Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ: Ο Πεπόνης είχε απαγγείλει κακουργηματική κατηγορία για τον Προβόπουλο και τώρα πανε να την συγκαλύψουν!

ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν την καταστροφή.


Σε φοβερές καταγγελίες προχώρησε με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης κόσμος ο πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της ΤτΕ.

Ο  Καρχιμάκης έκανε γνωστό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης-Μουζακίτης μετά από κατάθεση του, απήγγειλαν κατηγορία στον κ. Προβόπουλο για κακουργηματική απιστία σε βάρος… του δημοσίου και σήμερα η υπόθεση αυτή μετατρέπεται σε πταίσμα όπως καταγγέλλει το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ.



Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου