Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απήγαγαν τον επιχειρηματία Καραμολέγκο !


 

Τον επιχειρηματία Μανόλη Καραμολέγκο απήγαγαν άγνωστοι σύμφωνα με πληροφορίεs.


Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, καθώς επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο η πληροφορία ότι έπεσε θύμα απαγωγής ο γνωστός επιχειρημαίας Μανώλης Καραμολέγκος.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και μιλούν για απαγωγή χθες τη νύχτα. Όλα έγιναν στην περιοχή του Γέρακα, κοντά στο σπίτι του.. Είναι άγνωστο ωστόσο κάτω από ποιες συνθήκες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο φερόμενος ως απαχθείς πρόσφατα έλαβε ομολογιακό δάνειο ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
. Ο επιχειρηματίας ελέγχει την ομώνυμη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο επιχείρηση η οποία θεωρείται έυρωστη οικονομικά και ως γνωστόν δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ψωμιού.

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=54763
http://www.fpress.gr/politiki/item/13628-ektakto-apigagan-ton-epiheirimatia-karamolegko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου