Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλο πανηγύρι αύριο με τα διόδια. Δείτε το πρόγραμμα ανοίγματος! Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης!

Διόδια Ελευσίνας 3 μμ - Στη συνέχεια πηγαίνουμε στα διόδια της Αττικής οδού στην Ελευσίνα και τα ανοίγουμε
Διόδια Αφιδνών 4 μμ- Διόδια Θήβας 3 μμ - Διόδια Μώλου 3 μμ απο τις Επιτροπές Μώλου και Λαμίας - Διόδια Πολύμυλου Κοζάνης 4 μμ -

Ανοιγμα διοδιών Μοσχοχωρίου στις 12.00 πμ
Προσυγκέντρωση από Δημαρχείο Βόλου στις 11.20πμ, Διόδια Μακρυχωρίου / Πυργετού 3 μμ - Διόδια Τραγάνας 4 μμ , Διόδια Μαλγάρων 12.30 μεσημέρι προσυγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου- Διόδια Ρίου , 12.00 προσυγκέντρωση στο Νοσοκομείο του Ρίου
Η επιτροπή Χαλκίδας και Εύβοιας θα συμμετάσχει στο άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες στις 4 μμ
Για τα υπόλοιπα διόδια οι ώρες ανοίγματος θα προστίθενται μετά από τις τοπικές συνελεύσεις των επιτροπών
ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ


Είδατε όταν υπάρχει θέληση τι γίνεται????
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΧΩΡΕΙ άρον άρον και ήδη ετοιμάζουν συσκέψεις για ...μειώσεις των τιμών!!!!
Ας γίνει αυτό αφορμή για να ξεσηκωθούμε και για τα πιο σοβαρά ζητήματα που μας διαλύουν! Εμπρός όλοι στον αγώνα!

Το παχύδερμο έκανε ρεβεγιόν αξίας 8000 ευρώ με αστακούς και σαμπάνιες σε σουίτα

Να φύγει τώρα η ξιπασμένη κυβέρνηση! Σε σουίτα του "King George Palace" με χορηγό τον μεγαλοξενοδόχο Δασκαλαντωνάκη γιόρτασε ο Πάγκαλος το νέο έτος!

Tην ψώνισε κάποιος υπουργός που τον λένε Ντόλιο και απεκάλεσε “μαλακισμένο” υπάλληλο που δεν τον χαιρέτησε!



Το περιστατικό έγινε στον Β Έβρο όταν ο Υφ Εσωτερικών περιηγήθηκε σε τοπική δημόσια υπηρεσία και μπήκε σε διάφορα γραφεία. Υπάλληλος που δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, ούτε την επισημότητα των στιγμών, ούτε την κορυφαία σημασιολογικά άφιξη κοτζαμ υπουργού από την Αθήνα στα κατά γενική ομολογία παρατημένα εκείνα μέρη και φυσιολογικά δεν ανασηκώθηκε ζωηρώς και επιδεικτικά από το γραφείο του για να χαιρετίσει.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΑΧΑΡΙΕΣ...
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ......

ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.


Ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,
γιατί έτσι στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας μας και δημιουργουμε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες μας!

Το χρήμα κανει κύκλο μέσα σε μια αγορά.

Σκεφτείτε μερικά απλά παραδείγματα αλλαγών και τις επιπτώσεις τους:

* Αντί για τυρί Gouda αγοράστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί
* Αντί για Coca Cola ,Pepsi, αγοράστε αναψυκτικά... Lux, Εψα
* Αντί για Heineken και Amstel αγοράστε Kraft, Βεργίνα ή προτιμήστε ελληνικά κρασιά

Μήπως χρειαζόμαστε έναν Ούγκο Τσάβες;

Είναι ένας ιδεολόγος, υπέρμαχος των φτωχών και των αδυνάτων, όπως ο ήρωας του Θερβάντες, και άξιος ακολουθητής του Σιμόν Μπολιβάρ και του Τσε Γκεβάρα, ή πρόκειται για έναν αδίστακτο λαϊκιστή που αντλεί στήριξη από τις φτωχές λαϊκές μάζες, τροφοδοτώντας τις με κορώνες εναντίον του ιμπεριαλισμού και των ΗΠΑ που τόσο αγαπούν να μισούν οι Βενεζουελάνοι;

Ελάχιστοι κυβερνήτες, παγκοσμίως, έχουν δυσφημιστεί συστηματικά με τόσο μεγάλο μίσος όσο ο Ούγκο Τσάβες, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας. Οι εχθροί του δεν δίστασαν καθόλου : πραξικόπημα, πετρελαϊκή απεργία, έξοδος κεφαλαίων στο εξωτερικό, απόπειρες δολοφονίας…

Κυριακή 9 Ιανουαρίου: Συγκεντρώσεις και ελεύθερη διέλευση των οδηγών από τα διόδια όλης της χώρας

Πανελλαδική κινητοποίηση κατά των διοδίων


Μαζικές αναμένονται να είναι οι αυριανές συγκεντρώσεις φορέων και κατοίκων (Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων) στους σταθμούς διοδίων όλης τη χώρας.

Συγκεκριμένα, θα σηκώσουν τις µπάρες, από τις 15:00 έως τις 17:00 το απόγευμα, για την ελεύθερη διέλευση των οδηγών.

Την ίδια ώρα, οι πέντε κοινοπραξίες (Ολυµπία Οδός, Μορέας, Νέα Οδός, Κεντρική Οδός και Αυτοκινητόδροµοι Αιγαίου) βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία µεταξύ τους, προκειµένου να διαµορφώσουν ένα ενιαίο µέτωπο αντιμετώπισης των απείθαρχων.

Διαδήλωσαν για τις γερμανικές αποζημιώσεις της σφαγής 218 συμπατριωτών, αίτημα που νομικά εκπνέει στις 14 Ιανουαρίου.

 

Οι κάτοικοι του Διστόμου ζητούν τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ειρηνική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα των Θεοφανείων εκατοντάδες κάτοικοι, κυρίως νέοι, του μαρτυρικού Διστόμου, μπροστά στη Γερμανική Πρεσβεία στο Κολωνάκι, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν αναμμένη τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων από τη Γερμανία, για τη σφαγή των 218 συμπατριωτών τους στις 10 Ιουνίου 1944.

Οι συγκεντρωθέντες, που επέδωσαν ψήφισμα σε εκπρόσωπο της Πρεσβείας, θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι οι Γερμανοί δεν μπορούν να έχουν μόνο απαιτήσεις από τους Έλληνες, αλλά έχουν και οφειλές, τόσο στο Δίστομο, όσο και στα Καλάβρυτα, αλλά και δεκάδες ακόμη μαρτυρικά χωριά.

Ο ιπτάμενος ηγέτης.(Τους διπλωμάτες γιατί τους έχουμε και τους πληρώνουμε GIORGO?)

Ο... ιπτάμενος ηγέτης


"Έλληνας της διασποράς" είναι -όπως αρέσκεται να αυτοπροσδιορίζεται ο ίδιος- και όχι... "Ολλανδός". Παρά ταύτα, ήταν και παραμένει... "Ιπτάμενος" πάνω από την Ευρώπη των "17" και των "27" και πάνω και από τις πέντε ηπείρους...
Χθες ήταν στο Παρίσι. Σήμερα είναι στο Ερζερούμ της Τουρκίας. Και από αύριο παίρνει σβάρνα Μαδρίτη, Λισσαβόνα, Ρώμη, για ν’ ακολουθήσουν ευθύς αμέσως το Λονδίνο, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία.
Οι επόμενοι στόχοι του είναι οι σκανδιναβικές π

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Να μας ενημερώσουν άμεσα για το θέμα των διοξινών και τους ελέγχους στην ελληνική αγορά!

Η γερμανική εταιρεία έκρυψε το σκάνδαλο με τις διοξίνες. Κλείνουν συνέχεια αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες στη Γερμανία. Βρέθηκαν μολυσμένα τρόφιμα και στην Βρετανία.
Τώρα ζητάει να γίνουν έλεγχοι  ο ΕΦΕΤ, ενώ στην αρχή μας έλεγε πως δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας!



Αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο 2010 είχαν ήδη δείξει μόλυνση με διοξίνη στα τροφικά λίπη της γερμανικής εταιρείας Harles und Jentzch, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Hannoversche Allegemeine Zeitung (ΗΑΖ).
Το θέμα που πρέπει να μας απασχολεί όμως είναι τι γίνεται με τις ελληνικές εταιρείες που χρησιμοποιούν γερμανικές πρώτες ύλες. Τι γίνεται με τα άλευρα που έχουν καταναλώσει τα γερμανικά ζώα και στη συνέχεια με το γάλα το οποίο έχει εισαχθεί στην Ελλάδα και έχει συσκευαστεί και πουληθεί από ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες.
Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι έπειτα από την εφαρμογή αγορανομικής διάταξης που υποχρεώνει τις γαλακτοβιομηχανίες να αναγράφουν τη χώρα προέλευσης της πρώτης ύλης στις συσκευασίες των προϊόντων τους, φαίνεται ότι πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα εταιρειών προέρχονται απο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , όπως για παράδειγμα τα προϊόντα της ΦΑΓΕ ΑΕ (ενδεικτικά αναφέρονται τα «ΦΑΓΕ ΑΒΓ» για παιδιά, «ΦΑΓΕ ΦΑΡΜΑ», «ΦΑΓΕ 10΄» κλπ.) που αναγράφουν ότι το γάλα προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Η μεγαλύτερη ξένη εταιρεία η Friesland (ΝΟΥΝΟΥ) φέρει στα περισσότερα προϊόντα της σήμανση ότι το γάλα προέρχεται από τη Γερμανία (NOYNOY Family, Calci Plus, Kid).
Στο γιαούρτι
Στο γιαούρτι και ορισμένες ελληνικές βιομηχανίες βαφτίζουν το γάλα Ευρωπαϊκό. Τα προϊόντα «Total» και «Αγελαδίτσα» της ΦΑΓΕ παράγονται με γάλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ίδιο γράφει και  συσκευασία των γιαουρτιών Complet της ΔΕΛΤΑ (Vivartia).
Τα προϊόντα της Friesland όπως το ΝΟΥΝΟΥ Yotopia, αναφέρουν ότι η πρώτη ύλη γάλακτος προέρχεται από τρεις διαφορετικές χώρες Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία με το ελληνικό γάλα να έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή (87%).

Βλέπουμε λοιπόν, ότι το θέμα δεν είναι τόσο μακριά από εμάς και πρέπει άμεσα να μας δοθούν απαντήσεις! Αληθινές απαντήσεις όμως...!
Agiovasilema

ΚΚΕ για το σοβαρό θέμα των διοξινών: Να γίνουν έλεγχοι τροφίμων πλατιάς κατανάλωσης

Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες της για την προστασία της Υγείας του λαού και να προχωρήσει σε ουσιαστικούς ελέγχους για την ύπαρξη διοξινών σε εισαγόμενα και παραγόμενα τρόφιμα πλατιάς κατανάλωσης. Ας μην κρύβεται πίσω από τις αναξιόπιστες και....
σκόπιμες θέσεις της γερμανικής κυβέρνησης, το μηχανισμό συγκάλυψης των διατροφικών σκανδάλων που λειτουργεί στην ΕΕ και το διακοσμητικό ρόλο του ΕΦΕΤ.

Ο κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία από το εκτεταμένο και γενικευμένο φαινόμενο ύπαρξης διοξινών στα τρόφιμα είναι μεγάλος και αφορά όλο το λαό.

(Σχ.agiovasilematos: Να υποχρεωθούν οι μεγάλες εταιρείες να αποκαλύψουν τις πηγές των πρώτων υλών τους και αν πρόκειται για γερμανικές ύλες τότε να υποχρεωθούν να δώσουν στη δημοσιότητα τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που παρασκευάζονται  από αυτές τις ύλες)

Τήρηση τάξης και ασφάλειας ! ! ! ΒΟΗΘΕΙΑ ! ! !

Αγαπητοί συμπολίτες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων. Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν τους ....
γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).
Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ. Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες . όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε.Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε. ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!
Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω - γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά . Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ' οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.
Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της

Ούστ λεχρίτες, ξεκουμπιστείτε


Γράφει ο Gianapo

Πότε δεν πίστευα ότι ένας λεχρίτης πολιτικός θα είχε το θράσος να μας βρίζει κατάμουτρα.
Μαζί τα φάγαμε κε Πάγκαλε; ή μήπως εσείς με τους σαλιάρηδες λεχρίτες σας μας ρουφήξατε μέχρι και το μεδούλι;
Δεν τα φάγαμε μαζί Θοδωράκη αλλά τα φάγατε εσείς μαζί με τα ξιπασμένα κομματόσκυλα σας, που το μόνο που ξέρουν είναι να γλείφουν και να λυγίζουν τη μέση τους. Ναι, είμαστε “ κοπρίτες”. Είμαστε “ κοπρίτες”, ή όπως αλλιώς θέλετε να μας λέτε, γιατί τριάντα πέντε χρόνια τώρα σας ψηφίζουμε και σας βάζουμε στη βουλή, εμπιστευόμενοι σε εσάς τις τύχες μας.
Ναι, είμαστε “ κοπρίτες”.
Είμαστε “ κοπρίτες”, γιατί
σας ανεχόμαστε να κυκλοφορείτε ακόμη στους δρόμους, αντί να σας αναγκάσουμε να κρύβεστε στα μάλλον κλεμμένα σπίτια σας.

Λαθρομετανάστες αρπάζουν σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας και τα τρώνε!


Σοκ προκαλεί η είδηση πως στο κέντρο της Αθήνας αρπάζουν σκυλιά και στη συνέχεια τα… μαγειρεύουν. Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της εφημερίδας Το Ποντίκι το οποίο αναφέρει πως έχει δεχτεί καταγγελίες για κλοπή σκυλιών με σκοπό τη… βρώση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τέτοιου είδους περιστατικά έχουν καταγραφεί στις οδούς Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου, Αριστοτέλους και Πατησίων ενώ σημειώνεται πως τα σκυλιά στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν αρχίσει να μειώνονται.


Μάλιστα, αν και στην αρχή θεωρήθηκε πως ίσως κάποιοι είχαν πετάξει φόλες τελικά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί επειδή οι κάτοικοι δεν έβρισκαν τα πτώματά τους.
Πολλά από τα σκυλάκια που έχουν εξαφανιστεί ήταν αδέσποτα και είχαν υιοθετηθεί από κατοίκους οι οποίοι τα φρόντιζαν. Κάτοικος της περιοχής είπε στην εφημερίδα πως κυρίως μετανάστες που ζουν εξαθλιωμένοι αρπάζουν μικρά σκυλιά από ηλικιωμένους. Μάλιστα, δεν τους χτυπούν το μόνο που προσπαθούν είναι να τους "πιάσουν" απροετοίμαστους ώστε να κλέψουν τα τετράποδα.
Τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν λάβει χώρα έξω από σούπερ μάρκετ όπου τα σκυλιά είναι δεμένα για να ψωνίσουν οι ιδιοκτήτες τους. Κάτοικοι που έχουν συνομιλήσει με μετανάστες αναφέρουν πως οι δεύτεροι τους έχουν αποκαλύψει ότι ο λόγος που συμβαίνει οφείλεται στην εξαθλίωση που περνούν μερικοί από αυτούς.
Στην εφημερίδα προστίθεται πως το φαινόμενο εντοπίζεται και στην επαρχία σε περιοχές όπως Ηλεία, Άρτα, Ηγουμενίτσα και Μεσσηνία. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες η εκκλησία σε συνεργασία με το Δήμο Γαργαλιάνων ξεκίνησε την προσφορά συσσιτίων για μετανάστες που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό ενώ η ανακοίνωση που εκδόθηκε ήταν σοκαριστική.
«Το τελευταίο καιρό συμβαίνουν φαινόμενα στον τόπο μας αλλά και στις γειτονικές κωμοπόλεις που όταν τα ακούσεις θλίβεσαι. Μαγαζιά ανοίγονται για κλοπή, αλλά οι κλέφτες ενδιαφέρονται για τρόφιμα. Έχουν αυξηθεί σημαντικά οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν να φάνε. Σε γειτονική κωμόπολη βρίσκονται τομάρια από σκυλιά και γάτες σημάδι που δείχνει ότι κάποιοι στρέφονται και σε αυτά τα ζώα ώστε να μην πεθάνουν από την πείνα», αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης.

cosmo

Τι στα κομμάτια είπε πάλι ο αντιπρόεδρος; Λίκνο της απατεωνιάς και της τρομοκρατίας οι Ελληνες αγωνιστές της Ελευθερίας το 1821;

(Γράφει ο Θάνος)

Κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης της πατρίδας μας από την ΝΔ είχα επιλέξει προσωπικά να μην αναφέρομαι ονομαστικώς στην Υπουργό Εξωτερικών Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελου, λόγω των αλλεπάλληλων προδοσιών κατά της αγαπημένης μου Ελλάδας......
Επιλέγω από σήμερα να μην ξαναφερθώ ονομαστικώς στο παχύδερμο της πολιτικής.
Τον ανεχτήκαμε πολύ καιρό....
Φτάνει.

Μας είπε (τους Ελληνες) ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες υπέγραψε τις συμφωνίες με τον Σημίτη με Goldman Sachs, είπε "πάρτε την σημαία από τα Ιμια και πείτε ότι την πήρε ο αέρας"!!!!!
Τελευταία όμως το παράκανε.....
Είπε ότι οι Ελληνες στρατιωτικοί είναι αντιπαραγωγικοί!!!!!!
Είπε "οι διεφθαρμένοι πολίτες διαφθείρουν εμάς τους πολιτικούς"..... με λίγα λόγια μας είπε όλους διεφθαρμένους...
Είπε "τα φάγαμε όλοι μαζί".... δηλαδή γίναμε όλοι παχύδερμα......
Τώρα ξεπέρασε πλέον τα όρια και άρχισε να κατηγορεί τους αγωνιστές του 1821......
Αγράμματοι, ρακένδυτοι, κλέφτες....... που μερικοί από αυτούς δεν μιλούσαν ελληνικά!!!!!
Ηταν το λίκνο της τρομοκρατίας....
Και οι σημερινοί Ελληνες διαδηλωτές κατά του Μνημονίου είναι δολοφόνοι!!!!!!
Και που τα έλεγε αυτά σε μια αίθουσα της Οξφόρδης μπροστά σε ένα ανθελληνικό κοινό που τον χειροκρόταγε και γελούσε ειρωνικά!!!!!!!

Η συνέχεια στο http://koukfamily.blogspot.com/2011/01/1821.html

Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας ως προς τα γενεσιουργά αίτια αλλά και την αντιμετώπισή της

(Λάβαμε από  αναγνώστη του ιστολογίου μας, την παρακάτω  επιστολή που απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας και την οποία θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημοσιεύσουμε, ευχόμενοι στον φίλο που μας την έστειλε αλλά και σε όλους τους νέους ανθρώπους που πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η επαναστατική προσέγγιση που περιγράφουν, να αποτελέσει στο μέλλον την ουσιαστική επίλυση της ασθένειας-γρίφου που τους ταλαιπωρεί και το σαθρό σύστημα υγείας να δείξει επιτέλους μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα διάγνωσης και θεραπείας χρόνιων και σοβαρών παθήσεων. Δεν είναι δυνατόν οι πάσχοντες να παλεύουν μόνοι τους να δώσουν άμεση και οικονομική λύση σε μια χαοτική και πολύπλοκη χρόνια πάθηση και η επιστημονική κοινότητα και τα ταμεία  να αγνοούν αυτού του είδους τις προσπάθειες! Περισσότερες πληροφορίες για την νέα προσέγγιση αλλά και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της, στο πολύ καλό φόρουμ των παιδιών  http://www.mssociety.gr/forum/ )

Αξιότιμε υπουργέ,

όλοι εμείς οι υπογράφοντες, πάσχοντες από Πολλαπλή Σκλήρυνση (Σκλήρυνση Κατά Πλάκας), συγγενείς, φίλοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, απευθυνόμαστε σε σας για να κάνουμε τη φωνή μας άμεσα και αδιαμεσολάβητα ακουστή.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, και για πρώτη φορά στη γνωστή ιστορία της νόσου, εμφανίσθηκε στο προσκήνιο μια νέα, ρηξικέλευθη, και συνάμα απλή στην επαλήθευσή της θεωρία για την προέλευση και πιθανόν έγκαιρη πρόγνωση και θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Πυρήνας της νέας θεωρίας είναι το σύνδρομο CCSVI (στα ελληνικά ΧΕΝΦΑ, δηλαδή Χρόνια ΕγκεφαλοΝωτιαία Φλεβική Ανεπάρκεια) που μετατοπίζει το σημείο ενδιαφέροντος στην ικανότητα του φλεβικού συστήματος να αποχετεύει επαρκώς τον εγκέφαλο. Βάσει αυτού, η αποκατάσταση είναι ζήτημα αγγειοπλαστικής, οπότε η ιατρική ειδικότητα που εμπλέκεται πλέον ενεργά με τη νόσο, πλην των νευρολόγων, είναι οι επεμβατικοί ακτινολόγοι.

Η δυναμική της νέας θεωρίας έχει αποδειχθεί σε προκαταρκτικές έρευνες σε βαθμό που έχει ήδη ξεσηκώσει την παγκόσμια κοινότητα των πασχόντων υπέρ της ανεπίσημης ακόμα εφαρμογής της σε ιατρικά κέντρα ανά την υφήλιο. Βασικό πλεονέκτημά της είναι η ασφάλεια και το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος εφαρμογής, συγκριτικά με τις υπάρχουσες φαρμακευτικές επιλογές που είναι εξαιρετικά ακριβές (το μέσο ετήσιο κόστος ανά πάσχοντα, μόνο για τη φαρμακευτική ουσία, ανέρχεται στα 25.000€, ενώ οι πάσχοντες υπολογίζονται σε 8.000) και ιδιαίτερα επιβαρυντικές για την ποιότητα ζωής.

Παρόλα αυτά η επίσημη ελληνική επιστημονική κοινότητα, και αναφερόμαστε στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας, ΔΕΝ έχει ακόμα ούτε καν τοποθετηθεί – αν όχι ενημερωθεί – για την ύπαρξή της. [Στο ίδιο - άδειο - μήκος κύματος κινούνται και οι εταιρίες/σύλλογοι για την Πολλαπλή Σκλήρυνση.]

Σας ζητούμε λοιπόν να αναλάβετε τις σχετικές πρωτοβουλίες ώστε να κινητοποιηθεί πανελλαδικά η ιατρική έρευνα, να μελετηθούν ενδελεχώς και να αξιολογηθούν όλες οι θεραπευτικές δυνατότητες που διανοίγονται υπό το φως της νέας θεωρίας. [Ως παράδειγμα, αναφέρουμε το Κουβέιτ και το σχετικό κυβερνητικό πρόγραμμα που υλοποιεί αυτή τη στιγμή για όλους τους πάσχοντες της χώρας.] Σας υπενθυμίζουμε ότι η Πολλαπλή Σκλήρυνση πλήττει κυρίως νεαρά άτομα και με μεγαλύτερη συχνότητα τις γυναίκες, ενώ ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός στην εξέλιξή της, καθώς αργά ή γρήγορα επιφέρει μη αναστρέψιμες βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία, συνδρομή και περισσότερες πληροφορίες.


Οι υπογράφοντες

ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ....ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ...

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Φωτογραφική επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ


Αφήνοντας την κεντρική οδική αρτηρία λίγο νοτιότερα της Αρεόπολης, στον Πύργο Διρού, κατεβαίνει ως την παραλιακή θέση των σπηλαίων Γλυφάδα ( ή Βλυχάδα), Καταφύγιο και Αλεπότρυπα. Κάτω απ’ τα μανιάτικα χώματα κρύβεται μια ανείπωτη ομορφιά, το ωραιότερο λιμναίο σπήλαιο στον κόσμο.


Φτιάχνουν νόμο για να βοηθήσουν τους μεγαλοεργολάβους να παίρνουν τα διοδια από τον κόσμο που δεν πληρώνει!!

Εδώ και μήνες οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει τα έργα και εκμεταλλεύονται τα διόδια αναζητούν μια... λύση απέναντι στο κύμα

των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν επικαλούμενοι τη διεθνή και την... εγχώρια νομοθεσία αλλά και την κοινή λογική που λέει “δεν πληρώνω για δρόμο που δεν υπάρχει”.

Οι φήμες οργιάζουν, γίνεται λόγος για άδεια από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων ώστε να μπορούν οι εταιρείες να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των σταθμών διοδίων ως αποδεικτικό για να υποβάλουν αγωγές κατά όσων δεν πληρώνουν, όμως η Αρχή φαίνεται πως έχει δώσει άδεια μόνο χρήση που αφορά στην ασφάλεια.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Κόλαση στην Κερατέα! Τα ΜΑΤ ρίχνουν χημικά στους κατοίκους και σπάνε και καταστρέφουν τα αυτοκίνητά τους!



Sweet Reporter στο Ολυμπία
Σκληραίνει τη στάση του το κράτος απέναντι στους κατοίκους της Κερατέας οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή χωματερής στην περιοχή τους.
Στην χθεσινοβραδυνή επίθεση των ΜΑΤ, με την εμπλοκή και της Τροχαίας,  οι κάτοικοι αντέδρασαν ανάλογα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές  εκατέρωθεν αλλά και ενδυνάμωση της αποφασιστικότητας και συλλογικότητάς τους.
Χαρακτηριστικό των ανωτέρω   ήταν η σημερινή μαζική παρουσία περισσοτέρων των 2.500 κατοίκων, στην τελετή του αγιασμού,  παρουσία της Δημοτικής Αρχής,  στον κόμβο ΒΙΟΠΑ (επί της Λ. Λαυρίου όπου βρίσκονται από της 11 Δεκεμβρίου).
Αλλά και η κινητοποίηση  της συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την παρουσία όλων των κατοίκων της Λαυρεωτικής στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, αύριο το πρωί (Παρασκευή) όπου θα  συζητηθεί η έφεση του Δημοσίου κατά της θετικής απόφασης της 29ης Δεκεμβρίου, που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα νομής των ιδιοκτητών.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 10 το βράδυ σε μια συνήθη «επίθεση»  ομάδας νεαρών από το μπλόκο των κατοίκων (700 μ απόσταση) προς τα ΜΑΤ. Οι τελευταίοι και υπό τις εντολές του νέου διοικητή τους,  επιτέθηκαν με χημικά και με τη χρήση των γκλομπς  τους απώθησαν, δεχόμενοι πέτρες και μολότοφ. Η απώθηση έγινε στη διπλή απόσταση από το μπλοκ των κατοίκων ( στην 3η έξοδο Κερατέας) όπου προκάλεσαν ζημιές σε μεγάλο σταθμευμένο όχημα του Δήμου. Πέραν της επίθεσης που δέχθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι, τα ΜΑΤ κατά την επιθετική πορεία τους χτυπούσαν με γκλοπμς τα δεκάδες σταθμευμένα  αυτοκίνητα των κατοίκων κατά μήκος των δύο πλευρών του δρόμου ( προξενώντας σοβαρές ζημιές σε τζάμια, καθρέπτες λαμαρίνες) ενώ συνεργείο της Τροχαίας  έπαιρνε πινακίδες. Όταν το αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι εξοργισμένοι αντεπιτέθηκαν στα ΜΑΤ τα οποία οπισθοχώρησαν στο αρχικό τους σημείο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς την Τροχαία (στην άλλη άκρη της πόλης) όπου κάποιος από εκεί τους είπε την ευθύνη για τις πινακίδες έχει  το αστυνομικό Τμήμα. Έξω από το Τμήμα, γύρω στις δύο τα ξημερώματα,  εκτυλίχθηκαν σκηνές πολεμικού τύπου. Έκαψαν τρία υπηρεσιακά οχήματα έσπασαν την πρόσοψη και ευτυχώς έσβησαν έγκαιρα οι ίδιοι την πυρκαγιά που  εκδηλώθηκε στο ισόγειο.
Ενδεικτικό της ψυχολογίας που επικρατεί στην πλευρά των κατοίκων είναι το πλήθος των συνθημάτων και  μηνυμάτων  που βλέπει οποιοσδήποτε στην περιοχή όπως:
-Με αυτά που κάνατε δε δημιουργήσατε φόβο, ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ. Και θα το εισπράξετε. ΜΕ ΤΟΚΟ
-Χωρίς να προκληθείτε κάνατε επίθεση σε ηλικιωμένους και παιδιά, ρίχνοντας με τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, σε ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ, στα πρόσωπα των κατοίκων.
-Καταστρέψατε τα αυτοκίνητα μας, διαλύσατε τα πάντα στο μπλόκο, βρίζοντας και χτυπώντας τους κατοίκους και νομίζετε ότι θα μας φοβήσετε; Νομίζετε ότι θα κάνουμε πίσω;

Φαήλος Κρανιδιώτης: Αντιρατσιστικά ''κοχίμπα''

Το τελευταίο άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εφημερίδα ''Δημοκρατία'', στις 5 Ιανουαρίου:

 «Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι και κυκλοφορήσει το προηγούμενο άρθρο μου στη «Δημοκρατία» για τη λαθρομετανάστευση και τον εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας, άρχισαν τα όργανα. Οι ιέρειες της «πολιτικής ορθότητας», οι «αριστεροί» με τις δεξιές τσέπες και οι ντεμί σεζόν τρόφιμοι των πολιτικών ιδρυμάτων εξανέστησαν στα ερτζιανά και σπάσανε τα μολύβια τους από κολωνακιώτικο μένος στα περιτυλίγματα των cd, που υποδύονται τις εφημερίδες του Μνημονίου.

 Οι γνωστές γιάφκες της βαριάς κι ασήκωτης προόδου στο Ντα Κάπο και το Τζάκσον ανταριάστηκαν. Φρεσκοαναμμένα Κοχίμπα τσακίστηκαν από θυμό στα κρινοδάχτυλα των μπιστικών της καθεστωτικής παραπληροφόρησης. Αυτοί που θέλουν οι Πακιστανοί κι οι Αφγανοί να μένουν στις γειτονιές των άλλων θύμωσαν. Γι' αυτό λοιπόν θα θέσω μερικά απλά ερωτήματα...

Ο φράχτης της υποκρισίας, ή οι οργανώσεις της υποκρισίας?

Δεν πρόλαβε να πει ο Παπουτσής για τον μίνι-φράχτη των 12 χιλιομέτρων (ο οποίος, μεταξύ μας, ελάχιστα θα εμποδίσει την ροή των λαθραίων) και άρχισαν τα ''όργανα'' οι ευαίσθητοι αγωνιστές των διαφόρων οργανώσεων. Μιλούν για το ''φτάχτη της ντροπής'', για το ''φράχτη της υποκρισίας'', αγιοποιούν τους ''καημένους'' τους λαθρομετανάστες που είναι όλοι μα όλοι πολιτικοί πρόσφυγες οι δόλιοι, χτυπιούνται από απελπισία για τα φασιστικά και ρατσιστικά συναισθήματα που διέπουν την ελληνική κοινωνία που στρέφεται εναντίον αυτών των αθώων μπουμπουκιών που δεν έχουν τα άμοιρα πού να πάνε και τέλος οργανώνουν διαδηλώσεις και συναυλίες -εννοείται στον Άγιο Παντελεήμονα- προκειμένου να διαλύσουν όσο ηθικό έχει απομείνει στους απελπισμένους Έλληνες κατοίκους της περιοχής.

Αναρωτιέμαι, ακόμα μια φορά, πόσο συγκεκριμένα και ορισμένα μπορεί να είναι τα φιλάνθρωπα αισθήματα μερικών και πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάποιος που δείχνει ευαισθησία στους εγκληματίες λαθραίους και αδιαφορεί για τους ίδιους τους συμπατριώτες του που εκτός των οικονομικών αφαιμάξεων που υφίστανται από τα παγκόσμια αρπακτικά, ζουν και σε καθεστώς τρόμου και δυστυχίας εξαιτίας των λαθρομεταναστών. Όλοι αυτοί, μου θυμίζουν κάτι εκνευριστικές κυρίες φιλοζωικών σωματείων, που αγωνίζονται για τα αδέσποτα σκυλιά και τα γατιά, αλλά μπορεί να καλέσουν την αστυνομία γιατί τόλμησε το παιδάκι του γείτονα να γελάσει και να παίξει πιο δυνατά απ'όσο επιτρέπουν τα ευαίσθητα αυτάκια των σκυλιών τους...Αυτού του τύπου την ευαισθησία δείχνουν όλοι αυτοί, ξεκινώντας από την Νταλάρα (καλά, αυτή είναι ασχολίαστη... ), μέχρι τον τελευταίο τυπάκο που ονειρεύεται στο διαδίκτυο Νιγηριανούς με φουστανέλα...

Όλους αυτούς λοιπόν, που κόπτονται για το φράχτη της υποκρισίας και τους δύσμοιρους λαθρομετανάστες, δεν τους είδα επί δεκαετίες να εξοργίζονται με το κράτος που δημιουργεί συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού στα ΑΜΕΑ, δεν τους είδα να εξοργίζονται με το κράτος που ταλαιπωρεί τους σοβαρά  και χρόνια πάσχοντες με άθλιες συνθήκες νοσηλείας και εξευτελιστικά επιδόματα, δεν τους είδα να διαδηλώνουν για τον Ασωπό και τα δηλητήρια τα οποία βάζουμε-μέσω των βολβών που καλλιεργούνται εκεί- στα πιάτα μας τα τελευταία 10 χρόνια, δεν τους είδα να μάχονται να σταματήσουν οι χημικοί ψεκασμοί των αεροπλάνων που γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση πάνω από τα κεφάλια μας. Όλα αυτά και αμέτρητα άλλα, τα οποία έχουν στόχο τον συνάνθρωπό τους που υποφέρει ή που εν δυνάμει θα νοσήσει, δεν τους απασχολούν. Το μόνο που τους καίει, είναι ο λαθρομετανάστης να μην πεινάσει, ο λαθρομετανάστης να μην δυσκολευτεί να περάσει το φράχτη. Δεν έχει σημασία ότι μόλις τον περάσει θα σκοτώσει μερικούς Έλληνες και θα βιάσει μερικές Ελληνίδες....Αυτό είναι λεπτομέρεια για τους ευαίσθητους. Είπαμε...οι ευαισθησίες είναι περιορισμένης γκάμας...ίσως όσο και το μυαλό τους και η ανθρωπιά που διαθέτουν.
Agiovasilema

Ο έλεγχος του νου μέσω της τηλεόρασης και του τύπου αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια των αρχηγών του διεθνούς τρόμου

Η γνωστή πλέον λίστα του Τσόμσκυ, με τις 10 στρατηγικές χειραγώγησης του κόσμου από τα ΜΜΕ:


1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών. Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής. «Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί – πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

Μια φωτογραφία, αντί για "Καλή χρονιά"


http://www.pamet.gr/photos/deltia%20typou%20photos/diodia%20pitsirikia.jpg 
Αντί για «Χρόνια Πολλά», μια φωτό με πιτσιρίκια, που μας λένε με το δικό τους τρόπο το αρχιμηνιά και αρχιχρονιά. Το καλύτερο μήνυμα ελπίδας και αντίστασης στη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και στη μείωση της αξιοπρέπειάς μας.

Εσφαλμένη η απάντηση της Αρχής για τις κάμερες στα διόδια

από το :http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
 
 
Όπως έχει δημοσιοποιηθεί, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέτρεψε με απαντητικό της σημείωμα προς τα Υπουργεία Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη, την χρήση εικόνων από τα αυτοκίνητα που διέρχονται χωρίς να πληρώσουν διόδια, προκειμένου οι επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται τους δρόμους να μπορούν να στραφούν δικαστικώς εναντίον των οδηγών.

Απίστευτο το πως μερικά πράγματα μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο!

Δείτε και μόνοι σας… Το αξεπέραστο κωμικό ντουέτο σε μία νοσταλγική φωτογραφία !!
Προσοχή ΔΕΝ έχει γίνει φωτομοντάζ!
Η ομοιότης είναι φυσική…

Το πρόβλημα είναι ότι το δικό μας σήριαλ είναι… ριάλιτι!!

Έθιμα των Θεοφανείων από τη Βόρειο Ελλάδα.


(Ευχαριστούμε τον Μ.Χ. που μας τα έστειλε)

Ραγκουτσάρια στην Καστοριά, Φωταράδες στη Χαλκιδική, Αράπηδες στην Καβάλα και τη Δράμα, Τζαμαλάρια στην Πέλλα και Προδρομίτες στην Πιερία είναι ορισμένα από τα έθιμα που αναβιώνουν, σήμερα, Θεοφάνεια, συνθέτοντας το «μωσαϊκό» του λαϊκού μας πολιτισμού.

Πατέρα σου λείπει το Ευρώ να πάρεις γάλα στο παιδί σου;

(το διαβάσαμε στο Ολυμπία)

50,000 ΕΥΡΩ VIP ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ LSE!

AKOYΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ;;
Παρά τον καταιγισμό των επικριτικών δημοσιευμάτων για τις VIP πτήσεις, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν δείχνει να πτοείται και συνεχίζει να προτιμά τις ανέσεις του κυβερνητικού αεροσκάφους από την ταλαιπωρία των κοινών αερογραμμών.

Με τους μίνι φράχτες και τα παπόρια θα τους αναχαιτίσετε??


και άντε και τους καθυστερείτε λίγο...τους άλλους που είναι ήδη μέσα και είναι μυριάδες, είναι επικίνδυνες ορδές που χτυπάνε και σκοτώνουν χωρίς έλεος, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ????????

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", η κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει στην απόκτηση-αγορά πλωτών κέντρων υποδοχής μεταναστών από την Ολλανδία...

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος: "Κάποιοι φοιτητές του κώλου έκοψαν κομμάτια απ' όσα είπα ενώ είπα κι άλλα"

Συνεχίζει ακάθεκτος και απτόητος:
Συζητώντας με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της διυπουργικής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να είπε:
“κάποιοι φοιτητές του κώλου στην Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα μόνο από όσα είπα, ενώ είπα κι άλλα πράγματα”.
Και συνέχισε αναφερόμενος στο χθεσινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για όσα είπε στην Οξφόρδη: “Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα αναπαρήγαγαν. Απορώ  αλλά πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν”.

Για άλλη μία φορά, μόνο η Παπαρήγα μίλησε για την ντροπή του Ερζερούμ.



Και δεν μίλησε τώρα, αλλά είχε πει ακριβώς τα ίδια μία εβδομάδα πριν από την ψήφιση του μνημονίου. Εάν το ΚΚΕ αποφασίσει να τραβήξει την διαχωριστική γραμμή από το φασιστικό παρελθόν του ΣΕΚΕ, τα ποσοστά του θα γίνουν ποσοστά εξουσίας. Τολμήστε.
Η συμμετοχή του κ.Παπανδρέου σε μία αμιγώς εσωτερικού χαρακτήρα σύσκεψη των Τούρκων πρεσβευτών στην Τουρκία υπό τον κ. Ερντογάν δεν μας γεμίζει απλώς ανησυχίες, αλλά επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει το μεγάλο, το επικίνδυνο βήμα για όλο τον ελληνικό λαό που σημαίνει συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου.

Τη δήλωση έκανε η Αλέκα Παπαρήγα σχολιάζοντας την επίσκεψη Παπανδρέου στο Ερζερούμ προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση για ένα πράγμα ενδιαφέρεται, όπως και ένα πράγμα ενδιαφέρει τον κ. Ερντογάν: Να εξασφαλίσουν στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, στις αστικές τάξεις των δύο χωρών, πλούσια κερδοφορία, σε βάρος βεβαίως και των δύο λαών, και του ελληνικού και του τουρκικού, που σημαίνει ότι σημαντικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, όπως είναι το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τα εξαιρετικά πλούσια κοιτάσματα χρυσού, ουρανίου κλπ παραδίδονται στις πολυεθνικές και μάλιστα με πλήρη αδιαφορία για το ποια είναι τα πραγματικά σύνορα της χώρας, για το ποιες είναι οι οξύτατες αντιθέσεις στην περιοχή.
Η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι η όποια συμφωνία γίνει, θα αναγγελθεί  μετά από ένα διάστημα, αφού θα έχει σταθεροποιηθεί. Όταν θα αναγγελθεί σημαίνει ότι η Ελλάδα μπαίνει πολύ βαθιά, σε οξύτατες αντιθέσεις στην περιοχή, αντιθέσεις που πολλές φορές λύνονται όχι μόνο με τον οικονομικό πόλεμο, αλλά και με τα όπλα.
Η Αλέκα Παπαρήγα εκτιμά ότι ο κ. Παπανδρέου, όχι τυχαία, απέκρυψε και το σκοπό για τον οποίο πάει και το σκοπό της πρόσκλησης από την πλευρά του κ. Ερντογάν. Στην πραγματικότητα, είπε,  δεν μπορούμε τώρα να μιλήσουμε για μυστική διπλωματία. Μπορεί να εμφανίζεται ως μυστική διπλωματία, αλλά είναι πολύ διαφανής.

Έξι στους δέκα περνούν χωρίς να πληρώνουν διόδια

Ολοένα και περισσότεροι οδηγοί αρνούνται να πληρώνουν διόδια

Σημαντικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της άρνησης των οδηγών αυτοκινήτων Ι.Χ. να πληρώνουν διόδια, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου το 20% αυτών που καθημερινά κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης αρνείται να καταβάλει το αντίτιμο χρήσης του αυτοκινητοδρόμου στους σταθμούς των διοδίων.

Αρνούμαι να παραλάβω την κάρτα, κλείνω τον λογαριασμό μου!


Σας αποστέλω το κάτωθι κείμενο, το οποίο θα κοινοποιήθηκε στην Εμπορική Τράπεζα ταυτόχρονα με το κλείσιμο του λογαριασμού μου σε αυτήν, για δημοσίευση κατά την κρίση σας.
Τσομπανούδης Σωτήρης
Δικηγόρος
05 Ιανουαρίου 2010
Προς Εμπορική Τράπεζα
Όπως σας είναι πιθανότατα γνωστό και σύμφωνα με πρόσφατες εξαγγελίες του αρμόδιου Υπουργού, συντόμως πρόκειται να επιχειρηθεί η καθιέρωση της λεγόμενης «Κάρτας του Πολίτη», η οποία σταδιακά θα μετεξελιχθεί σε πολυεργαλείο ηλεκτρονικών συναλλαγών, ενσωματώνοντας και άλλες κάρτες όπως η φοροκάρτα, ή άλλες διαδικασίες.
Για λόγους που άπτονται της ασφάλειας των προσωπικών μου δεδομένων αλλά και θρησκευτικών μου πεποιθήσεων, μού καθίσταται αδύνατο να παραλάβω την εν λόγω κάρτα. Η άρνηση αυτή είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει δραματικές συνέπειες καθώς πρακτικά θα με θέσει εκτός ενεργού κοινωνικού και επαγγελματικού βίου.
Στα πλαίσια αυτά προβαίνω στο κλείσιμο του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρώ στην Τράπεζά σας καθώς ενδεχομένως σύντομα δεν θα είμαι σε θέση να συναλλαχθώ μαζί σας.
Εκφράζω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και τις υπηρεσίες που μου παρείχατε και λυπούμαι διότι αναγκάζομαι για λόγους αλλότριους της μεταξύ μας σχέσης να διακόψω τη συνεργασία μας.
Με εκτίμηση
Τσομπανούδης Σωτήρης
Δικηγόρος
http://www.olympia.gr/

(Σχ. agiovasilematos: Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην ενημέρωση του κόσμου και στην αντίσταση κατά της κάρτας του πολίτη. Μπράβο στον δικηγόρο που ξεκίνησε έμπρακτα την αντίσταση και παρακαλούμε όποιον συνάδελφό του γνωρίζει πώς θα μπορέσουν να ξεπεραστούν οι πρακτικές πτυχές του θέματος (πληρωμές, συναλλαγές με το δημόσιο κλπ) να μας ενημερώσει για να ενημερώσουμε με τη σειρά μας τον κόσμο.)

Να ανοίξουν τα διόδια σε όλους τους σταθμούς του αυτοκινητόδρομου ζητά η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια.


Η Επιτροπή καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της Πελοποννήσου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι, να ανοίξουν τα διόδια από την Ασέα μέχρι την Κόρινθο, στα πλαίσια της πανελλαδικής αντίδρασης για την αύξησή τους.

Οι πολίτες και οι φορείς της Μεσσηνίας θα ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας Μάναρη στην Ασέα. Οι Αρκάδες και οι Λάκωνες τα διόδια της Νεστάνης και οι Κορίνθιοι με τους Αργολιδείς τα διόδια του Σπαθοβουνίου.

η ενοχή των ευνούχων … (δεν το λέει ο Φαήλος, το λέει ο Στάθης!)

Διαβάστε το άρθρο του Στάθη από την Ελευθεροτυπία… Έχει την απόλυτη περιγραφή για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου… Θα εκπλαγείτε!
Φαντασθείτε τώρα να ήμουν ΠΑΣΟΚ (μπρρρ…) -και με το συμπάθιο, καθ’ ότι σε πολλούς εξ υμών που είσθε ΠΑΣΟΚ η στήλη συμπαρίσταται- φαντασθείτε λοιπόν να ήμουν ΠΑΣΟΚ και βάσκανος τις τύχη ου μην κι αναπόδραστος ανάγκη να με είχαν οδηγήσει να προσκυνήσω προς διορισμόν τους αρμόδιους πρασινοφρουρούς. Φαντασθείτε, επιπροσθέτως, να ήμουν και μουχρίτσα, όπερ όχι λόγω ανάγκης, αλλά ένεκεν λιγούρας βουλιμίας και λαμογιάς να είχα προσπέσει ασπαζόμενος κατουρημένες ποδιές (ή το σώβρακο του Πάγκαλου) επίσης προς διορισμόν – ει μάλιστα δυνατόν, και οικογενειακώς…
Αν λοιπόν τούτων ούτως δοθέντων με αποκαλούσε ο Πάγκαλος «κοπρίτη», θα στενοχωριόμουν; Μάλλον όχι! Φοβάται ο λουσμένος στο σκατό τον οχετό; Οχι. Ομως
όλοι οι υπόλοιποι, ΠΑΣΟΚ ή όχι, που δεν έχουμε χρηματίσει πελάτες, ραγιάδες και σμπίροι, στενοχωριόμαστε όταν ο Πάγκαλος βρίζει «κοπρίτες» τα θύματά του.
Προσέτι: όταν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρίζει όσους αιχμαλώτισε, εκμαύλισε και σκύλευσε, τους βρίζει το ίδιο και ο Πρόεδρος της κυβέρνησης, ο Γιωργάκης. Αλλοιώς, τον απολύει – ο Γιωργάκης τον Πάγκαλο! Με το στόμα του Πάγκαλου βρίζει ο Παπανδρέου…
Αυτό το μαλλιά-κουβάρια ζεϊμπέκικο χόρεψε στις γιορτές ο Παπανδρέου (η φωτογραφία από τη «Δημοκρατία»). Αναλόγου ήθους (σαν να χοροπηδάει κατσίκι στα κάρβουνα), αισθήματος (σαν να σφάζεται κοτόπουλο από δασύτριχο βυρσοδέψη) κι αισθητικής, έναν αγνώστου ταυτότητος ανάλογο χορό είχε χορέψει ο Παπανδρέου κι ενώπιον του Τζεμ. Είναι αλήθεια πως ουδείς θα περίμενε απ’ τον Γιωργάκη να χορεύει το ζεϊμπέκικο όπως ο Τσαρούχης (δηλαδή σαν τον Χριστό πάνω στον σταυρό), ούτε όπως ο κατάδικος στο κελλί, σεβαστικά και προσεκτικά. Αλλωστε, οι περισσότεροι νεορωμιοί χορεύουν πια χοροπηδηχτόν αυτόν τον ζόρικο χορό, καθώς ο χλιδολαϊφοκαψούρικος τρόπος επιβάλλει. Γιατί ο Γιωργάκης να τον χορεύει διαφορετικά απ’ όσον κορδακίζονται κι ακίζονται στα πρωινάδικα τα κατά διαταγήν αιωνίως χαρούμενα φροκαλάκια;…
Ο Παπανδρέου πάει στο Ερζερούμ. Προκειμένου να ομιλήσει ενώπιον της νεο-Οθωμανικής διπλωματίας. Να τους πει τι;
Δεν είναι μόνον παράδοξο ότι ένας Ελληνας Πρωθυπουργός (έστω και γκαουλάιτερ της Τρόικας) προσέρχεται προσκυνητής στο Ερζερούμ, πεντακόσια χιλιόμετρα βορειοανατολικώς του «Απλήκτου της Μελιτηνής», είναι ακόμα πιο παράξενο ότι ουδείς γνωρίζει τι πάει να κάνει εκεί.
Οπως επισημαίνει ο εκλεκτός συνάδελφος κ. Κ. Ι. Αγγελόπουλος στον «Κόσμο του Επενδυτή»: «Δεν είναι γνωστό ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην αντιπολίτευση, ούτε στη διπλωματική υπηρεσία, τι ακριβώς επιδιώκει ο κ. Γ. Ανδρ. Παπανδρέου με την παρουσία και την ομιλία του εκεί». Ακριβώς αυτό!
Ουδείς γνωρίζει -ούτε καν η κυβέρνησή του! Πόσω μάλλον συνολικώς η αντιπολίτευση, πόσω μάλλον ο Ελληνικός λαός. Ουδέ καν το διπλωματικό σώμα! Τι είναι ο Παπανδρέου; μονάρχης;
Το έχουμε γράψει κι άλλη φορά: ο Παπανδρέου κινείται με βάση την προσωπική του ατζέντα. Κοινώς κάνει του κεφαλιού του!
Οχι όμως και να φάμε το κεφάλι μας ως χώρα, επειδή ορισμένοι εξ ημών τυγχάνουν κουφιοκεφαλάκηδες. (Στην καλή εκδοχή)…
http://www.olympia.gr/

Κι άλλο πτώμα στα σκουπίδια! Χορτάσαμε πολυπολιτισμικό παράδεισο, φτάνει...

Ένα φρικτό  θέαμα αντίκρισαν οι υπάλληλοι του δήμου άνω Λιοσίων Τη μορφή επιδημίας παίρνουν πια οι δολοφονίες ατόμων, τα οι δολοφόνοι φροντίζουν να “ξεφορτωθούν” πετώντας τις σορούς τους σε κάδους απορριμάτων.

Αντί να φύγουν, κάθονταν και τον χειροκροτούσαν. Ποιός είναι περισσότερο για λύπηση?

ΚΙ ΟΜΩΣ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ..(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο BRAVOGIORGO  ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ  ΞΕΣΚΑΣΕ,ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ,ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ...
ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ...
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΤΣΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ...
ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΝΙΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ,ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ...ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!

Από πότε ποινικοποιούνται οι φιλίες;



Τα δύο παιδιά, ο «Σπίθας» και ο Πάρις Κασιδόκωστας, γνωρίζονται από το Λονδίνο, πολύ πριν ο πατέρας του πρώτου, Γιώργος Παπανδρέου, εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας.
Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να προσάψει «δόλο» σε μια φιλία, κυρίως όταν έχουμε να κάνουμε με νέους ανθρώπους, ούτε να τη χρεώσει στο συγγενικό περιβάλλον.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τα μηνύματα από το εξωτερικό για το νέο έτος!

 
Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πρωθυπουργού μας και άλλοι ηγέτες μας έστειλαν διάφορα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα, καθώς θέλουν να μας συμπαρασταθούν σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε ως Χώρα.


Τούρκος Πρωθυπουργός

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1vHa_zHXwjUevcWaIrI9gJMUNVsKGcGhZOP4ezSXAkj-xl8GL

Γιουνάν Γκιαούρ μπουνταλά.  Τσοκ παρά άμα Κυπρίς- Μπατί Τράκια ε Ακ Ντενίζ  γκελ μπουρντά Τουρκιγιέ. Γιόκ γκελ μπουρντά; γιόκ παρά!  Νταχτιρντί τσογλάν!

Τέσσερις νέες αποθήκες γεμάτες με προϊόντα «μαϊμού» εντόπισαν οι αρχές σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας

Κασκόλ, τσάντες, φουλάρια, γυαλιά και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία πωλούνται παρανόμως από αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία της χώρας.

Τέσσερις νέες αποθήκες γεμάτες με τέτοιου είδους προϊόντα «μαϊμού» εντόπισαν οι αρχές σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή της αστυνομίας, υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων και του ΣΔΟΕ, παρουσία εισαγγελέα.

Απάντηση του Χρ. Παπουτσή για το φράχτη

Τον τελευταίο χρόνο η Ελλάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την είσοδο περίπου 128.000 παράνομων μεταναστών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο αριθμός αυτός άγγιξε τους 512 χιλιάδες. Μόνο από την Τουρκία το πρώτο 11μηνο του 2010 μπήκαν περίπου 50 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, εξ αυτών οι 43.500 από τον Έβρο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και έχουμε ευθύνη απέναντι στον Έλληνα πολίτη να την αντιμετωπίσουμε…».

Π. Ψωμιάδης:“Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στη Βουλή”

Ορίστε, αυτά είναι...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη ζηλέψει και ο Πάγκαλος και αρχίσει και μοστράρεται για sex symbol!!

Περί κοπριτών, κοπριτισσών, αρχικοπριτών και λοιπών ζώων...


Σύμφωνα με το λεξικό του Γ.Μπαμπινιώτη,  κοπρίτης (ο), κοπρίτισσα (η) είναι :
  1.  άνθρωπος που δεν εργάζεται ούτε προσφέρει κάποιου είδους υπηρεσία ΣΥΝΩΝΥΜΑ : Τεμπέλης, φυγόπονος, κοπρόσκυλο, τεμπελόσκυλο.
  2. Ειδικά για σκύλους, αυτός που προέρχεται από επιμιξία, που δεν είναι ράτσας και γυρίζει αδέσποτος στους δρόμους. 
  Αφού λοιπόν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι -κατά τον κύριο Πάγκαλο- κοπρίτες, τότε πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο ίδιος που τους έχει τοποθετήσει στις θέσεις αυτές προκειμένου να διατηρείται στην εξουσία (ας μην ξεχνάμε τις πρωτιές σε σταυρούς που παίρνει στις εκλογικές αναμετρήσεις). Μήπως αρχι-κοπρίτης?

Και αν ο ίδιος είναι αρχικοπρίτης, πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κόρη του την οποία επίσης διόρισε στο δημόσιο μαζί με τους άλλους κοπρίτες? Και αν ο ίδιος και η κόρη του είναι αρχικοπρίτης και κοπρίτισσα, πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η γυναίκα του που ήθελε να αναλάβει τα ηνία ενός Δήμου για να διευθύνει μια ομάδα κοπριτών? Αρχικοπρίτισσα?

Τελειώνοντας, θα ήθελα να παρακαλέσω τον κύριο αντιπρόεδρο να μας αποσαφηνίσει, αν η μεταφορική έννοια που δίνει στη λέξη σχετίζεται με την πρώτη ερμηνευτική εκδοχή του Μπαμπινιώτη, ή τη δεύτερη και να του υπενθυμίσω ότι η ψυχολογική τάση για συνεχή χρησιμοποίηση άσεμνων, χυδαίων και υβριστικών εκφράσεων, ονομάζεται κοπρολαλία...

Α.

10-1 τρόποι για να φιμώσετε ένα blog

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι αναρίθμητες επιθέσεις στο διαδίκτυο εναντίον ιστολογίων σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια φίμωσής τους κατά παράβαση κάθε δικαιώματος έκφρασης και επικοινωνίας αλλά και κάθε συνταγματικής αρχής που προστατεύει το απόρρητο των επικοινωνιών και των ανταποκρίσεων. στο δημόσιο διασυρμό των Ελλήνων, την ώρα που με πρόσχημα το ασύλληπτο δημόσιο χρέος εκτυλίσσεται μια πρωτοφανής επίθεση στις κατακτήσεις του ελληνικού λαού ενώ το φάσμα της χρεωκοπίας πλανάται πάνω από τη χώρα, τη στιγμή που η πολιτική και οικονομική πραγματικότητα κάνει σαφή με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, τα συμβατικά ΜΜΕ, ταγμένα στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών σκοπών φιμώνουν κάθε αντίθετη ελεύθερη φωνή, δεμένα στο άρμα της διαπλοκής των εκδοτικών συμφερόντων, επιδιώκοντας μέσα από τις μεθόδους προπαγάνδας τη χειραγώγηση των πολιτών, την πολιτική και πολιτιστική υποβάθμισή τους, αποκρύπτοντας επιμελώς τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας. Αυτοί είναι οι λόγοι που ηπολιτική εξουσία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά παράβαση του νόμου και καταστρατήγηση της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας να φιμώσει και να καταργήσει την ανωνυμία και την ελεύθερη λειτουργία των blogger.

OΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Στο τεύχος της «Ανατολής» που κυκλοφορεί, δημοσιεύεται η πληροφορία για ένα τέχνασμα των τουρκικών αρχών, με το οποίο παρεμποδίζεται και ουσιαστικά απαγορεύεται η πρόσβαση των ομογενών με ελληνική υπηκοότητα στις κτηματολογικές υπηρεσίες στην Τουρκία, για να μην μπορούν να διεκδικήσουν ακίνητα ιδιοκτησίας τους, που έχουν δημευτεί ή καταπατηθεί.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ένα σχολείο μοναδικό στον κόσμο, με την ονομασία "Αστεροσχολείο", αναπτύσσεται στην Κεντρική Ελλάδα.

Ένα σχολείο μοναδικό στον κόσμο, με την ονομασία "Αστεροσχολείο", αναπτύσσεται στην Κεντρική Ελλάδα.
 


Πρόκειται για ιδέα του καθηγητή Γεωλογίας Γιώργο Σφήκα, που λίγα χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί ο ίδιος και η σύζυγος του Κία Τζιώτζη, βιολόγος, αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους, χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία τους.

Πρωτοχρονια 2011 στην Αθήνα.Aυτο το αίσχος πανηγυρίζετε?? Αυτό το αίσχος κρύβουν τα πληρωμένα κανάλια σας??


Απολαύστε...Κλείστε τα μάτια και αφήστε μόνο τον ήχο να σας ταξιδέψει στην Καμπούλ....


http://www.youtube.com/watch?v=08mEhudvk1o

Επιτέλους, καταφέρατε να καθαρίσετε την Αθήνα από τους ....Έλληνες. Ζήτω η βια,ζήτω η παρανομία, ζήτω η εγκληματικότητα, ζήτω η Ελλάδα του 2011

Τα κατάφεραν! Η Αθήνα είναι πλέον μία προοδευτική πόλη, με πανάξιο δήμαρχο!


Είναι γεγονός! Μετά από 2,500 χρόνια πεισματικής αντίδρασης και οπισθοδρόμησης, επιτέλους η Αθήνα μπήκε στον χορό της προόδου. Η παρακμή και η πορνεία είναι πλέον παρελθόν. Επιτέλους το όραμα της ισχυρής Ελλάδας που ξεκίνησε με τον Σημίτη το 2002, ολοκληρώθηκε πανάξια το 2010.
Το σύνταγμα και η Αθήνα καθάρισε. Πάνε οι εποχές που οι τσούλες με τα μίνι περιδιάβαιναν χειμωνιάτικα την πλατεία και τσιτσίριζαν “καλή χρονιά”! Εκκενώθηκε το Σύνταγμα από τους οπισθοδρομικούς νυκοκυραίους που επέμεναν να βγάζουν στην γύρα της γυναίκες τους, έτσι ξετσίπωτα χωρίς ούτε μία μαντήλα, αλλά και τα μούλικα τους για να δουν το “Χριστουγεννιάτικο δέντρο” του δήμου!

Πρωτοχρονιά τρόμου και παρανομίας στην Αθήνα που έγινε Καράτσι

 
 
Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη

Αν κρίνουμε από όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το «τείχος» που σχεδιάζει να υψώσει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης στον Έβρο για να σταματήσει την εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δεν αρκεί.

Είναι ήδη πολύ αργά. Το πρόβλημα βρίσκεται πλέον εντός των τειχών.

Όσο κι’ αν οι περισσότεροι δεν θέλουν να το παραδεχθούν και δεν το προβάλλουν, το βράδυ της πρωτοχρονιάς η Αθήνα έγινε… Καράτσι.

Δήμαρχος Σουφλίου....Μια τρύπα στο νερό ο φράχτης του Παπουτσή..


Όλες οι λεπτομέριες για τον φράχτη που θα τοποθετηθεί στον Εβρο για να σταματήσει τους λαθρομετανάστες. Θα διαθέτει μέχρι και θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό δουλεμπόρων.

Κύριε Πάγκαλε, με ποιό ΦΕΚ είπαμε πως διορίσατε την κόρη σας;


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Πα.Σο.Κ. κος Πάγκαλος διόρισε την κόρη του στο δημόσιο, με βάση νόμο που επιτρέπει στους βουλευτές να βολεύουν στον κρατικό μηχανισμό όποιον έχουν στο γραφείο για 2 χρόνια (συγγενείς, φίλους, γλείφτες κλπ.).

O Πεταλωτής και οι διακοπές του!!!!


Διαβάζω στήν σελίδα “ Μεταφράσεις-Νέα τουρκικῶν ἐφημερίδων καί ἱστοσελίδων” ὃτι ὁ ἀγαπητός μας κυβερνητικός ἐκπρόσωπος Γεώργιος Πεταλωτής, ξεκουράστηκε γιά λίγες ἡμέρες στήν Τουρκία!
Συγκεκριμένα βρέθηκε στό Οὐλουντάγ πού διαθέτει φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο,  πρό κειμένου νά περάσῃ τήν Πρωτοχρονιά του καί νά κάνῃ σκί! Ἐδήλωσε μάλλιστα ” Ἦλθα ἐδῶ ἐπεί δή τό Οὐλουντάγ εἶναι ἓνα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο.¨
Ὃμως γνωρίζουμε πώς ὁ κος Πεταλωτής ἀγωνίζεται ἐνάντια στήν οἰκονομική κρίσι! Φαντάζομαι πώς τό μέγιστον κομμάτι τοῦ ἀγῶνος του θά ἀφορᾷ τήν  Ἑλλάδα μας! Ἒτσι μοῦ ὑπαγορεύει ἡ λογική μου!

Ντου με καταιγίδα. Καταδρομική επιχείρηση των κατοίκων στην Κερατέα


Με επιτυχία στέφθηκε η  «επιχείρηση κομάντος», στο ύψωμα του Οβριοκάστρου από τους κατοίκους της Κερατέας νωρίς το απόγευμα. Με καταρρακτώδη βροχή, ισχυρούς  ανέμους και αστραπές, περίπου 100 εξ αυτών ανέβηκαν στο βουνό, όπου και τα μηχανήματα των εργολάβων.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Μήπως πρέπει όλοι να οργανωθούμε σε ομάδες φύλαξης σαν τους κατοίκους της Παύλιανης?

Τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων τους έχουν σηκώσει στο ένα πόδι.
Με νυχτερινές περιπολίες, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την περίοδο των γιορτών, αποφάσισαν ν’ αντιμετωπίσουν τις επιδρομές των διαρρηκτών οι κάτοικοι της Παύλιανης μετά και τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στο χωριό.

Τα ψώνια του Ευριπίδη στα βόρεια προάστια … συνοδεία αστυνομικού!!! Σεμνά ΚΑΙ ταπεινά ΚΑΙ ΝεοΔημοκρατικά


Τι κι αν ο ελληνικός λαός πεινάει, βιώνοντας ουσιαστικά μόνο αυτός την κρίση, οι πολιτικοί μας συνεχίζουν αμέριμνα τα χόμπι τους!!! Στην προκειμένη περίπτωση ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεχίζει απτόητος το shopping therapy στα βόρεια προάστια των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά!

 

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση πατριώτες? Βίασαν και έσφαξαν κοπέλα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!!

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρυσαν υπάλληλοι καταστημάτων της πλατείας Άθωνος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής.

Μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το άψυχο σώμα μίας γυναίκας περίπου 30 ετών. Το πτώμα που φέρει τραύμα στην ινιακή χώρα και στο λαιμό βρέθηκε στις οκτώ το πρωί περίπου. H άτυχη γυναίκα είχε το παντελόνι και τα εσώρουχά της κατεβασμένα, πράγμα που οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πιθανώς είχε γίνει απόπειρα βιασμού.

Πρωτόγνωρες ληστείες απ' άκρη σ' άκρη της χώρας!!

 
- Πρωτόγνωρες ληστείες σε κάθε άκρη της χώρας
- Κακοποιοί εισβάλλουν σε σπίτια και αρπάζουν αλυσίδες από το λαιμό και δαχτυλίδια από τα χέρια
- Χτυπούν σε σπίτια, ανοιχτά καταστήματα αλλά και στο δρόμο
- 79χρονη στην Πάτρα πέθανε από ανακοπή στη θέα των διαρρηκτών


Συμμορία 3 ενόπλων κουκουλοφόρων μπήκε στις 04.50 τα ξημερώματα σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια, την αδελφή της και την οικιακή βοηθό και αφού βούτηξαν όλα τους τα κοσμήματα εξαφανίστηκαν.

Εξέδιδαν σε τέρατα-παλιόγερους, ένα κοριτσάκι 12 χρονών

Φρίκη που δεν χωρά το μυαλό στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο 66χρονος πιάστηκε να ασελγεί στο κοριτσάκι στο αυτοκινητό του. Το σκηνικό είχε επαναληφθεί τουλάχιστον τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα.

Ο εφιάλτης του παιδιού αποκαλύφθηκε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Όπως προκύπτει οι δύο γυναίκες, η 46χρονη μάνα και η 23χρονη αδελφή τηλεφωνούσαν στον 66χρονο και του παρέδιδαν το παιδί για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

83χρονος πυροβόλησε και τραυμάτησε σοβαρά τον ληστή που μπήκε στο σπίτι του για να κλέψει.

Τον πυροβόλησε όταν πήγε να τον κλέψει παραμονή Πρωτοχρονιάς
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Λαμίας, ο 32χρονος που πυροβολήθηκε με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα από 83χρονο στην Παραλία Αυλίδας.
Ο 32χρονος αρχικά μεταφέρθηκε από το συνεργό του στο νοσοκομείο της Θήβας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί στη Μ.Ε.Θ. στη Λαμία.
Οι 2 δράστες παραμονή Πρωτοχρονιάς μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένων για να κλέψουν, τραυμάτισαν τον 83χρονο και αυτός αμυνόμενος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον έναν ληστή στην κοιλιά.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος.

Το δημόσιο χρέος είναι πολύ μεγάλο κρατικό μυστικό. Οι πολίτες δεν πρέπει να ρωτάνε για το χρέος, μόνο να πληρώνουν

Το δημόσιο χρέος είναι, κατά τα φαινόμενα, κρατικό μυστικό. Δηλαδή καλούμεθα να πληρώσουμε οι έλληνες πολίτες, και μάλιστα με τον πιο δυσβάστακτο τρόπο, για κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα. Κυρίως το ύψος του χρέους γνωρίζουμε, αλλά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς σίγουροι. Σαν να πήγαμε σε ταβέρνα, φάγαμε (που λέει ο λόγος) ήπιαμε και στο τέλος έρχεται ο ταβερνιάρης να πληρωθεί, χωρίς να μας φέρει λογαριασμό. Ξέρω, ούτε στις ταβέρνες γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι ταβέρνες είναι σοβαρά μαγαζιά. Γίνονται όμως από το ελληνικό δημόσιο. Που λέει στους πελάτες-πολίτες-υπηκόους του, “ολοι μαζί τα φάγαμε” και τώρα πληρώστε τη ζημιά. Και χωρίς λογαριασμό μάλιστα.

Φόβος, οργή και ανασφάλεια

Έρευνα της Κάπα Research για «Το Βήμα»- Τι προσδοκούν οι Ελληνες για το μέλλον και τι πιστεύουν για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης

Το 59% θέλει διαδηλώσεις, το 52% θέλει απεργίες, και η αξιωμ. αντιπολίτευση θέλει ευγένειες και κανέναν πολίτη στον δρόμο. Με ποιον είναι τελικά η ΝΔ;

Posted by anarmodios

Μια τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, διότι ποιος ξέρει τι φρικτά πράγματα λένε οι κρυφές που δεν θα μάθουμε ποτέ, μας λέει ότι το 59% των ελλήνων πολιτών ζητάει να γίνουν διαδηλώσεις και πορείες εναντίον των μέτρων, το 52% προκρίνει απεργίες και ένα 35,5% είναι υπέρ της αποχής, απαξιώνοντας τις εκλογές ως τρόπο και μέσο που έχει ο λαός για να κάνει την θέλησή του σεβαστή. Ιδού

Πάτρα: Αφγανοί λαθρομετανάστες έκαναν πάρτι με μπύρες

Ό
λα τα έχουν δει οι περίοικοι στην Τριών Συμμάχων... είδαν και πάρτι Αφγανών! Συνέβη προχθές το βράδυ όταν 100 περίπου άτομα αποφάσισαν να το γλεντήσουν για τα καλά... πίνοντας μπύρες στην παραλιακή πλατεία!
Προφανώς δεν απέπλεε κάποιο καράβι (όπως προχθές που έκαναν το ομαδικό «ντου» και στη συνέχεια πέταξαν πέτρες σε λιμενικούς, και αποφάσισαν να το ρίξουν στο χορό!

«Ο Καραμανλής δεν κάνει βήμα χωρίς τη συμβουλή του ψυχολόγου του»

(Μεταφέρουμε από το http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=97836)
Γυναίκα δημοσιογράφος, από τον στενό πυρήνα των τότε συνεργατών του Μαξίμου, ενημέρωνε καθημερινά τον Μιχάλη Χριστοφοράκο  για τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, αναφέροντας την  κατ’ αυτήν «κλονισμένη ψυχική υγεία του», τον «κρυφό του έρωτα»  και όλα όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες

Ούτε απλή εκδήλωση δεν μπόρεσαν να οργανώσουν στο Δήμο της Αθήνας. Οι μισοί τσακώθηκαν με τους άλλους μισούς, οι κυβερνητικοί κρύφτηκαν να γλυτώσουν το κράξιμο και η πόλη βουλιάζει και χάνεται ώρα με την ώρα

Ο Καμίνης με τους συνεργάτες του, παρότι έλεγε παντού πως είναι έτοιμος να αναλάβει, απέδειξε πως προς το παρόν δεν είναι ικανοί ούτε μια εκδήλωση να φέρουν εις πέρας, ας ελπίσουμε πως είναι μόνο θέμα απειρίας και όχι ανικανότητας.

Μια είναι η ευχή στο στόμα και την ψυχή όλων μας:Καλή λευτεριά στον τόπο μας και τις οικογένειές μας

Ευχές χορτάσαμε. Και λόγια χορτάσαμε. Και το “περιμένετε” το χορτάσαμε κι αυτό. Κι όμως έχουμε ελληνικές οικογένειες νηστικές, που καταφεύγουν στα συσσίτια της εκκλησίας και στον Ερυθρό Σταυρό και στον εξευτελισμό της “φιλανθρωπίας” και της λύπησης του οικονομικά ισχυρού. Είμαστε μια παραλλαγή της κουβέντας του Καραγκιόζη “θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε”.
Δεν σας ευχαριστούμε καθόλου για τις ευχές σας κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας.