Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:"ΡΟΖ" ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥeopyy tilefono

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Την άμεση κατάργηση της σύμβασης των πενταψήφιων αριθμών για την εξασφάλιση ραντεβού με γιατρό, ζήτησε με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πληρώνουν πανάκριβα και το τηλέφωνο για τα ραντεβού με τους γιατρούς.
«Να καταργήσετε άμεσα τη σύμβαση των πενταψήφιων τηλεφωνικών αριθμών για εξασφάλιση ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ και να επιστρέψετε στο 184, που είχε κόστος 0,03 ευρώ ανά κλήση και τώρα έφθασε 1,2 ευρώ από σταθερό και 2 ευρώ από κινητό.» Η χρέωση αυτή είναι καθαρή κερδοσκοπία όπως ακριβώς και τα «ροζ» τηλέφωνα, υπογράμμισε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες μπερδεύονται με τους πέντε διαφορετικούς αριθμούς, ενώ το τηλεφώνημα διαρκεί μέχρι και επτά λεπτά, χωρίς πάντα να εξασφαλίζει ραντεβού σε γιατρό. Είναι από τριάντα έως πενήντα φορές ακριβότερο. Μοιάζει με «ροζ» τηλέφωνο και θα γίνει παρεξήγηση στις οικογένειες χωρίς
....
λόγο.»
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι δεν προσφέρει ούτε ασφάλιση, ούτε ασφάλεια.
«Την ώρα που ο συνταξιούχος και ο κάθε μισθωτός του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα πρέπει να πληρώνει τα φάρμακά του από την τσέπη του, έπρεπε τουλάχιστον να του διασφαλίσετε ένα πιο φθηνό τηλέφωνο για να κλείνει ραντεβού με τους γιατρούς.»
Παράλληλα ο βουλευτής Ευβοίας κατήγγειλε ότι ο ΕΟΠΥΥ λειτουργεί μόνο στα χαρτιά , αφού χρωστά σε φαρμακοποιούς και γιατρούς και κάλεσε τον υπουργό Υγείας να απολύσει τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ εφόσον δεν φρόντισε να εξασφαλίσει τη επαρκή χρηματοδότηση του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού στη χώρα.
«Ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει τίποτε και αυτά που εμφανίζει ότι καλύπτει τον ασφαλισμένο, τα καλύπτει δωρεάν για τις υπηρεσίες των επιστημόνων οι οποίοι παρέχουν στους ασφαλισμένους. Ενώ φαίνεται ότι καλύπτει τον ασφαλιζόμενο δε πληρώνει ούτε το γιατρό, ούτε τον φαρμακοποιό ο ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει. Είναι τσαμπατζής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου