξει».

Το περιεχόμενο του επισυναπτόμενου είναι συνήθως αρχείο με ονομασία «Watch This!!!.vbs», το οποίο μόλις εκτελεστεί, εγκαθίσταται μόνιμα ο «ιός» στο σύστημα και αποκτά τη δυνατότητα να εκτελέσει διάφορες παράνομες ενέργειες στον υπολογιστή, εν αγνοία του χρήστη, όπως προβολή διαφημίσεων, υποκλοπή κωδικών, εκτέλεση κακόβουλων προγραμμάτων κλπ.
Επίσης, ο ιός χρησιμοποιεί τον λογαριασμό «Facebook» του χρήστη, προκειμένου να διαδοθεί με τη μορφή μηνύματος σε άλλους χρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακαλούνται οι χρήστες του διαδικτύου, που έχουν λάβει παρόμοιο μήνυμα και έχουν εκτελέσει το επισυναπτόμενο αρχείο:

· να ανανεώσουν το πρόγραμμα αντιικής προστασίας (antivirus) που διαθέτουν και να εκτελέσουν μία πλήρη σάρωση του συστήματος (full scan),

· σε περίπτωση που η σάρωση δεν εντοπίσει/αφαιρέσει το κακόβουλο λογισμικό, να εγκαταστήσουν κάποιο άλλο πρόγραμμα αντιικής προστασίας (antivirus),

· επίσης, σε κάθε περίπτωση να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εντοπισμού/αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού (antimalware),

· για πλήρη και οριστική αφαίρεση του ιού από τον υπολογιστή, να αποθηκεύσουν τα αρχεία τους σε ασφαλές μέσο (εξωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλο) και να επανεγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή,

· να αλλάξουν κωδικούς πρόσβασης (passwords) σε όλους τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, e-banking κ.λπ.).

Οι χρήστες του διαδικτύου καλούνται να λαμβάνουν τα ακόλουθα ελάχιστα μέτρα για την προστασία τους από παρόμοια περιστατικά στο μέλλον:

· να είναι προσεκτικοί στην αποθήκευση και εκτέλεση επισυναπτόμενων αρχείων που έχουν ληφθεί ακόμα και από γνωστούς/φίλους, ενώ συνίσταται η σάρωση (scan) κάθε επισυναπτόμενου με το αντιικό πρόγραμμα (antivirus) πριν την εκτέλεσή του,

· να φροντίζουν ώστε το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή να βρίσκεται διαρκώς ανανεωμένο στις τελευταίες εκδόσεις (updates),

· ομοίως, να φροντίζουν ότι το αντιικό σύστημα (antivirus) βρίσκεται διαρκώς ανανεωμένο στις τελευταίες εκδόσεις (updates),

· να διατηρούν περιοδικά αντίγραφα των δεδομένων τους σε ασφαλές μέσο (εξωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλο),

· να εκτελούν περιοδικά πλήρη σάρωση του συστήματος (full scan) με εξειδικευμένο πρόγραμμα εντοπισμού/αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού (antimalware).

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Απίστευτη τραγωδία στο λούνα παρκ Happy fun στο Ελληνικό! Σκοτώθηκε ένα αγοράκι ενώ η αδελφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

 

sokAπίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο λουνα παρκ Happy fun στο Ελληνικό, αφού 13 χρόνο αγοράκι σκοτώθηκε ενώ σοβαρά τραυματισμένη βρίσκεται η 9 χρονών αδερφή του. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όπου τα παιδιά έπαιζαν χαρούμενα με τις δραστηριότητες του χώρου. Ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προφανώς χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας,  τα δύο αδέρφια τραυματίστηκαν εξαιρετικά σοβαρά από μια παιδική δραστηριότητα του παιδότοπου.
Αμέσως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 13 χρόνου αγοριού ενώ το κοριτσάκι βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένο στον πνεύμονα. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπαιζαν μέσα σε πισίνα με φουσκωτές μπάλες και ξαφνικά ο δυνατός αέρας σήκωσε τις μπάλες με τα παιδιά τα οποία μετά χτύπησαν πιθανότατα πάνω σε τοίχο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το αγοράκι χτυπήθηκε θανάσιμα ενώ η αδερφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.
Ήδη έχουν γίνει  συλλήψεις  των 3 αλλοδαπών υπαλλήλων του λούνα παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού και σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαρειές σωματικές βλάβες.

Τα ερωτήματα βέβαια παραμένουν: Με ποιους όρους είχε δοθεί άδεια σε παιδότοπο-φονιά που δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας και γιατί το δούλευαν Πακιστανοί και άλλοι αλλοδαποί; Ο παιδότοπος για ποιο λόγο λειτουργούσε σήμερα ενώ είχαν πάρει πρόγνωση από την ΕΜΥ για τον καιρό;
 

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δεν ειναι “κρίση”. Ειναι ληστεία ιδιωτικής περιουσίας!

 

 
20140426-193827.jpg

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.

Ο Απρίλης σχεδόν έφυγε, πέρασαν και οι … «γιορτές», μόνο που τα «πάθη» των Ελλήνων συνεχίζονται , και αυξάνονται.
Η χώρα, βγήκε στις αγορές, και εμείς από τα παράθυρα.
Έχει φροντίσει γι αυτό η κυβέρνηση.
Οι φανταχτερές δηλώσεις από τους πολιτικούς, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με

Ταυρομάχος ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας όταν κατάλαβε επιτέλους τι έκανε...

Ταυρομάχος ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή το.



Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα.

Ο ίδιος, πλέον τάσσεται δημόσια ενάντια στις ταυρομαχίες.

Ο Μουνέρα, αργότερα δήλωσε για τη στιγμή εκείνη: «Και ξαφνικά, έστρεψα το βλέμμα μου προς τον ταύρο. Είχε στα μάτια του μια αθωότητα, που βλέπεις σε κάθε ζώο, και με κοίταξε με αυτή, σα να με ικέτευε να σταματήσουμε. Ήταν, μια κραυγή απόγνωσης για δικαιοσύνη που διαπέρασε όλο μου το είναι. Το περιγράφω σα μια ανθρώπινη προσευχή, καθώς όταν κάποιος εξομολογείται, ελπίζει ότι θα συγχωρεθεί. Ένιωσα, σαν το χειρότερο πλάσμα πάνω στη Γη»

altemagazinegr.com

Ποτάμι- Φωτογραφία ντοκουμέντο απο συγκέντρωση του λαοπροβλητου Θεοδωράκη! Ορίστε οι αποδείξεις για τα τρελά ποσοστά του Ποταμιού που δεν πείθουν τους καχύποπτους....

20140426-013811.jpg
πηγή της φωτογραφίας

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον δήμο της Αθήνας ο Βαλλιανάτος.

 (Agiovasilema: Εδώ που τα λέμε, ποιόν να πρωτοψηφίσουν και αυτοί οι gay;; Μεγάλος ο ανταγωνισμός... )

 
BALLIANATOS


Την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για το δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε το Σάββατο (26/04) ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Στην μακροσκελή ανακοίνωση του, καταγγέλλει αποκλεισμό και κάνει λόγο για “σημαδεμένο προεκλογικό αγώνα”, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο για “νέα συνάντηση”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
 
 
Η ΑθήναΔιαμαντόπετρα γεννήθηκε απ’ τον Κωστή Παλαμά στη «Φλογέρα του Βασιλιά», αλλά γλεντήθηκε στα χείλη και στα τραγούδια γενιών Ελλήνων και φιλελλήνων. Στην τελευταία εφαρμογή της, νέες και νέοι άνθρωποι βρέθηκαμε μαζί και φτιάξαμε το