Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη: Η σύμπτωση της δεκαετίας. Η ιδιωτική κλινική που έδωσε το χρυσό χαρτί στον Κοντομηνά, είχε συνεργαστεί με το αμαρτωλό ίδρυμα, με τις υπογραφές των …υπόδικων!


postcredit ιατρικο“Απλά και γρήγορα” καθάρισαν…

Με τα χεράκια του κατηγορούμενου Ιωάννη Ρόρρη, στενού συνεργάτη του Κοντομηνά και του Γριβέα η σύμβαση συνεργασιας! (ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος που οδηγεί την δικαιοσύνη στην Ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου!)

Από κοντά και ο Κλέων Παπαδόπουλος, βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο…

Τι και αν ο δικαστής που μειοψήφισε συντασσόμενος με την άποψη της Πόπης Παπανδρέου έγραφε ξεκάθαρα στην έκθεση του ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό χαρτί από ιδιωτικό (!!) θεραπευτήριο, όταν μάλιστα η ημερομηνία εισαγωγής ήταν η ίδια με την ημερομηνία του εντάλματος σύλληψης (!!!)

Διαβάστε την αποκάλυψη:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!

Οι άλλοι δύο δικαστές περιέργως την δέχθηκαν. Ίσως να την δεχόντουσαν και αν ήταν από τον σαμάνο της γειτονιάς, δικαίωμα τους. Εμείς όμως οφείλουμε να θέσουμε υπ’ οψιν τους ότι το συγκεκριμένο θεραπευτήριο που συμπτωματικά νοσηλεύθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, συμπτωματικά την ημερομηνία εκδόσεως του εντάλματος, συμπτωματικά (πάντα) είχε στενή συνεργασία τόσο με την αμαρτωλή Postcredit όπως και με τους κατηγορουμένους Ιωάννη Ρόρρη και Κλέωνα Παπαδόπουλο.

Τα στοιχεία παρατίθενται, όχι βέβαια για τον νυν υπουργό δικαιοσύνης. Που να τα βάλει ο άνθρωπος με κοτζαμ’ Κοντομηνά. Παρατίθενται έτσι για να συνοδέψουν το όνομα της Πόπης Παπανδρέου στην ιστορία, που θα την γράψει με χρυσά γράμματα ως οφείλει σε μία Ελληνίδα.

postcredit ιατρικο

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ίσως και το χαρτί της μαμμής να γινόταν αποδεκτό:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συντριπτικές πιέσεις στην δικαιοσύνη για να γλιτώσουν τον Κοντομηνά!

ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ: OLYMPIA

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε ο Καραμολέγκος. Μολδαβός ο απαγωγέας!


Πριν από λίγο,  ο απαχθείς επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Αττικής μαζί με τον δράστη. Η αστυνομία διαρρέει ότι τον συνέλαβε. Ο δράστης κατά πληροφορίες, επείσθει από τον επιχειρηματία και παραδόθηκε. Το ζητούμενο εδώ είναι ότι ένας  αστυνομικός συντάκτης και κάποιος  από την ασφάλεια διέρρευσαν το θέμα σε συγκεκριμένο κανάλι επιχειρηματία της τρόικας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Ο δράστης είναι Μολδαβός, γεννηθείς το 1977 και λέγεται Ρουσλαν Τσιχερλαν. Έχει δύο ακόμα συνεργούς οι οποίοι διαφεύγουν αλλα θα συλληφθούν σύντομα.

http://www.makeleio.gr/?p=48923

Άγρια επίθεση Νάιτζελ Φάρατζ στον Σαμαρά! «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ Δημοκρατία – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή!»


Άγρια επίθεση Νάιτζελ Φάρατζ στον Αντώνη Σαμαρά! «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ Δημοκρατία – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή!»

Τέτοια επίθεση την ημέρα που θα περιέγραφε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας, ο  success story- Σαμαράς, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν την είχε φανταστεί.


Ο Έλληνας πρωθυπουργός επιτέλους άκουσε τις πικρές αλήθειες από τον Βρετανό ευρωβουλευτή, που δε... συγκρατήθηκε και κάρφωσε  όχι μόνο  τον ίδιο τον  Σαμαρά αλλά τους Έλληνες πολιτικούς γενικότερα, αφού η αναφορά του έφτασε μέχρι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε υπάλληλο μαριονέτα της Goldman Sachs!

Αλλά η επίθεση ξεκίνησε από εκείνον που είχε απέναντί του ο Βρετανός ευρωβουλευτής: τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τον οποίο... ενημέρωσε πως δεν κάνει κουμάντο στη χώρα του, η οποία βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και όπου η Δημοκρατία καταλύθηκε. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να μετονομάσει τη Νέα Δημοκρατία σε  ΜΗ Δημοκρατία!


«Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα πρεπε να το ονομάσετε «Μη Δημοκρατία» (No Democracy), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!», έριξε το... πρώτο φαρμακερό βέλος ο Φάρατζ.

  Τον διέλυσε βήμα βήμα ξεκινώντας με ειρωνεία... «Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα θα χορεύουν στους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχει σημασία βέβαια που η χώρα σας, υπό τις συμβουλές της Goldman Sachs, μπήκε στο ευρώ χωρίς να πρέπει, που η ανεργία έχει φτάσει το 30% και το 60% στους νέους, ότι το νεοναζιστικό κόμμα προελαύνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία. Αλλά μην ανησυχείτε για αυτά, γιατί η... παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας ήταν επιτυχία!

Κι έρχεστε εδώ κ. Σαμαρά και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού; Λοιπόν, λυπάμαι, αλλά δεν κάνετε κουμάντο στην Ελλάδα και προτείνω να μετονομάσετε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε ΜΗ Δημοκρατία.

Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε διασωθεί από τη χρεοκοπία, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας γέννησε.

Και δε μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ - ο κ. Παπανδρέου το έκανε ήδη, έτσι δεν είναι;-, ζήτησε μάλιστα και δημοψήφισμα και μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία (τρόικα) που κάνει κομάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από έναν πρώην υπάλληλο - μαριονέτα της Goldman Sachs.

Μας κάνουν κουμάντο τώρα οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών όπως ο κ. Μπαρόζο.
Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε διασωθεί από τη χρεοκοπία, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε!
Και αυτό θα είναι οι ευρωεκλογές: μια μάχη της εθνικής δημοκρατίας με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και θα καταρρίψουν τον μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα».

Όση ώρα ο Βρετανός ευρωβουλευτής μιλούσε, ο Σαμαράς τον κοιτούσε με ένα μειδίαμα σχηματισμένο στο πρόσωπό του. Όταν ο Νάιτζελ Φάρατζ τελείωσε, απάντησε: «Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε. Θα εκτιμούσα, όμως, αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ» είπε ο πρωθυπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΡΑΤΖ
                  http://www.youtube.com/watch?v=MYn0lTeFNV4

SUCCESS MAP- Ο χάρτης του success story που σαρώνει στο διαδίκτυο

foto1

Ένας χάρτης – σκίτσο που παρουσιάζει την Ελλάδα και το κατά τόπο «success story» κάνει το γύρω του διαδικτύου μέσω των social media.

Ξεκινώντας από τη Θράκη τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών έχουν μετονομαστεί σε Πρότυπες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και κατηφορίζοντας στη Θεσσαλονίκη, η πόλη έχει μετονομαστεί σε Φουχτελονίκη ή αλλιώς πόλη του Μπουτάρ Πασά.
Συνεχίζοντας προς την Πίνδο το success story έφερε ένα φράγμα σε κάθε βουνό. Κατεβαίνοντας από τη Μακεδονία προς τη Στερεά Ελλάδα υπάρχουν «Χίλια χιλιόμετρα ασφαλτοστρωμένων διοδίων».
Φτάνοντας στην Αθήνα ο επισκέπτης γίνεται δεκτός σε ένα μεγάλο καζίνο όπου κρουπιέρης είναι ο Αντώνης Σαμαράς .
Στην Πελοπόννησο η Αχαΐα λόγω Μανωλάδας έχει μετατραπεί σε πρότυπος εργασιακός Παράδεισος, η Μάνη σε θέρετρο Γερμανών συνταξιούχων (έχουν αγοράσει πολλούς παραδοσιακούς πύργους), ενώ η Καλαμάτα μετατράπηκε σε Διεθνές Διαστημοδρόμιο.
Φυσικά το success story έφτασε και στην Εύβοια, την οποίο μετέτρεψε σε ένα τεράστιο αιολικό πάρκο, ενώ το Αιγαίο γέμισε από Τούρκους επενδυτές (πολεμικά αεροσκάφη και πλοία). Οι Κυκλάδες μετατράπηκαν σε νησιά προς ενοικίαση, ενώ η Κρήτη έγινε αυτόνομη τουριστική ζώνη γεμάτη όμορφες επισκέπτριες, αλλά και θηριώδεις ξενοδοχειακές μονάδες.
Το σκίτσο το υπογράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ
success-map
ΠΗΓΗ: redwire.gr
μακελειο 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απήγαγαν τον επιχειρηματία Καραμολέγκο !


 

Τον επιχειρηματία Μανόλη Καραμολέγκο απήγαγαν άγνωστοι σύμφωνα με πληροφορίεs.


Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, καθώς επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο η πληροφορία ότι έπεσε θύμα απαγωγής ο γνωστός επιχειρημαίας Μανώλης Καραμολέγκος.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και μιλούν για απαγωγή χθες τη νύχτα. Όλα έγιναν στην περιοχή του Γέρακα, κοντά στο σπίτι του.. Είναι άγνωστο ωστόσο κάτω από ποιες συνθήκες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο φερόμενος ως απαχθείς πρόσφατα έλαβε ομολογιακό δάνειο ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
. Ο επιχειρηματίας ελέγχει την ομώνυμη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο επιχείρηση η οποία θεωρείται έυρωστη οικονομικά και ως γνωστόν δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ψωμιού.

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=54763
http://www.fpress.gr/politiki/item/13628-ektakto-apigagan-ton-epiheirimatia-karamolegko

Λευκή εβδομάδα διακοπών (με τον Τοτό το ξέρατε;)


Του Μιχάλη Τζανάκη

Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα προέκυψε –φαντάζομαι όχι μόνο στη δική μου οικογένεια- τον τελευταίο καιρό. Αφού συγκρουστήκαμε, αντιπαρατεθήκαμε, απειλήθηκε ο οικογενειακός δεσμός που τόσο είχαμε σφυρηλατήσει εν τέλει μόλις χθες, ησυχάσαμε όλοι και απερίσπαστοι επιστρέψαμε στις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας (το επιστρέψαμε στις δουλειές είναι βέβαια σχήμα λόγου).

Η αιτία που κοντέψαμε να οδηγηθούμε σε πλήρες αδιέξοδο ήταν πού θα πάμε διακοπές το Μάρτιο!!!

Οι μικρές έλεγαν να πάμε Ελβετικές Άλπεις, επειδή έχει ποιοτική σοκολάτα, η σύζυγος επέμενε να πάμε Αυστριακές Άλπεις γιατί οι πίστες δεν έχουν βράχους που πάνε και καρφώνονται τελευταία οι Γερμανοί, ενώ εγώ ήθελα να πάμε Μαλδίβες για να είμαστε πιο ζεστά. Υπήρξε οικογενειακό συμβούλιο όπου δεν καταλήξαμε. Οι μικρές ευτυχώς κρατούσαν τις απουσίες τους για τότε, το τουριστικό κονδύλι είχε εξασφαλιστεί από

Συμπλοκή λαθρομεταναστών με ένα νεκρό στο κέντρο της Αθήνας. (Η είδηση όμως πέρασε στα ψιλά...)

Αν ήταν Έλληνες οι δράστες, θα είχαμε ολημερίς και ολονυχτίς το γεγονός σε έκτακτα δελτία ειδήσεων. Τώρα που οι δράστες είναι της ράτσας των θυμάτων, δεν πειράζει... 'Όλα είναι δικαιολογημένα, αρκεί να προέρχονται από αλλοδαπούς.

peripolikoΣτην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας

Αιματηρή κατάληξη είχε η σύγκρουση αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης, όταν σύμφωνα με την αστυνομία συνεπλάκησαν ομάδες ατόμων με καταγωγή από την Τυνησία.

Ένας από τους εμπλεκόμενους, ηλικίας 38 ετών, δέχθηκε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό όπου και κατέληξε.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Χαλκιδική Ιερισσός- - Η Ελληνικός Χρυσός δηλητηριάζει το νερό;


Ρυάκια με χάλκινο χρώμα, φυσαλίδες και αφρούς, αντίκρισαν στο ρέμα του Καρατζά κάτοικοι της Ιερισσού που επισκέφθηκαν την περιοχή, πριν τρεις ημέρες. Σημειώνουμε ότι το ρέμα του Καρατζά βρίσκεται εν τω μέσω δασικής περιοχής και δίπλα του βρίσκεται μέρος των εγκαταστάσεων της Ελληνικός Χρυσός.
Το ρέμα του Καρατζά αποτελεί ακόμη βασικό τροφοδότη για τις εγκαταστάσεις νερού στο Κρυονέρι, από όπου και υδροδοτούνται με πόσιμο και 
...

Καταγγελία για το σκάνδαλο στις Σκουριές. Ακόμα και στα 3 μέτρα βάθος όλο το έδαφος ήταν γεμάτο χρυσάφι. Ήξεραν τι έκαναν...


20140113-203844.jpg
Ονομαζομαι π******* αναστασιος και θα ηθελα να σας αναφερω ενα περιστατικο που μου διηγηθηκε ο θειος της γυναικας μου.ο θειος οπως και ηγυναικα μου ειναι απο το παλαιοχωρι που ειναι το κοντινοτερο χωριο στις σκουριες.πριν απο μια εβδομαδα πηγα σπιτι του και πανω στην συζητηση μου λεει τζαμπα πηραν τα μεταλλεια.οταν του ειπα γιατι ρε θειο μου λεει κατσε να σου πω μια ιστορια που λιγοι ξερουν.”"”"”το 1963 ηρθε μια εταιρεια καναδεζικη οπως μου ειπε για να κανει εξερευνητικες γεωτρησεις.εκεινο το διαστημα δουλευα μια στο μαντεμ λακο μια στο στρατωνι.ηρθαν στο χωριο και ζητησαν καποια ατομα να
στελεχωσουν τα τρυπανια.θα εδιναν καλα λεφτα οποτε πηγα.ξεκινησα σαν βοηθος χειριστη.υπηρχαν 4 τρυπανια.στο δικο μου χειριστης ηταν ενας καναδος.αρχισαμε να κανουμε γεωτρησεις στη γυρω περιοχη και τα δειγματα που βγαζαμε τα βαζαμεσε ξυλινα κασονια.παρεπιπτοντωςθα ηθελα να αναφερω οτι παλαιοτερα εχουν προηγηθει 2-3 εξερευνητικες γεωτρησεις απο αλλες εταιρειες.μετα απο λιγο καιρο με κανανε χειριστη στο τρυπανι.για καιρο βγαζαμε δειγματα(καροτα)που δειχνανε οτι υπηρχε χρυσος αλλα οχι σοβαρα πραγματα.ηταν το 1967 οταν κανω τρυπα σε ενα σημειο και περι τα 400 μετρα βαθος βγαζω την σωληνα και βαζω το δειγμα πανω στο χωμα.η σωληνα ειναι 3 μετρα.επαθα σοκ.σχεδον ολο το δειγμα χρυσος.φωναζω τον υπευθυνο καναδο.μου λεει βαλτο σε μια κασα και παντο σε μια αποθηκη.μας σταματησαν ολους απο τις εργασιες.την επομενη μερα μου λενε παρε το τζιπακι και πανε στο αεροδρομιο στη θεσσαλονικη να παραλαβεις 2 ατομα.οντως πηγα τους πηρα και τους πηγα στο βουνο.μετα απο λιγες ωρες αφου εξετασαν τα δειγματα μας ειπαν να ξεκινησουμε να ξεστηνουμε ολο τον εξοπλισμο.αρον αρον τα μαζεψαμε.μου δωσανε 50000 δραχμες αποζημιωση και να ξεχασω οτι ειδα….”"”"”ο θειος ειναι 77 χρονων .ολα αυτα σας τα γραφω γιατι πιστευω οτι οντως τα πηραν τζαμπα.γιαυτο θελουν να σκαψουν με ανοιχτο ορυγμα.εκει πιστευω οτι εχει δις.να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανενα συμφερων απο την λειτουργεια η οχι των μεταλλειων.εξαλλου ο πεθερος μου δουλευε 32 χρονια στον μαντεμ λακκο.γενικος ψαξτε.ηδη το παλαιοχωρι εχει τοση κινηση απο φορτηγα που η κατασταση εχει ξεφυγει.ακουγεται οτι θα επιχειρησουν να κανουν νεο δρομο απο πισω κατευθειαν για στρατονικη.παρανομο η οχι δεν γνωριζω.επισης για να μην εχουν θεματα με τους κατοικους τους εχουν προσλαβει σχεδον ολους.οι μισοι κατοικοι ειναι συνταξιουχοι και οι αλλοι μισοι δουλευουν στα μεταλλεια.υπεραριθμοι!!! ισως.μαθαινω ομως οτι 1 δουλευει 10 κοιτανε.μολις ξεκινησουν οι εργασιες επανω βλεπω 1 να μενει 10 να φευγουν.καποιοι που τα βλεπουν απο μεσα τα πραγματα λενε οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν αντικειμενο εργασιας.ζητω συγνωμη για τις οξειες και τα ορθογραφικα.παρακαλω να κρατηθει ανωνυμια.ευχαριστω.καλη συνεχεια.

πηγή 

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ... (ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ....!!!) Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!


kontominasΧρησιμοποιούσε μια πιστωτική χωρις όριο από το ΤΤ,  (και την πληρώναμε όλοι εμείς), την οποία  ειχε χρεώσει με  ...2.300.000 ευρώ!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Στοιχεία σοκ αποκαλύπτονται από την ανάγνωση του πορίσματος της δικαιοσύνης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Και αυτό διότι όπως αναφέρεται στο πόρισμα η οφειλή του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην πιστωτική κάρτα που του είχε χορηγήσει το ΤΤ έφτανε το πρωτοφανές ποσό των 2,293 εκ Ευρώ.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα του πορίσματος που έφεραν στη δημοσιότητα τα ΝΕΑ.
kontominas

Τα 2,293 εκ Ευρώ ένα ποσό που ίσως να μην έχει προηγούμενο ακόμα και για επιχειρηματίες ιδιοκτήτες των τραπεζών αν και οι τράπεζες δεν είναι ασυνήθιστο να δίνουν σχετικά υψηλά όρια σε πιστωτικές κάρτες επιφανών επιχειρηματιών. Φυσικά με τέτοιο ύψος οφειλής είναι απορίας άξιον σε πόσο διάστημα ο κ. Κοντομηνάς χρησιμοποιούσε την κάρτα για αγορές καταναλωτικών αγαθών ενώ γεννάται και το ερώτημα αν η χρήση της κάρτας γινόταν μόνο για αγορές ή και για ανάληψη μετρητών.
 http://www.makeleio.gr/?p=48009

Λευκή εβδομάδα, με κλειστά σχολεία τον Μάρτιο μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, που εγκρίθηκε απο τον Σαμαρά, προκειμένου να πάνε οι ελληνικές οικογένειες να κάνουν ...σκι!! (Αν δεν είναι τρολιά αυτή η είδηση, μιλάμε για εξαιρετικά επικίνδυνους ανθρώπους πλέον...)

(AGIOVASILEMA: ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ!!! ΠΟΙΟ ΣΚΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ???? ΠΟΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ??? ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΕΑΣ!!!ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


«Λευκή εβδομάδα» με κλειστά σχολεία τον Μάρτιο


* Σκοπός η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Της Λένας Κισσάβου
«Λευκή εβδομάδα» ή αλλιώς «σχολική ανάπαυλα», τιτλοφορείται ο νέος τουριστικός θεσμός στη χώρα μας, που θα εφαρμοστεί από φέτος και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μετά την Καθαρά Δευτέρα, στις 4-7 Μαρτίου, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα κλείσουν τα σχολεία, για διακοπές.
Πρόκειται για μια κατάκτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, που αποτελούσε χρόνιο αίτημά της, με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και μόλις πρόσφατα σε σύσκεψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της με αρμόδιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, εγκρίθηκε η άμεση υλοποίησή του.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Μαγνησίας, κ. Κώστα Λεβέντη, η πρόταση των ξενοδόχων βρήκε σύμφωνους τους υπουργούς Τουρισμού, Παιδείας και Εργασίας, οι οποίοι δρομολογούν αντίστοιχα στα υπουργεία τους, τις απαραίτητες διαδικασίες εφαρμογής της.
Όπως αναφέρει ο κ. Λεβέντης, ο εν λόγω θεσμός, υλοποιείται εδώ και χρόνια σε χώρες της Ευρώπης, με τον τίτλο «Λευκές εβδομάδες», κατά τις οποίες τα σχολεία κλείνουν για να δοθεί η δυνατότητα σε οικογένειες να εκδράμουν σε χιονισμένους ορεινούς προορισμούς, εξ ού και ο τίτλος «Λευκές».
Μια ...πρώτη γεύση του θεσμού, είχε πάρει η χώρα μας το 2004, όπου για μοναδική φορά (μέχρι και σήμερα), στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος, που αφορούσε στην παιδεία, τα σχολεία χρηματοδοτήθηκαν για την οργάνωση τετραήμερων και πενθήμερων ψυχαγωγικών εκδρομών, σε ορεινούς προορισμούς. Ο κ. Λεβέντης επισημαίνει δε ότι, καταλύματα του Πηλίου είχαν φιλοξενήσει τότε, 5.000 μαθητές.
«Σχολική ανάπαυλα», αποφασίστηκε να τιτλοφορείται επίσημα στη χώρα μας, η ετήσια πλέον εφαρμογή του θεσμού, από φέτος, που θα παρατείνει την περίοδο του χειμερινού τουρισμού και σύμφωνα με τα όσα προβλέπεται να γίνουν, ο κ. Λεβέντης, μας είπε: «Στις 4 με 7 Μαρτίου 2014, ( μετά την Καθαρά Δευτέρα στις 3 Μαρτίου), θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, για να μπορούν οι οικογένειες να εκδράμουν σε ορεινούς προορισμούς και να απολαύσουν το πλούσιο φυσικό περιβάλλον των βουνών μας και τα χιονισμένα τοπία του.
Κίνητρο για τέτοιες εξορμήσεις θα δώσουν οι ειδικές χαμηλές τιμές, έως και 50% μειωμένες, στα καταλύματα, που θα οριστεί να ισχύσουν από τις κατά τόπους Ενώσεις Ξενοδόχων, για την περιοχή τους αντίστοιχα».
Αναλυτικότερα για τη σημασία του θεσμού, ο κ. Λεβέντης τονίζει: «Η πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, μόνο στη θετική κατεύθυνση για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού μπορεί και πρέπει να χαρακτηριστεί.
Η διαφοροποίηση των θετικών δεικτών του εισερχόμενου τουρισμού με τους αρνητικούς δείκτες του εσωτερικού τουρισμού, στην ουσία έχει οδηγήσει στην κατάρρευση της εσωτερικής αγοράς τουρισμού.
Όσο καλά και αν εξελίσσεται ο εισερχόμενος τουρισμός, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων αλλά και προορισμών ολόκληρων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, βασίζεται στην εσωτερική μας αγορά, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρός μας, κ. Γιάννης Ρέτσιος.
Η Θεσσαλία, κατ’ εξοχήν προορισμός εσωτερικού τουρισμού στην 12μηνη τουριστική περίοδό της με τον χειμερινό τουρισμό να έχει πληγεί λόγω της οικονομικής κρίσης που οι Έλληνες βιώνουν ,με το γνωστό αποτέλεσμα της μείωσης των εισοδημάτων τους, μόνο θετική επίδραση θα έχει στην υλοποίηση της «σχολικής ανάπαυλας».
Η θετική θέση του ίδιου του πρωθυπουργού ,ο οποίος έδωσε οδηγίες για την άμεση εφαρμογή στο 2014 και η σύμφωνη γνώμη της υπουργού κας Όλγας Κεφαλογιάνη μας δίδει την εφαρμογή της πρωτοβουλίας να υλοποιείται άμεσα.
Βασικό ρόλο θα παίξουν οι τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, οι οποίες θα συντονίσουν τα μέλη τους για χαμηλές τιμολογιακές πολιτικές στην περίοδο της «σχολικής ανάπαυλας», που θα οριστεί από το υπουργείο παιδείας προκειμένου να έχει επιτυχία η δράση».
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ξ.
Μεταξύ των προτάσεων που είχε καταθέσει η ΠΟΞ, αυτή που αφορά στη «σχολική ανάπαυλα», έχει ως εξής: « Δημιουργία μιας περιόδου «σχολικής ανάπαυλας» διάρκειας μιας εβδομάδας, με επίκεντρο την Καθαρά Δευτέρα. Τούτο μπορεί να συμβεί εφόσον κλείσουν τα σχολεία τις 4 επόμενες της αργίας ημέρες. Πρόκειται για μια ενέργεια που λειτουργεί εδώ και χρόνια, με καλά αποτελέσματα, σε αρκετές χώρες του εξωτερικού (σκι για τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης προκειμένου να ενισχυθούν τα χειμερινά θέρετρα) και που εφόσον συνδυαστεί με ενημερωτική καμπάνια από το Υπουργείο Τουρισμού και με δελεαστική τιμολογιακή πολιτική από τα μέλη της Π.Ο.Ξ, (π.χ. δωρεάν διαμονή για τα παιδιά εντός του δωματίου των γονέων ή/και έκπτωση έως και 50% σε ξεχωριστό δωμάτιο), θα δρούσε άκρως θετικά στην κατεύθυνση της τόνωσης του χειμερινού τουρισμού της χώρας μας. Σε περίπτωση που τίθεται ζήτημα απώλειας διδακτικών ωρών, τούτες κάλλιστα θα μπορούσαν να αναπληρωθούν είτε από την περικοπή των σχολικών περιπάτων που αριθμούνται σε πέντε στη διάρκεια του διδακτικού έτους, είτε με την επίσπευση της έναρξης της προσεχούς σχολικής χρονιάς κατά δύο μέρες, συνδυαστικά με την επιμήκυνσή της κατά δύο μέρες, είτε με συνδυασμό των ανωτέρω. Παρότι η επιτυχία του εγχειρήματος έχει αποδειχθεί από τη διεθνή πρακτική, αποδεχόμαστε την πιλοτική εφαρμογή για την προσεχή σχολική χρονιά, με το βασικό επιχείρημα ότι ο χειμώνας που θα διανύσουμε θα είναι καθοριστικός για τη χώρα και την οικονομία της, σε όλα τα επίπεδα».

ΒΟΜΒΑ: Ο Πεπόνης είχε απαγγείλει κακουργηματική κατηγορία για τον Προβόπουλο και τώρα πανε να την συγκαλύψουν!

ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν την καταστροφή.


Σε φοβερές καταγγελίες προχώρησε με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης κόσμος ο πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της ΤτΕ.

Ο  Καρχιμάκης έκανε γνωστό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης-Μουζακίτης μετά από κατάθεση του, απήγγειλαν κατηγορία στον κ. Προβόπουλο για κακουργηματική απιστία σε βάρος… του δημοσίου και σήμερα η υπόθεση αυτή μετατρέπεται σε πταίσμα όπως καταγγέλλει το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ.



Olympia

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ξεκίνησαν δεύτερο κύκλο Χρυσαυγιάδας, εν μέσω των τρομερών σκανδάλων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τι δεν κατάλαβες?? Προφυλακιστέοι οι Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος


Προφυλακιστέοι οι  Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος - Επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής σε δημοσιογράφους - Στις 10:00 θα απολογηθεί ο Μπούκουρας
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στη φυλακή θα οδηγηθούν την Κυριακή, οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με απόφαση των ανακριτριών της υπόθεσης και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Μετά από πολύωρη διάσκεψη οι εφέτες και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισαν ότι οι δύο βουλευτές κρίνονται προφυλακιστέοι για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.


Για την ίδια υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενοι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενοι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση στους συγκεντρωμένους, αυτοί ξέσπασαν σε συνθήματα αποδοκιμασίας κατά των δικαστών, των δημοσιογράφων και του πρωθυπουργού.



Οι δύο βουλευτές απολογήθηκαν από το πρωί, ενώπιον των ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, και παρουσία του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου. Ο Γιώργος Γερμενής παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο επί 7 ώρες, ενώ ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο τρίτος βουλευτής, που είχε κληθεί για σήμερα, Στάθης Μπούκουρας, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, τελικώς θα απολογηθεί αύριο, στις 10 το πρωί. Ο βουλευτής συναίνεσε στο να μην απολογηθεί σήμερα, λόγω κόπωσης των δικαστών.

Και οι τρεις αρνούνται κάθε κατηγορία που τους αποδίδεται.

Έξω από το κτίριο του Εφετείου παραμένουν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλοι, μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σε συμπεράσταση των