Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ρωσίδα που εργάζεται σε οίκο ανοχής στην Αχαρνών, έχει σπείρει το AIDS στην Αθήνα. Το ΚΕΕΛΠΝΟ βγάζει συνέχεια ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί τους επισκέπτες του "μολυσμένου" οίκου ανοχής!

Έκκληση να επικοινωνήσουν άμεσα κάνουν οι υγειονομικές αρχές σε όσους επισκέφθηκαν το τελευταίο εξάμηνο τον οίκο ανοχής στην οδό Αχαρνών όπου εντοπίσθηκε νεαρή ιερόδουλος Ρωσίδα να είναι φορέας του Aids. Τι οδηγίες δόθηκαν; 
 
Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό όπου 27 Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια υγειονομικών ελέγχων που διενεργούνται από τις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης από το Υ.Υ.Κ.Α.,  προέκυψε με επιβεβαιωμένο εργαστηριακό έλεγχο ότι σε
...

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ολόκληρο αφιέρωμα των βρετανικών Times στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και τον Πάνο Καμμένο

“Πολιτικός επαναστάτης οδηγεί σε εκλογική εξέγερση κατά των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα”, είναι ο τίτλος που φέρει το άρθρο των Times για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Περιγράφουν τον Πάνο Καμμένο ως τον πολιτικό που οδηγεί το κόμμα σε εξέγερση κατά των αυστηρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλεται από τις Βρυξέλλες και ιδιαίτερα από τη Γερμανία.

«Η μεγάλη πλειοψηφία υποστηρίζει την παραμονή στο ευρώ, αλλά όμοιο ποσοστό των πολιτών αντιτίθεται στους όρους της διάσωσης. Κόμματα και της δεξιάς και της αριστεράς υποστηρίζουν ότι αυτό είναι δυνατό», προσθέτει το δημοσίευμα.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι οι Έλληνες πρέπει να εργαστούν σκληρά, αλλά θέλουν να εργαστούν υπό καθεστώς ελευθερίας, δημοκρατικών θεσμών και κυριαρχίας.

Το άρθρο αναφέρει ότι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” κερδίζουν συνεχώς έδαφος τα τελευταία 24ωρα. Το κύμα που διογκώνεται, μάλλον έχει κινήσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ξένων ΜΜΕ.

πηγή

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ

Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί
 
 
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα: Καλά είναι
Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ, Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς!
Πώς; Οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για
....

Από τη λύσσα τους να συνεχίσουν να κάθονται στις χρυσές καρέκλες της εξουσίας, χτυπάνε τον Καμμένο με ψεύδη και βεβαίως συνεχίζουν να αυτοξεφτιλίζονται.

Νέα ανακοίνωση της ΕΥΠ και νέα προσφυγή στην δικαιοσύνη για τον συνεχιζόμενο αυτοδιασυρμό μίας ιστορικής εφημερίδας. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ή έχουν κερδίσει τόσα που δεν τους νοιάζει. Ντροπή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαψεύδεται για μια ακόμη φορά, με απόλυτο τρόπο, ότι ο κ. Βασίλης Χήτος έλαβε χρήματα από την ΕΥΠ.

Τονίζεται και πάλι κατηγορηματικά ότι η απόδειξη που αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και δόλια κατασκευασμένη.

Το λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, τόσο για την πλαστή απόδειξη, όσο και για τη σημερινή δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας υπαλλήλου της υπηρεσίας.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ!!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;;;;;;;;;;;;

ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δούμε ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!]


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Spiegel: Tότε που οι Έλληνες μας κορoϊδευαν που αγοράζαμε μια φέτα καρπούζι

Spiegel: Tότε που οι Έλληνες μας κορoϊδευαν που αγοράζαμε μια φέτα καρπούζι«Βάλτε μου μια φέτα καρπούζι και τέσσερις ντομάτες». Ένα νέο προκλητικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel για τις αλλαγές στις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει το περιοδικό, στην Ελλάδα βλέπαμε παλιότερα ως… ανέκδοτο τις καταναλωτικές συνήθειες των Γερμανών!
Τώρα όμως λόγω κρίσης τα πράγματα άλλαξαν…
Η κατανάλωση είχε γίνει η κύρια πηγή της αυτοεκτίμησης για τους Έλληνες, οι οποίοι ωθούμενοι από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν ένα συγκεκριμένο μοντέλο κατανάλωσης, γράφει το Spiegel. Και η τάση αυτή συνεχίστηκε με την εισροή των κονδυλίων της ΕΕ, σύμφωνα με το περιοδικό.
Οι καιροί όμως άλλαξαν και «η κατανάλωση έπεσε από το βάθρο της λόγω της κρίσης και όλο και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν την αξία της γερμανικής λιτότητας. Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, πάνω από οκτώ στους 10 Έλληνες έχουν περικόψει δαπάνες και στράφηκαν προς φθηνότερα προϊόντα. Οι ταβέρνες είναι άδειες το Σάββατο βράδυ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν ξύλα για θέρμανση, οι πωλήσεις αυτοκινήτων έχουν συρρικνωθεί δραματικά και καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια που έχουν αστρονομικές τιμές (6 ευρώ για ένα φλιτζάνι καφέ), προσφέρουν τώρα happy hours », αναφέρει το νέο προκλητικό και υπερβολικό, όπως συνήθως, δημοσίευμα του Spiegel.

mediagate.gr
(agiovasilema: Οι βρωμιάρηδες, οι εμετοί δεν χόρτασαν αίμα και χυδαιότητα εναντίον των Ελλήνων. Εμείς ρε γύφτοι, ρε δολοφόνοι, μπορεί να πεινάμε αλλά και τη μία φέτα άμα μας τη ζητούσε ο φιλοξενούμενος θα την βγάζαμε από το πιάτο και θα του την προσφέραμε. Εσείς ρε άχρηστα κορμιά, που ακόμα βρωμάτε σαν τα τραγιά από την απλυσιά, όσα λεφτά και να βγάλατε, λυσσασμένα ζώα παραμείνατε.)

Απίστευτες καταγγελίες Τράγκα! “Ο Σαμαράς εκβιάζει για να σταματήσω τις εκπομπές”!

Απίστευτες καταγγελίες έκανε στην σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας στον RealFM που ενδεχομένως να σταματήσουν μετά τις εκλογές…
Αποκάλυψε ότι δέχεται προειδοποιήσεις από επιχειρηματίες να ρίξει τους τόνους, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην ρευστότητα του σταθμού. Δεν έμεινε όμως εκεί και κατήγγειλε επώνυμα τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη και αυτός και οι συνεργάτες του ή να χαμηλώσει ο Γιώργος Τράγκας τους τόνους και την κριτική τού ή να απομακρυνθεί από τα μικρόφωνα του Real αλλά και στο Extra!
Παρόμοια πίεση ασκούσε όπως είπε και ο Παπανδρέου, ο οποίος έβαζε υπουργούς και συνεργάτες του να τον εκβιάζουν…
Το θέμα όμως χοντραίνει καθώς, όπως είπε ο ίδιος ο Τράγκας έχει προωθήσει σε συμβολαιογράφο ηχητικά ντοκουμέντα…
Κι ο νοών νοήτω!
Ακούστε το πρώτο απόσπασμα της σημερινής του εκπομπής

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών και φονιάδων Αλβανών, στη Θεσσαλονίκη



Σπείρα αδίσταχτων Αλβανών (όπως πάντα...) η οποία λήστευε καταστήματα και πολίτες στη Θεσσαλονίκη εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια της πόλης. Συνελήφθησαν 15 άτομα που έπαιρναν μέρος στις ληστείες, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός τους, ενώ αναζητούνται άλλα τέσσερα. Ο ένας από τους συλληφθέντες είχε συμμετάσχει στη δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού που είχε διαπραχθεί στις 26 Ιουνίου του 2011, στη Βέροια Ημαθίας

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών ληστών στη Θεσσαλονίκη
Οι δράστες είχαν διαπράξει τις εξής ληστείες:

  • Βραδινές ώρες της 03-12-2011, εισήλθαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Νεοχωρούδας, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού, εντός της οποίας βρισκόταν η κόρη του, την οποία και ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, με την επιστροφή του 47χρονου στην οικία του, τον ακινητοποίησαν και με την απειλή δύο (2) πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 Ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Ακολούθως, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 47χρονο, με απειλές εναντίον του ιδίου και μελών της οικογένειάς του, απαίτησαν εκβιαστικά να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 19-01-2012, εισήλθαν σε
  • ....

Γιατί ρε Πύρρο;



pirros_dimas_xalkino.jpg
Σε θαυμάσαμε να σηκώνεις ψηλά την πατρίδα...
Σε αγαπήσαμε σαν τον ήρωά μας σε δύσκολες στιγμές...
Σε βάλαμε στο ψηλότερο σκαλί της καρδιάς μας σαν έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες...

Και ήρθε μια κακή επιλογή σου να τα καταστρέψει όλα....
Από εκεί που ήσουν ο Πύρρος μας, ο δικός μας Πύρρος, έγινες ένα με τους χειρότερους προδότες του Γένους μας....

Ζεις κι αναπνέεις τον ίδιο αέρα με εμάς.
Πως είναι ποτέ δυνατόν να μην αντιλήφθηκες ποιός καταξευτίλισε την αγαπημένη μας πατρίδα;
Πως είναι δυνατόν να μην αντιλήφθηκες ποιό κόμμα διέλυσε τα πάντα κι έφερε στο χείλος του ολέθρου τις ελληνικές οικογένειες;
Πως είναι δυνατόν εσύ ο ήρωας που δεν λύγισες μπροστά στα βάρη και τα σήκωνες "για την Ελλάδα" να μην κατάλαβες ότι πας να μπείς σε ένα κόμμα ραγιάδων και γραικύλων που σκύβουν το κεφάλι στα
...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Off Shore (Υπεράκτιες εταιρείες και πώς εξαπατούν)



Η υπεράκτια εταιρία (Off Shore) είναι το νομικό εύρημα παγκόσμιας εφαρμογής, που παρέχει τη νομότυπη ευχέρεια στον ιδιοκτήτη της, να κρύβει πίσω της περιουσία οιασδήποτε προέλευσης και είδους. Είναι αποδεκτή από όλα τα κράτη του κόσμου, χρησιμοποιείται και από κυβερνήσεις και από ιδιώτες. Ο κάτοχός της μπορεί να μην είναι ορατός, αφού τίποτα δεν τον υποχρεώνει να εμφανίζεται ως φυσικό πρόσωπο, ενώ μπορεί να εμφανίζει ως ιδιοκτήτη μία άλλη υπεράκτια, ή ένα δικηγόρο, ή οιοδήποτε πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του (αχυράνθρωπο) με την προϋπόθεση να ελέγχεται απ’ αυτόν.
Ο τρόπος και οι προϋποθέσεις με τις οποίες λειτουργούν αυτά τα ΄΄ευρήματα΄΄ είναι απλός. Ο δικηγόρος της ΄΄χ΄΄ χώρας (π.χ. της Ελλάδας, Ιταλίας, Παναμά κλπ) που στις δραστηριότητές του είναι και η διαχείριση των Off Shore, είναι σε θέση σε ελάχιστο χρόνο να ΄΄χτίσει΄΄ την εταιρία με μόνα στοιχεία:
  • τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (ΔΣ, Board of Directors, που είναι συνήθως δύο ή τρία ανάλογα με τη χώρα που θα φιλοξενείται),
  • τον επιθυμητό αριθμό μετοχών που εκτυπώνονται ταχύτατα οπουδήποτε άρα και στην Ελλάδα, και
  • τα περιουσιακά στοιχεία που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της να εντάξει σ’ αυτήν. Τέτοια μπορεί να είναι κινητά και ακίνητα κάθε είδους, λογαριασμοί τραπεζών, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, οικοδομικές ή άλλες εταιρίες κ.ο.κ.
  • το πρόσωπο που θα του ανήκουν οι μετοχές ήτοι τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και της περιουσίας της
Η ένταξη στην υπεράκτια οποιασδήποτε περιουσίας  είναι η πρώτη και μόνη συμβολαιογραφική πράξη που γίνεται με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εάν όμως η αγοραζόμενη περιουσία ανήκει σε άλλη Off Shore, τότε ο πραγματικός πωλητής και ο πραγματικός αγοραστής μπορούν να μην φαίνονται, εφόσον εκπροσωπούνται νομότυπα, επί παραδείγματι από ένα δικηγόρο. Επομένως φορολογία μεταβίβασης θα καταβληθεί και δη κατά πολύ μειωμένη, μόνον εάν ο
....

Επεισόδιο με Πρωτόπαπα σε καφετέρια…Οι δικτάτορες ακόμα προκαλούν και ο λαός έχει φθάσει στα όρια της ανοχής του.


Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν γυναίκα που καθόταν σε καφετέρια με φίλη της δέχθηκε την επίσκεψη του Χρήστου Πρωτόπαπα, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση στη συγκεκριμένη καφετέρια με τοπικά στελέχη. Όταν ο… πρώην υπουργός πήγε να τη χαιρετήσει ακολούθησε όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία» ο εξής διάλογος:
-είναι απόλυτο θράσος να θέλετε να με χαιρετήσετε. Ούτε να σας βλέπω δεν θέλω.
-πως μου μιλάς έτσι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; (απάντησε ο κ. Πρωτόπαπας)
-ένας συνδικαλισταράς που τα πούλησε όλα για να γίνει βουλευτής. Και μόνο που σας βλέπω αηδιάζω.
Το περιστατικό, όπως γράφει η «Δημοκρατία» δεν έληξε εκεί όταν απομακρύνθηκε ο πρώην υπουργός, η κυρία δέχθηκε την «επίσκεψη» δύο ανδρών από την ασφάλεια του κ. Πρωτόπαπα που της ζητούσαν τα στοιχεία και το κινητό της τηλέφωνο, επειδή είχαν την υποψία ότι είχε βιντεοσκοπήσει την αντιπαράθεσή τους. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε και αρνήθηκε να τους δώσει το τηλέφωνό της με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί περιπολικό και να οδηγηθεί στο τμήμα.
Εκεί παρέμεινε περίπου τρεις ώρες επειδή της είπαν ότι ο κ. Πρωτόπαπας θα της υποβάλει μήνυση.
Η ίδια σε ανάρτηση στο facebook, αναφέρεται στο περιστατικό και επιτίθεται στον κ Πρωτόπαπα.
apospasma.gr

Εκταφή της σωρού του Κ. Τσαλικίδη για νέες εξετάσεις



Μετά από αίτημα της οικογένειάς του, η οποία θεωρεί πως ο 39χρονος δολοφονήθηκε.
Την εκταφή της σωρού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, ενδεχομένως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χαρ. Λακαφώσης, ο οποίος ερευνά εκ νέου τις συνθήκες θανάτου του στελέχους της VODAFON που κατά την οικογένεια του θανόντος, σχετίζεται με τις υποκλοπές.

Ο 39χρονος Κώστας Τσαλικίδης είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου 2005. Έντεκα μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2006, δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για το «σκάνδαλο των υποκλοπών» σε βάρος μελών της κυβέρνησης και άλλων προσώπων, μέσω παράνομου λογισμικού συνακρόασης το οποίο, κατά τα στελέχη της εμπλεκόμενης εταιρίας, διαγράφηκε, λίγες μέρες ή ώρες πριν την απώλεια ζωής του Τσαλικίδη.

Η δικογραφία, που δύο φορές έχει τεθεί στο αρχείο ως αυτοκτονία, έχει ανασυρθεί και εξετάζεται από τον κ. Λακαφώση, μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειάς του εκλιπόντος προς την Εισαγγελία, που έγινε δεκτό. Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή ήδη για την εκταφή ώστε να διενεργηθούν νέες τοξικολογικές εξετάσεις και ακτινοσκοπήσεις.

Στην αίτησή της η οικογένεια του Κώστα Τσαλικίδη, εν ζωή σχεδιαστή δικτύου και Διευθυντή Τεχνολογίας της εταιρίας VODAFON, επικαλείται μεταξύ άλλων την
...

Όλοι μαζί παιδιά να βοηθήσουμε την Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια να επισκεφτεί την συμπεθέρα της

Η Ντόρα  δήλωσε  χθες στο ΜEGA, στην ,περίλυπη και γεμάτη κατανόηση για τα δεινά της αψηλής, Όλγα Τρέμη, ότι ΔΕΝ τολμάει να επισκεφθεί την συμπεθέρα της στην Κυψέλη μετά τις 8 το βράδυ, εξαιτίας των λαθρομεταναστών και των αλλοδαπών που υπάρχουν στην περιοχή.

Τι θα κάνουμε τώρα παιδάκια? Πώς θα βοηθήσουμε την Ντόρα να πάει στη συμπεθέρα χωρίς να την σκοτώσουν οι λάθρο?
Με τον χάρτη?
ΣΩΣΤΑ!
Τι λέει ο χάρτης?
Περνάμε το μεγάλο δρόμο, προχωράμε προς το κέντρο της μεγάλης πόλης, ανεβάζουμε τις ασφάλειες και τα τζάμια της λιμουζίνας, λέμε στους φρουρούς μας να μην το κουνήσουν ρούπι από πίσω μας και....ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!! Μπράβοοοοοοοο!!!!

agiovasilema

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς, ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Αντώνη τα γυρνάς!

γράφει ο Στρατής Μαζίδης

Πως αλλάζουν οι καιροί και οι άνθρωποι. Το 1993 ο Αντώνης Σαμαράς έριχνε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για εθνικούς λόγους και συγκεκριμένα να “μην πουληθεί η Μακεδονία” λέγοντας πως “εγώ θα το πω κι ο κόσμος ξέρει. Προδότης θα ήμουν αν έμενα στη Νέα Δημοκρατία“. Και είχε δίκιο. Μέχρι και ο Μανούσος Γρυλλάκης τον δικαίωσε αργότερα με τα γραφόμενά του.

Το Σεπτέμβριο του 1996 και μετά το ολέθριο σφάλμα του το Μάρτιο του 1995 να αποδειχθεί δεκανίκι ενός παραπαίοντος στις δημοσκοπήσεις ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε από τους ψηφοφόρους της ΠΟΛΑΝ που εν πολλοίς είχαν μεταπηδήσει από τη Νέα Δημοκρατία καθώς βοήθησε στη διατήρηση τότε του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία και της 8ετους καταστροφής της χώρας από τον
...

Καμαρώστε ήθος....Πολιτευτής της ΝΔ στην Πάτρα: «Στα @@ μου αν αυτοκτόνησαν Έλληνες»!...



Οργισμένα σχόλια πυροδότησε η αποκάλυψη του Marios A στο Facebook μηνύματος που του έστειλε ο πολιτευτής της ΝΔ στην Πάτρα Γιάννης Δριμάλας. Γράφει ο Μάριος: «o Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της... ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του....

Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανενας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μύνημα στα εισερχόμενά μου:

«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!

mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»»

Ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες μένουν με


...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις σημερινές υποσχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, δείτε ένα παλαιότερο βίντεο που θα σας λύσει αρκετές απορίες.. Δικό σας!










trelokouneli.gr

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ: Αποδράσεις στην Ελβετία το χειμώνα, στην Κόστα Εσμεράλδα της Σαρδηνίας τα καλοκαίρια και ξύλο στην υπηρέτρια στο ενδιάμεσο?

 
Η Βίκυ που την φώναζαν βλαχάρα

Το επεισοδιακό διαζύγιο με την Γκούντρουν που πέταξε έξω η Βίκυ



Το 1964 ο 25χρονος Ακης Τσοχατζόπουλος, ένας φτωχός εργαζόμενος φοιτητής, παντρεύεται στο Μόναχο τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ. Θα παραμείνουν παντρεμένοι για 40 χρόνια, αποκτώντας δύο παιδιά, και θα συμπορευτούν στην πολιτική εξέλιξή του μέχρι τα ύπατα κυβερνητικά αξιώματα. Eνα κεφάλαιο ζωής που θα κλείσει το 2004 όχι μόνο οριστικά, αλλά και επεισοδιακά.

Στη ζωή του πρώην υπουργού έχει μπει η Βίκυ Σταμάτη που θέλει να γίνει η δεύτερη κυρία Τσοχατζοπούλου. Υστερα από 10 χρόνια πολύκροτης σχέσης, με την Γκούντρουν να αντιστέκεται σθεναρά στην προοπτική διαζυγίου, τελικά το «γερμανικό κάστρο» θα πέσει κάτω από την πίεση του «οδοστρωτήρα» από την Αταλάντη…



Καθαρίζοντας τα τζάμια ήρθε ο έρωτας

Το 1959 και έχοντας μόλις ολοκληρώσει τις γυμνασιακές του σπουδές, ο 20χρονος Ακης Τσοχατζόπουλος, ένας ταπεινός πλην ευθυτενής νεαρός, θα μεταναστεύσει στο Μόναχο για να εργαστεί και να σπουδάσει. Θα πάει στην Πολυτεχνική Σχολή της γερμανικής τότε πρωτεύουσας, απ’ όπου θα πάρει το πτυχίο του πολιτικού μηχανικού. Αποφασίζει να παραμείνει στη Γερμανία και να συνεχίσει τις σπουδές του για να πάρει το δεύτερο πτυχίο του ως οικονομολόγος μηχανικός. Συγχρόνως, ως παιδί φτωχής οικογένειας, εργάζεται για να μπορεί να
...

Έρχεται η πρώτη σχολή… Βλάχων στην Ελλάδα! (Των πραγματικών Βλάχων, με τις έντονες παραδόσεις και τα γλωσσικά ιδιώματα)


 
Έρχεται η πρώτη σχολή… Βλάχων στην Ελλάδα!
Πρόταση που ταράσσει τα νερά όχι μόνο στα Τρίκαλα, αλλά και πανελλαδικά ετοιμάζεται να...
καταθέσει δημοτικός σύμβουλος της πόλης…

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Τάκη Παζαϊτη, που επεξεργάζεται εδώ και καιρό μια πρόταση η οποία αφορά την ίδρυση Σχολείου… Βλάχων στα Τρίκαλα.

Έτσι, δηλώνει «θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την παράδοσή μας, το γλωσσικό μας ιδίωμα και κυρίως θα δώσουμε στη νέα γενιά… βλάχων όλα τα εφόδια για να μην χαθούν στο διάβα των ετών όσα οι πρόγονοί μας έζησαν και έφτιαξαν».

Ο Τάκης Παζαϊτης, λέει ότι δέχεται πολλά αιτήματα από… ομοεθνείς του Βλάχους καθημερινά και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση και… μελέτη για την «Μεγάλη των Βλάχων Σχολή»!…


http://24wro.blogspot.com/2012/04/blog-post_5818.html#ixzz1s4EZ2VAm

Υγειονομική "βόμβα" οι λαθρομετανάστες

 
Εκτός από τις συνήθειές τους, οι μετανάστες μεταφέρουν στην Ελλάδα ξεχασμένες ασθένειες όπως η φυματίωση και η χολέρα αλλά και η ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός.

Σήμερα, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στο έλεος των νοσημάτων τα οποία φέρουν νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες οι οποίοι μπαίνουν στην Ελλάδα από χώρες που δεν υφίστανται υγειονομικοί έλεγχοι του πληθυσμού.
Η δυσκολία ελέγχου και επιτήρησης των νοσημάτων που ενδέχεται να εισέρχονται στην Ελλάδα είναι προφανής.

Τα τελευταία δύο χρόνια, τα στελέχη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προσπαθούν να ελέγξουν και να καταγράψουν τις ασθένειες που φέρνουν μαζί τους οι μετανάστες. Έπειτα από εξέταση 10.778 ατόμων το ΚΕΕΛΠΝΟ εντόπισε HIV λοιμώξεις (δηλαδή AIDS), ηπατίτιδες B και C, ελονοσία, φυματίωση  και ψώρα.

Με συνεχείς παρεμβάσεις του στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας αλλά και το προηγούμενο σε εκδήλωση του Ιταλικού υπουργείου Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και

Ο Βενιζέλος μίλησε για πιθανότητα πρωτιάς…από το τέλος άραγε;



Ο Ευάγγελος (αυτός δηλαδή που μας ανακοινώνει καλά νέα διότι αυτό σημαίνει το όνομά του) Βενιζέλος πρέπει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη μνήμη του διότι σε διαφορετική περίπτωση  με όσα εκστομίζει και ισχυρίζεται ή αυτός δε στέκει καλά ή εμείς.
Και δε χρειάζεται να πάμε περίπου 10 μήνες πίσω ώστε να θυμηθούμε τι
...

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ : Το διάσημο (μετά τη σχετική προσφώνηση της αγανακτισμένης κυρίας) βλαχαδερό με τα πανάκριβα γούστα, την προκλητικά χλιδάτη ζωή και τον μακρυχέρη σύζυγο.

 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο καναπές των 25.000 ευρώ και άλλες σπατάλες της Β. Σταμάτη! 

Η διάσημη πλέον (μετά από την σχετική προσφώνηση της αγανακτισμένης κυρίας έξω από τα δικαστήρια) ''βλαχάρα'', ήταν οικεία φυσιογνωμία σε όλες τις  πωλήτριες στην Πατριάρχου Ιωακείμ από την εποχή που την είχε εγκαταστήσει ως ερωμένη του ο Άκης σε ένα «ταπεινό» διαμέρισμα στην Νεοφύτου Δούκα (σ.σ. πάντα συγκριτικά με το αξίας 1.100.000 ευρώ νεοκλασικό στην Διονυσίου Αεροπαγίτου που πίεσε τον Άκη να της αγοράσει) και αγόραζε σταθερά 200 ζευγάρια παπούτσια τον χρόνο.

Πηγές κοντά στο ζεύγος χαρακτηριστικά θυμούνται την έκφραση στο πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου όταν είδε να του έρχεται στο σπίτι ένας λογαριασμός 72.000 ευρώ από τον Καλογήρου.
Στην πορεία, προφανώς, συνήθισε καθώς η αγάπη της νέας του συζύγου για την καλή ζωή είναι δεδομένη και καλά καταγεγραμμένη.


Ξεκινώντας από την πιστωτική της κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, όπου φαίνονταν χρεώσεις ποσών που φτάνουν και τα 180.000 ευρώ από το 2006 έως 2009, με ένα σεβαστό ποσοστό από αυτούς να αφορούν δημιουργίες ξένων οίκων μόδας και κοσμημάτων, όπως Hermes, Dior και Louis Vuitton.
Και συνεχίζοντας με τα εσώρουχα των 6.000 ευρώ που αγόρασε σε μια μέρα από γνωστό κατάστημα της πλατείας Κολωνακίου. Ενώ, σε κάποια άλλη βόλτα της στην Κηφισιά, αγόρασε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος, αναγκάζοντας

....

Νέα δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ: Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

Τέλος ο δικομματισμός διαφθοράς (;) Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!
Η δημοσκόπηση έγινε απο την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου η οποία σε αντίστοιχη έρευνα το 2009 είχε βρεί με σχετική ακρίβεια και το τελικό ποσοστό των κομμάτων!

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.313 άτομα τα οποία ήταν ταυτοποιημένα με την ηλεκτρονική εφημερίδα.


Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αγγίζουν ποσοστά που τα καθηλώνουν στο απόλυτο ιστορικό χαμηλό από το 1974. Η Νέα Δημοκρατία με 12,6% και το ΠΑΣΟΚ με 11,1% συγκεντρώνουν μαζί ένα ισχνότατο ποσοστό.

Πρώτο κόμμα έρχεται αυτό των Ανεξάρτητων Ελλήνων με 16,8%, ενώ η Ακροδεξιά με τη «Χρυσή Αυγή» συγκεντρώνει 7,5%. Στη Βουλή εισέρχονται επίσης το ΚΚΕ με 6,4% ,ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 7,1%. Δεν καταφέρνουν να περάσουν το όριο του 3% το κόμμα του ΛΑΟΣ, που συγκεντρώνει ένα 1,8%, και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη που αγγίζει μόλις το 1,6%. Εκτός Βουλής και η Δράση του Στέφανου Μάνου καθώς και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η δημοσκόπηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι η πρώτη μετά την δικιά μας που έχει προβλέψει οτι τα ποσοστά του δικομματισμού που
....

Με ρούχα χιλιάδων ευρώ παρουσιάστηκε η -αποκαλούμενη από τον κόσμο ''βλαχάρα - τσουλάρα'' -γυναίκα του Τσοχατζόπουλου. Αυτά θα είναι πιο φτωχικά της ρούχα φαίνεται....

Mε ρούχα και αξεσουάρ 4.700 ευρώ πήγε στο ανακριτή η γυναίκα του Ακη!

Η δεν έχει συναίσθηση του κατηγορητηρίου ή νομίζει ότι πηγαίνει σε επίσημο γκαλά ...επισκεπτόμενη το γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων και ενώ ο Ακης ...είναι ήδη σε κελί του Κορυδαλλού.

Βάση λοιπόν υπολογισμών (κατά προσέγγιση) , η σημερινή εμφάνιση της κυρίας αυτής, ξεπερνά τα 4.000 ευρώ και συγκεκριμένα φτάνει τα 4.700. Υπολογίστε: Δερμάτινη μαύρη τσάντα DIOR : 2.700 ευρώ Μαύρα γυαλιά Salvatore Ferragamo : 500 ευρώ Συντηρητικό λευκό πουκάμισο Hermes και μαύρο ζακετάκι: 1500 ευρώ. Τόσο περίπου κοστίζουν αυτά που φαίνονται –και χωρίς τα παπούτσια και τα κοσμήματα. Σύνολο 4.700 για μια εμφάνιση, είναι, σύμφωνα με τo real.gr την σήμερον ημέρα τουλάχιστον προκλητικό….
 http://www.tsantiri.gr/

Καμαρώστε τον ...λαό του χουντικού και διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δεν θα κάνω σχολιασμό. Η φωτογραφία μιλάει....ΑΥΤΟ το Πασοκ, ΑΥΤΗ η ΧΟΥΝΤΑ, ΑΥΤΗ η δικτατορία έγινε η ταφόπλακά τους. Έχουν ψοφήσει και το ξέρουν.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ

ομιλια, βενιζελος, κρητη, ηρακλειο

Προδότες τομάρια, αρνούμαστε να συνηθίσουμε τον θάνατο των συμπατριωτών μας!! Εσείς τους δολοφονείτε!! Αυτοκτόνησε ακόμα ένας Έλληνας συνάνθρωπός μας για πολιτικούς λόγους.....

Αυτοκτονία δασκάλου στη Σταυρούπολη για πολιτικούς λόγους !

  • kremala_avgiΣοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 45χρονος δάσκαλος αυτοκτόνησε στη Σταυρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας
Πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πασχα. Ο αυτόχειρας Μ.Σ., παντρεμένος με παιδιά, απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την
....