Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE iefimerida.gr ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΡΙΒΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ”

 ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

pegasus_LARGE_t_1041_105984187


Καταγγελίες – “βόμβα” μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αναφορικά με το site iefimerida.gr.
Yποστηρίζει όπως βλέπετε και στον διάλογο που σας παραθέτουμε ότι το εν λόγω site ανήκει στον Κυριάκο Γριβέα που ξεπλένει χρήμα μέσω της συζύγου του στη Morges με τον Αντρίκο.
Σοβαρές καταγγελίες για φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφο.

Δείτε το απόσπασμα με τον διάλογο


raptis-kammenos


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου