Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Κεφαλογιάννης σε εργαζόμενους της ΕΡΑ: Να είστε ταπεινοί όταν ...μου μιλάτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 


"Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε", είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Αυγή, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ και πρόσθεσε: "Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια".

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο Μανώλης Κεφαλλογιάνης υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι "το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων".

Επίσης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε: "Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ". Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC λέγοντας πως "και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο".

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ είπε επίσης: "Τα συνδικαλιστικά σας όργανα δεν ήθελαν τις αλλαγές" και πρόσθεσε: "Με 1,5 εκατ. ανέργους κανείς δεν χαίρεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν το παλιό καθεστώς και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους".

Όπως φαίνεται και se video του kalimera-arkadia.gr έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα μύριζε από νωρίς... μπαρούτι για την απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ. Οι απολυμένοι της ΕΡΑ Τρίπολης που περίμεναν τον Μ. Κεφαλογιάννη άρχισαν να του φωνάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις. Ο κύριος Κεφαλογιάννης ακούγεται να λέει "Τα μάτια του γουρουνιού βλέπουν γουρουνίσια" ενώ απεθυνόμενος σε μια εργαζόμενη λέει χαρακτηριστικά "Λες μπούρδες".

newsit.gr

ΝΕΡΙΤ Α.Ε-Τα... ντεσού του ονόματος της νέας κρατικής τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και του αφεντικού της...ALEXIS...

 

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς!
Picture
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!

Και τ' όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την
...

ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

"… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ".
της Μαρίας Μιχ. Πολύζου (twitter:@mmpolyzou)

Ας διαβάζουμε ΠΙΣΩ από τις ενέργειές τους: Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.
Μέχρι και πριν από την ΕΡΤ, η τακτική εξόντωσης ήταν βασισμένη στο "μαρτύριο της σταγόνας", λίγες δόσης σταδιακής προόδου για την εφαρμογή του Μνημονίου και των επιταγών της Τρόϊκας. Αυτό που έγινε με την ΕΡΤ καταδεικνύει την επιτάχυνση των διαδικασιών: "Οι μηχανές στο ΦΟΥΛ"!!!
Να ξέρετε ότι ο τελικός στόχος είναι όλη η περιουσία της Ελλάδας και μέσα στα περιουσιακά στοιχεία είμαστε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ – ναι τα φυσικά πρόσωπα! Τα χειρότερα είναι μπροστά μας εκτός και αν τα σταματήσουμε.
Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν μαζί με τους τοποτηρητές που εγκαταστάθηκαν στην Αποικία που λέγεται Ελλάδα.
Μετά τις Γερμανικές εκλογές έρχεται η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, και η λήξη της έννοιας "Κράτος" για την Ελλάδα. Ήδη ο προϋπολογισμός του 2014 θα κατατεθεί από αυτόν τον
...

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ...ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

      

MERKEL-KAIALLOI
Δεν περίμενε τέτοια κοινωνική αντίδραση και είναι εκνευρισμένη που διχάζονται οι γνώμες των εταίρων της τρικομματικής
Κι ενώ η Γερμανία έδειχνε να έχει... ερωτευτεί ξαφνικά και παράφορα την Ελλάδα της λιτότητας (την οποία η ίδια μας επέβαλε), φαίνεται πως το ίδιο ξαφνικά προσγειώθηκε και άρχισε να "βλέπει" με τα μάτια της λογικής, μετά το ξέσπασμα των κοινωνικών-πολιτικών αντιδράσεων που προκάλεσε το λουκέτο στην ΕΡΤ και την απρόβλεπτη και πρωτοφανή αλληλεγγύη που εκφράζεται καθημερινά από τα διεθνή ΜΜΕ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει εκνευριστεί σφόδρα από τη διάσταση απόψεων των τριών κυβερνητικών εταίρων και η απειλή προσφυγής στις κάλπες είναι το τελευταίο που θα ήθελε η ίδια, τις παραμονές μάλιστα της δικής εκλογικής μάχης και αναμέτρησης. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το Βερολίνο, η Μέρκελ έχει λάβει διαβεβαιώσεις από την ελληνική κυβέρνηση πως η λύση θα βρεθεί εσωτερικά, δίχως να
...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013-ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

       

DIMOSKOPISIFOTO
Με 2,5% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της VPRC για το tvxs.gr. Συγκεκριμένα στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 29%. Δεύτερη ακολουθεί η ΝΔ με 26,5% ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 14%.
Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με ποσοστό 7% και το ΚΚΕ. Έπονται Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 6% των πολιτών.
Στην πρώτη μέτρηση μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, το 65% των ερωτηθέντων τάσσεται κατά του κλεισίματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ το 27% συμφωνεί.

  ΝΕΡΙΤ Α.Ε-Τα... ντεσού του ονόματος της νέας κρατικής τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και του αφεντικού της...ALEXIS...           http://agiovasilema.blogspot.gr/2013/06/alexis.html

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο πολιτισμός της ΕΡΤ; Λαθρομετανάστης βγάζει «διάγγελμα» και το πλήθος...Ελλήνων χειροκροτεί...! ???????


(agiovasilema: Ώπα...αυτά δεν μας αρέσουν καθόλου! Στηρίζουμε τους εργαζομενους της ΕΡΤ, αντιστεκόμαστε στη χούντα του Σαμαρά και στο μαύρο της εθνικής τηλεόρασης, αλλα βγάλτε τους αλλοδαπούς από την μέση γιατί πάλι θα μας βρείτε απέναντι....Πάντως, οφείλουμε να γράψουμε ότι σήμερα, 14/6, που ήμασταν στην ΕΡΤ για αρκετές ώρες, αλλοδαπό και ειδικά σε μικρόφωνο, δεν είδαμε...)
Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο ή διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης είναι αυτό;

 

Ντροπή σε όλους εσάς που αφήσατε τους ψευτοπροοδευτικούς κύκλους της αριστεράς να κατευθύνει την διαμαρτυρία των ανέργων πλέον, πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ. Από την πρώτη στιγμή του λουκέτου της ΕΡΤ, ο χώρος έχει μετατραπεί σε άντρο της οποιασδήποτε αριστεράς κοινοβουλευτικής ή μη δύναμης.

Ήδη  μιλούν για την ΕΡΤ αλλοδαποί οι οποίοι ούτε καν γνωρίζουν τι είναι η ΕΡΤ και τι πρεσβεύει για τον ελληνισμό και οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα, όπως ο ίδιος ομολόγησε λέγοντας "είμαι η φωνή των ανθρώπων της Αμυγδαλέζας". Δηλαδή μιλάμε για την μετατροπή μιας διαμαρτυρίας σε διεθνιστικό τσίρκο, την στιγμή που το ζήτημα έχει αμιγώς εθνικές διαστάσεις! Και αναρωτιόμαστε αν σε λίγο θα δούμε να στήνονται και πάγκοι με πραμάτειες έξω από το κτίριο της ΕΡΤ...! Αφήστε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να εκφραστούν. Μην τους καπελώνετε πολιτικά, εκτός πια και αν η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι δικοί σας ψηφοφόροι...! 
 
 

Τι γνώριζαν περί καρκίνου οι αρχαίοι Έλληνες γιατροί



Οι πληροφορίες περί καρκίνου υπάρχουν από τότε που έχουμε ιατρικά κείμενα, δηλ. από τη εποχή του Ιπποκράτους και μετά, αν και παλαιότερα είχαν γραφεί ιατρικά κείμενα όπως μας πληροφορεί ο Σωκράτης «πολλά γαρ των ιατρών έστι συγγράμματα».

Το αξιόλογο βιβλίο του Καθηγητού-Ακαδημαϊκού Αριστ. Κούζη, (1872-1961), Ο καρκίνος παρά τοις αρχαίοις Ελλησιν ιατροίς, Αθήνα 2004, το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από εκατό και πλέον χρόνια, πρόσφατα το επανεκδώσαμε, ώστε να γίνει προσιτό σε εκείνους που θα
...

Τρωκτικά (και της ΕΡΤ) με κατοχυρωμένα προνόμια


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΕ την Πατρίδα που μας…απόμεινε. Να φερθούμε πατριωτικά. Είναι το ζητούμενο σε ώρες κινδύνου και δεν κινδυνολογούμε. Κι ούτε (φακελωμένοι παιδιόθεν) «δεξιοποιηθήκαμε» ξαφνικά και…συμφεροντολογικά.

«ΞΕΡΕΙΣ να κρύψεις; Κλέψε!». Παλιά η ρήση, με τον συμβολισμό και την πρακτική της. Κι αν δεν θα βγάλεις άκρη με τον κ. Τσοχατζόπουλο, είναι γιατί ο κρυψώνας (των «Υπεράκτιων») είναι πατέντα αγνώστου και συνιστά παγκόσμια πρακτική.

ΑΝ «δεν συνέβη τίποτα» με το Βατοπέδι και πετάνε πάνω μας οικονομημένοι με λευκά φτερά σαν αγγελούδια, είναι γιατί κατείχαν την «τέχνη». «Όσο αυτός μιλούσε για την εντιμότητά του, εμείς μετρούσαμε τα ασημικά μας», αλλά τι σημασία έχει; Και να τον γράπωνες επ’ αυτοφώρω, θα επέμενε μέχρι θανάτου για την αθωότητα και το…ήθος του. Και για το νομότυπο των ενεργειών του (που φαίνονται), αποκρύπτοντας την καίρια στιγμή.

ΚΑΙ, βέβαια, δεν είναι τα εργαλεία του κάθε κλέφτη ο λοστός και το φανάρι. Τον αναβαθμισμένο (μεγαλο)κλέφτη των σαλονιών και των
...

Ντινόπουλος για ΕΡΤ …… (XAXAXAXAXAXAXA χωρίς σχόλια...)

 


Τρία βιντεάκια του κ. Ντινόπουλου με τοποθετήσεις του για την δημόσια τηλεόραση …

30-11-2011

15-12-2011
και 26-5-2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

 
΄΄Αγαπητέ κύριε, αγαπητή κυρία,
Αποφασίζομεν και διατάζομεν….΄΄
Αυτό υπήρξε με λίγα λόγια το περιεχόμενο της επιστολής του Γιάννη Στουρνάρα προς τους περιφερειακούς σταθμούς που προβάλλουν τις εκπομπές της ΕΡΤ.
Οφείλω μια απάντηση :
Διορισμένε υπουργέ και υποτακτικέ των χρηματοπιστωτών κύριε Στουρνάρα,
Από εσάς περιμένουμε τα πάντα.
Λογοκρισία, φίμωση, απειλές, εκφοβισμούς, φασίζουσες πρακτικές…Οι μόνοι άλλωστε που στηρίζουν τις πρακτικές σας των τελευταίων ημερών είναι οι νεοναζιστές πολιτικοί σας σύμμαχοι.
Και δε γίνεται να μην περιμένω τα πάντα από έναν υπουργό που με την αδίστακτη πολιτική του έχει οδηγήσει το λαό μας στην οικονομική απόγνωση και στην κοινωνική εξόντωση. Το αντίθετο, οι φασίζουσες πρακτικές βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με την
...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση στην Ελλάδα! Οι Anonymous εναντίον της Βουλής των Ελλήνων!

 

anonvouli-L1Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση όλων των εποχών,που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με ταυτόχρονη διαρροή δεδομένων φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες ή ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες και τις οποίες μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, μετά την αξιολόγηση που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με εθελοντές πραγματογνώμονες στόχος των χακτιβιστών Anonymous ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής των Ελλήνων!
Οι συνέπειες της κυβερνοεπίθεσης αλλά και οι διαστάσεις της δεν μπορούν να εκτιμηθούν αυτή την στιγμή, μιας και λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει από τους χακτιβιστές.
Τα ακριβή στοιχεία της ισχυρότερης κυβερνοεπίθεσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εναντίον της Βουλής των Ελλήνων , απεστάλησαν μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος με
...

Έβαλαν εκκαθαριστή στην ΕΡΤ τον μέχρι πρότινος Δ/NONTA σύμβουλο!

 

 
20130614-013022.jpgΟ οικονομολόγος και μέχρι πριν από λίγες μέρες διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γκίκας Μάναλης μπαίνει εκκαθαριστής της ΕΡΤ! Η “κεφαλή” της ΕΡΤ δηλαδή, θα αναλάβει την εκκαθάριση της ίδιας επιχείρησης. Ενδιαφέρον…
Ο κ. Μάναλης θα είναι ειδικός διαχειριστή στην ΕΡΤ και τις θυγατρικές της, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.
Οπως αναφέρεται “προσλαμβάνουμε ως ειδικό διαχειριστή, με σχέση έμμισθης εντολής, για τη διαχείριση του συνόλου των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της που μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο, δυνάμει της υπ’ αριθμ. ΟΙΚ. 02/11.6.2013 κοινής απόφασης του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών (Β΄ 1414), όπως τροποποιήθηκε με την όμοια υπ’ αριθμ. ΟΙΚ. 03/12.6.2013 (Β΄ 1423) απόφαση, και μέχρι τη σύσταση νέου φορέα, τον Γκίκα Μάναλη, του Γεωργίου, οικονομολόγο”.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΩΤΣΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Μετά το σεισμό των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αθήνα τη περασμένη Τρίτη με το επίκεντρο στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, ο καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Βαρώτσος, μίλησε σε φοιτητές και συναδέλφους του καθηγητές για την εξέλιξη της μεθόδου ΒΑΝ ως προς την αποτελεσματικότητά της στη πρόβλεψη των σεισμών.Όπως αποκάλυψε ο κύριος Βαρώτσος, από τις 30 Ιανουαρίου του 2013 στη βάση επιστημονικών δημοσιεύσεων του πανεπιστημίου Cornell, μπορεί κάποιος να βρει αν θέλει την αναφορά προσεισμικών σημάτων της ομάδας ΒΑΝ που αντιστοιχούσε στον επερχόμενο σεισμό που ξύπνησε την περασμένη Τρίτη την Αθήνα με επίκεντρο τη Λούτσα. Τα προσεισμικά σήματα κατέγραψε ο σταθμός του ΒΑΝ στη Λαμία....

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι προβλέψεις αναρτώνται στη διεθνή βάση του πανεπιστημίου και στη συνέχεια δημοσιεύονται σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σεισμός του Αιγίου το 1995. Ο καθηγητής θυμάται: «Εμείς ξέραμε τι θα συμβεί». Την επόμενη ημέρα του σεισμού, οι «Times» δημοσίευσαν άρθρο, το οποίο έκανε αναφορά στα θύματα ενός σεισμού που είχε προβλεφθεί.

Όσο για το πώς και αν μπορεί να προβλεφθεί η χρονική στιγμή που θα γίνει ένας σεισμός πέρα από το επίκεντρο και το μέγεθός του, ο κύριος Βαρώτσος μίλησε για αυτό στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το σήμα το έχουμε μήνες πριν συμβεί ένας σεισμός, αλλά προσπαθήσαμε να έρθουμε πιο κοντά στην εκδήλωσή του με τη θεωρία του Φυσικού Χρόνου, που είναι μια νέα άποψη για το χρόνο, την οποία πρότεινε η ομάδα μας». Παραπέμπει μάλιστα σε μια παράμετρο με την ονομασία Κ1. Η παράμετρος αυτή είναι που μαρτυρά σύμφωνα με τον καθηγητή πόσο κοντά ή μακριά βρισκόμαστε από ένα σεισμό. «Όταν η παράμετρος αυτή φτάσει στην τιμή 0,070 πλησιάζουμε στο κρίσιμο σημείο, που σημαίνει ότι τότε είναι θέμα ημερών να εκδηλωθεί σεισμός».

elladavoice

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

1.500.000 υπογραφές για το νερό!!!!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Σε κρίση πανικού βρίσκονται οι αξιωματούχοι της Ε.Ε., αφού ενάμισι εκατομμύριο πολίτες έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής την έκκληση για να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό και η Κομισιόν προσπαθεί να τους αγνοήσει εμμένοντας στην πολιτική που επιβάλλει την ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης και της αποχέτευσης στις χώρες του Νότου κατόπιν εντολής της τρόικας!
Όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές από τις
Βρυξέλλες, οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, αφού δεν περίμεναν ότι η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών με στόχο να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό θα έφτανε και μάλιστα θα ξεπερνούσε κατά πολύ το 1 εκατομμύριο υπογραφές, αριθμός απαραίτητος, σύμφωνα με όσα ορίζει η θεσμοθετημένη διαδικασία, για να τεθεί το θέμα στα αρμόδια όργανα.
Έτσι τώρα στόχο έχουν να καθυστερήσουν όσο μπορούν τη
...

«Ελλάδα: Μαύρο στην Δημοκρατία» γράφει το μαύρο πρωτοσέλιδο της L’Humanité, ενώ η Le Figaro «η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή».

Γαλλικές εφημερίδες μαύρισαν τα πρωτοσέλιδά τους λόγω της ΕΡΤ!

 

libe_ert.22JPGΗ Liberation και η L’Humanité κυκλοφορούν με τα πρωτοσέλιδά τους να έχουν μαύρο φόντο και σαφέστατες αναφορές για το κλείσιμο της ΕΡΤ στην Ελλάδα.

Η Liberation έχει κεντρικό τίτλο: Ελλάδα: Ποιος έκλεισε την τηλεόραση;»

«Ελλάδα: Μαύρο στην Δημοκρατία» γράφει το μαύρο πρωτοσέλιδο της L’Humanité, ενώ η Le Figaro «η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή».

libe_ert.22JPGcatalog-cover-icon

 
 

Το ύπουλο κόλπο για να γλιτώσουν Παπακωνσταντίνου και ΓΑΠ!

H σκευωρία των διεφθαρμένων;

 
20130613-031649.jpg
Το ύπουλο κόλπο για να γλιτώσουν Παπακωνσταντίνου και ΓΑΠ! Θα συνθλιβεί όμως, γιατί αν το επιχειρήσουν, το μαύρο που θα φάνε στις εκλογές, θα είναι πιο μαύρο και από την ΕΡΤ…
Ένα σενάριο που κάποιοι διεφθαρμένοι θα μπορούσαν να το θεωρήσουν ως την κατάλληλη ευκαιρία για να βγάλουν λάδι φίλους και γνωστούς, παρέες που τόσο καιρό ρήμαζαν την Ελλάδα στις πλάτες του κόσμου.
Το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, (σενάριο το οποίο δεν αποκλείει κανείς αν δεν
περάσει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τις ΔΕΚΟ και κατ’ επέκταση την ΕΡΤ) μπορεί να ανοίξει το δρόμο και για την παραγραφή των αδικημάτων του Παπακωνσταντίνου,
που ήδη η Βουλή έχει διευρύνει το κατηγορητήριο σε κακούργημα.
Το πλέον ύπουλο κόλπο για να μπορέσουν να διασωθούν Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου.
Η προανακριτική επιτροπή, που συνεχώς λαμβάνει στοιχεία δεν θα έχει καταφέρει να παραδώσει το πόρισμα στην Ολομέλεια της Βουλής για να δώσει και αυτή με τη σειρά της το «πράσινο φως» για την εξέλιξη της υπόθεσης και την παραπομπή του πρώην τσάρου.
olympia

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Πώς βγήκε ξανά στον αέρα η ΕΡΤ;

 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετάδοση μέσω διαδικτύου γίνεται μέσω ενός βαν της EBU που βρίσκεται στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ όπου οι εργαζόμενοι στέλνουν εικόνα και ήχο σε δορυφόρο που έχει παραχωρήσει η EBU προκειμένου να τη λαμβάνουν τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι προσφέρει την υπηρεσία Eurovision News Exchange που έχει έδρα τη Γενεύη, προκειμένου να μεταδίδει το live streaming της μαραθώνιας ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ που μεταδίδουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στο κτίριο παρά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Μάλιστα, η επικοινωνία της EBU με τους τεχνικούς και τους
...

Σήμερα η ΕΡΤ αύριο εμείς! Δε θα το επιτρέψουμε.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ..

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ... KAΚΛΑΜΑΝΗ!!!

      

KAMINISMPATSOI
Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που βλέπετε ο λαθθροδήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης αλλά και ο χαμένος των δημοτικών Νικήτας Κακλαμάνης χρειάζονται φρούρηση όλο το εικοσιτετράωρο γι αυτό και η ΕΛΑΣ έχει διαθέσει...
12 αστυνομικούς 8 στον λαθροδήμαρχο και 4 στον Κακλαμάνη για να τους κάνουν Μπειμπι σιτινγκ μέρα νύχτα...Μόνο οι υπερωρίες τους όπως θα δείτε θα μας κοστίσουν 60.000 ευρώ..κι όλα αυτά την ώρα που ο Μεσσήνιος βάζει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο των σπαταλών του δημοσίου..

Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΝΕΤ

Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΝΕΤ



 

Για…«Μικράν και έντιμον Ελλάδα»(!)

 
Φωτογραφία για Για…«Μικράν και έντιμον Ελλάδα»(!)

του Θανάση Νικολαΐδη

«ΜΕΓΙΣΤΗΝ αριθμός κέκτηται δύναμιν» κι είναι ώρα για αριθμούς και στοιχεία. Μην κουραζόμαστε με λόγια παραπανίσια-όλα ειπώθηκαν σε επίπεδο ποιοτικό.

Καιρός για αποδείξεις. Με το νόμισμα αναποδογυρισμένο και για τις δυο του πλευρές. Όφειλαν να «ευπρεπίσουν» την ΕΡΤ και την καταργούν! Με τα νεφελώδη περί αδιαφάνειας και σπατάλης, χωρίς να καθιστούν διαφανή (και χειροπιαστά) τα σημερινά δεδομένα της. Ας πάμε λίγο στο…μέλλον.

ΝΑ τους αποκωδικοποιήσουμε; Δεν είναι δυνατό στο σύνολό του(ς) και με ακρίβεια. Το πάνε για «Μικράν και έντιμον Ελλάδα» που οδηγεί σε Βατερλώ και
...

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ ZΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

ΕΡΤ!!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

                                        http://www.zougla.gr/live

ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ"

      

KDIGOGLOY

Αντέδρασε το σωματείο των δημοσιογράφων μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
Η ΕΣΗΕΑ να ζητά την παραίτηση του από μέλος της, ενώ τον κάλεσε να παραδώσει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα. Μάλιστα η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη διαβάζοντας την ανακοίνωση χθες το απόγευμα από το μικρόφωνο της ΕΡΑ είπε πως το Δ.Σ. θα προχωρήσει στη διαδικασία διαγραφής του από το Σωματείο.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
11 Ιουνίου 2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, που συνεδρίασε στις
....

Η ώρα μηδέν-Σέ απόλυτη σύγχυση ευρίσκεται η κυβέρνηση τού Σαμαρά καί ειδικότερα ο ίδιος ο Σαμαράς

Η ώρα μηδέν

 
Σέ απόλυτη σύγχυση ευρίσκεται η κυβέρνηση τού Αντώνη Σαμαρά καί ειδικότερα ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς (Βενιζέλος – Κουβέλης ετοιμάζονται νά ανακρούσουν πρύμνα μήπως καί περισώσουν ψηφοφόρους καί βρεθούν πρό εκπλήξεων), Η ανικανότητα γιά διακυβέρνηση τού Αντώνη Σαμαρά είναι πιά εμφανέστατη χαρακτηριζόμενη από παιδαριώδεις καί σπασμωδικές
κινήσεις. Μετά τήν αποτυχημένη επικοινωνιακή προσπάθεια περί δήθεν “πρώτων σημαδιών ανάκαμαμψης” (ενώ ο λαός βέβαια ένοιωθε πιό βαθειά τό μαχαίρι), ήρθαν οί καταιγιστικές εξελίξεις μέ τήν άφιξη τής τρόϊκας, τό φιάσκο ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, τίς εκτιμήσεις ξένων οικονομικών αναλυτών περί μή ουδεμίας θετικής εξέλιξης στήν οικονομία τής χώρας, η κυβέρνηση βρέθηκε σέ ελεύθερη πτώση
Τό κλείσιμο τής ΕΡΤ καί μάλιστα εν μία νυκτί μέ άκομψο τρόπο αποδεικνύει τήν ανικανότητα διαχείρισης πρωτίστως τού Αντώνη Σαμαρά καί
...

Το «ναυάγιο» και οι (συν)αυτουργοί του


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΑΠΟΤΥΧΙΑ, κι εμείς ψάχνουμε την αιτία της σαρώνοντας, ως παρατηρητές (και μόνο) τα επίπεδα, καχύποπτοι για τους πάντες, ακόμα και για τον…εαυτό μας. Θα φτάσουμε στις ευθύνες του «λαού του μικρού του μέγα», ξεκινώντας από ψηλά. Εκεί όπου φτιάχνονται σχέδια και χαράζονται πολιτικές. Για την Ευρώπη των «μακρινών» Αμερικανών μιλάμε, που λειτουργεί ως εξάρτημα για τα συμφέροντά τους, πριν το…..
πετάξουν στα σκουπίδια.
ΔΕΝ βρισκόμαστε στα χρόνια του ψυχρού πολέμου και των (φανερών και κρυφών) ανταγωνισμών. Τους βλέπαμε «μεγάλους» (επειδή είμασταν γονατιστοί), σήμερα
...

O Tσίπρας ζήτησε από τον Παπούλια να μην ψηφίσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου

 

tsipras_pap-458x315Κλείστηκε ραντεβού για σήμερα το μεσημέρι στις 12.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για να του ζητήσει συνάντηση με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι στις 12, ενώ ο Τσίπρας ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να μην υπογράψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πάνω από 3.000 άτομα έξω από το Μέγαρο της ΕΡΤ!!Μόλις έπεσε το σήμα της κρατικής τηλεόρασης!

 
20130611-224435.jpgΔυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το στούντιο της ΕΡΤ που βρίσκεται επί της οδού Μουρούζη καθώς και στο αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής που βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Αυτήν την ώρα πάνω από 3000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

ΤΑ ΜΑΤ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ – ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

      
mayronet
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες τα Ματ κατευθύνονται προς το σημείο όπου βρίσκονται οι πομποί που εκπέμπουν το σήμα της ΕΡΤ με σκοπό να τους κατεβάσουν, έτσι ώστε να παύσει το σήμα.
Ωστόσο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ανακοινώνουν αυτή τη στιγμή ότι μόλις έπεσε το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ.
Κόπηκε και το σήμα της ΕΤ3 σχεδόν σε όλη την Ελλάδα!!!


     

sigkiverisi-xoynta


Όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τα ΜΑΤ στον Υμηττό κατέβασαν τους πομπούς στη μισή Ελλάδα.
Μιλάμε για κυβέρνηση Γεωργαλάδων.
Όλοι τωρα στο Σύναγμα να τους ρίξουμε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

      

enomenoidimosi
Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή χώρα χωρίς Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Δεν θέλουμε η Ελλάδα να έχει αυτή τη θλιβερή πρωτοπορία. Η ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ δείχνει με τον χειρότερο τρόπο την αδυναμία της Πολιτείας να προσφέρει στους 'Ελληνες πολίτες μια σύγχρονη άποψη για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Ναι, η ΕΡΤ χρειάζεται αναδιοργάνωση και εξορθολογισμό. Χρειάζεται διαφάνεια και δημοκρατία. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με «ανθρωποθυσίες», με λουκέτα που θυμίζουν «ξαφνικό θάνατο». Δεν γίνεται πρόχειρα στο πόδι, χωρίς κανένα σχέδιο.
Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» είμαστε ριζικά αντίθετοι με την «ιδέα» της αναστολής της λειτουργίας της ΕΡΤ και επαναλειτουργίας της μετά από «κάποιο» χρονικό διάστημα.
Από τις 16 Μαΐου 2013 με ανακοίνωσή μας είχαμε τονίσει ότι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΡΤ χρειάζεται να γίνει ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος, με ανοιχτή και λειτουργούσα τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Η πρότασή μας σήμερα γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη.

Τι έλεγε ο Κεδίκογλου πριν από ένα χρόνο για την ΕΡΤ

 



Ένα χρόνο περίπου πριν ο άνθρωπος που σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αυτός ο ίδιος άνθρωπος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση Παπαδήμου για το σχέδιο εξυγίανσης της ΕΡΤ, μιλώντας για απαξίωση η δημόσια τηλεόραση.

Ως αρμόδιος για τα θέματα της κρατικής τηλεόρασης, δήλωνε πως έχουν καταθέσει ειδικό σχέδιο για την ΕΡΤ και δήλωνε πως δεν κατανοεί το όφελος από το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων studio που υπάρχουν και να δοθεί το κτίριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Βέβαια όπως έδειξε η σημερινή ημέρα αυτό το σχέδιο κάπου πήγε, αλλά σίγουρα δεν υλοποιήθηκε για να φτάσει στο σημείο η κυβέρνηση να ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τότες μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου δεν καταλάβαινε το κλείσιμο των συχνοτήτων κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, αλλά σίγουρα τώρα έχει βρει τρόπο να το κατανοεί όλο αυτό. Μάλιστα, τότε έλεγε πως υπάρχει κίνδυνος καταπάτησης αυτών των συχνοτήτων από σκοπιανά και τούρκικα μέσα ενημέρωσης. Αλλά πιθανότατα αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει πια!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ


newsit.gr

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ !

 

Του Γιώργου Τσακίρη

Μας προέκυψε νέο παραμύθι …

Λάθος έκανε το ΔΝΤ, σύμφωνα με την τελευταία και «αποκαλυπτική» του έκθεση, όσον αφορά τις εκτιμήσεις βάσει των οποίων έδωσε την συγκατάθεσή του, ενεπλάκη δε και το ίδιο, για την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου και της συνακόλουθης δανειακής σύμβασης, με σκοπό τη διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας.

Τι λέτε ;!

Ας θυμηθούμε λιγάκι τα γεγονότα με χρονολογική σειρά.

Όταν τον Απρίλιο του 2010 ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε από το ακριτικό Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδας στο (νεοδημιούργητο τότε) μηχανισμό στήριξης, τόσο το ΔΝΤ, όσο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι δύο δηλαδή από τους τρεις «εταίρους» της έκτοτε αποκαλούμενης «τρόϊκα», γνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι Γαλλικές και Γερμανικές κυρίως τράπεζες ήταν

......

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αποκαλύψεις Βαρώτσου για τους σεισμούς του 1993! - Α.Τσελέντης: «Να έχουμε το νου μας»

(10/06/2013 08:15 )

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Κορινθιακού αλλά και στον Κυπαρισσιακό έχε προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις των σεισμολόγων αλλά και έντονη ανησυχία στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής σχετικά με το αν οι συγκεκριμένες σεισμικές δονήσεις αποτελούν «προπομπό» μεγαλύτερου σεισμού.
Αλλωστε η βορειοδυτική Πελοπόννησος έχει υποφέρει στο παρελθόν από τον εγκέλαδο.
Η εφ. Πατρίς επικοινώνησε με τον σεισμολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Γεράσιμο Τσελέντη, ο οποίος ήταν «λάβρος» κατά της επίσημης πολιτείας για την ανύπαρκτη σεισμική πολιτική, ενώ χτύπησε «καμπανάκι» για τα δημόσια κτίρια που δεν πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Κ.Τσελέντη οι συνεχόμενοι μικροσεισμοί στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου είναι ανησυχητικό σημάδι;

Το φαινόμενο είναι αρκετά ενδιαφέρον και προβληματίζει. Εχουμε τοποθετήσει αρκετά όργανα στην περιοχή, καθώς εκεί φιλοξενούνται μεγάλα ρήγματα όπως της Ελίκης.
Έως τώρα δεν έχουμε σεισμολογικό στοιχείο που να δείχνει ότι πρόκειται για προσεισμική ακολουθία, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο. Ωστόσο, δεν πρέπει να
....

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΚΟΥΠΑ” ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ…Τους πιάνουν στην Ομόνοια και τους αφήνουν στην Ανάβυσσο!

 

Τους πιάνουν στην Ομόνοια και τους αφήνουν στην Ανάβυσσο!

Σε τεράστιο φιάσκο εξελίσσεται τελικά η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» της Αστυνομίας, με την οποία φιλοδοξούσε να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος, κρατητήρια, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και το Τμήμα Αλλοδαπών έχουν γεμίσει ασφυκτικά από προσαχθέντες και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας άλλων.

Ετσι, εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Αστυνομία πραγματοποιεί επιχειρήσεις-σκούπα στο κέντρο, συγκεντρώνει τους αλλοδαπούς, τους υποβάλλει σε δακτυλοσκόπηση, τους φορτώνει και πάλι στις κλούβες, τους μεταφέρει στην περιοχή της Αναβύσσου και τους αφήνει ελεύθερους στον

...

Αφιερωμένο στον συγγραφέα και εικονογράφο Μόρις Σέντακ είναι το σημερινό Doodle Google.

Η Google τιμά τα 85α γενέθλια του Μόρις Σέντακ
  

Ο Μόρις Σέντακ γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1928.
Στη διάρκεια της καριέρας του έγραψε και εικονογράφησε περισσότερα από 12 βιβλία.
Ωστόσο, το Where The Wild Things Are, το οποίο εκδόθηκε το 1963, ήταν σταθμός τόσο για την καριέρα του αλλά και για το είδος των παιδικών βιβλίων.
Κέρδισε πολλά βραβεία για τις εικονογραφήσεις του, ενώ το 1970 τιμήθηκε με το βραβείο Χανς Κρίστιαν Αντερσεν από τη σουηδική κυβέρνηση και το 1996 ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον τον τίμησε με το Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ερημίτης και διαβόητα στρυφνός, ο αποκαλούμενος «Πικάσο των παιδικών βιβλίων», έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαΐου του 2012.


 

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Να κόψουμε την πλάκα τώρα γιατί αυτοί θα… αρπάξουν τα σπίτια μας!!!

 

aristeidigkaletsi-ftanei-pia-syntagma-leukos-pyrgos-1Αρκετά τράβηξε το αστείο με ένα “ανίκανο” ΔΝΤ και μια αρπακτική Γερμανία. Το έκαναν μια, το ξανάκαναν, το παράκαναν και τώρα το ΔΝΤ, αφού τα “θαλάσσωσε”, δίνει εντολές λέει για εξοντωτική φορολογία στα ακίνητα και πλειστηριασμούς για να μην πάθουν τίποτα οι τράπεζες. Ε, και λοιπόν; ας καταρρεύσουν οι τράπεζες, όπως κατέρρευσαν

Η “ανάπτυξη” ήρθε στον Πύργο: Πιάτσα “ευπαθών” έξω από το… δημαρχείο!

 

asdfgdxgbΕκτός ελέγχου η κατάσταση με τις “ευπαθείς” εκδιδόμενες στην πόλη του Πύργου, οι οποίες έχουν διευρύνει το πεδίο της δραστηριότητάς τους στην κεντρική πλατεία της πόλης έξω από το δημαρχείο, όπου είναι το ορμητήριο τους. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι “ψωνίζουν” ηλικιωμένους μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο της Πρωτεύουσας του νόμου, γεγονός που όπως λένε οι καταστηματάρχες και οι περίοικοι, τείνει να γίνει σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την φωτογραφία μας έστειλε μια Ελληνίδα Μητέρα που περνούσε από το σημείο με το ανήλικο παιδί της και στην ερώτησή της “τι να πω στο παιδί μου”, δεν είχαμε να της δώσουμε απάντηση… Η δημοτική αρχή θα μπορούσε; Είναι θέαμα αυτό για τους κατοίκους και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης; Αλήθεια, τί να τις κάνεις τις κάμερες ασφαλείας στην πλατεία δήμαρχε, όταν δεν βλέπεις τι γίνεται στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου;

Η Χρυσή Αυγή Πύργου, καταγγέλλει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του κράτους μπροστά στο φαινόμενο που παρατηρείται στην καρδιά της πρωτεύουσας του νομού μας. Καταγγέλλει επίσης και την υποκρισία των δήθεν “αντιρατσιστικών-ανθρωπιστικών” οργανώσεων που ενώ γνωρίζουν το θέμα κάνουν τα στραβά μάτια.
PHGH

Τα ίδια σκουλήκια που έλεγαν ότι το ΔΝΤ “είναι θρίαμβος, σωτηρία και ευλογία”, λένε τώρα πως ήταν “Λάθος, καταστροφικό πείραμα κλπ”. Όχι λεβέντες…

Σημαντικό άρθρο που αναδημοσιεύουμε από το OLYMPIA.GR


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ”, ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ “ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ”.

Ήταν η μεγαλύτερη απάτη, η μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας. Τέτοιο οργανωμένο έγκλημα, δεν έχει προηγούμενο. Πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, πλιάτσικο στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία που συνεχίζεται ΑΠΟ

....

Athens Gay Pride 2013

 



Η Αθήνα “βούλιαξε” από την παρέλαση των gay…




...

Στουρνάρας: Το λάθος του ΔΝΤ μας δίνει διαπραγματευτική ισχύ! Το είδαμε.. Ένα ΦΠΑ στην εστίαση παλεύουμε και μας έριξαν άκυρο..

Στουρνάρας: Το λάθος του ΔΝΤ μας δίνει διαπραγματευτική ισχύ! Το είδαμε.. Ένα ΦΠΑ στην εστίαση παλεύουμε και μας έριξαν άκυρο..

 
20130609-023000.jpg«Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ούτε εμείς, ούτε αυτοί (σ.σ. η τρόικα). Σήμερα η χώρα έχει σωθεί, δεν απειλείται με έξοδο από το ευρώ, ούτε με χρεοκοπία. Αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν, σήμερα θα ήμασταν Συρία» σημειώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, αναφορικά με την έκθεση του ΔΝΤ.

Η ομολογία αποτυχίας από το ΔΝΤ δίνει στην κυβέρνηση μια «δύναμη διαπραγμάτευσης», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας, λέει ο Στουρνάρας. Προς το παρόν τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που θέτει άτυπα ή επίσημα η κυβέρνηση δεν έχει βρει ανταπόκριση. Λαγκάρντ, Τομσεν, Σεμετα όλοι λένε όχι.
Ο Στουρνάρας δεν αρνείται ότι «η έκθεση Τόμσεν δίνει τη χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ», αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν εκείνη που έκανε τη διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου.
olympia.gr