Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτό που δεν κατάφεραν οι ξεπουλημένοι προδότες πολιτικοί, το κατάφερε ένας Έλληνας blogger!!!!


Ενημερώνω τους ιστολόγους (bloggers) που έχουν κάνει follow στο δικό μου, όπως εσείς, και αντιστρόφως, ότι η πλατφόρμα του WordPress μου δήλωσε ότι από χθες διόρθωσε το “Macedonia” και γράφει πλέον F.Y.R.O.M., ως όφειλε, συμμορφούμενη σε υπόδειξη που έκανα όταν διαπίστωσα το ατόπημά τους πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τα Stats ανά χώρα στα οποία έχει πρόσβαση ο κάθε διαχειριστής. Η σχετικά ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είχε ως εξής:
Δικό μου email
“Former Yugoslav Republic of Macedonia, i.e. F.Y.R.O.M., as it has been officially agreed by standing U.N. agreements, as well as bilateral ones with Greece, to be referred to until the relevant dispute between the two countries is resolved, appears nonetheless on the Blog’s Stats Chart injudiciously, offensively and unlawfully as “Macedonia” and must be accordingly renamed.”
Δική τους απάντηση
“We’ve made the change to the stats page that you have requested. Please let me know if I can be of any further help.
Best,
Phil
Happiness Engineer | WordPress.com
O Blogger είναι ο sotosblog

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Βαλτοί ή ηλίθιοι








Κι αφού θα περάσουν την εξαήμερη εργασία, στο τέλος θα βάλουν κι έναν χαλκά στον λαιμό των ανθρώπων και θα αρχίσουν να τους περιφέρουν, όπως έκαναν οι δουλέμποροι στα σκλαβοπάζαρα πριν από 250 και πλέον χρόνια. Είναι σαφές ότι πολλές από τις προτάσεις των στελεχών της τρόικας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Σε τέτοιο βαθμό που δικαιούμαστε να προβληματιστούμε για την ποιότητα εκείνων που τις έκαναν ή για το ποιος ήταν ο αντικειμενικός τους στόχος.
Είναι σαν να βάζουν κάθε μέρα κι έναν δυναμίτη στις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το έργο και με αυτό τον τρόπο. Με αυτού του
...

Νέα δημοσκόπηση 7-9-2012. Πέρασε μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, καλπάζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


DIMOSKOPISIcopy
Ακόμα δεν ανέλαβε και άρχισε ο κατήφορος για την συγκυβέρνηση των τριών κομματών...

makeleio.gr

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ...ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!




war
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!

Την 1η Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 73 χρόνια από την ημέρα που οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία (1939) και προκάλεσαν την έναρξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ακούσατε καθόλου από τα ...καθεστωτικά κανάλια να αναφέρονται στο γεγονός; Είδατε να αναπαράγουν τις σκηνές φρίκης που έζησε η ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα των Γερμανών; Κουβέντα! Για να μην κακοκαρδίσουν την Μέρκελ! Λέξη δεν είπαν για τις πολεμικές ορδές των Γερμανών και τις εκατόμβες νεκρών που προκάλεσαν. Ούτε λέξη για τις άγριες δολοφονίες των Ελλήνων μετά από ενάμισι χρόνο και μέχρι το 1944..
Ούτε βεβαίως κανείς πολιτικός μας ταγός ψέλισε κάτι για τις αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Πατρίδα μας!
Μήπως ακούσατε να γίνεται καμία αναφορά για την επέτειο της 2ας Σεπτεμβρίου 1944; Τότε που οι Γερμανοί σκότωσαν γύρω στα 149 άτομα σε χωριό του Χωρτιάτη;
Ούτε λέξη. Αντιθέτως, οι Έλληνες ...πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να υπομείνουν, τα νέα σφαγιαστικά μέτρα που επιβάλλει η Μέρκελ και η εντολοδόχος της, κυβέρνηση Σαμαρά! Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα και οι πολιτικοί της!
makeleio.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Θέλει να αγοράσει τη «Δωδώνη» μισή τιμή η εταιρεία που τη φέσωσε!




Τελικά, κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα δεν αλλάζουν ποτέ.
Διαβάζοντας τη λίστα των ενδιαφερόμενων για την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, ανακαλύψαμε το εξής:
ένας εκ των υποψηφίων επενδυτών, η Simos Food Group, προσφέρει 20,6 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά ή 25,6 εκατομμύρια, καταβάλλοντας τα 18 άμεσα και τα υπόλοιπα σε επτά δόσεις.
Μέχρι εδώ, όλα καλά. Στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως, υπάρχει μια σημαντική ειδοποιός παράμετρος:
Ότι η συγκεκριμένη εταιρία, η Simos Food Group, χρωστάει στη ΔΩΔΩΝΗ 11 εκατομμύρια ευρώ.
Δηλαδή, στην ουσία επιχειρεί να αγοράσει τα χρέη της ! Αυτό σημαίνει ότι η SFG θα βγάλει από τα ταμεία της 9 ή – στην καλύτερη περίπτωση 14,6, εκ των οποίων τα 7,6 σε επτά δόσεις – για να εξαγοράσει τη γαλακτοβιομηχανία.
Έτσι, κάνουμε κι εμείς μπίζνες!
Με δανεικά κι αγύριστα.
Αλλά, έτσι είναι. Όταν κάνει κάποιος την αρχή, ακολουθούν και άλλοι. Ποιος έχει κάνει την αρχή.
Αυτός, που θέλει να εξαγοράσει τη ΔΕΠΑ, ενώ της χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.
Τελικά, κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα δεν αλλάζουν ποτέ.
ΠΗΓΗ: tsantiri.gr

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του νεοθωμανου Σουλειμάν





ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της
...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 6/9/2012 :Μειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διαφορά, τρίτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse δημοσιεύει αύριο Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ μειώνει στο 1% τη διαφορά του από την ΝΔ και απειλεί την πρώτη θέση, ενώ η ΧΑ πέρασε στην Τρίτη θέση.
Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή η ΝΔ: 22,5% ΣΥΡΙΖΑ: 21,5% Χρυσή Αυγή: 9,5% ΠΑΣΟΚ: 7,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6% ΚΚΕ: 4,5% ΔΗΜΑΡ: 4%
Με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ο ΣΥΡΙΖΑ 24% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή 10,5%, ΠΑΣΟΚ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, ΚΚΕ 5% και ΔΗΜΑΡ 4,5% .
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάξει ρότα, σύντομα θα βρεθεί κάτω του 3% που σημαίνει εκτός Βουλής και εξουσίας.

Η σατανική παπαδιά και ο δολοφόνος εραστής της. Φυσικά σ'αυτούς δεν μπήκαν κουκούλες προστασίας από τους δημοσιογράφους, όπως στον Πακιστανό ''ανήλικο'' τέρας της Πάρου...







Από την εφημερίδα “Πατρίδα” της Ηλείας


(agiovasilema: Κυρά μου, τα διαζύγια δεν τα είχες ακουστά? Χώρισε τον παπά και πήγαινε ζήσε τον ερωτά σου με τον άλλο. Τι έφταιγε ο φουκαράς να πάει σαν το σκυλί?)

Νέος φόρος στα ακίνητα! Θα πληρώσουμε φόρο μέχρι και για τα πιο άχρηστα αγροτεμάχια που μπορεί να κατέχουμε. Ο Σαμαράς συνεχίζει ακάθεκτος το έργο της εξαθλίωσης του λαού...



«Φαρμάκι» θα είναι ο νέος φόρος στα ακίνητα, που αντικαθιστά το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα ακίνητα θα πληρώνουν από το 2013 ακόμα και τα αγροτεμάχια!

Ο νέος φόρος θα επιβαρύνει 5,6 εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και 1 εκατ. επιχειρήσεις.

Το σχέδιο του ΥΠΟΙΚ προβλέπει ότι ο νέος φόρος θα επιβάλλεται επίσης και σε ακίνητα που σήμερα απαλλάσσονται, όπως είναι οι αγροί, τα αγροτεμάχια και οι λοιπές εκτός σχεδίων πόλεων ή οικισμών εκτάσεις γης.

Θα εξαιρούνται μόνο οι αγροτικές εκτάσεις οι οποίες ανήκουν και καλλιεργούνται από κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

το αφορολόγητο από το νέο φόρο θα είναι χαμηλό και θα οριστεί στις 100.000 ευρώ και η επιβάρυνση θα κλιμακώνεται ανάλογα με την αξία της περιουσίας, που θα εκτιμά η εφορία, ενώ τα προσδοκώμενα έσοδα από το νέο φόρο υπολογίζονται σε 3 δισ. ευρώ.

"Bιτρίνα" η Ομόνοια ...




Πράγματι η εικόνα του κ. Σαμαρά να πίνει καφέ Σαββατιάτικα στην Ομόνοια,  ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή. Το μόνο που … σώνει τον κ. Δένδια είναι πως η πρωτοβουλία αυτή λέγεται πως ανήκει στο Μαξίμου, ενώ δεν πρέπει να παραλειφθεί και η γενικότερη σοβαρή προσπάθειά  του αρμόδιου υπουργού, να αδειάσει τη χώρα από λαθρομετανάστες, Η επίσκεψη του πρωθυπουργού όμως  έμοιαζε με καλοστημένη παράσταση, αφού άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, όπως είμαστε απόλυτα σε θέση να γνωρίζουμε, από τις 8 το πρωί είχαν φροντίσει να «καθαρίσουν» τους δρόμους πέριξ του κέντρου από αλλοδαπούς και χρήστες ναρκωτικών.  Προφανώς ο
....

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ελέγχουν και παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα!!!



«Κορυφή του παγόβουνου» το πρόγραμμα τσιπαρίσματος των μαθητών στο Τέξας

Όπως αναφέραμε σε πολύ πρόσφατο άρθρο στο pentapostagma.gr στη σχολική περιφέρεια του San Antonio των Η.Π.Α, το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών (Student Locator Project (SLP)) είναι πλέον υποχρεωτικό και βρίσκεται στα τελικά στάδια εφαρμογής (δοκιμή σε περιβάλλον beta) στο Λύκειο Jay και στο Λύκειο Jones.

Το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών περιλαμβάνει τη χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) με εκφρασμένο και επίσημο στόχο: “να καταστήσει τα σχολεία ασφαλέστερα, να γνωρίζουν που βρίσκονται οι μαθητές ενώ περιφέρονται στους σχολικούς χώρους, να
...

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Ν.Δ.



SAMARAKOS

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: «ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ»!

Καζάνι που βράζει είναι η Ν.Δ. με τους υπουργούς και βουλευτές της να είναι εκτεθειμένοι στα ...πυρά των δημοσιογράφων και του κόσμου, πασχίζοντας να βγάλουν το...φίδι από την τρύπα. Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πώς και γιατί είναι αναγκαία τα νέα μέτρα-φωτιά που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες; Πώς μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι θα είναι τα τελευταία μέτρα και πώς είναι δυνατόν η κοινωνία να αντέξει νέους ανέργους, νέες αυτοκτονίες;
Βουλευτές και κυρίως υπουργοί, διαμηνύουν στον Πρωθυπουργό ότι δεν
...

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:"ΡΟΖ" ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ



eopyy tilefono

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Την άμεση κατάργηση της σύμβασης των πενταψήφιων αριθμών για την εξασφάλιση ραντεβού με γιατρό, ζήτησε με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πληρώνουν πανάκριβα και το τηλέφωνο για τα ραντεβού με τους γιατρούς.
«Να καταργήσετε άμεσα τη σύμβαση των πενταψήφιων τηλεφωνικών αριθμών για εξασφάλιση ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ και να επιστρέψετε στο 184, που είχε κόστος 0,03 ευρώ ανά κλήση και τώρα έφθασε 1,2 ευρώ από σταθερό και 2 ευρώ από κινητό.» Η χρέωση αυτή είναι καθαρή κερδοσκοπία όπως ακριβώς και τα «ροζ» τηλέφωνα, υπογράμμισε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες μπερδεύονται με τους πέντε διαφορετικούς αριθμούς, ενώ το τηλεφώνημα διαρκεί μέχρι και επτά λεπτά, χωρίς πάντα να εξασφαλίζει ραντεβού σε γιατρό. Είναι από τριάντα έως πενήντα φορές ακριβότερο. Μοιάζει με «ροζ» τηλέφωνο και θα γίνει παρεξήγηση στις οικογένειες χωρίς
....

Το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ



Νέο χρώμα, «κόψιμο» στις ακτίνες (από 9 σε 7) και μοντέρνες πινελιές από τους γραφίστες, μπας και μπορέσουν να ξεγελάσουν ακόμα κανένα θύμα ...
pasoksimaneo

"Σφαλιάρα" από συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ στα μούτρα του βΟλευτή Νταβλούρα για τις κατάπτυστες δηλώσεις υπέρ των νέων εξοντωτικών μέτρων



Δριμεία επίθεση κατά του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιου Νταβλούρα εξαπολύει σε ανοικτή επιστολή του ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μέλος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος.
Ο κ. Κανελλόπουλος αποκαλεί ευθέως τον προδότη του λαού τον Νεοδημοκράτη βουλευτή από τη στιγμή που θα ψηφίσει τα μέτρα, θυμίζοντας παράλληλα τι έλεγε προεκλογικά. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

"Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,
Το ελάχιστο που μπορώ να πράξω σήμερα για να εκφράσω την αγανάκτησή μου και την οργή, είναι η παρούσα επιστολή.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθώ κ’ εγώ, όπως πολλοί άλλοι άλλωστε, στους δρόμους της οργής με τους εξαθλιωμένους Έλληνες.
Τότε που αυτό το κύμα της οργής θα συμπαρασύρει στο διάβα του, τόσο εσάς προσωπικά όσο και το εναπόμειναν πολιτικό σύστημα.

Κύριε Βουλευτά,
Δεν με γνωρίζετε προσωπικά. Άλλωστε δεν υπήρξα ψηφοφόρος σας και δεν βρεθήκαμε ποτέ σε κομματικές διαδικασίες, αφού χρόνια τώρα δεν λειτουργούν. Αλλά και γιατί εδώ και ένα χρόνο έχω καταθέσει αυτοβούλως την κομματική μου ταυτότητα, διαισθανόμενος τη διολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας στη Μνημονιακή πολιτική. 
Δεν ψηφίζω στην Αχαΐα, άρα κανείς δεν πρέπει να με κατηγορήσει ότι η παρούσα επιστολή μου εξυπηρετεί κάποια άλλα συμφέροντα, που εύκολα κάποιοι
...

46.000 δολλάρια την ώρα νοικιάζει ο ΓΑΠ το ,,,πολύτιμο μυαλό του σε κάθε ομιλία


(Τι άλλο θα ακούσουμε πια....Πληρώνουν χιλιάδες δολλάρια για να ακούσουν τον Φόρεστ Γκαμπ και  καταστροφέα μιας  χώρας και ενός πολιτισμού χιλιάδων ετών)

Περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο...


Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, που «προσέλαβε» από το συγκεκριμένο γραφείο τον πρώην πρωθυπουργό για ένα υποτιθέμενο συνέδριο τον Οκτώβριο στην Κύπρο, ο κ. Παπανδρέου, κοστολογεί τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου στα 40.000 ευρώ.

Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του.

newsbeast.gr

Κατ’ εντολήν η δήλωση Βορίδη περί μη εξεταστικής, ως απάντηση στον …Γιάννη Μιχελάκη!



20120903-000623.jpgΠολλοί θεώρησαν ότι η θέση Βορίδη για την μη διενέργεια εξεταστικής, αφορούσε προσωπικές πολιτικές προθέσεις. Αν η εξεταστική δείξει ποινικές εκτός από πολιτικές ευθύνες στο πρώτο μνημόνιο, τότε όσοι συνυπέγραψαν, μεταξύ αυτών και ο κύριος Βορίδης, ενδέχεται να μπουν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης. Κανείς δεν ξέρει που θα μπορούσε να καταλήξει αυτό, αφού εκείνη την περίοδο, υπήρξε και βουλευτής της “ακροδεξιάς” που βρέθηκε με κολοσσιαίο ποσό σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου. (Μετά την εύρεση του οποίου, επικαλέσθηκε τυχερό παιχνίδι για να το δικαιολογήσει).
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο κύριος Βορίδης συνεννοήθηκε με κάποιους κύκλους στο Μαξίμου, ώστε η δήλωση του να έλθει ως απάντηση στο σημερινό άρθρο του Γιάννη
Μιχελάκη στο Πρώτο Θέμα, ο οποίος ζητά ξεκάθαρα την σύσταση εξεταστικής για την συμμορία Παπανδρέου.
Την τήρηση δηλαδή της προεκλογικής δέσμευσης, που είχε
....

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τι σημαίνει Ειδικές Οικονομικές Ζωνες;



Ειδική οικονομική ζώνη είναι μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή η οποία θα έχει παραχωρηθεί-πουληθει σε πολυεθνικές και επιχειρηματίες και η οποία θα βρίσκεται σε καταθέσεως προβιομηχανικής επανάστασης...


Οι επενδυτές θα έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν επί των μέσων των υλικών των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Είναι προφανές ότι η εγκαθίδρυση τέτοιων περιοχών αρχικά θα γίνει με δόξες και τιμές καθώς θα υπόσχεται ανάπτυξη και δουλειές. Είναι όμως εξίσου προφανές και αν κάποια κυβέρνηση τολμήσει να ζητήσει κάτι από τους φεουδάρχες θα την απειλήσουν με αποχώρηση και μαζική ανεργία.

Έτσι πολύ σύντομα κανείς κρατικός λειτουργός η φορέας έλεγχου δεν θα τολμά να εισέλθει στα ενδότερα η έστω να αγγίξει κάποιον επιχειρηματία. Σύντομα η περιοχή θα καταλήξει να βρίσκεται σε καθεστώς φεουδαρχίας

Μια περιοχή έξω από την ανθρωπινή και την ευρωπαϊκή ιστορία. Μια περιοχή σφήνα από άλλο αιώνα

Βεβαίως εκεί θα είναι όλοι μαζεμένοι οι φεουδάρχες και τους σφάζεις εύκολα σε ένα απόγευμα αλλά αυτό είναι μόνο μια πιθανότητα…

Σκάβουν για θησαυρό στο νησί των Ιπποτών για τον θησαυρό των Ναιτών ;


Σκάβουν για θησαυρό στο νησί των Ιπποτών… ή τον θησαυρό των Ναιτών ;

images.jpegΤο θησαυρό των Ιπποτών ή τον θησαυρό των Ναιτών ψάχνουν στην Ρόδο και η ασφάλεια πήρε φωτιά …Αλλά οι ντόπιοι κάνουν λόγο οτι ο Θησαυρός των Ιπποτών είναι στο νησί και μάλιστα ολόκληρος
Έρευνες σε όλη τη Ρόδο διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν μια ομάδα σύγχρονων «Ιντιάνα Τζόουνς»
που, σύμφωνα με καταγγελίες, εδώ και δύο εβδομάδες κάνουν
...