Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μετά από το ηρωικό ΟΧΙ, η Κύπρος έμεινε δραματικά μόνη!

 

Γράφει ο Μαγια

Ηταν αναμενόμενο. Η άρνηση της Κύπρου να υποταχθεί αμαχητί στα κελεύσματα και τους εκβιασμούς της Μέρκελ, θα άνοιγε το «κουτί της Πανδώρας» και θα προσλάμβανε διαστάσεις πρωτοφανούς πολιτικού, οικονομικού και γεωστρατηγικού θρίλερ.
Δεν ήταν αναμενόμενη η εκκωφαντική απάθεια και σιωπή των λαών, κυρίως του Ευρωπαικού Νότου, για την απίστευτη δοκιμασία και τα βασανιστήρια που υφίστανται οι Κύπριοι.
Το δυστύχημα για την Κύπρο είναι ότι ο λαός της αυτή την κρίσιμη εποχή εξέλεξε Πρόεδρο
τον Νίκο Αναστασιάδη, τον μοιραίο άνθρωπο που την Παρασκευή τη νύχτα συμφώνησε με το γερμανικό σχέδιο καταβαράθρωσης της οικονομίας του νησιού. Η κυπριακή Βουλή απέτρεψε τη διάπραξη του εγκλήματος από τον Αναστασιάδη, αλλά η
...
ζημιά που πρόλαβε αυτός να κάνει είναι τεράστια και ανεπανόρθωτη. Η κατάσταση για την κυπριακή οικονομία είναι ασύγκριτα δυσκολότερη σήμερα από όσο μια βδομάδα νωρίτερα.Η ψυχρολουσία για τον Πρόεδρο της Κύπρου αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, που κατέγραψαν άλλο ένα πολιτικό Βατερλώ στη Μόσχα, αναζητώντας εναλλακτική λύση, μόνο έκπληξη δεν συνιστά. Η Ρωσία θεωρεί τον Νίκο Αναστασιάδη άνθρωπο των Γερμανών και του καταλογίζουν υστεροβουλία και δόλο σε ό,τι αφορά τη συμφωνία για το κούρεμα των καταθέσεων.
Η Κύπρος έμεινε δραματικά μόνη! Το ηρωικό «Οχι» που είπε στους Γερμανούς δεν «ελήφθη» από τους λαούς που υποφέρουν από την καταστρεπτική δύναμη του γερμανικού ιμπεριαλισμού. Ουδεμία αντίδραση εκδηλώθηκε. Ακρα του τάφου σιωπή!
Τώρα, το Βερολίνο θα πάρει εκδίκηση. Η τιμωρία των ανυπεράσπιστων Κυπρίων, του λαού της ασήμαντης «κουκίδας», όπως την αποκάλεσε περιφρονητικά ο Β. Σόιμπλε, θα είναι παραδειγματική, ώστε να μην τολμήσει άλλος λαός να ακολουθήσει το παράδειγμα της γενναίας στάσης τους.
Για ποια Ευρώπη, ποια αλληλεγγύη, ποιον ανθρωπισμό μιλάμε; Μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο.
Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, που «δικαιώθηκε» η εθελόδουλη και «σώφρων» πολιτική στάση των γερμανόδουλων κυβερνήσεων…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου