Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο πολιτισμός της ΕΡΤ; Λαθρομετανάστης βγάζει «διάγγελμα» και το πλήθος...Ελλήνων χειροκροτεί...! ???????


(agiovasilema: Ώπα...αυτά δεν μας αρέσουν καθόλου! Στηρίζουμε τους εργαζομενους της ΕΡΤ, αντιστεκόμαστε στη χούντα του Σαμαρά και στο μαύρο της εθνικής τηλεόρασης, αλλα βγάλτε τους αλλοδαπούς από την μέση γιατί πάλι θα μας βρείτε απέναντι....Πάντως, οφείλουμε να γράψουμε ότι σήμερα, 14/6, που ήμασταν στην ΕΡΤ για αρκετές ώρες, αλλοδαπό και ειδικά σε μικρόφωνο, δεν είδαμε...)
Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο ή διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης είναι αυτό;

 

Ντροπή σε όλους εσάς που αφήσατε τους ψευτοπροοδευτικούς κύκλους της αριστεράς να κατευθύνει την διαμαρτυρία των ανέργων πλέον, πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ. Από την πρώτη στιγμή του λουκέτου της ΕΡΤ, ο χώρος έχει μετατραπεί σε άντρο της οποιασδήποτε αριστεράς κοινοβουλευτικής ή μη δύναμης.

Ήδη  μιλούν για την ΕΡΤ αλλοδαποί οι οποίοι ούτε καν γνωρίζουν τι είναι η ΕΡΤ και τι πρεσβεύει για τον ελληνισμό και οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα, όπως ο ίδιος ομολόγησε λέγοντας "είμαι η φωνή των ανθρώπων της Αμυγδαλέζας". Δηλαδή μιλάμε για την μετατροπή μιας διαμαρτυρίας σε διεθνιστικό τσίρκο, την στιγμή που το ζήτημα έχει αμιγώς εθνικές διαστάσεις! Και αναρωτιόμαστε αν σε λίγο θα δούμε να στήνονται και πάγκοι με πραμάτειες έξω από το κτίριο της ΕΡΤ...! Αφήστε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να εκφραστούν. Μην τους καπελώνετε πολιτικά, εκτός πια και αν η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι δικοί σας ψηφοφόροι...! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου