Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ- ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ-ΠΕΡΣΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΥΜΝΟΥΝ....


Από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο χώρο των ανασκαφών
Από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο χώρο των ανασκαφών

Άρθρο της «Καθημερινής», Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013
Το σίριαλ για τον «τάφο»: Όνειρο θερινής επιπολαιότητας.

Η προσωπικότητα του Μακεδόνα στρατηλάτη εξάπτει τη φαντασία αιώνες τώρα. Πολύ περισσότερο στην εποχή του Διαδικτύου…

Είναι να μη βγει μια τέτοια είδηση τον Αύγουστο. Όταν, μάλιστα, σχετίζεται έστω και ως υποψία με το βίο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τότε έχουμε δει τι σημαίνει να κλέβεις με το ζόρι το ενδιαφέρον του κοινού.
Η προσωπικότητα του Μακεδόνα στρατηλάτη εξάπτει τη φαντασία αιώνες τώρα. Πολύ περισσότερο στην εποχή του Διαδικτύου, των σόσιαλ μίντια και των διψασμένων για σχόλια χρηστών.
Τμήμα ανασκαφών μεγάλου κτιστού περιβόλου που χρονολογείται στον 4ο αι. π.Χ., στη θέση Καστά, στην Αμφίπολη. Ετσι συνέβη με το εύρημα στη θέση Καστά της Αμφίπολης Σερρών. Οι ανασκαφές εκεί ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’60 από τον αείμνηστο αρχαιολόγο Δ. Λαζαρίδη και συνεχίζονται τα δύο τελευταία χρόνια από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων με την Αικατερίνη Περιστέρη.
Ομως ο κτιστός περίβολος που ορίζει χωμάτινο τύμβο και είναι κατασκευασμένος με βάσεις ορθοστάτες, ανωδομή και επιστέψεις από λευκό μάρμαρο Θάσου, ύψους 3 μ. και με περιφέρεια που υπολογίζεται γύρω στα 500 μ., «είναι πολύ εντυπωσιακός για να μην είναι βασιλικός». Απίστευτη βιασύνη, λες και δεν πήραμε μαθήματα στο παρελθόν από τις αμετροέπειες της δεκαετίας του ’90 στην Αίγυπτο, που μας εξέθεσαν διεθνώς.
Το υπουργείο Πολιτισμού προσπάθησε να φρενάρει τη βιασύνη κάποιων, ενώ οι αρχαιολόγοι σιωπούν, έχουν ξαναδεί άλλωστε το έργο πολλές φορές. «Αντιεπιστημονική τακτική» σχολιάζουν ανεπίσημα και είναι αλήθεια πως ούτε οι ανασκαφές ολοκληρώθηκαν ούτε ευρήματα ταυτίστηκαν. Η δίψα για κάθε τι λαμπερό, γρήγορο, εντυπωσιακό αποκαλύπτει και την επιπολαιότητά μας. Θαμώνες καφενείων με το φραπέ στο χέρι παίρνουν το λόγο στα ρεπορτάζ και αποφαίνονται με σιγουριά: «Εδώ στην Αμφίπολη είναι ο τάφος του Αλέξανδρου».
Σαν να ήταν ο στρατηλάτης μακρινός τους μπάρμπας. Εξίσου αμετροεπείς και κάποιοι επίδοξοι δημοσιογράφοι του Διαδικτύου και του facebook, οι οποίοι παρασύρουν τους «αναγνώστες» που δεν ξεβολεύονται να αναζητήσουν την έγκυρη πληροφορία. Αυτός ο κυκλικός περίβολος που χρονολογείται στο τέλος του 4ου αι. π.χ. (σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα) μάς έβαλε σε μπελά παρασύροντας ακόμη και σοβαρά πρακτορεία ειδήσεων σε θεωρίες και σενάρια για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου, που αναζητείται από τη Μακεδονία ως το μακρινό Ουζμπεκιστάν και την Αυστραλία.
Πολλοί φαντασιώνονται ότι είναι κρυμμένος στο ναό του Αγ. Μάρκου στη Βενετία, άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι παραμένει στην Αλεξάνδρεια, ενώ οι γείτονές μας Σκοπιανοί ασκούν επιθετική πολιτική, ειδικά στο Ισκεντέρ Ζουλκερνάι. Εχουν ήδη έτοιμα και τα αγάλματα. Εμείς ας δώσουμε βάρος στη σοβαρότητα και κυρίως ας δώσουμε στους επιστήμονες το ρόλο που τους ανήκει: να αποδείξουν αν πράγματι ο τύμβος είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή της συζύγου του Ρωξάνης, όπως έλεγαν πέρυσι το καλοκαίρι (επίσης με βεβαιότητα) ή του γιου του Αλέξανδρου Δ΄ ή, αν συνδέεται με τον Λέοντα της Αμφίπολης που φαίνεται ότι ήταν τοποθετημένος στο ψηλότερο σημείο του χωμάτινου τύμβου. Κατά καιρούς γνωρίσαμε πολλά παρόμοια όνειρα καλοκαιρινής επιπολαιότητας. Δεν χρειαζόμαστε ακόμη ένα.

ΠΗΓΗ

Αμφίπολη εξελίξεις- Τι περιμένουν οι αρχαιολόγοι.

(agiovasilema: Το γεγονός μας συγκλονίζει και θα προσπαθούμε να το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή. Αναδημοσιεύουμε τις εικόνες από τον περιβάλλοντα χώρο στις οποίες -δυστυχώς- κυριαρχεί η μορφή του Πρωθυπουργού Σαμαρά να επιθεωρεί τον άσκαφτο τάφο ενός σημαντικού Έλληνα, που ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε την ταυτότητά του, σίγουρα θα πρόκειται για άτομο που άφησε το στίγμα του στην ελληνική ιστορία. Οι φωτογραφίες με τον Σαμαρά λοιπόν, στα μάτια μας, δείχνουν αυτή την αντίθεση...Ένας νεκρός που δόξασε την πατρίδα του και ένας ζωντανός, ο οποίος βλέπουμε πώς συμπεριφέρεται στην πατρίδα του, να τριγυρνάει πάνω από τον τεράστιας ιστορικής σημασίας τάφο...)

 

Πώς συνδέεται ο «Λέων της Αμφίπολης» με τον τύμβο, τι έδειξαν οι ψηφιακές απεικονίσεις του χώρου και τι περιμένουν οι αρχαιολόγοι από την μετέπειτα έρευνα - Σαν να ζούμε ανασκαφή των αρχών του 20ού αιώνα, δηλώνουν - Σε λίγες μέρες οι επίσημες ανακοινώσεις.




Ξεκινώντας από τον περίβολο, ο οποίος φτάνει τα 497 μέτρα και είναι σε κυκλικό σχήμα, «ένας σχεδόν τέλειος κύκλος», σμιλεμένος από το ολόλευκο μάρμαρο Θάσου, καταλαβαίνει κανείς το δέος που καταλαμβάνει τους επισκέπτες όταν τον αντικρύζουν. Στην κορυφή του τύμβου, έστεκε ένα μαρμάρινο λιοντάρι, ο «Λέων της Αμφίπολης», σε ύψος πάνω από 5 μέτρα, ολοκληρώνοντας το συναίσθημα του παριστάμενου.




Πώς περιγράφουν τα ευρήματα οι αρχαιολόγοι
Ο χώρος δεν ήταν ποτέ «αφύλακτος», καθώς δύο ολόγλυφες Σφίγγες, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ήταν τοποθετημένες στην είσοδο του τάφου, ενώ ένας πλατύς δρόμος, με πλάτος 4,5 μέτρα οδηγεί τους επισκέπτες στην είσοδο του τύμβου.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της αρχαιολόγου κ. Περιστέρη που έχει αναλάβει τις ανασκαφές, είναι εξαιρετικά πιθανό, το μοναδικό αυτό ταφικό μνημείο, που χρονολογείται μεταξύ του 325 και του 300 π.Χ. να ανήκει σε κάποιο σπουδαίο πρόσωπο. Η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του τάφου, που είναι και το μεγαλύτερο ερώτημα αυτή τη στιγμή, αναμένεται να αποκαλυφθεί με μεγαλύτερη βεβαιότητα όταν ολοκληρωθεί η ανασκαφή.





Ο εντυπωσιακός περίβολος φέρεται να έχει την υπογραφή του φημισμένου της εποχής εκείνης, αρχιτέκτονα, Δεινοκράτη, που σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία ήταν και στενός φίλος του Μ. Αλεξάνδρου. Οικοδομήθηκε από θασίτικο μάρμαρο που μεταφέρθηκε στη περιοχή με ειδικά πλοιάρια, ενώ οι μαρμάρινοι δόμοι από την Αλική της θάσου, τοποθετήθηκαν με ειδικούς γερανούς, κατασκευασμένους από ξύλο, σίδηρο και μολύβι, ίχνη των οποίων βρέθηκαν κατά την αρχαιολογική ανασκαφή.

Σύμφωνα με τις αρχαιολογικές έρευνες, ένα μεγάλο μέρος του περιβόλου έχει αποξηλωθεί κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους με αποτέλεσμα αρκετά μαρμάρινα αρχιτεκτονικά μέλη του να μη βρίσκονται στη θέση τους. Μια ευρύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αμφίπολης στην προσπάθεια να εντοπιστούν τα χαμένα αρχιτεκτονικά μέλη, οδήγησε την Κατερίνα Περιστέρη και τους συνεργάτες της, στην περιοχή του χώρου του μνημείου του Λέοντα της Αμφίπολης όπου τα χαμένα μέλη του περιβόλου, βρέθηκαν είτε διάσπαρτα, είτε εντοιχισμένα στη βάση του Λέοντος. Η χρονολόγηση τόσο του ταφικού περιβόλου όσο και του Λέοντα συμπίπτει και ανήκει στο τελευταίο τέταρτο του 4π.Χ. αιώνα.

«Μετά την ανακάλυψη του ταφικού περιβόλου του τύμβου Καστά, όπως απέδειξε η έρευνα μας, το ταφικό μνημείο του Λεόντα συνδέεται με το ταφικό σήμα του τύμβου που στην πραγματικότητα είναι το θεμέλιο του και τοποθετείται στην κορυφή του τύμβου βάσει και της γεωμετρίας που μας δίνει ο ταφικός περίβολος» είπε κατά την παρουσίαση των ανασκαφών της η προϊσταμένη της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.



«Είμαστε στη μέση της ανασκαφής. Κάθε χωμάτινο επίπεδο, κάθε 20 εκατοστά, φέρνει και νέα δεδομένα. Ξέρουμε περίπου το πλαίσιο και τα γενικά στοιχεία. Πληροφορίες θα δοθούν μόλις ολοκληρωθεί η α΄φάση της ανασκαφής που θα γίνει σε λίγες μέρες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μιχάλης Λεφαντζής, αρχιτέκτονας της Α΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που συμμετέχει στις ανασκαφές, οι οποίες διενεργούνται στον μνημειακό περίβολο του Τύμβου Καστά, στην αρχαία Αμφίπολη.

«Οι επίσημες ανακοινώσεις, που έχουν γίνει, δίνουν τις απαντήσεις. Ό,τι βρέθηκε είναι η συνέχεια αυτών που ανακοινώθηκαν στα αρχαιολογικά συνέδρια του 2013 και 2014. Στόχος είναι να αποκαλυφθεί ο μνημειώδης κυκλικός περίβολος, που παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου» επισήμανε.

Μέλος της ανασκαφικής ομάδας, που τάραξε για άλλη μια φορά τα νερά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ο ίδιος -όπως και η κ. Περιστέρη- τηρεί σιγή ως προς τις τελευταίες. Ωστόσο, κάποια δεδομένα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Για παράδειγμα, η ανακάλυψη ενός

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ανασκαφές στην Αμφίπολη: Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τεράστια αρχαιολογική ανακάλυψη!! (Άντε να την ξεπουλήσουν οι προδότες κι αυτήν....)

(Η απορία μας στο παρακάτω κείμενο ,είναι, τι δουλειά έχει ο Πρωθυπουργός να κάνει ανακοινώσεις για το εύρημα??? Κάποτε τις ανακοινώσεις τις έκαναν οι αρχαιολόγοι που κόπιαζαν για το έργο. Τώρα φαίνεται ότι πρέπει να καρπωθεί τη δόξα άλλος...Ελπίζουμε  μόνο να μην το επιθεωρεί ως ...ακίνητο προς πώλησιν και αυτό!!!)
 
Οι εντυπωσιακές Σφίγγες στην είσοδο του τύμβου, στέκουν εδώ και χιλιάδες χρόνια φύλακες του εσωτερικού του τάφου, η είσοδος του οποίου παραμένει ερμητικά σφραγισμένη ως σήμερα.
 
Ο περίβολος του ταφικού μνημείου, σμιλεμένος από μάρμαρο Θάσου είναι τόσο καλοδιατηρημένος που προκαλεί απορία και θαυμασμό. Οι λείες πλάκες που στήθηκαν εκεί για να φυλάξουν από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες τον νεκρό είναι η πρώτη εικόνα που αντικρύζει όποιος βρίσκεται στην Αμφίπολη.
 
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία Σαμαρά και ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο, άκουσαν προσεκτικά και επεξεργάστηκαν τον επιβλητικό τάφο. 
 
Όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία την

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΜΕΒΓΑΛ -“Ελληνικο” γιαούρτι, απο 100% γερμανικό γάλα! Ας το φάει η Μέρκελ!!!!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! “Ελληνικο” γιαούρτι, απο 100% γερμανικό γάλα!

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;




olympia.gr

Αυτοκτόνησε ο εξαιρετικός ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς...Κρίμα...

 

Ενας μεγάλος και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία.
Ο διάσημος κωμικός που ήταν ηλικίας 63 ετών και θεωρείτο ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μαρίν.


Αν και τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού είναι ακόμη υπό πλήρη διερεύνηση οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία απόρροια αυτοκτονίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

 Σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο ο Ρόμπιν Ουίλιαμς που είχε κερδίσει το Όσκαρ για το "Good Will Hunting" (Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ) έπασχε από κατάθλιψη κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός βιογράφος του που ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «αυτή είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

 Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος "Good Morning Vietnam" (Καλημέρα Βιετνάμ) του 1987. Έχει επίσης κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του λαμπρού παιδαγωγού στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» και στην οικογενειακή κωμωδία "Mrs Doubtfire".

Το τελευταίο tweet ήταν στις 31 Ιουλίου όταν ευχήθηκε στην κόρη του Ζέϊντα χρόνια πολλά για τα 25α της γενέθλια.
Ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία μ'εκείνον να την έχει αγκαλιά μικρή.


"Ενα τέταρτο του αιώνα πέρασε και αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου", έγραψε..

(agiovasilema: Η είδηση μας λύπησε πολύ. Χαρισματικός ηθοποιός, συμπαθητική μορφή, περάσαμε όμορφες στιγμές με τις ταινίες του. 'Kαπετάνιε μας' του φώναζαν με συγκίνηση οι μαθητές του στο κλασικό πλέον  'Dead Poets Society' αποχαιρετώντας τον όταν η διεύθυνση του συντηρητικού σχολείου αποφάσισε να τον διώξει. Κι αυτός ,με εκείνο το χαρακτηριστικό γλυκόπικρο χαμόγελο, απαντούσε 'αδράξτε τη μέρα'! Ο ίδιος όμως δεν μπόρεσε να  αδράξει τη ζωή...Κρίμα, πραγματικά κρίμα...Καλό του ταξίδι...)

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Με το νόμο η εφορία θα μπουκάρει στα σπίτια μας!!Τωρα ποιανού εφοριακού θα στάξει πρώτο το αίμα ;

 

Του Στρατή Μαζίδη
freepen.gr
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ποιου κράτους;), μερικοί δηλαδή καλοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι από όλους εμάς, αποφάσισαν πως οι υπάλληλοι της Εφορίας μπορούν να μπουκάρουν στα σπίτια των πολιτών όποτε θέλουν αν υπάρχει χρέος στην εφορία ή ένδειξη φοροδιαφυγής.
Μάλιστα! Χρέος; Τι χρέος; Αυτό που μας δημιούργησαν ενώ δεν είχαμε, με τους υπέρογκους φόρους;
Και τι σημαίνει πχ ενδείξεις φοροδιαφυγής; Διότι και μια άνεργη οικογένεια που ζει πχ ακόμη στο σπίτι της γιατί κάποιοι την τσοντάρουν κι έχει ας πούμε ένα αποκούμπι, θεωρητικά σε πρώτη φάση, υποψία φοροδιαφυγής θεμελιώνει.
Κι αναρωτιέμαι, ποιανού εφοριακού θα στάξει το πρώτο αίμα; Το ξαναλέω και ας το λάβουν πολύ σοβαρά υπ’όψιν όσοι εφοριακοί τυχόν το διαβάσουν.
Είναι άλλο να καταφθάνουν τα ραβασάκια και εντελώς διαφορετικό να μπουκάρει ο πάσα ένας στο σπίτι σου, στο άσυλό σου.
Θα μπει λοιπόν ο εφοριακός στο σπίτι, θα εξευτελίσει το άσυλο και τους ενοίκους και θα αρχίσει να ψάχνει;
Και τι θα κατάσχει; Πχ το σταυρό που χάρισε κάποτε η πεθερά στη νύφη και ήταν κειμήλιο ή το δαχτυλίδι της γιαγιάς από το Αϊβαλί; Ή μήπως την εικόνα του Αη Γιώργη που είναι 150 ετών;
Ή θα πέσει πάνω στο φάκελο με τα πχ 5,6,7 10.000 ευρώ που είχε κάποτε μαζέψει η οικογένεια και κοιτά να την περάσει.
Και θα τα κατάσχει; Θα διανοηθεί να απλώσει το χέρι του; Και μετά; Θα περιμένει να βγει όρθιος ή ξαπλωτός; Αρτιμελής ή λειψός; Ζωντανός ή νεκρός;
Για βγείτε στην κοινωνία κύριοι και μιλήστε με απελπισμένους ή στριμωγμένους ανθρώπους να σας πουν τι θα κάνουν αν τολμήσει κανείς να διαβεί την πόρτα του σπιτιού τους.
Διότι κάποια στιγμή κάποιου το μάτι θα γυρίσει ανάποδα (δε θέλει πολύ πλέον), κάποιος πάνω στη δίκαιη οργή του θα σεληνιαστεί και τότε θα απαντηθεί το ερώτημα του τίτλου για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου σε αυτή τη χώρα και όποιον πάρει ο Χάρος.
http://www.freepen.gr/2014/08/blog-post_534.html

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο Μπαράκ Ομπάμα περιέγραψε την κόλαση που θα ζήσει η Ελλάδα!

Tην ελληνική κόλαση περιέγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας στους New York Times και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Τόμας Φρίντμαν-photo.
O Aμερικανός πλανητάρχης είπε ανάμεσα στα άλλα
-Είμαι απαισιόδοξος για τις προοπτικές ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή
(Αυτό σημαίνει ότι πάμε για πολυετείς πολεμικές συρράξεις, αποτέλεσμα των οποίων θα είναι η Ελλάδα να μεταβληθεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο μεταναστών σε απόγνωση...)
-Ανησυχώ για το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία...
(Αυτό σημαίνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες με ενημέρωσαν ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει ντου η Ρωσία στην Ουκρανία. Σ΄αυτή την περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Χαριτοδιπλωμένου θα υποστεί τις συνέπειες της επιλογής της να καταδικάσει την Ρωσία...)
-Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να ιδρύσουν χαλιφάτο στο Ιράκ και τη Συρία, δηλώνει ο αμερικανός πρόεδρος στους New York Times...
(Που σημαίνει ότι θα τα κάνουμε πουτάνα...Μέσα σ΄αυτή την κολασμένη ατμόσφαιρα θα ζήσει η Ελλάδα και η τρύπια οικονομία της για πολλά-πολλά χρόνια. Με μια ηγεσία η οποία στην βουλιμία της να λεηλατήσει την ακίνητη περιουσία των πολιτών της κάνει την μία μαλακία πίσω από την άλλη.)
Προσθέστε σ΄αυτό και την μόλυνση με θάνατο του ελληνικού Αιγαίου από την καταστροφή των πυρηνικών της Συρίας και θα φάμε καλά.
Ετοιμάσου για ένα κολασμένο φθινόπωρο με το δίδυμο των Τρινιτά Σαμαρά-Βενιζέλου, να δίνει ρέστα υψηλής πολιτικής-τρομάρα τους και τρομάρα μας...