Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η Blackwater ως δύναμη καταστολής στις Σκουριές Χαλκιδικής (video)

 

blackwater-academi-skouries
Έτοιμη είναι η ιδιωτική μονάδα καταστολής της Blackwater, σύμφωνα με πληροφορίες του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη. Ο πρώτος τόπος όπου πιθανότατα θα αναλάβει δράση, θα είναι οι Σκουριές της Χαλκιδικής, όπου οι αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού όλο και εντείνονται, με αποκορύφωμα την αντάρτικη επίθεση στις εγκαταστάσεις της Hellas Gold, συμφερόντων της καναδικής Eldorado Gold και του ομίλου ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων Μπόμπολα.
Ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ανησυχητικά τα πράγματα, εκτός από τις απαγωγές κατοίκων ακόμα και μαθητών από τις κυβερνητικές δυνάμεις καταστολής που
....

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!!

 


efedroikataelas
Με την παραπάνω φωτογραφία που προέρχεται απο το εξωτερικό, γκρούπ εφέδρων ειδικών δυνάμεων στο facebook που αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη προειδοποιεί την ελληνική αστυνομία να αλλάξει στάση γιατί αλλιώς...
παρόμοιες εικόνες θα δούμε και στην Ελλάδα...Οι έφεδροι τονίζουν ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τον πολίτη και όχι να τον ξυλοφορτώνει και να λειτουργεί εναντίον του...Με άλλη τους ανάρτηση τα πρώην βατράχια και λοκατζήδες κάνουν πιό σαφή την απειλή τους λέγοντας ότι
...

Καμμένος αδειάζει Γεωργιάδη και κυβερνητικά παπαγαλάκια των καναλιών που διαψεύδουν την χρήση χημικών στο σχολείο ...ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!"



Συνέντευξη της γυναίκας που κλώτσησε τον Σαμαρά!

Φίλος του ιστολογίου (τον ευχαριστούμε πολύ),μας έστειλε το παρακάτω βίντεο στο οποίο η γυναίκα που κλώτσησε τον Σαμαρά μιλάει για το συμβάν.

Η συνέντευξή της, από το 57:00 και μετά:




 

(Βίντεο) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-Η εισβολή των ΜΑΤ στην Ιερισσό – η μαρτυρία της δασκάλας

 

«Μας έχουνε ρίξει δακρυγόνα μέσα στο σχολείο, έχουμε παιδιά που έχουν αναπνευστικά προβλήματα. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας. Βγάλτε το θέμα όσο γίνεται πιο πολύ. Είναι απαράδεκτο αυτό. Έχουμε τα παιδιά εδώ μέσα για να τα προστατέψουμε. Οι γονείς τους χτυπιούνται με τα ΜΑΤ στην πλατεία της Ιερισσού. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που μπορεί να σταματήσει αυτό το πράγμα ας το κάνει τώρα. (Φωνές παιδιών: Η δασκάλα φωνάζει: Μπείτε όλοι μέσα τώρα. ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ). Αυτή τη στιγμή τα ΜΑΤ είναι έξω από το σχολείο. Ποιο κράτος είναι αυτό που εκθέτει τα παιδιά σε τέτοιο κίνδυνο; Απ’ τη Χαλκιδική παίρνω. Απ’ τη Χαλκιδική. Δεν ξέρω αν την γνωρίζετε.»

agriazwa – antigoldgreece

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Κασαπίδης με βολές κατά της πολιτικής του Κουβέλη.

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Κασαπίδης

 
Desktop (1)Με επιστολή του στον Φώτη Κουβέλη, ο Στέφανος Κασαπίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.
Η επιστολή Κασαπίδη:

«Οι αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και η πολιτική που ασκείται από αυτή το τελευταίο οκτάμηνο και συγκεκριμένα από την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση και μετά με έχουν βρει στο σύνολό τους αντίθετο.

Τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική αυτή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική. Καθημερινά αντιλαμβάνομαι υποχωρήσεις και αναιρέσεις της πολιτικής μας ατζέντας που αλλοιώνουν το στίγμα της Δημοκρατικής Αριστεράς έτσι όπως πρωτοξεκίνησε. Δυστυχώς, τα βήματα που γίνονται δεν είναι αναστρέψιμα.

Επειδή ψυχικά και οργανωτικά έχει επέλθει τεράστια απόσταση από την πολιτική του κόμματος, σας ενημερώνω για την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά, ώστε να καταφέρω να υπηρετήσω απρόσκοπτα και με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση».

ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Δεκαπεντάχρονο αγόρι τραυματίστηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο!


ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Δεκαπεντάχρονο αγόρι τραυματίστηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο!Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου.Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Τόλη Παπαγεωργίου, έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε ένα 15χρονο αγόρι από κάλυκα δακρυγόνου, που έπεσε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις στο σχολείο της Ιερισσού.Η εικόνα είναι.....
από ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, από τα επεισόδια στην Ιερισσό!


πηγη

"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ(ΦΩΤΟ)

από το www.makeleio.gr

 

ierissos1
Φάτε τους !!! Είμαστε μαζι σας!!! Δυστυχώς έχουμε πόλεμο! Μας ξεπουλανε, αντισταθείτε στις δυνάμεις κατοχής! Η σκέψη μας είναι μαζι σας !
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ierissos2

ierissos3

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ". Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Συνέντευξη της γυναίκας που κλώτσησε τον Σαμαρά: http://agiovasilema.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9573.html

 


samaras karamanlis
Επίθεση δέχτηκε ο  Σαμαράς έξω από το μέγαρο Μουσικής όπου βρισκόταν για την εκδήλωση στην μνήμη στου Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Μόλις κατέβηκε από το αμάξι του και ενώ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στα κανάλια δυο γυναίκες έτρεξαν προς το μέρος του φωνάζοντας πως είναι δολοφόνος. Η μία κατάφερε μάλιστα να τον κλωτσήσει στο πόδι. Η αστυνομία εντελώς ξαφνιασμένη από το περιστατικό και απροετοίμαστη για κάτι τέτοιο απομάκρυνε σηκωτή την γυναίκα.
Την ώρα εκείνη κατέφθανε και άλλο κυβερνητικό στέλεχος και η αστυνομία πήρε εντολή να σχηματίσει αμέσως κλοιό γύρο του υπό τον φόβο να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο . Έτσι άφησαν τις δυο γυναίκες οι οποίες προσχώρησαν στο συγκεντρωμένο πλήθος περίπου 2000 ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν.Στην συγκέντρωση σημμετείχαν μέλη του ΕΠΑΜ της ΣΠΙΘΑ των ΑΝ.ΕΛ. και των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



 

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

Οι φωτογραφίες, κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο και αναμεταδίδονται με την ταχύτητα του φωτός. Το νεοκλασσικό που κάποτε ανήκε στον Ακη τσοχατζόπουλο και βρίσκεται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33, πρόσφατα με απόφαση του δικαστηρίου δημεύθηκε από το ελληνικό Δημόσιο.


 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
....

12 φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Τσοχατζόπουλου και της βλαχάρας.

 



Οι φωτογραφίες, κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο και αναμεταδίδονται με την ταχύτητα του φωτός. Το νεοκλασσικό που κάποτε ανήκε στον Ακη Τσοχατζόπουλο και βρίσκεται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33, πρόσφατα με απόφαση του δικαστηρίου δημεύθηκε από το ελληνικό Δημόσιο.


 Για να δούμε πώς έκαναν το σπίτι τους, οι μεγαλομανείς κλέφτες που μας κατέστρεψαν...Απ' ότι φαίνεται τους έγδαραν οι τύποι που ασχολήθηκαν με το σπίτι. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ γι αυτό το αποτέλεσμα;;;;

ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
.....

Πέθανε ο Ούγκο Τσάβες. Θρηνεί η Βενεζουέλα....

 


tsaves
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες πέθανε μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μια 14ετή θητεία ως επικεφαλής της χώρας, μεταδίδει το Reuters.
Η ανακοίνωση έγινε από τον αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro,ο οποίος έκανε λόγο για στιγμή «βαθιάς θλίψης», στο τηλεοπτικό του διάγγελμα. Ο 58χρονος ηγέτης προχώρησε σε τέσσερις επεμβάσεις στην Κούβα σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του.


«Σε όσους επιθυμούν το θάνατο μου, εύχομαι να ζήσουν για πολύ για να δουν πως η Μπολιβαριανή Επανάσταση θα πηγαίνει από μάχη σε μάχη και από νίκη σε νίκη»


Ο Τσαβες εθνικοποιησε τα πετρέλαια στη Βενεζουέλα διώχνοντας τους αποικιοκρατες κι αντιμετώπισε σύσσωμη την "αντιπολίτευση" με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και τις χρηματοδοτήσεις από τη CIA.Δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Φιντέλ Κάστρο και την απέχθειά του για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Άλλωστε, οι εχθροί του φίλου του, ήταν και δικοί του εχθροί. Πολλές φορές φώναξε «κάτω ο ιμπεριαλισμός». Χαρακτήρισε τον Τζορτζ Μπους «διάβολο», «κύριο επικίνδυνο» και «γάιδαρο», κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι ήθελαν να τον ρίξουν από την προεδρία της Βενεζουέλας.
 
Χτυπήθηκε  από την επάρατη νόσο στα μέσα του 2011 και  επέστρεψε για τελευταία φορά στη Βενεζουέλα στις 18 Φεβρουαρίου, μετά από περισσότερο από δύο μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Αβάνας, όπου υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση.
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας είχε ανακοινώσει το πρωί της Τρίτης ότι ο πρόεδρος Τσάβες υπέστη νέα λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.
Στο διάγγελμά του προς το λαό της Βενεζουέλας την Τρίτη, ο Μαντούρο χαρακτήρισε «εχθρική επίθεση» τον καρκίνο ο οποίος προσέβαλε τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, εντάσσοντας μάλιστα την επίθεση, στο μπαράζ των συνομωσιών οι οποίες εξυφάνθηκαν, κατά τον ίδιο, στη διάρκεια της 14χρονης διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Τσάβες. (Είναι πράγματι περίεργη η επιδημία  του καρκίνου στους ηγέτες της λατινικής Αμερικής, οι οποίοι τυχαίνει να αντιτίθενται στα σχέδια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών των ΗΠΑ.)

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο Κουβέλης κρυφή συνάντηση στη μεγάλη Σάλλα με τον γνωστό τραπεζίτη???


Iδιωτική, κρυφή συνάντηση με τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς,Μιχάλη Σάλλα,είχε χθες το βράδυ ο Φώτης Κουβέλης.Η συνάντηση έγινε σε σπίτι συνεργάτη-δημοσιογράφου του Σάλλα,στο Φάληρο.Η οδός Ναιάδων στο Παλιό Φάληρο,ήταν το βράδυ γεμάτη με ένοπλους σωματοφύλακες των δύο αντρών,οι οποίοι αποφάσισαν να δειπνήσουν κρυφά στο σπίτι του μεσολαβητή.Είναι προφανές ότι ο κύριος Κουβέλης έχει δικαίωμα να συντρώγει με....
οποιονδήποτε στα πλαίσια κοινωνικών αλλά και πολιτικών του σχέσεων.Επειδή όμως όπως συνηθίζεται να λέγεται,»όταν τρώνε δεν μιλάνε» ,είναι πραγματικά άξιο απορίας,αν η σιωπή του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ και του κόμματός του για όσα έχουν συμβεί με την Πειραιώς, σχετίζεται με τα φιλικά δείπνα.Η Πειραιώς με πρωτοφανείς πολιτικές μεθοδεύσεις στις οποίες συναίνεσε η ΔΗΜΑΡ,πήρε την κρατική ΑΤΕ σε τιμή που αντιστοιχεί στην αγορά ενός μόνο ακινήτου της «πωληθείσας» Τράπεζας.Ο κύριος Κουβέλης,παιρνώντας την μεγάλη «Σάλλα» του τραπεζίτη,είναι άγνωστο αν συζήτησε για το καλό της χώρας και της Οικονομίας.Το σίγουρο είναι πως δεν συζήτησε ποτέ δημοσίως για όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν με την Τράπεζα.Εκδοροσφαγέας

πηγη

ΝΕΑ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΣΤΑ ΙΚΕΑ: ΣΚ@@@Α ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ‼! (Τις οποίες ακόμα διαφημίζουν!!!)

 


IKEATART

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΚΟΜΑ «ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ» ΤΙΣ ΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ!
Τα σχόλια στο facebook στην σελίδα του ΙΚΕΑ, δίνουν και παίρνουν κάτω από την νέα ανακοίνωση για το διατροφικό σκάνδαλο που μόνο εμετό μπορεί να φέρει η ιδέα και μόνο...
ypoxo
Είμαστε υποχόνδριοι επειδή δεν θέλουμε να τρώμε σκ...τά στο πιάτο μας; Γιατί πραγματικά μας καταντήσατε ΙΠΠΟ - χόνδριους!!! Αλήθεια θα απαντήσετε στο σχόλιο του αναγνώστη εάν με αυτά τα τρόφιμα θα ταΐζατε τα παιδιά σας;
IKEAPAID
Σε άλλο σχόλιο ένας αναγνώστης επισημαίνει στους υπεύθυνους του ΙΚΕΑ ότι διαθέτουν τις συγκεκριμένες πάστες, παραπέμποντάς τους σε ένα
....

Μετά από τα κεφτεδάκια αλόγου, νέο σκάνδαλο για το ΙΚΕΑ! Βρέθηκαν μικρόβια από ανθρώπινα σκ@τά στις τάρτες του!. Αποσύρονται από την Ελλάδα και από άλλες 22 χώρες. Τι άλλο θα δούμε.....




Αποσύρει από τα εστιατόρια του στα καταστήματά της στην Ελλάδα και από άλλες 22 χώρες, τις γλυκές τάρτες ο σουηδικός όμιλος IKEA στις οποίες οι κινεζικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν βακτήρια, τα οποία συνήθως καταδεικνύουν μόλυνση από ... κόπρανα.
Ο IKEA δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι έλαβε αυτή την απόφαση μετά την καταστροφή από τα κινεζικά τελωνεία 1.800 γλυκών που ονομάζονται «chokladkrokant» (μια τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας) που είχαν κατασχεθεί στο λιμάνι της Σαγκάης, το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα Shanghai Daily, οι έλεγχοι επέτρεψαν να διαπιστωθεί ότι τα γλυκά αυτά περιείχαν «ένα υπερβολικά υψηλό επίπεδο κολοβακτηριδίων».
Αυτά τα βακτήρια που συνήθως δεν είναι πολύ επικίνδυνα για τους καταναλωτές είναι γενικά «μια ένδειξη μόλυνσης από κόπρανα, αν και δεν συμβαίνει πάντα αυτό», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας μικροβιολόγος της Σουηδικής Αρχής για την
....

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι “επαγγελματίες επαίτες” κοιμούνται συνεχώς;

 

dinatos-info5.jpg
Το άρθρο αυτό έχει κυκλοφορήσει στο facebook και ο συγγραφέας του είναι άγνωστος. Η ιστορία του όμως είναι, δυστυχώς, πολύ γνωστή.
Σίγουρα έχει μία δόση αλήθειας, αν και οι “ουσίες” φαντάζουν υπερβολικές.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η ανθρώπινη θηριωδία δεν έχει όρια. Ας θυμηθούμε το “ελεύθερο Κόσοβο” στο οποίο έσφαζαν αμάχους και τους έπαιρναν τα όργανα. Όταν η Κάρλα Ντελ Πόντε το αποκάλυψε, πήγε απ’ ευθείας στα αζήτητα.
Διαβάστε:

Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια…. γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.
Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το
..

Ο κύριος Μπάμπης του ΣΚΑΙ, το κομματόσκυλο των τοκογλύφων ξαναχτυπά! ""ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ"!!!"



ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ" ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

Ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να έχει οποιαδήποτε άποψη θέλει για τον ΣΥΡΙΖΑκαι τον Αλέξη Τσίπρα. Ο οποιοσδήποτε εκτός από έναν αναλυτή-δημοσιογράφο. Γι αυτός απευθύνεται σε... όλους τους τηλεθεατές και οφείλει να σέβεται τα πιστεύω του...
καθενός ξεχωριστά. Σήμερα ο "κύριος Μπάμπης" ξεπέρασε κάθε όριο. Δικαίωμά του να έχει όποια άποψη θέλει για μια μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι δικαίωμά του να εκφράζει την διαστρεβλωμένη άποψη ότι "δεν θα θέλουν να μας βλέπουν στο εξωτερικό με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ"! Ακριβώς έτσι το είπε. Για αυτό το βάλαμε σε εισαγωγικά. Αντί να ασκήσει κριτική σε αυτούς που παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας, άσκησε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τον θέλουν στο εξωτερικό! Πραγματική εργολαβία. Για ποιον άραγε;

πηγή
 

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ...11!!! Αυτοί θέλουν να δίνουν μισθούς 200 και 300 ευρώ!! Κοιτάξτε καλά τις εταιρείες....


SYMORIA11
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

πηγή

(agiovasilema: 1)Πού είναι εκείνος ο αναγνώστης με τα χίλια ψευδώνυμα που μας έχει πρήξει τα συκώτια με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και όλες τις ξένες πολυεθνικές και για το ...θεάρεστο έργο που επιτελούν στην Ελλάδα;
2)Μετά από το σάλο που ξέσπασε, με ανακοίνωσή της η εταιρεία BIC ΒΙΟΛΕΞ δήλωσε την αντίθεσή της για τις μειώσεις μισθών. )
 

ΒΙΝΤΕΟ: "Πως οι Γερμανοί έκλεψαν τα αρχαία μας και τα λεφτά μας"!

 

Συγκλονιστικά τα όσα ακούστηκαν στην ημερίδα που οργάνωσαν ΕΣΠΕΑ-ΑΝΕΑΕΔ με θέμα τις γερμανικές οφειλές από την περίοδο της κατοχής.

Οι τρεις ομιλητές πραγματικά καθήλωσαν το κοινό που κατέκλυσε το δημοτικό θέατρο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν ιδιαίτερα, αφού τα στοιχεία που παρουσίασαν οι δύο πρώτοι, ο συγγραφέας-λαογράφος,δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης και ο απόστρατος αξιωματικός και νομικός Άγγελος Παπαλεξόπουλος απέδειξαν το πλιάτσικο που υπέστη η Ελλάδα από τους Γερμανούς. Ο τρίτος ο συνταγματολόγος καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Γιώργος Κατρούγκαλος απέδειξε ότι για όλα αυτά υπάρχουν τρόποι διεκδίκησης και απόδοσης Δικαιοσύνης. Αρκεί η Ελλάδα να το επιδιώξει.

Ο Γιώργος Λεκάκης ξεκίνησε την ομιλία του επισημαίνοντας το εκπληκτικό:

“Οι σημαντικότερες συλλογές αρχαιοτήτων, σήμερα, στον πλανήτη θεωρούνται, κατά σειράν, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας και τέταρτη της Ελλάδος, παρά το γεγονός ότι καμία από τις τρεις πρώτες χώρες δεν διαθέτει… αρχαία ιστορία!”
Αντλώντας στοιχεία από το βιβλίο ντοκουμέντο που έχει γράψει με τίτλο «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής» (εκδ. Κάδμος), ο Γιώργος Λεκάκης ξετύλιξε το
....

Σήμερα στο δικαστήριο, ο Τσοχατζόπουλος με το χέρι στην τσέπη και το αλαζονικό ύφος, τσάντισε τον Εισαγγελέα.

 


akis-dikastirio
Το αλαζονικό ύφος του πρώην πανίσχυρου υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το γεγονός πως απευθυνόταν στο δικαστήριο με το χέρι στην τσέπη, προκάλεσαν την οργή του εισαγγελέα, ο οποίος διέκοψε τον Άκη Τσοχατζόπουλο λέγοντάς του: "Παρακαλώ βγάλτε το χέρι από την τσέπη. Δείξτε λίγο σεβασμό στον χώρο".
Απαντώντας, ο Τσοχατζόπουλος είπε ότι ο σεβασμός δεν φαίνεται από το αν έχεις το χέρι στην τσέπη.
Εν τω μεταξύ, κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του πρώην υπουργού θεωρώντας ότι με δόλο απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης επικαλέστηκαν την αναλογία δικαίου και αναφέρθηκαν εμμέσως στην υπόθεση Μπακογιάννη - Κούβελου και πως αυτοί απηλλάγησαν.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος λογοδοτεί για ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που αφορούν τα έτη 2006 έως και 2009.
Tο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν στην παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ. Αντίστοιχα, την παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ.
Τέλος, την παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς από την επίσης προφυλακισμένη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, του ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο πλέον έχει δεσμευτεί με απόφαση του ανακριτή της υπόθεσης του λεγόμενου «μαύρου πολιτικού χρήματος» για τους εξοπλισμούς.
Ο πρώην υπουργός αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και αντιτείνει στο «κατηγορώ» της δικαιοσύνης ότι το επίμαχο ακίνητο αγοράστηκε το 2009 και έτσι δηλώθηκε το 2010, για τη χρήση του 2009, ενώ υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

Η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν: Υπάρχουν ακόμα όντα που προσκυνάνε τον ΓΑΠακα....

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

 

GAPA1
Όσοι τον προσκυνάνε, τον χειροκροτούν και του φιλούν το χέρι, τους ευχόμαστε να μείνουν άστεγοι και να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!
GAPA2
Δείτε τα κομματόσκυλα πώς υποδέχονται τον μεγάλο εθνοπροδότη που έδωσε την χώρα στους τοκογλύφους του ΔΝΤ! Προσκυνάνε αυτόν που κατέστρεψε τον τόπο και έσυρε στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες. Φιλάνε το χέρι αυτού που στέρησε το μέλλον των παιδιών και
...

Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ. ΤΙ "ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ" ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

 


xinis-rapti

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ "ΑΘΩΩΝΟΥΝ' ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ";
Η κυρία Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και συντονίστρια της καμπάνιας «1 στα 5» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, μίλησε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, στην κοινή εκδήλωση-ημερίδα του Τμήματος Παιδαγωγικών του Mediterranean College και του τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με θέμα τις Μορφές Βίας κατά των Παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία.
Η κυρία Έλενα Ράπτη εκθέτει τον πρωθυπουργό, το κόμμα της, το λαό που την εξέλεξε και όλα όσα κάνει πίσω από το αγγελικό της χαμόγελο είναι ύποπτα. Ποια πολιτικά "γραμμάτια" ξεπληρώνει η κυρία χορηγώντας πολιτική παρουσία σε εταιρεία που διώκεται για σοβαρής μορφής κακουργήματα; Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά η κυρά από τη Θεσσαλονίκη; Και μάλιστα για
...

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μετέχουμε στο πένθος για τα νέα παιδιά που χάθηκαν από τους φονιάδες του Μνημονίου και του ξεπουλήματος.

Καλημέρα, καλή Κυριακή αδέλφια.

 
Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Ούτε θα σιωπήσουμε, ούτε όμως θα σφαχτούμε στους δρόμους. Η Ελλάδα μέσα από τις τραγωδίες έφτιαχνε τα Έπη. Είμαστε το 97% απέναντι σε ένα άθλιο 3% υπερεθνικών ελληνόφωνων. Γι’ αυτό επιδιώκουν τον διχασμό, αφού γνωρίζουν ότι ενωμένοι με μία κίνηση τους εξαφανίζουμε. Δεν θα κάνουμε πάλι το ιστορικό λάθος…
20130303-074223.jpg
πηγή