Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε πολλοί και ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!.......................

Βάλτε φόρους..... πολλούς φόρους.... που να μην μπορούμε να τους πληρώσουμε.... κόψτε μας το ρεύμα....κατασχέστε μας τα σπίτια.... και τα αυτοκίνητα.... και τα οικόπεδα....και τα χωράφια.... κλείστε και τις επιχειρήσεις μας, κι αν δε συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε, βάλτε μας φυλακή.... αφήστε τα..
παιδιά μας νηστικά, παγωμένα χωρίς βιβλία ...κι όσους από εμάς μείνουμε άστεγοι, καταγράψτε μας, και ταξινομείστε μας.... κάθε κίνηση που κάνετε μας φέρνει πιο κοντά στο ξέσπασμα.... κι αν τώρα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η γενιά μας είναι μια γενιά χαμένη, να θυμάστε πως ο άντρας κάνει η γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα....και αν μέχρι τώρα δεν ξέραμε τι να κάνουμε και κάναμε υπομονή ακόμα κι όταν μας φερθήκατε βίαια, τώρα ξέρουμε πως να σας πολεμήσουμε... με τη Δημοκρατία....κι αν η δύναμη σας είναι σήμερα μεγάλη, ξέρετε πως πηγάζει από τη δική μας ανοχή.... και σήμερα ξυπνάμε..... και έχουμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα..... είμαστε πολλοί.... και....
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕhttp://thalamofilakas.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι πολιτικοί απατεώνες μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Οι προδότες ξεπουλάνε την πατρίδα, βάζουν υποθήκη το μέλλον των παιδιών μας, παίζοντας αυτό το φτηνό θέατρο.

Ούτε στο ελάχιστο δεν σχετίζεται με τη σωτηρία της Ελλάδας το δάνειο που θα πάρουμε. Εννοείται ότι ΔΕΝ μειώνει το δημόσιο χρέος, εννοείται ότι ΔΕΝ θα μπει στην αγορά και ΔΕΝ θα διορθώσει την έλλειψη ανταγωνιστικότητας.
 
 Είναι τελείως άσχετο από τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας. Θα μας δώσουν και άλλα δανεικά για να τους εξοφλήσουμε κάτι άλλα δανεικά, με αντάλλαγμα την υποδούλωσή μας.
 
Για να το καταφέρουν όμως, δημιουργούν ξανά ένα δραματικό κλίμα, βάζοντας τα εμετικά παπαγαλάκια να ξεροκοπανάνε εκείνο το γνωστό ''πρέπει να συμφωνήσουμε αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε''......

Και εμείς απορούμε, σε τι μας βοηθάει αυτό το δάνειο να μη χρεοκοπήσουμε;

Αφού συνοδεύεται από μέτρα βέβαιης αποτυχίας, που θα οδηγήσουν σε νέα ύφεση, νέα ανάγκη δανεισμού και νέο μνημόνιο. 

Σε λίγους μήνες λοιπόν, θα μας ξαναλένε τα ίδια: "υπογράψαμε το μνημόνιο 3, που προβλέπει μισθούς 100 ευρώ, αλλιώς ....θα χρεοκοπούσαμε".

Κι αυτό να υπογράψουμε, το φθινόπωρο θα μας πούνε "υπογράψαμε το μνημόνιο 4, που προβλέπει ότι θα βγαίνετε στη σύνταξη στα 95, αλλιώς ... θα χρεοκοπούσαμε".

Άει στον αγύριστο προδότες............................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αντώνης Σαμαράς, ένας τεράστιος πολιτικός απατεώνας

Γράφει ο Ηλιόπουλος Θωμάς
Φτάνει πια ο μύθος του αγωνιστή Σαμαρά που παλεύει ώστε να μην παρθούν νέα μέτρα! Αρκετές βλακείες έχουμε ακούσει πια. Η κοροϊδία έχει και τα όρια της. Αυτό το αισχρό θέατρο που παίζεται μπροστά στα μάτια μας, με έχει αηδιάσει και με έχει εξοργίσει. Σε όσες...
φορές τον ζορίσανε, ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ο κ. Σαμαράς; Όταν χρειάστηκε, τον Νοέμβριο, έτρεξε να διασώσει το ΠΑΣΟΚ, την διαπλοκή και την καταρρέουσα τάξη των ελλήνων παπατζήδων δήθεν ‘‘αστών’’. Ο λαός που τον ανέδειξε, στα παλιά του τα παπούτσια. Όσο ήταν αντιπολίτευση, φορούσε αντιμνημονιακή μάσκα για λόγους ψηφοθηρίας. Από τότε που τον διέταξαν να συγκυβερνήσει, τα υπογράφει όλα προθύμως! Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έχει αποφασίσει μαζί με τα υπόλοιπα ανδρείκελα να μειώσουν τον μισθό μας κατά 20%. Μείον 20% να είναι οι ώρες σας ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ! Σας ενδιαφέρει πως θα ζήσουμε; Κι από πάνω να το παίζει και μαχητής ο κ. Σαμαράς! Ελλάς, η χώρα της παραφροσύνης. Τελικά μας έχουν για μεγάλους βλάκες και σίγουρα είμαστε αφού ένα τεράστιο κομμάτι του λαού τους πιστεύει ακόμη. Α, ξέχασα. Ο Σαμαράς έσωσε τα Δώρα των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Αυτά που είχε πει ο
...

Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας

Η εισβολή

Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια.

Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία έναντι 8-9 εκ. γερασμένων ελληνογενών.
Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων. Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα εισβάλλουν στη χώρα, κατά κύριο λόγο από τον Έβρο, 200-250.000 κυρίως μουσουλμάνοι από την Αφρική και την Ασία. Σε δέκα χρόνια, θα ανέρχονται σε 2-2,5 εκ. και μαζί με τους εδώ εγκατεστημένους που υπολογίζονται σε 1,8 εκ. (συμπεριλαμβανομένων αυτών της Δυτικής Θράκης, μαζί με γεννήσεις της τάξης των 500.000), θα ανέρχονται σε πάνω 4 εκ.

Το δόγμα Οζάλ «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αποδείχτηκε και
.....

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Να παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, πριν να είναι αργά…

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει». Εάν πραγματικά θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να προστατέψουν τα δικαιώματα των εργαζομένων «ιδού η Ρόδος». Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να σταματήσουν τον αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό κατήφορο που έχει επιλέξει το πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει να παραιτηθούν τώρα αμέσως από τη Βουλή, πριν ακόμα το πολιτικό κατεστημένο υπογράψει και ψηφίσει PSI και νέα δανειακή σύμβαση, που θα στείλουν τον εργαζόμενο ελληνικό λαό στον Μεσαίωνα της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.
Σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος εάν βουλευτική έδρα κενωθεί το τελευταίο έτος πριν λήξει η βουλευτική περίοδος, δηλαδή αν κενωθεί μετά
...

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, η κυρία με τα αποικιοκρατικά γονίδια και τα ανύπαρκτα ελληνικά.

 

ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-
Shanna Ingram-Papademos

Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο

Η κυρία Σάννα Ίνγκραμ – Παπαδήμου ή πιο σωστά(όπως πιθανό να επιθυμούσε και η ίδια να γράφουμε το ονοματεπώνυμο της)Shanna Ingram-Papademos, είναι μια συμπαθέστατη μεσόκοπη μεγαλοαστή, κάτοικος Εν Ελλάδι στο Δήμο Παλαιού Ψυχικού. Εαν αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία μας, πιθανόν να ομοίαζε με την συνταξιούχο ηθοποιό(σήμερα)που φιγούραρε στην παλιά διαφήμιση της μικρής Ολλανδέζας που ανέθρεψε τηλεοπτικά με εισαγόμενο γάλα την ελληνική γενιά του ’80 που τώρα σιγοψήνεται στη θράκα των μέτρων του μνημονίου. Η κυρία Shanna ήρθε πάλι στο προσκήνιο μετά το σοκ που υπέστημεν όλοι μας στα μέσα της εβδομάδας όταν διαπιστώσαμε- στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης- ότι μετά από 35 χρόνια στο πλευρό του πρώην συμβούλου του Κώστα Σημίτη, Λουκά Παπαδήμου, μετά βίας κάνει απόπειρες συντακτικής  τακτοποίησης ελληνικών φράσεων. Στην κάμερα του Mega μίλησε αγγλικά. Γιατί πιθανόν δεν ήθελε να αφήσει ίδιες εντυπώσεις με όσες είχαν διαπιστώσει οι φίλοι επικοινωνιολόγοι της οικογένειας, όταν την είχε αιφνιδιάσει η κάμερα του Alpha στη εξώπορτα της οικίας της(λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του συζύγου της)και της απέσπασε δηλώσεις στα ελληνικά. Οδηγώντας μια γκρι MERCEDES 700, η κυρία   Ίνγκραμ, όταν την είχαν ρωτήσει για τα νέα καθήκοντα του
....

Ένα βίντεο με τις θηριωδίες των ΝΑΖΙ στην Κρήτη, αφιερωμένο στους δικαστές της Χάγης, στους προδότες Έλληνες πολιτικούς, στο αιμοβόρο κτήνος τη Μέρκελ και σε όλα τα γερμανικά αποβράσματα που μας εκβιάζουν.

Θηριωδίες ναζί στην Ελλάδα.Ένα βίντεο για όσους προσπαθούν να τις "δικαιολογήσουν"



Το βίντεο απαντά σ΄ όσους επιχείρησαν να “νομιμοποιήσουν” τις θηριωδίες των ναζί στην Ελλάδα.Και δεν εννοούμε μόνο τους δικαστές της Χάγης αλλά και κάποιους που τυφλωμένοι από πάθη του παρελθόντος -εντός Ελλάδας- “δικαιολογούν” τις απίστευες θηριωδίες των Γερμανών ως αντίποινα στη δράση των Αντιστασιακών οργανώσεων.

Ας δουν λοιπόν τι έκαναν οι Γερμανοί στο Κοντομαρί Χανίων στις 12-6-1941 όπου διαπράχτηκε η πρώτη μαζική εκτέλεση αμάχων στην κατεχόμενη Ευρώπη.

Την επόμενη μέρα μετά την τελική επικράτηση των δυνάμεων του Άξονα στη Μάχη της Κρήτης, οι στρατιώτες της ναζιστικής Γερμανίας προχωρούν, για αντίποινα στην πρωτοφανή αντίσταση που αντιμετώπισαν από τις δυνάμεις Ελλήνων και Συμμάχων, στην εκτέλεση όλων των ανδρών του χωριού Κοντομαρί Χανίων.

Η Μάχη της Κρήτης υπήρξε ανελέητη και καταστροφική για τους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν βαριές απώλειες, με σημαντικότερη συνέπεια την αχρήστευση ενός σημαντικού όπλου της ναζιστικής πολεμικής μηχανής: τους αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι αν και είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ναζιστική επιτυχία στην
...

Μ. Δαμανάκη: Μόνο με μεταρρυθμίσεις θα παραμείνουμε στο ευρώ

Την πεποίθησή της ότι το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ εξαρτάται από την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και τη συνεργασία της ελληνικής κυβέρνηση με την Ε.Ε εκφράζει η επίτροπος Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη.
(agiovasilema:  ξαναμίλησε.....)

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν ξενοδοχείο πάνω στα ερείπια βυζαντινού παλατιού, αφού φυσικά γκρέμισαν τα ίχνη σε μια νύχτα για να μην φανεί τίποτα.

Oι αρμόδιες αρχές σταμάτησαν την κατασκευή ένα μήνα μετά τις σχετικές καταγγελίες και αφού προηγουμένως ισοπεδώθηκαν τα ερείπια και οικοδομήθηκαν οι πέντε όροφοι.


Πενταώροφο ξενοδοχείο κατασκευάστηκε στην περιοχή Σουλταναχμέτ της Κωνσταντινούπολης, πάνω σε ερείπια φερόμενα ως μέρος του βυζαντινού παλατιού, αφού προηγουμένως αυτά ισοπεδώθηκαν.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι τα ερείπια γκρεμίστηκαν μέσα σε μια νύχτα και αφού προηγουμένως καλύφθηκε το εν λόγω οικόπεδο με τρόπο που να μην φαίνεται τίποτα. Ανέφερε επίσης ότι αρχικά ισοπεδώθηκαν τα ιστορικά κτίρια μέχρι τα θεμέλια όπου υπήρχαν τοίχοι και διάφορα στοιχεία φερόμενα ως μέρη του βυζαντινού παλατιού. Στη φάση αυτή υπήρξαν καταγγελίες.

Αρμόδιοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Κωνσταντινούπολης, που επισκέφθηκαν το χώρο, είδαν ότι είχε ισοπεδωθεί τοίχος πλάτους 4 μέτρων και ύψους 10 μέτρων που κατά πάσα πιθανότητα ήταν μέρος του βυζαντινού Παλατιού, αλλά παρά τις προειδοποιήσεις τους, συνεχίστηκε το έργο της κατασκευής του ξενοδοχείου. Αυτό συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου και ενημερώθηκε σχετικά ο τοπικός δήμος «Φάτιχ» και η επιτροπή προστασίας αρχαιοτήτων, η οποία όμως συζήτησε το θέμα με καθυστέρηση ενός μήνα και στις 18 Ιανουαρίου αποφάσισε την άμεση παύση των έργων.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχαιολόγων Κωνσταντινούπολης, Νετζμί Καρούλ είπε πως «πρόκειται για βανδαλισμό. Τα ερείπια των τοίχων φαίνεται ότι ήταν μέρος του Παλατιού» και τόνισε πως «και στο παρελθόν, στην ίδια περιοχή, το ξενοδοχείο "Four Seasons" οικοδομήθηκε πάνω στο Βυζαντινό Παλάτι".

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σφοδρή κακοκαιρία αυτή την ώρα στην Αθήνα- Τεράστια προβλήματα- Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ:
- Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΑΧΑΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
- Ν. ΗΛΕΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ
- Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ
- Ν. ΠΕΛΛΑΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ
- Ν. ΚΙΛΚΙΣ - ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ
- Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ
- Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ
- Ν. ΕΒΡΟΥ - ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Ο Μπουτάρης και ένας μεγαλογιατρός, κάπνιζαν σε ταβέρνα δίπλα σε βρέφη και μωρά, βρίζοντας τους γονείς τους.

"Μάζεψε το παιδί σου γιατί .....καπνίζω"
 
Απίστευτο επεισόδιο, που εκθέτει πρόσωπα, συμπεριφορές και αιρετούς άρχοντες, σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε εστιατόριο του Ηρακλείου στην παραλιακή. Πρωταγωνιστές ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ένας από τους επονομαζόμενους και μεγαλογιατρούς του Ηρακλείου που απασχολεί την..
επικαιρότητα εσχάτως, και τρία νεαρά ζευγάρια με τα παιδιά τους. 
Θεατές δεκάδες θαμώνες που είδαν έκπληκτοι να εκτυλίσσεται μπροστά τους με περίσσεια θρασύτητα ο απαράδεκτος νεοελληνικός οχαδερφισμός, με τον οποίο δήμαρχος και μεγαλογιατρός δε δίστασαν να παραβιάσουν ακόμη και τη νομοθεσία, απαιτώντας μάλιστα από τους "νόμιμους" να σιωπήσουν ή να αποχωρήσουν! 
Το μόνο που δεν περιμένει κανείς να παραβιάζει τη νομοθεσία είναι εκείνον που έχει επιφορτιστεί με το έργο της εφαρμογής και επιβολής της. Όμως στην περίπτωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης και της παρέας του τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα το Σαββάτου τρία ζευγάρια πηγαίνουν με
..

Μαγκούφης: Καλύτερα φτωχός παρά σκλάβος… (Σωπάτε αδέρφια, ξεκίνησε η επανάσταση των Πασόκων. Τώρα που ξεσηκώθηκαν οι Μαγκούφηδες, θα σωθούμε...)

Ο Μαγκούφης δεν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση ..
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης σημείωσε πως οι ευρωπαίοι εταίροι και ειδικότερα η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να κατανοήσουν πως η επιβίωση της Ευρώπης είναι ένα συνολικότερο ζήτημα που εμπεριέχει πρωτίστως την επιβίωση της Ελλάδας.
Πρόσθεσε ότι «λεφτά υπάρχουν και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό», και κάλεσε

την Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημα της και να διεκδικήσει τα χρήματα που χρωστούν στην Ελλάδα, οι γερμανοί.
Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, απάντησε πως «προτιμά την φτώχεια από τον εξευτελισμό και την σκλαβιά».
agiovasilema: Τα πολιτικά τομάρια, αφού μας εξαθλίωσαν και μας διέλυσαν,προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους. Βλέπουν ότι οι μέρες τους είναι λίγες και παλεύουν να σωθούν. Οι μνήμες της παρέλασης και το ξύλο που έφαγαν τους στοιχειώνει...δεν είναι έτσι κύριε Μαγκούφη?

Το κακοπαιγμένο θέατρο των πολιτικών αρχηγών.


Χθες όλη μέρα μας έπρηζαν τα συκώτια με το ''κρίσιμο'' της κατάστασης και το αβέβαιο μέλλον μας.   
 
Μόλις τελείωσε η σύσκεψη των πολιτικών-ηθοποιών,  κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας διέρρεαν ότι 
"με προσωπικό αγώνα ο Αντώνης  Σαμαράς κατάφερε να σώσει τον 13ο και 14ο μισθό" 
 
Δεν πέρασε λίγη ώρα και κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών έλεγαν " Πώς μπόρεσε να σώσει ο Σαμαράς τον 13ο και 14ο μισθό αφού είχαν σωθεί από προχθές και δεν......
εξετάστηκε καθόλου το θέμα"
 
Ποιός λέει ψέματα και ποιός αλήθεια;
Είναι προφανές ότι αυτοί οι τύποι τα έχουν βρει σε όλα και απλά φτιάχνουν το επικοινωνιακό κλίμα που θα μας τα σερβίρουν για να μην χάσουν ψηφαλάκια.

Δύο χρόνια τώρα μας εκβιάζουν και μας τρομοκρατούν με τις δήθεν πιέσεις που δέχονται, προκειμένου να ξεπουλήσουν οργανωμένα τα πάντα!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ :ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                             ΠΑΛΛΗΝΗ  5.2.2012
                                       ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         ΤΑ  ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΗΣ   ΠΑΙΑΝΙΑΣ  ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ
  • Η κ.   Διαμαντοπούλου  βιάζεται να εφαρμόσει τη νέα δανειακή σύμβαση, προτού να ψηφισθεί. Επιδιώκουν να απολύσουν 150.000 Δ.Υ. Μέσα στον αριθμό αυτόν θα είναι και χιλιάδες εκπαιδευτικοί. Το νέο μισθολόγιο που «δένεται» με την αξιολόγηση και φιλτράρει και πετσοκόβει τις προαγωγές στον επόμενο βαθμό   έχει τη φιλοσοφία της τρόικας  και της Υπουργού παιδείας. Οι συγχωνεύσεις σχολείων θα οδηγήσουν σε καταργήσεις οργανικών θέσεων, σε απολύσεις εκπαιδευτικών και σε δραματική χειροτέρευση των όρων εκπαίδευσης για τους μαθητές.
  • Κανένας εκπαιδευτικός δεν είναι ασφαλής. Η κυβέρνηση  αυτή πρέπει να ανατραπεί μαζί με την πολιτική που εφαρμόζει.  Η αδράνεια και η ανοχή αποθρασύνουν  τρόικα και κυβέρνηση και αυξάνουν τα αντιεργατικά μέτρα.
  • Η  συγχώνευση των   2 σχολείων 1ου και 2ου Γυμνάσιου Παιανίας, ύστερα από πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης κ.Καπέλα, οδηγεί σε ένα σχολείο τέρας με πάνω 400 μαθητές και με αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα. Γίνεται με μόνο κριτήριο  τον περιορισμό των δαπανών  για την
  • ...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ :ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                             ΠΑΛΛΗΝΗ  5.2.2012
                                       ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         ΤΑ  ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΗΣ   ΠΑΙΑΝΙΑΣ  ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ
  • Η κ.   Διαμαντοπούλου  βιάζεται να εφαρμόσει τη νέα δανειακή σύμβαση, προτού να ψηφισθεί. Επιδιώκουν να απολύσουν 150.000 Δ.Υ. Μέσα στον αριθμό αυτόν θα είναι και χιλιάδες εκπαιδευτικοί. Το νέο μισθολόγιο που «δένεται» με την αξιολόγηση και φιλτράρει και πετσοκόβει τις προαγωγές στον επόμενο βαθμό   έχει τη φιλοσοφία της τρόικας  και της Υπουργού παιδείας. Οι συγχωνεύσεις σχολείων θα οδηγήσουν σε καταργήσεις οργανικών θέσεων, σε απολύσεις εκπαιδευτικών και σε δραματική χειροτέρευση των όρων εκπαίδευσης για τους μαθητές.
  • Κανένας εκπαιδευτικός δεν είναι ασφαλής. Η κυβέρνηση  αυτή πρέπει να ανατραπεί μαζί με την πολιτική που εφαρμόζει.  Η αδράνεια και η ανοχή αποθρασύνουν  τρόικα και κυβέρνηση και αυξάνουν τα αντιεργατικά μέτρα.
  • Η  συγχώνευση των   2 σχολείων 1ου και 2ου Γυμνάσιου Παιανίας, ύστερα από πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης κ.Καπέλα, οδηγεί σε ένα σχολείο τέρας με πάνω 400 μαθητές και με αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα. Γίνεται με μόνο κριτήριο  τον περιορισμό των δαπανών  για την εκπαίδευση .Δυστυχώς για την  Υπουργό  (α)παιδείας το τσουβάλιασμα πολλών μαθητών σε ένα σχολείο και οι αρνητικές επιπτώσεις για τους μαθητές και για τους διδάσκοντες,  είναι έξω από τα  «οράματά της» για την παιδεία των νέων. Το μέλλον των παιδιών μας και η μείωση θέσεων εργασίας με χιλιάδες απολύσεις εκπαιδευτικών θα γίνουν όλα θυσία στο βωμό των επιταγών της μαύρης συγκυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ, για να εξασφαλιστεί η κερδοφορία των τραπεζών. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αυξήσει τον αριθμό των ανειδίκευτων ανέργων νέων, για να εξαθλιώσει πιο γρήγορα τον Ελληνικό λαό, όπως απαιτούν Ε.Ε και Τρόικα.
  • Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ για την Τρίτη ,7/2, από 11.00 π.μ, κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση και καλεί συγκέντρωση όλους τους εκπαιδευτικούς έξω από τα γραφεία της ΔΔΕ Ανατ.Αττικής,  στο Γέρακα.  ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Τα σχολεία της Παιανίας δεν πρέπει να λειτουργήσουν την Τρίτη,7/2. Καλούνται οι σύλλογοι γονέων, διδασκόντων, δημοτικές αρχές και κάτοικοι της Παιανίας να υπερασπισθούν τα σχολεία τους.
  • Κανένας τώρα δεν πρέπει να αμφιβάλει για τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής και στο χώρο της παιδείας. Τα περί εξαιρέσεων από την  εργασιακή εφεδρεία  και από τις απολύσεις δεν πείθουν και δεν πρέπει να πείθουν κανένα.
  • Η Γ.Σ προέδρων   ΟΛΜΕ  αποφάσισε το Σάββατο,4/2, 24ωρη απεργία για τις 14/2. Η ημερομηνία της απεργίας μπορεί να μετακινηθεί, για να συμπέσει με κινητοποιήσεις άλλων ομοσπονδιών. Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα  της Γ.Σ των προέδρων της ΟΛΜΕ  θα αποσταλεί στα σχολεία.
                                                        Από το    Δ.Σ   της   ΕΛΜΕ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Μόνο τις ψήφους σκέφτονται οι άχρηστοι πολιτικοί μας

Το παιχνίδι είναι απλό: αυτό που μας ζητούν οι τροϊκανοί, ισοδυναμεί με το αίτημα "αβλαβούς διέλευσης" του Μουσολίνι στον Μεταξά. Αποτελεί αναμφισβήτητα "κατοχή" η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Όμως δεν υπάρχουν λύσεις, παρά τη φλυαρία των ΜΜΕ. Το δίλλημμα είναι πάναπλο: "ή παίρνετε τα λεφτά οπότε κάνετε ό,τι σας λέμε ή δεν τα παίρνετε οπότε κόψτε το λαιμό σας".
Εδώ που έφτασε η κοινωνία όμως, με την Ελλάδα ..
μισοδιαλυμένη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πεί κάποιος υπεύθυνα, "όχι δεν θέλουμε τα λεφτά σας".
Αυτό που κάνουν είναι να προσπαθεί να πετάξει ο ένας στον άλλο το μπαλάκι της "προδοσίας".
Τα εκτός κυβέρνησης κόμματα έχουν το πλεονέκτημα να λένε ό,τι θέλουν ανέξοδα. 
Ο ΛΑ.Ο.Σ. βλέπει ότι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση της
...

Σε εξέλιξη η -καθόλου κρίσιμη- σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ την παρουσιάζουν δραματικά ως "κρίσιμη", εσείς καταλαβαίνετε ότι δεν είναι καθόλου κρίσιμη. Έτσι κι αλλιώς, θα πουν σε όλα "ΝΑΙ". 
Περιθώρια διαφοροποίησης σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν, εκτός αν έχεις την πολυτέλεια να ξέρεις ότι δεν θα κυβερνήσεις, οπότε μπορείς να τζαμπαμαγκίζεις. Φυσικά και θα πουν το "ναι" σε ό,τι τους ζητήσουν οι δανειστές
Η μοναδική ξεκάθαρη πολιτική θέση ήταν αυτή..
του Τσίπρα, που είπε χωρίς περιστροφές "μην παίρνετε τα λεφτά".
Γιατί υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις: 
-ή παίρνεις τα λεφτά οπότε κάνεις ό,τι σου λένε κι αφήνεις τους λεονταρισμούς και τα δράματα ή 
-δεν τα παίρνεις, χρεοκοπείς ατάκτως, τα κάνεις όλα γης μαδιάμ και αντιμετωπίζεις τις συνέπειες σε μια άλλη, τελειώς διαφορετική και απομονωμένη Ελλάδα (καλύτερη ή χειρότερη, δεν ξέρει κανείς).

Το δεύτερο ενδεχόμενο έχει τεράστιο ρίσκο και δεν υπάρχει λόγος να το ακολουθήσουν όσοι δεν έχουν πραγματικό μεγάλο πρόβλημα. Έχει οπαδούς, όσους δεν έχουν πια τίποτε να χάσουν.
Προς το παρόν, οι πρώτοι είναι πλειοψηφία.
Όταν πλειοψηφία γίνουν όσοι τα ΄χουν χάσει όλα και δεν θα έχουν πλέον τίποτε να χάσουν, τότε θα πάρουμε το διαζύγιο από την τρόικα, το ΔΝΤ, την ΕΕ, το ευρώ, τον καπιταλισμό κλπ. Θα το ζήσουμε κι αυτό, μην ανησυχείτε...
taxalia

Ο γερμανικός λαός δεν μας θέλει στην Ευρωζώνη…


Δεν είναι μόνο η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε το πρόβλημα, όπως και κάποτε άλλοτε δεν ήταν μόνος του ο Χίτλερ αυτός που εξόντωνε τους ανθρώπους στην Ευρώπη και στην Αφρική. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσκόπηση, το 53% των Γερμανών θέλουν να φύγουν οι Έλληνες από την ευρωζώνη. Προφανώς τους ενοχλεί η παρουσία μας.
Όπως διαβάζουμε σχετικά στην ιστοσελίδα capital.gr:
«Η πλειονότητα των Γερμανών αισθάνονται ότι η ευρωζώνη θα ήταν καλύτερα χωρίς την Ελλάδα, επισημαίνεται σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Bild am Sonntag.
Η δημοσκόπηση της Emnid τονίζει ότι το 53% των Γερμανών που συμμετείχαν σε αυτή εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στο προηγούμενό της νόμισμα, τη δραχμή, ενώ μόλις το 34% πιστεύει ότι θα…. πρέπει να παραμείνει στο ευρώ.
Μάλιστα, η δημοσκόπηση της Emnid αναφέρει ότι το 80% των Γερμανών που ρωτήθηκαν, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο να απελευθερωθούν τα κεφάλαια από το πακέτο διάσωσης, εκτός κι αν οι Έλληνες υλοποιήσουν τις μεταρρυθμίσεις». πηγή

Πέντε γερμανοί βουλευτές ζητούν συγγνώμη απο τους Έλληνες

Θεωρούν οτι η πρόταση επιβολής επιτρόπου ήταν πρωτοβουλία της Μέρκελ για εσωτερική κατανάλωση.


Η πρόταση για επιβολή ευρωπαίου επιτρόπου στην Αθήνα δεν προκάλεσε σάλο μόνο στην Αθήνα αλλά και στο εσωτερικό της ίδια της Γερμανίας.

Πέντε βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης εκφράζουν την αντίθεσή τους και ζητούν συγγνώμη απο τους Ελληνες μέσω της εφημερίδας Καθημερινή .

Ενας απο αυτούς, ο Ερβιν Λότερ, των "Ελεύθερων Δημοκρατών" σε ανοικτή του επιστολή προς τον ελληνικό λαό, που δημοσίεύει η Καθημερινή  ζητά συγνώμη εκ μέρους των συμπατριωτών του "για τον εκνευρισμό, την οργή και τα πλήγματα που προκλήθηκαν από την πρόταση περί επιτρόπου".

"Παράλογη" και "εσφαλμένη" θεωρεί τη γερμανική πρόταση ο βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών Βέρνερ Σίντερ ενώ η βουλευτής των Πρασίνων Βιόλα φον Κράμον αναφέρει οτι η πρόταση είχε πρωτίστως εσωτερικά κίνητρα και δεν στόχευσε στην
...