Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η σημερινή μέρα με γέμισε θλίψη

Μόλις δόθηκαν παντού οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των ιερόδουλων με aids. Συγγνώμη φίλοι, αλλά το agiovasilema δεν θα  πάρει μέρος στην ανθρωποφαγία. Μου φαίρνει τόση θλίψη αυτό το θέαμα, μου προκαλεί τόσο πόνο η εικόνα αυτών των δυστυχισμένων κοριτσιών που δεν πρόκειται να πάρω μέρος στον κανιβαλισμό.

Αν δημοσιευθούν όμως οι φωτογραφίες από τους ''άντρακλες'' που πήγαιναν μαζί τους για λίγα ψίχουλα και οι οποίοι κόλλησαν τον θάνατο, ίσως και να τις δημοσιεύσω προκειμένου να γλυτώσουν οι γυναίκες και τα παιδιά τους που δεν χρωστάνε τίποτα στο τέλος τέλος.

Πρωτομαγιά σήμερα και αντί να γεμίζει διάπλατα η ψυχή μας με τις ελπιδοφόρες μυρωδιές της Άνοιξης και της Μητέρας Γης, μαραζώνει με την κατάντια της χώρας και της κοινωνίας μας.

Μάταια φωνάζουμε σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο για το κακό που έρχεται σε τούτο τον -κάποτε- ευλογημένο τόπο. Πώς να εμποδίσεις τον εφιάλτη όταν σε στοιχειώνει από παντού; Οικονομία, εθνική υπερηφάνεια, εθνική κυριαρχία, παιδεία, κοινωνική ασφάλεια, ευημερία....λέξεις που θαρρείς ότι πια αποτελούν άφταστο όνειρο σε μια χώρα που έχει παραδοθεί άνευ όρων στους ξένους άρπαγες και στους εγχώριους προδότες, στους λαθρομετανάστες, την πορνεία και τα ναρκωτικά.

Νομίζω πως είναι μια πολύ θλιβερή Πρωτομαγιά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου