Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οι πολίτες δεν ανοίγουν την πόρτα για την απογραφή!

Οι πολίτες δεν ανοίγουν την πόρτα για την απογραφή!

Χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, αλλά κανείς δεν τους ανοίγει!
Οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, έχουν βρει μπελά με τους πολίτες που δεν τους ανοίγουν!
Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο συγκαλείται σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι με πρωτοβουλία του δημάρχου Λαμίας, Γιώργου Κοτρωνιά, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τις πρώτες ημέρες της απογραφής.
Μέχρι στιγμής έχει παρατηρηθεί η ίδια τάση με την απογραφή του 2001 όταν οι απογραφείς βρήκαν περίπου έξι χιλιάδες κλειστά διαμερίσματα!
Ο δήμαρχος έχει απευθύνει έκκληση στους δημότες να ανοίξουν τα σπίτια τους και να εμπιστευθούν τους απογραφείς.
«Στην προηγούμενη απογραφή του 2001 καταγράφηκαν έξι χιλ. κλειστά διαμερίσματα στον δήμο μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικό ποσό από την χρηματοδότηση που ξεπερνούσε τις 720.000 ευρώ. Κινδυνεύουμε και πάλι να χάσουμε πολλά χρήματα τα οποία θα πήγαιναν σε έργα που είναι χρήσιμα για τους δημότες. Δεν είναι δυνατόν να κρατάμε τις πόρτες μας κλειστές και να μην απογραφόμαστε στον τόπο όπου κατοικούμε. Ανοίγοντας τις πόρτες στους απογραφείς εξασφαλίζετε δικαιοσύνη, αλλά και το μέλλον των παιδιών σας», επεσήμανε σε δηλώσεις του.
Πηγή: lamiareport.gr

Γνωστοί δημοσιογράφοι και βουλευτές νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες; Αποκαλύψεις βόμβα! (βίντεο)

     Πραγματικό… “δελτίο θυέλλης”!!
Κάτοικος της περιοχής όπου έγινε το άγριο φονικό του άτυχου Μανώλη Καντάρη καταγγέλλει απίστευτα πράγματα για γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους και βουλευτές…
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Καιρός να ανοίξουν στόματα και να πέσουν μάσκες! Καιρός είναι οι κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν και δεν μιλάνε να ξεμπροστιάσουν όλα τα μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας..
Καταλάβατε τώρα γιατί όσοι αντιδρούν είναι ρατσιστές; Γιατί τα πρωτοσέλιδα για η ακατάσχετη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών, των καημένων που οι Έλληνες φέρονται ρατσιστικά ενώ οι ίδιοι ποταποί άνθρωποι εκμεταλλεύονται στιγνά!
Εν αναμονή νέων αποκαλύψεων…
Έσεται ήμαρ κύριοι! 
αἰέν ἀριστεύειν

(agiovasilema: Τι βόμβα ήταν και τούτη;;;;;;; Γι αυτό ο ''κύριος'' και η ''κυρία'' του από την τηλεόραση, συναγωνίζονται ποιός από τους δυο θα λατρέψει περισσότερο τα αποβράσματα;;; Γι' αυτό ο ''κύριος'' χθες με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα αντιδρούσε υπερβολικά στην απόφαση των κατοίκων να καταγγέλουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών που τα ενοικιάζουν σε παράνομους λαθρομετανάστες;;;;)

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία του λαθρομετανάστη?...Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα


Για σεσημασμένο κακοποιό κάνουν λόγο σήμερα αξιωματικοί της ασφάλειας αναφερόμενοι στον 21χρονο μετανάστη από το Μπαγκλαντές
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που είχε “φάκελο” για ναρκωτικά. Παράλληλα...
από κάποιες πηγές τονίζεται ο τρόπος δράσης των δολοφόνων που έκαναν το “μαφιόζικο” χτύπημα και που από την πρώτη στιγμή, λένε, παρέπεμπε σε ξεκαθάρισμα.

Οι δυο δράστες πλησίασαν με μηχανή το θύμα στη Στρατηγού Καλλάρη στα κάτω Πατήσια, ο ένας κατέβηκε του κάρφωσε το μαχαίρι πάνω από πέντε φορές και στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του. http://www.eglimatikotita.gr/

(agiovasilema: Τελικά φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών από αυτά που γίνονται κάθε μέρα για θέματα  κυριαρχίας σε περιοχές...Για να δούμε τώρα όλους τους δημοσιοκάφρους και τους επαγγελματίες αλληλέγγυους που δόμησαν ολόκληρο σενάριο πάνω στην προχθεσινή δολοφονία του λαθρομετανάστη, πώς θα  ''μαζέψουν'' αυτά που έχουν γράψει και έχουν πει για δολοφονικό ρατσιμό, για πράξη αντεκδίκησης, για τον καημένο τον αλλοδαπό που τον σκότωσαν οι κακοί Έλληνες κλπ κλπ κλπ...) 

Έχουν βάλει σκοπό να μας αφανίσουν!



Τίποτα δεν είναι ίδιο....Όλα έχουν αλλάξει δραματικά...

Στον τόπο της χαράς, της φιλοξενίας, του κεφιού, κανείς Έλληνας δεν είναι πια χαρούμενος... Τα πρόσωπα όλων είναι σκυθρωπά και φοβισμένα, οι ώμοι  γερτοί από τις έγνοιες. Τα παράθυρα σφαλιστά από τον φόβο των δολοφόνων λαθροκατακτητών που μπήκαν παράνομα στη χώρα και στις ζωές μας  και οι καρδιές ακόμα πιο κλειστές από μια στενοχώρια πρωτόγνωρη και μεγάλη. Οι παλιοί λένε ότι ούτε ο πόλεμος δεν τους είχε σκιάξει τόσο...γιατί ο εχθρός ήταν ένας, ενώ τώρα οι εχθροί είναι πολλοί. Είναι οι δικοί μας και οι άλλοι...

Από ποιόν να φυλαχτείς πρώτα; Από τον βάρβαρο αλλοδαπό που θα σε σκοτώσει χωρίς κανέναν δισταγμό  στο παρακάτω στενό πριν προλάβεις να πας για το μεροκάματο; Από τον βάρβαρο αστυνομικό που υπηρετώντας τυφλά τα σχέδια των αιμοσταγών αφεντικών του, θα βγάλει πάνω σου όλα τα απωθημένα του σκοτώνοντάς σε δίχως έλεος; Από την προδοτική κυβέρνηση, την εξευτελισμένη κυβέρνηση του Μνημονίου που σε αργαστή συνεργασία με τους απατεώνες όλων των αποχρώσεων, εξασφάλισε βαθιά πλούτη και ασυλία για τα εμέσματα που λέγονται Έλληνες πολιτικοί, ξεπουλώντας ολόκληρη τη χώρα μαζί με το λαό ;

Μετέτρεψαν την χώρα σε νεκροταφείο. Ο Παπανδρέου όταν σταματήσει την καριέρα του  και πάρει το βραβείο του μεγαλύτερου προδότη και πιο αποτυχημένου Πρωθυπουργού που πέρασε ποτέ από Ευρωπαϊκό κράτος, θα μπορέσει να γίνει ένα πετυχημένο κοράκι σε γραφείο τελετών... Αφενός δεν χρειάζονται ιδιαίτερα νοητικά προσόντα γι' αυτή τη δουλειά και αφετέρου  έχει πλέον την επαγγελματική εμπειρία...10.000.000 ψυχές έχει θάψει...

agiovasilema

Σήμερα μαχαίρωσαν πάλι Έλληνα στην Κυψέλη! Είναι που έχουν τρομοκρατηθεί οι κακόμοιροι οι αλλοδαποί και κλείστηκαν στα σπίτια τους οι φουκαράδες...

Συνεχίζονται για μία ακόμη ημέρα τα περιστατικά βίας στην πολύπαθη περιοχή του κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, ένας ακόμη Έλληνας, συνταξιούχος αυτή την φορά, έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. Συγκεκριμένα δίπλα στην Γενική Τράπεζα, στην συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Πατησίων, άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν συνταξιούχο για να του πάρουν την σύνταξη.
Παρόλες τις βλακείες των διαφόρων "έγκυρων" ιστοσελίδων, που ήθελαν τους εγκληματίες να "έχουν κλειστεί στα σπίτια τους" μετά την ...βία των ακροδεξιών, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η πραγματική βία είναι άλλη. Αλλά φαίνεται ότι αυτή δεν αποτελεί πια ... νέο! Ιδιαίτερα για τους Έλληνες μεγάλης ηλικίας που δεν μπορούν εύκολα να ... φορτώσουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν από τις γειτονιές στις οποίες έζησαν, η κάθε ημέρα γίνεται και πιο επικίνδυνη.
Ο ηλικιωμένος άντρας πήρε κάποια χρήματα από την τράπεζα και κατευθύνθηκε στο σπίτι του, που ήταν σχεδόν δίπλα. Στην είσοδο του σπιτιού του όμως, δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα τα οποία τον μαχαίρωσαν.
http://www.eglimatikotita.gr/

ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ  ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ  ΘΥΜΑ-ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.

“ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ!” ΕΙΠΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.

ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. Τον χτύπησαν με λύσσα με εμφανή σκοπό να τον δολοφονήσουν.

Τον θεώρησαν προφανώς νεκρό και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος χειρουργήθηκε και φαίνεται ότι είχε άγιο αφού η άμεση επέμβαση των γιατρών του έσωσε την ζωή. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΈΛΛΗΝΕΣ'' καθοδηγητές τους που είπαν “Βρε μαλάκες τον σκοτώσαμε”!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΉΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΥΤΕ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟSITES ΤΟΥΣ.

Ιδού οι φονιάδες του άτυχου Μανώλη: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ

ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)
Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο

Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.
Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με τα άσπρα(δεξιά της εικόνας), αυτός ο σατανάς από την Βόρειο Αφρική(μάλλον Αλγερινός ή Μαροκινός φαίνεται)που χειρίζεται το μαχαίρι σαν το κομπολόι. Αυτό το κάθαρμα που διακρίνεται στην εικόνα, μαζί με το άλλο κάθαρμα που περπατάει μπροστά του και φοράει μαύρα, είναι οι δύο από τους τρείς μαχαιροβγάλτες που ξέκαναν το παλικάρι. Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με τον Γ’Σεπτεμβρίου και τον έσφαξαν. Δείτε την φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας:
Στη μέση διακρίνεται η σκιά από τον ασπροντυμένο βρικόλακα που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του. Έπαιρνε και τις προφυλάξεις του το τομάρι.
Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η

Ο βαριά χτυπημένος διαδηλωτής έσβηνε και οι αστυνομικοί τον χλεύαζαν λέγοντας του να πάει να κάνει κανένα ραμματάκι

Διαδηλωτής που βοήθησε τον Γιάννη Καυκά περιγράφει τη συνέβη:
"Πανεπιστημίου. Ένα πλήθος διαδηλωτών αποτελούμενο από σωματεία και συνελεύσεις γειτονιάς έχει γίνει μία μάζα ανθρώπων που προσπαθεί να καλυφθεί από λυσσασμένα γκλόμπς αστυνομικών, ...χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα που κατευθύνονται μόνο στα κεφάλια μας. Άνθρωποι γύρω μου καταρρέουν και ποδοπατούνται από αστυνομικές μπότες. Όταν καταφέρνω να δω τριγύρω, βλέπω έναν διαδηλωτή με πρόσωπο πλημμυρισμένο στο αίμα. Τρέχω κοντά του, τον τραβάω απ’ το χέρι, προσπαθώ να τον ηρεμήσω, να απομακρυνθούμε από εκεί.
-Δεν μπορώ να τρέξω, μου λέει, πονάει το αφτί μου.
- Ηρέμησε, θα μπούμε σε αυτό το δρομάκι.
Στρίβουμε μου στην Αμερικής. Ο μαζεμένος κόσμος στο πεζοδρόμιο μας λέει ότι μέσα στην στοά υπάρχει φαρμακείο. Μπαίνουμε, του ξεπλένω το ματωμένο κεφάλι.
- Μην ανησυχείς, λέω, έχεις ένα τραύμα ψηλά στο κεφάλι. Πονάς;
- Ναι, πολύ, με πονάει και το αφτί μου, τρέχει αίμα.
Κάθεται, με τρομερή δυσκολία προσπαθεί να πιέζει το τραύμα στο κεφάλι. Οι μαγαζάτορες βγαίνουν έξω, το αφτί αιμορραγεί συνεχώς, το ΕΚΑΒ μας λέει ότι δέχεται συνεχώς κλήσεις για ανοιγμένα κεφάλια, θα αργήσει.
- Πως σε λένε;
- Γιάννη.
Μαζεύεται κόσμος, ο Γιάννης χλομιάζει, προσπαθούμε να τον χαλαρώσουμε, να το κρατήσουμε ξύπνιο. Κάποιοι καταφέρνουν να σταματήσουν ένα ασθενοφόρο στη Σταδίου. Αρχικά δεν τον παίρνει, γιατί χτυπημένοι άνθρωποι περιμένουν πιο κάτω, αλλά ο κόσμος όλος τον σηκώνουμε στα χέρια και τον οδηγούμε εκεί, ενώ το πλήθος που έχει μαζευτεί γιουχάρει οργισμένα τις διμοιρίες που προσπερνάνε χαρωπά από μπροστά.
- Άντε για κανένα ραμματάκι, γελάει ένας μπάτσος.
Προθανάτια κατάσταση, λένε όταν ο Γιάννης φτάνει στο νοσοκομείο".
http://crimesonair.blogspot.com/2011/05/blog-post_1205.html

Μερικές από τις σκηνές της διαδήλωσης της 11ης Μαίου, με τα σοσιαλιστικά ΜΑΤ να χτυπάνε με λύσσα ό,τι περνούσε από μπροστά τους.









Κατά γενική ομολογία έδειξαν μια ποσοτική προτίμηση στις κοπέλες γιατί άνοιξαν με εκδικητική μανία τα κεφάλια σε δεκάδες γυναίκες  οι οποίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα σε διάφορα  νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ από πλευράς ποιότητας   ''κέρδισαν''  οι άνδρες διαδηλωτές εκ των οποίων ο ένας ακόμα χαροπαλεύει στην εντατική  και ο άλλος  βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από σπληνεκτομή και εσωτερική αιμοραγία.

Πρόβλημα στα blogs

Ελπίζουμε το τεχνικό πρόβλημα που ''γονάτισε'' όλα τα μπλογκς, μεγάλα και μικρά τις τελευταίες 2 μέρες να ξεπεράστηκε οριστικά και να μην μας κάνουν άλλα τέτοια. Οι τελευταίες αναρτήσεις χάθηκαν όπως και στα περισσότερα ιστολόγια, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις αναπληρώσουμε.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Συγκλονιστική μαρτυρία από άνθρωπο που βοήθησε τον βαριά τραματισμένο διαδηλωτή. Το παλληκάρι έσβηνε και οι αστυνομικοί τον περιγελούσαν και του έλεγαν να πάει για..κανένα ραμματάκι.


Διαδηλωτής που βοήθησε τον Γιάννη Καυκά περιγράφει τη συνέβη:

"Πανεπιστημίου. Ένα πλήθος διαδηλωτών αποτελούμενο από σωματεία και συνελεύσεις γειτονιάς έχει γίνει μία μάζα ανθρώπων που προσπαθεί να καλυφθεί από λυσσασμένα γκλόμπς αστυνομικών, ...χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα που κατευθύνονται μόνο στα κεφάλια μας. Άνθρωποι γύρω μου καταρρέουν και ποδοπατούνται από αστυνομικές μπότες. Όταν καταφέρνω να δω τριγύρω, βλέπω έναν διαδηλωτή με πρόσωπο πλημμυρισμένο στο αίμα. Τρέχω κοντά του, τον τραβάω απ’ το χέρι, προσπαθώ να τον ηρεμήσω, να απομακρυνθούμε από εκεί.
-Δεν μπορώ να τρέξω, μου λέει, πονάει το αφτί μου.
- Ηρέμησε, θα μπούμε σε αυτό το δρομάκι.
Στρίβουμε μου στην Αμερικής. Ο μαζεμένος κόσμος στο πεζοδρόμιο μας λέει ότι μέσα στην στοά υπάρχει φαρμακείο. Μπαίνουμε, του ξεπλένω το ματωμένο κεφάλι.
- Μην ανησυχείς, λέω, έχεις ένα τραύμα ψηλά στο κεφάλι. Πονάς;
- Ναι, πολύ, με πονάει και το αφτί μου, τρέχει αίμα.
Κάθεται, με τρομερή δυσκολία προσπαθεί να πιέζει το τραύμα στο κεφάλι. Οι μαγαζάτορες βγαίνουν έξω, το αφτί αιμορραγεί συνεχώς, το ΕΚΑΒ μας λέει ότι δέχεται συνεχώς κλήσεις για ανοιγμένα κεφάλια, θα αργήσει.
- Πως σε λένε;
- Γιάννη.
- Ήσουν σε κάποιο μπλοκ;
- Στο πανό του πάρκου Κύπρου και Πατησίων.
Μαζεύεται κόσμος, ο Γιάννης χλομιάζει, προσπαθούμε να τον χαλαρώσουμε, να το κρατήσουμε ξύπνιο. Κάποιοι καταφέρνουν να σταματήσουν ένα ασθενοφόρο στη Σταδίου. Αρχικά δεν τον παίρνει, γιατί χτυπημένοι άνθρωποι περιμένουν πιο κάτω, αλλά ο κόσμος όλος τον σηκώνουμε στα χέρια και τον οδηγούμε εκεί, ενώ το πλήθος που έχει μαζευτεί γιουχάρει οργισμένα τις διμοιρίες που προσπερνάνε χαρωπά από μπροστά.
- Άντε για κανένα ραμματάκι, γελάει ένας μπάτσος.
Προθανάτια κατάσταση, λένε όταν ο Γιάννης φτάνει στο νοσοκομείο".

Σε σοβαρή κατάσταση από το άγριο ξύλο των ΜΑΤ και δεύτερος διαδηλωτής!!

Ένας 29χρονος νοσηλεύεται, επίσης, σοβαρά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση (σπληνεκτομή) και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Μιλώντας στο Newsit, ο καρδιολόγος του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιόρας, είπε ότι ο 29χρονος για να αποφύγει την αστυνομική βία, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με λιποθυμικές τάσεις. «Είχε μαζική εσωτερική αιμορραγία λόγω ρίξης σπλήνας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση».

Η επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και η κατάσταση της υγείας του σοβαρή. Ο 29χρονος όπως είπε ο κ.Σιόρας είναι άνεργος που είχε πάει στην πορεια για να διαδηλώσει για την σημερινή κατάσταση.


Το εξοργιστικό είναι ότι στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αστυνομία γράφει ότι ερευνάται... “και το ενδεχόμενο ευθύνης αστυνομικών”.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γαργάρα έκαναν τα ΜΜΕ ότι ήταν αυτόπτης μάρτυς ήταν και η  γυναίκα του θύματος,η οποία λιποθύμησε καθώς είδε να τον σκοτώνουν 3 αλλοδαποί λίγα μέτρα πιο μπροστά της...


Συνταρακτική μαρτυρία για το φονικό του Μανώλη..από αυτόπτη μάρτυρα ο όποίος δήλωσε αριστερός ..απίστευτες αποκαλύψεις για τις προκλήσεις των αντιρατσιστών και ποιοι "επώνυμοι"  νοικιάζουν παρανόμως σπίτια σε λαθρομετανάστες....



http://www.eglimatikotita.gr/

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ


Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δολοφονήθηκε με μαχαίρι άντρας 25 ετών περίπου, Πακιστανικής καταγωγής. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τους λόγους του φονικού.
Αυτή τη στιγμή, με αφορμή την άγρια δολοφονία του Πακιστανού στα Κάτω Πατήσια, οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολές από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα όσοι...
είναι σκοπιές ή πεζές περιπολίες.  Οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εξετάζουν ακόμη και το σενάριο προβοκάτσιας που σχετίζεται με τη χθεσινή δολοφονία του συμπατριώτη μας! Όπως και να'χει, ωστόσο, μιλάμε για δεύτερο φονικό μέσα σε λίγες ώρες. Και η κατάσταση στο κέντρο  της Αθήνας αλλά και της χώρας ολόκληρης, κρέμεται χωρίς δόση υπερβολής από μία κλωστή.
Με την άγρια δολοφονία του συμπολίτη μας από λαθρομετανάστες εγκληματίες, τη δολοφονία ενός αλλοδαπού απόψε και ένα παιδί χτυπημένο από τα ΜΑΤ στην εντατική, όλη η χώρα βρίσκεται πια στην εντατική.

Φωτογραφίες από την δράση των ΜΑΤ στη χθεσινή πορεία. Χτυπούσαν αδιακρίτως τους πολίτες με μίσος.

 Όλες οι φωτογραφίες είναι από τα χθεσινά επεισόδια. Τα ΜΑΤ αιματοκύλησαν μια ειρηνική πορεία και οδήγησαν περισσότερους από 30 ανθρώπους στα νοσοκομεία. Ένας χαροπαλεύει. Καμαρώστε τους εν ώρα δράσης.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Συγκλονιστικό βίντεο με τον άγριο και απάνθρωπο ξυλοδαρμό ενός διαδηλωτή από τα χουντικά ΜΑΤ

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα του βίντεο που κατέγραψε πολίτης, κατά τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο άγριος ξυλοδαρμός ενός διαδηλωτή από αστυνομικούς των δυνάμεων ΜΑΤ.
Κοιτάξτε πόσοι και με πόσο μίσος τον χτυπούν... Τον έχουν κάτω πεσμένο στο έδαφος αλλά δεν τους αρκεί. Σκύβουν με λύσσα, τον χτυπάνε και τον κλωτσάνε, βγάζοντας το κτήνος που κρύβουν μέσα τους .Αυτές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υπάρχουν για να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες. Αυτά είναι τα ΜΑΤ του ΑΓ.Παντελεήμονα, της Κερατέας, των διαδηλώσεων, αυτοί είναι που χτυπάνε γερόντια και κοπελίτσες, αυτοί είναι που σκοτώνουν διαδηλωτές για να τρομοκρατήσουν ακόμα περισσότερο τον δύστυχο Έλληνα πολίτη. Καμαρώστε τους ακόμα μια φορά επί το έργον!


  


Real Housewives Of Athens" και Real(?) Batsoi of Helladistan!

Όσο είναι Housewives οι τηλεοπτικές κοτάρες
..τόσο είναι μπάτσοι οι άλλες οι κότες .... οι "λυράτες"
Ας διαβάσουμε......
"από το ημερολόγιο ενός μπάτσου..."

"Τι ζωή κι αυτή Θεέ μου ;;;;

a) . Από χθες το πρωί να κυνηγάς εχθροπαθή ανθρωπάκια σε 3ης Σεπτεμβρίου ώς Ηπείρου...
(Πού πας ρε φίλε με την κάμερα 5 το πρωί;
Δεν ξέρεις ότι οι "κακόμοιροι" πεινάνε;
Δεν είχες μπάρμπα στην Αστόρια,στη Μελβούρνη,στο Τορόντο; Κι αυτός όταν πείναγε , έτσι ξεκοίλιαζε αβέρτα-κουβέρτα αμερικανούς ...κι έτρωγε..;)
Αμάν με το φασισμό μερικών σήμερα....
Τέλος πάντων....
β) . Το μεσημέρι - απόγευμα να δέρνεις όποιον πλησιάζει στο νεοκλασσικό της "δίκαιας κατάληψης"
Το βράδυ περίμετρο και φύλαξη (μην ταραχτεί ο ύπνος των δίκαιων νεο-νεοελλήνων καταληψιών......
Καλά που ήρθε το πρωϊνό να χαλαρώσω λίγο...
Πρώτα θα κάτσω να χαζέψω την πορεία του κλάμπ "ΠΑΜΕ" στο Σύνταγμα
μετά θα προκληθώ από τα ...παλιόπαιδα στην πορεία του Σ(Ξ)ύριζα,
θα ρίξω μερικές μπούφλες σε τίποτα εχθροπαθείς που νομίζουν ότι κάνουν πορεία
και θα πάω για τζακούζι και Premier League το βραδάκι ...."
Δύσκολη καιροί για μπάτσους .....και για housewives....
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/05/real-housewives-of-athens-real-batsoi.html

Μερικά από αυτά που δεν έδειξαν τα ....απεργούντα ΜΜΕ

Ένας πολύ σοβαρά τραυματισμένος από κτυπήματα των ΜΑΤ.. Τι κρίμα οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν αποποιηθεί από καιρού τα κύρια καθηκοντά τους, που είναι η προστασία των πολιτών, και επιδίδονται μετά μανίας σε κτυπήματα επί των πολιτών για να προστατεύσουν το πολιτικό κατεστημένο που έχει φέρει την χώρα στη σημερινή δυσμενή κατάσταση..
Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
ΚΑΝΕΝΑΣ
Μεγάλες και δυναμικές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες  Έλληνες αγανακτισμένους, λόγω της ανεργίας, για τις αυξήσεις των φόρων και τις περικοπές σε συντάξεις και τους μισθούς, που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση.
Πολλές καταστροφές και τουλάχιστον 12 τραυματίες...


http://kanena2010.blogspot.com/2011/05/11-2011.html

Σε “προθανάτιο” κατάσταση ο διαδηλωτής που χτυπήθηκε δολοφονικά από τους αστυνομικούς

Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας
11/5/2011

Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε… υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.
Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.
Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.
Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.
Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.
Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.
Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!

Έγγραφο ντοκουμέντο: Με ψεύτικα στοιχεία διαμονής, η ελληνική αστυνομία τους χορηγεί άδεια παραμονής στην Ελλάδα!!!

Το έγγραφο που χορηγεί η Ελληνική Αστυνομία στους παράνομους μετανάστες ακόμη και όταν δηλώνουν ως τόπο κατοικίας: διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας!

Η διαδικασία είναι συνηθισμένη  λένε οι αστυνομικές πηγές. Οι μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας αρχικά κρατούνται στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών που τους έχουν εντοπίσει.

Στη συνέχεια βγαίνει μια διοικητική απόφαση για την απέλαση τους και αμέσως μετά δακτυλοσκοποπούνται, δηλώνουν στοιχεία τα οποία μπορεί να είναι και απολύτως ψευδή και τους χορηγείται το έγγραφο που είδατε με το οποίο τους επιτρέπεται η είσοδος και παραμονή στη χώρα για έναν μήνα.


Το αστείο της ιστορίας είναι πως ως τόπο κατοικίας οι περισσότεροι δηλώνουν...διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας, αφού φυσικά δεν έχουν να δηλώσουν κάτι άλλο.

Όμως με αυτο το χαρτί εισέρχονται στην Ελλάδα και το επιδεικνύουν στους αστυνομικούς ελέγχους ακόμη και όταν αυτο έχει λήξει και φυσικά οι αστυνομικοί μένουν απόλυτα...ικανοποιημένοι από το έγγραφο που τους παρουσιάζουν. Η κοροϊδία στο έπακρο δηλαδή.

Και εμείς μετά περιμένουμε λύτρωση από την ισλαμική λαθροκατοχή...Είμαστε μακριά νυχτωμένοι παιδιά...

Σήμερα πάμε ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ. ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Σήμερα, Τετάρτη 11 Μαίου 2011, πάμε όλοι στην συγκέντρωση της γενικής απεργίας. Κι αυτή την φορά δεν πρέπει να πάμε και να φύγουμε. Αλλά να πάμε και να μείνουμε εκεί.
Μην περιμένετε κανέναν μα κανέναν να οργανώσει την παραμονή μας στις πλατείες, και ειδικά στην πλατεία Συντάγματος. Εμείς πρέπει να την οργανώσουμε μόνοι μας. Θα πάμε, θα μείνουμε, θα γνωριστούμε, θα μιλήσουμε, θα αποφασίσουμε, θα οργανωθούμε και θα οργανώσουμε. Γι’ αυτό πρέπει αυτή τη φορά να μην φύγουμε. Πρέπει να πάμε και να μείνουμε εκεί.
Ολοι θέλουν να πάμε και να φύγουμε. Το γρηγορώτερο δυνατό. Ολοι, κόμματα, συνδικάτα, αστυνομία, κυβέρνηση, θέλουν να πάμε και να φύγουμε.
Μας φοβούνται. Μας φοβούνται πολύ όταν είμαστε μαζεμένοι. Μαζεμένοι για πολλή ώρα. Για ώρες και για μέρες. Διότι από τέτοιες λαϊκές συγκεντρώσεις διαρκείας, προκύπτουν πολύ άσχημες εκπλήξεις για την ολιγαρχική εξουσία που μας πίνει το αίμα. Διότι σε
.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.


Την Πέμπτη στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ύπουλα από αδίστακτους κακοποιούς ένας συμπολίτης μας.Κακοποιούς που εκμεταλλεύονται τον όρο μετανάστης για να κάνουν τις ζωές όλων των υπολοίπων κατοίκων αυτής της δύσμοιρης πόλης ΚΟΛΑΣΗ.
Η ανοχή μας έφτασε στο τέλος της.Θρηνούμε συνέχεια νεκρούς.
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΚΉΡΥΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Το κράτος με την αδιαφορία του και η αστυνομία με την ανέχεια της,μας έχουν αφήσει μόνους μας να δίνουμε συνεχώς καθημερινή μάχη για το αν θα γυρίσουμε σπίτι μας ζωντανοί ή τραυματίες,κολλώντας μας ταυτόχρονα και την ταμπέλα των ακροδεξιών για να πείσουν την υπόλοιπη κοινή γνώμη πως το θέμα δεν υφίσταται.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 5μμ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΜΗΔΕΝ"
ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Πριν από λίγο και την ώρα που η αστυνομία έκανε φύλαξη στο κτίριο των καταληψιών επί της οδού Πατησίων,μερικές εκατοντάδες Έλληνες (εξαγριωμένοι κάτοικοι) έκαναν κατάληψη στην πλατεία Βικτωρίας διώχνοντας όλους τους λαθρομετανάστες που ήταν έκει.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάτοικοι σε όλα....
τα σημεία της περιοχής που είναι γκέτο αλλοδαπών,από τον Αγιο Παντελεήμονα μέχρι την Πατησίων..όλος ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους.
Η νύχτα θα είναι μεγάλη.

Τα πράγματα αλλάζουν ακόμα και στα ΜΜΕ,πριν από λίγο ο Πρετεντέρης στο δελτίο του Μέγκα είπε πως η λαθρομετανάστευση δεν είναι δικαίωμα.Δεν μπορεί να πηγαίνει ο καθένας όπου του γουστάρει.Πρέπει να ακολουθεί κάποιες διαδικασίες. http://www.eglimatikotita.gr/

Απογραφή 2011. Η επίσημη απάντηση: ΔΕΝ θα υπάρξουν κυρώσεις σε περίπτωση που κάποιοι πολίτες αρνηθούν να απογραφούν!

Σημαντικό: Δεν θα ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του νόμου που προβλέπουν κυρώσεις για όποιους δεν δεχθούν να απογραφούν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο λύνονται πολλές από τις απορίες που ενδεχομένως να μας έχουν δημιουργηθεί και απαντάει σε ερωτήματα όπως για παράδειγμα τι συνέπειες θα υπάρξουν αν αρνηθούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που κρίνουμε ότι ζητούν στοιχεία τα οποία είναι πολύ προσωπικά. Το βασικό στοιχείο όμως που προκύπτει δια στόματος της διευθύντριας της Στατιστικής Υπηρεσίας είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ





       http://www.youtube.com/watch?v=D7TnNpZTa20



agiovasilema



Θέμος Αναστασιάδης-Μας σφάζουν έξω και μέσα


http://img.protothema.gr/7A8AFC900EE3E87D85DCD8ED3D77FBA8.jpgΕνώ η κυβέρνηση δίνει κουτσά-πολύ στραβά, τη μάχη της Ελλάδας στο εξωτερικό, την έχει χάσει προ πολλού στο εσωτερικό. Γιατί εκτός απ’ την αξιοπρεπή διαβίωση που τίθεται υπό αμφισβήτηση, χάνεται ακόμα και το συνταγματικό δικαίωμα της απλής επιβίωσης αν βγεις μόνος σου στον δρόμο.

Όπως συνέβη στον 44χρόνο που σφάχθηκε άγρια πέντε το πρωί από τρεις αλλοδαπούς ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει. Για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε τη ζωή που δεν θα δει ποτέ...


Όπως επίσης το μωρό που γεννήθηκε τελικά δεν θα μάθει ποτέ για το Μνημόνιο, ούτε για το ότι θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα επειδή ανίκανοι πολιτικοί άφησαν δωρεάν τον απλό Έλληνα στο έλεος των λαθροδολοφόνων, ενώ ασχολούνται μόνο με το πώς θα πουλήσουν ή θα κρατήσουν τη δημόσια περιουσία ΤΟΥΣ.

Χρειάζεται Τρόικα για να ‘χουμε Αστυνομία; Έχουν ακόμα και στο Τζιμπουτί. Αλήθεια για ποιους ζητάει πρόσθετες θυσίες η κυβέρνηση; Όπως το πάει ό,τι κι αν απομείνει στην Ελλάδα δεν θα ανήκει σε Έλληνες. Έξω και μέσα μας σφάζουν.
Θέμος Αναστασιάδης
protothema.gr

Επίθεση Δημαρά σε κυβέρνηση και Καμίνη για τη σφαγή του Έλληνα συμπολίτη μας στο κέντρο της Αθήνας

http://www.startmedia.gr/mambots/content/multithumb/images/1.2011.Martiou.2-3.dimaras_oikonomou_vouli_400.jpgΗ σημερινή δολοφονία ενός αθώου πολίτη στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύει περίτρανα πως η πολιτεία, η αστυνομία και οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών βρίσκονται σε πλήρη διάλυση. Πλέον είναι πασιφανές, πως ο έλεγχος των συνοικιών της Αθήνας βρίσκεται σε αδίστακτες συμμορίες που δε διστάζουν να δολοφονήσουν ακόμα και για μια κάμερα βιντεοσκόπησης. Η σημερινή κυβέρνηση είναι αδύνατη να εκπληρώσει ακόμη και τα στοιχειώδη καθήκοντά της.

Καλούμε άμεσα τόσο το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και τους Δήμους, να αναλάβουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες τους-από τους οποίους έχουν επιφορτιστεί να τους προστατεύουν-ξεριζώνοντας το κακό από όπου κι αν προέρχεται. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αλλάξουν την ονομασία του λεκανοπεδίου από Αττική… σε «Σικάγο», βάσει των νέων εντολών που δίνονται από τα κέντρα της «παγκοσμιοποίησης».
Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία και καταπάτηση των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων. Σε όλα υπάρχουν όρια. Όπως πάντα υπήρχε το δικαίωμα της φιλοξενίας και του ελεύθερου λόγου έτσι πάντα υπήρχε ο εξοστρακισμός και το βάραθρο…
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Έσφαξαν 43χρονο συμπολίτη μας σαν σκυλί. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ! Κάντε απογραφή για τους Έλληνες και αφήστε τα λαθροκαθάρματα να αλωνίζουν.

 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΌ. ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΥ.


Ληστεία από λαθρομετανάστες όπως όλα δείχνουν ήταν το κίνητρο της δολοφονίας 43χρονου Έλληνα, που έγινε στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια στις 5 τα ξεμερώματα. Ο άνδρας δέχτηκε θανατηφόρες μαχαιριές και ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμοραγία στον πεζόδρομο. Η περιοχή  είναι άνδρο Πακιστανών,Αφγανών, Αλγερινών και Μαροκινών.

Αυτή είναι η κατάντια μας!

Άρης Χατζηστεφάνου ο δημιουργός του Debtocracy:Aπόλυτα προδοτική η στάση της ελληνικής κυβέρνησης.Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια.


Ο συνδημιουργός του "Debtocracy", Άρης Χατζηστεφάνου μιλά για το ντοκιμαντέρ που μετατράπηκε σε διαδικτυακό φαινόμενο, τη στάση των ΜΜΕ και το δικαίωμα του λαού να μάθει την αλήθεια για το χρέος και να απαιτήσει τη διαγραφή του (Pic+Vids)
 Πηγαίνοντας να συναντήσω τον Άρη Χατζηστεφάνου, τον δημιουργό, μαζί με την Κατερίνα Κιτίδη, του “Debtocracy”, στο μυαλό μου τριγύριζε το τελευταίο καρέ  του ντοκιμαντέρ, που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της ενημέρωσης σχετικά με το χρέος και τον «μονόδρομο» των Ελλήνων.
Το Debtocracy τελειώνει με τον  πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να λέει «πάμε» (σ.σ. από το γνωστό σποτ της προεκλογικής του καμπάνιας), υπό τους ήχους ενός ελικοπτέρου, εικόνα που παραπέμπει στον τρόπο διαφυγής προέδρων, χωρών της Λατινικής Αμερικής για να γλυτώσουν από την οργή του λαού.
Ο Άρης Χατζηστεφάνου, δεν αποκλείει να γίνουμε και στην Ελλάδα μάρτυρες μιας τέτοιας σκηνής στο άμεσο μέλλον.
«Φοβάμαι ότι η αντίδραση θα είναι τεράστια και θα ξεσπάσει κάποια στιγμή ο κόσμος. Το τι θα γίνει ακριβώς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Εκτός του να
.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το έντυπο της απογραφής πληθυσμού 2011.

Δείτε το  έντυπο της  ηλεκτρονικής παρακολούθησης που μας ετοίμασαν οι εκφραστές της Νέας Τάξης και το οποίο ζητά πολλά προσωπικά και οικογενειακά στοιχεία!!  Συμβουλευτείτε κάποιον νομικό για τα δικαιώματά σας σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δώσετε όλα τα στοιχεία για το φακέλωμα-απογραφή, αν και η επίσημη θέση δια στόματος της διευνθύντριας της Στατιστικής υπηρεσίας είναι πως δεν θα υπάρξουν κυρώσεις σε πολίτες που αρνηθούν να απογραφούν. Περισσότερο από κάθε τι όμως, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ!!!!!!!



http://www.voria.gr/filestore/docs/apografi1.pdf

(Αλήθεια, γιατί απαιτεί η Στατιστική Υπηρεσία  να διαπιστώσει -μέσα από την σχετική ερώτηση του εντύπου-  πού κοιμηθήκαμε εμείς οι Έλληνες πολίτες από τις 3-9 Μαίου, αντί να φροντίσουν να μάθουν που κοιμήθηκαν και κοιμούνται τα εκατομμύρια ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών που έχουν αλώσει τη χώρα απ' άκρη σ' άκρη? Για ποιόν λόγο και με πιο σκοπό γίνεται η απογραφή? Σε τι εξυπηρετούν οι ανακριτικές ερωτήσεις που σχετίζονται με τα τετραγωνικά του σπιτιού μας και της κουζίνας, τις πηγές των εισοδημάτων μας αλλά και τα αυτοκίνητά μας? Τα δημογραφικά στοιχεία μας μπορούν να τα βρουν από τα ληξιαρχεία. Γεννήσεις, θάνατοι, υπολογισμός, τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και οδηγούν σε άλλες σκέψεις.) 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2011


Γράφει το:
"αλλενάκι"

Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα “Δωρητή Οργάνων” – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα!
Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
“φρέσκα” στοιχεία “real time real life”!
!!!!



Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω την ανάρτηση της Dimi από το Antinews-κλικ και κλικ

Διαβάζοντάς τη θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια πολύ παράδοξη διαδικασία, για την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να “απογραφούμε”, δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ…
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.
Όλα τα στοιχεία των Ελλήνων Πολιτών είναι στη

Πραξικόπημα ή Εσχάτη Προδοσία;



Ο Γεώργιος Ι. Κασιμάτης δεν είναι κανένα κομματικός της ΝΔ, ή κομματικός κανενός κόμματος, ή σεσημασμένος εθνικοπατριώτης (ρε που φτάσαμε...πρέπει να προσέχουμε μην χαρακτηριστούμε "εθνικοπατριώτες"). Ο Γεώργιος Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1981 έως το 1988 ήταν Νομικός Σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ακούστε τι λέει:
"...να σας πω για την Τρόικα, επειδή ακριβώς οι συμβάσεις αυτές είναι ανυπόστατες, και οι όροι είναι όλοι αντίθετοι με την διεθνή νομιμότητα και με το Σύνταγμά μας, η εξουσία που

Αθώα απογραφή? Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη, η ενσωμάτωση των Λάθρο στον πληθυσμό, το Πράσινο Χαράτσι κ η απόσπαση Δήλωσης Συναίνεσης Δωρητή Οργάνων είναι ο σκοπός τους! Ψάχνουν για μαλάκες!

08/05/2011
Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα “Δωρητή Οργάνων” – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα! 
Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
“φρέσκα” στοιχεία “real time real life”!
Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΓΑΠ στη Λευκάδα: Ο κόσμος τον έβριζε χυδαία, τα ΜΑΤ είχαν αποκλείσει το μέρος, τα δακρυγόνα πέφτανε βροχή και ο ...μέγας στοχαστής χαιρετούσε περιχαρής τα πλήθη...

 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές και έστησαν ένα μπλόκο ώστε να μην μπορούν να πλησιάσουν. Επικράτησε ένταση με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να απωθούν το συγκεντρωμένο πλήθος.
Ωστόσο, ο Γαπ δεν πήρε χαμπάρι. Ήταν πιο χαρούμενος από ποτέ ο τρισμέγιστος στοχαστής.


το βίντεο από το site meganisitimes.gr

Προκλητικές απολαβές-Πάρτυ εσόδων για τους 300 της Βουλής


Τη στιγμή που δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι στενάζουν υπό τον ασφυκτικό κλοιό των οικονομικών μέτρων, οι 300 της Βουλής δικαιούνται δύο βουλευτικές συντάξεις και 58 μισθούς μετά την αποχώρησή τους από το το πολιτικό προσκήνιο. 
Στα 113.500 ευρώ τα ετήσια έσοδα του Γιώργου Παπανδρέου...Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο τη μείωση κατά 12% των
.