Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το θαύμα κράτησε μια μέρα….

Της Αννας Βαγενά

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Χτες το βράδυ γύρω στις 8, έφυγα όπως κάθε μέρα από το σπίτι μου, στην οδό Ακαδήμου στο Μεταξουργείο, για να πάω στο Θέατρο, όπου παίζω αυτόν τον καιρό, στην Πατησίων.
Βγήκα, λοιπόν, στην Πειραιώς, για να πάρω ταξί. Εκεί, μπροστά στην πλατεία Κουμουνδούρου, είδα μια κλούβα της Αστυνομίας γεμάτη αστυνομικούς. Είπα μέσα μου: Μπράβο, πώς το πάθανε; Θυμηθήκανε τη γειτονιά μας!

Η ευχάριστη έκπληξή μου όμως συνεχίστηκε σε όλη τη διαδρομή μου προς την Ομόνοια. Ούτε ένα “βαποράκι” με εμπόρευμα σε όλο το δρόμο. Όταν έφτασα δε στην πλατεία, η έκπληξή μου ορυφώθηκε. Η πλατεία “πεντακάθαρη”. Ως δια μαγείας όλοι οι “κολασμένοι” είχαν εξαφανιστεί. Ποτέ δεν την είχα ξαναδεί έτσι. Κοίτα, είπα, αποφάσισαν επιτέλους να “δράσουν” στην Ομόνοια. Κάτι άρχισε να γίνεται. Μπράβο! Όταν θέλουν, μπορούν να είναι αποτελεσματικοί.

Όταν γύρισα, όμως...

Σοκαριστικό δημοσίευμα του Atlantic:«Θα αναγκαστεί η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;»

Υπό τον σοκαριστικό τίτλο «Θα αναγκαστεί η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;» το αμερικανικό περιοδικό... «Atlantic» αναρωτιέται σε ποιο σημείο θα φθάσουν οι αξιοποιήσεις περιουσίας στην χώρα μας.

«Ύστερα από μήνες άρνησης, ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η χώρα ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει κάποιο μέρος της περιουσίας της. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και η Ακρόπολη να είναι σύντομα υποψήφια για δημοπρασία;», αναφέρει το δημοσίευμα.


Αν και το «θαύμα του αρχαίου κόσμου» μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη μοίρα, λιγότερο γνωστά κρατικά περιουσιακά στοιχεία μπορεί να πωληθούν, ώστε η Ελλάδα να κλείσει την τρύπα στην οικονομία της, προστίθεται.


Μέχρι τώρα, ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την οργή των ψηφοφόρων, πράγμα σχεδόν αδύνατον.


Παράλληλα η υπόσχεση ότι η κυβέρνηση θα κρατήσει τα δημόσια αγαθά της ενέχει ρίσκο καθώς η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται σε ύφεση, ενώ πληθαίνουν οι φωνές στις επενδυτικές αγορές κεφαλαίου ότι η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε χρεοκοπία το 2013, εφόσον δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Μέχρι τώρα οι Έλληνες έχουν λάβει μόνο ημίμετρα σχετικά με την ακίνητη περιουσία τους, λέει το Atlantic. Σύμφωνα με το Bloomberg, η κυβέρνηση προσπαθεί να μισθώνει γη σε επενδυτές αντί να πουλάει.


Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να μην  έχει συμφωνήσει σε πώληση γης ακόμα αλλά η πίεση προς αυτή την κατεύθυνση όλο και μεγαλώνει.
epikaira.gr

Νέα ρωγμή στον αντιδραστήρα 2. Ραδιενεργό νερό χύνεται στην θάλασσα. Θα επιχειρήσουν να το κουκουλώσουν (αλά Τσέρνομπιλ) με τσιμέντο.

Η κόλαση συνεχίζεται. Ρωγμή εντοπίστηκε στον αντιδραστήρα Νο2 του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα και νερό μολυσμένο με ραδιενέργεια χύνεται στη θάλασσα, ανακοίνωσε η εταιρία Tepco που διαχειρίζεται το εργοστάσιο.

Η Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας της Ιαπωνίας ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να αρχίσει την έγχυση τσιμέντου στη ρωγμή για να σταματήσει την διαρροή.

Η πυρηνική κρίση στην Ιαπωνία , στον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα παραμένει " πολύ σοβαρή " και θα καθυστερήσει πολύ να λήξει, προειδοποίησε ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, Γιούκιο Αμάνο, από το Ναϊρόμπι της Κένυας την Παρασκευή.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπα Κι-μουν, που πραγματοποιούσε επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Κένυα, ο Αμάνο εμφανίστηκε αρκετά απαισιόδοξος, όπως μετάδωσε το ιαπωνικό ενημερωτικό δίκτυο Kyodo.

"Αν θέλω να φθάσω στο σημείο να μπορώ να πω ότι όλα είναι ξανά φυσιολογικά, τότε πρέπει να σας πώ ότι αυτό θα αργήσει ακόμα αρκετά ", τόνισε ο Γιούκιο Αμάνο, που είναι Ιάπωνας και είναι...

Aυτό που όλοι σκεφτόμαστε κατά καιρούς επιβεβαιώνεται επισήμως. Η CIA βρίσκεται πίσω από το facebook!!!!


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος). Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:


“Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA”.
Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: “400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία...”


http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/04/cia-facebook.html

Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει αν ΚΑΙ η Ελλάδα αποδέχθηκε τον εφιάλτη που ονομάζεται Διατροφικός Κώδικας και τυπικά ξεκίνησε να ισχύει από 1/4/2011?


Ζαλισμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουμε, παρακολουθούμε τις ταχύτατες και καταστροφικές εξελίξεις σαν να βλέπουμε μια  δραματική ταινία στον κινηματογράφο  της οποίας η υπόθεση μας στενοχωρεί μεν και μας ψυχοπλακώνει, αλλά έχουμε την βεβαιότητα πως δεν μας αφορά άμεσα...

Δυστυχώς όμως,  ο εφιάλτης που βιώνουμε δεν είναι ταινία και εμείς δεν είμαστε θεατές, αλλά οι πρωταγωνιστές αυτής της πραγματικότητας. Σκηνοθέτες  είναι προφανώς οι διεστραμμένοι εκτελεστές της Νέας Τάξης που στοχεύουν στη δημιουργία ενός εφιαλτικού κόσμου που θα αποτελείται από ένα καινούριο είδος ανθρώπου. Τον άνθρωπο που δεν θα έχει οράματα, δεν θα έχει ελπίδα, δεν θα έχει χαρά, δεν θα έχει υγεία, δεν θα έχει ατομικότητα, δεν θα αντιλαμβάνεται την έννοια του έθνους και της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσης, ενός ανθρώπου πλήρως υποταγμένου σε αυτό που ορίζουν οι παγκόσμιες δυνάμεις.

Μπορεί αυτά να μοιάζουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά δυστυχώς δεν είναι...Μήπως πέρσι τέτοια εποχή φανταζόμασταν ότι μετά από έναν μόλις χρόνο θα βιώναμε τη σημερινή κατάντια του κράτους μας? Μήπως οι Ιρλανδοί μόλις πριν από ένα μήνα φαντάζονταν ότι θα εκχωρούσαν το έθνος τους για τα επόμενα 15 χρόνια? Φτωχοί, φοβισμένοι και ανήμποροι γινόμαστε εύκολα πειραματόζωα για την εφαρμογή των σχεδίων τους. Ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά τους είναι ο περίφημος Διατροφικός Κώδικας (Codex alimentarius), το απόλυτο εργαλείο που θα οδηγήσει στην μαζική εξόντωση των πληθυσμών μέσω των ασθενειών που θα προκαλέσει.

Πολύ λίγοι είναι προς το παρόν εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius), ενώ και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη αυτή εμπορική επιτροπή.
Ο Κώδικας αυτός, ίσως θα μπορούσε να περιγραφεί ακριβέστερα ως ένας οικονομικά επωφελής μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ, καθοδηγούμενες κυρίως από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, αποβλέπουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τα σημερινά εκτιμώμενα 6,692 δισ. στα εκτιμώμενα 500 εκατ. – μείωση κατά περίπου 93%!

Ουσιαστικά, πρόκειται για την εφαρμογή μιας μεθοδολογίας που βρίσκεται σε αντιστοιχία με άλλες πρακτικές που ήδη τίθενται σε εφαρμογή για τον ίδιο σκοπό, όπως π.χ. η εισαγωγή ουσιών και στοιχείων στα εμβόλια που καταστρέφουν το DΝΑ και αναστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (ακόμα και στελέχη της γρίπης των πτηνών ή του ιού του ΑIDS), η γενικευμένη χρήση της ασπαρτάμης, η επιβολή των αεροψεκασμών, κ.λπ

Τι ορίζει όμως αυτός ο Κώδικας? Κάποια από αυτά που υπέγραψαν είναι τα παρακάτω:

-Κάθε είδος τροφής  θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία.

- Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θερα­πευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

-Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες, Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ).

- Θα απαγορευτεί δια νόμου η καλλιέργεια οργανικών (βιολογικών) λαχανικών και φρούτων ακόμα και αν προορίζονται για ιδιωτική χρήση. Οι παραβάτες, όσοι δηλαδή αποφασίσουν να αντισταθούν φυτεύοντας ντομάτες και αγγουράκια για την οικογένειά τους, θα τιμωρούνται από τον ''μεγάλο αδελφό''.

Δήλωση Τσελέντη: Υπάρχει περιοχή που μπορεί να δώσει σεισμό και την κοιτάμε με ενδιαφέρον





Κύριε Τσελέντη, έχουμε αντιρρήσεις σχετικά με την δήλωσή σας και η ένστασή μας έγκειται στο γεγονός ότι ακόμα και αν εκτιμάτε ότι θα συμβεί κάτι σε μια περιοχή και την ''κοιτάτε με ενδιαφέρον'', αυτό το επιστημονικό σας ενδιαφέρον δεν μπορεί να βοηθήσει τον απλό πολίτη, ο οποίος,αν εκδηλωθεί μεγάλο σεισμικό γεγονός, θα αιφνιδιαστεί ακόμα μια φορά.

Αν δεν είστε σε θέση να πείτε  χρόνο και τόπο, τι νόημα έχει να ανακοινώνετε ότι υπάρχει ''επικίνδυνο για σεισμό'' μέρος, το οποίο κρατάτε μυστικό αλλά εσείς οι επιστήμονες παρακολουθείτε με ενδιαφέρον? Καλή παρακολούθηση σας ευχόμαστε.
Agiovasilema

Ανιχνεύτηκαν εξαιρετικά μικρές συγκεντρώσεις ραδιενέργειας στην Ελλάδα. Η ιστοσελίδα της ΕΕΑΕ για πληροφορίες http://www.eeae.gr

Μικρές συγκεντρώσεις ιχνών ραδιενέργειας έχουν ανιχνευθεί στον ελληνικό χώρο, οι οποίες όμως είναι πολύ κάτω από τα επιτρεπτά όρια, ως εκ τούτου είναι απολύτως αβλαβείς και δεν έχουν την παραμικρή επίπτωση στην υγεία ή στο περιβάλλον, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Η ΕΕΑΕ αναφέρει κατηγορηματικά πως δεν απαιτείται κανένα απολύτως μέτρο προστασίας και καμία αλλαγή στις διατροφικές ή άλλες συνήθειες του πληθυσμού.

Η ΕΕΑΕ αναφέρει ότι, λόγω της παρουσίας στον ελληνικό χώρο αερίων μαζών με ίχνη ραδιενέργειας, που προέρχονται από την Ιαπωνία, πραγματοποιεί μαζί με το Δίκτυο των Συνεργαζομένων Εργαστηρίων μετρήσεις δειγμάτων προερχομένων από την...

Επειδή σε λίγο όλα τα βιολογικά λαχανικά θα γίνουν απαγορευμένα και παράνομα, ας θυμηθούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές

Πως φτιάχνω ΣΠΟΡΕΙΟ και πως μεγαλώνω φυτά, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!

Γράφτηκε ότι θα υπάρξει απόφαση που θα απαγορεύσει την ιδιωτική καλλιέργεια. Και άλλες φορές έχουμε ακούσει ανάλογα “παράλογα”, που στην πορεία τα “αλλάζουν”, τα διαμορφώνουν, αλλά ο στόχος είναι γνωστός…
Toν σπόρο τους, τον έριξαν και δουλεύει. Ας μάθουμε να φτιάχνουμε ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, για … καβάντζα!
Πιθανολογούμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να περάσει, μιας και δεν επηρεάζει πολύ κόσμο. Οι πολλοί μαντρώθηκαν στις πόλεις, τι τους νοιάζει που… δε θα έχουν κήπο; Σάμπως έχουν τώρα; Πέρασαν πολύ πιο επώδυνα μέτρα για πολλούς… Στην γιαγιά και στον παππού που παρέμειναν πίσω στην ύπαιθρο, θα κολώσουν; Εδώ δεν ντράπηκαν που έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους… Το πως θα την εφαρμόσουν, δε νομίζουμε ότι θα βιαστούν.
Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά, που λέει και ο σοφός λαός…
Η Μάνα ελληνική Γη , σου δίνει πολλές λύσεις για να...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έχεις αίμα στα χέρια σου, λερώθηκες? Μην ασχολείσαι μωρέ...ελληνικό αίμα είναι...

Aπίστευτη γερμανική απάτη με κέρματα του 1 και των 2 ευρώ. Μετά έχουν το θράσος οι Γερμαναράδες να μιλάνε για ηθική.

Γερμανική εταιρεία αγόραζε ως ''παλιοσίδερα'' από την γερμανική κεντρική τράπεζα Bundesbank στραπατσαρισμένα, λόγω χρήσης, ευρώ-νομίσματα, τα έστελνε στην Κίνα όπου τα ''σουλούπωναν'' και μετά αεροσυνοδοί της Lufthansa τα έφερναν πίσω στη Γερμανία όπου τα αντάλασσαν με έγκυρα χαρτονομίσματα.
Πάνω από 25 άτομα συνέλαβαν οι γερμανικές αρχές που υπολογίζουν πως με το ''κόλπο'' αυτό οι δράστες έβγαλαν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ!
(Σχόλιο: Άντε ρε...πώς καταδέχτηκαν  να κάνουν τέτοια. Αυτά είναι ... ψιλοδουλειές για τους γουρουνογερμαναράδες που ασχολούνται με απάτες επιπέδου Siemens και πάνω! )

Η Greenpeace με τη νέα της έκθεση αποκαλύπτει τα ψέματα του πυρηνικού λόμπι

Η Greenpeace με τη νέα της έκθεση αποκαλύπτει τα ψέματα του πυρηνικού λόμπι και αποδεικνύει ότι τα πυρηνικά είναι η πιο ακριβή επιλογή για την κάλυψη των ενεργειακών μας αναγκών.
Η κρίση στη Φουκουσίμα κατέρριψε, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, το μύθο ότι η πυρηνική ενέργεια είναι ασφαλής. Η Greenpeace, όλες αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει με υπεύθυνο τρόπο την...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ...


 ...ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ




Άκουσε με καλά κ.Γιώργιε
Τσαντ - Παπανδρέου, πολίτη της Αμερικής ή όποιας άλλης χώρας.
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και τη θέλω ΤΩΡΑ ! Θέλω το Έθνος μου και το Θέλω Ελεύθερο! Θέλω τη Χώρα μου και τη θέλω αδέσμευτη χωρίς Τρόικα. Αυτή, είναι η δική μου
Πατριδα,ειναι η δική μου γη,ειναι η γη των προγόνων μου! Για τούτη τη γη πολέμησε ο πατέρας μου και οι πρόγονοι μου. Για τούτα τα χώματα που εσύ ξεπουλάς με τόση ευκολία λες κι είναι τσιφλίκι σου, θυσιάστηκαν χιλιάδες ζωές ελλήνων.Και έρχεσαι τώρα ΕΣΥ ωσάν μεγάλος νταβατζής και...

Όλη μέρα θα του ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ του τρισμέγιστου!

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ; - ΣΦΑΓΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ;

Περίεργα και δύσκολα πράγματα αναφέρονται στο νέο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις.

Εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, θα είμαστε στο εξής όλοι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μόνο όσοι θα έχουν... εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), δεν θα είναι εν δυνάμει δότες.

Συγκεκριμένα το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του.

Όπως αναφέρεται στο προσχέδιο, κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ...


Mέρα που είναι να ευχηθούμε στον Πρωθυπουργό μας, αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής και της σκέψης : Χρόνια πολλά βρε, η μέρα σου είναι σήμερα!!

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νόμος για υποχρεωτική αφαίρεση οργάνων. Αν τους πω να πάρουν τα @@δια μου, θα το θεωρήσουν αντίρρηση ή συναίνεση?

Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους.

Αν διαφωνούμε, θα πρέπει να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας!

Ποιός τους νομιμοποίησε να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε  σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,διχως την εγκρισή μας?

Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστή μας ιδιοκτησία, η οποία  προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.

Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου ''μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο'' οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει. Εκτός από δούλους και άβουλα ρομποτάκια της νεοταξικής πραγματικότητας, θέλουν να μας καταστήσουν ζωντανά δοχεία ανταλλακτικών,  από τα οποία θα ''ψωνίζει'' τα χρειαζούμενα όργανά της η μελλοντική παγκόσμια ελίτ. Αντίσταση εδώ και τώρα!

Agiovasilema

Η Greenpeace αποκαλύπτει ραδιενέργεια και ψέματα στην Ιαπωνία

Η επιστημονική ομάδα της Greenpeace που βρίσκεται στην Ιαπωνία κάνοντας μετρήσεις ραδιενέργειας, επιβεβαίωσε τις επίσημες μετρήσεις που δείχνουν τα επίπεδα ραδιενέργειας να φτάνουν μέχρι 10 μSv/h (μικρό Σιβέρτ ανά ώρα).
Οι μετρήσεις της Greenpeace πραγματοποιήθηκαν σε τοποθεσίες, όπως το χωριό Ιιτάτε, δηλαδή 40 χλμ βορειοδυτικά του σταθμού Φουκουσίμα και 20 χλμ εκτός της επίσημης ζώνης αποκλεισμού. Εκεί, τα επίπεδα ραδιενέργειας είναι τόσο υψηλά που απαιτείται άμεση εκκένωση της περιοχής.
«Οι Ιαπωνικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά πως τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας από το σταθμό Φουκουσίμα έχουν εξαπλωθεί σε πολύ μεγαλύτερη έκταση από τη ζώνη αποκλεισμού, σε περιοχές όπως το Ιιτάτε. Ωστόσο, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για να προστατεύσουν τους κατοίκους και επιπλέον δεν τους ενημερώνουν για τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία τους»,
δήλωσε ο ειδικός της Greenpeace σε θέματα ραδιενέργειας, Jan van de Putte.
Οι ιαπωνικές αρχές δυστυχώς λένε ψέματα, αφού ισχυρίζονται πως οι κάτοικοι έχουν ήδη εγκαταλείψει εθελοντικά την περιοχή, ενώ οι ...

Καμαρώστε τον ΓΑΠ τον εκτελεστή της παγκοσμιοποίησης. Είναι περήφανος που είναι...Ιρλανδός. Εμείς πάλι, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες!

Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου ,  στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Αθήνα. (29/03/2011)
Δείτε το video με προσοχή για να αντιληφθείτε πως χτίζεται η παγκοσμιοποίηση..
Δείτε και πέστε μας τι είστε ;;
Εμείς πάντως είμαστε υπερήφανοι, γιατί είμαστε Έλληνες…σκέτο

Γράφονται πρωτοσέλιδα για μίζα 178 εκ. ευρώ σε πρώην υπουργό κι όμως δεν συγκινείται κανένας


Αυτό είναι ένα πρόσφατο πρωτοσέλιδο, της εφημερίδας "Το Παρασκήνιο".
Αναφερόταν σ' ένα θέμα που και στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχε προβληθεί από το δελτίο του EXTRA 3.
H μεγαλύτερη μίζα που δόθηκε ποτέ στην Ευρώπη πήγε σε Ελληνα πρώην υπουργό.Μιλάνε και γράφουν για το αστρονομικό ποσόν των 178 εκατομμυρίων ευρώ,που κατατέθηκε στο λογαριασμό του σε Ελβετική τράπεζα.Επίσης λέγεται ότι ο εν λόγω πρώην υπουργός (χρώματος γαλάζιου,αν κι αυτό ελάχιστη σημασία έχει) βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ κι από κει και πέρα άκρα του τάφου σιωπή γιατί λέει δέχονται πιέσεις από τη Γερμανία και από μεγαλοεπιχειρηματίες να μην αποκαλυφθούν οι λογαριασμοί.Είναι δυνατόν αυτή η είδηση να έχει έστω και δόση αλήθειας και να μη συγκινείται κανένας;
Σ' αυτή τη χώρα οι δικαστές,που ξεψαχνίζουν τα blogs και ασκούν για ψύλλου πήδημα διώξεις,δεν παρακολουθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ;
Γιατί δεν παρεμβαίνουν;Ποιους φοβούνται ή καλύπτουν;
Στην προκειμένη περίπτωση ή το κανάλι και η εφημερίδα λένε ψέματα και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις,υποσκάπτοντας παράλληλα το πολίτευμα και απαξιώνοντας πολιτική και πολιτικούς ή υπάρχει όντως κακουργηματική πράξη αφού τα χρήματα της τεράστιας μίζας των 178 εκ. είναι λεφτά του Ελληνικού δημοσίου.Δεν μπορεί μια τέτοια είδηση να σέρνεται για μέρες και η επίσημη πολιτεία να παραμένει αδρανής.
Εδώ υπάρχουν ή κλέφτες ή ψεύτες!
Κάποιοι λοιπόν πρέπει να πάνε φυλακή.
πηγή http://zeidoron.blogspot.com/2011/03/178_19.html

(Σχ. από agiovasilema: Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το χρώμα του πρώην Υπουργού. Πράσινοι και γαλάζιοι που δημιούργησαν τον βούρκο στον οποίο πέσαμε εμείς, πρέπει να τιμωρηθούν. Αντι γι' αυτούς βασανιζόμαστε όλοι εμείς για εγκλήματα που δεν διαπράξαμε. Ονόματα θέλουμε λοιπόν, δήμευση περιουσιών και φυλακή!)

Eντοπίστηκε πρώην Υπουργός με καταθέσεις στην Τράπεζα ...178 εκατομμύρια ευρώ!!(Κατά τα λοιπά, κόβουν τα επιδόματα των ανέργων)

Τα στοιχεία των ελέγχων του ΣΔΟΕ σύμφωνα με τα οποία εντοπίσθηκε «πρώην υπουργός με τραπεζικές καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ» ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των οικονομικών βουλευτών και κομμάτων, που ταυτόχρονα ελέγχει και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών.Το θέμα τέθηκε στη σημερινή, εκτός δημοσιότητας, συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που συνήλθε υπό...

Κάθε μέρα λέμε ότι τα είδαμε όλα με αυτούς τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ που μας κυβερνούν αλλά αυτοί ακόμα μας αιφνιδιάζουν. Μας υποχρεώνουν δια νόμου να γίνουμε όλοι δότες οργάνων!!!!!!!!!!!!!

Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους.

Αν διαφωνούμε, θα πρέπει να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας!

Ποιός τους νομιμοποίησε να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε  σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,διχως την εγκρισή μας?

Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστή μας ιδιοκτησία, η οποία  προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.

Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου ''μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο'' οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει.
Agiovasilema

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θέλει ο Παπανδρέου νεκρούς στην Κερατέα;


 Είναι απίστευτο μέχρι που μπορεί να φτάσει η κυβέρνηση των ανδρείκελων του Παπανδρέου για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων. Ακόμα και το ενδεχόμενο να  υπάρξουν νεκροί στην Κερατέα από τις απροκάλυπτες φασιστικές επιθέσεις των ΜΑΤ εναντίον των κατοίκων με  ύβρεις, απειλές, χημικά, γλομπς και πλαστικές σφαίρες δεν φαίνεται να πτοεί τον πρωθυπουργό των τραπεζών και του κεφαλαίου.
 
 Ήδη μία έγκυος γυναίκα απέβαλε προ ημερών τρομοκρατημένη από τα ΜΑΤ. Αυτή  η πολιτική  είναι ακραία ακόμα και για ένα βάρβαρο καπιταλιστικό καθεστώς. Ο ανάλγητος όμως πρωθυπουργός έχει ξεσκεπάσει εντελώς το αληθινό του πρόσωπο του  εναντίον των...

Ένα γιαούρτι μπορεί να αλλάξει την Ιστορία;

Έγραφα στο τελευταίο κείμενό μου με τίτλο "Υπόδουλοι των λαθών μας" ότι μεταξύ άλλων ο λαός μας είναι ώρα να αποδείξει ότι μπορεί περισσότερα από ένα γιαούρτωμα. Αυτό ορισμένοι το εξέλαβαν ως μία έμμεση αποδοκιμασία ή καταδίκη από μέρους μου, των πρωτόγνωρων αυτών μορφών διαμαρτυρίας που εκδηλώνονται από απλούς πολίτες κατά συλλήβδην του πολιτικού συστήματος της χώρας μας.
 Είναι φαινόμενο που ουδέποτε το έχουμε ξαναδεί σε τέτοια έκταση και τέτοια ένταση στη νεότερη μεταπολιτευτική μας ιστορία. Οι λόγοι για αυτήν την οργή του κόσμου που ξεχειλίζει είναι προφανείς. Και όσο κι αν θέλει ο κ. Πάγκαλος να πιστεύει ότι είναι καμιά δεκαριά Συριζαίοι που προκαλούν τις "φασαρίες", η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Πρόκειται για μία ...

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ. Ένας ένας οι βουλευτές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΝΕ. Απρόβλεπτες εξελίξεις!

8 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι κκ.
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου
Παναγιώτης Κουρουμπλής

Γιώργος Αρβανιτίδης
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Λάμπρος Μίχος
Χαρά Κεφαλίδου
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Άγγελος Τόλκας,  κατηγορούν ανοιχτά Κυβέρνηση και Τράπεζες για το ρόλο τους και απευθύνουν σοβαρότατα ερωτήματα στον Υπουργό Οικονομικών για την αλόγιστη κερδοσκοπία των τραπεζιτών οι οποίοι δεν έδωσαν την παραμικρή εγγύηση ότι τα χρήματα που έλαβαν θα διοχετεύονταν στους πολίτες!!!

Με καζάνι που βράζει μοιάζει πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική αλλά πλέον δεν δείχνουν καμία ανοχή και είναι και ιδιαίτερα αιχμηροί στις τοποθετήσεις τους.

Την ανάγκη για πιο ολοκληρωμένη συνεργασία των υπουργείων με τους βουλευτές και τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, έθιξαν ορισμένοι εκ των συμμετεχόντων κατά τη σημερινή συνεδρίαση των εισηγητών των ΚΤΕ και των κοινοβουλευτικών Επιτροπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιείται τακτικά, είτε ανά εβδομάδα είτε ανά δύο εβδομάδες, ορισμένοι εκ των συμμετεχόντων, όπως είναι ο εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών Ανδ. Μακρυπίδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Κ. Καρτάλης, ζήτησαν να υπάρχει περισσότερος διάλογος με τα υπουργεία και ιδιαίτερα με το υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αναπληρωτής εισηγητής του ΚΤΕ Πολιτισμού Γ. Βούρος άσκησε σφοδρότατη κριτική προς την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού σχετικά με τις στοχεύσεις του υπουργείου ως προς τις πολιτιστικές δραστηριότητες.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής Παντελής Οικονόμου ξανανάβει φωτιές στην κυβέρνηση, ο οποίος προχώρησε την κριτική των πράσινων βουλευτών ένα βήμα περισσότερο και έκανε λόγο ουσιαστικά για αποκήρυξη του Μνημονίου. Μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών...

Τα πτώματα της ημέρας (όπως λέγαμε κάποτε τα νέα της ημέρας)

Εκεί καταντήσαμε παιδιά. Να μετράμε στο τέλος της μέρας τα πτώματα που βρέθηκαν εδώ και εκεί. Η Ελλάδα μας, η Ελλαδίτσα μας, έχει γίνει ο σκουπιδοτενεκές της γης και το κολαστήριο της Ευρώπης. Πάμε να δούμε λοιπόν τα σημερινά αποτελέσματα του πολυπολιτισμικού παραδείσου και να τα αφιερώσουμε στους καλοφυλαγμένους και καλολαδωμένους δημοσιογράφους και παρατρεχάμενους που σιωπούν για να μην πάνε κόντρα στην κατοχική κυβέρνηση:

1) Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 21χρονος,Αλβανός, στην οδό Μιαούλη 20, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός έφερε τραύματα από μαχαίρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

2) Το πτώμα ενός Ιρακινού, εντόπισαν περαστικοί τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της οδού Ζερβουδάκη 9, στα Κάτω Πατήσια.Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από πυροβολισμό.

3) Το πτώμα μιας γυναίκας περίπου 30 ετών βρέθηκε στην περιοχή της Ποσειδωνίας στην Κόρινθο. Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή.

Πήλινα οικολογικά σπίτια από 1500 ευρώ!



Τα cobόσπιτα είναι κτίσματα με το μικρότερο δυνατό οικολογικό και οικονομικό κόστος. Φτιάχνονται με τα χέρια σαν γλυπτά, από υλικά του άμεσου περιβάλλοντός και σύμφωνα με μια πανάρχαια τεχνική. Ο Κώστας Κοντομάνος είναι ένας οικονομολόγος που μυήθηκε σ’ αυτή.

Από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα σπίτια;
Στα σπίτια που κατασκευάζουμε προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά και τοπικά διαθέσιμα υλικά. Αυτό συνεπάγεται μηδενικό ή ελάχιστο κόστος μεταφοράς και επεξεργασίας, άρα πολύ χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα του σπιτιού. Επιλέγουμε υλικά που, ανάλογα με το μέρος, είναι άμεσα διαθέσιμα και σε αφθονία: πέτρα, χώμα, άχυρο, ξύλο, φύκια, τρίχες ζώων κτλ. Αν λοιπόν χτίσουμε στη Μάνη, θα χρησιμοποιήσουμε...

Το νεο κόμμα του Γιάννη Δημαρά.

Ο Γιάννης Δημαράς με επίσημη ανακοίνωσή, ανήγγειλε την ίδρυση του νέου κόμματος του, με ονομασία «Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών».
Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου το νέο κόμμα καλεί τους πολίτες να συστρατευτούν σε αγώνες για:
- Την εθνική μας ανεξαρτησία
- Την κοινωνική ενότητα
- Την ανανέωση του πολιτικού συστήματος
- Την προάσπιση των εθνικών δικαιωμάτων και συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
- Την κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.
- Την βελτίωση του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Τα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Απριλίου.

Όποιος δεν έκανε περαίωση θεωρείται...ύποπτος.(Ούτε τα στοιχειώδη δεν καταλαβαίνουν οι ανίκανοι που μας κυβερνούν)

Από τη μια τόσο ο ίδιος ο ΓΑΠ όσο και ο υπουργός Οικονομικών έλεγαν ότι το μέτρο δεν είναι σωστό, αλλά τελικά το πήραν, από την άλλη το μέτρο ήταν προαιρετικό...

αλλά τώρα φαίνεται πως ήταν υποχρεωτικό, αφού όποιος δεν μπήκε στην περαίωση μπαίνει “στο ματι” ΣΔΟΕ και εφορίας.
Τώρα μπαίνουν “κριτήρια φοροδιαφυγής” και πρώτοι στη λίστα μπαίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έκαναν περαίωση. Πρόκειται για περίπου 60.000 άτομα, ενώ μπαίνουν στο στόχαστρο και εκείνοι που έχουν περιουσία πάνω από 400.000 ευρώ σε ακίνητα αλλά και οι επιχειρήσεις με μεγάλο τζίρο.
Τα κριτήρια που καθιστούν ύποπτο κάποιον βγαίνουν μετά από ανάλυση...

Πόλεμος απόψε στην Κερατέα. Τα ΜΑΤ έσπασαν το αυτοκίνητο του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου!


Ο βουλευτής Οικονόμου ερχόμενος να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ. Αφού τους εξήγησε ποιος είναι ζήτησε να δει τον εισαγγελέα. Τα ΜΑΤ τον κατηύθυναν εκεί που εισαγγελέας δεν υπήρχε και πολύ πιθανό να μην υπάρχει, όπως δεν υπάρχει εδώ και μήνες στην Κερατέα.


Το συγκλονιστικό είναι πως τα ΜΑΤ προξένησαν ζημιές στο αυτοκίνητο του βουλευτή, ο οποίος κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας να υποβάλλει μηνύσεις. Εκεί βρήκε κλειστές πόρτες και όταν ζήτησε να του ανοίξουν του απάντησαν πως δεν ανοίγουν για ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Εκτός από το όχημα του Οικονόμου, προξένησαν ζημιές και σε...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σαν Ελληνας πολίτης αιτούμαι εισαγγελική έρευνα για το θέμα ψεκασμού αεροσκαφών πάνω από τον ουρανό της Ελλάδας

Ποιά είναι αυτά τα αεροσκάφη? Σε ποιά χώρα ανήκουν? Τι ψεκάζουν πάνω από τα κεφάλια μας? Ποια είναι η ακριβής χημική σύσταση του υλικού που ψεκάζουν?
Αυτές είναι λίγες απο τις ερωτήσεις που ο εισαγγελεύς πρέπει να απαντήσει στον Ελληνικό λαό! Aν σας ενδιαφέρει, υπογράψτε
 στο πιο κάτω Link και μοιράστε  το παντού! (Sign in the petition)
http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_1280.html

Έκτακτο Δελτίο Τύπου του Δήμου Λαυρεωτικής.ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! ! !

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΕΑ , ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ !
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΑΤ 2η ΦΟΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επί τρεις και πλέον ώρες από τις 15.00 σήμερα ισχυρές αστυνομικές και κατασταλτικές δυνάμεις συγκρούονται με κατοίκους στη γέφυρα του Κουβαρά, στο...

Η Standard & Poor's έκανε ''διπλή'' υποβάθμιση της Ελλάδας γιατί ''βλέπει'' αναδιάρθρωση χρέους

-Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι θα προσφύγουμε στον μηχανισμό διάσωσης της ευρωζώνης και μετά το 2013
- Προειδοποιεί για νέα υποβάθμιση της Ελλάδας κατά μία ή δύο βαθμίδες
- Γ.Παπανδρέου : ''Φταίνε οι καθυστερημένες και ανεπαρκείς αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής''
- ''Βουτιά'' στο Χρηματιστήριο μετά την υποβάθμιση
 


''Σκοτείνιασε'' και πάλι ο ορίζοντας της ελληνικής οικονομίας μετά τις εξελίξεις που αποκτούν καταιγιστική μορφή.
 
Ο διεθνής οίκος προχώρησε στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες και προειδοποιεί με νέα διπλή υποβάθμιση τη χώρα μας.
 
Η S&P εκτιμά ότι η Ελλάδα, επειδή ''ασφυκτιά'' από το χρέος της, δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές το 2013, όταν και λήγει η περίοδος δανειοδότησης...

ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΙΤΑΛΙΑ-Πόλεμος Βορείων – Νοτίων για τους μετανάστες


Πόλεμος βορείων – νοτίων έχει ξεσπάσει στην Ιταλία λόγω της εισβολής μεταναστών, με τον Μπερλουσκόνι σε ρόλο διαπραγματευτή.

Η χώρα έχει ψυχικά κοπεί στα δύο από την ημέρα που αποφασίστηκε η μεταφορά μεταναστών σε όλες τις περιφέρειες, με μοναδική εξαίρεση το σεισμοπαθές Αμπρούτσο.

Οι «Νότιοι» υψώνουν φωνή απόγνωσης, καταγγέλλοντας ότι οι περιοχές τους έχουν καταληφθεί και πως η Λαμπεντούσα θυμίζει χωριό της Τυνησίας και κάθε άλλο παρά ιταλικό νησί.

Οι «Βόρειοι» αντιδρούν στην προοπτική να στηθούν καταυλισμοί στις ...

Πόσο θα ξεπουλήσουνε τα κοράκια στις ύαινες τα πλούτη που κρύβει το υπέδαφός μας?

Συναγερμός χτύπησε στο κέντρο πυρηνικών ερευνών «Δημόκριτος» και στα υπουργεία Βιομηχανίας και Ενέργειας, όταν έφτασε πριν 12 χρόνια απόρρητη έρευνα που αφορούσε την τεράστια συγκέντρωση ραδονίου στον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στη Νεράιδα Θεσπρωτίας.

Η μέτρηση ήταν 9.500 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο με όριο επιφυλακής τα 150. Παρόμοια υψηλά κοιτάσματα ραδονίου διαπιστώθηκαν στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδας, Νιγρίτας και Σουρωτής.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο που αποτελεί την πιο σημαντική ένδειξη για ύπαρξη ουρανίου στις περιοχές που βρίσκεται.

Παράλληλα, στο όρος Παγγαίο, στην Καβάλα, δίνεται μάχη μεταξύ ...μεγάλων Funds επενδυτών της Αμερικής για την εξόρυξη τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού που υπάρχουν εκεί, ενώ στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έχει ήδη ξεκινήσει η εκμετάλλευση του υπεδάφους που έχει χρυσό και ουράνιο από την TVX Gold του Τζορτζ Σόρος.
Απόρρητη έκθεση του Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) εμφανίζει κοιτάσματα Ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πύραυλους που υπάρχουν στο ελληνικό υπέδαφος αξίας σε δραχμές (η έκθεση είναι του 1996) 100 τρισ. δρχ.

Το κείμενο της έκθεσης υπογράφεται από 7 διακεκριμένους επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατ. τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Να σημειωθεί ότι η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στη διεθνή αγορά είναι 25.000 δολάρια το γραμμάριο.
Υπολογίζεται ότι το ελληνικό ουράνιο και ο ελληνικός χρυσός έχουν συνολική αξία 80 δισ. ευρώ.
Το ερώτημα είναι πόσο θα ξεπουλήσουμε και αυτόν τον ορυκτό πλούτο στους ξένους εν ονόματι της δέσμευσης των 50 δισ. ευρώ που πρέπει να βρούμε τα επόμενα δύο χρόνια.
newsbomb.gr

Σε κατάσταση υψίστου συναγερμού η Ιαπωνία

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ιαπωνία, δύο εβδομάδες μετά τη βιβλική καταστροφή. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Ναότο Καν δήλωσε σήμερα ότι η ιαπωνική κυβέρνηση βρίσκεται "σε κατάσταση υψίστου συναγερμού" για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέρχονται από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.
Ο Ναότο Καν υπογράμμισε ότι η κατάσταση παραμένει "απρόβλεπτη" στον πυρηνικό σταθμό, όπου τα συστήματα ψύξης των τεσσάρων από τους έξι αντιδραστήρες δεν λειτουργούν και όπου οι περιπτώσεις διαρροής ραδιενέργειας πολλαπλασιάζονται μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε την 11η Μαρτίου.
Η κυβέρνηση "θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό ευρισκόμενη σε κατάσταση υψίστου συναγερμού", είπε ο ιάπωνας πρωθυπουργός κατά τη ..

Η αλήθεια για την "απεργία πείνας" των Μαροκινών της Υπατίας βρίσκεται εκτός από τα βίντεο και στην ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας...

Δείτε το γιατί...
Αυτή είναι η ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook..
«Προς τον κ. Τσίπρα και τους αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν like  πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν ...

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

Βρεθηκα σημερα σε ενα μεγαλο σουπερ μαρκετ για ψωνια.Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.Πρωτον η τιμη της πατατας σταθερα πανω απο 1 ευρω ,παει αλλο ενα προπυργιο του καλαθιου της νοικοκυρας επεσε και αυτο.Το αλλο που βιωσα σημερα μου προκαλεσε σοκ και λυπη/
Καθομουν στα τυροκομικα περιμενωντας να αγορασω φετα,διπλα μου ηταν ενας ηλικιωμενος κυριος,αξιοπρεπης φαινοταν,τον βλεπω βαζει το χερι στην τσεπη και βγαζει κατι ψιλα και λεει με χαμηλη φωνη στην υπαληλο ,βαλε μου για 1,30 ευρω φετα απο την φθηνη.Η υπαλληλος τον..

Δεν ξέρουν… πως να πουν στον Παπακωνσταντίνου ότι δεν τραβάει...

Σε πρώτο πλάνο, τα χαμόγελα και οι φιλοφρονήσεις περισσεύουν. Μόλις όμως τα βλέμματα… στρίψουν, αρχίζουν οι παγωμένες ματιές, οι δεύτερες σκέψεις, ο προβληματισμός για το μέλλον. Που φυσικά, ξεκινάει από το παρόν…

Δεν ξέρουν… πως να του το πουν

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι το κατεξοχήν πρόσωπο του Μνημονίου, δηλαδή… του δράματος που βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες. Ταυτίστηκε με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, στο επίπεδο του να αποφασίζουμε για εμάς… χωρίς τους ξένους δανειστές. Ακόμη και για εκείνους που κοντόφθαλμα προσεγγίζουν το Μνημόνιο ως «αναγκαίο κακό», ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι εκείνος ο οποίος, με την ...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το ανφάς του Ραγκούση

thumbΟι καλά γνωρίζοντες λένε ότι ο Γιάννης Ραγκούσης δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της Κερατέας και δεν πρόκειται να επιδιώξει να διαπραγματευθεί με το δήμο και τους κατοίκους, γιατί τον στοιχειώνει η Υπατία. Ο υπουργός Εσωτερικών, θεωρεί, δηλαδή, ότι δεν θα είναι καλό για το πολιτικό του προφίλ, να δείξει ότι κάνει ένα βήμα πίσω σε ένα ακόμα φλέγον και δύσκολο θέμα.

 

http://www.topontiki.gr/article/15206 

Πρός ολοκληρωτική σύρραξη στην Κερατέα;








Απο μια κλωστή κρέμεται πλέον η κατάσταση καθώς η κυβέρνηση προχωρεί σε προκλητικές κινήσεις.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί το τελευταίο 24ωρο.Οι πολίτες της Κερατέας καταγγέλουν ότι σκοπός της μαζικής παρουσίας των ΜΑΤ γύρω από την πόλη είναι ο αποκλεισμός της προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία εγκατάστασης νέων μηχανημάτων από τους εργολάβους στο Οβριόκαστρο και ξεκίνημα των...

Και αυτά ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις..

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προετοιμάζεται συγχρόνως εισβολή δυνάμεων καταστολής μέσα στην πόλη προκειμένου να ελεχθεί πλήρως η κατάσταση, από πλευράς αντιδράσεων των πολιτών.

Οι κάτοικοι της Κερατέας τονίζουν ότι εάν ο Χρήστος Παπουτσής και η κυβέρνηση επιχειρήσουν τέτοιου είδους επέμβαση, η απάντηση που θα πάρουν θα είναι ολοκληρωτική αντίσταση με κάθε μέσο.

Είναι φανερό από την ατμόσφαιρα που τώρα διαμορφώνεται στην περιοχή ότι μιλάμε για ραγδαία κλιμάκωση της αντιπαράθεσης πολιτών -κυβέρνησης η οποία οδηγεί σε αδιέξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες..

Πολίτες στέλνουν εξώδικο στην Βουλή για το θέμα του μυστικού και εφιαλτικού ''ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ'' ο οποίος θέτει άμεσα σε κίνδυνο τις ζωές μας.

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ
ΤΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΓΙΑΤΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΑΨΗ ΑΣΠΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΑΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΣΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΖΥΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΞΥΛΑΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΟΥΝΑΔΗ ΓΩΓΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ


ΠΡΟΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.



Κε Πρωθυπουργέ
καί Βουλευτές τής παρούσας βουλής ,


Διαδίδεται έντονα τις τελευταίες μέρες ότι πρόκειται να φέρετε προς ψήφιση νομοσχέδιο όπου θα κάνετε νόμο του κράτους , διατάξεις που περιλαμβάνει ό λεγόμενος διατροφικός κώδικας .

Ο κώδικας αυτός , όπως έχει ψηφιστεί στην Αμερική με την ονομασία
νόμος S-510 , αναφέρει ότι οι βιταμίνες A , B , C , D και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο καθίστανται παράνομα , όταν οι ποσότητες λήψης αυτών των ουσιών θα είναι θεραπευτικές .
Ο νέος αυτός κώδικας θα απαγορεύει επίσης την χρήση θρεπτικών ουσιών , όπως βιταμίνες ή μέταλλα ,τα οποία θα λαμβάνονται για πρόληψη ή για αντιμετώπιση κάποιας πάθησης .

Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια .

Ναι αυτές που αποδεδειγμένα είναι η βάση της σωστής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού και της ισχυροποίησης
του ανοσοποιητικού συστήματος , με το νέο νόμο θα είναι παράνομες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα απαγορεύεται ακόμα και ή συνταγή γιατρού , που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες , ακόμα και αν πραγματικά τα έχει ανάγκη κάποιος .
Συγκεκριμένα ή δοσολογία θα περιορίζεται μόνο στο 15% της συνιστώμενης ποσότητος .
Η θεραπεία θα γίνεται με άλλα φάρμακα εταιρειών , τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο.
Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής μέσω λήψης θρεπτικών ουσιών .
Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ...

Πόλεμος συμμοριών στη χωματερή Άνω Λιοσίων! Δεκάδες νεκροί ρακοσυλλέκτες



Εν ψυχρώ εκτελέσεις, τεμαχισμένα πτώματα διάσπαρτα ανάμεσα σε τόνους απορριμμάτων, συμμορίες Αλβανών Ρομά που επιβάλλουν με τα όπλα την κυριαρχία τους στα «πολύτιμα» σκουπίδια της χωματερής Άνω Λιοσίων και δολοφονούν χωρίς δεύτερη σκέψη όποιον Έλληνα αθίγγανο ρακοσυλλέκτη τούς σταθεί εμπόδιο. Τρομοκρατημένοι εργαζόμενοι που αρνούνται πλέον να δουλέψουν με το φόβο ότι, κάποια σφαίρα από Καλάζνικοφ θα τους κόψει το νήμα της ζωής…

Ένα πραγματικό θρίλερ που εκτυλίσσεται τα τελευταία 5 χρόνια και μια περίεργη «ομερτά» με φοβερά έως και μακάβρια περιστατικά, που δεν βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας. Ένα καθεστώς τρόμου που έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους κατοίκους, τις αρχές και τους εργαζόμενους που αυτές τις μέρες απεργούν και πάλι, δηλώνοντας την αδυναμία ...

Ίσως το πιο συγκλονιστικό βίντεο από το τσουνάμι της Ιαπωνίας.

http://www.youtube.com/watch?v=cGV7u4YQqAo&feature=player_embedded#at=99

Συγκλονίζει η δύναμη αλλά και η ταχύτητα με την οποία το νερό καταπίνει τα κτήρια.

Οι Ιάπωνες από υποκλίσεις συγγνώμες μια χαρά τα πάνε.Στα υπόλοιπα θέματα όμως αποδεικνύονται τραγικά ερασιτέχνες και διεφθαρμένοι.

"Σας ζητάμε συγγνώμη".
Ολο το ΔΣ της TEPCO ζητάει συγγνώμη ενώπιον των δημοσιογράφων ΦΩΤΟ REUTERS
Ολο το ΔΣ της TEPCO ζητάει συγγνώμη ενώπιον των δημοσιογράφων ΦΩΤΟ REUTERS


Εχουν περάσει δυο εβδομάδες από το χτύπημα του σεισμού των 9 ρίχτερ και του φονικού τσουνάμι και η κατάσταση αντι να ελέγχεται, επιδεινώνεται.

Τόσο η ιαπωνική όσο και η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη σε όσα ανακοινώνονται. Ταυτόχρονα η αγωνία και η ανασφάλεια διαρκώς αυξάνονται αφού όλοι είμαστε στην κυριολεξία στο σκοτάδι.
Κανείς δεν ξεχνά οτι από την πρώτη ημέρα οι πληροφορίες για όσα συνέβαιναν στους αντιδραστήρες διοχετεύονταν στα ΜΜΕ αλλά και στην Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας με το σταγονόμετρο!

Να σημειωθεί επίσης οτι το εργοστάσιο είναι ιδιωτικό και το κράτος δεν έχει καμία συμμετοχή. Γι' αυτό και όλο αυτό το διάστημα βλέπουμε την ιαπωνική κυβέρνηση να μένει επι της ουσίας αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν αλλά και πολλές φορές να καταγγέλει την εταιρεία για πρόβλημα στην ενημέρωση!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Οι δημοσιογράφοι του ΜEGA, έκαναν μήνυση στο blog fimotro και ζητάνε τεράστια αποζημίωση. Η γελοιότητα στο έπακρο!

Οπως έγινε γνωστό οι  μεγαλοδημοσιογράφοι του κεντρικού δελτίου του MEGA έκαναν αγωγή στο blog fimotro  για μια ψηφοφορία που έβαλαν σχετικά με το ...ποιός από τους παραπάνω γλείφει περισσότερο την κυβέρνηση.

Μα και αυτό το fimotro...Πώς σκέφτηκε τέτοιο πράγμα? Να εμφανίζει αυτούς τους αγνούς δημοσιογράφους, αυτούς τους φτωχούς και τίμιους αγωνιστές ως γλείφτες της κυβέρνησης και του ΔΝΤ???

(Με τον Στάθη φυσικά δεν τόλμησαν να τα βάλουν. Εκεί έκαναν τουμπεκί...Μόνο στα μπλογκς πάνε να κάνουν τις μαγκιές τους αυτοί οι τύποι! Αλήθεια, ο Πρετεντέρης δεν ήταν αυτός που έλεγε κάποτε ''σιγά μην ασχολούμαστε με τα blogs? Τι άλλαξε τώρα και αποφάσισε να αφήσει το σλουρπ - σλουρπ της κυβέρνησης και να 'ασχοληθεί' μ' αυτά?)

Αμετανόητος ο Καρχιμάκης συνεχίζει να προκαλεί: «Γιατί να παραιτηθώ;»

Αμετανόητος ο Καρχιμάκης συνεχίζει να προκαλεί: «Γιατί να παραιτηθώ;»

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα» της Κυριακής ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης απαντά με έντονο  και προκλητικό ύφος στα ερωτήματα της ελληνικής κοινωνίας , σχετικά με τον διορισμό του στο δημόσιο.

Εργαζόταν ,λέει, στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως διοικητικός λογιστής και έπαιρνε 1.800 ευρώ μισθό.  «Γιατί λοιπόν να παραιτηθώ;» τονίζει με στόμφο ο κ. Καρχιμάκης.
«Πώς θα ζούσα αν ο λαός κάποια στιγμή δεν με ψήφιζε και δεν με έστελνε και πάλι στη Βουλή; Πρέπει δηλαδή να ζητιανεύω; …..»(sic)

Ο κ. Καρχιμάκης , βο(υ)λευτής από το 2000, (έχει ήδη εξασφαλίσει την παχυλή βουλευτική σύνταξη του, απ’ ότι αντιλαμβάνομαι)  προβληματίζεται για το εργασιακό του μέλλον.  Τον ίδιο όμως προβληματισμό έχουν και κάποια εκατομμύρια Ελλήνων εργαζομένων πολιτών, αλλά δεν δημιουργούνται γι’ αυτούς «προσωποπαγείς θέσεις» στο δημόσιο ,που θα τους περιμένουν και θα τους εξασφαλίζουν την εργασία τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Πως λοιπόν  ο κύριος Καρχιμάκης «καπάρωσε» την θέση...

Πού "Δεν πληρώνω" σήμερα

Που Δεν πληρώνω σήμερα
Ανοιkτές θα παραμείνουν σήμερα το μεσημέρι οι μπάρες σε αρκετούς σταθμούς διοδίων κατά μήκος των εθνικών οδών από τα μέλη του κινήματος κατά των διοδίων.
Οι κινητοποιήσεις του κινήματος «Δεν πληρώνω» είναι προγραμματισμένες από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 16.00 το απόγευμα.




Όλα τα διόδια στα οποία τα μέλη του κινήματος θα σηκώσουν τις μπάρες είναι τα εξής:



Ρίο
Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης
Αφίδνεας
Ελευσίνα (Αττική Οδός)
Θήβα
Ισθμός Κορίνθου
Καβάλα, κόμβος Μουσθένης
Λεπτοκαρυά
Μακρυχώρι
Μάλγαρα
Μεταμόρφωση (Αττική Οδός)
Μοσχοχώρι (προσυγκέντρωση στις 15:20 στο Δημαρχείο Βόλου)
Μώλος
Νεστάνη
Πελασγία
Πολύμυλος (Εγνατία Οδός)
Πυργετός
Τραγάνα

Το θηριώδες ξεπούλημα της Ελλάδας των 50 δις, το δώσανε σε κάποιον κολλητό τους, 31 ετών, άπειρο και άγνωστο (εννοείται χωρίς διαγωνισμό)

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέθεσε το θηριώδες έργο του σχεδιασμού, της παρακολούθησης, του συντονισμού και εν τέλει των αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής δημόσιας περιουσίας στην άπειρη και νεοσύστατη εταιρεία CC&C Advisors Ltd, με έδρα το Λονδίνο και μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα!

Πληροφορίες που βρήκαμε στο newsbomb αναφέρουν: "Να σημειωθεί ότι η ανάθεση αυτής της τεράστιας σύμβασης έγινε χωρίς διαγωνισμό στην αγγλική εταιρεία και δεν υπάρχει πουθενά στον διαδικτυακό τόπο της Κυβέρνησης ούτε το σχέδιο σύμβασης με τους Άγγλους, ούτε και η εξήγηση γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία του Λονδίνου. Έχει...