Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Όλοι μαζί παιδιά να βοηθήσουμε την Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια να επισκεφτεί την συμπεθέρα της

Η Ντόρα  δήλωσε  χθες στο ΜEGA, στην ,περίλυπη και γεμάτη κατανόηση για τα δεινά της αψηλής, Όλγα Τρέμη, ότι ΔΕΝ τολμάει να επισκεφθεί την συμπεθέρα της στην Κυψέλη μετά τις 8 το βράδυ, εξαιτίας των λαθρομεταναστών και των αλλοδαπών που υπάρχουν στην περιοχή.

Τι θα κάνουμε τώρα παιδάκια? Πώς θα βοηθήσουμε την Ντόρα να πάει στη συμπεθέρα χωρίς να την σκοτώσουν οι λάθρο?
Με τον χάρτη?
ΣΩΣΤΑ!
Τι λέει ο χάρτης?
Περνάμε το μεγάλο δρόμο, προχωράμε προς το κέντρο της μεγάλης πόλης, ανεβάζουμε τις ασφάλειες και τα τζάμια της λιμουζίνας, λέμε στους φρουρούς μας να μην το κουνήσουν ρούπι από πίσω μας και....ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!! Μπράβοοοοοοοο!!!!

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου