Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Με νόμο η ΕΛ.ΑΣ καταργεί [;] τις αντιασφυξιογόνες,για να "τρώνε" καλύτερα τα χημικά των ΜΑΤ


 

ΕΛΑΣ:Απαγορεύστε τις αντιασφυξιογόνες κάνουν τους διαδηλωτές ανθεκτικούς

Μόνο η χούντα του Παπαδόπουλου θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί!
Η χρήση αντιασφυξιογόνων μασκών από διαδηλωτές, στη διάρκεια επεισοδίων, μπαίνουν στο «στόχαστρο» των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι αξιωματούχοι αναζητούν νομική «φόρμουλα» προκειμένου να απαγορευθεί σε διαδηλωτές να φορούν τέτοιου είδους μάσκες αφού όπως αναφέρουν «τους κάνουν ιδιαίτερα "ανθεκτικούς" σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και οδηγεί σε σημαντική αύξηση - περίπου τριπλασιασμός - στην χρήση δακρυγόνων». Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «οι αντιεξουσιαστές που φορούν μαζικά αντιασφυξιογόνες μάσκες ουσιαστικά εξουδετερώνουν τα χημικά που ρίχνει η Αστυνομία, δεν υποχωρούν, πετροβολούν διαρκώς τις διμοιρίες των ΜΑΤ και έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμού αστυνομικών αφού πλέον οι συγκρούσεις γίνονται σώμα με σώμα».
πηγή
 
(agiovasilema: ΟΥΤΕ η χούντα του Παπαδόπουλου δεν λειτουργούσε έτσι...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου