Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πρέπει να ξεπεράσουμε το ταμπού! Πρέπει τελειώνουμε με αυτἠν την ΕΕ

 


http://wp.me/pWOiz-KaA
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Η ΕΕ από ένωση κρατών έχει καταντήσει γερμανική ηγεμονία. Οι παράλογες απαιτήσεις και η ηγεμονικές τάσεις της Γερμανίας έχουν διαστρέψει την ιδέα της ενότητας των λαών. Κι όπως κάθε συμμαχία που καταλήγει σε ηγεμονία οδηγεί ιστορικά σε καταστροφές.
Πρέπει λοιπόν να διαλυθεί τώρα αυτή η ΕΕ. Δεν μπορεί πλέον να υπάρξει και να διασφαλίσει την ευημερία των λαών της. Φέρνει μόνο την καταστροφή. Και λέω ότι πρέπει να διαλυθεί τώρα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα αυτοκαταστραφεί σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα
...

Όποτε η Ελλάδα έχει χούντα, στην Κύπρο γίνεται εισβολή



Ελληνική κυβέρνηση: ΝΑΙ σε όλα. Η Κύπρος είναι μακριά και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!!!

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από εννέα χρόνια η μαρτυρική Κύπρος αντιστέκεται απέναντι σε όλο τον κόσμο. Την πρώτη φορά, με το σχέδιο Ανάν ο...
υπερήφανος Κυπριακός Λαός το απέρριψε απέναντι σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και τις ηγέτιδες δυνάμεις αλλά και απέναντι στις επιλογές μεγάλου μέρους του Ελλαδικού πολιτικού συστήματος που τότε είχε ταχθεί υπέρ του σχεδίου Ανάν.

Εχθές για δεύτερη φορά απέναντι στην Γερμανική Ευρώπη αλλά και απέναντι στην Ελλαδική κυβέρνηση απέρριψαν τον Γερμανικό εκβιασμό. Όμως η επιλογή της Κυπριακής πολιτικής ηγεσίας να αρνηθεί τον εκβιασμό δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους Λαούς της Ευρώπης να αντισταθούν και να υψώσουν το παράστημα τους και την Εθνική υπερηφάνεια απέναντι στο Γερμανικό επεκτατισμό.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δε βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής της Κυπριακής Βουλής να ψηφίσει ναι. Εδώ είναι αναγκαίο να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως αναφέρουν τα Κυπριακά μέσα, είπε ότι δεν έχει την πλειοψηφία στη Βουλή. Αποδεχόταν δηλαδή ουσιαστικά το Γερμανικό εκβιασμό αλλά δεν του έβγαιναν τα
...

Πάνος Καμμένος : στόχος η αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς

 



«Στις ΗΠΑ, το 2008 στην κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης χρεοκόπησαν τράπεζες, όπως η Citigroup, των οποίων το μέγεθος ήταν παραπλήσιο με το μέγεθος του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, όμως κανένας καταθέτης δεν έχασε ούτε ένα δολάριο κατάθεσης.
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην Ευρωζώνη των ακραίων νεοφιλελεύθερων, άρχισε το οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με πρόσχημα ένα αμελητέο μέγεθος, όπως είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς.»

Μετά από το ηρωικό ΟΧΙ, η Κύπρος έμεινε δραματικά μόνη!

 

Γράφει ο Μαγια

Ηταν αναμενόμενο. Η άρνηση της Κύπρου να υποταχθεί αμαχητί στα κελεύσματα και τους εκβιασμούς της Μέρκελ, θα άνοιγε το «κουτί της Πανδώρας» και θα προσλάμβανε διαστάσεις πρωτοφανούς πολιτικού, οικονομικού και γεωστρατηγικού θρίλερ.
Δεν ήταν αναμενόμενη η εκκωφαντική απάθεια και σιωπή των λαών, κυρίως του Ευρωπαικού Νότου, για την απίστευτη δοκιμασία και τα βασανιστήρια που υφίστανται οι Κύπριοι.
Το δυστύχημα για την Κύπρο είναι ότι ο λαός της αυτή την κρίσιμη εποχή εξέλεξε Πρόεδρο
τον Νίκο Αναστασιάδη, τον μοιραίο άνθρωπο που την Παρασκευή τη νύχτα συμφώνησε με το γερμανικό σχέδιο καταβαράθρωσης της οικονομίας του νησιού. Η κυπριακή Βουλή απέτρεψε τη διάπραξη του εγκλήματος από τον Αναστασιάδη, αλλά η
...

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Και όμως, υπάρχουν κάποιοι που ακόμη και σήμερα το πρωι ψωνιζαν στα LIDL!!

 

images.jpg
Την ώρα που ο αρχιαπατεώνας Σόιμπλε ενορχηστρώνει την επίθεση στην Κύπρο για να πλουτίσουν οι Γερμανικές τράπεζες πάνω στο αίμα του κυπριακού λαού, την ώρα που η Μέρκελ εκβιάζει για να βάλει στο χέρι το αέριο της Κύπρου ρίχνοντας στο παιχνίδι ακόμα και την τουρκική απειλή, υπήρχαν συμπατριώτες μας που ΣΑΝ να μην τρέχει τίποτα ΨΩΝΙΖΑΝ στα LIDL!!
Δεν κάνουμε στους Γερμανούς σαν εταίροι αλλα τους κάνουμε για πελάτες!
Δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε. Αν δεν βάλουμε μυαλό, ούτε η Ρωσίες ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μας γλιτώσει.
Ας πανε να πουλήσουν στην Μέρκελ.
http://www.greekalert.com/2013/03/lidl.html

Τραβεστί πολιτική, τραβεστί πολιτικοί... Εσείς πιά δεν τιμάτε ούτε τις φούστες που φοράτε!

 



Τόση θρασυδειλία, τέτοιος τζαμπαμαγκισμός, τέτοιο ξεβράκωμα πολιτικών ''ανδρών'' δεν έχω ξαναδεί!
Όχι σε όλη μου τη ζωή, αλλά και σε όλα τα ιστορικά και πολιτικά βιβλία που έχω διαβάσει.
Καλά, ο προηγούμενος έφτασε μέχρι το Καστελόριζο για να αναγγείλει ΔΝΤ και μνημόνιο! Ετούτος εδώ έπρεπε να φτάσει ως τις Βρυξέλλες για να ανακοινώσει ο τζουτζές του ότι το χαράτσι παραμένει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, και ότι έχει ''σκύψει'' και σε όλα τα υπόλοιπα;
Εσείς πιά δεν τιμάτε ούτε τις φούστες που φοράτε! Ένας ολόκληρος λαός έχει μείνει άφωνος...
απ' την ξεφτίλα σας. Ρε σας ψεκάζουν ''κατ' ιδίαν'';
Ο άλλος, ο Χυδαίος, εφηύρε ξαφνικά επτακόσιες χιλιάδες (!!!) θέσεις εργασίας. Όχι εβδομήντα. Ούτε εκατό. Αλλά επτακόσιες χιλιάδες! Έχει το θράσος, την ιταμότητα ο κοπρόλιθος να εμπαίζει τον λαό.
Ο τρίτος, ο γελοιοδέστερος, ο εσχατόγερος, που έβαλε λίγο το δαχτυλάκι στην Εξουσία, βάζει συνέχεια ''κόκκινες γραμμές''! Έτσι, απλώς για να καταγράφει την ύπαρξή του! Και για να είναι σίγουρος ότι θα έχει την ίδια τύχη με τους άλλους.
Το gay parade είναι εδώ!
Τραβεστί πολιτικοί παράγουν τραβεστί πολιτική.
Κανένα ίχνος συνέπειας, μπέσας, ''ανδρισμού'', υπερηφάνειας προσωπικής και εθνικής.
Η απόλυτη αυτοακύρωση της πολιτικής.
Ο έσχατος προσωπικός διασυρμός.
Ο τελικός εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης που στηρίχτηκε σε τυχοδιώκτες, σε νταβατζήδες, σε φελλούς, σε αμοραλιστές και σε ληστές, σε τυχαίους, σε αγράμματους, σε ανθέλληνες.
Οι πραγματικοί άντρες είναι εδώ κάτω, στον λαό. Έτοιμοι να ανασκουμπωθούν και να παλέψουν για την ανοικοδόμηση των ερειπίων που οι ολετήρες θα αφήσουν φεύγοντας.
Γιατί θα φύγουν! Είτε περπατώντας, είτε πετώντας, είτε κολυμπώντας, είτε όρθιοι, είτε ξαπλωτοί. Αλλά θα φύγουν!
Το πότε, είπαμε: Εξαρτάται από μας..

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ

 


merkel-nazi
Η Μέρκελ έχει βάλει την φορεσιά του Χίτλερ. Ποια Ευρώπη και κουραφέξαλα; Η Γερμανία έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα και τη Κύπρο, χρησιμοποιώντας ως παραμάγαζό της την ΕΕ!
Στόχος της είναι να αρπάξει τον φυσικό πλούτο της Ελλαδος και της Κύπρου. Σχεδίασε μέσω του ευρώ τον μηχανισμό υποδούλωσης του ελληνισμού, έχοντας βρει πρόθυμους δωσίλογους σαν τους Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά-Στουρνάρα. Η Κύπρος φαίνεται ότι αντιστέκεται, όμως η Γερμμανία γίνεται περισσότερο θηρίο. Εάν η Κύπρος βγει από την ευρωζώνη, υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιήσει και όπλα η Γερμανία.
Ήδη, εδώ και μήνες γραφόταν αυτό το σενάριο, σε περίπτωση που η Ελλάδα κατήγγειλε το Μνημόνιο και το χρέος.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σε κάθε περίπτωση, η Μέρκελ, μπορεί να φτάσει σε υστερία προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της: να αρπάξει την περιουσία της Ελλάδος και Κύπρου.
indobserver.blogspot.gr

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΔΕΙΠΝΗΣΕ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ...ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

 

(agiovasilema: Κύριος όμως ε; Τους ευχαρίστησε προσωπικά πριν την κοπανήσει.Εμείς κάποτε αυτού του είδους τους ανθρώπους τους λέγαμε ''τζαμπατζήδες'' και ''σελέμηδες'' και τους αποφεύγαμε όπως ο διάολος το λιβάνι και τώρα λαμβάνουν πόστα στις κυβερνήσεις που μας κρατάνε υποδουλωμένους...Και μετά περιμένουμε προκοπή και ήθος....) 

KEDIKOGLOY

Σύμφωνα με το eviazoom ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ξέχασε... να πληρώσει τον λογαριασμό του, φεύγοντας από παραλιακό ουζερί της Χαλκίδας. Διαβάστε την καταγγελία:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος & Υπουργός Επικρατείας Σίμος Κεδίκογλου, δείπνησε με εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη σε πασίγνωστο παραλιακό ουζερί της Χαλκίδας και αφού φάγανε φρέσκα θαλασσινά, ψάρια αλλά και γλυκό στο τέλος, ο Υπουργός σηκώθηκε χαιρέτησε τον Ιδιοκτήτη, τους σερβιτόρους και έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό, παίρνοντας και την απόδειξη από το τραπέζι!!
Συγκεκριμένα ο Ιδιοκτήτης τονίζει αποκλειστικά στην EVIAZOOM :
"Ήταν βράδυ όταν ήρθανε και κάθισαν μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα.
Τους πήγαμε τα φαγητά που αποτελούνταν από θαλασσινά και ψαρικά και πιο μετά μαζί με το γλυκό τους, ο σερβιτόρος του άφησε την απόδειξη όπως κάνουμε με όλους τους πελάτες μας.
Ξαφνικά ο κ.Κεδίκογλου σηκώθηκε με την κυρία που ήταν μαζί του, χαιρετηθήκαμε, τον ευχαρίστησα προσωπικά που με προτίμησε και αφού μας ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μας είπαμε καληνύχτα και έφυγε.
Προς έκπληξη μου πήγαμε στο τραπέζι να μαζέψουμε τα πιάτα και να πάρουμε τα χρήματα, αλλά χρήματα δεν υπήρχαν και μάλιστα έλειπε και η απόδειξη, από τότε δεν έχει ξαναέρθει στο μαγαζί μου".πηγή

Μέσα από μια απίστευτη φάρσα της ''Ελληνοφρένειας'', αποκαλύπτεται το σθένος των Βουλευτών της Κύπρου και η περιφρόνηση που αισθάνονται για τους ξεπουλημένους Βουλευτές της Ελλάδας.

Τους ακούς και αισθάνεσαι έναν κόμπο στο λαιμό. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της στάσης της Κύπρου, εκεί υπάρχουν πατριώτες, σε αντίθεση με τους εδώ άθλιους προδότες.....



Οι συντελεστές της εκπομπής "Ελληνοφρένεια" του Realfm αποφάσισαν  να κάνουν μια  φάρσα στους Κύπριους βουλευτές που χτες το βράδυ ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένας υποτιθέμενος  συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, με το όνομα Μίλτος Τερερές, τηλεφωνούσε στα γραφεία των Κυπρίων βουλευτών προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του Έλληνα Πρωθυπουργού για τη στάση τους απέναντι στην πρόταση του Eurogroup. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκαν απίστευτα λόγια που κάνουν ρόμπες τους δικούς μας πολιτικούς νάνους! Με μια αμεσότητα και μια απλότητα που δείχνει και την διαφορετική θεώρηση για το τι σημαίνει ''πολιτικός'' στην Μεγαλόνησο.

Πατήστε ΕΔΩ για ν' ακούσετε τη φάρσα που ξεγυμνώνει ακόμα περισσότερο τους προδότες της Ελλάδας!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ



cyprus

ΓΙΑ 6 ΔΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αυτό που βιώνει η Κύπρος τα τελευταία 24ωρα είναι εγκληματική-γκανγκστερική ενέργεια από την ΕΕ και τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να αρπάξουν στο πι και φι την Μεγαλόνησο και τον ορυκτό της πλούτο.
Ελλάδα και τώρα Κύπρος, έχουν μπει στο στόχαστρο των εγκληματιών της τοκογλυφίας και των σχιζοφρενών της παγκόσμιας τάξης. Με μοχλό το ευρώ και την τρομοκρατική προπαγάνδα περί άτακτης χρεωκοπίας, εφαρμόζουν πρωτοφανές στα χρονικά της ΕΕ σχέδιο. Αρνούνται να δώσουν 6 δις ευρώ για την στήριξη της Κύπρου, την ώρα που οφείλουν να κάνουν και έχουν κάνει ανάλογες κινήσεις στήριξης ευρωπαϊκών οικονομιών! Διαπράττουν την εν ψυχρώ δολοφονία ενός κράτους-μέλους, οδηγώντας το στην κατάρρευση. Για 6 δις ευρώ, παρακαλώ! Πρωτοφανές, όσο και δηλωτικό των ξεδιάντροπων προθέσεών τους. Ακόμη και η γιαγιά του χωριού ή ο βλάχος από τα κατσάβραχα, έχουν αντιληφθεί ότι πάνω στην Κύπρο έχουν πέσει οι ληστοσυμμορίτες δανειστές για να την εξαφανίσουν. Και ως οικονομία και ως κρατική οντότητα.
Προκειμένου να προσφέρουν τη ...στήριξή τους στην Κύπρο απαιτούν να κλέψουν τις τραπεζικές καταθέσεις (περί αυτού ακριβώς πρόκειται) των φυσικών προσώπων. "Θέλετε να σας βοηθήσουμε; Δώστε μας τις αποταμιεύσεις των πολιτών, αξίας 5,8 δις ευρώ;"!
Έγκλημα! Αντί να δώσουν 6 δις ευρώ για να στηρίξουν την οικονομία ενός καράτους-μέλους, ζητούν να τα πάρουν από τους καταθέτες του νησιού περίπου 6 δις ευρώ και
...

Απίστευτο!!!! Υπουργός του Σαμαρά, μετά το ΟΧΙ της Κύπρου, τηλεφωνούσε στον Σόιμπλε και τον παρότρυνε να τιμωρήσει την Κύπρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;





Και "watergate" μέσα στην κυβέρνηση!
Σάλος στην κυβέρνηση. Κορυφαίος υπουργός αμέσως μετά το όχι της Κυπριακής Βουλής επικοινώνησε με τον Βόλφαγκ Σόιμπλε και ούτε λίγο, ούτε πολύ του ζήτησε να τιμωρήσει τους Κυπρίους.
Την πληροφορία διαρρέει έτερος υπουργός ο οποίος έχει αρμοδιότητες που επικαλύπτονται από τον πρώτο με αποτέλεσμα οι δυο τους να βρίσκονται στα μαχαίρια.
Ο υπουργός-καρφί διαρρέει στο περιβάλλον του ότι η συνομιλία του συναδέλφου του υπουργού με τον Σόιμπλε έχει υποκλαπεί και πως πρόκειται να ανέβει το ηχητικό ντοκουμέντο στην ηλεκτρoνική έκδοση μεγάλης γερμανικής εφημερίδας!
 
Πηγή : http://www.kourdistoportocali.com/articles/19529.htm

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ: "ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ"  , ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΟ-ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ EΚΒΙΑΣΕ : ''ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ''ΟΧΙ'' ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!!


Venizelos Samaras

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ;;;;;;

ΚΥΠΡΟΣ: Άρθρο – ύμνος του Σωτήρη Καλαμίτση

 

Προσυπογράφουμε κάθε λέξη.
CyprusRFD-sfSpan.jpg
«Μου είπαν: Είσαι μικρός, αν κάνεις ένα ακόμα βήμα θα σε αφανίσουν. Είπα: Αν δεν το κάνω θα είμαι ακόμα πιό μικρός.»
Βάσος Λυσσαρίδης
Αναγνώστες τινές του ιστολογίου τούτου εκφράζουν ενίοτε τη δυσφορία τους, επειδή χρησιμοποιώ βαρειές και άκομψες εκφράσεις τύπου…
«λακέδες» για να χαρακτηρίσω το πολιτικό προσωπικό της χώρας μου. Φρονώ ότι η πλέον πλούσια γλώσσα του κόσμου, η ελληνική, δεν διαθέτει εκφράσεις ικανές να περιγράψουν την κατάντια αυτών των ζόμπι. Το «λακέδες» είναι λίαν επιεικής χαρακτηρισμός. Το «καραγκιόζηδες» είναι χάδι.
Η Κύπρος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μου. Παρακολούθησα την ιστορική συνεδρίαση της Κυπριακής Βουλής της 19.03.2013 και θαύμασα τα πάντα. Την ευταξία, τον σεβασμό του και προς τον ομιλητή, την ανυπαρξία αντεγκλήσεων και φωνασκιών, την ευλαβική σιγή στην αίθουσα, την απουσία χειροκροτημάτων μετά την ομιλία του «δικού μας», την εκφώνηση λόγων με επιχειρήματα, πατριωτικό παλμό, αρχή, μέση και τέλος. Με λίγα λόγια είδα σοβαρότητα και ελληνικότητα, η οποία δεν υπάρχει στην ελληνική Βουλή. Πιάσε τους έναν-έναν τους βολευτάς μας και θα
...

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η Κύπρος μας έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας!! Το βροντερό ΟΧΙ πέφτει σαν χαστούκι στους Γερμανούς και βάζει φρένο στα σχέδιά τους!

 
ΜΠΡΑΒΩ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!

Βρε τα σκατόμουτρα οι Γερμαναράδες....σιγά σιγά θα πέσουν μέσα στον ίδιο το λάκκο που σκάβουν για μας.

Άντε να τα δω από εδω και μπρος τα καθικάκια.....Σε ποιά γωνιά του κολασμένου Νότου της Ευρώπης θα τολμήσουν να πατήσουν και να κουβαλήσουν τη βρώμα και τη  μπίχλα τους .Ελλάδα;;; Ιταλία;;; Πορτογαλία;; Κύπρο μήπως;;; Για να κοπιάσουν τα καθάρματα....

Πέρα όμως από τα εκτονωτικά και τα τσιτάτα, ο Βλαδίμηρος τους περιμένει στη γωνία. Δεν είναι τυχαία μορφή ο ηγέτης και αν νομίζει η κομπλεξική πατσαβούρα και ο μισάνθρωπος σακάτης ότι θα αλωνίσουν όπως γουστάρουν, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η αλαζονική τους συμπεριφορά θα γίνει η ίδια τους η παγίδα.

36 KATA, 19 ΑΠΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, νεα συνεδρίαση Πέμπτη. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ναι…

Παράλληλα, οι Γερμαναράδες, ύαινες όπως πάντα, χωρίς να ντρέπονται καθόλου, καλούν καταθέτες, να μεταφέρουν καταθέσεις στη… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 

Name

 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Βαστάτε ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ!

 ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, πλην του ΔΗΣΥ που απείχε! Βουλευτές από όλα τα κόμματα μαζί με τον κόσμο, έξω από τη Κυπριακή Βουλή.
Υπό παραίτηση τελεί ο Σαρρής!!! Να δούμε αν τελικά θα τον αποκεφαλίσουν, για να στείλουν μήνυμα στην Ευρώπη.
Πάει ο και Υπουργός Εμπορίου, υπεύθυνος για το φυσικό αέριο στη Μόσχα, μαζί με κλιμάκιο της Λαικής Τράπεζας.

Επιστολή η οποία πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κυβέρνηση της Κύπρου όσο και την Κεντρική Τράπεζα έχει στα χέρια του το SigmaLive. Γερμανικό Συμβουλευτικό Γραφείο καλεί Κύπριο καταθέτη να μεταφέρει τις καταθέσεις του στη Γερμανία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία.

Συνέχεια του άρθρου στο ολυμπία

 

Αυτή είναι η σπείρα των σκατόγυφτων που ρήμαζε με πρωτοφανή αγριότητα ηλικιωμένους στην Β.Αττική. Φωτογραφίες με τα μούτρα τους.

 




Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα βόρεια προάστια της Αττικής
Τη σπείρα αποτελούσαν 4 άτομα, τα οποία είχαν αναπτύξει ειδική μεθοδολογία δράσης, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά
Αφού διέκοπταν το ρεύμα στις οικίες που είχαν βάλει ως «στόχο», επιτίθεντο αιφνιδιαστικά στους ενοίκους, τη στιγμή που εξέρχονταν από το σπίτι τους για να ελέγξουν την υποτιθέμενη «βλάβη»
Μάλιστα σε μία από τις ληστείες, προκάλεσαν πολύ σοβαρά τραύματα στο ηλικιωμένο θύμα τους, το οποίο κατέληξε σε Νοσοκομείο
Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στη σπείρα 2 ημεδαποί, ενώ αναζητούνται 2 ακόμα άτομα, εκ των οποίων ο ένας έχει ταυτοποιηθεί
Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων και του τρίτου ατόμου που αναζητείται
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε σπείρα που δρούσε τουλάχιστον κατά το τελευταίο 3μηνο και
....

Παρέμβαση-Βόμβα Μίκη Θεοδωράκη για την Κύπρο: Θα πάτε με την Κύπρο ή με την “Ευρώπη” κύριοι της τρικομματικής;

 

Η γενναία αντίσταση της Κύπρου στην λυσσαλέα επίθεση της Γερμανίας και των συμμάχων της εκθέτει σοβαρά την ελληνική τρικομματική κυβέρνηση.

Αλήθεια, τι θα κάνουν αυτοί; Θα πάνε με την Κύπρο ή με την Ευρώπη;

Είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου. Τον ίδιο στόχο είχε και έχει ενάντια στη χώρα μας, ενάντια στον λαό μας η καταστροφική πολιτική τους που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και που έχει διανύσει ήδη το 50% της πορείας της, ενώ πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα.

Πιστεύω ότι αυτό το στρατηγικό «μειονέκτημα» (την ύπαρξη κοιτασμάτων) θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε στρατηγικό πλεονέκτημα.

Γι’ αυτό χρειάζεται κοινό μέτωπο με την Κύπρο σε όλα τα θέματα και οικονομική συνεργασία με χώρες εκτός Ευρώπης με αντικείμενο την κοινή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.


Αθήνα, 19.3.2013
Μίκης Θεοδωράκης – γραφείο τύπου “Σπίθας”.

Πόσο εύκολο ήταν να τους τσακίσουμε και να τους στείλουμε στο διάολο και δεν το κάναμε....

Βλέποντας τις εξελίξεις στην Κύπρο, την οργή με την οποία αντέδρασαν (φυσιολογικά) οι Κύπριοι αδελφοί μας και το φοβισμένο ''μάζεμα'' των αρπακτικών, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο εύκολο και απλό θα ήταν για εμάς τους Έλληνες να τους στείλουμε στο διάολο από την πρώτη στιγμή και δεν το κάναμε!!!!

Χάσαμε τα χρήματά μας, χάσαμε τα σπίτια μας, την ηρεμία μας, το χαμόγελό μας, την υγεία μας και φυσικά την ίδια την πατρίδα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Η ιστορία αυτό μας έχει διδάξει. Πρέπει να τους στείλουμε στον αγύριστο όσο έχουμε χρόνο!!! Πρέπει όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να ενωθούν έχοντας έναν κοινό εχθρό και ένα στόχο. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε!
 

Θυμάστε το απαγορευμένο βίντεο που απέσυραν προεκλογικά στην Κύπρο γιατί ήταν επικίνδυνο για τους Γερμαναράδες και τους Κύπριους συνεργούς τους? Δείτε πώς επιβεβαιώνεται μόλις ένα μήνα μετά από τις εκλογές....!!!!!!!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Οι Κύπριοι Βουλευτές στέλνουν στο διάολο το αρπακτικό Μέρκελ σε αντίθεση με τους Έλληνες προδότες ομολόγους τους που στήνονται στα 4 χωρίς καμία ντροπή...

Οι Κύπριοι βουλευτές έδειξαν τον δρόμο στους Έλληνες ομολόγους τους.

 
20130318-214744.jpg

Πριν από λίγα λεπτα ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου, Σαρρής, επικοινώνησε με τους Ευρωπαίους ομολόγους του για να τους ενημερώσει ότι το σχέδιο δεν πρόκειται να περάσει από το κοινοβούλιο της χώρας του.
Δηλαδή, οι Κύπριοι βουλευτές τίμησαν τον κοινοβουλευτισμό, την ψήφο των πολιτών και υποχρέωσαν την κυβέρνηση τους να γυρίσει και να ζητήσει νέες διαπραγματεύσεις.
Ακούσατε συμπολίτες; Οι βουλευτές της Κύπρου σήκωσαν ανάστημα και έστειλαν τον Αναστασιάδη από εκεί που ήλθε. Με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κάνει την απεγνωσμένη δήλωση κατά την επικοινωνία του με τον Όλι Ρεν “δώσε χαιρετίσματα στην Μέρκελ”!
Θυμηθείτε τώρα τους εδώ πολιτικούς νάνους. Ειδικά αυτούς του πρώτου μνημονίου. Τους

επίορκους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ (καλά για τους υπόλοιπους περιττεύουν τα σχόλια), που επέτρεψαν στην συμμορία Παπανδρέου να υλοποιήσει τα άνομα σχέδια της. Αυτούς τους ολίγιστους, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να αρθρώσουν μία λέξη τύπου “Μα δεν μπορούμε να
...

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΣΟΪΜΠΛΕ…

 

Κάνει τον κριτή το γελοίο υποκείμενο, αποκρύπτοντας πως εάν η συμμορία Παπανδρέου δεν κατέστρεφε την Ελλάδα, η Κύπρος δεν θα είχε κανένα προβλημα!

REUTERS.Σόιμπλε.”Η Κύπρος απέρριψε εγγύηση μικροκαταθετών.Το μοντέλο,προσέλκυσης κεφαλαίων χαμηλής φορολογίας & ευνοϊκών ρυθμίσεων, μη βιώσιμο”

reuters-logo2.jpg
Germany would have protected insured deposits: Schaeuble
BERLIN | Sun Mar 17, 2013
BERLIN (Reuters) – Germany’s finance minister said on Sunday Berlin would have respected the bank deposit guarantee on small savers’ insured deposits but the Cypriot government, European Commission and European Central Bank (ECB) decided
...

"Θα μας αλλάξουν τα πετρέλαια"για να μας τα πάρουν! Αποσταθεροποίηση σε Ελλάδα - Κύπρο. Υπάρχει ακόμα κανείς που αμφισβητεί το βρώμικο σχέδιο των Γερμαναράδων;;;;;

 

Η αποσταθεροποίηση που έχει προκληθεί στην νοτιοανατολική Μεσόγειο με πρωταγωνιστές Ελλάδα και Κύπρο δεν μπορεί παρά να κάνει όσους συνέδεσαν την οικονομική κρίση με τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην περιοχή, να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Η Κύπρος, η “ισχυρή οικονομικά” Κύπρος που μέχρι πριν λίγους μήνες πολλοί Έλληνες θεωρούσαν ασφαλή για να τοποθετήσουν τις οικονομίες τους , “καταρρέει” σαν χάρτινος πύργος . Οι “δανειστές” πιέζουν τη Κύπρο να ψηφίσει όλα …τα σχετικά “εδώ και τώρα” λες και πρόκειται για μια απλή ανώδυνη απόφαση. Λες και θέλουν να βεβαιωθούν για την καταστροφή.

Είναι η ίδια χώρα για την οποία μέχρι πρόσφατα κάναμε υπολογισμούς και προσθέσεις για τα

Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας και η ιστορία του χαρταετού.Οδηγίες για την κατασκευή του.

 

Ναι, τον πετάμε! Τον περνάμε και στα παιδιά μας. Κάθε διατήρηση λαϊκού εθίμου είναι βήμα προς την Ελευθερία. Είναι πράξη δράσης ενάντια στην άχρωμη λαίλαπα του τσιμέντου που σκλαβώνει την ψυχή μας. Κάθε ματιά στον ουρανό είναι δήλωση Αληθείας. Έχει τόσες μνήμες αυτό το γαλάζιο..
Στην αρχαιότητα, 4ο αιώνα π.Χ., ο μαθηματικός και αρχιμηχανικός Αρχύτας (440-360 π.Χ.), από τον Τάραντα της Νότιας Ιταλίας, καλός φίλος του Πλάτωνα και οπαδός του Πυθαγόρα, χρησιμοποίησε στην αεροδυναμική του τον χαρταετό και λέγεται ότι ήταν ο εφευρέτης του. Ο Αρχύτας θεωρείται ο τελευταίος αλλά και ο σημαντικότερος των Πυθαγορείων. Κείμενα του Αρχύτα λένε ότι μελέτησε και ο Γαλιλαίος.
Ο χαρταετός φαίνεται να άνοιξε για πρώτη φορά τα πολύχρωμα εύθραυστα φτερά του περίπου στα 1000 π. Χ., και έκτοτε δεν έπαψε να χρωματίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον ουράνιο θόλο, από την Ανατολή έως τη Δύση.
Από την Κίνα, φτιαγμένος από μετάξι και μπαμπού, με τη μορφή του δράκου που ήταν ιερό, θεϊκό σύμβολο, αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας για τον λαό, πέταξε μακριά.
Πέταξε στην Κορέα κι από εκεί στην Ινδονησία και τη Μαλαισία, για να φτάσει στην Ιαπωνία, όπου εμπλουτίστηκε με περισσότερο έντονα χρώματα και πήρε τη μορφή των αυστηρών Σαμουράι. Στη Βόρεια Ινδία, εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι αιθέριοι χορευτές υποδέχονται την άνοιξη, σε γιορτές που έχουν τις ρίζες τους στην ινδουιστική μυθολογία. Τον 4ο π.Χ. αι., στην αρχαία Ελλάδα, σύμφωνα με τις πηγές, ο αρχιμηχανικός Αρχύτας του Τάραντος χρησιμοποίησε στην αεροδυναμική του τον αϊτό. Παλαιότερη αναφορά θα μπορούσε να θεωρηθεί η απεικόνιση σε ελληνικό αγγείο της κλασικής περιόδου μιας κόρης που κρατά στα χέρια της λευκή σαΐτα δεμένη με νήμα, ένα είδος αϊτού δηλαδή, και την οποία ετοιμάζεται να πετάξει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χρήση του χαρτιού δεν ήταν ακόμη γνωστή, εικάζουμε ότι τα χρόνια εκείνα, τα όποια πειράματα ή παιχνίδια με αϊτούς θα πρέπει να τα έκαναν με πανί, αντίστοιχο με αυτό που χρησιμοποιούσαν στα πλοία έως και
.....

Γιατί ο Κατίδης και όχι ο Παπανδρέου;

 

Όταν οι πραγματικοί φασίστες δείχνουν τις κάλτσες του Κατίδη για να κρύψουν την μπόχα τους.
20130317-200119.jpg

20130317-200125.jpgΗ περίπτωση του κου Κατίδη, πρέπει όλους να μας ανησυχήσει. Πρέπει όλους να μας κάνει να κοιτάξουμε γύρω μας και να σκεφτούμε τι συμβαίνει γύρω μας. Όχι όμως για τους λόγους που θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.
Το τρομερό σε αυτή την υπόθεση δεν είναι μία χειρονομία που έγινε, η δεν έγινε σκόπιμα.
Που έγινε ή δεν έγινε θέλοντας να “περάσει” ένα πολιτικό μήνυμα.
Το τρομερό είναι πως ένας τεράστιος μηχανισμός τρομοκρατίας, προπαγάνδας, μπήκε αμέσως σε εφαρμογή προκειμένου να συντρίψει ένα παιδί 20 ετών.
Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, πολιτικά κόμματα, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ομάδες
...

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

 

20130317-090827.jpg
(Σχόλιο agiovasilema: Ένα άρθρο με μεγάλη σημασία από το Olympia.gr)

Θα ανεχθούν οι Κύπριοι αυτά που ανεχθήκαμε εμείς το 2009 με αυτούς που “γνώριζαν”;
Για παμε στο προκείμενο…
Το Ολυμπία φώναζε από τον Δεκέμβρη του 2009, ότι κάποια ελληνόφωνα καθάρματα που είδαν στον ύπνο τους τι σκόπευε να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου – Προβόπουλου, έβγαλαν κολοσσιαία ποσά στο εξωτερικό μετά την εκλογή του “μεγάλου στοχαστή”. Όταν “λεφτά υπήρχαν”.
Μεταξύ αυτών για παράδειγμα, ο στενός συνεργάτης του κυρίου Ανδρέα (“Ανδρίκου”) Α. Παπανδρέου, αδελφός του σωτήρα της Ελλάδας, Κυριάκος Γριβέας. που εξαγόρασε εταιρείες συμφερόντων του στο εξωτερικό, με 15 εκατομμύρια Ευρώ. Ο κύριος αυτός, όλως
τυχαίως, διοργάνωνε τα περιβόητα “πράσινα” συνέδρια του αδελφού του πρωθυπουργού, με “χρυσές” χορηγίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η λεπτομέρεια; Τα λεφτά που χρησιμοποίησε για

....

Πως μπορείτε και ανέχεστε…;

 
roloi
Πως ανέχεσθε την πατρίδα σας να κυβερνούν ανδρείκελα των ξένων κερδοσκόπων και εγκληματιών, που η «εκλογική τους νομιμοποίηση» έγινε μ ένα όργιο απάτης του ελληνικού λαού; Το προεκλογικό τους πρόγραμμα/τις ψευτιές τους, μπορεί να τις βρει ο καθένας. Κυκλοφορούν ακόμη στο ίντερνετ.
Αυτά που κάνουν δεν έχουν καμιά νομιμοποίηση. Κανείς δεν τους τα ενέκρινε. Είναι εκτός συντάγματος. Εγκληματίες και κακοποιοί που κλέβουν το εισόδημα και το βιος των γονιών σας, που αν υπήρχε στοιχειώδες κράτος δικαίου, θα ήταν προ πολλού στη φυλακή.
Πως ανέχεσθε «πνευματικούς» (τρομάρα τους) ανθρώπους να ζητούν τη συμμόρφωσή μας στη «νομιμότητα» νομοθετικών εκτρωμάτων, που νομοθετούνται κατά παραγγελία από άβουλες-βουλές ανθρωπίδων, που ακολουθούν τυφλά τον φεουδάρχη-αρχηγό του κόμματος ή και
...

Ο Ανα(ν)στασιάδης ζεσταίνει το ελικόπτερο

 

dif-news.jpgΟι καταθέτες που έτρεξαν στη Κύπρο, να αποσύρουν τα χρήματά τους είδαν να έχει παρακρατηθεί το ποσό του “κουρέματος”,σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega.
Όλα αυτά χώρις να έχει αποφασίσει η Βουλή της Κύπρου, τον σχετικό νόμο και εκμεταλλευόμενοι την αργία.
Μιλάμε για πρωτοφανή γεγονότα.Συνταγματική εκτροπή.
Υπενθυμίζουμε ότι το corallito(μικρή περίφραξη) που δεν επέτρεπε στους καταθέτες στην Αργεντινή να κάνουν ανάληψη πάνω από ένα ορισμένο ποσό, οδήγησε στην εξέγερση των Αργεντίνων το Δεκέμβριο του 2001.
http://dif-news.blogspot.gr

Ολονύχτιο θρίλερ με τον γνωστό Αλβανό εγκληματία Αλκέτ Ριζάι - Κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές Μαλανδρίνου

 

"Oι Έλληνες μου έχουν πάρει τα πιο όμορφα μου χρόνια, γιαυτό θα βγω και πάλι. Δεν θα σταματήσω, καλύτερα να με σκοτώσουν. Θα προτιμήσω καλύτερα να σκοτωθώ, αλλά όμως θα διαλύσω και εκείνους που θα προσπαθήσουν να με σταματήσουν''
Σκηνές από ταινία θρίλερ διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στις φυλακές Μαλανδρίνου! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός Αλκέτ Ριζάι υποστηρίζει ότι έχει δύο χειροβομβίδες και πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Κρατάει ομήρους 2 σωφρονιστικούς υπαλλήλους (αρχικά υπήρχε η πληροφορία για έξι ομήρους) και απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών ο Αλκέτ Ριζάι κρατά ομήρους δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και βρίσκεται μέσα σε θάλαμο μη έχοντας έξοδο διαφυγής. Έχει στην κατοχή του μαχαίρι και κρατά στο χέρι του κάτι που μοιάζει με χειροβομβίδα. Απειλεί να τινάξει τις φυλακές στον αέρα αν δεν αφεθεί ελεύθερος καθώς σκοπός της ζωής του είναι η απόδραση όπως ισχυρίζεται. Επίσης ζητάει αυτοικίνητο για να
...

…ρε οι κομμουνιστές δεν ήταν αυτοί που θα έπαιρναν σπίτια και καταθέσεις;

 

20130316-182634.jpg