Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

 
 
 
Το παρακάτω βίντεο είναι συγκλονιστικό και αποδεικτικό  της σοβαρότητας και της βαθιάς γνώσης του συγκεκριμένου πολιτικού, ο οποίος απαξιώθηκε όσο κανένας άλλος στην σύγχρονη πολιτική ιστορία. Τελικά, ο κ. Λεβέντης είχε δίκιο: Είχαμε τους πολιτικούς που μας άξιζαν....
 
 
 
 
 

Οι διοργανωτές και χορηγοί της πορτοκαλί εξέγερσης στην Ουκρανία προβληματίζονται από τις εξελίξεις στην Κριμαία

 

20140301-084331.jpg
Από την Σοφία

Ο πρόεδρος Ομπάμα προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Κριμαία!
Ευτυχώς η Ρωσία δεν έχει επέμβει, τις καταλήψεις των αεροδρομίων τις κάνουν ένπολοι μάλλον απ’ τον Άρη…
Για το είδος των συνεπειών φήμες λένε ότι είτε θα τους ρίξει το βλήμα τον παπανδρέου είτε θα προβάλει στρηπτίζ της Ολμπράιτ, που εντάσσεται στα βιολογικά όπλα τα οποία προκαλούν μη αναστρέψιμες νευρολογικές
βλάβες.
Αυτοί που ξέσκισαν και κομμάτιασαν την Γιουγκοσλαβία τώρα ανησυχούν για την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας! Συγκινηθήκατε;;;
Κάθε παραβίαση της ανεξαρτησίας θα επιφέρει μεγάλη αποσταθεροποιήση στην περιοχή είπε ο πορτκαλΟμπάμα. Το παρατηρήσαμε κι εμείς! Η πορτοκαλί παραβίαση την ανεξαρτησίας σήκωσε την Ανατολική Ουκρανία στο πόδι και προκάλεσε εξωγήινη επέμβαση στην Κριμαία!!
Με αποτέλεσμα να προβληματιστούν οι δυνάμεις του ΔΝΤ που θέλουν να την φάνε ολόκληρη. Δεν οργάνωσαν τέτοιο πορτοκαλί πραξικοπηματουά σαν τα Δεκεμβριανά του ’08 και το χρυσοπλήρωσαν για να φάνε μισή Ουκρανία! Δίκιο έχουν οι

Διαμελισμός της Ουκρανίας, μετά Κύπρος και μετά... Ελλάδα; Το αδίσταχτο σχέδιο ΗΠΑ - Γερμανίας για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου!

-Το αδίσταχτο σχέδιο ΗΠΑ - Γερμανίας για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου-Ο ρόλος της Ρωσίας και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις
Είναι προφανές ότι οι δυτικοί (αμερικανογερμανοί) δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τα συμφέροντά τους.

Η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει αυτό και μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Πριν από περίπου 20 χρόνια, στην τέως Γιουγκοσλαβία, οι Αμερικανοί σε συνεργασία με τους καλοθελητές Ευρωπαίους ενεργοποίησαν το φιλοναζιστικό καταπίστευμα που υπήρχε από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πετσόκοψαν το γιουγκοσλαβικό κρατικό μόρφωμα για να ρίξουν στην αγκαλιά της Γερμανίας τη Σλοβενία και την Κροατία.

Με τον τρόπο αυτό έμειναν τότε όλοι ευχαριστημένοι. Γερμανοί και Αμερικάνοι πήραν αυτό που ήθελαν για την ώρα από τα Βαλκάνια και έστειλαν παράλληλα μήνυμα προς όλους ότι όποιος τολμήσει να αντισταθεί στα “θέλω” τους, θα το πληρώσει ακριβά...

Ήταν τότε ίσως η πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο που Αμερικανοί και
....

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!-Το "Cape Ray" ξερνάει καρκίνο και θάνατο για πολλές γενιές ανοιχτά της Κρήτης- Θα μετατρέψουν την Κρήτη σε νέα Φουκουσίμα;;;;



Από τον Τζον Κέννεντυ

Την ώρα που κυβέρνηση και κοινή γνώμη (βλέπε ανεγκέφαλος λαός) είναι "απασχολημένοι" με τον Τόμσεν και την παρέα του, το αμερικανικό πλοίο-θάνατος με χωρητικότητα 91.000 τόνους ξερνάει από τα έγκατά του καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες ανοιχτά της Κρήτης μετατρέποντας το νησί σε Φουκουσίμα-τίποτε λιγότερο. Και μάλιστα για πολλέςπολλές γενιές!

Μιλάμε για το Cape Ray το οποίο εξοπλισμένο με δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες επιχειρεί να καταστρέψει πάνω από 800 τόνους -από τους 1.300- στους οποίους υπολογίζονται να χημικά της Συρίας.

Μόλις χθες κάτι ψέλλισε ο ανύπαρκτος Βενιζέλος και όπως όλα δείχνουν τα χημικά της Συρίας ήταν πραγματικός λόγος για τα πολλά "συνομωτικά" ταξίδια του Βενιζέλου στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.

Το παιγνίδι είναι πολύ βρώμικο και διεξάγεται με διαρκείς εκβιασμούς ενώ συνδέεται άμεσα και με τις εξελίξεις που αφορούν τα ελληνικά μνημόνια και την συμπεριφορά των δανεστών μας-με το ΔΝΤ να εκβιάζει την σιωπή μας για την μετατροπή της Κρήτης σε νησί-φάντασμα με δημοσιεύματα σαν κι αυτό των FT που μας απειλεί με ανατίναξη των ελληνικών τραπεζών σε περίπτωση που αντιδράσουμε!

Ο Βενιζέλος αρκέστηκε να δηλώσει : "Μη ικανοποιημένος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων σχετικά με την διέλευση των πλοίων που θα επεξεργάζονται εν πλω τα χημικά της Συρίας από τη Μεσόγειο..."

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «δυστυχώς η έξοδος του χημικού οπλοστασίου γίνεται προς την Μεσόγειο καθώς υπάρχει και η προσφορά της Ιταλίας να προσφέρει το λιμάνι της Καλαβρίας» και πρόσθεσε «αγωνιζόμαστε επί εβδομάδες να κινητοποιήσουμε άλλες χώρες να επιλεγεί άλλος χώρος εκτός Μεσογείου. Το γεγονός όμως ότι έχει επιλεγεί το Ιταλικό λιμάνι το καθιστά δύσκολο».

Δυο κούφια λόγια για την τιμή των όπλων, ενώ το θέμα είναι σοκαριστικά σημαντικό μια και σύμφωνα με το άρθο του Θόδωρου Καρυώτη ο ενταφιασμός των χημικών όπλων της Συρίας στην Μεσόγειο ήταν και ο λόγος που οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να γίνει χάραξη της ελληνικής ΑΟΖ!
Γράφει ο Καρυώτης στο πολύ καλό site του Μιχάλη Ιγνατίου>

"Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων ανακοίνωσε ότι είναι «τεχνικά δυνατόν» να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας στην Μεσόγειο. Βέβαια δεν έδωσαν λεπτομερείς εξηγήσεις πως θα καταστραφούν αυτά τα χημικά όπλα.

Η επεξεργασία θα γίνει στο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ Cape Ray που έχει μήκος 198 μέτρων και χωρητικότητα 91.000 τόνους και συνοδεύεται από πολεμικά πλοία της Ρωσίας και της Κίνας.

Το πλήρωμα και 15 ιδιώτες είχαν ειδικά εκπαιδευτεί πριν αναχωρήσει το πλοίο για την Ιταλία. Το πλοίο διαθέτει δυο πυρηνικούς αντιδραστήρες που θα χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή των χημικών όπλων και για την ουδετεροποίηση των βασικών τους στοιχείων. Το σύνολο των χημικών όπλων που θα καταστραφούν ανέρχονται σε 800 τόνους ενώ υπολογίζεται το σύνολο των χημικών όπλων που διαθέτει η Συρία ανέρχονται σε 1.300 τόνους.
Έχει ήδη αποφασιστεί ότι αυτά τα απόβλητα των χημικών όπλων να καταποντισθούν σε μια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στο τρίγωνο Κρήτη-Μάλτα-Ιταλία. Εάν όμως τα τρία αυτά ευρωπαϊκά κράτη είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορούσαν να πετάξουν τα χημικά όπλα στην θαλάσσια περιοχή τους χωρίς την άδειά τους!

Το Άρθρο 56 (Δικαιώματα, αρμοδιότητες και υποχρεώσεις του παράκτιου Κράτους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) της Σύμβασης του Δίκαιου της Θάλασσας αναφέρει στην παράγραφο 1β (ιιι) ότι το παράκτιο κράτος είναι υπεύθυνο για «την προστασία και διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος». Δηλαδή εάν η Ελλάδα διέθετε ΑΟΖ σήμερα δεν θα μπορούσαν οι Αμερικανοί να ρίξουν (dumping) χημικά απόβλητα στον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Έτσι οι Αμερικανοί έχουν έναν επιπλέον λόγο να μην επιθυμούν η Ελλάδα να ανακηρύξει ΑΟΖ.
Μία μελέτη του καθηγητή Moshe Kol του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει ότι τα υποπροϊόντα των χημικών όπλων θα καταστρέψουν ένα μέρος της θαλάσσιας ζωής και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο θέμα της αλιείας και γενικότερα της μόλυνσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Εάν όλα τα κράτη της ΕΕ είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ στην Μεσόγειο θα μπορούσαν να μην επιτρέψουν στους Αμερικανούς, τους Ρώσους και τους Κινέζους να προχωρήσουν στην μόλυνση της Μεσογείου και να αναγκαστούν να τα πάνε στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού!!!"

Έτσι έχουμε από την μία πλευρά τους Γερμανούς να μας σκοτώνουν με το θανατηφόρο μνημόνιο- σε συνεργασία με τους κρατιστές της κυβέρνησης-και από την άλλη τους Αμερικανούς να μετατρέπουν την Κρήτη σε νησί-φάντασμα και την Ελλάδα σε χώρα υποψήφια να πρωταγωνιστήσει αρνητικά στην αναλογία θανάτων από καρκίνο στα προσεχή χρόνια.

Όποιος από σας αναρωτιέται γιατί συμβαίνουν σε μας όλα αυτά η απάντηση βρίσκεται στην κακή ποιότητα των κακομούτσουνων τουρκόσπορων Ελλήνων οι οποίοι βουτηγμένοι μέσα στην πνευματική μαλθακότητα της μεταπολίτευσης το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η τζάμπα μαγκιά και η επίδειξη.

Για το ίδιο θέμα στο site της Greenpeace διαβάζουμε>

Τα χημικά όπλα δεν έχουν καμία θέση στον πλανήτη. Στην περίπτωση των χημικών όπλων της Συρίας, η καταστροφή πρέπει να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τη θαλάσσια ζωή και την ανθρώπινη υγεία. Η διαφάνεια και η ενημέρωση είναι τα μόνα όπλα που μπορούν να διαλύσουν την ανασφάλεια και ανησυχία που απλώνεται στους πολίτες. Και αυτό πρέπει να διασφαλιστεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Στη Συρία, με δεδομένη τη ρευστότητα της εμπόλεμης κατάστασης και τη στάση της κυβέρνησης, η απομάκρυνση και καταστροφή των χημικών όπλων είναι απαραίτητες. Μεγάλες ανησυχίες όμως γεννά και η τύχη τους μετά την απομάκρυνση, αφού δεν υπάρχει ούτε ιδανική ούτε καθαρή λύση.
Σύμφωνα με τους Όρους της Σύμβασης για τα Χημικά Όπλα, η ακριβής σύνθεση του χημικού οπλοστασίου της Συρίας παραμένει εμπιστευτική. Εκτιμήσεις αναφέρονται σε περισσότερους από 300 τόνους χημικών που θα πάνε για υδρόλυση και θα παράγουν ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες (λιγότερο τοξικών) παραπροϊόντων τα οποία, με τη σειρά τους, πρέπει να οδηγηθούν σε θερμική επεξεργασία. Η υδρόλυση αποτελεί την λιγότερο «κακή» διαθέσιμη τεχνολογία. Δεν αντιβαίνει τη Σύμβαση του Λονδίνου, σκοπός της οποίας είναι η πρόληψη ζημιάς στο θαλάσσιο περιβάλλον. Οι ποσότητες και οι τελικοί αποδέκτες δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Το γεγονός ότι η μόνη κατάλληλη μονάδα για την υδρόλυση χημικών όπλων είναι εγκατεστημένη σε πλοίο του αμερικανικού ναυτικού, αυξάνει δικαιολογημένα το βαθμό ανησυχίας. Τονίζεται ότι σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται ενημέρωση του συνόλου των παράκτιων κοινοτήτων, οι οποίες πρέπει να συναινέσουν στην ανάληψη του σχετικού ρίσκου, όσο μικρό και αν είναι αυτό.
Το εξαιρετικά επείγον της κατάστασης δεν αποτελεί δικαιολογία για την ουσιαστική απουσία ενημέρωσης από διεθνείς, διακρατικούς και εθνικούς φορείς και οργανισμούς. Το ελληνικό γραφείο της Greenpeace, μαζί με τα υπόλοιπα γραφεία της Μεσογείου, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, με την οποία καλούν για πλήρη διαφάνεια στις διαδικασίες (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Μέχρι σήμερα, η ενημέρωση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης προς τις Περιφέρειες, τους Δήμους και τους πολίτες είναι ελλιπής και αναποτελεσματική. Δεν είναι καθόλου τυχαίες εξάλλου οι εντεινόμενες αντιδράσεις και η ανησυχία που απλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Το ελληνικό γραφείο της Greenpeace καλεί τον Υπουργό Εξωτερικών:
  • Να απαιτήσει από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων (OPCW) των Ηνωμένων Εθνών:
α) όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι ο Οργανισμός θα τηρήσει τις υποχρεώσεις του για την προστασία του παράκτιου πληθυσμού και της θαλάσσιας ζωής,
β) διαρκή ενημέρωση και χρονοδιαγράμματα για το πρόγραμμα καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας και
γ) ακριβείς πληροφορίες για τον τύπο, το μέγεθος των φορτίων των χημικών όπλων που θα οδηγηθούν προς καταστροφή και επεξεργασία-καταστροφή και τον τελικό προορισμό τους.
  • Να εξασφαλίσει την έγκυρη, διαφανή και συστηματική ενημέρωση των πολιτών και των εμπλεκόμενων φορέων (όπως περιφέρειες, ΟΤΑ, κοκ).




Περίεργες και βρωμερές πληροφορίες για τον Τόμσεν! Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα....

Ανοίγουν σιγά-σιγά τα στόματα στο παρασκήνιο και όχι μόνο!

Δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες (σσ και όχι μόνο) τόσο στο Μαξίμου όσο και στο γραφείο του Καραμανλή ότι κάποιοι τροϊκανοί , κυρίως αυτοί του Τόμσεν του ΔΝΤ, εξυπηρετούν συγκεκριμένα επενδυτικά συμφέροντα. Πέραν των... φημών υπάρχουν και στοιχεία για την παρέα του «Όχι σε όλα» Τόμσεν.

Δεν είναι τυχαίο ότι το μεσημέρι ο Προκόπης Παυλόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm αναρωτήθηκε «μήπως η τρόικα το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα διάφορα funds;»... Δεν θα έλεγε κάτι αν δεν ήταν σίγουρος και ειδικά όταν πρόκειται για τέτοια ζητήματα διεθνούς
ενδιαφέροντος.

Επίσης, ούτε ο Στουρνάρας θα ήταν τόσο εκνευρισμένος με τον "κακοήθη Πολ" αν δεν ήξερε πέντε πράγματα παραπάνω.

logiosermis.net

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE iefimerida.gr ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΡΙΒΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ”

 ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

pegasus_LARGE_t_1041_105984187


Καταγγελίες – “βόμβα” μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αναφορικά με το site iefimerida.gr.
Yποστηρίζει όπως βλέπετε και στον διάλογο που σας παραθέτουμε ότι το εν λόγω site ανήκει στον Κυριάκο Γριβέα που ξεπλένει χρήμα μέσω της συζύγου του στη Morges με τον Αντρίκο.
Σοβαρές καταγγελίες για φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφο.

Δείτε το απόσπασμα με τον διάλογο


raptis-kammenos


 

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πολίτης ξεφτιλίζει τον Βορίδη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.





Η εκπομπή είχε ως θέμα τις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις του τελευταίου καιρού για την χρυσή αυγή.

Ένας πολίτης από το κοινό, ο  Απόστολος Παπαθεοδώρου, ανάγκασε με τις απόψεις  και ερωτήσεις του τον Μάκη Βορίδη να πετάξει το δημοκρατικό του προσωπείο...

''Πότε γίνατε δημοκράτης κύριε Βορίδη; όταν γυρνάγατε τα βουνά και τα λαγκάδια κρατώντας τα μαχαίρια και τα τσεκούρια, η όταν μπαίνατε η βγαίνατε από το ΛΑ.ΟΣ'' ρώτησε ο Απόστολος Παπαθεοδώρου τον πρώην υπουργό.

''Ένας άνθρωπος, ένας δημοκράτης άνθρωπος, κάποιες φορές στην ζωή του νιώθει και ντροπή για αυτά που έχει κάνει. Αυτός που δεν νιώθει ντροπή κύριε Βορίδη, λέγεται ξεδιάντροπος και αυτός που δεν έχει φιλότιμο λέγεται ξεφτίλας''

You might also like

Όλα έτοιμα: Το ΔΝΤ πάει Ουκρανία

 

imf oukraniaΤο… μαγείρεμα καλά κρατεί και οι Δυτικοί έχουν θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχέδιό τους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Η Ουάσινγκτον”σπρώχνει” την Ουκρανία να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για να πάρει δάνειο και να απεμπλακεί
οικονομικά από τη Ρωσία και ήδη ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού έδειξε το… δρόμο.

Ο Λιου μίλησε με τον Αρσένι Γιάτσενγιουκ, μέλος της προσωρινής ηγεσίας της χώρας, καθώς επέστρεφε στην Ουάσινγκτον μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την Ευρώπη και άλλους φορείς της διεθνούς κοινότητας, ήταν υπέρ της συμπλήρωσης ενός προγράμματος από το ΔΝΤ για τον μετριασμό των επιπτώσεων από τις μεταρρυθμίσεις μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, είπε ο αξιωματούχος.

Την Κυριακή, η προσωρινή ηγεσία της Ουκρανίας δεσμεύτηκε να θέσει τη χώρα σε πορεία ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υπογραφή συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την εκδίωξη από την προεδρία του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος έχει την υποστήριξη της Μόσχας.

olympia.gr

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Άρης Σπηλιωτοπουλος: Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου είναι η ......

 

…ειναι η Αθήνα!

Επιτέλους και μια ειλικρινής δήλωση
από πολιτικό....



πηγή

 

Ουκρανία. Τόπος επίθεσης Διεθνών Γερακιών: Εκεί όπου απουσιάζει η έννοια του έθνους

 

20140222-215439.jpgΓράφει η Ευρυδίκη Λειβαδά

Ξέρουν πολύ καλά πού επιτίθενται –ή πού «επεμβαίνουν» (sic)- τα Διεθνή Όρνεα, αυτά της Ασύνορης Οικονομικής Ελίτ, οι εμπνευστές της Νέας Διεθνούς Τάξης, αυτής που σχεδιάζει σε βάθος χρόνου και καλλιεργεί μίσος ανάμεσα σε λαούς, ανάμεσα σε εθνότητες, αυτής που τροφοδοτεί με φονικά όπλα τις αντίπαλες ομάδες -τις οποίες η ίδια έχει διαμορφώσει- και τις οδηγεί σε πεδίο αδελφοκτόνου αιματοχυσίας, για να ξεπροβάλλει μετά ως Σωτήρ και Ειρηνοποιός χτίζοντας περίτεχνα δικτατορίες βαφτισμένες έντεχνα «Δημοκρατίες» τις

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η εικόνα που εξηγεί το ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

4 χρονια δεν επεσα εξω σε τπτ απολυτως….μιλω τη γλωσσα της ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ…

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ με την -ΙΔΙΑ- ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ… ΟΤΑΝ ΕΧΟΥ ΜΠΕΙ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ…!

ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΤΟΤΕ η ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Αυτα…

ΠΠ PORTA PORTA

olympia.gr