Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ; ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.....

samaras

Η υπόθεση είναι γνωστή αλλά όχι σε όλους. Αποτυπώνεται σε αφηγηματικό δελτίο τύπου του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ.

«Μία από τις πλέον σημαντικές διαδικασίες σε συμβολικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο στη σύγχρονη ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) την Πέμπτη, 28/11.
Εκεί, σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα, η εκπαιδευτική νομοθεσία και η γνωμοδότηση 4/2012 του ΝΣΚ, το Συμβούλιο θα κρίνει, εάν είναι νόμιμη ή όχι η εκ μέρους του Κολλεγίου Αθηνών (επικεφαλής του οποίου είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς) καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού Μπουλούτα Ευφροσύνης, ΠΕ 04, η οποία τρεις μήνες πριν από την καταγγελία είχε συλλάβει σε ενδοσχολικές εξετάσεις τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει.
Η συνεδρίαση του Συμβουλίου γίνεται κάτω από ισχυρότατες πολιτικές πιέσεις για ευνόητους λόγους. Στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υποκρύπτεται απλώς το μένος του εργοδότη, ο οποίος εκδικητικά απολύει έναν εργαζόμενο, επειδή τόλμησε να «θίξει» μέλος της οικογένειάς του. Κρύβεται η απόπειρα του Κολλεγίου Αθηνών και μιας ομάδας σχολαρχών να αποσυρθεί η κρατική εποπτεία από την ιδιωτική εκπαίδευση και να διαλυθεί κάθε ίχνος αξιοκρατίας και εργασιακών δικαιωμάτων στα ιδιωτικά σχολεία. Ενδεικτική της πίεσης η επί ένα ολόκληρο έτος πρωτοφανής άρνηση του ΚΥΣΔΕ να ασκήσει τον εποπτικό του ρόλο και να ελέγξει τη νομιμότητα και την καταχρηστικότητα της καταγγελίας όπως υποχρεούται από το νόμο, όταν ο υπό απόλυση εκπαιδευτικός το ζητήσει. Τελικά το Συμβούλιο, μετά από πιέσεις της ΟΙΕΛΕ και δικαστική απόφαση (που θα αναφέρουμε πιο κάτω), αναγκάζεται να εξετάσει την Πέμπτη το θέμα.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Ε.Ε.Ι.) κατήγγειλε τον Ιούλιο του 2012 την αορίστου χρόνου σύμβαση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα του κλάδου Π.Ε. 04 (Φυσικός), που υπηρετούσε επί είκοσι ένα (21) χρόνια στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών και είχε επανειλημμένως αξιολογηθεί θετικά από τη Διεύθυνση του σχολείου (με την τελευταία- θετική – αξιολόγηση να έχει γίνει το σχολικό έτος 2011-2012).
Κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων της Γ’ τάξης του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών (Ιούνιος 2012) στο μάθημα της Χημείας και στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως επιτηρήτριας, αναγκάστηκε να ανακαλέσει πολλές φορές στην τάξη μαθητή, ο οποίος επιχειρούσε να αντιγράψει (ο μαθητής ήταν ο υιός του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά). Εν τέλει, αναγκάστηκε να μονογράψει την κόλλα του συγκεκριμένου μαθητή. Ένα μήνα μετά η Διοίκηση του Κολλεγίου προχώρησε σε εκδικητική καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού.
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ
Η εκπαιδευτικός, όπως προβλέπεται από σειρά νομολογιών, άσκησε το δικαίωμά της να αμφισβητήσει τη νομιμότητα της καταγγελίας σύμβασης. Η απόφαση 4/2012 του ΝΣΚ ρητά προβλέπει ότι το Συμβούλιο οφείλει να εξετάσει τη νομιμότητα και την καταχρηστικότητα της καταγγελίας. Το Κολλέγιο Αθηνών με έγγραφό του της 10/10/2012 (συνημμένο 1) καλεί το ΚΥΣΔΕ να μην εξετάσει την καταγγελία σύμβασης λόγω αναρμοδιότητας, επικαλούμενο τη μνημονιακή ΠΥΣ 6/2012 που θέτει όρους απελευθέρωσης των απολύσεων. Το ΚΥΣΔΕ, προφανώς υπό ασφυκτικές πιέσεις, προέβη στο πρωτοφανές (δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης). Αρνήθηκε τον συνταγματικά κατοχυρωμένο εποπτικό του ρόλο και δεν εξέτασε τη νομιμότητα της καταγγελίας!
(Το αίτημα αυτό του Κολλεγίου είναι νομικά αβάσιμο. Το Υ.ΠΑΙ.Θ. εξέδωσε τον Ιούλιο του 2013, προφανώς μετά από υπόδειξη της διοίκησης του Κολλεγίου (που την εφάρμοσε δύο ημέρες πριν αυτή εκδοθεί!), την Φ.18/ 93893/Δ5/12-7-2013 εγκύκλιο (συνημμένο 2) σύμφωνα με την οποία καταργείται (!) το άρθρο 16 του Συντάγματος, αποσύρεται η κρατική εποπτεία από την ιδιωτική εκπαίδευση και εφαρμόζονται οι διατάξεις της ΠΥΣ 6/2012. Ωστόσο, η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ με την απόφαση 380/2013 ανέστειλε την εφαρμογή της εγκυκλίου γεγονός που σημαίνει ότι τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας οφείλουν να συνεχίσουν τον εποπτικό έλεγχο των ζητημάτων της ιδιωτικής εκπαίδευσης).
Η εκπαιδευτικός αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε! Με μια ιστορική του απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (1932/2013 – συνημμένο 3) επιβάλλει την άμεση ολοκλήρωση της διοικητικής διαδικασίας από το ΚΥΣΔΕ, ώστε να εκδώσει οριστική απόφαση επί του θέματος.
Η ΟΙΕΛΕ, με βάση την απόφαση του ΣτΕ και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Προέδρου και των μελών του ΚΥΣΔΕ που αρνούνταν πεισματικά να εξετάσουν την υπόθεση. Τελικά, υπό την πίεση των αποφάσεων της δικαιοσύνης και των ενεργειών της ΟΙΕΛΕ το Συμβούλιο αναγκάστηκε να ορίσει ημερομηνία εξέτασης την Πέμπτη, 28/11.
Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
Η υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα κρύβει έναν ισχυρό πολιτικό συμβολισμό. Απεικονίζει τον αγώνα ενός εκπαιδευτικού που εργάστηκε επί 21 έτη με συνέπεια στο Κολλέγιο Αθηνών και διώκεται από τη διοίκηση του σχολείου, διότι έπραξε το καθήκον της. Απεικονίζει την προσπάθεια μιας εργαζόμενης που έχει απέναντί της «θεούς και δαίμονες», ένα πανίσχυρο σύστημα οικονομικής και πολιτικής εξουσίας που θέλει να «πατήσει» στη συγκεκριμένη απόφαση και να διαλύσει κάθε είδος ελέγχου στα ιδιωτικά σχολεία και να ισοπεδώσει τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
Την Πέμπτη, 28/11, το ΚΥΣΔΕ καλείται να αποφασίσει. Με το πέρας της Συνεδρίασης θα μάθουμε τόσο εμείς όσο και η ελληνική κοινωνία, εάν υφίσταται διοίκηση και εποπτικός έλεγχος της Πολιτείας στο δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης, ή εάν επικρατεί ο νόμος του ισχυρού.»
makeleio

Αυτός είναι ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες των αλβανικών φυλακών που συνελήφθη στην Καστοριά.

Το ένα αλβανικό μπουμπούκι πιάστηκε. Τα υπόλοιπα;;;; Ποιός ξέρει σε ποιό μέρος της πατρίδας μας ετοιμάζονται να χύσουν αίμα.............................................

Αυτός είναι ο δραπέτης των αλβανικών φυλακών που συνελήφθη στη συμπλοκή της Καστοριάς
Ο Τομά Κεζίν

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ αστυνομικών και οπλισμένων ατόμων. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι τα άτομα αυτά, ήταν οι τρεις Αλβανοί που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές της Κορυτσάς και που αναζητούνταν από τους αστυνομικούς αυτό το διάστημα.

Θυμίζουμε ότι είχαν αποδράσει 7 εγκληματίες από τις αλβανικές φυλακές, οι 4 από αυτούς εντοπίστηκαν. Οι άλλοι τρεις  που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι  είχαν σημάνει συναγερμό στις αρχές και από την πρώτη στιγμή, είχαν εκφραστεί φόβοι ότι μπορεί να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τη συμπλοκή που έγινε απόψε, το άτομο που συνελήφθη είναι ένας από τους τρεις δραπέτες. Πρόκειται για τον Τόμα Κεζίν, 31 ετών.


Αντί να παραδοθούν... έβγαλαν όπλα

Οι πληροφορίες λένε ότι στον ορεινό όγκο του Γράμμου, σε μια περιοχή που έτσι κι αλλιώς ήταν γεμάτη αστυνομικούς λόγω των δραπετών,
οι Αλβανοί δραπέτες έπεσαν σε μπλόκο συνοριοφυλάκων ενώ στο σημείο, ήταν και ομάδες της ΕΚΑΜ.

Τους κάλεσαν να παραδοθούν αλλά εκείνοι, έβγαλαν όπλα και προσπάθησαν να ξεφύγουν.
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι δύο έφυγαν με κατεύθυνση προς την Ελλάδα ενώ ο τρίτος με κατεύθυνση προς Αλβανία.

Ο 31χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, είναι ο ένας από τους δύο που έφυγαν με κατεύθυνση προς Ελλάδα. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι πέταξε κάτω το Καλάσνικοφ που κρατούσε και άρχισε να τρέχει αλλά... δεν κατάφερε να πάει μακριά.

Ο 31χρονος είναι ισοβίτης για ανθρωποκτονία. Όσο για τους άλλους δύο δραπέτες που μέχρι αυτή την ώρα κυκλοφορούν ελέυθεροι... Ο ένας είναι ισοβίτης για απαγωγή και ο άλλος για ανθρωποκτονία.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Άρχισαν τα όργανα- Οι ισλαμιστές απαιτούν ξεχωριστό κράτος στην Νορβηγία. Σύντομα και στην Ελλάδα;


Οι μουσουλμάνοι της Νορβηγίας απαιτούν ξεχωριστό ισλαμικό κράτος και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν αυτή η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή. Η Νορβηγία ήδη έχει συμπληρώσει το στάδιο 3 της ισλαμοποίησης.

Ακολούθως αναφέρονται τα 3 στάδια.

Στάδιο 1: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 1-3% του πληθυσμού. Η συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία είναι κόσμια και απόμακρη.

Στάδιο 2: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 4-20% του πληθυσμού. Αρχίζουν οι πολιτικές απαιτήσεις όπως ανέγερση τζαμιών, μιναρέδων, απαγόρευση χριστιανικών τελετών και εκδηλώσεων και εορτασμοί μουσουλμανικών εορτών όπως το Ραμαντάν.

Στάδιο 3: Οι μουσουλμάνοι αποτελούν πάνω από

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LIDL

lidl

Μας παίρνουν και τη γη γη οι Γερμανοί αφού επιδιώκουν να αγοράσουν ακίνητα και χωράφια.
lidl_akinita
Πιο συγκεκριμένα η αλυσίδα καταστημάτων “Lidl”, σε αγγελία που δημοσιεύει για απασχόληση εργατικού δυναμικού στην Πάτρα, αναφέρει μεταξύ άλλων στο τομέα των καθηκόντων το εξής:
“ Τα καθήκοντά σας
Ανήκετε στoν τομέα Ανάπτυξης και εργάζεστε στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα. Υποστηρίζεται τη διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων μας μέσω αγοράς η μίσθωσης νέων ακινήτων και επικοινωνείτε με
...

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Εκτός ελέγχου η Αθήνα. Μέρα μεσημέρι αφγανός πήγε να βιάσει κορίτσι και να αρπάξει όπλο μέλους της ΔΙΑΣ

Ένας Αφγανός γεννηθείς το 1976 αποπειράθηκε χθες το μεσημέρι στις 12:30 κοντά στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στην Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, να βιάσει μια Αλβανίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος παρακολουθούσε μέρες την 20χρονη Αλβανίδα (γεννηθείσα το 1993), και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Χθες το μεσημέρι αποπειράθηκε να την βιάσει στη μέση του δρόμου και η γυναίκα έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι της περιοχής που έτρεξαν να βοηθήσουν.

Οι κάτοικοι τον ακινητοποίησαν και εκείνη την ώρα περνούσαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από την περιοχή με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν αμέσως. Την ώρα που οι αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες, ο Αφγανός χτύπησε έναν από τους αστυνομικούς και προσπάθησε να του βγάλει το υπηρεσιακό όπλο από τη θήκη.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για αντίσταση κατά της αρχής και προσβολή ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αυτή τη στιγμή οδηγείται στον Εισαγγελέα.


makeleio

Μια Ακρίτα, ένας Νότης και μια Βανδή...Χέσε μέσα δηλαδή!

Αυτός ο τόπος στις δύσκολες στιγμές είχε πάντα κάποιους αν όχι να τραβήξουν το κουπί, έστω να δείξουν πως κάτι υπάρχει ζωντανό και κινείται.
Πχ στον Β' ΠΠ υπήρχε μια Βέμπο. Στα χρόνια που ακολουθήσαν υπήρχε ένας Καζαντζίδης να κρατά συντροφιά στο μετανάστη κ.ο.κ.

του Στρατή Μαζίδη

Σήμερα υπάρχει φτώχεια, κατοχή, αναξιοπρέπεια. Μια Ακρίτα, ένας Νότης και μια Βανδή. Αυτοί που δε γνωρίζουν τι σημαίνει φτώχεια, ανεργία κι εγκληματικότητα, θα έρθουν να μιλήσουν από τα όμορφα ζεστά σαλόνια τους.

Η δημοκρατική Ακρίτα, η πασοκοτραφείσα, η σαν αξιωματικός των SS παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού που εξευτέλιζε τους συμμετέχοντες, η σύζυγος του βουλευτή που στηρίζει τη μνημονιακή κυβέρνηση άλλοτε έμπρακτα άλλοτε με αποχή, από τη μια πλευρά έχει μετατρέψει σε φαΐ της τη Χρυσή Αυγή ώστε με κάθε τουιτάρισμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα και από την άλλη μιλά για τα όνειρα που της στέρησαν λες και είναι μια μέση Ελληνίδα από τη Δράμα, το Βόλο, τη Χίο ή την Αθήνα και όχι η παραπάνω κυρία.

Ένας Νότης ιδιότροπος, που χωρίς κάτι ιδιαίτερο θεωρείται ξεχωριστός. Αυτός που μια φράση του μόνο φτάνει αεροπλάνο να σε κάνει. Ένας απλός λαϊκός τραγουδιστής. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Και μια Δέσποινα Βανδή, η τραγουδίστρια της ...Ρωμιοσύνης με τις επιτυχίες που ακούγονται ως επί το πλείστον μόνο για 6 μήνες όπως και του Νότη, γνωστή και ως ακριβές φωτοαντίγραφο τον πρώτο καιρό της Αννας Βίσση που βρήκε μια ευκαιρία να παίξει το όνομά της κάνοντας λίγο τη εκμεταλλευόμενη τις πολιτικές πεποιθήσεις του Σφακιανάκη οι οποίες ήταν γνωστές αρκετά πριν συμφωνήσει να συνεργαστεί μαζί του. Ας είχε ανάγκη το νυχτοκάματο η Δέσποινα και τα λέγαμε.

Την ώρα λοιπόν δε που οι Τούρκοι ανακοινώνουν έρευνες στο Αιγαίο, ο Σαμαράς γυρνά με άδεια χέρια αλλά πολλά μέτρα, τα νοσοκομεία διαλύονται και ο κόσμος πεινάει, το πνευματικό ψωμί που θα έλεγε κι ο ποιητής Φανφάρας , το οποίο χρειάζεται ο κόσμος, δεν υπάρχει. Μόνο κάτι ξερές, μπαγιάτικες και μουχλιασμένες φέτες.



Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τρόικα: Τα πολυτελή παράσιτα των κερδοσκ όπων


Του Θύμιου Παπανικολάου

Για τους αξιωματούχους των νέων αποικιοκρατών και τα μοχθηρά παράσιτα δεν υπάρχει κρίση, ούτε στερήσεις, ούτε συναίσθημα, ούτε τσίπα…

Υπάρχει προκλητική αυθάδεια, σκανδαλώδη προνόμια, πώρωση χλιδής και η αναισθησία που χαρακτηρίζει κάθε πωρωμένο εγκληματία που εκτελεί τις εντολές της σύγχρονης χρηματιστηριακής μαφίας και ηδονίζεται με το μακάβριο εκτελεστικό του έργο: το έργο της δολοφονίας των ανθρώπων και των εθνικών κοινωνιών…
ΟΛΑ αυτά τα χαρακτηριστικά της ΦΡΙΚΗΣ του σύγχρονου φασιστικού μοντέλου, του πλανητικού φασισμού του 4ου Ράιχ, αποτυπώνονται στα παγερά και στραταρχικά πρόσωπα της τρόικας: Των μεταπρατών παρασίτων της τοκογλυφικής μαφίας που μεταφέρουν τις διαταγές της δολοφονίας μας και «αγρυπνούν» για την άμεση εκτέλεσή τους από τους κυβερνητικούς διαχειριστές-υπαλλήλους της αποικίας-ΕΛΛΑΣ: το δωσίλογο καθεστώς των Ελλήνων ανδρεικέλων…
Αυτά τα αποτρόπαια πρόσωπα εκτελούν έργο πωρωμένου δολοφόνου και ταυτόχρονα ηδονίζονται μέσα στη χλιδή και την προκλητικά σκανδαλώδη πολυτέλεια.
Ρίχνουν έναν ολόκληρο λαό στα τάρταρα της καταστροφής και της ολοκληρωτικής του εξόντωσης, κατεδαφίζουν την ελληνική κοινωνία, μετατρέποντάς την σε

Πατέντα για το μάζεμα ελιάς που κάνει το μάζεμα πιο εύκολο για όλους!! Το αθάνατο μυαλό του Έλληνα....


Πατέντα που κάνει το μάζεμα των ελιών παιχνίδι (βίντεο)

Πατέντα  που κάνει το μάζεμα των ελιών παιχνίδι (βίντεο)

Μία απίστευτη πατέντα σκέφτηκε ένας αγρότης από τα Κύθηρα σύμφωνα με την οποία το μάζεμα των ελιών είναι παιχνιδάκι.
Το μόνο που κάνει για να «ρίξει» τις ελιές είναι να κουνάει τα δάχτυλα του…
Δείτε το βίντεο:


Όσοι έχουμε ασχοληθεί με το μάζεμα της ελιάς, καταλαβαίνουμε την αξία αυτής της πατέντας.
Πολλά μπράβο στον άνθρωπο!! Αθάνατο ελληνικό πνεύμα....


Οι γερμανοτσολιάδες πανηγυρίζουν για τα χάδια της Μέρκελ…

Α
φήνιασαν τα «παπαγαλάκια» και όλοι οι γενίτσαρου του καθεστωτικού δωσιλογισμού κράζοντας: «Η Μέρκελ στήριξε την κυβέρνηση και δεσμεύτηκε…»!!!

Τι είπε η Μέρκελ και σε τι «δεσμεύτηκε»;
Είπε ότι η «συνταγή» μας, αυτή της ολοκληρωτικής γερμανικής αποικιοκρατικοποίησης της Ελλάδας …αρίστευσε(!) και «δεσμεύτηκε» στη διατήρηση αυτής της «συνταγής». 
Ουσιαστικά η Μέρκελ κινήθηκε πάνω στις «ράγες» του πλεονάσματος …θανάτου και του κυβερνητικού Προϋπολογισμού που κατατέθηκε και ο οποίος αποτελεί υλοποίηση των εντολών του Γερμανικού Ράιχ… 
Αν αφαιρέσει κανείς το διπλωματικό λίπος των δηλώσεων της Μέρκελ και του Σαμαρά, αυτό που μένει είναι αυτό που θα εκτελεστεί μέσω του νέου Προϋπολογισμού, με «αναδιαρθρώσεις» που...
θα αποτελούν νέες δολοφονικές σφαίρες εναντίον της Ελλάδας και του λαού της. 
Η Μέρκελ εξήρε την «επιτυχή εφαρμογή» του γερμανικού προγράμματος ΚΑΤΟΧΗΣ στην Ελλάδα: Εξήρε το πιλοτικό, αποικιοκρατικό πρόγραμμα για όλη την Ευρώπη. 
Η Μέρκελ εξήρε τους «άθλους» των κυβερνητικών διαχειριστών της στην Ελλάδα και ιδιαίτερα του γερμανοτσολιά πρωθυπουργού της: Τους «άθλους» καταλήστευσης και κατασπάραξης του ελληνικού λαού, τους «άθλους» της αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας… 
Και τα παπαγαλάκια, σε διατεταγμένη υπηρεσία, χορεύουν ενθουσιασμένα πάνω στις ιαχές των νέων αποικιοκρατών, ιαχές που εμφανίζουν την αποικία-Ελλάς σε «πορεία ανάκαμψης» και το ΘΑΝΑΤΟ του ελληνικού λαού σε «πορεία ανάστασης»!!! 
Τόση δωσίλογη αχρειότητα και ξετσιπωσιά…

ΣΚΟΥΡΙΕΣ- ΑΠΕΙΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΝΕΟ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ!


Δηλητήρια με αποδείξεις – Βίντεο και φωτογραφίες από το χθεσινό ατύχημα

Δείτε πρώτα τις φωτογραφίες από το κοντέινερ και τις σημάνσεις που αυτό φέρει.
Μετά διαβάστε τις εξηγήσεις των σημάνσεων.
“Προστασία” και “νέες τεχνολογίες” και η “Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων” και “μπλα μπλα μπλα” τα λόγια τα παχιά με τον λύκο που φυλάει τα πρόβατα!

1. Οι φωτογραφίες από το κοντέινερ της εταιρείας: 

 


2. Οι εξηγήσεις των σημάνσεων που υπάρχουν πάνω στο κοντέινερ:
η μεταφορά τους ενέχει κίνδυνο: 
3077 = Επικίνδυνη για το περιβάλλον ουσία, στερεή:
 Ουσία επικίνδυνη για το περιβάλλον:
Επικίνδυνο για το περιβάλλον. Μπορεί να βλάψει το νερό, τον αέρα, έδαφος και τα ζώα έτσι και την υγεία του ανθρώπου:
3. Η εταιρεία, όπως διαφημίζεται Ένας από τους χαμηλότερου κόστους παραγωγείς χρυσού
 
4. Το βίντεο: πατήστε εδώ για το βίντεο

πηγή: http://sillent-footsteps.blogspot.gr/

olympia

Επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αξίζουν μποϋκοτάζ



Αν ο πολίτης έχει υποβαθμίσει την θέση του σ’ αυτή του καταναλωτή, τότε πέρα από την μόνη του παρέμβαση κάθε 4 χρόνια στις κάλπες, θα πρέπει να “ψηφίζει” και με τα χρήματά του.
 
Με όπλο τους την κρίση, πολλές εταιρείες ελληνικές ή που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, έχουν εκμεταλλευτεί τις παρούσες συνθήκες και την ευνοϊκή προς τους εργοδότες νομοθεσία για να αυθαιρετήσουν σε πολλές των περιπτώσεων.

Ας δούμε μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις.

Η εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ απέλυσε όλους τους εργαζόμενους που