Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Τα ψώνια του Ευριπίδη στα βόρεια προάστια … συνοδεία αστυνομικού!!! Σεμνά ΚΑΙ ταπεινά ΚΑΙ ΝεοΔημοκρατικά


Τι κι αν ο ελληνικός λαός πεινάει, βιώνοντας ουσιαστικά μόνο αυτός την κρίση, οι πολιτικοί μας συνεχίζουν αμέριμνα τα χόμπι τους!!! Στην προκειμένη περίπτωση ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεχίζει απτόητος το shopping therapy στα βόρεια προάστια των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά!

 
Αγέρωχος και απτόητος, ο πρώην υπουργός είναι η προσωποποίηση ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν φοβούνται και κυκλοφορούν στον δρόμο, αντίθετα με τα όσο ακούγονται (Η παρουσία του αστυνομικού βέβαια είναι λεπτομέρεια). Ο φωτογραφικός φακός του Panorama Press τον απαθανάτισε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία της Κηφισιάς, όπου ψώνισε σε πολλά καταστήματα και απόλαυσε τον καφέ του με τα παιδιά και τη σύζυγό του. Αθάνατε Ευριπίδη … σε πάμε!!!
Piazza del popolo


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

(Σχολ.agiovasilematos: Είναι όλοι τους για φτύσιμο. Τι καταλαβαίνουν αυτά τα παχύδερμα απο κρίση, από εγκληματικότητα στην κοινωνία, από ταλαιπωρία λόγω απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από έλλειψη δωρεάν παιδείας, από ανεργία...Ψηφίζουν νόμους δουλικούς για το λαό και αυτοκρατορικούς για τις αφεντιές τους. Α...και μη ξεχνάμε και τους φρουρούς τους που τους πληρώνουμε εμείς...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου