Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Ο οίκος Moody's μας έστειλε στον... αγύριστο.

Και ενώ η Κυβέρνηση μας παραμυθιάζει ότι αισιοδοξούν και ότι πάμε καλά, οι ξένοι μάλλον κάτι άλλο θα γνωρίζουν. Κατά τρεις βαθμίδες υποβάθμισε αυτή τη φορά την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο οίκος Moody’s.

Πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην κατηγορία υψηλού πιστωτικού κινδύνου, στην κατάταξη του οίκου, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προβεί και σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμισή της εξαιτίας... των επίμονων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας.
Τέλος κάνει λόγο για κίνδυνο αναδιάρθρωσης μετά το 2013.

Ως «εντελώς αδικαιολόγητη» χαρακτηρίζει τη νέα υποβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s, το υπουργείο Οικονομικών. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η απόφαση αυτή δεν βασίζεται σε μια αντικειμενική και ισορροπημένη αξιολόγηση των οικονομικών συνθηκών τις οποίες αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου