Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος: Με τη βίλα Αμαλία και τα στικάκια παραπλανούν την κοινή γνώμη και αποσιωπούν το καρφί που δένει χειροπόδαρα την Ελλάδα!!


kammenos.euro«Με τη βίλα Αμαλία και τα στικάκια αποσιωπείται το καρφί που μπαίνει στο φέρετρο της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «η τρικομματική κυβέρνηση προσπαθεί να δέσει χειροπόδαρα τη χώρα».
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην συζήτηση που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή για την προανακριτική επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ», υπογραμμίζοντας ότι «το Σύνταγμα προβλέπει ότι πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες για τους τέσσερις πολιτικούς που με το νόμο περί ευθύνης υπουργών η Βουλή προτείνει να παραπεμφθούν στην επιτροπή».
«Το Σύνταγμα προβλέπει τέσσερις κάλπες και στο κάθε ψηφοδέλτιο θα πρέπει να αναφέρονται ακριβώς τα αδικήματα για τα οποία τους παραπέμπει η Βουλή. Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία ακυρώνει την μυστικότητα της ψήφου», σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου