Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι τελευταίες ώρες της Πομπηίας. Τέλειωσαν και το ξέρουν! Καταψηφίζουμε το μνημόνιο και τους προδότες του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που μας έφεραν σε αυτή την τραγική κατάσταση. Την Κυριακή γράφουμε ιστορία!

 

Έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά ….
Έπαιξαν τα ρέστα τους ……
Απέτυχαν όμως …..
Την Κυριακή η Ελλάδα γυρίζει σελίδα …… Η «Μεταπολίτευση» θα είναι οριστικά παρελθόν …… Το ετερόκλητο τσουνάμι που έχει σχηματισθεί θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του …..
Ακόμα και αν οι «μνημονιακοί» καταφέρουν , οριακά , να σχηματίσουν

Περισσότεροι βρίσκονταν στην αποβάθρα του metro παρά στην ομιλία του Βενιζέλου στο Σύνταγμα!

 


Αυτό πραγματικά δεν έχει ματαγίνει, έτσι κε Κατσιφάρα; Πιο πολύς κόσμος συγκεντρώνεται στις αποβάθρες του Metro στο Σύνταγμα παρά στην πλατεία στην ομιλία του κου Βενιζέλου… Κι αν από αυτούς αφαιρέσουμε όσους εισέρχονται και εξέρχονται από το σταθμό (μιας και στο site της ΑΜΕΛ δεν υπάρχει ανακοίνωση πως ο σταθμός είναι κλειστός) τότε auf wiedersehen για να το πούμε στα γερμανικά!

του Στρατή Μαζίδη
Αυτός όμως είναι ο σκληρός κανόνας της ζωής κε Βενιζέλο.Κι ας έστησες επίτηδες την ξύλινη εξέδρα σας ακρίβως έξω από τις σκάλες του σταθμού. Πού να την είχατε στήσει από πίσω, ψηλά, εκεί που κάποτε την έστηνε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο

Προσέξτε που θα την βάλετε…

 

20120505-011807.jpg Γράφει η Χριστιάνα.
Δέκα φορές έχω ξεκινήσει τις σκέψεις μου και δέκα φορές έχω σβήσει τις πρώτες προτάσεις…..
Μπα…..πολλή ευγένεια, πολλή κομψότητα, πολύ στρογγύλεμα.
Λοιπόν…..το παίρνω αλλιώς…..
Την Κυριακή, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ.
Θα μπορούσα να σταματήσω εδώ, να μην γράψω τίποτε άλλο. Αυτό αρκεί και περισσεύει.
Όμως….έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά εδώ και 3 χρόνια, τόσα ζόρια, τόσα χαστούκια, τόσα ξεγυμνώματα, τόσα γέλια, τόσες απώλειες, τόσους τσακωμούς….που, τι στην ευχή, δικαιούμαι να σας πω …ποιον να ψηφίσετε.
Λοιπόν….προτείνω….
-Ψηφίστε αυτόν που ΔΕΝ σας είπε ψέμματα.
-Αυτόν που ΔΕΝ σας έκρυψε την αλήθεια.
- Αυτόν που ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ότι ο άλλος έλεγε ψέμματα.
- Αυτόν που ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ στο ψέμμα του άλλου να γίνει Η αλήθεια του λαού.
-Αυτόν που υπερασπίστηκε τα αυτονόητα, χρησιμοποιώντας τα συνταγματικά του όπλα.
-Αυτόν που δεν σας ξεφτίλισε προσωπικώς, οικογενειακώς, εθνικώς και διεθνώς.
-Αυτόν που όταν σας ξεφτίλιζε ο παραπάνω, υπερασπιζόταν την Τιμή σας.
-Αυτόν που δεν έστησε τα οπίσθιά του (και τα δικά σας μαζί) σε όλον το λαμογιοτραπεζιτικό οίκο ανοχής.
-Αυτόν που ΔΕΝ σας έθεσε διλήμματα τύπου-διάλεξε με ποιον τρόπο θα πεθάνεις, αλλά θα πεθάνεις έτσι κι αλλιώς-, αλλά και αυτόν που τον αποστόμωσε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και όχι ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ….
( Φορτώνω…..)
- Αυτόν που ΔΕΝ σας τράβηξε το τιμημένο χαλί κάτω από

Με Πακιστανούς προσπάθησαν να γεμίσουν την άδεια πλατεία στην ομιλία του Βενιζέλου στο Σύνταγμα. Ο χοντρός μιλάει για πατριωτισμό και ασφάλεια και οι Ασιάτες από κάτω κουνάνε τις σημαιούλες. Το απόλυτο βίντεο!!!

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα! Το -κάποτε- ισχυρό ΠΑΣΟΚ έγινε  ο καθρέφτης των αφεντικών του: Αποκρουστικό και αξιολύπητο. 



Σύνταγμα 4.5.2012- Προεκλογική ομιλία Βενιζέλου
Ο Βενιζέλος μιλάει , η πλατεία, ακόμα και δίπλα στην εξέδρα είναι θλιβερά άδεια και ξαφνικά καταφθάνουν οι Πακιστανοί με τις πλαστικές σημαιούλες και παίρνουν θέση δίπλα στην εξέδρα για να γεμίσουν το ''πλάνο''. Προς το τέλος του βίντεο, ένας κύριος τους κάνει νόημα να τις κουνάνε κιόλας.....

Χαμός από τις τάσεις του εκλογικού σώματος στην Αχαϊα που δημοσίευσε το Μακελειό

20120505-020133.jpg
www.makeleio.gr

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Χαμός πάλι σε συγκέντρωση του Τσίπρα, σε αντίθεση με τον κόσμο του Βενιζέλου που δε γεμίζει ούτε ασανσέρ.

20120504-205115.jpg Γεμάτη όλη η Αριστοτέλους .Στην τελευταία ομιλία του πριν τις εκλογές στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να γεμίσει όλη την πλατεία Αριστοτέλους.
Συνέχισε για μια ακόμα μέρα, όπως χθες και στην Ομόνοια, τις μαζικές συγκεντρώσεις…
Τα πλάνα της τηλεόρασης φυσικά, Δεν είναι μόνο κοντινά όπως χθες στη Ρόδο για τον Βενιζελο, αλλά κάνουν συνεχώς γενικά πλάνα.
Τουλάχιστον εκει, έχουν να δείξουν κόσμο…

Ανοιχτή επιστολή προς τους παλαιοπολιτικάντηδες

Αγαπητοί "παλαιοπολιτικάντηδες",  
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?? 
Γιατί μας εξαπατήσατε?
Γιατί μας κλέψατε?
Γιατί μας εξαθλιώνεται διαρκώς?
Γιατί μας κόψατε και αυτό το μήνα άλλα 104 ευρώ??
Γιατί μας εξευτελίσατε και μειώσατε το κύρος της χώρας διεθνώς?
Γιατί διαρκώς μας λέτε ψέμματα?
Γιατί ξεπουλάτε τη Δημόσια περιουσία?
Γιατί μειώνετε το κύρος των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων?
Γιατί μας εκβιάζετε με διάφορα διλήμματα / τεχνάσματα?
Γιατί επιμένετε να καταστρέψετε τη χώρα μας?
Γιατί μας επιβάλλατε περί τους 35 επαχθείς νέους φόρους ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΛΛΟΥΣ 25?
Γιατί κλέφτες που ομολόγησαν ότι πήραν χρήματα βρίσκονται εκτός φυλακής?
Γιατί δεν πήρατε κανένα μέτρο κατά του Κεφαλαίου και της φοροδιαφυγής?
Γιατί τολμάτε να μας ζητάτε την ψήφο μας για να ξαναμπείτε στη Βουλή?

Γιατί, χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, δεσμεύσατε πραξικοπηματικά την Ελληνική Κοινωνία για πολλά χρόνια με το αντισυνταγματικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμά σας και τον εφαρμοστικό νόμο του οποίου μόνο ένα παράρτημα!!! είναι το 2ο Μνημόνιο?

Ο Ελληνικός Λαός, είναι πλέον αποφασισμένος (όχι μόνο αγανακτισμένος) και ενωμένος να μη σας αφήσει να καταστρέψετε και να υποδουλώσετε τη χώρα.

Οι Έλληνες Πολίτες δεν περιμένουν καμιά λύση από το παρόν αποτυχημένο Πολιτικό Σύστημα.

Μαθητές, φοιτητές,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, 
άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είμαστε αποφασισμένοι να αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία και υπεροψία και να εξαφανίσουμε κάθε σύστημα συνδιαλλαγής, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ!!

Ματθαίος Γρ. Σκούρας

Στις 6 Μαΐου τραβάμε το καζανάκι!

Εκλογικός μονόδρομος στις 6 Μαΐου!
Αδέρφια συνέλληνες, μη μας παραμυθιάσουν πάλι. Ζούμε την καταστροφή της χώρας κι έρχονται τα πολύ χειρότερα. Ώς τώρα υπέγραφαν μόνο οι πολιτικοί, ας μην υπογράψουμε κι εμείς στην κάλπη την καταδίκη μας, ό,τι ΨΕΜΜΑΤΑ και να μας πούνε: …
- «Μπορεί να δυσκολευόμαστε αλλά τουλάχιστον ακόμα κάτι λειτουργεί, πληρώνονται μισθοί και συντάξεις»
- Από το 1ο Μνημόνιο μόνο το 19% των δανεικών μπήκε στον προϋπολογισμό, από το 2ο απαγορεύεται να μπει έστω κι ένα ευρώ. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υπέγραψαν ότι πρώτα θα πληρώνουμε τα δάνεια κι ύστερα ό,τι (και αν…) μένει για μισθούς-συντάξεις
- «Τώρα που κουρεύτηκε όμως το χρέος μας, κάτι έγινε…»
- Το χρέος δήθεν κουρεύτηκε πάνω από 50%, μα έπεσε ονομαστικά κατά μόλις 50-70 δισ, από τα οποία τα 2/3 είναι ομόλογα δικών μας τραπεζών και οργανισμών! Και τι δώσαμε για να κερδίσουμε τα υπόλοιπα 25 δισ.; Όλη τη δημόσια περιουσία μας;
- «Μα μπορούμε να μην πληρώσουμε τα δάνειά μας;»
- Η Γερμανία μας πλήρωσε το Κατοχικό δάνειο; Αλλά ποιος θα το ζητούσε, ο λαδωμένος από τη SIEMENS πολιτικάντης μας;
Και ναι, να πληρώσουμε όσα οφείλουμε, αλλά έλεγξε κανείς το πραγματικό χρέος; Και ποιος αποφασίζει τους όρους πληρωμής;
- «Η κρίση είναι παγκόσμια ως κρίση του συστήματος, μην τα ρίχνουμε όλα στους δικούς μας πολιτικούς»
- Η κρίση είναι όντως του καπιταλιστικού συστήματος, όμως η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο. Εκεί την έφεραν οι άχρηστοι και οι κλέφτες που παριστάνουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
- «Η χώρα όμως πρέπει να κυβερνηθεί»
- Η χώρα διεφθάρη και διαλύθηκε από αυτούς που την κατείχαν τόσα χρόνια. Σήμερα πρέπει να κυβερνηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που την πάει κατευθείαν στον

To “Ναι σε όλα” που είπατε στη Βουλή θα αντηχεί στην αιωνιότητα, και θα σας συνοδεύει μέχρι τον ταφο σας

Οι αρχιερείς της καταστροφής και της παράδοσης της χώρας στα νύχια των τοκογλύφων και των εκμεταλλευτών της πλουτοκρατίας και του μεγάλου κεφαλαίου: Ο συγκυβερνήτης Σαμαράς και ο συγκυβερνήτης Βενιζέλος (που αντικατέστησε τον κυβερνήτη Γιωργάκη). Και από δίπλα ο υποκυβερνήτης Καρατζαφέρης, το βοηθητικό προσωπικό, των καταστροφέων της χώρας.
Αξιοι απόγονοι μιας πολιτικής κάστας, μοναδικής στα χρονικά του πλανήτη, της ελληνικής. Για την οποία είχε γράψει κάποτε ένας ξένος διπλωμάτης πως “θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να κερδίσουν ακόμα και μια εβδομάδα παραμονής στην υπουργική τους θέση“. Η κάπως έτσι.
Μέσα σε λιγώτερο από δυο χρόνια, κατεδαφίσατε ότι έφτιαξε κι ότι κέρδισε ο ελληνικός λαός τους δυο τελευταίους αιώνες. Και τα δώσατε “πέντε φράγκα το χωνάκι”, πεσκέσι στους ξένους και στους εγχώριους εκμεταλλευτές.
Τα φοβερά σας χέρια έβαλαν τις πιο βαρειές και τις πιο ματωμένες υπογραφές στην ιστορία αυτής της χώρας. Εναν ολόκληρο λαό τον έχετε κάνει δουλοπάροικο των πιο άγριων και πιο αρπακτικών οικονομικών συμφερόντων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Με το πρόσχημα πάντα της σωτηρίας του και της αφοσίωσής σας στην “πατρίδα”. Ενώ την μόνη “πατρίδα” που αναγνωρίσατε ποτέ ως τέτοια, είναι η εξουσία.
Από τα περιβόητα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, μέχρι το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά “δικαιώματα”, κι από τον υποβιβασμό του δουλεμπορίου ανθρώπινων σωμάτων και ψυχών σε πλημμέλημα μέχρι το Ταμείο “Αξιοποίησης” της Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου, τα νομοθετήματά σας είναι ότι πιο βάρβαρο, πρόστυχο και καταστροφικό νομοθέτησε ποτέ έλληνας νομοθέτης.
Η κορυφαία στιγμή της ζωής σας στην βουλή θα μείνει για πάντα εκείνη η εφιαλτική νύχτα του “Ναι σε όλα”. Ενα “Ναι σε όλα” που σκοτώνει τρεις έλληνες ημερησίως.
Εκείνο το εμβληματικό “Ναι σε όλα” που είπατε στη βουλή, θα αντηχεί στην αιωνιότητα. Και θα σας συνοδεύει μέχρι τον τάφο σας.
Θραξ Αναρμόδιος
http://www.olympia.gr/

Φεύγουν Έλληνες από τη Γερμανία, γιατί τους βρίζουν οι βρωμιάρηδες οι Γερμαναράδες

Δεν αντέχουν να τους περιφρονούν και να τους λένε “κωλοέλληνες” και “τεμπέληδες”. Ακόμη και τα παιδάκια στα σχολεία δέχονται επιθέσεις!
Πολλοί είναι οι Έλληνες, που κατά καιρούς έχουν αναγκαστεί να πάνε στη Γερμανία για να βρουν δουλειά. Τώρα κάποιοι από αυτούς ξαναγυρίζουν στην Ελλάδα, παρότι έχουν ανάγκη, και μεγάλη μάλιστα, από εργασία. Ο λόγος; Δεν αντέχουν να τους περιφρονούν οι Γερμανοί,…
να τους λένε “κωλοέλληνες” και “τεμπέληδες” και να μη τους δίνουν δουλειά, επειδή είναι Έλληνες! Ακόμη και τα παιδάκια στα σχολεία δέχονται επιθέσεις. Οι λοιδορίες πάνε κι έρχονται η μία πίσω από την άλλη.”Είστε χειρότεροι από τους Αλβανούς”,
τους λένε κατάμουτρα οι Αλβανοί. Όπου βρεθούν και όπου σταθούν, στο χώρο εργασίας τους, σε μπιραρίες, σε σούπερ μάρκετ κ.λπ. ακούνε λόγια του τύπου: “Καλά να πάθετε που βρεθήκατε σε αυτό το χάλι, αφού τρώγατε έτοιμα και δανεικά. Αυτό αξίζατε, αυτό λούζεστε”!
 Οι Έλληνες, που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία, βιώνουν ρατσιστική συμπεριφορά εκ μέρους των Γερμανών.  Όπως λένε οι ίδιοι ζουν μέσα σε μια ατμόσφαιρα συνεχούς υποτίμησης της προσωπικότητάς τους.
katoci.com

(agiovasilema: Φτάνει το καλοκαιράκι σε ένα μήνα, αλλά και κάθε χρόνο από δω και πέρα που οι λεχρίτες αυτοί θα τολμάνε να πατάνε το πόδι τους  κατά δω για να χορτάσουν φαί, ήλιο και θάλασσα.....)

Η Βίκυ Σταμάτη ξεκίνησε να ψιλοσιτίζεται...(και είχαμε μια φαγούρα αν τρώει ή δεν τρώει η @##&&!!!)

Χθες διαβάσαμε κάποιες ειδήσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα ότι η Βίκυ (Κούλα) Σταμάτη ξεκίνησε να ''ψιλοσιτίζεται''... ότι θα πέσει το πρωί της Παρασκευής στην αγκαλιά του ''μύθου που παντρεύτηκε'' και ότι το παιδί της το απέκτησε με πολύ ...κόπο και ότι αυτό θα αποκτήσει ψυχολογικά άμα δεν την έχει κοντά του και σε τελική ανάλυση ρε αδελφέ, ''άμα θέλουν να με κρατήσουν φυλακισμένη ας το κάνουν στο παλάτι μου με θέα την Ακρόπολη και όχι εδώ μέσα''

Η Βίκυ Σταμάτη στην αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου πίσω απ’ τα κάγκελα


Επίσης, καταλάβαμε ότι επειδή έχουν εξαντλήσει όλα τα κόλπα οι δικηγόροι και δεν έχουν πιάσει, θα πάνε να την βγάλουνε ''λαλημένη'' γιατί διέρρευσε στο διαδίκτυο το εξής :''Στο άκουσμα της πληροφορίας πως δεν αποκλείεται να απατηθεί η παραμονή της στις φυλακές ακόμη και για διάστημα 3 μηνών η κ. Σταμάτη έδειξε να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητας της υπόθεσης''.

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ όσοι σκέφτεστε μνημονιακή ψήφο. Δώστε μια ευκαιρία στον αδερφό σας.

Αγαπητοί μου φίλοι, αναγνώστες κι επισκέπτες του ιστολογίου μας λίγες πλέον μέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές στην νεότερη ιστορία της πατρίδας μας θέλω να μοιρασθώ μαζί σας λίγες σκέψεις.

Οι παλαιότεροι ξέρετε και οι νεότεροι είναι ώρα να μάθετε ότι από την αρχή που ξεκίνησε η ύπαρξη του ιστολογίου μας ποτέ δεν προέτρεψα οποιονδήποτε να ψηφίσει οποιοδήποτε κόμμα ή οποιοδήποτε πρόσωπο.... Ηταν μια απο τις πρώτες και σημαντικότερες αρχές που έθεσα στην έναρξη της λειτουργίας του πατριωτικού ελληνικού ιστολογίου μας.

Πολλές φορές κατέκρινα ή και επαίνεσα πράξεις πολιτικών όλων των αποχρώσεων όταν εναντιώθηκαν ή βοήθησαν τα εθνικά μας συμφέροντα. Ομως ακόμα και τότε δεν θέλησα να προτρέψω οποιονδήποτε στο να στηρίξει ή όχι κάποιον.

Μέσα από τις αναρτήσεις και τις αράδες του ιστολογίου μας έδωσα σκληρό αγώνα να ενημερώσω τους φίλους και τους αναγνώστες μας αλλά πάντα σεβόμενος κάτι ιερό και αυστηρά προσωπικό όπως είναι η προσωπική - κρυφή- ψήφος.

Ομολογώ όμως ότι μιά και μοναδική φορά πάτησα την αρχή μου αυτή ΜΟΝΟ κι αποκλειστικά με το "βδέλυγμα της ερημώσεως" της πατρίδας μας, τον μεγαλύτερο προδότη της νεώτερης ελληνικής ιστορίας μας ή τουλάχιστον τον προδότη που κατάφερε μέσα από έναν οχετό ψεύδους να ανέλθει στο ανώτερο σκαλί της εξουσίας και μέσα σε 2 χρόνια γκρέμισε την ελληνική κοινωνία πλήττωντας ανεπανόρθωτα το κύτταρό της, την ελληνική οικογένεια.

Είναι περιττό να πω ποιός είναι αυτός....

Τις πολιτικές του πράξεις και συνειδητές επιλογές αν δεν συμβεί κάτι κατακλυσμιαίο θα τις πληρώνουμε εμείς μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, τα παιδιά μας και πιθανότατα τα εγγόνια μας... αν υπάρχει μέχρι τότε η

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μόλις δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες με τις πιο επικίνδυνες ιερόδουλες!!!


Έχουν πάει με τουλάχιστον 10.000.000 πολίτες η κάθε μια! 


Τυχαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Η διαφαινόμενη είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο και πιθανώς με ποσοστό μεγαλύτερο από τις δημοσκοπήσεις, έχει προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων που αναδεικνύεται μέσα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.
του Στρατή Μαζίδη
Ας προσπαθήσουμε όμως στεκόμενοι στα γεγονότα να εξηγήσουμε το φαινόμενο -κατά τη γνώμη μου- που λέγεται Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή δεν προήλθε από παρθενογένεση εδώ και λίγους μήνες αλλά υπάρχει παραπάνω από είκοσι χρόνια.
Ήδη από το μακρινό 1997 είχαν αρχίσει οι πρώτες φωνές για την έξαρση της εγκληματικότητας λόγω των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Ήταν εκείνη η εποχή της εξέγερσης στη γειτονική Αλβανία κατά την οποία βαρυποινίτες και καλάσνικοφ αφίχθησαν εν τω μέσω της νυκτός στη χώρα μας. Η σπείρα του πιτσιρικά τότε Πάτσι έσπερνε τον τρόμο στα Μεσόγαια. Οι διαρρήξεις συντάραζαν την ελληνική κοινωνία.
Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να φτάνουν στις Ελλάδα οι πρώτες καραβιές Ασιατών και Αφρικανών. Η εγκληματικότητα άρχισε να αυξάνεται επικίνδυνα. Οι πολίτες διαμαρτύρονταν. Όμως η συντεταγμένη πολιτεία εκώφευε. Μέχρι και σύλλογος ληστευθέντων είχε συσταθεί ενώ για αρκετά έτη ο πρόεδρός του ήταν φιλοξενούμενος στα παράθυρα των τηλεοπτικών δελτίων.
Το κέντρο της Αθήνας, η ερημωμένη περιφέρεια άρχισαν σταδιακά να αγριεύουν. Να αλλάζουν όψη. Μεταμορφώνονταν από κοινωνίες ανθρώπων σε πόλεις της Άγριας Δύσης. Οι κάτοικοι προειδοποιούσαν. Φώναζαν. Εκλιπαρούσαν. Καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια.
Το κράτος όμως απέστεργε. Δεν ενδιαφερόταν. Η Εκάλη, το Ψυχικό, η Άνοιξη, το Κολωνάκι και οι καλοκαιρινές βίλες στη Τζιά, την Πάρο και τη Μύκονο δεν αντιμετώπιζαν
...

Διπλάσια από αυτή του ΠΑΣΟΚ, η συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη!!!

Από το Taxalia

Mπροστά σε ένα παλλόμενο από ενθουσιασμό, πλήθος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση (“διπλάσια από αυτή του ΠΑΣΟΚ” λένε οι Θεσσαλονικείς).
Ιδού τα κύρια σημεία της ομιλίας του: «Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» επεσήμανε ο

...

Τοξικομανείς ιερόδουλες με aids . Οι περιφερόμενες κεφαλές δημοσίου τρόμου.



H Ελλάδα της νέας μεταπολίτευσης, όπως την όρισε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και φιλοδοξεί να την θεμελιώσει ολομόναχος, ο ομόλογος του της ΝΔ, βαδίζει ασυγκράτητη στο ραντεβού με το μέλλον της, τοιχοκολλώντας φωτογραφίες με ιερόδουλες φορείς του AIDS.

Η χώρα της παλιάς μεταπολίτευσης έγραφε ανακοινώσεις στους μαντρότοιχους των πορνείων της περιφέρειας και των επιδοτούμενων κάμπων με το μεγαλοπρεπές ειδοποιητήριο, "προσεχώς Βουλγάρες".
Με πρόσχημα την ευκαιριακή προεκλογική προστασία της δημόσιας υγείας οι δημόσιες αρχές διακινούν με εντελώς αγοραίο τρόπο φωτογραφίες αρρώστων γυναικών, που εκδίδονται ανεξέλεγκτα στον πολυφυλετικό στίβο του κέντρου. Εκεί που το δράματα επιβίωσης παίζονται πάνω στα σενάρια ψυχικών θανάτων του παρελθόντος και ολοκληρωτικών του μέλλοντος. Όπως ακριβώς γίνεται στα σπλάχνα των μεταβατικών μεγαλουπόλεων που χρόνια ακυβέρνητες παραδίδονται εύκολα στην ανέχεια και το ΔΝΤ.

Αλήθεια, πόσες οροθετικές όλων των φυλών μπορούν να βάλλουν στο μεσαιωνικό άλμπουμ του 2012 οι παραγωγικές δημόσιες υπηρεσίες και πόσους λαθρομετανάστες μπορούν να κλείσουν στα κοντέινερ του Μενιδίου μέχρι αύριο, μετά το παραπλανητικό θέατρο του Βοΐου στην Κοζάνη ενώ τα συνεργεία ήδη δούλευαν στην Αμυγδαλέζα;
Πραγματικά υπάρχει θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά με μεθόδους που αρμόζουν σε δυτικές κοινωνίες και όχι με πρακτικές και όρους Αφγανιστάν.
Δεν χρειάζεται κόπος για να αντιληφθεί κανείς ότι έλεγχοι μπορούσαν να γίνουν και να γίνονται διαρκώς, με κοινοποίηση των αποτελεσμάτων τους και των
...

Καζάκης ο “αξιόπιστος”….

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε τρεις μήνες πριν ο Καζάκης….
Κατηγορούσε τον Μιχελάκη ότι τον έδιωξε απ τα κανάλια ….και τώρα η Ν.Δ τον ανακάλυψε και μας τον παρουσιάζει ως αξιόπιστη πηγή….
Έλεγε τότε για συνεργαζόμενα κόμματα που θα
Μόλις μετά από ένα μήνα έκανε τούμπα και τα γύρισε ….
Γιατί άραγε;;
Μιλάμε για απίστευτη αξιοπιστία…
Δείτε το βίντεο…

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Καμμένος επιτέθηκε στον Αλαφούζο μέσα από τον ΣΚΑΙ και είπε στους παπαγάλους Λυριτζή-Οικονόμου να βγάλουν τα ακουστικά με τον υποβολέα....



ΒΙΝΤΕΟ: Ο Καμμένος επιτέθηκε στον Αλαφούζο μέσα από τον ΣΚΑΙ
Ένταση επικράτησε στο στούντιο του ΣΚΑΙ, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και τους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή». Σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα προς
....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ;

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα έχουν πάθει πανικό. Τόσες δημοσκοπήσεις πια;
Είναι βλέπεις πολλά τα φράγκα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, είναι πολλά τα φράγκα για τους Τραπεζίτες, είναι πολλά τα φράγκα από τη σαπίλα που θα ξεσκεπαστεί μετά την Κυριακή, πολλά τα φράγκα από την ΑΟΖ και πάει λέγοντας...

Τους έχουν ζώσει τα φίδια....
5 μερούλες ακόμα και θα χαμογελάσει λίγο το χείλι μας...

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η σημερινή μέρα με γέμισε θλίψη

Μόλις δόθηκαν παντού οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των ιερόδουλων με aids. Συγγνώμη φίλοι, αλλά το agiovasilema δεν θα  πάρει μέρος στην ανθρωποφαγία. Μου φαίρνει τόση θλίψη αυτό το θέαμα, μου προκαλεί τόσο πόνο η εικόνα αυτών των δυστυχισμένων κοριτσιών που δεν πρόκειται να πάρω μέρος στον κανιβαλισμό.

Αν δημοσιευθούν όμως οι φωτογραφίες από τους ''άντρακλες'' που πήγαιναν μαζί τους για λίγα ψίχουλα και οι οποίοι κόλλησαν τον θάνατο, ίσως και να τις δημοσιεύσω προκειμένου να γλυτώσουν οι γυναίκες και τα παιδιά τους που δεν χρωστάνε τίποτα στο τέλος τέλος.

Πρωτομαγιά σήμερα και αντί να γεμίζει διάπλατα η ψυχή μας με τις ελπιδοφόρες μυρωδιές της Άνοιξης και της Μητέρας Γης, μαραζώνει με την κατάντια της χώρας και της κοινωνίας μας.

Μάταια φωνάζουμε σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο για το κακό που έρχεται σε τούτο τον -κάποτε- ευλογημένο τόπο. Πώς να εμποδίσεις τον εφιάλτη όταν σε στοιχειώνει από παντού; Οικονομία, εθνική υπερηφάνεια, εθνική κυριαρχία, παιδεία, κοινωνική ασφάλεια, ευημερία....λέξεις που θαρρείς ότι πια αποτελούν άφταστο όνειρο σε μια χώρα που έχει παραδοθεί άνευ όρων στους ξένους άρπαγες και στους εγχώριους προδότες, στους λαθρομετανάστες, την πορνεία και τα ναρκωτικά.

Νομίζω πως είναι μια πολύ θλιβερή Πρωτομαγιά.....

Νάτος! Μόνος του…Σφάξτον…

Κεντρική Αφρική…

Χαράματα.
Η διμοιρία έχει εισβάλλει νύχτα στο χωριό. Παντού γύρω ακούγονται ριπές πολυβόλων και ουρλιαχτά τρόμου.

- «Μάζεψε τους επιζώντες εδώ», διατάζει ο νεαρός δεκανέας. Θα’ ταν δε θάταν δεκαέξι ετών.

- «Μάλιστα», απαντάει ένας από τους στρατιώτες του ενώ έκοβε αδιάφορα το λαιμό ενός αιχμαλώτου πολίτη γονατισμένου και τρομαγμένου μπροστά στον νυχτερινό θάνατο των καλάσνικωφ. Θα’ ταν δε θα’ ταν δώδεκα ετών ο «στρατιώτης».

- «Χωρίστε άντρες από γυναίκες και παιδιά», ξαναδιέταξε ο δεκανέας ενώ έπιανε ένα επτάχρονο αγόρι από τα μαλλιά και το βίαζε μπροστά σε όλους κάτω από τα γέλια των «ανήλικων ένοπλων αντρών» του αδιαφορώντας για τα κλάματα των μανάδων και τα ουρλιαχτά πόνου και τρόμου του παιδιού. Ο φόβος που προκαλούσε σε όλους τους «ηττημένους» και οι κραυγές επιδοκιμασίας των αντρών του τον αφιόνιζαν.

- «Μπράβο δεκανέα», του είπε κατόπιν μετά την αναφορά ο Λοχαγός του, «καλή δουλειά. Ετοιμάσου, φεύγεις γι’ αποστολή. Επελέγης».

- «Άλλο χωριό κύριε Λοχαγέ;»

- «Όχι δεκανέα. Φεύγεις για Ευρώπη», του απάντησε ο Λοχαγός, «η οικογένειά σου αποκαταστάθηκε. Θα πάρουν 10,000 δολάρια. Θα ζήσουν άνετα όλη τους την ζωή. Κι εσύ θα γίνεις ήρωας των Πιστών».

- «Ευχαριστώ κύριε Λοχαγέ», απάντησε περήφανα ο δεκανέας.

Αραβική Χερσόνησος…

Μέσα σε μια σκηνή κάπου στην Αραβική έρημο.

Θα μπορούσε να είναι τρεις απλοί ειρηνικοί φύλαρχοι. Τρεις «απλοί βεδουίνοι».

-         Μας ειδοποίησαν ότι έχουν συγκεντρωθεί πάλι αρκετές χιλιάδες Πιστών στην
             Κεντρική Ασία. Είναι έτοιμοι για αναχώρηση. Ζητούν «πιστώσεις».
-         Κανόνισέ το. Δώστους ότι ζητήσουν. Οι υπόλοιποι πως πάνε;

-         Παντού ετοιμάζονται καραβάνια Πιστών. Από το Μπαγκλαντές μέχρι τη Νιγηρία και από το Μαρόκο ως το Ουζμπεκιστάν. Διαλεγμένοι όλοι ένας κι ένας. Πολεμιστές, εκπαιδευμένοι, βετεράνοι, αποφασισμένοι για όλα. Αδιάφοροι εάν θα πεθάνουν. Αδίστακτοι. Οι οικογένειές τους έχουν ήδη προπληρωθεί 10,000 δολάρια η καθεμία για τον Μάρτυρα που διέθεσαν στην Τζιχαντ.

-         Ωραία Ομαρ….ωραία….η «Ιερά Πορεία» του Χαλιφάτου έχει ανάψει….και δεν θα σβήσει μέχρι παντού στην Ευρώπη να λάμψει η Αλήθεια του Προφήτη….

Αφγανιστάν…

Μεσάνυχτα.

Η κοιλάδα είναι γεμάτη από ένα πολύχρωμο πλήθος. Τριγύρω βουνά.
Βοή της Βαβέλ. Κάθε ομάδα και άλλη γλώσσα. Νύχτα. Οπλοφόροι παντού γύρω από το πλήθος. Κάπου στον ορίζοντα φαίνονται σκόρπιες λάμψεις. Και κρότοι που φέρνει η ηχώ των βουνών. Πάλι κάποια μάχη στις πέτρινες κορυφές που χωρίζουν το Αφγανιστάν από το Πακιστάν. Κάποιοι φρόντισαν να δώσουν τον απαραίτητο αντιπερισπασμό για να ξεκινήσει ανενόχλητο το καραβάνι σε ομάδες.
Είναι όλοι έτοιμοι για τη «Μακρά Πορεία». Μέχρι να φτάσουν εδώ έχουν ήδη μυηθεί με κάθε λεπτομέρεια στο τι τους περιμένει και πως θα κινηθούν στη νέα τους ζωή.
Κάπου στο βάθος, σε μια πλαγιά, κρυμμένοι ανάμεσα στα βράχια δύο «παρατηρητές» τους παρακολουθούν με
...

11 μέχρι στιγμής οι ιερόδουλες με AIDS!!! Σοκαριστικές οι διαστάσεις του προβλήματος. Λαθρομετανάστες, παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες και ναρκωτικά, μετατρέπουν σε εφιάλτη την υγεία στην Ελλάδα.

Ανεβαίνει ο αριθμός ιερόδουλων με AIDS.

Σοκάρουν οι αριθμοί.
Έντεκα ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός από την 22χρονη Ρωσίδα. Οι δέκα είναι Ελληνίδες.
Σύμφωνα με τον γιατρό του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ευάγγελο Λιάπη...


 ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ οι έλεγχοι έχουν αρχίσει από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας και πρόκειται να επεκταθούν. «Θα εξεταστεί και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο», τόνισε ο κ. Λιάπης.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ περισσότερες από 100 ιερόδουλες, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 1000 τηλεφωνήματα, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας.

Ο Ευάγγελος Λιάπης σημείωσε ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες δέχονται τους ελέγχους, κυρίως γιατί είναι παράνομες και δεν έχουν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες. Τόνισε δε ότι οποιοσδήποτε είχε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, πρέπει να κάνει εξέταση για
...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

“Σκοτώνουν τους Έλληνες”

Ρεπορτάζ για την οικονομική κατάσταση στην Αθήνα, υπό τον τίτλο “Εδώ και δύο χρόνια, οι Έλληνες ζουν στον ρυθμό ακραίων προγραμμάτων λιτότητας. Στην Αθήνα, κάποιοι σκύβουν το κεφάλι ή επαναστατούν. Πορτραίτο μίας Αθήνας στα πρόθυρα της έκρηξης”, δημοσιεύει στην τελευταία του έκδοση το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό του Βελγίου “Moustique”.
Σε γενικές γραμμές περιγράφεται με τα μελανότερα χρώματα η εικόνα μιας Αθήνας, που πνίγεται στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από συνέντευξη του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ με τίτλο “Τους ζητάνε το αδύνατο” και υπότιτλο “Συνάντηση στην Αθήνα, με τον πιο παθιασμένο υποστηρικτή της ελληνικής υπόθεσης”. 
 Σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το γιατί υποστηρίζει την Ελλάδα με τόση θέρμη ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ απάντησε ότι:
“Δεν υποστηρίζω τους Έλληνες, υποστηρίζω μία ιδέα δικαιοσύνης. Βρίσκω ότι ζητάνε το αδύνατο σε αυτήν τη χώρα. Όντως, υπήρξε πελατειακό σύστημα, διαφθορά, φοροδιαφυγή, ως εθνικό άθλημα. Αλλά από την άλλη, η ΕΕ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει δομές επίβλεψης, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια ολισθήματα. Η λιτότητα που οι Ταλιμπάν της ΕΕ επιβάλλουν στην Ελλάδα είναι φάρμακο που θα σκοτώσει τον άρρωστο. Οι Έλληνες έχουν λίγες πιθανότητες να τα βγάλουν πέρα.”
 ”Τους υπερ-φιλελεύθερους που επιβάλλουν μέτρα, χωρίς να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες στους κατοίκους… Τους χαρακτήρισα Ταλιμπάν, διότι έχουν μεγάλη δόση αναισθησίας”, διευκρίνισε όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει ποιούς εννοεί.
 
enikos.gr

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μπουμπούκος: Έχετε σώας τας φρένας που διαδίδετε ότι θα πάω στη ΝΔ???

Με εντολή του εισαγγελέα, δίνεται στη δημοσιότητα η φωτογραφία της Ρωσίδας που μετέδιδε τον ιό του AIDS.

Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της
- Έκκληση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε όσους επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής να εξεταστούν
- Της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

 
Μετά απο εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.

Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza, η οποία γεννήθηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού
...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦEΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚHΣ… Έτσι εξηγείται ο πανικός…

gallop
Την πρώτη ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Αττική έχει στη διάθεση του το makeleio…
Το γκάλοπ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το πραγματοποίησε ανεξάρτητος φορέας και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων- 3000 άτομα, όταν τα περισσότερα γκάλοπ διενεργούνται με δείγμα 1000 ατόμων…Τα αποτελέσματα όπως είδατε στην παραπάνω κάρτα είναι πραγμαγματικά τραγικά τόσο για Πασοκ και Νεα Δημοκρατία όσο και για τον Καρατζαφέρη που
...

ΧΗΜΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ- CHEMICAL TRAILS

Τι συμβαίνει με τις μυστικές πτήσεις ψεκασμών;

Ένα άρθρο που κόπηκε στο δρόμο για το τυπογραφείο λόγω... άνωθεν εντολής




Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ».

Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και προ μηνών της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον
...