Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η Κρήτη νέος “Άγιος Παντελεήμονας”;

130311-kriti
Τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στη Βόρεια Αφρική και είναι πολύ πιθανόν σύντομα να επεκταθούν και στην Μέση Ανατολή, προμηνύουν άσχημες εξελίξεις και για τη χώρα μας. Είναι γνωστό ότι τα τεκταινόμενα στη Λιβύη, όποιο αποτέλεσμα και να έχουν, θα προκαλέσουν σε πρώτη τουλάχιστον φάση ένα τεράστιο τσουνάμι μεταναστών, το οποίο θα πλημμμυρίσει κυριολεκτικά την Ευρώπη.
 
Οι πρώτες πληροφορίες των αρμόδιων ευρωπαϊκών υπηρεσιών έκαναν λόγο για 300 με 500 χιλιάδες μετανάστες μέσα ....

Σταμάτησαν τις απελάσεις λαθρομεταναστών! Σήμα κινδύνου από την αστυνομία. Βουλιάζουμε, λένε!


Ρεπορτάζ: Ράνια Καρατζαφέρη

Σε βραδυφλεγή βόμβα εξελίσσεται το θέμα των λαθρομεταναστών, αφού όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr, οι απελάσεις έχουν σταματήσει από τις αρχές του χρόνου! Την ίδια ώρα, οι μετανάστες μπαίνουν καθημερινά σε ελληνικά εδάφη κατά εκατοντάδες, ενώ και όσοι από αυτούς επιχειρηθεί να επιστρέψουν στις γειτονικές με την Ελλάδα χώρες τους, τελικά παραμένουν αφού όλες, και πολύ περισσότερο η Τουρκία που εμφανίζει μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών, αρνούνται να τους δεχτούν πίσω!

Σαν να μην έφταναν αυτά, εκπρόσωποι των αστυνομικών εκφράζουν ανοικτά το φόβο τους ότι, τα δραματικά γεγονότα στη Βόρεια Αφρική θα φέρουν....

Γλέντια και χαρές στον πολυπολιτισμικό παράδεισο. Κάθε μέρα και άλλο πτώμα είτε στα σκουπίδια είτε στους δρόμους

Πέμπτο τεμαχισμένο πτώμα άνδρα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών εντοπίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην χωματερή Άνω Λιοσίων.

Τέταρτο πτώμα, πεταμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών, είναι αυτό που βρέθηκε στον σταθμό Λαρίσης, σε χρονικό διάστημα 10 μηνών, με δύο από τις περιπτώσεις να έχουν εξιχνιαστεί από τις αστυνομικές αρχές.

Τμήμα ανθρώπινου σώματος, από τη μέση και κάτω, βρέθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, πεταμένο στη θέση Ταμπάνι, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κοντά στη χωματερή. ...

Σοκ στη Ν. Φιλαδέλφεια: Βεβήλωσαν την Παναγία και τραυμάτισαν τον νεωκόρο

Δελτίου Τύπου
του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Παναγίας Βουρλιώτισσας Ν. Φιλαδέλφειας

Σήμερα το πρωί (7-3-2011) και περί τις 6:30 ιερόσυλοι εισέβαλαν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πόλης μας. Αφού γρονθοκόπησαν βάναυσα το νεωκόρο του Ναού, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο και έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, βεβήλωσαν την εικόνα της...

Τεράστια νίκη Giorgou. Νέα υποδούλωση της χώρας στο διηνεκές!!!!

Απίστευτο. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το οποίο ακριβώς είχαμε προβλέψει. Εξάλλου η προπαγάνδα τους έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Από μέρες λοιπόν τώρα, παρατηρούσαμε ότι  η κυβέρνηση και όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος, παρουσίαζαν την όλη κατάσταση πολύ τραγική και τον...

Μετά από τον σεισμό και το τσουνάμι έρχεται η πυρηνική απειλή!!!!

Ο πυρηνικός εφιάλτης απειλεί την σεισμόπληκτη Ιαπωνία μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Φουκοσίμα Νο.1, ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο τήξης του πυρήνα του αντιδραστήρα, γεγονός που θα έχει ολέθριες επιπτώσεις στην βορειοανατολική περιοχή της χώρας.

Όπως μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΗΚ, τέσσερις εργαζόμενοι σκοτώθηκαν και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν στον ηλικίας 40 ετών πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νο1,  έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε στις εγκαταστάσεις του, οι οποίες είχαν πληγεί από..

Έδωσε γη και ύδωρ στη Μέρκελ?????

Μία από τις πιο σκληρές διαπραγματεύσεις εκτυλίχθηκε μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, με τους ηγέτες των χωρών της Ευρωζώνης να καταλήγουν σε συμφωνία για τη συνολική κρίση χρέους της Ε.Ε, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χώρες-μέλη, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων έκανε λόγο για μία επιτυχή μάχη που απ’ ό,τι φαίνεται κατακτήθηκε… με κάποια ανταλλάγματα, τα οποία απαίτησε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

Επί της ουσίας, η ελληνική πλευρά «κέρδισε» την επιμήκυνση των χρονικών ορίων απόσβεσης του «περίφημου» δανείου των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ στα...

''Death toll rising in Japan'' ...Σοκ και δέος για την βιβλική καταστροφή από τα διεθνή ΜΜΕ.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

 (Σήμερα λάβαμε την ακόλουθη επιστολή)

10/3/2011  Πειραιάς

Θα ήθελα να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να διαβάσετε την παρακάτω επιστολή.
                                                                                                           
          Σας γράφω εκ μέρους του παππού μου, ετών 67, συνταξιούχος του Δημοσίου, αιμοκαθαριζόμενος, καρδιοπαθής και διαβητικός. Εδώ και τρεις μήνες διαμένει στην Αθήνα, φιλοξενούμενος στο σπίτι μας για να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Η μόνιμή του κατοικία βρίσκεται στα Παλιάμπελα Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και όσο έμενε εκεί αιμοκαθαριζόταν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
          Πριν από δύο μήνες επικοινωνήσαμε με το Νοσοκομείο Πρέβεζας για να επιβεβαιώσουμε την θέση μας εκεί και προς έκπληξή μας, μας ανακοίνωσαν πως δεν γίνεται δεκτός λόγω έλλειψης μηχανημάτων και προσωπικού.   Ο Διευθυντής της Νεφρολογικής Μονάδας υπερασπίζεται τη...

88.000 οι αγνοούμενοι από τον φονικό σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι στην Ιαπωνία!!! Σοκ και δέος από τη βιβλική καταστροφή!

- Σοκάρει ο αριθμός των αγνοουμένων που μετέδωσε το επίσημο ιαπωνικό πρακτορείο Κιόντο
- Υγρός τάφος η πόλη Σεντάι, επίκεντρο του σεισμού - Συνεχίζονται οι μετασεισμοί έως και 5,8 Ρίχτερ
- Αδειάζουν τα ράφια των σουπερ μάρκετ οι κάτοικοι του Τόκιο, χάος στους δρόμους
- 53 χώρες σε συναγερμό από το τσουνάμι που απειλεί ολόκληρο τον Ειρηνικό
- Στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ για τις έρευνες ζήτησε η Ιαπωνία - Οι εικόνες από την άνευ προηγούμενου καταστροφή που προκάλεσαν στην βορειοανατολική Ιαπωνία τα 8,9 Ρίχτερ αλλά και το τσουνάμι των 10 μέτρων, το μεγαλύτερο των τελευταίων 100 ετών, κάνουν από το πρωί το γύρο του κόσμου και συγκλονίζουν.

Οι πρώτες εικόνες:
http://www.reuters.com/news/pictures/slideshow?articleId=USRTR2JQY6&slide=1#a=8

Στο νοσοκομείο ο Έλληνας απεργός πείνας.

Μετά από έξι ημέρες απεργίας πείνας, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο καζίνο του Ρίου, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ο οργανισμός ήταν αρκετά εξασθενημένος.

Ο πρόεδρος, ο οποίος είχε προχωρήσει στη κίνηση αυτή, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις δεκάδων συναδέλφων του, σύμφωνα με το thebest, αποφάσισε να σταματήσει την απεργία πείνας.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι πως ο άνθρωπος, επειδή είχε αγαθή  πρόθεση,  δεν έκανε την έξυπνη απεργία πείνας, ξέρετε...εκείνη την ''καλή'' που μετά από 44 μέρες είσαι ακόμα σε θέση να χορεύεις. Την πάτησε και στις 6 μέρες βρέθηκε στο νοσοκομείο. Δεν ήξερε, δε ρώταγε τους Μαροκινούς ή κανέναν αλληλέγγυο?

Ακόμα μια γιούχα σε Λοβέρδο και Σπηλιωτόπουλο πάλι από φοιτητές! Έτσι έτσι...να μην μπορούν να βγουν ούτε έξω από την πόρτα τους!!

Άγρια γιούχα σε Λοβέρδο – Σπηλιωτόπουλο


Άγριο ξεφώνημα έφαγε ο Ανδρέας Λοβέρδος χθές το βράδυ, όταν επιχείρησε να εμφανιστεί σε βιβλιοπωλείο του Χαλανδρίου για να παρουσιάσει κάποιο βιβλίο. Πολυπληθής ομάδα φοιτητών από την περιοχή, εφοδιασμένη με πανό και έντονη μαχητικότητα, εισέβαλε στο χώρο του βιβλιοπωλείου και αφού φώναξε συνθήματα, στη συνέχεια άρχισε να του επιτίθεται προσωπικά αποκαλώντας τον “ψεύτη” και άλλα χειρότερα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, παρ’ ότι τελευταία προσέχει να μην εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις, τα έχασε, γιατί δεν περίμενε ότι θα τον ανακάλυπταν ακόμα και σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο και έψαχνε να βρει...

Τσουνάμι "ξεφτίλας" στα Ελληνικά κανάλια. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της καταστροφής


«Κυρίες και κύριοι η στεριά έγινε θάλασσα στην Ιαπωνία» αποφάνθηκε ο Γιώργος Αυτιάς ξεφυλλίζοντας τα χαρτιά του, μάλλον αδιάφορος για την κοσμογονία που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια του και συνέχισε: «Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και σε λίγο η μεγάλη κλήρωση όπου ένας τυχερός θα κερδίσει 20.000 ευρώ». 
Την ίδια στιγμή, στο Mega, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας διέκοπταν τα συγκλονιστικά, «ζωντανά» πλάνα του πρακτορείου Ρόιτερς, με το τσουνάμι να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, για να βγάλουν στον αέρα το ........
απαράδεκτο δελτίο καιρού τους (εκείνο των 59 δευτερολέπτων, τα μισά εκ των οποίων σπαταλώνται σε δήθεν χιουμοριστικά, στην πραγματικότητα απαξιωτικά, σχόλια προς τον μετεωρολόγο τους, Θοδωρή Κολυδά).
Σήμερα το πρωί, ενώ η Ιαπωνία ζούσε μια ...

Ποιανού είναι τα ελληνικά νησιά που πουλιούνται στο διαδίκτυο;


Ερώτηση για την πώληση ελληνικών νησιών στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί στο Ιντερνετ διεθνείς ιστοσελίδες, που έχουν ως περιεχόμενό τους την πώληση ελληνικών νησιών!
Η καναδέζικη ιστοσελίδα....
 http://www.privateislandsonline.com/, δημοπρατεί 12 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος. Μερικά από τα νησιά που πωλούνται είναι : ‘’Καρδιώτισσα’’ στο Κεντρικό Αιγαίο με τιμή πώλησης 6.500.000 ευρώ, “Mικρή Αμοργός” 6.100.000 ευρώ, “Ναυσικά” 6.100.000 ευρώ καθώς και πολλά άλλα! Επίσης, η αμερικάνικη ιστοσελίδα www.buygreekislands.com, προτείνει την αγορά οικοπέδων σε διάφορα μη ...

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ ο κ. Παπαχελάς


Η συναίνεση του Alexis!
Ο Διευθυντής και μέτοχος της Καθημερινής, κ. Αλέξης Παπαχελάς, πλέκει σήμερα την …αγιογραφία του κ. Καρατζαφέρη.
Νομίζω ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που εναγωνίως αναζητά κάποιον επικεφαλής για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στο πρόσωπο του κ. Παπαχελά, μπορεί να βρει μια λύση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Είναι …διάσημος (όπως ο Ψινάκης)
Είναι αποδεκτός από το σύστημα (όπως ο Ψινάκης)
Βγάζει ατάκες στην τηλεόραση (όπως ο Ψινάκης)
Αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές (όπως ο Ψινάκης)
Τι μας λέει στην περισπούδαστη ανάλυσή του ο μέτοχος της..

Ακόμα ένα πτώμα μελαμψού άνδρα σε τσάντα σκουπιδιών σήμερα το πρωί!! Καμαρώστε πολυπολιτισμικό παράδεισμο...

Ένα φρικτό έγκλημα αντίκρισε λίγο πριν τις εννιά ένας ρακοσυλλέκτης στο κέντρο της Αθήνας, μια ανάσα από το Σταθμό Λαρίσης στην οδό Μαμούρη

Όταν άνοιξε τον κάδο που βρίσκεται μπροστά στο κτίριο με τον αριθμό έξι, είδε ανάμεσα στα σκουπίδια έναν αιματοβαμμένο σάκο απ' τον οποίο εξείχε ένα ανθρώπινο κεφάλι.

Πανικόβλητος ο άνδρας άρχισε να τρέχει. Λίγο αργότερα ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή.

Μια μαρτυρία λέει ότι σχεδόν μια ώρα πριν δύο άνδρες είχαν πάει στον κάδο και είχαν πετάξει το πτώμα του άνδρα στα σκουπίδια.


Όπως λέει ένας υπάλληλος καταστήματος,  είδε τους δύο άνδρες στις οκτώ το πρωί να κουβαλούν με δυσκολία το σάκο που έδειχνε να έχει μεγάλο βάρος.

Του προξένησε περιέργεια δεν είδε όμως κάτι άλλο που θα μπορούσε να του κινήσει υποψίες. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι επρόκειτο για το πτώμα ενός ανθρώπου.

Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι ήταν οι δολοφόνοι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία χτύπησαν με μαχαίρι τον κοντόσωμο, μελαμψό άνδρα στο στήθος, τον σκότωσαν και στη συνέχεια “ξεφορτώθηκαν” το πτώμα

Απίστευτες εικόνες!! Αυτοκίνητα και κτήρια παρασύρονται σαν καρυδότσουφλα στο τεράστιο τσουνάμι, το μεγαλύτερο του αιώνα!!





8,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Το μεγαλύτερο τσουνάμι του αιώνα χτυπάει τις ακτές - Εικόνες καταστροφής

- Αυτοκίνητα τα πήρε η θάλασσα - Nωρίτερα είχαν αναφέρει πως ο σεισμός ήταν 7,9 Ρίχτερ
- Κατέρρευσε στέγη κτιρίου κατά την διάρκεια τελετής πανεπιστημίου
- Πανικός στους δρόμους, σταμάτησαν τα τρένα και οι συγκοινωνίες

Τσουνάμι ύψους 10 μέτρων έπληξε στις 09:20 ώρα Ελλάδας, την ακτή του Σεντάι στη βορειο-ανατολική Ιαπωνία.

Οι υπηρεσίες της ιαπωνικής κυβέρνησης προειδοποιούν για τον κίνδυνο να ακολουθήσουν και άλλα παλιροϊκά κύματα.

Νωρίτερα κύματα ύψους 4,6 μέτρων έφθασαν στις ακτές της Iαπωνίας στον Ειρηνικό. Εξι πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Τόκιο μετά τον σεισμό, μετέδωσε το πρακτορείο Jiji.


  Πυρκαγιά ξέσπασε σε διυλιστήριο στην Ιισιχάρα, στην περιοχή του Τόκιο. Ο σεισμός ήταν όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες 8,9 Ρίχτερ και όχι 7,9 Ρίχτερ  όπως είχε αναφερθεί αρχικώς.

Ο θηλυκός Χίτλερ, η Μέρκελ, μας απειλεί ανοιχτά πλέον! Τα γερμανικά κοράκια είναι πεινασμένα για ελληνική γη!

- Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για γερμανικό βέτο σε μία καλή απόφαση για την Ελλάδα- Πίσω από την άρνηση της βοήθειας από τον Νικολά Σαρκοζί κρύβεται η Μέρκελ
- Μέρκελ: "Δεν φτάνουν τρία χρόνια για να ξεπεράσει η Ελλάδα τα προβλήματά της
- Κρίσιμη η σημερινή σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες


 
Ξεπέρασε για άλλη μια φορά κάθε όριο η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ η οποία πέρα από την γνωστή αδιαλλαξία που έχει φέρει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής ολόκληρη την ευρωζώνη, πλέον απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα για να ξεπεράσει τα εσωκυβερνητικά της προβλήματα.

Με πρωτοφανή κυνικότητα η κα Μέρκελ δήλωσε ότι πέρα από την επιμήκυνση θα μπορούσε να δεχθεί ίσως και χαμηλότερα επιτόκια για το ελληνικό δάνειο από την τρόικα αρκεί η Ελλάδα να πουλήσει δημόσια περιουσία της. Αυτή τη δήλωσε έκανε απευθυνόμενη στρους βουλευτές της.

Την ίδια ώρα, μία συνέντευξη που κρύβει πίσω από τις λέξεις μηνύματα για την Ελλάδα έδωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος στην Bild, που δημοσιεύεται σήμερα

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Φάμπρικα διδακτορικών με ...8.000 το κομμάτι γίνεται όποιος θέλει δόκτωρ!

Μια απίστευτη φάμπρικα φαίνεται πως έχει στηθεί για να εξασφαλίσουν κάποιοι εκπαιδευτικοί το... πολυπόθητο διδακτορικό που θα τους κάνει... διευθυντές!

Οι καταγγελίες από άλλους εκπαιδευτικούς πέφτουν βροχή το υπουργείο, καταγγέλλουν ότι ξαφνικά γέμισαν τα βιογραφικά κάποιων με μεταπτυχιακά προέλευσης Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ιταλίας και Κύπρου.
Οι καταγγελίες είναι απίστευτες καθώς υπάρχουν και αναφορές για ανθρώπους με διδακτορικό από Βρετανικό πανεπιστήμιο που δεν... μιλάνε καν αγγλικά!
Πως προέκυψε ξαφνικά αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Στόχος είναι μια θέση σχολικού συμβούλου, διευθυντή ή υποδιευθυντή σχολείου που εξασφαλίζει τα ανάλογα επιδόματα.
Οι επιτήδειοι λοιπόν τα έβαλαν κάτω και είδαν πως τα 8.000 ευρώ που ...

Ξαναβρήκαν μέλη ανθρώπινου σώματος στη χωματερή Λιοσίων

Με ένα αποκρουστικό θέαμα ήλθαν αντιμέτωποι το απόγευμα, υπάλληλοι του δήμου Άνω Λιοσίων. Στις 17:45 μ.μ. υπάλληλοι της χωματερής εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος (λεκάνη και πόδια). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη ανήκουν σε άτομο νεαρής ηλικίας, μελαμψό, αλλοδαπό.

Οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται.

(Σχόλιο: Πόσους νεκρούς αλλοδαπούς έχουν βρει στα σκουπίδια τον τελευταίο χρόνο? Είναι και αυτό ένα από τα θετικά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Κάθε μέρα και ένα πτώμα στα σκουπίδια...απλά πράγματα...)

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

Το δράμα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ουσιαστικά, Ελλάδας πλησιάζει στο τέλος του και συγκεκριμένα την 25η Μαρτίου 2011.

190 χρόνια μετά την Επανάσταση του Έθνους των Ελλήνων , η ΑΛΗΤΕΙΑ , ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ του πολιτικού συστήματος της "αντιπροσωπευτικής" "δημοκρατίας" - δημοπρασίας - δικτατορίας , δίνουν τη χαριστική βολή , όχι σε ένα κράτος , αλλά σε ένα Έθνος.
Όπως αναφέρεται αναλυτικά στη σχετική ανάρτησή μας περί "κινδύνου των τραπεζικών καταθέσεων"  , αυτή τη στιγμή διαπράττεται ένα έγκλημα. 
Μια προδοσία!


Συγκεκριμένα αναφέρεται (και το ίδιο υποστηρίζεται από επιφανείς...

Πριν ένα χρόνο οι ευρωπαίοι και μη δανειστές-τοκογλύφοι μας προήγαγαν στη θέση του "Πρωθυπουργού" ένα γελοίο και αξιοθρήνητο ανδρείκελο το οποίο κάνοντας θόρυβο με τα καραγκιοζιλίκια του (πιστόλια στο τραπέζι , απειλές προσφυγής στο ΔΝΤ κλπ κλπ) στην πραγματικότητα απομάκρυνε τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσει η Ελλάδα το πραγματικό της όπλο που δεν ήταν άλλο από τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους τοκογλύφους , οι οποίοι κινδύνευαν να μείνουν με τα ΟΜΟΛΟΓΑ (τα ...τοξικά εννοείται) στο χέρι!

Ο ξεφτιλισμένος προδότης (πλην άξιος συνεχιστής της δουλοπρεπούς παραδόσεως του παππού και της "περηφάνειας του μπαμπά)  Παπανδρέου ο Γ' , σύρθηκε ως γυμνοσάλιαγκας , ικέτευσε και τελικά κατάφερε να βάλει εγγυητή και ασφαλιστική δικλείδα για την παρούσα και μελλοντική απραξία της Ελλάδας (σχετικά με το χειρισμό των Ελληνικών Ομολόγων σαν "όπλο" της Ελλάδας ενάντια στα διεθνή καθάρματα των Αγορών , το ΔΝΤ. (Δες σχετική ανάρτηση)


Εκτός από το θλιβερό ανδρείκελο της οικογενείας των Τσάντ-Μινέϊκο , τον ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΡΟΛΟ ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνισμού και των Ελλήνων , έχουν αναλάβει να παίξουν και ΟΛΕΣ οι πολιτικές "δυνάμεις" του σεσηπώτος και τυμπανιαίου πλέον "δημοκρατικού πολιτεύματος" που απολαμβάνουμε σήμερα !

Σχεδιάστηκε η κεντρική αφίσα του Πασοκ για τις εκλογές (που έρχονται σύντομα)

Ωραία ιδέα ρίχνουν τα μπλογς: Οργανώνουμε νέα απεργία πείνας!!!

Τα πράγματα είναι απλά …….. το δρόμο, μας τον δείξανε οι Βορειοαφρικάνοι

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
1. ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ
2. ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ
3. ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ

-Τα αιτήματα και τα τρία, θα πρέπει να ικανοποιηθούνε στο ακέραιο
-Και την περιφρούρηση για την τήρηση της “δίαιτας” θα την αναλάβουμε οι πατριώτες και όχι οι “ευαισθητούληδες”.
Υ.Σ. Το καλοκαίρι πλησιάζει ……..όσοι πιστοί προσέλθετε, η δίαιτα θα είναι εντελώς δωρεάν.
………… και τα αποτελέσματα εντελώς εξασφαλισμένα
Του Κρίτωνος (http://www.olympia.gr/)

(Sx.agiovasilematos: Εμείς πάντως είμαστε μέσα. Δώστε σύνθημα και θα εγκατασταθούμε εκεί! Ξάπλα, αραλίκι, σουβλάκια, πίτσες και θα βγούμε και κερδισμένοι!)

"Οι Ελληνες βρίσκονται μέσα στα σκατά. Και μάλιστα πολύ βαθιά"


Ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια του επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντ. Στρος Καν, σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για τη ζωή του από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό canal+ και πρόκειται να προβληθεί την Κυρικακή.
Ο κ.Στρος Καν λέει, ότι στην Ελλάδα "η απάτη πάει σύνεφο" προσθέτοντας ότι αν δεν είχε παρέμβει...

Η νίκη των μεταναστών... επιτυχία της Κυβέρνησης! - Με επικοινωνιακά τρικ προσπαθούν να καλύψουν την υποχώρηση

- Πως από την απέλαση φτάσαμε στη νομιμοποίηση των απεργών της Υπατίας
- Από κανάλι σε κανάλι ο Γ. Ραγκούσης προσπαθεί να πείσει για τη... νίκη της Κυβέρνησης
- Οργισμένη αντίδραση και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
- Για “εσχάτη προδοσία” έκανε λόγο ο Γ. Κατατζαφέρης

Χρειάστηκαν 44 ημέρες για να “πείσουν” την Κυβέρνηση οι απεργοί πείνας μετανάστες της Υπατίας.
Μετά τα “όποιος δεν είναι νόμιμος θα φύγει”, ύστερα από τα περί “η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες” και “τέλος στην ανοχή” ή τις εκφράσεις που μιλούσαν για “απέλαση” ήρθε η πλήρης περιστροφή στο τιμόνι της Κυβερνητικής πολιτικής και από χθες το απόγευμα οι 300 τις Υπατίας μπορούν να μιλάνε για μια “καθαρή νίκη” την οποία μάλιστα πανηγύρισαν δεόντως!
Οι μετανάστες πλέον αρκεί να δώσουν τα στοιχεία τους και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα για να πάρουν άδεια παραμονής έξι μηνών, την οποία θα μπορούν ...

''Θερμή'' υποδοχή με ..πορτοκάλια και ελιές... στον Κώστα Σκανδαλίδη! Ένας ένας παίρνει αυτό που του αξίζει!

Αγοράζουμε ΜΟΝΟ ελληνικά προϊόντα παιδιά και πρέπει να το κάνουμε τρόπο ζωής.

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το παρακάτω κείμενο μου το προώθησε ο φίλος Νίκος Σκουλάς, ως αντιπρόεδρος του συγκεκριμένου ελληνικού καταναλωτικού κινήματος που μας αφορά όλους και το οποίο προσυπογράφω με χαρά ελπίζοντας ότι θα αντιληφθούμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ότι η Ξενομανία είναι παντελώς άσχετη με την φιλοξενία και, επί πλέον…κοστίζει ακριβά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία…
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Η Ελλάδα βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση στην πρόσφατη ιστορία της. Χωρίς να ξεχνάμε πώς φτάσαμε ως εδώ - και λίγο πολύ όλοι το γνωρίζουμε - είναι ανάγκη, όλοι οι Έλληνες πολίτες, να ενεργοποιηθούμε για να ξεπεράσουμε την κρίση και να βάλουμε τη χώρα μας σε μια τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.
Τα σκληρά μέτρα που χρειάστηκε να λάβει η Κυβέρνηση πλήττουν και γίνονται περισσότερο αισθητά από τους οικονομικά αδύνατους, τους χαμηλόμισθους και μικροσυνταξιούχους, τους...

Ρεκόρ Guinness!! Μετά από 44 μέρες ασιτίας, νεφρικής ανεπάρκειας, καρδιακής ανεπάρκειας,σύγχυσης και ασθενοφόρων, μπορούν και χοροπηδάνε έτσι!!





Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Φιλιούνται και αγκαλιάζονται...Αλλάχ Ακμπάρ έγινε πάλι το θαύμα!!!!

Απόψε είναι μέρα χαράς και ευλογίας για την ταλαίπωρη χώρα μας. Επιτέλους, ο Αλλάχ, συνεπικουρούμενος από τον Στοχαστή που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, τον ξάδερφο του Νταλάρα, τη γυναίκα του Νταλάρα, αλλά και τον Βασιλάκη Καίλα-Λοβέρδο, έκανε το θαύμα του και χάρισε όλα όσα ζητούσαν οι λαθρομετανάστες που εκβίαζαν επί 44 μέρες την ελληνική κοινωνία!

Όλοι πια είναι χαρούμενοι! Οι Υπουργοί πανηγυρίζουν γιατί τέλειωσε ο εκβιασμός. Οι λαθρομετανάστες απεργοί πανηγυρίζουν γιατί αντί να τους μαντρώσουνε και να τους στείλουν απο εκεί που ήρθαν, τους πέρασε ο εκβιασμός και πέτυχαν ασύλληπτη νίκη και φυσικά  αναστήθηκαν σαν τον Λάζαρο και άρχισαν τον χορό, ξεχνώντας την νεφρική ανεπάρκεια και την λιποθυμική κατάσταση στην οποία -υποτίθεται πως- βρίσκονταν λόγω ασιτίας. Οι αλληλέγγυοι πανηγυρίζουν γιατί ο δρόμος για περισσότερες και πιο κερδοφόρες ΜΚΟ είναι πλέον ανοιχτός και  πάνω απ' όλους θα πανηγυρίζει ο Στοχαστής γιατί το πλέον βέβαιο είναι ότι μας πάει σε εκλογές και φροντίζει να εξασφαλίσει  το λαθροεισερχόμενο εκλογικό του σώμα όπως είχε κάνει και στις πρόσφατες δημοτικές, μιας και οι Έλληνες πολίτες όπου τον πετύχουν τον φτύνουν και το γνωρίζει...

Ηθικό δίδαγμα: Για να επιβιώσεις πλέον σ'αυτή τη χώρα, πρέπει να είσαι  λαθρομετανάστης, κλεφτρόνι, βιαστής, δολοφόνος ή εκβιαστής. Όσα περισσότερα από αυτά τα χαρίσματα συγκεντρώνεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να σε αναλάβει καμιά ΜΚΟ και να σε έχουν σαν την κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά. Αν είσαι Έλληνας υπήκοος...λυπάμαι, ας πρόσεχες να γεννιόσουν αλλού! Για σένα δεν υπάρχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον σ' αυτή τη χώρα.

Καληνύχτα Ελλάδα...

Agiovasilema

ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ"...ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 44 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ!!!!

Δόξα στον Αλλάχ..Έκανε πάλι το θαύμα του.Μετά από τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προκλήθηκαν από 44 μέρες αυστηρής απεργία πείνας,μόλις ανακοινώθηκαν αυτά που ήθελαν οι αλληλέγγυοι,για να νομιμοποιήσουν κι άλλους,πετάχτηκαν σαν ελατήρια και χόρευαν,ζητωκραυγάζαν και έστελναν μηνυματα με τα κινητα..στο Μαρόκο.Ελάτε όλοι εδώ,δεν υπάρχει κυβέρνηση,10 ''αλληλέγγυοι'' πράκτορες κάνουν ότι θέλουν.

Ξεφτιλισμένη Κυβέρνηση, ξεφτιλισμένο κράτος, ξεφτιλισμένη Δημοκρατία! Παράδοση άνευ όρων σε ένα μάτσο εκβιαστές λαθρομετανάστες!

Η σημερινή μέρα θα προστεθεί στη μαύρη ιστορία που γράφεται τα τελευταία χρόνια στον έρμο τούτο τόπο. Ένα μάτσο Μαροκινοί και Αλγερινοί λαθρομετανάστες, υποκινούμενοι από τους επαγγελματίες ΜΚΟ-έμπορους εκβίαζαν και δούλευαν επί 44 μέρες ένα ολόκληρο κράτος και αντί να τους μαζέψουν και να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν, τους χάρισαν ό,τι ακριβώς ήθελαν!

Ντροπή στους ξεφτιλισμένους πολιτικούς, ντροπή στον καθυστερημένο προδότη που έχουμε για Πρωθυπουργό, ντροπή σε μας που τους ανεχόμαστε!

ΥΓ: Aπορία: Μόλις ανακοινώθηκε η νίκη τους, οι ''απεργοί πείνας'' ξεκίνησαν να χορεύουν και να πανηγυρίζουν! Πώς γίνονται αυτά τα θαύματα μετά από 44 μέρες που ήταν ''μισοπεθαμένοι'' (βεβαίως οι γιατροί των νοσοκομείων είχαν  δηλώσει πως αυτοί οι  άνθρωποι σιτίζονται κανονικά!!!), να έχουν τόσο κουράγιο που να στήνουν χορό???

Αίσχος-αίσχος-αίσχος!!!Κατάσχεση νοικοκυριού (μέχρι τα αρκουδάκια των παιδιών πήρανε) για 3.286 ευρώ!!!!! Ξεφτιλισμένο κράτος!!!

(δείτε τη λίστα κατάσχεσης, να τρελαθείτε με τα πράγματα που καταδέχτηκαν να πάρουν από τους ανθρώπους!!! Mέχρι ανοιγμένες κρέμες, ένα νυχτικό, δυο παιχνιδάκια των παιδιών και ένα χρησιμοποιημένο σημειωματάριο !)

sfiri.jpg
Το ότι οι τράπεζες διαθέτουν αυξημένη κοινωνική ευαισθησία,ιδιαίτερα μάλιστα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για κάθε νοικοκυριό, το ξέραμε.Άπλα το επιβεβαιώσαμε για ακόμα μια φόρα.Δείτε την παρακάτω αναγγελία κατάσχεσης που δημοσιεύθηκε σε...

Τελικά οι 3 άστεγοι που βρέθηκαν νεκροί ήταν ...ένας.

Τελικά ένας ήταν ο άτυχος άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός από το κρύο στο Θησείο. Οι ανακοινώσεις του Δήμου Αθηναίων και τα βαρύγδουπα λόγια που αφορούσαν σε 3 σορούς, δείχνουν το αλαλούμ που επικρατεί στο Δήμο και την προχειρότητα που δείχνουν ακόμα και για τόσο ευαίσθητα και σοβαρά θέματα. Απίστευτοι είναι...

Τρεις άστεγοι νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας!!!!!

 
- Πάγωσαν και πέθαναν αβοήθητοι στο Άλσος του Θησείου
- Τα παγωμένα πτώματα βρήκαν το πρωί εργάτες των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Αθηναίων
 


Το άθλιο κράτος μας και το ανύπαρκτο πλέον φιλότιμο μας ως αδιάφοροι πολίτες σε όλο τους το μεγαλείο.
 
Τρεις άστεγοι πέθαναν μαρτυρικά από το κρύο και την αδιαφορία ΟΛΩΝ αφού κανείς δεν βρέθηκε να τους βοηθήσει, όχι σε κάποια απομονωμένη βουνοκορφή αλλά στο κέντρο της άκαρδης πρωτεύουσας.
 
Το φριχτό θέαμα των τριών παγωμένων πτωμάτων αντίκρυσαν νωρίς το πρωί εργάτες των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Αθηναίων.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διασαφηνιστούν από ...

ΝΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


TEXNES Στην πιο άσχημη οικονομική και πολιτική περίοδο για την χώρα από την εποχή της χούντας κάποιοι παλιοί “αγωνιστές” και ανήσυχοι διανοούμενοι των τεχνών και των γραμμάτων (συγγραφείς, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ποιητές κα) διάλεξαν να σιωπήσουν και να μην δείξουν ίχνος αντίδρασης σε όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στη πατρίδα μας λόγω του Μνημονίου και του ΔΝΤ.

Με ναρκωμένες συνειδήσεις οι σημερινοί “σοβαροφανείς- σεμνοί” τραγουδιστές και συνθέτες της υποτιθέμενης “ποιοτικής ελληνικής σκηνής” παρέα με συγγραφείς, ηθοποιούς και σκηνοθέτες της υψηλής διανόησης, συνεχίζουν ανενόχλητοι την καριέρα τους χωρίς να ταράζονται και χωρίς να ...

Πολιτική ηγεσία ή τεθλιμμένοι συγγενείς;

thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Ο χθεσινός μαραθώνιος συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς είχε κάτι καταθλιπτικό. Ο ένας μετά τον άλλο έβγαιναν από το Μέγαρο Μαξίμου με ύφος σχεδόν πένθιμο, σαν να είχαν μόλις ακούσει το θλιβερό άγγελμα. Χωρίς υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους, περιορίστηκαν ο καθένας απ’ αυτούς είτε να υπενθυμίσει τη δική του γνωστή θέση γύρω από το Μνημόνιο είτε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.

Ο Σαμαράς προέταξε το πακέτο στο οποίο συμφωνεί με την κυβέρνηση: ευρωομόλογο, αναπτυξιακό ευρωπαϊκό ομόλογο, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου της τρόικας, μείωση του κόστους δανεισμού, επαναγορά των ελληνικών ομολόγων. Και δεν...

Το κείμενο και τα ονόματα των ελλήνων καλλιτεχνών που δήλωσαν αλληλέγγυοι προς τους 237 λαθρομετανάστες

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗ, Ο ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
λέγεται “Ζωή”
και γράφεται θάρρος, ειλικρίνεια, αλληλεγγύη, πράξεις και υπογραφή

Εμείς που διαλέξαμε ένα δρόμο δημιουργίας μέσα από τις τέχνες και τα γράμματα:

*επιλέξαμε και ζούμε ανοιχτοί στους ανθρώπους, τους πολιτισμούς και την πολύχρωμη δημιουργία

*Ζούμε σε έναν τόπο που πριν έναν σχεδόν αιώνα, όπως και τόσες φορές στους αιώνες, υποδέχτηκε τη προσφυγιά και τον πόνο με αξιοπρέπεια αποτυπωμένη στα τραγούδια του που ακόμα τραγουδιούνται και θαυμάζονται.

*Ζούμε σε έναν τόπο από όπου, ασταμάτητα φεύγαν και φεύγουν μετανάστες για όλα τα μέρη αυτού του κόσμου, παλεύοντας για μια καλύτερη ζωή, αντιμετωπίζοντας, ως και πρόσφατα, το “Έλληνας” ως βρισιά, φυγή αποτυπωμένη στον ιδρώτα τους εκεί και στα τραγούδια τους εδώ. Κόντρα στις “χωρίς ιδρώτα” έμμισθες παραποιήσεις και αποσιωπήσεις, δεν το ξεχνάμε….

Ποιανών ο ιδρώτας και το αίμα ποτίζει και κάνει γόνιμη τη γη και τα χωράφια του τόπου και πλούσια την ψαριά από τη θάλασσα,...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ιδού οι ένοχοι, ιδού οι πραγματικοί δουλέμποροι!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Σε τι διαφέρουν από τους δουλέμπορους; Σε τι διαφέρουν από τους δουλέμπορους όλοι όσοι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δήθεν ασχολούνται με τα θέματα της μετανάστευσης μόνο και μόνο για να αποκομίζουν οικονομικά και πολιτικά οφέλη;


Το θέμα της μετανάστευσης μοιάζει με αυτό των ναρκωτικών: Ένας ολόκληρος κόσμος κινείται γύρω και από τα δύο, σιτιζόμενος εις βάρος όλων – και κυρίως των ομάδων που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται. Επαγγελματικοί κλάδοι, όπως οι δικηγόροι και...

Ανήσυχος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί για τις εξελίξεις που έρχονται


Κατηφείς και προβληματισμένοι ήταν όλοι οι παριστάμενοι στο υπουργικό συμβούλιο, που έγινε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Ο τόνος που απευθύνθηκε αλλά και τα όσα είπε δεν έκρυβαν την ανησυχία του. Ισως την μεγαλύτερη από τότε που αποφάσισε η χώρα να ενταχθεί στον μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε σε όλους τους υπουργούς πως «έρχονται πολύ δύσκολες μέρες», αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παράλληλα μίλησε για ξεκάθαρη επίθεση των κερδοσκόπων στην Ελλάδα-με αφορμή την υποβάθμιση από την Moody’s-λέγοντας πως: «κάποιοι επιθυμούν να χρεωκοπήσουμε», ...

Πρωτότυπη διδασκαλία της «Οδύσσειας» μέσα από έργα τέχνης

Την Οδύσσεια του Ομήρου, μέσα από έργα τέχνης, που δημιουργήθηκαν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, διδάσκονται μαθητές του καλλιτεχνικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και του γυμνασίου Σοχού, στο πλαίσιο μίας πρωτότυπης διδακτικής πρότασης, που συνδέει τη μετάφραση του διαχρονικού έπους με εικαστικά έργα διάσημων καλλιτεχνών και με χάρτες που αποτυπώνουν διαδρομές, γεγονότα και τοπωνύμια.

Την πρωτότυπη ιδέα είχαν οι φιλόλογοι Δήμητρα Μήττα και Κωνσταντίνος Βακουφτσής, οι οποίοι από πέρσι διδάσκουν την «Οδύσσεια» στην Α΄ Γυμνασίου των δύο σχολείων, με μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές, αλλά και από καθηγητές ανά την Ελλάδα. Για τη ...

Το newsit μας ενημερώνει για το πώς πέρασαν το βράδυ τους οι λαθρομετανάστες της Υπατίας


Oριακή ειναι πλέον η κατάσταση των μεταναστών που φιλοξενούνται στην Υπατία και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συνεχίζουν για 43η ημέρα την απεργία πείνας εν μέσω κακοκαιρίας.


Οι ίδιοι αρνούνται την συμβιβαστική πρόταση της κυβέρνησης, η οποία αποκλείει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών και στοχοποιεί τους διαπραγματευτές και τις ομάδες αλληλεγγύης. Οι σόμπες που υπάρχουν μέσα στις σκηνές δεν είναι ικανές ούτε να ζεστάνουν, ούτε και να μπορέσουν να ανακουφίσουν τους παραπαίοντες πλέον απεργούς πέινας.

Εκπρόσωποι των μεταναστών δηλώνουν ότι το καθεστώς ανοχής για 6+6 μήνες που προτείνει η κυβέρνηση δεν τους ικανοποιεί και δεν είναι η κατάλληλη απάντηση μετά από 43 ημέρες απεργίας πείνας. Τονίζουν, δε, ότι θα συνεχίσουν μέχρι τέλους.

(agiovasilema: Λυπόμαστε για κάθε άνθρωπο που βασανίζεται, αλλά θα εκτιμούσαμε πολύ περισσότερο να βλέπαμε ορισμένες ιστοσελίδες να αναδεικνύουν την τραγική καθημερινότητα  που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άστεγοι Έλληνες  συνάνθρωποί μας, μια καθημερινότητα που τις μέρες του χιονιά γίνεται ακόμη πιο εφιαλτική. Φαίνεται όμως ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη του κ. Ευαγγελάτου ξεκινά και τελειώνει στους 237 Μαροκινούς λαθρομετανάστες, της δε  συζύγου του, στο...  αλλοδαπό υπηρετικό προσωπικό που απασχολούν  στο σπίτι τους. ) 

O Καντάφι απειλεί: «Αν φύγω, η Ευρώπη θα ξαναγυρίσει στην εποχή του Μπαρμπαρόσα και οι πειρατές θα αλωνίζουν στη Μεσόγειο, όπως κάνουν στη Σομαλία»

Οι τελευταίοι, ωστόσο, απέρριψαν κατηγορηματικά την τηλεοπτική έκκληση για διάλογο ενός παλαίμαχου κανταφικού πολιτικού από την Ανατολική Λιβύη (του πρώην πρωθυπουργού Τζανταλά Αζούς αλ Ταχλί), επιμένοντας στην απομάκρυνση του δικτάτορα από την εξουσία.
Σφοδρές μάχες διεξάγονται μεταξύ των εξεγερμένων και των κανταφικών
Σφοδρές μάχες διεξάγονται μεταξύ των εξεγερμένων και των κανταφικών
«Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση γίνεται στη βάση της παραίτησης του Καντάφι. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος συμβιβασμός», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Αμπντέλ Τζαλίλ, επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου της Βεγγάζης.

«Υπάρχουν εκατομμύρια μαύροι (σ.σ.: Αφρικανοί) που θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τη Γαλλία και την Ιταλία διασχίζοντας τη Μεσόγειο», δήλωσε ο Καντάφι στον γαλλικό σταθμό «France24». Υπενθυμίζοντας πως η χώρα του αποτελεί κλειδί για τον έλεγχο της μετανάστευσης στην Ευρώπη, ο Καντάφι επιτέθηκε κατά της Γαλλίας για την «ανάμειξη στις υποθέσεις του» και... παραπονέθηκε πως η Λιβύη είχε μια χαρά σχέσεις με ΗΠΑ-ΕΕ. «Διαλέξτε ή εμένα ή την Αλ Κάιντα», έθεσε το δίλημμα. «Αν φύγω, η Ευρώπη θα ξαναγυρίσει στην εποχή του Μπαρμπαρόσα και οι πειρατές θα αλωνίζουν στη Λαμπεντούζα, στη Σικελία και στην Κρήτη, όπως κάνουν στη Σομαλία».

Τις απειλές του Καντάφι «σιγοντάρισαν» και οι εξεγερμένοι της...

Σε λίγη ώρα οι επαφές του Τούρκου Νταβούτογλου με τον Παπανδρέου και τον Δρούτσα!


Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί σε λίγη ώρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, προκειμένου να συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Νταβούτογλου θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα ομόλογο του, Δημήτρη Δρούτσα, με τον οποίο θα συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του δεύτερου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Τουρκία. Αύριο Τετάρτη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα ξεκινήσει κύκλο επαφών με μουσουλμάνους της Κομοτηνής, της Ξάνθης και της Καβάλας. 
 
Αξίζει να θυμόμαστε, ότι μερικά 24ωρα πριν την άφιξη του στην Αθήνα, ο Νταβούτογλου, φρόντισε να κάνει γνωστές τις προθέσεις  του, δηλώνοντας προκλητικά ότι το Καστελόριζο είναι μέρος της Μεσογείου και όχι του Αιγαίου.

Μήπως έχετε ένα εκατοστάρικο, κύριε υπουργέ;


Μεγάλωσα στην Αθήνα, κατάγομαι από μια μικροαστική οικογένεια. Πάντα η μάνα μου, μου έδινε κάποιο χαρτζιλίκι, άλλοτε μικρό, άλλοτε μεγαλύτερο, ανάλογα με το τι διέθετε ο προϋπολογισμός του σπιτιού.  Δεν είχαν όλοι οι φίλοι μου χαρτζιλίκι, δεν ζητούσαν ποτέ δανεικά.  Ό,τι είχαμε όμως το μοιραζόμαστε, πληρώναμε ρεφενέ το εισιτήριο στο σινεμά αυτού που δεν είχε.  Εκεί που ήταν να φας 3 σουβλάκια...

Τρεις μασκαράδες για Οσκαρ...

Τι μασκαράδες ντυθήκατε φέτος?






Πώς η κυβέρνηση την ...Υπάτησε

Νέες εκκλήσεις απηύθυνε χθες η κυβέρνηση στους μετανάστες να φύγουν από το Μέγαρο Υπατία ενώ σειρά στελεχών του υπουργείου Υγείας πήγε στο κτίριο και τους κάλεσε να φύγουν πριν είναι αργά. Αυτό ήταν το σκηνικό του τελευταίου 24ώρου με την κυβέρνηση να είναι εγκλωβισμένη στο σκηνικό που ίδια δημιούργησε όταν τη δραματική εκείνη νύχτα της Νομικής επέλεξε να μεταθέσει το πρόβλημα για αργότερα κι ο… θεός βοηθός. Τα λάθη που οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο είναι τραγικά. Άφησε τους μετανάστες να κάνουν παρέλαση από την Κρήτη καθοδηγούμενοι από δήθεν φιλάνθρωπους.

Άφησε να μπουν στη Νομική και μετά τους “χάιδεψε” επειδή δεν ήθελε να χρεωθεί κάποια δυσάρεστη συνέπεια.
Βρήκε έναν… δικό της άνθρωπο, τον κ. Ρουτζούνη ο οποίος παραχώρησε το κτίριο στην Πατησίων. Κι αφού το τελεσίγραφο του ιδιοκτήτη ήταν για παραμονή 15 ημερών, η κυβέρνηση αγρόν...

Τουλάχιστον 6 νεκροί από φωτιά σε κατάστημα με κινέζικα στο Αιγάλεω. Οι έρευνες συνεχίζονται...

Σε  τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 02:16 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο ισόγειο, τον πρώτο αλλά και το δεύτερο όροφο, καταστήματος με κινεζικά ρούχα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Κανάρη, στο Αιγάλεω.

Επί τόπου έχουν σπεύσει 30 άνδρες της πυροσβεστικής με 10 οχήματα, οι οποίοι εντόπισαν 6 συνολικά απανθρακωμένα πτώματα, ενώ  ο έλεγχος συνεχίζεται σε όλους τους ορόφους του καταστήματος.
Ζougla.gr

Πέφτουν οι μάσκες..

Οι φερόμενοι ως "προστάτες" των 300 λαθρομεταναστών απεργών πείνας,οι άνθρωποι δηλαδή που οργάνωσαν την κάθε λεπτομέρεια της "διαμαρτυρίας" και στην ουσία παίζουν με τις ζωές των ταλαίπωρων αυτών αλλοδαπών,προχώρησαν σε μια ακόμη κίνηση που καταδεικνύει το προφανές.

..Ότι δηλαδή το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή στους κύκλους τους,η δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό καθώς και η κινητοποίηση δυνάμεων που θα προκαλέσουν ένα γενικότερο πρόβλημα στην κουρασμένη Ελληνική κοινωνία..
 
Το ξέρουμε πως μερικοί ίσως δε συμφωνούν αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι καιρός να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάχτυλό μας πριν κάποιοι συνάνθρωποί μας χάσουν τη ζωή τους για παιχνίδια άλλων.
Πως αλλιώς δηλαδή θα μπορούσε να εξηγηθεί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω:
 
Είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα καλώντας σε διεθνή κινητοποίηση στις 10/3.Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:''Τελευταίες ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα:
 
Μπορεί να έχετε ακούσει πως η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα για να επισκεφτείτε, με πεντανόστιμα φαγητά και πολύ φιλόξενους ανθρώπους. Προσοχή: Αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια.
Η πραγματικότητα για εκατοντάδες χιλιάδες...

Απαιτούν διόδια, αλλά δεν φτιάχνουν τους δρόμους-σκοτώστρες! Ξανά τραυματισμός από πτώση πέτρας στην κοιλάδα των Τεμπών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στα Τέμπη δεν διακόπηκε, αλλά η Τροχαία Λάρισας δεν επιτρέπει στους οδηγούς φορτηγών να διασχίσουν την κοιλάδα.

Οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, όταν αποκολλήθηκε πέτρα και έπεσε πάνω στο όχημά του, στην κοιλάδα των Τεμπών. Στο ίδιο σημείο είχε πεθάνει ένας ιταλός μηχανικός, όταν είχε γίνει κατολίσθηση και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από αρκετούς μήνες, καθώς υποτίθεται ήταν ασφαλής. Το σημερινό περιστατικό δείχνει περίτρανα πως όχι μόνο ασφαλής δεν είναι αλλά οι υπεύθυνοι παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας το ατύχημα σημειώθηκε στο 386,2 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, μέσα ...

Μέχρι και o ΣΚΑΙ περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την τραγική κατάσταση με τους λαθρομετανάστες!

Άμα έφτασε ο καιρός που ακόμα και στον ΣΚΑΙ αντιλαμβάνονται ότι ζούμε τραγικές στιγμές εξαιτίας των λαθρομεταναστών, τότε πρέπει πραγματικά να ανησυχούμε εξαιρετικά μήπως  βαδίζουμε  πλέον σε δρόμο χωρίς επιστροφή...
Η χώρα μας αλώνεται, το κράτος μας διαλύεται και εμείς αποτελούμε απλά τα αναλώσιμα πειραματόζωα που τα έβαλαν μαζί με άγρια θηρία και παρατηρούν τις αντιδράσεις.



ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΧΗΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ

(Κρατικός ∆ιδάκτωρ Φιλοσοφίας της Σορβόννης.
Επικ. Καθηγητής Φιλοσοφίας του Παν/μίου Αθηνών.
Επ. Σύμβουλος / τ. Αντιπρόεδρος του Π.Ι.)

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2011


Σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου ∆ικαιοσύνης, ∆ιαφάνειας και Ανθρωπίνων ∆ικαιωμάτων για την «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού ∆ικαίου»

Kάθε λογής αντίσταση στην άλωση του ελληνικού κράτους από τους λαθρομετανάστες (γιατί περί αυτoύ πρόκειται) θα μπορεί με συνοπτικές διαδικασίες να αποτελέσει ποινικό αδίκημα και να επισύρει αυστηρές κυρώσεις. Είτε πρόκειται για διαμαρτυρία είτε για καταγγελία είτε για διαδήλωση.

Ακόμη και η εμπεριστατωμένη ανάλυση με δεδομένα και στατιστικά στοιχεία ή η αποδεικτικά θεμελιωμένη αρθρογραφία πολύ φοβάμαι ότι θα...

Ο οίκος Moody's μας έστειλε στον... αγύριστο.

Και ενώ η Κυβέρνηση μας παραμυθιάζει ότι αισιοδοξούν και ότι πάμε καλά, οι ξένοι μάλλον κάτι άλλο θα γνωρίζουν. Κατά τρεις βαθμίδες υποβάθμισε αυτή τη φορά την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο οίκος Moody’s.

Πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην κατηγορία υψηλού πιστωτικού κινδύνου, στην κατάταξη του οίκου, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προβεί και σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμισή της εξαιτίας...

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη-βόμβα στην Real News από τους γιατρούς που εξέτασαν τους λαθρομετανάστες: Η κατάστασή τους είναι πολύ καλή και δεν δείχνει ανθρώπους που δεν τρώνε!!!!!

Επιμελήτρια Α’ και Β’ παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ελπίς, Βασιλική Παπαλημναίου:
«Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών που εξετάστηκαν, είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα επί ενάμιση μήνα.»

Τις τελευταίες εβδομάδες γνωστοί κύκλοι  προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την παραμονή των περίπου 300 λαθρομεταναστών στο κτίριο της Υπατίας. Τα ρεπορτάζ όλων των καναλιών παρουσιάζουν ως τραγική την κατάσταση στην υγεία τους, ενώ φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε για «νέα δεκεμβριανά» σε περίπτωση θανάτου. Όλα αυτά σε μια χώρα που έχει να αντιμετωπίσει χιλιάδες προβλήματα με την εγκληματικότητα, την οικονομική κρίση, την ανεργία, τα εθνικά της ζητήματα και πολλές ακόμα πληγές που συμπληρώνουν μια εικόνα ενός διαλυμένου κράτους και ενός λαού σε απόγνωση.

Το δημοσίευμα της εφημερίδος RealNews για τους λαθρομετανάστες της Υπατίας, περιέχει μια αποκάλυψη-βόμβα για την πολύκροτη απεργία πείνας των λαθρομεταναστών. Διαβάστε και θα καταλάβετε…

«Οι εξετάσεις δεν δείχνουν πείνα» – Της Αιμιλίας Σταθάκου

Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών που εξετάστηκαν είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα επί ενάμιση μήνα. Τη δήλωση βόμβα έκανε στη Real news η επιμελήτρια Α’ και Β’ παθολογικής κλινικής του ...

Νέο αποκαλυπτικό Βίντεο απο τις χθεσινές οδομαχίες της Κερατέας. Οι κάτοικοι δίνουν κάθε μέρα μάχη με το σάπιο κράτος και τα ΜΑΤ.

Ο Καστανίδης εφηύρε την ''εχθροπάθεια'' όπως είχαν ανακαλύψει οι τσιφλικάδες του νότου της Αμερικής την ''δραπετομανία''...

Το 1851 ο ιατρος Samuel Cartwright  χρησιμοποίησε  τον όρο «δραπετομανία» προκειμένου να περιγράψει ως ασθένεια τις αλλεπάλληλες απόπειρες δραπέτευσης των μαύρων σκλάβων από τις φυτείες των λευκών στις ΗΠΑ. Ήταν ένας νεολογισμός που ψυχιατρικοποιούσε το πόθο αυτών των ανθρώπων για την ελευθερία προκειμένου  να υπηρετήσει ένα κοινωνικό καθεστώς (εκείνο της δουλοκτησίας).
 
Σήμερα με τον όρο «εχθροπάθεια» ( που θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας, όπως μας λέει ο υπό εκκόλαψη  νόμος Καστανιδη)  ένας άλλος νεολογισμός έρχεται να υπηρετήσει μια...

Ελεγκτές εμπόδιζαν 15χρονη μαθήτρια να φύγει, επειδή δεν είχε εισιτήριο. Τελικά, το κορίτσι τους έστειλε στο αστυνομικό τμήμα!


Το περιστατικό έγινε χτες το βράδυ στην γραμμή 14, περίπου στις 8.30μ.μ. Όταν οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ, ζήτησαν εισιτήριο από την 15χρονη μαθήτρια, αυτή τους δήλωσε ότι είναι μέλος του κινήματος «δεν πληρώνω» και ότι κάνει συνειδητή πολιτική πράξη , για τον λόγο αυτό, αρνείται να δώσει τα στοιχεία της, στους ελεγκτές και θα τα δώσει μόνο αν της τα ζητήσει κάποιος αστυνομικός. Τους δήλωσε, ότι επιθυμεί να κατεβεί στην επόμενη στάση, γιατί εκεί την περιμένει ο πατέρας της και ότι δεν έχουν δικαίωμα να την κρατήσουν. Ο οδηγός έκλεισε τις ...

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Λίστα «ρατσιστών» που κουνάνε την… «Καστανιά»!

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

(…)Κι ο Ομέρ Βρυώνης μυστικά στον δρόμο τον ερώτα:
"Γίνεσαι Τούρκος Διάκο μου, την πίστη σου ν' αλλάξεις,
να προσκυνήσεις στο τζαμί, την εκκλησιά ν' αφήσεις";
Κι εκείνος τ' αποκρίθηκε και στρίβει το μουστάκι:
"Πάτε κι εσείς κι η πίστη σας, μουρτάτες να χαθείτε!
Εγώ Γραικός γεννήθηκα Γραικός θε ν' αποθάνω(…)

(…)Το Διάκο τότε παίρνουνε και στο σουβλί τον βάζουν.
Ολόρτο τον εστήσανε κι αυτός χαμογελούσε,
την πίστη τους τους ύβριζε, τους έλεγε, μουρτάτες:
"Σκυλιά, κι α' με σουβλίσετε ένας Γραικός εχάθη.
Ας είναι ο Οδυσσεύς καλά και ο καπετάν Νικήτας,
που θα σας σβήσουν την Τουρκιά κι όλο σας το ντοβλέτι".

Απόσπασμα από παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι που το τραγούδησαν ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ Ελλήνων.
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ αυτοί – ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και ο Αθανάσιος Διάκος στον οποίον αποδίδουν τα λόγια.

«Έλα, σκατότουρκε, έλα ν' ακούσεις τα κερατά σας, γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσατε κερατάδες..»
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (απευθυνόμενος στον...

Νέος τύπος σκληρών εγκληματιών






Στο κυνήγι πάνοπλων συμμοριών, τα μέλη των οποίων περιγράφονται ως αδίστακτα και με ευρύ πεδίο εγκληματικών πράξεων, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές, σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο μετά τη δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι προσπάθειες εστιάζονται στην...

Σε «μελαγχολία μέχρι την κατάθλιψη» ο Γιώργος Παπανδρέου

Όσοι συναντήθηκαν με τον Γιώργο την τελευταία περίοδο, μετά τη συνάντηση του με την Μέρκελ, συνομολογούν ότι διέκριναν στην ψυχολογική του κατάσταση μια μελαγχολία που έφτανε στα όρια της κατάθλιψης.

Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών απέδιδαν και την πρόσφατη ασθένεια του πρωθυπουργού σ’ αυτήν την κατάθλιψη και όχι στη … γρίπη.
Αυτή η κατάθλιψη του Γ. Παπανδρέου οφείλεται στον ιταμό τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε η Γερμανίδα Καγκελάριος. Όχι μόνο δεν του άφησε χαραμάδα αισιοδοξίας …εν όψει της 25ης Μαρτίου, αλλά του έδωσε να καταλάβει πως τα πράγματα θα είναι στη συνέχεια εξαιρετικά δύσκολα, αφού η Γερμανία δεν προτίθεται να κάνει βήμα πίσω στις ήδη εκπεφρασμένες θέσεις της.
Συγκεκριμένα και άκρως ενδεικτικά του υπογράμμισε, όταν ο Γιώργος έθεσε τα ελληνικά αιτήματα:
Τα ίδια με σένα μου ζήτησε και ο νέος πρωθυπουργός...

Πότε οι ''αλληλέγγυοι'' θα γίνουν πραγματικοί αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών και θα τους επιτρέψουν τουλάχιστον να ζήσουν?

Εδώ και 40 μέρες ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό με το θέμα των λαθρομεταναστών-εκβιαστών απεργών πείνας, με τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον περίεργο ρόλο των ''αλληλέγγυων'' να έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, με τους Υπουργούς να σφάζονται καθώς τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον ύψιστο κίνδυνο από τους λαθροανέμους που έσπειραν και  τον α-στοχαστή που μας κυβερνάει  να σφυρίζει αδιάφορα και να μην παίρνει θέση.

Οι ''αλληλέγγυοι'' που τους πήραν από το χεράκι και τους έφεραν εκδρομή εκβιασμού στην Αθήνα και συστηματικά τους σπρώχνουν προς τον θάνατο απαγορεύοντάς τους τη λήψη τροφής, (παρόλο που οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες επιθυμούν να διακόψουν την απεργία πείνας, σύμφωνα με τις καταγγελίες και τις μαρτυρίες πολλών γιατρών), δεν θα οδηγήσουν στο θάνατο μόνο αυτούς τους...

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ακόμα μεγαλύτερο γκρέμισμα του ΠΑΣΟΚ, πτώση και της ΝΔ και επιλογή ενός νέου κόμματος σε ποσοστό πάνω από 4%

Νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή επιβεβαιώνει ότι οι πολίτες παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, αλλά και τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Alco πραγματοποίησε δημοσκόπηση τάσεων το πρώτο τριήμερο του...

ΕΚΤΑΚΤΟ !!Ακόμα μια νύχτα με άγρια μάχη στην Κερατέα. Το ΠΑΣΟΚ βγάζει τον Καντάφι απο μέσα του.




Ατμόσφαιρα κόλασης στην περιοχή.Πρίν 10 λεπτά δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά,βόμβες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα εναντίον των κατοίκων της Κερατέας στο ύψος της ΒΙΟΠΑ.
Ωρα 0:30 .Οι κάτοικοι,απαντούν αυτη την ώρα με πετροπόλεμο και βόμβες μολότοφ σε τρία μέτωπα.Από την περιοχή του βουνού της περιοχής Οβριόκαστρου ακούγονται ... ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική η δε ένταση είναι από τις χειρότερες που έχουν υπάρξει από την αρχή των εχθροπραξιών στην περιοχή.

00:50 Οι οδομαχίες επί της Λ.Λαυρίου και στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.Γίνεται ευρύτατη χρήση χημικών από την πλευρά της ένοπλης αστυνομίας, ενώ οι κάτοικοι απαντούν με μολότοφ και φωτιές προκειμένου να προφυλαχτούν από τα δακρυγόνα.Οι συνεργάτες του STOPCARTEL που βρίσκονται στην περιοχή με δυσκολία περιγράφουν την κατάσταση εξ αιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων..

Άλλα δυο βίντεο από την συγκέντρωση για τα παιδιά της ΔΙΑΣ., αλλά και η απόδειξη για το πώς αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τους συναδέλφους τους..



δείτε τα βίντεο