Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οι πολίτες δεν ανοίγουν την πόρτα για την απογραφή!

Οι πολίτες δεν ανοίγουν την πόρτα για την απογραφή!

Χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, αλλά κανείς δεν τους ανοίγει!
Οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, έχουν βρει μπελά με τους πολίτες που δεν τους ανοίγουν!
Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο συγκαλείται σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι με πρωτοβουλία του δημάρχου Λαμίας, Γιώργου Κοτρωνιά, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τις πρώτες ημέρες της απογραφής.
Μέχρι στιγμής έχει παρατηρηθεί η ίδια τάση με την απογραφή του 2001 όταν οι απογραφείς βρήκαν περίπου έξι χιλιάδες κλειστά διαμερίσματα!
Ο δήμαρχος έχει απευθύνει έκκληση στους δημότες να ανοίξουν τα σπίτια τους και να εμπιστευθούν τους απογραφείς.
«Στην προηγούμενη απογραφή του 2001 καταγράφηκαν έξι χιλ. κλειστά διαμερίσματα στον δήμο μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικό ποσό από την χρηματοδότηση που ξεπερνούσε τις 720.000 ευρώ. Κινδυνεύουμε και πάλι να χάσουμε πολλά χρήματα τα οποία θα πήγαιναν σε έργα που είναι χρήσιμα για τους δημότες. Δεν είναι δυνατόν να κρατάμε τις πόρτες μας κλειστές και να μην απογραφόμαστε στον τόπο όπου κατοικούμε. Ανοίγοντας τις πόρτες στους απογραφείς εξασφαλίζετε δικαιοσύνη, αλλά και το μέλλον των παιδιών σας», επεσήμανε σε δηλώσεις του.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου