Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου 2012. Το στυγνό δικτατορικό καθεστώς που κυβερνάει πραξικοπηματικά την Ελλάδα σε εικόνες, τις οποίες δεν πρέπει να βγάλουμε ποτέ από το μυαλό μας.

Ελεύθεροι σκοπευτές που σημαδεύουν τους ηλικιωμένους και τα παιδιά από τις ταράτσες, αστυνομία που προστατεύει τα ''επίσημα'' παράσιτα, ηχηρή απουσία του λαού συνθέτουν το σκηνικό τις ντροπής και της κατάντιας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:
...
 


1 σχόλιο:

  1. Αφιερωμένο σε όλους τους επίορκους πολιτικούς αυτής τηκατοχικής κυβέρνησης.Σύντομα θα τους Απαντήσει ο ΛΑΟΣ.

    ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=YwFlGhSpzI0&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή