Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος: Με τη βίλα Αμαλία και τα στικάκια παραπλανούν την κοινή γνώμη και αποσιωπούν το καρφί που δένει χειροπόδαρα την Ελλάδα!!


kammenos.euro«Με τη βίλα Αμαλία και τα στικάκια αποσιωπείται το καρφί που μπαίνει στο φέρετρο της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «η τρικομματική κυβέρνηση προσπαθεί να δέσει χειροπόδαρα τη χώρα».
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην συζήτηση που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή για την προανακριτική επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ», υπογραμμίζοντας ότι «το Σύνταγμα προβλέπει ότι πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες για τους τέσσερις πολιτικούς που με το νόμο περί ευθύνης υπουργών η Βουλή προτείνει να παραπεμφθούν στην επιτροπή».
«Το Σύνταγμα προβλέπει τέσσερις κάλπες και στο κάθε ψηφοδέλτιο θα πρέπει να αναφέρονται ακριβώς τα αδικήματα για τα οποία τους παραπέμπει η Βουλή. Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία ακυρώνει την μυστικότητα της ψήφου», σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ξάνθη: Ομολόγησαν τα αλλοδαπά κτήνη της διπλής δολοφονίας των δυο αδελφών! Τις λήστεψαν και τις σκότωσαν με φρικτό τρόπο!


 
Ταυτοποιήθηκαν πλήρως οι αλλοδαποί δράστες  της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο στα Κομνηνά. Πρόκειται για τρία Γεωργιανά καθάρματα, που ομολόγησαν.


Οι τρεις Γεωργιανοί γνώριζαν ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες ήταν εύπορες καθώς η μητέρα του ενός εξ’ αυτών διατηρεί σχέση με κάτοικο του χωριού, που τις γνώριζε προσωπικά. Οι τρεις άνδρες μπήκαν από το παράθυρο στη διώροφη μονοκατοικία των άτυχων γυναικών και αφού πρώτα τις λήστεψαν στη συνέχεια τις σκότωσαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο συγχωριανός των άτυχων αδερφών είχε κάνει το λάθος να μιλήσει για την οικονομική επιφάνεια των θυμάτων στη σύντροφο και μητέρα ενός εκ των δολοφόνων, πριν από λίγες μέρες. Τότε είχε συνοδέψει ένα από τα θύματα του διπλού φονικού σε τράπεζα για ανάληψη χρημάτων.

Σύμφωνα με το thrakitoday.gr αμέσως μετά το έγκλημα οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη όπου στην Εγνατία Οδό συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Εντός της ημέρας, αναμένοται επίσημες ανακοινώσεις....

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΩΗΝ 'ΤΣΑΡΟ' ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...


ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ... ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Ξέρουν τα πάντα. Που κινείται, με ποιους οικονομικούς συντάκτες τους οποίους τάιζε επί παντοδυναμίας του στην κυβέρνηση Παπανδρέου με χιλιάδες ευρώ, πότε σκοπεύει να φύγει, με ποιους συναλλάσσεται, ξέρουν τα πάντα. Δεν πρόκειται να τον...
αφήσουν να βαδίσει στα χνάρια του Χριστοφοράκου. Το ξέρει ο πρώην "τσάρος" και φυλάγεται. Και να ήθελε να φύγει ο Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να πάει πουθενά.
 
πηγη
 
 
 

ΝΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ. ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

      


Ntokos
Σε ένα μικρό δυάρι στο Παγκράτι ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος ο «μπροστάρης» των κινητοποιήσεων του «Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του
Ελληνικού Δημοσίου", ο 49χρονος αγωνιστής κατά του μνημονίου και των δεινών του, Γιάννης Ντόκος.
Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων(όπως έχουν γίνει πιο γνωστοί)που μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές του είχαν στήσει καρτέρια το τελευταίο δίμηνο και αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έξω από το Λογιστήριο του Κράτους και τον Ευάγγελο Βενιζέλο έξω από το υπουργείο Οικονομικών, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευμένους 42, η αστυνομία με την συνδρομή κλειδαρά άνοιξε την πόρτα στις 16:44 και τον βρήκε πεθαμένο στο υπνοδωμάτιο. Ο αγωνιστής Γιάννης Ντόκος δεν
...

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOT DOC ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!

      

hotdoc19
ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ;
Τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των αρχείων της λίστας Λαγκάρντ που περιλαμβάνονται στο USB stick του Κώστα Βαξεβάνη, δείχνουν εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών γράφει σήμερα, ο ίδιος, στο περιοδικό Hot Doc.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο έλεγχος έγινε από ειδικό πραγματογνώμονα τόσο στο ίδιο το στικάκι όσο και στα 2.059 μεμονωμένα αρχεία Excel που περιέχονται σε αυτό. Η πραγματογνωμοσύνη αυτή έδειξε, γράφει ο κ.Βαξεβάνης, ότι το στικάκι που έχει στην κατοχή του «προέρχεται από αντιγραφές που δεν γνωρίζουμε» ενώ δεν υπάρχουν σε αυτό ίχνη διαγραφής αρχείων.
Όσον αφορά τα ίδια τα 2.059 αρχεία, ο έλεγχος του πραγματογνώμονα του Hot Doc έδειξε ότι αυτά πρωτοδημιουργήθηκαν σε μορφή Excel στις 15 Απριλίου 2009. Στη συνέχεια, υποστηρίζει το
...

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βόμβα μεγατόνων από τον Κ.Βαξεβάνη: "ΕΧΩ ΤΟ USB ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΏΣ ΑΠΟ ΤΟ CD ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"

 



......

Ξανά Γερμανικά σκουπίδια από τα LIDL. Μουχλιασμένα τυριά αυτή τη φορά....

      

tiria-moyxla
Για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα) , ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία LIDL Hellas, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Πρόκειται για τα προϊόντα με την εμπορική επωνυμία «Goldessa Cottage Cheese» και «Linessa Cottage Cheese», σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση «Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG.» στη Γερμανία.
Η εταιρεία προέβη σε άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

Η δήλωση του Π Καμμένου για τη πρόταση διεξαγωγής προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών των : Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου, Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου.

Καμμένος: Ζητώ από τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, να στηρίξουν την πρόταση που είναι απαίτηση του ελληνικού λαού

 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και του παρέδωσε την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην Πρωθυπουργών Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και των πρώην υπουργών Οικονομικών Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου.
Η πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αφορά τα αδικήματα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:
«Πριν από λίγο καταθέσαμε την πρόταση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την παραπομπή των πρώην
...

Η χούντα ξεσαλώνει! Σχεδιάζουν κατασχέσεις αυτοκινήτων σε πολίτες που δεν πλήρωσαν τα τέλη....

 

kinisiΈνα αδιανόητο σενάριο φέρεται να επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, για όσους οδηγούς έχουν αφήσει απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας τα δυο τελευταία χρόνια, άσχετα με το αν έχασαν τη δουλειά τους ή η κυβερνητικές πολιτικές μείωσαν τους μισθούς τους.

Η εφορία θα κάνει κατάσχεση του αυτοκινήτου, ή παρακράτηση του 25% του μισθού ή της σύνταξης, σε ιδιοκτήτες ΙΧ, που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας των δύο προηγούμενων ετών.

Στο στόχαστρο μπαίνουν 44.500 ιδιοκτήτες αυτοκινήτου, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ;

 



Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Α...ΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΙΜΟ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΞΥΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ (ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΘΥΜΑΡΙ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΚΤΛ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΣΕΩΝ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΟΜΕΝΑ ΞΥΛΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ, ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ΄
...

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σε κλάδο του ρήγματος της Βόρειας Ανατολίας το επίκεντρο του σημερινού ισχυρού σεισμού της Λήμνου - Συνεχείς μετασεισμοί!

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
 
 

Το επίκεντρο της πρώτης σεισμικής δόνησης, των 5,9 ρίχτερ, εντοπίστηκε σε δευτερεύοντα κλάδο του μεγάλου ρήγματος της βόρειας Ανατολίας...

Όπως είπε στο ΑΜΠΕ ο καθηγητής σεισμολογίας, στο Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μανώλης Σκορδίλης, το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 40 χιλιομέτρων νότια από τη Λήμνο, είχε εστιακό βάθος 8 περίπου χιλιομέτρων, ενώ μέχρι τις 9 το βράδυ είχαν γίνει περισσότερες από 15 μετασεισμικές δονήσεις, που δεν ξεπερνούσαν σε μέγεθος τα 4 Ρίχτερ!

"Είναι μια περιοχή με υψηλή σεισμική δραστηριότητα. Παρακολουθούμε τη μετασεισμική εξέλιξη και περιμένουμε να περάσουν τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα", δήλωσε ο κ. Σκορδίλης.

Το ρήγμα της βόρειας Ανατολίας ξεκινάει από την Τουρκία και καταλήγει στις νήσους Σποράδες, σε μήκος 1.500 περίπου χιλιομέτρων.
Στο δευτερεύοντα κλάδο του νοτιοδυτικού του άκρου, είχαν γίνει στο παρελθόν δύο ισχυροί σεισμοί.
Το Φεβρουάριο του 1968, σεισμική δόνηση, μεγέθους 7,1 Ρίχτερ, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άτομα, στο νησί του Αη Στράτη και να προκληθούν μεγάλες υλικές καταστροφές σε σπίτια.
Επίσης, το 1775, είχε γίνει σεισμός, μεγέθους 7 Ρίχτερ, με επίκεντρο στον ίδιο περίπου σεισμογόνο χώρο.

Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ, δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στη λειτουργία των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής και στα δίκτυα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.


Στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Οι κάτοικοι πάντως και κυρίως αυτοί της Λήμνου βγήκαν στους δρόμους, αλλά επέστρεψαν άμεσα στα σπίτια τους λόγω του ψύχους που επικρατεί στα νησιά.

Η τραγωδία της χώρας σε μια συνέντευξη. Ένας υπουργός θλιβερή καρικατούρα....





H τραγωδία μιας χώρας. Αυτό ήταν η συνέντευξη του ανεκδιήγητου Παπακωνσταντίνου στην Ελλη Στάη. Αυτός ο τύπος (και όλοι οι υπόλοιποι σαν και δάυτον), για τον οποίο χθες βράδι ο Εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης, βρέθηκε στην πιο κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα του στο υπ. Οικονομικών.
Ένας λαός ολόκληρος κρεμάσθηκε από τις ικανότητες αυτού του ανερμάτιστου ψεύτη καθώς και των Παπανδρέου, Βενιζέλου, Παπαδήμου και των συμβούλων τους. Οι Έλληνες του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Λεωνίδα, του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, εκφυλισθήκαμε τόσο πολύ στην πορεία των αιώνων που σήμερα καταντήσαμε να επιλέγουμε κάτι ανθρωπάκια για να διαχειρίζονται τα κοινά. Με ποια προσωπικότητα αυτός ο ανερμάτιστος ψεύτης, που μπροστά στους κατώτερους υπαλλήλους τού έβγαινε ο Ναπολέων που κρύβει μέσα του, και απέναντι στον Σόιμπλε δεν ήταν παρά ένα γιουσουφάκι της συμφοράς.
Αλλά η διαπίστωση αφορά και μας τους ίδιους: Μας αξίζουν Παπακωνσταντίνου. Εικόνα μας είναι. Ακόμη και οι Ιταλοί μέσα σε ένα χρόνο κατάφεραν να αποτεφρώσουν τον Μόντι, ο οποίος Μόντι είχε το σθένος να πει στον Σόιμπλε εκείνο το βράδι στο
....

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ....

       

spot apagoreumeno
Απαγορεύτηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο το τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα που έφτιαξε ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του με τίτλο «Τα μνημεία δεν έχουν φωνή, εσύ έχεις»
Στόχος των αρχαιολόγων που συμμετέχουν στην κίνηση του ΣΕΑ είναι να εκφράσουν την πικρία, το θυμό και την αντίθεσή τους στα νέα, αυστηρά μέτρα λιτότητας, τα οποία απειλούν το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον την Ελλάδας.
Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από τη μεγάλη ληστεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, κάτι που προκάλεσε την ομόφωνη αντίδραση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.
Ένα κοριτσάκι επισκέπτεται με τη μητέρα της το Εθνικό
...

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το σχέδιο των Γερμαναράδων προχωράει ταχύτατα! Θα αγοράσουν όλη την δημόσια και ιδιωτική περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί! Τα σπίτια των Ελλήνων στο σφυρί...

      

krommila
Μετά την Ε. Μενεγάκη, την Γ. Μαστροκώστα, ένας -ένας οι διάσημοι, όπως και οι άσημοι δηλαδή, πουλάνε λόγω κρίσης τα σπίτια τους.
Αρχίζουν από τα...  ψηλά αλλά οι Γερμαναράδες θα τα πάρουν σε λίγο που οι ιδιοκτήτες απελπισμένοι και σε πανικό, θα τα δίνουν τζάμπα...roula3
Τα αρπακτικά και η Μέρκελ οργάνωσαν καλά το σχέδιό τους: Ξεπουπουλιάζουν τους Έλληνες από ρευστό και εκμεταλλεύονται την πείνα που έχει πέσει για να πάρουν τα ακίνητα έναντι πινακίου φακής! Το σχέδιο βαδίζει στην εντέλεια.
Η Ρούλα Κορομηλά λοιπόν είναι το επόμενο πρόσωπο που βάζει πωλητήριο στη βίλα της στη Μύκονο.
roula2

Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αλεομάνδρα και έχει απίστευτη θέα στη θάλασσα και στη Δήλο.
roula1
Και επειδή φυσικά δεν μπορεί να την πάρει κάποιος Έλληνας, οι Γερμαναράδες ακονίζουν τα νύχια τους.
Πάρτε τώρα που γυρίζει.
Μόνο που εκτός από τα τσιμέντα, εδώ και ζουν και άνθρωποι και αυτούς δεν μπορείτε να τους αγοράσετε! Καθίκια....

Ιεροσυλία από τον ψευδοπρωθυπουργικό τραγέλαφο: Αμαύρωσε την τελετουργία των Θεοφανείων με την ελεεινή παρουσία του στον Πειραιά, την επιθεωρησιακή επίκλησή του στο Θεό και τον αποκλεισμό των πολιτών



Αυτό το σιχαμερό έκτρωμα δεν έχει ούτε ιερό, όυτε όσιο. Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε την απέχθειά του απέναντι στη χώρα που η κακομοιριά της τον έφερε...πρωθυπουργεύοντά της (έστω και ως τηλε-κατευθυνόμενο από τη Γερμανία και τα λοιπά διεθνή αφεντικά του) και το μίσος του απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Η δουλοπρέπειά του στα πολιτικοοικονομικά και πρωτίστως αντεθνικά συμφέροντα τον έχουν τυφλώσει και, παρέα με την σημιτογενή συμμορία αλλά και όλη την πλέμπα που έχει περισσέψει στο παρηκμασμένο και
....

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Φρικτή δολοφονία Ρουμάνας στη Μανωλάδα.

 


Μανωλάδα: Φρικτή δολοφονία 41χρονης γυναίκας (νεοτερα)
 
Σήμερα 6-1-2013 το πρωί, στη Μανωλάδα Ηλείας, ανευρέθηκε στην οικία της νεκρή μια 41χρονη Ρουμάνα η οποία έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Μετά από άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας για την υπόθεση αυτή έχει προσαχθεί ο 45χρονος σύζυγος της, ομοίως υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στη υπόθεση.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, ο θάνατος της 41χρονης Ρουμάνας επήλθε πριν 36 με 48 ώρες. Στο πτώμα βρέθηκαν ίχνη από σφυρί και βαριοπούλα, καθώς και χτυπήματα με ψαλίδι και κατσαβίδι.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωσή της.
Νεοτερα:
Η γυναικα εχει δυο κορες οπου ζουσαν στην γενετειρα της στην Ρουμανια.
Ο ανδρας της γυναικας που βρεθηκε νεκρη στην αρχη ειπε στους αστυνομικους οτι δεν ηξερε τιποτα, αλλα επειτα παραδεχτηκε οτι αυτος πραγματοποιησε την δολοφονια της γυναικας του.

Περισσότερα για το θέμα στο http://www.iliaoikonomia.gr/index.php

Από πού να φυλάξεις τα παιδιά... Νέα ανατριχιαστικά παιχνίδια από τους ηλίθιους Αμερικανούς καταστροφείς των παιδικών συναισθημάτων: Κούκλες βρυκόλακες!





Η μανία του «Twilight» και των τηλεοπτικών σειρών με θέμα τους βρυκόλακες οδήγησε τις αμερικανικές εταιρείες στη δημιουργία μωρών βρυκολάκων. Οι κούκλες -των οποίων οι
....

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: "ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΣΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ"

 

      
samaras-mixalo
Δεν γλίτωσαν το κράξιμο ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Πειραιά. Ομάδα πολιτών τους αποδοκίμασε μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων.
"Μας κάνατε να μην μπορούμε να έρθουμε στο Σταυρό. Ξεφτίλες!" φώναζαν οι πολίτες, αλλά πριν τα πνεύματα οξυνθούν περισσότερο, φρόντισαν κι οι δυο να την κάνουν με... ελαφρά πηδηματάκια...
makeleio.gr

Δήλωση – σοκ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Διαβάζουμε από χθες, ότι αυτός ο τύπος που μας οδήγησε στα Μνημόνια και την εξαθλίωση, αυτός ο τύπος με τις βίλες και τις πισίνες (δηλωμένες ως γούρνες) και τα καταπατημένα δασικά της μάνας του, ο φίλος του άλλου αχαρακτήριστου τύπου που έπαιζε τον πρωθυπουργό και δρομολόγησε το ξεπούλημα της χώρας σε μια νύχτα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, φέρεται να δηλώνει σε στενούς συνεργάτες του ότι «ξέρει ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ».

 
 
Να σου πούμε κάτι ρε άρχοντα της αλαζονείας και της απάτης; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ......!!!!!

Ποιά ιστορικά στελέχη του Πασόκ κοντεύει να ακουμπήσει η δικαιοσύνη για λογαριασμούς με ιλλιγγιώδη ποσά ?????

Η "κινητικότητα" των λογαριασμών πρόδωσε τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τους υπεράκτιους θησαυρούς!









Πυρηνική βόμβα από την Τρόικα! Δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ως τώρα δεν είχαν απασχολήσει την δικαστική επικαιρότητα- αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για βαθύ πλουτισμό τους-βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών καθώς οι οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας έπεσαν, από σπόντα, πάνω σε δύο υπεράκτιους λογαριασμούς που τα ποσά τους προκαλούν ναυτία. Στον ένα από τους λογαριασμούς έχουν εντοπισθεί ύποπτες κινήσεις για λογαριασμό γραφείου μηχανικών-κατασκευαστικής εταιρείας καθώς και κινήσεις με αποδέκτες λογαριασμούς σε εξωτικούς παραδείσους αλλά και σε
...