Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

46.000 δολλάρια την ώρα νοικιάζει ο ΓΑΠ το ,,,πολύτιμο μυαλό του σε κάθε ομιλία


(Τι άλλο θα ακούσουμε πια....Πληρώνουν χιλιάδες δολλάρια για να ακούσουν τον Φόρεστ Γκαμπ και  καταστροφέα μιας  χώρας και ενός πολιτισμού χιλιάδων ετών)

Περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο...


Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, που «προσέλαβε» από το συγκεκριμένο γραφείο τον πρώην πρωθυπουργό για ένα υποτιθέμενο συνέδριο τον Οκτώβριο στην Κύπρο, ο κ. Παπανδρέου, κοστολογεί τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου στα 40.000 ευρώ.

Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου