Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν: Υπάρχουν ακόμα όντα που προσκυνάνε τον ΓΑΠακα....

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

 

GAPA1
Όσοι τον προσκυνάνε, τον χειροκροτούν και του φιλούν το χέρι, τους ευχόμαστε να μείνουν άστεγοι και να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!
GAPA2
Δείτε τα κομματόσκυλα πώς υποδέχονται τον μεγάλο εθνοπροδότη που έδωσε την χώρα στους τοκογλύφους του ΔΝΤ! Προσκυνάνε αυτόν που κατέστρεψε τον τόπο και έσυρε στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες. Φιλάνε το χέρι αυτού που στέρησε το μέλλον των παιδιών και
...έδιωξε τα ελληνόπουλα στην ξενιτειά μπας και βρουν στον ήλιο μοίρα!
Υποδέχονται στο συνέδριο το ΠΑΣΟΚ τον πράκτορα των ξένων συμφερόντων που συνεννοείτο με τον Στρος Καν πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός για να βάλει μετεκλογικά την χώρα στο ΔΝΤ!
GAPA3
Ευχόμαστε σε όλα αυτά τα κομματόσκυλα να μείνουν σύντομα άστεγοι και να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια για να ζήσουν! Ρε, προχτές χάσανε τη ζωή τους νέοι φοιτητές στην Λάρισα από την φτώχεια και μιζέρια που έφερε στον τόπο αυτό το πολιτικό σκύβαλο και τον αγκαλιάζετε και τον φιλάτε! Είστε όμοιοί του!!!
Δείτε το βίντεο:

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου