Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ !!Ακόμα μια νύχτα με άγρια μάχη στην Κερατέα. Το ΠΑΣΟΚ βγάζει τον Καντάφι απο μέσα του.
Ατμόσφαιρα κόλασης στην περιοχή.Πρίν 10 λεπτά δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά,βόμβες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα εναντίον των κατοίκων της Κερατέας στο ύψος της ΒΙΟΠΑ.
Ωρα 0:30 .Οι κάτοικοι,απαντούν αυτη την ώρα με πετροπόλεμο και βόμβες μολότοφ σε τρία μέτωπα.Από την περιοχή του βουνού της περιοχής Οβριόκαστρου ακούγονται ... ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική η δε ένταση είναι από τις χειρότερες που έχουν υπάρξει από την αρχή των εχθροπραξιών στην περιοχή.

00:50 Οι οδομαχίες επί της Λ.Λαυρίου και στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.Γίνεται ευρύτατη χρήση χημικών από την πλευρά της ένοπλης αστυνομίας, ενώ οι κάτοικοι απαντούν με μολότοφ και φωτιές προκειμένου να προφυλαχτούν από τα δακρυγόνα.Οι συνεργάτες του STOPCARTEL που βρίσκονται στην περιοχή με δυσκολία περιγράφουν την κατάσταση εξ αιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων..

συνεχείς εκρήξεις.Η....
(agiovasilema: Φυσικά οι δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους κατοίκους δεν σημαίνουν τίποτα για το κράτος και για την ''εξυπηρέτηση'' των μεγάλων συμφερόντων...Εδώ δεν σημαίνει τίποτα το ίδιο το ελληνικό σύνταγμα για τους δικτάτορες που κυβερνούν, συνεπώς δεν υπήρχε περίπτωση  να σεβαστούν τις δικαστικές αποφάσεις που στρέφονται ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου