Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πρέπει να πιέσουμε, δεξιοί και αριστεροί, να δημιουργηθεί εκλογικό μέτωπο των αντι-μνημονιακών κομμάτων, κινημάτων και μετώπων, ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε

Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα γίνουν εκλογές. Με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει το πότε. Αλλά το ότι το τραπεζικό καθεστώς που μας κυβερνάει κάνει λόγο για εκλογές σημαίνει πως πάμε προς τα κει.
Αν και το ότι αυτό το τραπεζικό καθεστώς μιλάει από μόνο του για εκλογές θα έπρεπε να μας κάνει να ανησυχούμε. Διότι οι επαγγελματίες ολιγαρχικοί που μας κυβερνάνε θα οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές εάν, και μόνον εάν, έχουν πιθανότητες να τις κερδίσουν. Η …να μην τις χάσουν.
Δηλαδή το ολιγαρχικό τραπεζικό καθεστώς θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές μόνο εάν έχουνε σιγουρευτεί, πως στην κυβέρνηση που θα προκύψει θα μετέχουν και δικές τους δυνάμεις.
Διαφορετικά, αν δηλαδή σχηματιστεί μια αμιγώς αντι-μνημονιακή κυβέρνηση, γνωρίζουν πολύ καλά, πως οι περισσότεροί τους, και βασικά ηγεσίες και βουλευτές που
....

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Φτωχή -λέει- είναι σε σοδειά λαθρομεταναστών, η επιχείρηση σκούπα του Χρυσοχοίδη.

Όλοι -λέει- οι αλλοδαποί που εξετάζονται, είναι νόμιμοι. Τι λες ρε παιδί....Νόμιμοι ε? Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα και τόσο παστρικά, ο κάθε Αφγανός/Μαροκινός/Πακιστανός/Σομαλός και δε συμμαζεύεται, έχει γίνει πια Έλληνας πολίτης?

Άσε δε τη γελοιότητα των ανακοινώσεων των προγραμματισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων. Σας προτείνουμε και εμείς ένα κειμενάκι να βάζετε σε κάθε περιοχή που θέλετε να ξεβρωμίσετε.

πχ:  ''Επιτέλους!! Η παράσταση που όλοι περιμένατε, τώρα και στη γειτονιά σας!! ''Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΙΝΑ'' Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, αύριο και κάθε Σάββατο μέχρι τις εκλογές από τις 10:00πμ μέχρι και τις 2:00μμ.''

a

Θέλουν και τον Κουβέλη παρεούλα τους. Κάνουν οτιδήποτε αρκεί να συγκεντρώσουν 50+2% για να ξεπουλήσουν ανενόχλητοι ό,τι απέμεινε από την Ελλαδίτσα.

Γιατί θέλουν να βάλουν στο «κάδρο» και τον Κουβέλη;

Μα θέλει και ρώτημα;

Βλέπουν ότι τα ποσοστά δεν βγαίνουν και αναζητούν και τρίτο πόλο που θα τους δώσει αυτό θέλουν: την πλειοψηφία στην Βουλή έναντι αυτών που έχουν ταχθεί ενάντια του μνημονίου, όχι του 50+1%, αλλά του 50+2%, προκειμένου να μην περνάνε τα πάντα ανενόχλητοι.

Όλως τυχαίως το θέμα ανέδειξε και ο Πέτρος Ευθυμίου μιλώντας στον realfm, λέγοντας ότι αν υπάρξει αδιέξοδο σχηματισμού κυβέρνησης, τότε η κυβέρνηση που προτιμά είναι ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ. (olympia)

(agiovasilema: ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ)

Πακιστανός λαθρομετανάστης δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο αστυνομικού, κατά τη διάρκεια ελέγχου

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, όταν στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου μεταναστών, ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι, με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται.

Σημειώνεται ότι από χθες είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αθήνα και Πειραιά για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τους 1.023 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προσήχθησαν 415 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15, εκ των οποίων ένας για ληστεία, 4 για ναρκωτικά, 3 για κλοπές και 7 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επίσης, συντάχθηκαν 13 εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ βρέθηκαν 3 κλεμμένα αυτοκίνητα.


(agiovasilema: Ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι το μέγιστο πρόβλημα των αλλοδαπών. Ξαφνικά, το ψευδοκράτος, θυμήθηκε ότι πρέπει να σώσει την κοινωνία. Ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι η Ελλάδα δολοφονείται από το όπλο το οποίο μόνο αυτοί χρησιμοποιούσαν κατά πώς τους βόλευε μέχρι τώρα και μαζί με την Ελλάδα χάνονται και οι ίδιοι. Όμως τώρα είναι αργά. Ό,τι και να κάνουν, όσες σκούπες και φαράσια και αν βάλουν, δεν αλλάζει τίποτα.)


Αποσύρθηκε η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Σιγά μην αφήνανε κάτι καλό για τον κόσμο...)



Ένα νόμο έφερε το ψευδοκράτος για καλό του λαού και τον πήρε πίσω επειδή το απαίτησε η… ΕΚΤ.

Ο λόγος για το άρθρο 49 που όριζε πως φυσικά πρόσωπα που ασκούν εμπορική δραστηριότητα με προσωπική ιδιωτική εργασία εντάσσονται πλέον στον ν. 3869/2010 (νόμος Κατσέλη) με αποτέλεσμα να διασφαλίζονται έναντι των τραπεζών, καθώς σε αυτά δεν επιτρέπεται να πτωχεύσουν. Επίσης δινόταν η δυνατότητα εξωδικαστικής ρύθμισης των χρεών των οφειλετών πριν την κατάθεση της αίτησης για ρύθμιση.
Επιπλέον παρατεινόταν από τα 4 στα 5 χρόνια η περίοδος ρύθμισης των χρεών, όμως ο χρόνος άρχιζε να μετρά από την περίοδο κατάθεσης της αίτησης κι όχι από το χρονικό σημείο έκδοσης της απόφασης. Με τον τρόπο αυτό υποστηριζόταν ότι τερματίζεται η μακρόχρονη διαδικασία αναμονής για τους οφειλέτες.
Ακόμη, δινόταν η δυνατότητα στο δικαστήριο να ρυθμίσει την οφειλή για εξαίρεση από τη ρευστοποίηση της κύριας κατοικίας κατά είκοσι έως τριάντα πέντε χρόνια.
Τέλος, το ποσό ανά ατομικό τραπεζικό λογαριασμό που δεν μπορεί να κατασχεθεί ανέβαινε πλέον στα 1.500 ευρώ ενώ σε κοινό λογαριασμό τα 2.000 ευρώ.
Όλα αυτά προωθήθηκαν προκειμένου να διευκολυνθούν οφειλέτες, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που δεν είχαν να πληρώσουν και κινδύνευαν από τις απαιτήσεις των τραπεζών.

Όμως, το θέμα έκανε… έθιξε τις τράπεζες κι εδώ όπως ξέρετε δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Έτσι, η ΕΚΤ έδωσε εντολή να αποσυρθεί η ευνοϊκή ρύθμιση με τον Κουτρουμάνη, σε ρόλο κωλοτούμπα, να λέει ότι γίνεται διάλογος με την κεντρική τράπεζα.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πού θα γίνουν τα στρατόπεδα των αποβρασμάτων. (Καλά, μη το δένουμε και κόμπο γιατί αύριο μπορεί να ανακοινώσουν άλλα ''τυχερά'' μέρη της χώρας τα οποία θα θυσιάσουν στο βωμό της προεκλογικής τους στρατηγικής



Τελικά ο τύπος που ανακοίνωνε χωρίς ντροπή ότι  δεν διάβασε το Μνημόνιο, ο πολύς κ. Χρυσοχοϊδης,  με απόλυτη προχειρότητα και προεκλογική σκοπιμότητα, ανακοίνωσε ένα σχέδιο για 30 καταυλισμούς χωρίς να έχει πετύχει δύο βασικά θέματα:
  1. Μίνιμουμ συναίνεση με τις τοπικές κοινωνίες που θα δεχθούν τα κέντρα κράτησης
  2. Λεφτά για να γίνουν αυτά τα στρατόπεδα αλλά κυρίως ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική ώστε να μην είναι 30.000 μέσα και 970.000 απ’ έξω κι ανεξέλεγκτοι.
Στη σπουδή του να εκλεγεί ο κ. Μ. Χρυσοχοίδης ανακοίνωσε ένα μέτρο ανακούφισης της Αθήνας στην οποία εκλέγεται, χωρίς να έχει κάνει προεργασία. Και τώρα μαδάμε όλοι τη μαργαρίτα και βλέπουμε περιφερειάρχες και δημάρχους να έχουν βγει στα κάγκελα γιατί αν δεχθούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τότε θα παίξουν… ξύλο με τους δικούς τους ψηφοφόρους.

.
Ενα ακόμη κρίσιμο θέμα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση με απόλυτη προχειρότητα ενώ μόνο γέλιο προκαλούν οι επιχειρήσεις – σκούπα του κ. Χρυσοχοϊδη. Που θα βάλει όσους πιάσει; Στις ήδη γεμάτες φυλακές; Ή θα τους κρύψει μέχρι να εκλεγεί και μετά θα τους αφήσει ελεύθερους και πάλι στην Ομόνοια;
Ο κατάλογος με τα στρατόπεδα (η τρίτη στήλη είναι τετραγωνικά μέτρα)

Τρία στρατόπεδα είναι στην περιφέρεια Αττικής, δύο στην Πάρνηθα και ένα στην Κερατέα.
Δέκα στρατόπεδα βρίσκονται στονΈβρο στις περιοχές, Καρωτή, Χελιδόνα,Μεταξάδες, Καστανιές, Νεοχώρι, Βρυσικά, Κήποι και Ασημένιο.
Στο νομό Θεσσαλονίκης υποψήφια για κέντρα μεταναστών είναι στρατόπεδα σε Θέρμη, Διαβατά καιΛαγκαδίκια, στο νομό Σερρών σε Κερδύλλια, Αχλαδοχώρι και Πεντάλοφο, ενώ από δύο στρατόπεδα θα χρησιμοποιηθούν στους νομούς Κοζάνης, Ημαθίας και Δράμας.
Τα υπόλοιπα κέντρα θα δημιουργηθούν στη Φλώρινα, στην Πέλλα, στην Καστοριά, στη Σκύδρα, στηΡοδόπη, στην Κω και στο Ρέθυμνο.

(πληροφορίες από το antinews.gr)

Α, ρε γλέντια... ''Αποφυλακίζονται άμεσα όσοι έχουν ποινή μέχρι 5 έτη''


Αποφυλακίζονται άμεσα όσοι έχουν ποινή μέχρι 5 έτη


Αποφυλακίζονται όσοι έχουν ποινή μικρότερη των 5 ετών, αναφέρει σε γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.
Ειδικότερα, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του προϊσταμένου των Φυλακών Χαλκίδας, ο κ. Κανελλόπουλος στην υπ' αριθμ. 3/2012 γνωμοδότησή του επισημαίνει ότι οι κρατούμενοι οι οποίοι εκτίουν ποινή που δεν υπερβαίνει τα 5 χρόνια απολύονται άμεσα σε εφαρμογή του Ν. 4043/2012, με διάταξη των κατά τόπους εισαγγελέων πλημμελειοδικών, εάν:
- η ποινή τους είναι μέχρι τρία χρόνια και έχουν εκτίσει ή εκτίουν το 1/10 αυτής,
- η ποινή τους είναι από 3 έως 5 έτη (συμπεριλαμβανομένης και της κάθειρξης) εφόσον έχουν εκτίσει ή εκτίουν το 1/5 της ποινής τους.
Τέλος, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επισημαίνει ότι από την επίμαχη διάταξη του άρθρου 1 παράγραφος 1 του Ν. 4043/2012, «ανενδοιάστως προκύπτει ότι η εφαρμογή αυτής αφορά αποκλειστικώς καταδίκους, οι οποίοι εκτίουν στερητική της ελευθερίας ποινή μέχρι πέντε ετών»,
Και προσθέτει: «πάσα περαιτέρω στερητική της ελευθερίας ποινή, απλή ή συγχωνευτική, που υπερβαίνει τα 5 έτη, δεν εμπίπτει στην προαναφερθείσα διάταξη».

πηγή: NewsKosmos.Com/news.pathfinder.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μπανιάς

Πέθανε στο νοσοκομείo «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες με βαριά ασθένεια, ο Γιάννης Μπανιάς, ένα από τα κορυφαία στελέχη της Ανανεωτικής Αριστεράς και τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Μπανιάς γεννήθηκε στους Μελισσουργούς της Αρτας το 1939, υπήρξε στέλεχος της προδικτατορικής Αριστεράς, είχε αναπτύξει έντονη αντιδικτατορική δραστηριότητα στα χρόνια της Χούντας, είχε συλληφθεί και είχε βασανιστεί.

Εντονη ήταν η συνδικαλιστική και πολιτική δράση του ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Γκρατς της Αυστρίας, όπου πήγε μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Εκεί γίνεται μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γερμανίας, ενώ κατά
...

Ξεκίνησαν τα ''όργανα'' .Ομάδα μουσουλμάνων κατέλαβε τζαμί στην Ρόδο!

Ομάδα μουσουλμάνων έκαναν κατάληψη στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά στην Ρόδο. Το τζαμί λειτουργεί ως μουσείο και δεν είναι ενεργός χώρος λατρείας. Παρ’ όλα αυτά, οι μουσουλμάνοι ανέφεραν πως ζητούν από το υπουργείο πολιτισμού να τους δοθεί το κλειδί του κτιρίου και να μπορούνε να προσεύχονται εκεί. Αυτά γράφει η «Ροδιακή».


Γεννάται η απορία, ποιος είναι ο λόγος αυτής της ενέργειας, αφού υπάρχει άλλο στη Μεσαιωνική Πόλη, το οποίο λειτουργεί κανονικά.
Οι Ροδίτες πιστεύουν ότι αυτή η προβοκάτσια συνδέεται με την επίσκεψη του ανθέλληνα A. Gross του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μεγάλο όφελος να υποστηρίζει στο Συμβούλιο, ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Ρόδο και την Κω

Ο γνωστός παρουσιαστής και η κοκαϊνη

Εξέχουσα θέση στη λίστα πελατών του κυκλώματος κατείχε ο γνωστός τηλεαστέρας της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος βρίσκεται στο δυναμικό σταθμού εθνικής εμβέλειας(ΑΝΤ1) και δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα να εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή οικογενειάρχη, πάντα ευδιάθετο και χαμογελαστό, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πολλά πρωινά ταλέντα...
«Φέρε μου δύο εισιτήρια» ακούγεται να λέει συνθηματικά σε δύο συζητήσεις που είχε με τον μεγαλοέμπορο ναρκωτικών, εννοώντας με τη λέξη «εισιτήρια» δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 46χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχει παραγγείλει δύο φορές κοκαΐνη από το κύκλωμα. Μία στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και μία στις 17 Μαρτίου στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής προμηθευόταν τα ναρκωτικά αυστηρά για προσωπική χρήση.
Κι έτσι όμως να είναι, θέμα υπάρχει. Ηθικό πρωτίστως. Κάποιος που βγαίνει και το παίζει πρότυπο, κάνει φιλανθρωπικές καμπάνιες, συμμετέχει σε ανθρωπιστικά σποτ και από την άλλη φέρεται να κάνει κόκα έστω για προσωπική του χρήση προκαλεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας.
Εκτός κι αν όλοι αποδεχτούμε τον νέο νόμο των ναρκωτικών του ΤΖέφρι. Όλα ελεύθερα, όλα νόμιμα.

 Πηγή :

(agiovasilema: Αυτό που μένει απ' αυτήν την είδηση είναι ένα ξάφνιασμα και μια πικρίλα. Βλέποντας τα  δημοσιεύματα μέσω των οποίων ουσιαστικά φωτογραφίζεται ο τύπος, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ακόμα και οι πιο συμπαθείς άνθρωποι της ελληνικής βλαχοσόου μπιζ, δεν είναι παρά εξαρτημένα αρρωστάκια.)

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!


XENOGIANNAKOPOYLOY από το μακελειό του Σ. Χίου

Δέκα σύμβουλους-ναι καλά ακούσατε 10- είχε στο πολιτικό της γραφείο η ανύπαρκτη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου...
Η υπουργός που όπως είχαμε αποκαλύψει το μόνο που είχε υπογράψει στο υπουργείο εξωτερικών ήταν διορισμοί και αποσπάσεις- στο δικό της γραφείο φυσικά- χρειαζόταν και δέκα έμμισθους για να μην κάνει τίποτα...
JENOGIANA1
Ναι οι παραπάνω είναι οκτώ αλλά το καλύτερο σας το αφήασαμε για το τέλος... δείτε την υπουργάρα που απέσπασε στο πολιτικό της γραφείο εργάτη απο το πολεμικό ναυτικό... τι το έκανες ρε Μαριλίζα τον εργάτη σου κουβαλαγε τα
...

Με νόμο η ΕΛ.ΑΣ καταργεί [;] τις αντιασφυξιογόνες,για να "τρώνε" καλύτερα τα χημικά των ΜΑΤ


 

ΕΛΑΣ:Απαγορεύστε τις αντιασφυξιογόνες κάνουν τους διαδηλωτές ανθεκτικούς

Μόνο η χούντα του Παπαδόπουλου θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί!
Η χρήση αντιασφυξιογόνων μασκών από διαδηλωτές, στη διάρκεια επεισοδίων, μπαίνουν στο «στόχαστρο» των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι αξιωματούχοι αναζητούν νομική «φόρμουλα» προκειμένου να απαγορευθεί σε διαδηλωτές να φορούν τέτοιου είδους μάσκες αφού όπως αναφέρουν «τους κάνουν ιδιαίτερα "ανθεκτικούς" σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και οδηγεί σε σημαντική αύξηση - περίπου τριπλασιασμός - στην χρήση δακρυγόνων». Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «οι αντιεξουσιαστές που φορούν μαζικά αντιασφυξιογόνες μάσκες ουσιαστικά εξουδετερώνουν τα χημικά που ρίχνει η Αστυνομία, δεν υποχωρούν, πετροβολούν διαρκώς τις διμοιρίες των ΜΑΤ και έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμού αστυνομικών αφού πλέον οι συγκρούσεις γίνονται σώμα με σώμα».
πηγή
 
(agiovasilema: ΟΥΤΕ η χούντα του Παπαδόπουλου δεν λειτουργούσε έτσι...)

Ιδού το σχέδιο για την Ελλάδα! Κυνική παραδοχή της τρόικα ότι θέλουν να φτάσουν τους μισθούς στα 180 ευρώ!!!!!!!!(Βίντεο)

Θα παρέμβει για αυτές τις δηλώσεις η κυβέρνηση; Είναι όντως συμφωνημένο σχέδιο εν γνώσει του Μαξίμου;

(όλα τα βίντεο στο τέλος της είδησης)

Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι εκπρόσωποι της Τρόικα, (Όλι Ρέν, Γιοργκ Άσμουσεν και Πολ Τόμσεν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι σκοπός του είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ομιλία του, αφού τόνισε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, μέσω του Μνημονίου, έχει αποτύχει πλήρως και δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και ελλειμμάτων, ζήτησε από τους εκπροσώπους της Τρόικα να δεσμευτούν κατηγορηματικά, και να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία.

Η απάντηση και των τριών εκπροσώπων της Τρόικα, ήταν κάθε άλλο παρά καθησυχαστική. Και οι τρεις (Ρέν, Άσμουσεν, Τόμσεν), όχι μόνο δεν

.....

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κατάλαβες τώρα ανιστόρητε Ελληνα,που θες να ψηφίσεις και πάλι ΝΔ καιΠΑΣΟΚ;


 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ); 
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που
διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...



Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουντο πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς
τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.

Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου,τον ιδρώτα σου, με αέρα;
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας. Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους
....

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το παραμύθι των Γερμαναράδων περί τεμπέληδων Ελλήνων που τρώνε τα λεφτά του ...τίμιου Γερμανικού λαού, αρχίζει να καταρρέει ακόμα και μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Πόσα κερδίζουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα. Αρχίζει και φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν στην χώρα μας μέσα από ρεπορτάζ που προβάλλονται στην  γερμανική τηλεόραση.

Οι ...φίλοι μας οι Γερμανοί παραπονούνται διαρκώς ότι χαλάνε τα λεφτά τους δανείζοντάς μας για να μας "σώσουν". Το παραμύθι ήταν πολύ καλό μέχρι κάποιο σημείο,αλλά φαίνεται ότι πλέον όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι.Ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί.Στο  ρεπορτάζ της Γερμανικής τηεόρασης, είναι εμφανές,ότι το σενάριο "οι Έλληνες μας καταστρέφουν", δεν πείθει πια ούτε τους Γερμανούς.

25η Μαρτίου 2012. Το στυγνό δικτατορικό καθεστώς που κυβερνάει πραξικοπηματικά την Ελλάδα σε εικόνες, τις οποίες δεν πρέπει να βγάλουμε ποτέ από το μυαλό μας.

Ελεύθεροι σκοπευτές που σημαδεύουν τους ηλικιωμένους και τα παιδιά από τις ταράτσες, αστυνομία που προστατεύει τα ''επίσημα'' παράσιτα, ηχηρή απουσία του λαού συνθέτουν το σκηνικό τις ντροπής και της κατάντιας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:
...

Παρελάσεις! Τρέμουν ακόμη και την Σιωπή μας! Σήμερα σηκώθηκαν οι Ελληνες!

"...ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε..."

Οι Γύπες του Εξωτερικού κι οι λακέδες του Εσωτερικού, ξέρουν ότι οι Ελληνες μπορούν να συντρίψουν Γίγαντες!
Γι αυτό επιβάλλουν ανιστόρητους Ρεπουσοβερέμηδες.
Ειμαι Υπερβολικός;
Σήμερα όλος κόσμος από την Γερμανία μέχρι το ΔΝΤ, έτρεμε και μόνο την Παρουσία Μας στις Παρελάσεις! Την “αποσταθεροποίηση”.
Ο Γιωργάκης κι Αντώνης δεν κατέβηκαν καν!
Εβαλαν ελεύθερους σκοπευτές να σημαδεύουν παιδιά και γερόντες!  
ΑΚΟΜΗ ΚΙ Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ !
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ !

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!
«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά.
Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ  θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.»
(Φώτης Κόντογλου «Πονεμένη Ρωμιοσύνη» εκδ.”Αστηρ”)

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΜΕ: Με τον Τσαουσεσκου παραλληλίζουν τον Παπαδήμο!

20120325-173535.jpg

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ(ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ Ή ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ)
Γράφει η Σοφία Τ.
Η απάντηση στον εντυπωσιασμό του Παπαδήμου και την χαρά του Αβραμόπουλου. Ο… αδιάβαστος Χρυσοχοΐδης πέτυχε τον στόχο του. «Διεθνές ρεζιλίκι με τους «ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες» – Γελάει ο πλανήτης! Σε διεθνές ρεζιλίκι εξελίσσεται η υπόθεση των μέτρων προστασίας μιας «ανεπιθύμητης κυβέρνησης» που έχει χάσει όχι απλώς τη νομιμοποίηση, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα απεργαζόμενη ύποπτες μεθοδεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν εύκολα και σε μακελειό.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του BUSINESS WEEK το οποίο περιγράφει… ως
«γελοίο το σκηνικό μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που βάζει ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και χιλιάδες αστυνομικούς για να προστατεύσουν μερικές
....

25η Μαρτίου 2012: Παρακαλούμε μην κινείστε γιατί δυσκολεύετε το έργο των ελεύθερων σκοπευτών.

20120325-004016.jpg

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ - ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 24-03-2012