Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Νέα δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ: Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

Τέλος ο δικομματισμός διαφθοράς (;) Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!
Η δημοσκόπηση έγινε απο την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου η οποία σε αντίστοιχη έρευνα το 2009 είχε βρεί με σχετική ακρίβεια και το τελικό ποσοστό των κομμάτων!

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.313 άτομα τα οποία ήταν ταυτοποιημένα με την ηλεκτρονική εφημερίδα.


Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αγγίζουν ποσοστά που τα καθηλώνουν στο απόλυτο ιστορικό χαμηλό από το 1974. Η Νέα Δημοκρατία με 12,6% και το ΠΑΣΟΚ με 11,1% συγκεντρώνουν μαζί ένα ισχνότατο ποσοστό.

Πρώτο κόμμα έρχεται αυτό των Ανεξάρτητων Ελλήνων με 16,8%, ενώ η Ακροδεξιά με τη «Χρυσή Αυγή» συγκεντρώνει 7,5%. Στη Βουλή εισέρχονται επίσης το ΚΚΕ με 6,4% ,ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 7,1%. Δεν καταφέρνουν να περάσουν το όριο του 3% το κόμμα του ΛΑΟΣ, που συγκεντρώνει ένα 1,8%, και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη που αγγίζει μόλις το 1,6%. Εκτός Βουλής και η Δράση του Στέφανου Μάνου καθώς και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η δημοσκόπηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι η πρώτη μετά την δικιά μας που έχει προβλέψει οτι τα ποσοστά του δικομματισμού που
....
παρουσιάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι αντιστρόφως ανάλογα με την πραγματικότητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου